Familiehoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Familiehoteller i Costa Brava - Maresme

Familiehoteller i Costa Brava - MaresmeFra  228kr

Anbefalede Familiehoteller i Costa Brava - Maresme

 • Alba Seleqtta
  Fra985krPr. nat

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1012 meninger fra rejsendeBaseret på 1012 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i rolige omgivelser på en bakketop, men har alligevel en central beliggenhed. Der er kun 200 m fra hotellet til Lloret de Mars bymidte, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et meget livligt natteliv. Der er ca. 200 m til den nærmeste sandstrand. Der er et busstoppested ca. 500 m væk fra hotellet, mens Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk og Barcelonas 80 km væk.Det klimatiserede hotel råder over i alt 175 værelser fordelt på 2 bygninger. Hovedbygningen er på 6 etager og sidebygningen er på 4 etager. Hotellets velholdte foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en fjernsynsstue med satellit-tv, en café, en bar samt en a la carte restaurant. For hotellets yngste gæster er der desuden en legeplads. Endvidere er der parkeringspladser og en garage (mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. På superior-værelserne er der desuden klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool med to integrerede børnebassiner, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Til hotellet hører endvidere en smuk og indbydende 500 m² stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en indendørs swimmingpool samt en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille billard, minigolf og bordtennis. På sandstranden udlejes der mod betaling liggestole og parasoller. Der ligger en golfbane omkring 2 km fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra678krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra735krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra671krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Evenia Olympic Palace
  Fra1.550krPr. nat

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar. Byens centrum ligger blot 500 m væk. Der er ca. 30 km til lufthavnen Girona-Costa Brava fra ejendommen, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 90 km.Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.Komplekset tilbyder værelser med 2 enkelt- eller dobbeltsenge samt en separat stue med en sovesofa komplet med en overkøje til 3 personer. Hvert værelse er indrettet med 2 fjernsyn med satellit-tv, 2 klimaanlæg, en safeboks, en telefon, en terrasse og et veludstyret badeværelse med hårtørrer, ligesom der er et køleskab, en mikrobølgeovn og internetadgang.På hotellets grundarealer er der en stor tropisk swimmingpool, som er komplet med en skøn solterrasse med palmer, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder i alt 6 swimmingpools.

  Se mere
 • Els Llorers
  Fra275krPr. nat

  Els Llorersstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Amadeu vives s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1121 meninger fra rejsendeBaseret på 1121 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger midt i Lloret de Mars turistområde blot få skridt fra bymidten. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Stranden ligger omkring 1 km væk. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Ca. 70 km væk ligger der desuden et skisportsområde.Komplekset blev bygget i 1997 og renoveret i 2000. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 74 lejligheder. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception med safeboks samt en café. Herudover er der en bar, pub, fjernsynsstue og restaurant med børnestole. Ydermere råder hotellet over internetadgang og en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan man bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede lejligheder råder over eget badeværelse samt satellit- kabel-tv, tekøkken, minibar, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Der står swimmingpool, snackbar, liggestole, parasoller, solarium og et sæsonafhængigt aktivitetsprogram til rådighed for gæsterne. Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Columbus
  Fra638krPr. nat

  Columbusstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Calle lleida 33 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved havet og en dejlig sandstrand. Der er ikke langt fra hotellet til midtbyen. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige værtshuse og diskoteker, diverse restauranter samt et busstoppested finder man lige i nærheden af hotellet, der ligger i et hyggeligt og luksuriøst kvarter. Nabobyerne hedder Son S'Agaró og Sant Antoni.Strandhotellet er bygget i 1957 og blev renoveret i 2001. Det har fordelt på 6 etager i alt 200 værelser, heraf 10 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt 2 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en bar, et spillerum, en tv-stue og et konferencerum. Der er endvidere en klimatiseret restaurant med børnestole, en internetterminal, en legepark til børnene og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellets gæster kan bestille roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Herudover er der minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, en haveterrasse med liggestole samt en snackbar. Desuden råder hotellet over et solarium. Der tilbydes diverse fritidsaktiviteter som f.eks. tennis, bordtennis, bowling, billard og ridning, ligesom der er mulighed for at få massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdningen.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Alva Park Costa Brava
  Fra4.850krPr. nat

  Alva Park Costa Bravastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc layret 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun få minutters gang fra den indbydende sandstrand og det turkisblå hav. I umiddelbar nærhed finder man et væld af underholdningsmuligheder. Der afgår også offentlige transportmidler lige ved hotellet (ca. 40 m væk). Desuden ligger der forretninger, barer, restauranter og natklubber i området. Til centrum af Lloret de Mar omkring 1 km væk kommer man nemt og hurtigt med de lokale offentlige transportmidler eller i bil.Dette kompleks blev renoveret i 2004 og rummer i alt 86 suiter og juniorsuiter fordelt på hovedbygningens 6 etager. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception og elevatorer. Hertil kommer en bar, et cafeteria, en gourmetrestaurant og en japansk restaurant. Herudover er der gratis WLAN/internetadgang, konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan de yngre gæster i alderen 3 til 12 år besøge miniklubben. Endvidere kan gæsterne bestille babysitning 24 timer i døgnet. Ligeledes kan man bestille chauffør (gæsterne er velkomne til at tjekke priserne) eller gøre brug af den gratis Smart-bil (afhængig af ledighed og højest 3 timer).De komfortable værelser er indrettet med terrasse, klimaanlæg, telefon fra Beocom, Bang & Olufsen-fjernsyn, cd-afspiller, dvd-afspiller og radio samt automatisk belysning, gardiner og persienner. Der er også eget veludstyret badeværelse med badekar med vandmassage, bruser, hårtørrer, badekåber og et separat toilet. Endvidere rummer værelserne et omklædningsværelse med strygejern og strygebræt og kimonoer i schweizerstil. Hertil kommer en stue, som er udsmykket med orientalsk kunst, en minibar, et skrivebord og en safeboks som en del af standardindretningen.

  Se mere
 • H·TOP Platja Park
  Fra644krPr. nat

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet ikke langt fra midtbyen. 600 meter væk ligger der en sandstrand. Man finder endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det fuldt klimatiserede strand-/konferencehotel blev bygget i 1987 og blev komplet renoveret i 1997. På sine 4 etager har det i alt 208 værelser, heraf 7 enkelt- og 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, en pianobar samt flere saloner. Herudover har hotellet en tv-stue, et konferencerum samt en klimatiseret restaurant. Der er endvidere room- og vaskeservice, og for de mindste en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio (mod betaling) og safeboks. Der er desuden minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets whirlpool eller spille bordtennis. Mod betaling kan der endvidere tilbydes sauna, solarium, aerobickurser samt et fitness-studie. Der er desuden en golfbane blot 2 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 • Acapulco
  Fra782krPr. nat

  Acapulcostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep de togores 21 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 861 meninger fra rejsendeBaseret på 861 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar, just 400 m from the beach. Its immediate vicinity includes restaurants, bars, pubs and the main bus stop. The cities of Girona, Barcelona and Figueres are 40, 78 and 80 km away respectively.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  52  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination