Hoteller i Tossa de Mar

Find på kortet
 • Tossa Beach - Center
  Fra961krPr. nat

  Tossa Beach - Centerstars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de sa palma 20 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet ligger i Tossa de Mar kun ca. 200 m fra den skønne sandstrand og ca. 300 m fra det livlige bycentrum. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere ligger der et stoppested ca. 200 m fra hotellet. Der er ca. 1 times kørsel fra hotellet til Barcelonas lufthavn.Hotellet er ideelt til familier og råder over 3 etager med i alt 198 værelser. Det kan tilbyde sine gæster et dejligt pool- og havelandskab, en døgnåben reception med safebokse og elevator, en fjernsynsstue, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse, køleskab (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille billard. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Villa Roma
  Fra1.006krPr. nat

  Pierre & Vacances Villa Romastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle villa romana 11 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 468 meninger fra rejsendeBaseret på 468 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger kun 300 m fra det middelalderlige centrum i Tossa de Mar, som er en af Costa Bravas smukkeste fiskerlejer. Den nærmeste strand ligger ca. 600 m væk.Komplekset råder over i alt 38 lejligheder. Endvidere tilbydes der vaskeservice.De hyggelige lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Til den videre indretning hører minibar og regulerbar centralvarme.På komplekset er der en swimmingpool til fri afbenyttelse, ligesom man 7 km væk finder en golfbane.

  Se mere
 • Delfin
  Fra822krPr. nat

  Delfinstars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda costa brava 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 870 meninger fra rejsendeBaseret på 870 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Tossa de Mar og er kun adskilt fra en smuk sandstrand af en kystvej (ca. 100 m). I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter og barer samt omfattende indkøbsmuligheder, ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested (ca. 500 m). Nabobyerne hedder Lloret de Mar og Sant Feliu de Guixols.Strandhotellet blev renoveret i år 2004 og har fordelt på 3 etager i alt 59 moderne og renoverede værelser, heraf 1 enkelt- og 51 dobbeltværelser samt 7 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret spisesal, en internetterminal med WLAN samt en parkeringsplads. Gæsterne kan endvidere bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, kæmpestor dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Desuden er alle værelser flisebelagte og har altan.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Continental
  Fra610krPr. nat

  Continentalstars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , De puerto rico 3 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 208 meninger fra rejsendeBaseret på 208 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i Tossa de Mars centrum, men har alligevel en fantastisk rolig beliggenhed. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er desuden kun ca. 400 m til diverse indkøbsmuligheder og restauranter, mens der er blot 1km til diverse diskoteker og til stranden. Diverse barer og pubber finder man ca. 400 m væk. Nabobyerne hedder Lloret de Mar og Sant Feliu de Guixols.Strandhotellet blev renoveret i 2004 og har fordelt på 4 etager i alt 95 værelser. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Desuden er der en tv-stue, et spillerum samt en legeplads til de mindste gæster. Hotellet har endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne bestille vaskeservice (mod betaling).De flisebelagte værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, Internet Wi- Fi, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbar centralvarme, en safeboks (mod betaling) og en altan.Hotellet er udstyret med en swimmingpool med poolbar og børnebassin. Herudover kan man slappe af på solterrassen samt spille billard og bordtennis. I højsæsonen arrangeres der endvidere et underholdende aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hermes
  Fra542krPr. nat

  Hermesstars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda ferran agullo 6 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på indførselsvejen til Tossa de Mar og byens kommercielle område. Det ligger 5 minutter fra stranden. Herudover ligger der forbindelser med offentlige transportmidler et stenkast fra hotellet. Til Girona-Costa Brava lufthavn er der ca. 25 km.Dette lille hotel med en familieatmosfære blev bygget i 1965 og har undergået adskillige renoveringer, hvoraf den seneste foregik i 2009. Hotellet består af 24 værelser fordelt på 6 etager, et loft og en stor, solrig terrasse. Det har også en hyggelig bar, som er udsmykket med oliemalerier af etablissementets ejer. Endvidere består det klimatiserede hotel af en foyer, en safeboks, en garderobe, en elevator, en fjernsynsstue, en café og restaurant. Mod betaling tilbydes gæsterne desuden WLAN/internetadgang. Gæster i bil kan efterlade køretøjet i garagen.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar samt regulerbare radiatorer og klimaanlæg og et fjernsyn. Endvidere er der dobbeltseng, baggrundsmusik, radio, safeboks og altan eller terrasse på alle værelser.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den indendørs, opvarmede swimmingpool eller slappe af i liggestolene på solterrassen. De kan også benytte boblebadet. Desuden står liggestole og parasoller til rådighed på den nærliggende strand.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Tossa de Mar

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination