Hoteller med spa i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller med spa i Costa Brava - Maresme

Hoteller med spa i Costa Brava - MaresmeFra  184kr

Anbefalede Hoteller med spa i Costa Brava - Maresme

 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra7.447krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Fra1.739krPr. nat

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Kort
   

  Dette dejlige lejligheds-hotel ligger i Platja d'Aro. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Cosmo Apartments Platja D'Aro blev opført i 2015. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Cosmo Apartments Platja D'Aro forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • H·TOP Palm Beach & Spa
  Fra226krPr. nat

  H·TOP Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle de aribau 3 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 400 m fra den skønne strand. Byens centrum med talrige restauranter, diskoteker og diverse barer kommer man til på ca. 10 minutters gang. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til lufthavnen i Gerona ca. er 30 km.Det i 2005 renoverede hotel har fordelt på 7 etager i alt 150 værelser. I den klimatiserede foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar med storskærm og en klimatiseret restaurant. I bygningen findes der også internetadgang. De yngste kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Endvidere er der klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden finder man også en pool-/snackbar samt liggestole og solskærme. Endvidere er der en indendørs swimmingpool, en sauna og et dampbad samt mulighed for at få massage. Derudover er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Omtrent 1 km fra hotellet ligger en golfbane, ca. 10 minutters gang.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Salles Hotel & SPA Mas Tapiolas
  Fra1.102krPr. nat

  Salles Hotel & SPA Mas Tapiolasstars

  Santa Cristina D'Aro, Costa Brava - Maresme , Vecindario de solius - ctra. c65, salida km. 7,00 s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 995 meninger fra rejsendeBaseret på 995 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og befinder sig midt i et ca. 70 hektar stort parkanlæg med en vidunderlig udsigt ud over det omkringliggende landskab og klosteret Solius. Der er ca. 2 km til den nærmeste by St. Christina d'Aro. Ca. 9 km fra hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Den grovsandede og stærkt skrånende strand Platja d'Aro ligger ca. 6 km fra hotellet, og der er ca. 30 km til Girona.Bygningen er en tidligere catalansk bondegård, der blev bygget om til hotel i år 2000. Det består af en hoved- og en sidebygning og råder over i alt 40 værelser, heraf 36 dobbeltværelser og 4 suiter. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safebokse samt en vekselbørs. Det omhyggeligt ombyggede og restaurerede hotel råder desuden over en café, et konferencerum, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Børnene kan boltre sig på legepladsen i hotellets have, og der er naturligvis vaskeservice samt internetadgang. Endvidere er der parkeringspladser og en garage.De smagfuldt og stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, safeboks, minibar, satellit-/kabel-tv samt et klimaanlæg, der kan reguleres individuelt. Nogle af værelserne har endda altan.Hotellet har en pool med solterrasse, liggestole og parasoller samt en indendørs pool og en sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Marsol
  Fra550krPr. nat

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 575 meninger fra rejsendeBaseret på 575 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Lloret de Mars turistområde og bymidte. Der er mindre end 50 m til forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt til stranden og til en forbindelse med offentlig transport. Til det nærmeste diskotek er der ca. 500 m.Det klimatiserede hotel blev bygget i 1992, renoveret i 2002 og har på sine 7 etager i alt 114 værelser, heraf 10 juniorsuiter. Hertil kommer en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, elevatorer, en café, en bar og et konferencerum. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af hotellets mange tilbud (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (regulerbart), radiator (ligeledes regulerbar) og en safeboks (mod betaling).På den øverste etage finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Hotellet kan desuden tilbyde sine gæster et fitnessstudie, en indendørs swimmingpool, en sauna og et solarium.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gem Wellness & Spa
  Fra7.447krPr. nat

  Gem Wellness & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep maria sert s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  The gardens, beautiful surroundings, pools, tennis courts, sports ground, solarium, gym, wide and comfortable facilites and lively terraces all make the Guitart Central Park II the perfect place to enjoy a diverse but relaxing holiday. Every day there is a different show and day and night blend into one with a myriad of diverse activities and entertainment.

  Se mere
 • Riviera
  Fra297krPr. nat

  Rivierastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avinguda del mar 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 522 meninger fra rejsendeBaseret på 522 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig midt i et turistområde blot ca. 100 m fra stranden. Det tager kun få minutter at gå ind til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder, caféer, barer, restauranter og diskoteker. Ydermere afgår der lige foran døren offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det ligger i en smuk ca. 200 m² stor have og har fordelt på 6 etager i alt 600 værelser, heraf 10 enkelt- og 295 dobbeltværelser. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en restaurant med et ikke-ryger område, og desuden er der mulighed for at bestille roomservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon.Hotellets gæster kan boltre sig i den udendørs swimmingpool eller slappe af på solterrassen. Der er desuden mulighed for at spille golf 20 km væk fra hotellet. Prikken over i et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Bernat II
  Fra421krPr. nat

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 662 meninger fra rejsendeBaseret på 662 meninger fra rejsende

  The hotel benefits from an enviable location, being situated in the residencial district of Calella (only 100 m from the beach and 5 min away from the shopping centre). Its geographical situation, between Barcelona (50 Km away) and Girona (45 Km), marks this hotel an ideal starting-point for enyoing magnificent excursions all around Catalonia.

  Se mere
 • Florida Park
  Fra469krPr. nat

  Florida Parkstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avenida del mar 17 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have i Santa Susannas hotelområde. Denne by ligger ud til kysten ""Maresme"", der har en 2 km lang og grovkornet sandstrand. Hotellet ligger ved en strandvej kun ca. 50 m fra den smukke strand, som man kommer til via en fodgængertunnel. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det charmerende middelklassehotel blev renoveret i 2004. Det råder over en dejlig, ca. 500 m2 stor terrasse og har fordelt på 5 etager over i alt 358 værelser. Endvidere er der en foyer med døgnåben reception samt 3 panoramaelevatorer. Desuden er der en hyggelig bar samt en klimatiseret restaurant. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er hyggeligt indrettet med eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks. Alle værelser råder over en altan delvist med havudsigt.Hotellets gæster kan slappe af i den udendørs swimmingpool med solterrasse. Herudover er der sauna, fitnessstudie samt mulighed for at spille tennis, og desuden tilbyder hotellet et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hostal Spa Empuries
  Fra731krPr. nat

  Hostal Spa Empuriesstars

  L'Escala, Costa Brava - Maresme , Playa del portitxol s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 812 meninger fra rejsendeBaseret på 812 meninger fra rejsende

  This hostal is located in an idilic spot close to the Mediterranean Sea with over 2500 years of history.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  13  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination