3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

3-stjernede hoteller i Costa Brava - MaresmeFra  215kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra326krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra334krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Els Pins
  Fra477krPr. nat

  Els Pinsstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nostra sra. del carme 34 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et af Platjo d'Aros rekreative områder lige ned til stranden samt blot få minutters gang fra bymidten. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport finder man i de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m).

  Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i 2002 og råder over 66 værelser og 2 suiter. Til faciliteterne hører en bar, en restaurant med børnestole samt en offentlig internetterminal. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage.

  De tiltalende og klimatiserede værelser har eget badeværelse samt telefon, centralvarme, safeboks og altan.

  På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med livemusik. Den nærmeste golfbane ligger 1,5 km væk.

  Se mere
 • URH Excelsior
  Fra299krPr. nat

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger lige ved havet på Lloret de Mars palmepromenade midt i byen. Til den skønne sandstrand er der kun ca. 20 m, og i de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler ligger 100 m fra hotellet. Blanes banegård ligger endvidere ca. 6 km væk. Det tager omkring 70 minutter at komme til Barcelonas lufthavn.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 6 etager med i alt 45 værelser, heraf 5 enkelt- og 40 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safebokse. Hertil kommer en hyggelig café, en bar og en restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt safeboks.

  Se mere
 • Reymar
  Fra299krPr. nat

  Reymarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritimo 96 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette strandhotel ligger midt i et turistområde kun ca. 50 m fra sandstranden. Til bymidten med dens talrige indkøbsmuligheder, caféer, barer, restauranter og diskoteker er der ca. 700 m. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1971 og renoveret i 2003. Det er på 7 etager og råder over i alt 222 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safe, vekselbørs og elevator. Herudover er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en offentlig internetterminal, en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse. Hertil kommer satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, solterrasse, snack-poolbar og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille beachvolley og golf (ca. 30 km). 75 km væk er der desuden mulighed for at køre på ski. På stranden tilbydes der bl.a. bananbåde. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Esplai
  Fra305krPr. nat

  Esplaistars

  Calella, Costa Brava - Maresme , C/ ramon y cajal 2-16 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Calella landsbys feriested på Maresmes kyst. Der er kun 250 m til landsbyens hovedstrand. Lige ved hotellet er der barer, pubber og natteliv, ligesom der er omkring 800 m til nogle indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Girona-Costa Brava og Barcelonas internationale lufthavn er der henholdsvis 44 og 72 km.Dette strandhotel blev moderniseret i 2008, som var en proces med at forbedre og udvide de seneste serviceydelser, mens man tilføjede muligheden for ophold med alt inklusive. Gæsterne bydes velkommen i hotellets foyer med døgnåben reception, klimaanlæg, elevator, vekselbørs og en safeboks. Hertil kommer en restaurant, en café, en bar og fjernsynsstue. Ydermere er der internetadgang samt en parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Endvidere er der en legeplads til børnene samt en miniklub.Der er eget badeværelse med brusebad/badekar, telefon, safeboks, regulerbart klimaanlæg og radiator. Desuden er der et satellit-/kabel-tv og en behagelig terrasse.Hotellets underholdningspersonale tilbyder en fremragende plan for de daglige aktiviteter med sport og spil: Løb, fodbold på stranden, beachvolley og trekking i bjergene er blot et udpluk af aktiviteterne. På hotellet er der et stort og komfortabelt pool-område med børnebassin og 2 whirlpools samt liggestole, parasoller og en snackbar langs swimmingpool. Som alternativ hertil kan gæsterne deltage i vandaerobickurser, træne i hotellets fitness-studie eller få sig lidt kulør på solterrassen. Ydermere er der mulighed for at spille pool/snooker. Et underholdningsprogram sørger for, at de yngste gæster er beskæftiget.Hver dag tilbydes en morgenmadsbuffet. En buffetservice tilbydes også til frokost og aftensmaden.

  Se mere
 • Claramar
  Fra446krPr. nat

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Platja d'Aro med de mange forretninger og faciliteter i et elegant og roligt område med gågade. Det er mindre end 50 m fra stranden, hvor gæsterne kan nyde det dejlige, klare vand. Der er også talrige restauranter, barer, natklubber og forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand. Til Girona banegård er der omkring 30 minutters kørsel fra hotellet. Endvidere ligger Gironas og Barcelonas lufthavne henholdsvis ca. 30 km og 90 km væk.City-hotellet blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der café, bar, fjernsynsstue, WLAN/internetadgang, elevator, safebokse, garderobe samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan gæsterne også få afstressende massage. Mod betaling kan man også benytte en garage og leje cykler. Gæsterne kan herudover benytte den offentlige parkeringsplads 300 m fra hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, terrasse, klimaanlæg og radiator for at sikre gæsternes totale komfort.Der står liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden i nærheden (mod betaling).Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra7.447krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Golden Sand
  Fra321krPr. nat

  Golden Sandstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , C/ de l' oliva 61 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 223 meninger fra rejsendeBaseret på 223 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lloret de Mar, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. De 111 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Golden Sand. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Golden Sand har kørestolsadgang til fællesarealerne. Golden Sand er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. Golden Sand vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • H·TOP Palm Beach & Spa
  Fra226krPr. nat

  H·TOP Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle de aribau 3 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 400 m fra den skønne strand. Byens centrum med talrige restauranter, diskoteker og diverse barer kommer man til på ca. 10 minutters gang. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til lufthavnen i Gerona ca. er 30 km.Det i 2005 renoverede hotel har fordelt på 7 etager i alt 150 værelser. I den klimatiserede foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar med storskærm og en klimatiseret restaurant. I bygningen findes der også internetadgang. De yngste kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Endvidere er der klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden finder man også en pool-/snackbar samt liggestole og solskærme. Endvidere er der en indendørs swimmingpool, en sauna og et dampbad samt mulighed for at få massage. Derudover er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Omtrent 1 km fra hotellet ligger en golfbane, ca. 10 minutters gang.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  49  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination