Charmerende hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Charmerende hoteller i Costa Brava - Maresme

Charmerende hoteller i Costa Brava - MaresmeFra  215kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Costa Brava - Maresme

 • Comtat Sant Jordi
  Fra334krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Evenia Olympic Garden
  Fra620krPr. nat

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 793 meninger fra rejsendeBaseret på 793 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger kun ca. 900 m fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der er blot få meter til udkanten af Llorel. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler. Tæt ved (300-500 m) finder man desuden et utal af restauranter, barer, pubber samt utallige indkøbsmuligheder (ca. 500 m) og et diskotek (600 m væk). Til bymidten kan man spadsere på en halv time.Hotellet er bygget i 1996 og renoveret i år 2003. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 132 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. I bygningen finder man desuden en bar, et diskotek, en tv-stue og 2 klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetcomputer samt en miniklub, en legeplads, en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har alle badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, sofagruppe, møbleret altan, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom der er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, squash (mod betaling), 2 tennisbaner (to grus- og to hardcourtbaner med lys) samt et fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Casablanca Suites
  Fra405krPr. nat

  Casablanca Suitesstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 13 13 - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Dette charmerende lejligheds-hotel ligger i Calella. Det ligger omkring 500 m fra byens centrum og dets turistattraktioner samt tæt på områdets hovedveje. Herudover er etablissementet omgivet af andre hoteller såvel som restauranter, supermarkeder og beværtninger. Stranden ligger kun 200 m væk, mens der til forretningsområdet og den billedskønne gamle by er omkring 500 m fra logiet. Det lokale busstoppested ligger 2 minutters gang væk, og til Calella banegård er der 15 minutter til fods. Af nærliggende attraktioner kan man nævne Marineland (10 km væk), Girona (45 km væk) og Barcelona (55 km væk). Girona-Costa Brava lufthavn og Barcelona lufthavn ligger desuden henholdsvis ca. 45 og 65 km fra logiet.Dette her er et lille strand- og lejligheds-hotel, som rummer 15 studier fordelt på 2 etager. Etablissementet blev totalrenoveret i 2009 og tilbyder et innovativt og originalt indendørs design samt faciliteter såsom døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og spisemuligheder såsom café, bar, beværtning og restaurant. Hertil kommer også WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling).Alle studierne har et moderne og innovativt design. De er udstyret med et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, køkkenredskaber, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Alle senge er dobbeltsenge (queensize), og herudover er der af behageligheder fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, WLAN/internetadgang og safeboks (mod betaling). Endvidere er der eget badeværelse med brusebad, og studierne er udstyret med regulerbart klimaanlæg og radiator. Det er ikke tilladt at ryge i studierne.

  Se mere
 • Golden Bahia de Tossa & Spa
  Fra493krPr. nat

  Golden Bahia de Tossa & Spastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Puerto rico, 29 29 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Hotellet er for gæster, der stiller store krav til service og komfort. Det ligger ca. 300 m fra det maleriske fiskerleje Tossa de Mar. Til stranden er der ca. 800 m. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, restauranter og diskoteker.Det klimatiserede hotel åbnede i år 2003 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 380 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en elevator, en bar, en internetterminal, en souvenirshop og en klimatiseret à la carte restaurant. Der tilbydes endvidere vaske-self service. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (on request, payment directly).De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse samt telefon, internetadgang, regulerbare radiatorer, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere har hotellet en indendørs pool, en sauna, en whirlpool, et solarium og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der tennis, bordtennis, bueskydning, billard/snooker og dart, ligesom der også er mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Don Juan Center
  Fra4.774krPr. nat

  Don Juan Centerstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer torrento 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Det dejlige hotel har en smuk beliggenhed i Lloret de Mar kun ca. 300 m fra stranden. Hotellet er specielt populært blandt par og unge mennesker. Lige i nærheden finder man et væld af forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Derudover er hotellet et ideelt udgangspunkt for forskellige udflugter, eksempelvis til Barcelona, Girona eller med båd til Tossa de Mar, Playa de Aro og Palamos.Det nært ved stranden beliggende hotel har i alt 500 værelser fordelt på 5 etager. Det råder endvidere over en hyggelig bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret spisesal. Derudover har hotellet en udsøgt restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet i lyse farver. De råder over eget badeværelse med brusekabine. Yderligere er de udstyret med centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de grønne, smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsaktiviteter som f.eks. at stå på vandski eller sejle på vandcykel. I strandbaren er der friske forsyninger. Boadellas bugt egner sig perfekt til at udforske den skjulte verden under vandet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Prestige Coral Platja
  Fra431krPr. nat

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i Santa Margarita (Rosas) lige ved den let skrånende sandstrand. Til Rosas bymidte med dens talrige restauranter, barer og forretninger er der kun ca. 300 m ad den dejlige strandpromenade. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.iddelklassehotellet blev bygget i 1968 og blev renoveret i 1999. Det har på sine 4 etager i alt 167 værelser og kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs og tv-stue. Herudover er der en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Det er desuden muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og safeboks.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt et afvekslende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 25 km væk. Man finder desuden en surf- og dykkerskole ca. 800 m fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Can Darder
  Fra894krPr. nat

  Hotel Can Darderstars

  Llagostera, Costa Brava - Maresme , Can darder, s/n s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 131 meninger fra rejsendeBaseret på 131 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Llagostera. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 14. 0 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 3 kilometer fra hotellet . Der er offentlige transportmidler 15. 0 kilometer borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 16 værelser. Hotel Can Darder daterer sig til 1692 og blev fuldstændig renoveret i 2016. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Stedet har 24 timers åbent. Hotel Can Darder er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Hotellet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aparthotel Miami Park
  Fra310krPr. nat

  Aparthotel Miami Parkstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Monturiol 34 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 322 meninger fra rejsendeBaseret på 322 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i et rekreativt område i Calella de la Costa, hvor man finder talrige barer, restauranter og diskoteker. Der er kun få minutters gang (ca. 350 m) til stranden. Ca. 250 m fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport.Komplekset er bygget i 1988 og har i alt 102 lejligheder fordelt på 5 etager. Derudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, café/bar og kiosk. Herudover er der en tv-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotellet har desuden en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. For de mindste gæster er der en legeplads, en miniklub og en lille spillehal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggelige lejligheder råder over en separat opholdsstue med altan samt eget badeværelse. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar, køleskab, klimaanlæg/centralvarme og safeboks.Hotellet har en udendørs swimmingpool med snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille billard, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger endvidere en golfbane ca. 15 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Anabel
  Fra7.829krPr. nat

  Hotel Anabelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Felicia serra, 10 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 774 meninger fra rejsendeBaseret på 774 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Lloret de Mar. Forskellige restauranter, barer og pubber findes lige i nærheden. Til det nærmeste diskotek og diverse indkøbsmuligheder er der ca. 200 m. Stranden ligger kun ca. 350 m fra hotellet, mens der er omkring 250 m til nærmeste stoppested.City-hotellet er på 6 etager og råder over en 250 m² stor have og i alt 240 værelser. Der tilbydes desuden en foyer, døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, garderobe, elevatorer, café, frisør, bar, tv-stue og spillelokale. Hotellet har også en indbydende restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Til børnene er der en miniklub og en legeplads (mod betaling). Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, en altan og en safeboks.Hotellet råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børneområde, solterrasse, liggestole og parasoller. Man kan slappe af på hotellets solterrasse, i saunaen, i whirlpoolen, i dampbadet, i terapeutiske brusebade eller få massage (mod betaling). Der er mulighed for at spille minigolf, bordtennis og billard (mod betaling). Der er endvidere et fitness-studie for de sportsbegejstrede. Flere gange om ugen er der danseaftener og aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • H·TOP Olympic
  Fra252krPr. nat

  H·TOP Olympicstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Calle benavente s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2873 meninger fra rejsendeBaseret på 2873 meninger fra rejsende

  Det indbydende hotel ligger i Calella ca. 300 m fra et turistområde og blot 400 m fra den dejlige strand. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 527 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevatorer og et opholdsrum. Herudover har det en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.Værelserne er moderne indrettede og råder over eget badeværelse. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Alle værelser råder desuden over en altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med liggestole og parasoller, en solterrasse samt et dagligt aktivitetsprogram. Mod betaling er der mulighed for at spille billard.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination