Hoteller i Tossa de Mar

Find på kortet
 • Hotel Vila de Tossa
  Fra458krPr. nat

  Hotel Vila de Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Costa brava 25 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette attraktive strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum kun ca. 300 m fra stranden. Til fods når man hurtigt til diverse restauranter, barer, diskoteker.Hotellet er bygget i 2001, er på 4 etager og råder over i alt 43 værelser. Hotellet har en foyer med reception, vekselbørs og elevator. Endvidere er der på hotellet en café, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover kan der tilbydes roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Derudover er der telefon, minibar og safeboks på alle værelser.Hotellet råder over en whirlpool og en solterrasse, og der er desuden mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede ligger der en golfbane ca. 12 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Endvidere kan man på nabohotellet Novopark få såvel frokost som aftensmad serveret som buffet.

  Se mere
 • Golden Bahia de Tossa & Spa
  Fra493krPr. nat

  Golden Bahia de Tossa & Spastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Puerto rico, 29 29 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Hotellet er for gæster, der stiller store krav til service og komfort. Det ligger ca. 300 m fra det maleriske fiskerleje Tossa de Mar. Til stranden er der ca. 800 m. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, restauranter og diskoteker.Det klimatiserede hotel åbnede i år 2003 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 380 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en elevator, en bar, en internetterminal, en souvenirshop og en klimatiseret à la carte restaurant. Der tilbydes endvidere vaske-self service. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (on request, payment directly).De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse samt telefon, internetadgang, regulerbare radiatorer, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere har hotellet en indendørs pool, en sauna, en whirlpool, et solarium og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der tennis, bordtennis, bueskydning, billard/snooker og dart, ligesom der også er mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Villa Roma
  Fra414krPr. nat

  Pierre & Vacances Villa Romastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle villa romana 11 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 468 meninger fra rejsendeBaseret på 468 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger kun 300 m fra det middelalderlige centrum i Tossa de Mar, som er en af Costa Bravas smukkeste fiskerlejer. Den nærmeste strand ligger ca. 600 m væk.Komplekset råder over i alt 38 lejligheder. Endvidere tilbydes der vaskeservice.De hyggelige lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Til den videre indretning hører minibar og regulerbar centralvarme.På komplekset er der en swimmingpool til fri afbenyttelse, ligesom man 7 km væk finder en golfbane.

  Se mere
 • Hotel Mar de Tossa
  Fra8.462krPr. nat

  Hotel Mar de Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer giverola 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger midt i et turistområde. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige værtshuse og diskoteker, diverse restauranter samt et busstoppested finder man lige i nærheden.Strandhotellet er bygget i 1960 og blev renoveret i 2003. Det er på 4 etager og har i alt 71 værelser, heraf 61 dobbeltværelser og 10 suiter. Det kan tilbyde en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, café, bar, diskotek, en lille spillehal samt en tv-stue. Der er endvidere en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole, ligesom der tilbydes vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, og safe. Herudover er der også dobbeltseng og centralvarme.Hotellet råder over en swimmingpool og en snackbar. Der er ydermere mulighed for at blive masseret, spille bordtennis eller få et slag billard. Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • GHT Tossa Park
  Fra352krPr. nat

  GHT Tossa Parkstars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Víctor català 17 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger centralt i et af Tossa de Mars turistområder ca. 10 minutter til fods fra den skønne sandstrand. Der er ligeledes kun få minutters gang til bymidten med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 79 lejligheder. Desuden råder det over et 3.000 m² stort have- og poollandskab samt en lille foyer med elevatorer, en vekselbørs og en reception. Bygningen rummer endvidere en tv-stue, en café og en morgenmadsrestaurant med børnestole.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse, en separat opholdsstue, samt safeboks og balkon. Hotellets personale gør rent efter afrejse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med liggestole. Desuden er der mulighed for at spille billard (mod betaling). Der ligger tilmed en golfbane blot 10 km fra hotellet.Om morgenen serveres der en stor morgenmad med ost, pølse og andet pålæg.

  Se mere
 • Esmeraldas
  Fra468krPr. nat

  EsmeraldasstarsGreenProgram Icon

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Vilafranca del penedés 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel ligger i hjertet af Tossa de Mar, ca. 10 minutters gang fra den vidunderlige strand. Desuden er der kun ca. 200 m til diverse restauranter, barer, butikker og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Lejlighedshotellet er bygget i 1982 og renoveret i år 2004. Det er på 5 etager og har i alt 107 lejligheder. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Desuden er der elevator, en lille spillehal, en tv-stue samt internetadgang. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Som yderligere service tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder man en legeplads med miniklub.Alle lejligheder er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. De flisebelagte lejligheder er desuden udstyret med satellit- og kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks. Lejlighederne bliver gjort ren ved afrejse.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker og bordtennis, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der ligeledes parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ght Sa Riera
  Fra7.579krPr. nat

  Ght Sa Rierastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Passatge de la rambla pau casals s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Tossa de Mar. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 7 kilometer. Lokaliteten har 99 indbydende gæsteværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ght Sa Riera har 24 timers åbent. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Med mange middagsmuligheder, vil Ght Sa Riera imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • GHT Neptuno
  Fra7.579krPr. nat

  GHT Neptunostars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , La guardia 52 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 570 meninger fra rejsendeBaseret på 570 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den historiske del af Tossa de Mar blot ca. 300 m fra sandstranden samt ca. 200 m fra byens centrum. Lige i nærheden finder man desuden en forbindelse med offentlig transport samt talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker.Det klimatiserede strandhotel blev renoveret i 2003. Det ligger midt i en velplejet have og har fordelt på 5 etager i alt 123 værelser, heraf 7 enkelt- og 110 dobbeltværelser samt 2 suiter. Det råder over en foyer med døgnåben reception, elevator, bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde (børnestole). Der er endvidere og så internetadgang. Hotellet råder endvidere over parkeringsmuligheder samt vasketøjsservice (begge dele mod betaling).De hyggelige værelser er indrettet med badeværelse, brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, centralvarme, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt en solterrasse, liggestole og parasoller. Ydermere kan sportsbegejstrede spille bordtennis og billard. Prikken over i'et er et underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Tossa de Mar

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination