Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - MaresmeFra  184kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

 • Comtat Sant Jordi
  Fra334krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • URH Excelsior
  Fra299krPr. nat

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger lige ved havet på Lloret de Mars palmepromenade midt i byen. Til den skønne sandstrand er der kun ca. 20 m, og i de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler ligger 100 m fra hotellet. Blanes banegård ligger endvidere ca. 6 km væk. Det tager omkring 70 minutter at komme til Barcelonas lufthavn.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 6 etager med i alt 45 værelser, heraf 5 enkelt- og 40 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safebokse. Hertil kommer en hyggelig café, en bar og en restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt safeboks.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra321krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • Trimar
  Fra332krPr. nat

  Trimarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer joan baptista lambert 10-18 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette kompleks ligger i Lloret kun få minutter fra alle Lloret de Mars vigtigste attraktioner, 150 m fra byens centrum og 400 m fra stranden. Endvidere er der 45 km til Gironas lufthavn.Dette kompleks blev opført i 2009 og består af 57 nyopførte, rummelige lejligheder ud til gaden med detaljer af topkvalitet og enheder med 1, 2 eller 3 soveværelser. Af faciliteter til gæsternes rådighed er der døgnåben reception, en safeboks, elevator og WLAN/internetadgang.Alle lejligheder er udstyrede med eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyrede med fjernsyn, safeboks (mod betaling) og et køkken med et køleskab, et komfur, en mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Alle værelser rummer ydermere regulerbart klimaanlæg, centralvarme og en altan eller en terrasse. Håndklæderne skiftes 2 gange om ugen, og sengetøjet skiftes 1 gang om ugen.Lejligheds-komplekset råder over sin egen swimmingpool og et børnebassin, hvor gæsterne kan slappe af i solterrassens liggestole ved snackbaren langs swimmingpoolen. Det er også muligt at sejle i kano på dette kompleks.

  Se mere
 • Claramar
  Fra446krPr. nat

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Platja d'Aro med de mange forretninger og faciliteter i et elegant og roligt område med gågade. Det er mindre end 50 m fra stranden, hvor gæsterne kan nyde det dejlige, klare vand. Der er også talrige restauranter, barer, natklubber og forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand. Til Girona banegård er der omkring 30 minutters kørsel fra hotellet. Endvidere ligger Gironas og Barcelonas lufthavne henholdsvis ca. 30 km og 90 km væk.City-hotellet blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der café, bar, fjernsynsstue, WLAN/internetadgang, elevator, safebokse, garderobe samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan gæsterne også få afstressende massage. Mod betaling kan man også benytte en garage og leje cykler. Gæsterne kan herudover benytte den offentlige parkeringsplads 300 m fra hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, terrasse, klimaanlæg og radiator for at sikre gæsternes totale komfort.Der står liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden i nærheden (mod betaling).Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Best Lloret Splash
  Fra414krPr. nat

  Best Lloret Splashstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avenida vila de tossa 51 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 429 meninger fra rejsendeBaseret på 429 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i udkanten af Lloret de Mar, ca. 5 minutters gang fra stranden (700 m). I nærheden af hotellet finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter samt et livligt natteliv. Der er et busstoppested kun ca. 100 m fra hotellet. Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk, mens der er 80 km til Barcelona.Hotellet er bygget i 1988 og råder over i alt 243 værelser fordelt på 4 etager. Der er 237 dobbelt- og 3 enkeltværelser samt 3 suiter. Den moderne foyer kan tilbyde en døgnåben reception, en elevator, en safeboks, en garderobe samt en vekselbørs. Herudover er der en lille butik, en tv-stue, en café, et diskotek, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. For hotellets små gæster er der desuden en miniklub og en legeplads. Hertil kommer roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder (betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Til værelsernes videre indretning hører desuden telefon, klimaanlæg, safeboks og satellit-/kabel-tv.Hotellet kan ydermere tilbyde et stort udbud af sports- og underholdningsmuligheder. Således er der 2 swimmingpools med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. For de mindste er der desuden et separat børnebassin. Herudover kan gæsterne frit benytte sig af fitness-studiet med integreret indendørs svømmebassin, sauna og whirlpool. For de sportsbegejstrede er der 3 tennisbaner og 2 squashbaner (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at spille billard og bordtennis. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Vila de Tossa
  Fra458krPr. nat

  Hotel Vila de Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Costa brava 25 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette attraktive strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum kun ca. 300 m fra stranden. Til fods når man hurtigt til diverse restauranter, barer, diskoteker.Hotellet er bygget i 2001, er på 4 etager og råder over i alt 43 værelser. Hotellet har en foyer med reception, vekselbørs og elevator. Endvidere er der på hotellet en café, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover kan der tilbydes roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Derudover er der telefon, minibar og safeboks på alle værelser.Hotellet råder over en whirlpool og en solterrasse, og der er desuden mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede ligger der en golfbane ca. 12 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Endvidere kan man på nabohotellet Novopark få såvel frokost som aftensmad serveret som buffet.

  Se mere
 • Van der Valk Hotel Barcarola
  Fra501krPr. nat

  Van der Valk Hotel Barcarolastars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Carrer pablo picasso 1-19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 460 meninger fra rejsendeBaseret på 460 meninger fra rejsende

  Dette attraktive strandhotel ligger i byen S'Agaró (området Sant Feliu de Guíxols), blot 50 m fra stranden Sant Pol. Sant Pol er Costa Bravas mest romantiske strand, der er kendt for sin centrale beliggenhed. Fra hotellet er der blot få meter til det herlige, turkisblå hav. Lige i nærheden finder man et væld af restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Lidt længere væk (ca. 3000 m) finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, pubber og diskoteker. Det tager ca. en halv time at spadsere ind til bymidten.Hotellet er renoveret i år 2000 og råder over en 3-etagers hovedbygning og en 3-etagers sidebygning med i alt 44 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. I huset finder man desuden en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Der er endvidere et konferencerum og en internetterminal, ligesom der også tilbydes vaskeservice samt cykelkælder, parkeringsplads og garage.De moderne indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, centralvarme og pengeskab.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende liggestole.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Apartaments AR Espronceda
  Fra248krPr. nat

  Apartaments AR Esproncedastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Espronceda 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger i byen Blanes i et roligt og nyt byggeri i kvarteret La Plantera, tæt på det populære kvarter Los Pinos. Blanes busstation ligger desuden kun 2 minutters gang fra hotellet, mens der til banegården er omkring 10 minutter til fods. Herudover er der fra lejligheds-hotellet blot 5 minutters gang til de mange forretninger i Los Pinos og stranden, mens der til centrum af byen Blanes er omkring 1,5 km og til Sant Francesc strand ca. 4 km. Endvidere ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 25 km fra hotellet, og til Barcelona-El Prat de Llobregat lufthavn er der omkring 80 km.Hotellet tilbyder i alt 24 lejligheder og faciliteter såsom mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, elevator og en parkeringsplads (mod betaling).De meget lyse lejligheder rummer dobbeltseng og sovesofa i stuen med plads til mellem 2 og 4 personer. Ydermere tilbyder de et veludstyret køkken med keramiske kogeplader, ovn, køleskab, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe såvel som eget badeværelse med brusebad. Som en del af standardindretningen i alle lejligheder er der også regulerbart klimaanlæg (mod betaling) og safeboks.an finder en udendørs swimmingpool og solterrasse på hotelkomplekset. Gæsterne kan herudover spille beachvolley eller leje liggestole og parasoller mod betaling på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Villa Roma
  Fra414krPr. nat

  Pierre & Vacances Villa Romastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle villa romana 11 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 468 meninger fra rejsendeBaseret på 468 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger kun 300 m fra det middelalderlige centrum i Tossa de Mar, som er en af Costa Bravas smukkeste fiskerlejer. Den nærmeste strand ligger ca. 600 m væk.Komplekset råder over i alt 38 lejligheder. Endvidere tilbydes der vaskeservice.De hyggelige lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Til den videre indretning hører minibar og regulerbar centralvarme.På komplekset er der en swimmingpool til fri afbenyttelse, ligesom man 7 km væk finder en golfbane.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  31  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination