Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - MaresmeFra  228kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

 • Metropol Hotel
  Fra856krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Alba Seleqtta
  Fra985krPr. nat

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1012 meninger fra rejsendeBaseret på 1012 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i rolige omgivelser på en bakketop, men har alligevel en central beliggenhed. Der er kun 200 m fra hotellet til Lloret de Mars bymidte, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et meget livligt natteliv. Der er ca. 200 m til den nærmeste sandstrand. Der er et busstoppested ca. 500 m væk fra hotellet, mens Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk og Barcelonas 80 km væk.Det klimatiserede hotel råder over i alt 175 værelser fordelt på 2 bygninger. Hovedbygningen er på 6 etager og sidebygningen er på 4 etager. Hotellets velholdte foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en fjernsynsstue med satellit-tv, en café, en bar samt en a la carte restaurant. For hotellets yngste gæster er der desuden en legeplads. Endvidere er der parkeringspladser og en garage (mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. På superior-værelserne er der desuden klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool med to integrerede børnebassiner, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Til hotellet hører endvidere en smuk og indbydende 500 m² stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en indendørs swimmingpool samt en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille billard, minigolf og bordtennis. På sandstranden udlejes der mod betaling liggestole og parasoller. Der ligger en golfbane omkring 2 km fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra678krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Els Llorers
  Fra275krPr. nat

  Els Llorersstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Amadeu vives s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1121 meninger fra rejsendeBaseret på 1121 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger midt i Lloret de Mars turistområde blot få skridt fra bymidten. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Stranden ligger omkring 1 km væk. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Ca. 70 km væk ligger der desuden et skisportsområde.Komplekset blev bygget i 1997 og renoveret i 2000. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 74 lejligheder. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception med safeboks samt en café. Herudover er der en bar, pub, fjernsynsstue og restaurant med børnestole. Ydermere råder hotellet over internetadgang og en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan man bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede lejligheder råder over eget badeværelse samt satellit- kabel-tv, tekøkken, minibar, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Der står swimmingpool, snackbar, liggestole, parasoller, solarium og et sæsonafhængigt aktivitetsprogram til rådighed for gæsterne. Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Magnolia
  Fra417krPr. nat

  Magnoliastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer sant jaume 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette lille, familievenlige hostel ligger i et af Lloret de Mars boligkvarterer blot ca. 200 m fra Costa Bravas sandstrand. Der er ca. 7-10 minutters gang ind til det pulserende centrum af Lloret de Mar, hvor man finder et væld af diskoteker, pubs og restauranter. Få meter herfra havner man i turistcentrumet med forskellige indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 600 m fra hotellet. Det kan anbefales at tage toget, hvis man vil på udflugt i Costa Bravas vidunderlige omgivelser. Banegården ligger ca. 6 km væk, og det tager ca. 20 minutter med offentlige transportmidler at komme derhen. Endvidere er der ca. 34 km til Geronas lufthavn, mens der er omkring 92 km til lufthavnen i Barcelona. Alene Barcelonas havn er også en udflugt værd. Den ligger kun ca. 77 km fra hotellet.Det hyggelige hostel blev renoveret i 2002 og har i alt 40 værelser fordelt på 6 etager. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der er en safeboks (mod betaling). Endvidere rummer hostellet en lille snackbar og en restaurant. Elevator forefindes. På bestilling kan personbiler parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).Værelserne råder over eget badeværelse. Satellit-/kabel-tv findes på nogle af værelserne. For et mindre gebyr kan man endvidere bestille et værelse med altan. Radiatorerne bliver reguleret centralt.Hostellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool og en solterrasse i haven. Liggestole og parasoller udlejes. Ligeledes mod betaling er der for de sportsbegejstrede mulighed for at spille bordtennis, billard eller golf ved et gæstehus ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes en righoldig morgenmadsbuffet. Der er mulighed for at bestille halvpension og sammensætte aftensmaden fra buffeten.

  Se mere
 • URH Excelsior
  Fra966krPr. nat

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger lige ved havet på Lloret de Mars palmepromenade midt i byen. Til den skønne sandstrand er der kun ca. 20 m, og i de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler ligger 100 m fra hotellet. Blanes banegård ligger endvidere ca. 6 km væk. Det tager omkring 70 minutter at komme til Barcelonas lufthavn.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 6 etager med i alt 45 værelser, heraf 5 enkelt- og 40 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safebokse. Hertil kommer en hyggelig café, en bar og en restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt safeboks.

  Se mere
 • Trimar
  Fra1.016krPr. nat

  Trimarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer joan baptista lambert 10-18 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette kompleks ligger i Lloret kun få minutter fra alle Lloret de Mars vigtigste attraktioner, 150 m fra byens centrum og 400 m fra stranden. Endvidere er der 45 km til Gironas lufthavn.Dette kompleks blev opført i 2009 og består af 57 nyopførte, rummelige lejligheder ud til gaden med detaljer af topkvalitet og enheder med 1, 2 eller 3 soveværelser. Af faciliteter til gæsternes rådighed er der døgnåben reception, en safeboks, elevator og WLAN/internetadgang.Alle lejligheder er udstyrede med eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyrede med fjernsyn, safeboks (mod betaling) og et køkken med et køleskab, et komfur, en mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Alle værelser rummer ydermere regulerbart klimaanlæg, centralvarme og en altan eller en terrasse. Håndklæderne skiftes 2 gange om ugen, og sengetøjet skiftes 1 gang om ugen.Lejligheds-komplekset råder over sin egen swimmingpool og et børnebassin, hvor gæsterne kan slappe af i solterrassens liggestole ved snackbaren langs swimmingpoolen. Det er også muligt at sejle i kano på dette kompleks.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra1.099krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • Hotel Acacias Suites & Spa
  Fra4.696krPr. nat

  Hotel Acacias Suites & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig acàcies, 21 21 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet har en rolig beliggenhed i et centralt område i Lloret de Mar. Der er ca. 300 m til byens centrum med talrige restauranter og barer, mens der er ca. 50 m til stranden. Der ligger endvidere et diskotek ca. 10 minutters gang fra hotellet. Det tager omkring 15 minutter i bil at køre til Tossa de Mars turistcentrum. Herudover er der ca. 6 km til banegården Blanes og ca. 80 km til Barcelona. Der er ca. 80 minutters kørsel i bil til museet Figueres Museo Dalí samt Gaudís berømte Sagrada Familia i Barcelona. Yderligere ligger Catedral de Girona og det jødiske kvarter Girona Barrio Judio ca. 40 km væk. Til lufthavnen Gerona er der ca. 30 km, mens lufthavnen i Barcelona ligger ca. 93 km væk.Det dejlige og rolige strandhotel er klimatiseret og blev renoveret i 2005. Det råder over i alt 46 værelser fordelt på 4 etager. Det udmærker sig ved en meget familiær atmosfære og er et ideelt sted at tilbringe en weekend, en kort ferie eller et roligt ophold af længere varighed. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Derudover er der en bar, en restaurant med børnestole, en fjernsynsstue og en spisesal, ligesom der er mulighed for at gå på WIFI (mod betaling). Mod betaling kan gæsterne også bestille roomservice, benytte cykelkælderen samt hotellets garage eller parkeringspladsen.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser rummer alle en altan med udsigt enten over poolen eller havet. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, minikøleskab, satellit-tv og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret individuelt.

  Se mere
 • Cosmopolita Hotel-Boutique & Spa
  Fra33.525krPr. nat

  Cosmopolita Hotel-Boutique & Spastars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Pineda de mar 30 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger centralt lige ved havet. På få minutter kommer man til diverse restauranter (ca. 50 m), forskellige barer (ca. 100 m), et væld af indkøbsmuligheder (ca. 200 m), diskoteker (ca. 300 m) samt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 600 m).Strandhotellet er bygget i 1960 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 3 etager har det i alt 92 værelser. Det kan tilbyde en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevator. Ydermere er der en café, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, en offentlig internetterminal, en cykelkælder samt en parkeringsplads og en garage. Ydermere har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over badeværelse med WC. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellets gæster har mulighed for at spille billard og golf (ca. 4 km væk). 90 km væk er der desuden mulighed for at stå på ski. På sandstranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Til frokost og aftensmad kan man vælge mellem to forskellige retter. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  43  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination