4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

4-stjernede hoteller i Costa Brava - MaresmeFra  228kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

 • Sumus Stella & Spa
  Fra1.177krPr. nat

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 743 meninger fra rejsendeBaseret på 743 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger centralt i Pineda de Mars turistområde kun ca. 150 m fra den dejlige sandstrand. Lige i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet overbeviser specielt pga. sine gode trafikale forbindelser. Der er f.eks. busstoppested lige foran hotellet (150 m).Hotellet er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2001. Fordelt på 5 etager råder det over i alt 211 værelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et 650 m² stort have- og poollandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et opholdsrum, en lille spillehal, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang samt hotellets vaskeservice. Der kan desuden ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Hertil kommer at man kan leje cykler. Der er en cykelkælder, muligheder for at parkere, en miniklub for de mindste samt en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan med havudsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde med whirlpool og solarium. Herudover er der også mulighed for at sejle i kano, spille bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker og boccia eller køre på mountainbike. Et sæsonafhængigt aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Sumus Monteplaya
  Fra1.113krPr. nat

  Sumus Monteplayastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 50-52 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 939 meninger fra rejsendeBaseret på 939 meninger fra rejsende

  Det indbydende hotel befinder sig midt i et 2500 m2 stort og velholdt haveanlæg. Hotellet ligger midt i Malgrat de Mars turistområde. Den dejlige sandstrand ligger ca. 50 m væk, mens der er ca. 1 km til bymidten. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.I foyeren finder man en døgnåben reception med elevatorer, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, en lille spillehal, en tv-stue. Herudover er der en hyggelig bar, en café, en teatersal, et kasino og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole til de mindste. Hertil kommer roomservice og vaskeservice. Udenfor hotellet finder man desuden en legeplads med miniklub samt parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, tv, centralvarme og safeboks. Alle værelser råder over en altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, solterrasse.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Metropol Hotel
  Fra856krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Alba Seleqtta
  Fra985krPr. nat

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1012 meninger fra rejsendeBaseret på 1012 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i rolige omgivelser på en bakketop, men har alligevel en central beliggenhed. Der er kun 200 m fra hotellet til Lloret de Mars bymidte, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et meget livligt natteliv. Der er ca. 200 m til den nærmeste sandstrand. Der er et busstoppested ca. 500 m væk fra hotellet, mens Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk og Barcelonas 80 km væk.Det klimatiserede hotel råder over i alt 175 værelser fordelt på 2 bygninger. Hovedbygningen er på 6 etager og sidebygningen er på 4 etager. Hotellets velholdte foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en fjernsynsstue med satellit-tv, en café, en bar samt en a la carte restaurant. For hotellets yngste gæster er der desuden en legeplads. Endvidere er der parkeringspladser og en garage (mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. På superior-værelserne er der desuden klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool med to integrerede børnebassiner, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Til hotellet hører endvidere en smuk og indbydende 500 m² stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en indendørs swimmingpool samt en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille billard, minigolf og bordtennis. På sandstranden udlejes der mod betaling liggestole og parasoller. Der ligger en golfbane omkring 2 km fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Ridomar
  Fra766krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Lloret de Mar. Ejendommen, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 2 kilometer fra hotellet . Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 55 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Ridomar. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ridomar tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ridomar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra671krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Delamar
  Fra1.065krPr. nat

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 21-23 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1128 meninger fra rejsendeBaseret på 1128 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel ligger i hjertet af byens centrum og kun 150 m fra sandstranden. Lige uden for hotellet vil gæsterne finde masser af barer, ligesom der lige i nærheden findes masser af indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv. Der er 42 km til byen Girona og dens lufthavn, mens der er 90 km til Barcelona lufthavn.Dette strand-hotel rummer en hovedbygning med 6 etager. Til faciliteterne hører en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Herudover er der en fjernsynsstue, et lille supermarked, en café, en bar, et diskotek og en restaurant. Gæsterne tilbydes ligeledes hjælp i tilfælde af sygdom.The basic rooms all have a bathroom and balcon.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med et separat børneområde, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne har mulighed for at spille billard og der er 2 km til en golfbane. Deslige tilbydes en række sæsonafhængige underholdningsprogrammer.orgenmaden, frokosten og aftensmaden serveres som buffet. Hotellet imødekommer herudover gæsterne med specielle kostplanmæssige ønsker.

  Se mere
 • Evenia Olympic Palace
  Fra1.550krPr. nat

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar. Byens centrum ligger blot 500 m væk. Der er ca. 30 km til lufthavnen Girona-Costa Brava fra ejendommen, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 90 km.Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.Komplekset tilbyder værelser med 2 enkelt- eller dobbeltsenge samt en separat stue med en sovesofa komplet med en overkøje til 3 personer. Hvert værelse er indrettet med 2 fjernsyn med satellit-tv, 2 klimaanlæg, en safeboks, en telefon, en terrasse og et veludstyret badeværelse med hårtørrer, ligesom der er et køleskab, en mikrobølgeovn og internetadgang.På hotellets grundarealer er der en stor tropisk swimmingpool, som er komplet med en skøn solterrasse med palmer, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder i alt 6 swimmingpools.

  Se mere
 • Columbus
  Fra638krPr. nat

  Columbusstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Calle lleida 33 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved havet og en dejlig sandstrand. Der er ikke langt fra hotellet til midtbyen. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige værtshuse og diskoteker, diverse restauranter samt et busstoppested finder man lige i nærheden af hotellet, der ligger i et hyggeligt og luksuriøst kvarter. Nabobyerne hedder Son S'Agaró og Sant Antoni.Strandhotellet er bygget i 1957 og blev renoveret i 2001. Det har fordelt på 6 etager i alt 200 værelser, heraf 10 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt 2 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en bar, et spillerum, en tv-stue og et konferencerum. Der er endvidere en klimatiseret restaurant med børnestole, en internetterminal, en legepark til børnene og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellets gæster kan bestille roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Herudover er der minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, en haveterrasse med liggestole samt en snackbar. Desuden råder hotellet over et solarium. Der tilbydes diverse fritidsaktiviteter som f.eks. tennis, bordtennis, bowling, billard og ridning, ligesom der er mulighed for at få massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdningen.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • H·TOP Platja Park
  Fra644krPr. nat

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet ikke langt fra midtbyen. 600 meter væk ligger der en sandstrand. Man finder endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det fuldt klimatiserede strand-/konferencehotel blev bygget i 1987 og blev komplet renoveret i 1997. På sine 4 etager har det i alt 208 værelser, heraf 7 enkelt- og 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, en pianobar samt flere saloner. Herudover har hotellet en tv-stue, et konferencerum samt en klimatiseret restaurant. Der er endvidere room- og vaskeservice, og for de mindste en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio (mod betaling) og safeboks. Der er desuden minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets whirlpool eller spille bordtennis. Mod betaling kan der endvidere tilbydes sauna, solarium, aerobickurser samt et fitness-studie. Der er desuden en golfbane blot 2 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  67  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  7
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination