Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

Businesshoteller i Costa Brava - MaresmeFra  192kr

Anbefalede Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  Fra444krPr. nat

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette storslåede hotel ligger på den sydlige del af Costa Brava i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar, tæt på centrum af landsbyen og den største strand. Strandklubben tilbyder gratis transport til stranden for alle hotellets gæster i sæsonen fra maj til oktober.Dette storslåede hotel blev opført i 1958. Feriestedet blev totalrenoveret i 2007/2008. På selve hotellet er der 197 komfortable værelser, herunder standardværelser og suiter. Endvidere råder feriestedet over familieværelser, værelser med forbindelsesdøre og specielt indrettede værelser. Der er også klimaanlæg, som arbejder sammen med centralvarmen og altid søger efter den ideelle temperatur. Der tilbydes desuden en safeboks, og der er trådløs internetadgang på alle værelser, overalt på hotel-komplekset samt i haveområdet. Hotellet rummer tillige et konferenceområde, hvor alle former for mødelokaler, et erhvervscenter og kontorer kan lejes.De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med centralvarme, telefon, safeboks, minibar og internetadgang som standardindretning. Familieværelserne er på 33 m² med enten 2 queensize senge eller 1 queensize seng og 1 sovesofa til 2 personer. De rummer derudover klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med et separat toilet.Hotellet tilbyder sine gæster 1 indendørs swimmingpool, et børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller samt et spa-område med sauna, solarium og massageservice. Sportsentusiasterne kan desuden spille tennis, volleyball, bordtennis, billard, petanque og golf (2 km væk). Liggestole og parasoller står også til rådighed på den dejlige sandstrand.

  Se mere
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra343krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Cap Roig
  Fra515krPr. nat

  Cap Roigstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avenida andorra 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 651 meninger fra rejsendeBaseret på 651 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved udgangen af byen på en hovedgade oven for havet. Til den lille, let skrånende sandstrand kommer man enten med en elevator eller til fods. Byens turistområde med de mange forretninger, barer og restauranter ligger mindre end 1000 m væk (ca. 10 minutters gang). Lige foran hotellet er der en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m).Det klimatiserede hotel har i alt 170 værelser. Den elegante foyer rummer en foyer med en døgnåben reception, en elevator, safebokse, en garderobe samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en tv-stue, konferencerum, en café, en bar samt en klimatiseret à la carte restaurant. Der kan desuden bestilles roomservice. For børnene er der en legeplads på hotellets udendørs arealer (med en smuk parklignenede have). Der er desuden mulighed for at parkere bilen.Værelserne er indrettede i gammel spansk stil og råder over eget badeværelse og altan (med udsigt til havet, bjergene eller gaden). Derudover er de indrettede med telefon og satellit-/kabel-tv. Superior-værelserne har desuden en safeboks og et lille køleskab. Mod betaling har man endvidere mulighed for at bestille et værelse med klimaanlæg.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med forskellige danseaftner. Der er endvidere mulighed for at spille bordtennis og billard samt mod betaling at spille tennis på tennisskolen ved siden af hotellet. Der ligger desuden en golfbane omkring 3,5 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra881krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • H·TOP Amaika Adults Recommended
  Fra414krPr. nat

  H·TOP Amaika Adults Recommendedstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1591 meninger fra rejsendeBaseret på 1591 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger ikke langt fra diverse restauranter, barer og diskoteker. Stranden ligger ligeledes heller ikke særligt langt fra hotellet. Der er 100 m til de nærmeste indkøbsmuligheder, mens der er en forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk.Strandhotellet er bygget i 1967 og renoveret i 1998. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 228 værelser. I hotellets foyer er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en tv-stue og en miniklub til børnene. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og hotellets internetterminal, og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er alle belagt med væg-til-væg tæpper og har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets swimmingpool med snackbar og liggestole. Herudover kan man slappe af i saunaen eller på solterrassen. Aktive gæster har mulighed for at dyrke aerobic eller anden motion i hotellets eget fitness-studie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Trias
  Fra589krPr. nat

  Triasstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , Passeig del mar 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den centrale kyst i regionen Costa Brava foran stranden og 5 minutters gang fra havnen i den dejlige landsby Palamos. Der er forbindelse med offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til den nærmeste lufthavn, Girona-Costa Brava, er 61 km.Hotellet blev bygget i 1900 og komplet renoveret og restaureret i 2005, herunder 84 værelser i såkaldt cosmo-stil. Med fokus på gæsternes komfort tilbydes klimaanlæg og WiFi internetadgang. Til faciliteterne hører en foyer med safeboks, elevator og konferenceindretninger. Hertil kommer café, bar og restaurant. Endelig er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med dobbeltseng og badeværelse med brusebad og hårtørrer. Værelserne er indrettet med regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, internetadgang og safeboks. Nogle af værelserne vender ud mod gaden og rummer altan og terrasse med havudsigt.Hotellet råder over en swimmingpool samt liggestole og parasoller på solterrassen.Hver dag tilbydes en morgenmadsbuffet, mens frokost og aftensmad kan vælges a la carte.I bil skal man tage afkørsel 9 på motorvej A7. Følg skiltene mod Sant Feliu de Guixols/Palamos og herefter Palamos søpromenade. I tog er den nærmeste station Caldes de Malavella (Girona), som ligger 35 km fra hotellet. Der er også en direkte busforbindelse med Palamos Village hos SARFA.

  Se mere
 • Eden Roc
  Fra702krPr. nat

  Eden Rocstars

  San Feliu de Guixols, Costa Brava - Maresme , Punta port salvi s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 833 meninger fra rejsendeBaseret på 833 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i San Feliu de Guixols. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 31. 6 kilometer. Eden Roc har i alt 160 værelser. Eden Roc blev opført i 1962. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Eden Roc har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Små kæledyr må bo i ferieboligen. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Les Palmeres
  Fra315krPr. nat

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Calella de la Costas bymidte kun ca. 100 m fra en skøn strand. Lige i nærheden finder man diverse restauranter, barer, pubber og diskoteker samt omfattende indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 800 m væk (den nærmeste banegård hedder Calella).Det fuldt klimatiserede strandhotel blev renoveret i 2002 og er bygget i typisk mediteransk stil. Det er på 4 etager og råder over i alt 96 værelser, heraf 8 enkelt- og 4 værelser med skilledør. Sidstnævnte er ideelle til familier. Hotellet råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt barer, en tv-stue, en legeplads og en miniklub. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område og børnestole. Her er der mulighed for at se på, når maden tilberedes. For forretningsfolk står der et konferencerum med internetcomputer til rådighed. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom mod betaling.Værelserne har et komplet indrettet badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv og altan. Mod betaling kan man benytte minibaren og safeboksen.I haven finder man en lækker swimmingpool med børneområde, en solterrasse med whirlpool og en bar. Der er desuden mulighed for at slappe af i spaområdet, hvor der er sauna og indendørs, opvarmet pool, ligesom der også tilbydes massage på hotellet mod betaling.

  Se mere
 • URH Excelsior
  Fra344krPr. nat

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger lige ved havet på Lloret de Mars palmepromenade midt i byen. Til den skønne sandstrand er der kun ca. 20 m, og i de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler ligger 100 m fra hotellet. Blanes banegård ligger endvidere ca. 6 km væk. Det tager omkring 70 minutter at komme til Barcelonas lufthavn.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 6 etager med i alt 45 værelser, heraf 5 enkelt- og 40 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safebokse. Hertil kommer en hyggelig café, en bar og en restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt safeboks.

  Se mere
 • Sant Pere Del Bosc
  Fra699krPr. nat

  Sant Pere Del Boscstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Paratge de sant pere del bosc s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lloret de Mar. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen består af 19 gæsteværelser. Denne feriebolig blev etableret i 2011. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Sant Pere Del Bosc har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at gæsterne kan lade op igen mentalt og fysisk. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  20  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination