3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

3-stjernede hoteller i Costa Brava - MaresmeFra  228kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Fra586krPr. nat

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 629 meninger fra rejsendeBaseret på 629 meninger fra rejsende

  Det populære strandhotel ligger midt i turistområdet kun ca. 450 m fra stranden. Få minutters gang fra hotellet (200 m) finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet, og der er ca. 500 m ind til bymidten.iddelklassehotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 2003. Det ligger på en hovedgade og består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 246 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception. Ydermere er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetadgang samt en legeplads. Endvidere tilbydes der vaskeservice (mod betaling).De dejligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Herudover er der telefon, flisebelægning, centralvarme og en safeboks.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden bordtennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Luna Park Hotel & Spa
  Fra817krPr. nat

  Luna Park Hotel & Spastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda.cristobal colon 12 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Anlægshotellet ligger i nærheden af Malgrat de Mars mest interessante pladser, som man endda let kommer frem til. Der er tale om en rolig beliggenhed blot ca. 250 m fra stranden og ca. 200 m fra talrige indkøbsmuligheder, restaurants, barer, klubber og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 35 km væk.Det klimatiserede strandhotel er på 7 etager og råder over i alt 147 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer. Ydermere er der 2 barer og en restaurant med børnestole på hotellet. Yderligere er der også internetadgang mod betaling. De yngste gæster kan blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen. Herudover er der også mulighed for at få lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Desuden er der mulighed for at leje cykler, ligesom der også findes en cykelkælder.De rummeligt og praktisk men stilfuldt indrettede værelser råder alle over et badeværelse. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Alle værelser har desuden altan og terrasse.I hotellets 1.600 m2 store have finder man en swimmingpool og et separat børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole (mod betaling) og parasoller. Endvidere er der indendørs swimmingpool, whirlpool, diverse massagetilbud (mod betaling) og fitness-studie. Hertil kommer muligheden for at dyrke vandaerobic, aerobic og gøre gymnastik eller spille bordtennis (mod betaling), billard, petanque og volleyball. Mod betaling kan man køre cykel/mountainbike. Desuden er der et underholdningsprogram, også et specielt for børnene.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gem Wellness & Spa
  Fra425krPr. nat

  Gem Wellness & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep maria sert s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  The gardens, beautiful surroundings, pools, tennis courts, sports ground, solarium, gym, wide and comfortable facilites and lively terraces all make the Guitart Central Park II the perfect place to enjoy a diverse but relaxing holiday. Every day there is a different show and day and night blend into one with a myriad of diverse activities and entertainment.

  Se mere
 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra858krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Estartit Costa
  Fra652krPr. nat

  Pierre & Vacances Estartit Costastars

  L'Estartit, Costa Brava - Maresme , Esglesia 94 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed kan findes i L'Estartit. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 8 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 250 meter fra stedet. Stedet består af i alt 41 dejlige værelser. Ferieboligen blev opført i 2012. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor på ejendommen, kan tage deres kæledyr med. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Pierre & Vacances Estartit Costa.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra678krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Hotel Checkin Garbí
  Fra584krPr. nat

  Hotel Checkin Garbístars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Passeig de les roques 3 3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Calella. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen omfatter 150 hyggelige soveværelser. Hotel Checkin Garbí blev fuldstændig moderniseret i 2014. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Denne ejendom accepterer små kæledyr. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel Checkin Garbí. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Esplendid
  Fra773krPr. nat

  Esplendidstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Mediterrani 17 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger tæt ved Blanes' bymidte med de mange tilbud til turister. Lige ved hotellet finder man diverse restauranter, barer, pubs og diskoteker. Ligeledes afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Ca. 500 m væk finder man diverse indkøbsmuligheder og den dejlige strand.Strandhotellet er på 4 etager og råder over en 1500 m2 stor have og i alt 400 værelser. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, en café, tre barer, en legeplads og en miniklub. Gæsterne kan ydermere leje cykler på hotellet, ligesom der også er en tv-stue med stor skærm og et spillerum. Den indbydende restaurant er klimatiseret. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Hotellets gæster kan endvidere slappe af i saunaen. På hotellet er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash og billard, ligesom man også kan dyrke vandaerobic eller motion i det indbydende fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra735krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Checkin Pineda
  Fra610krPr. nat

  Checkin Pinedastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Esglesia 76 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette overnatningssted ligger 8 minutters gang fra stranden. Checkin Pineda is located 7 minutes' walk from the beach in Pineda de Mar, on the Costa del Maresme. It offers an outdoor pool and rooms with a private balcony.All air-conditioned rooms at the Checkin Pineda feature tiled floors and a simple décor. Each one has satellite TV and a private bathroom.Checkin Pineda has a restaurant which serves buffet meals. There is a poolside bar.There are 2 lounges with sofas and satellite TV, as well as a children's play area, a billiard table and an internet corner with computers and free Wi-Fi. In high season, Checkin Pineda offers free bicycles and kayaks (please note a deposit is required) and has a bouncy castle for children.Checkin Pineda is easily accessible from the AP7 Motorway. You can drive to Barcelona in around 45 minutes.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  53  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination