4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

4-stjernede hoteller i Costa Brava - MaresmeFra  215kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Costa Brava - Maresme

 • Metropol Hotel
  Fra968krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra7.447krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Delamar
  Fra471krPr. nat

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 21-23 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1128 meninger fra rejsendeBaseret på 1128 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel ligger i hjertet af byens centrum og kun 150 m fra sandstranden. Lige uden for hotellet vil gæsterne finde masser af barer, ligesom der lige i nærheden findes masser af indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv. Der er 42 km til byen Girona og dens lufthavn, mens der er 90 km til Barcelona lufthavn.Dette strand-hotel rummer en hovedbygning med 6 etager. Til faciliteterne hører en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Herudover er der en fjernsynsstue, et lille supermarked, en café, en bar, et diskotek og en restaurant. Gæsterne tilbydes ligeledes hjælp i tilfælde af sygdom.The basic rooms all have a bathroom and balcon.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med et separat børneområde, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne har mulighed for at spille billard og der er 2 km til en golfbane. Deslige tilbydes en række sæsonafhængige underholdningsprogrammer.orgenmaden, frokosten og aftensmaden serveres som buffet. Hotellet imødekommer herudover gæsterne med specielle kostplanmæssige ønsker.

  Se mere
 • Evenia Olympic Suites
  Fra672krPr. nat

  Evenia Olympic Suitesstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kort
   

  Det komfortable strandhotel udmærker sig ved sin centrale beliggenhed. Lige i nærheden ligger der et busstoppested (ca. 100 m), og ca. 500 m væk finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer, pubber og et diskotek. Desuden er der kun ca. 800 m til den dejlige sandstrand med det turkisblå hav. Det tager endvidere en halv time at spadsere ind til bymidten.Hotellet er bygget i 2003. Dets hovedbygning er på 6 etager og indeholder i alt 83 hotellejligheder. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. I bygningen finder man endvidere et diskotek, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der er tilmed et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan benytte såvel den indendørs som den udendørs pool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna og solarium. På stranden er der mulighed for at dyrke normal aerobic og vandaerobic. For de sportsbegejstrede er der desuden bordtennis, tennis, squash, billard/snooker og et fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H·TOP Royal Beach
  Fra263krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2410 meninger fra rejsendeBaseret på 2410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • Evenia Olympic Garden
  Fra620krPr. nat

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 793 meninger fra rejsendeBaseret på 793 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger kun ca. 900 m fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der er blot få meter til udkanten af Llorel. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler. Tæt ved (300-500 m) finder man desuden et utal af restauranter, barer, pubber samt utallige indkøbsmuligheder (ca. 500 m) og et diskotek (600 m væk). Til bymidten kan man spadsere på en halv time.Hotellet er bygget i 1996 og renoveret i år 2003. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 132 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. I bygningen finder man desuden en bar, et diskotek, en tv-stue og 2 klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetcomputer samt en miniklub, en legeplads, en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har alle badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, sofagruppe, møbleret altan, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom der er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, squash (mod betaling), 2 tennisbaner (to grus- og to hardcourtbaner med lys) samt et fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Fra1.694krPr. nat

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Kort
   

  Dette dejlige lejligheds-hotel ligger i Platja d'Aro. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Cosmo Apartments Platja D'Aro blev opført i 2015. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Cosmo Apartments Platja D'Aro forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Fra456krPr. nat

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la riera 77 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun ca. 400 m fra stranden. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsområder med et hav af barer, restauranter, diskoteker, butikker og souvenirbutikker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2008. Det er på 6 etager og råder over 70 enkelt- og 800 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en tv-stue, et diskotek samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere kan hotellet tilbyde et konferencerum og en offentlig internetcomputer. For børnene er der en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De praktisk indrettede værelser råder over et badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, flisebelægning, centralvarme, lejesafe samt altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, tennis, bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Porto Cristo Hotel
  Fra758krPr. nat

  Porto Cristo Hotelstars

  El Port de La Selva, Costa Brava - Maresme , Carrer major 59 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Det historiske konferencehotel hører til i middelklassen, har en central beliggenhed og er kun adskilt fra stranden af en enkelt vej (ca. 25 m). Lige foran hotellet finder man forskellige restauranter (ca. 20 m). I de umiddelbare omgivelser er der desuden omfattende indkøbsmuligheder, diverse barer og en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m). På få minutters gang kommer man endvidere til forskellige diskoteker (ca. 200 m).Strandhotellet er bygget i 1864 og blev renoveret i 2004. Det er på 3 etager og råder over i alt 49 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Til faciliteterne hører endvidere en café, en bar, et spillerum, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum, en internetterminal og en cykelkælder samt en parkeringsplads og en garage. På hotellet er der endvidere mulighed for at leje cykler. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vaskeservice.Der er mulighed for at få massage på hotellet, ligesom man også kan leje cykler eller mountainbikes. Der er desuden mulighed for at spille golf på en golfbane 30 km væk. Der er ca. 80 km til det nærmeste skisportsted.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Vila de Tossa
  Fra458krPr. nat

  Hotel Vila de Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Costa brava 25 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette attraktive strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum kun ca. 300 m fra stranden. Til fods når man hurtigt til diverse restauranter, barer, diskoteker.Hotellet er bygget i 2001, er på 4 etager og råder over i alt 43 værelser. Hotellet har en foyer med reception, vekselbørs og elevator. Endvidere er der på hotellet en café, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover kan der tilbydes roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Derudover er der telefon, minibar og safeboks på alle værelser.Hotellet råder over en whirlpool og en solterrasse, og der er desuden mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede ligger der en golfbane ca. 12 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Endvidere kan man på nabohotellet Novopark få såvel frokost som aftensmad serveret som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination