Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

Businesshoteller i Costa Brava - MaresmeFra  228kr

Anbefalede Businesshoteller i Costa Brava - Maresme

 • Sumus Stella & Spa
  Fra1.177krPr. nat

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 743 meninger fra rejsendeBaseret på 743 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger centralt i Pineda de Mars turistområde kun ca. 150 m fra den dejlige sandstrand. Lige i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet overbeviser specielt pga. sine gode trafikale forbindelser. Der er f.eks. busstoppested lige foran hotellet (150 m).Hotellet er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2001. Fordelt på 5 etager råder det over i alt 211 værelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et 650 m² stort have- og poollandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et opholdsrum, en lille spillehal, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang samt hotellets vaskeservice. Der kan desuden ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Hertil kommer at man kan leje cykler. Der er en cykelkælder, muligheder for at parkere, en miniklub for de mindste samt en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan med havudsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde med whirlpool og solarium. Herudover er der også mulighed for at sejle i kano, spille bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker og boccia eller køre på mountainbike. Et sæsonafhængigt aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Alba Seleqtta
  Fra985krPr. nat

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1012 meninger fra rejsendeBaseret på 1012 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i rolige omgivelser på en bakketop, men har alligevel en central beliggenhed. Der er kun 200 m fra hotellet til Lloret de Mars bymidte, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et meget livligt natteliv. Der er ca. 200 m til den nærmeste sandstrand. Der er et busstoppested ca. 500 m væk fra hotellet, mens Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk og Barcelonas 80 km væk.Det klimatiserede hotel råder over i alt 175 værelser fordelt på 2 bygninger. Hovedbygningen er på 6 etager og sidebygningen er på 4 etager. Hotellets velholdte foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en fjernsynsstue med satellit-tv, en café, en bar samt en a la carte restaurant. For hotellets yngste gæster er der desuden en legeplads. Endvidere er der parkeringspladser og en garage (mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. På superior-værelserne er der desuden klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool med to integrerede børnebassiner, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Til hotellet hører endvidere en smuk og indbydende 500 m² stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en indendørs swimmingpool samt en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille billard, minigolf og bordtennis. På sandstranden udlejes der mod betaling liggestole og parasoller. Der ligger en golfbane omkring 2 km fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Fra586krPr. nat

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 629 meninger fra rejsendeBaseret på 629 meninger fra rejsende

  Det populære strandhotel ligger midt i turistområdet kun ca. 450 m fra stranden. Få minutters gang fra hotellet (200 m) finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet, og der er ca. 500 m ind til bymidten.iddelklassehotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 2003. Det ligger på en hovedgade og består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 246 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception. Ydermere er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetadgang samt en legeplads. Endvidere tilbydes der vaskeservice (mod betaling).De dejligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Herudover er der telefon, flisebelægning, centralvarme og en safeboks.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden bordtennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra735krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra671krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Els Pins
  Fra916krPr. nat

  Els Pinsstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nostra sra. del carme 34 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et af Platjo d'Aros rekreative områder lige ned til stranden samt blot få minutters gang fra bymidten. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport finder man i de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m).

  Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i 2002 og råder over 66 værelser og 2 suiter. Til faciliteterne hører en bar, en restaurant med børnestole samt en offentlig internetterminal. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage.

  De tiltalende og klimatiserede værelser har eget badeværelse samt telefon, centralvarme, safeboks og altan.

  På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med livemusik. Den nærmeste golfbane ligger 1,5 km væk.

  Se mere
 • Delamar
  Fra1.065krPr. nat

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 21-23 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1128 meninger fra rejsendeBaseret på 1128 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel ligger i hjertet af byens centrum og kun 150 m fra sandstranden. Lige uden for hotellet vil gæsterne finde masser af barer, ligesom der lige i nærheden findes masser af indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv. Der er 42 km til byen Girona og dens lufthavn, mens der er 90 km til Barcelona lufthavn.Dette strand-hotel rummer en hovedbygning med 6 etager. Til faciliteterne hører en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Herudover er der en fjernsynsstue, et lille supermarked, en café, en bar, et diskotek og en restaurant. Gæsterne tilbydes ligeledes hjælp i tilfælde af sygdom.The basic rooms all have a bathroom and balcon.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med et separat børneområde, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne har mulighed for at spille billard og der er 2 km til en golfbane. Deslige tilbydes en række sæsonafhængige underholdningsprogrammer.orgenmaden, frokosten og aftensmaden serveres som buffet. Hotellet imødekommer herudover gæsterne med specielle kostplanmæssige ønsker.

  Se mere
 • Evenia Olympic Palace
  Fra1.550krPr. nat

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar. Byens centrum ligger blot 500 m væk. Der er ca. 30 km til lufthavnen Girona-Costa Brava fra ejendommen, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 90 km.Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.Komplekset tilbyder værelser med 2 enkelt- eller dobbeltsenge samt en separat stue med en sovesofa komplet med en overkøje til 3 personer. Hvert værelse er indrettet med 2 fjernsyn med satellit-tv, 2 klimaanlæg, en safeboks, en telefon, en terrasse og et veludstyret badeværelse med hårtørrer, ligesom der er et køleskab, en mikrobølgeovn og internetadgang.På hotellets grundarealer er der en stor tropisk swimmingpool, som er komplet med en skøn solterrasse med palmer, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder i alt 6 swimmingpools.

  Se mere
 • Alva Park Costa Brava
  Fra4.850krPr. nat

  Alva Park Costa Bravastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc layret 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun få minutters gang fra den indbydende sandstrand og det turkisblå hav. I umiddelbar nærhed finder man et væld af underholdningsmuligheder. Der afgår også offentlige transportmidler lige ved hotellet (ca. 40 m væk). Desuden ligger der forretninger, barer, restauranter og natklubber i området. Til centrum af Lloret de Mar omkring 1 km væk kommer man nemt og hurtigt med de lokale offentlige transportmidler eller i bil.Dette kompleks blev renoveret i 2004 og rummer i alt 86 suiter og juniorsuiter fordelt på hovedbygningens 6 etager. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception og elevatorer. Hertil kommer en bar, et cafeteria, en gourmetrestaurant og en japansk restaurant. Herudover er der gratis WLAN/internetadgang, konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan de yngre gæster i alderen 3 til 12 år besøge miniklubben. Endvidere kan gæsterne bestille babysitning 24 timer i døgnet. Ligeledes kan man bestille chauffør (gæsterne er velkomne til at tjekke priserne) eller gøre brug af den gratis Smart-bil (afhængig af ledighed og højest 3 timer).De komfortable værelser er indrettet med terrasse, klimaanlæg, telefon fra Beocom, Bang & Olufsen-fjernsyn, cd-afspiller, dvd-afspiller og radio samt automatisk belysning, gardiner og persienner. Der er også eget veludstyret badeværelse med badekar med vandmassage, bruser, hårtørrer, badekåber og et separat toilet. Endvidere rummer værelserne et omklædningsværelse med strygejern og strygebræt og kimonoer i schweizerstil. Hertil kommer en stue, som er udsmykket med orientalsk kunst, en minibar, et skrivebord og en safeboks som en del af standardindretningen.

  Se mere
 • H·TOP Platja Park
  Fra644krPr. nat

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet ikke langt fra midtbyen. 600 meter væk ligger der en sandstrand. Man finder endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det fuldt klimatiserede strand-/konferencehotel blev bygget i 1987 og blev komplet renoveret i 1997. På sine 4 etager har det i alt 208 værelser, heraf 7 enkelt- og 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, en pianobar samt flere saloner. Herudover har hotellet en tv-stue, et konferencerum samt en klimatiseret restaurant. Der er endvidere room- og vaskeservice, og for de mindste en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio (mod betaling) og safeboks. Der er desuden minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets whirlpool eller spille bordtennis. Mod betaling kan der endvidere tilbydes sauna, solarium, aerobickurser samt et fitness-studie. Der er desuden en golfbane blot 2 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  45  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination