Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - MaresmeFra  192kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Costa Brava - Maresme

 • Metropol Hotel
  Fra333krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Eden Roc
  Fra702krPr. nat

  Eden Rocstars

  San Feliu de Guixols, Costa Brava - Maresme , Punta port salvi s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 833 meninger fra rejsendeBaseret på 833 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i San Feliu de Guixols. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 31. 6 kilometer. Eden Roc har i alt 160 værelser. Eden Roc blev opført i 1962. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Eden Roc har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Små kæledyr må bo i ferieboligen. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • URH Excelsior
  Fra344krPr. nat

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger lige ved havet på Lloret de Mars palmepromenade midt i byen. Til den skønne sandstrand er der kun ca. 20 m, og i de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler ligger 100 m fra hotellet. Blanes banegård ligger endvidere ca. 6 km væk. Det tager omkring 70 minutter at komme til Barcelonas lufthavn.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 6 etager med i alt 45 værelser, heraf 5 enkelt- og 40 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safebokse. Hertil kommer en hyggelig café, en bar og en restaurant.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt safeboks.

  Se mere
 • Jardins del Mar
  Fra528krPr. nat

  Jardins del Marstars

  L'Estartit, Costa Brava - Maresme , Calle del freu 57 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  Denne enkle lejlighed er placeret i L'Estartit. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra stedet. I alt 156 værelser er til rådighed for gæsterne. Jardins del Mar blev bygget i 1986. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Jardins del Mar har ikke 24 timers åben reception. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Jardins del Mar.

  Se mere
 • Claramar
  Fra410krPr. nat

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Platja d'Aro med de mange forretninger og faciliteter i et elegant og roligt område med gågade. Det er mindre end 50 m fra stranden, hvor gæsterne kan nyde det dejlige, klare vand. Der er også talrige restauranter, barer, natklubber og forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand. Til Girona banegård er der omkring 30 minutters kørsel fra hotellet. Endvidere ligger Gironas og Barcelonas lufthavne henholdsvis ca. 30 km og 90 km væk.City-hotellet blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der café, bar, fjernsynsstue, WLAN/internetadgang, elevator, safebokse, garderobe samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan gæsterne også få afstressende massage. Mod betaling kan man også benytte en garage og leje cykler. Gæsterne kan herudover benytte den offentlige parkeringsplads 300 m fra hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, terrasse, klimaanlæg og radiator for at sikre gæsternes totale komfort.Der står liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden i nærheden (mod betaling).Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Iris
  Fra408krPr. nat

  Irisstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , San esteban 84 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger i gågaden i den smukke kystby Malgrat de Mar. De ligger centralt i et roligt erhvervsområde. Efter ca. 50 m kommer man til centrum og efter ca. 100 m kommer man til diverse restauranter, barer og diskoteker. Desuden er der ca. 300 m til stranden samt banegården. Til Geronas lufthavn er der ca. 35 km og til Barcelona er der ca. 66 km. Barcelonas lufthavn ligger ca. 82 km fra hotellet.Hotellet åbnede i 2005 og har i alt 12 lejligheder fordelt på 4 etager. Endvidere rummer bygningen en reception og en elevator.Lejlighederne er beregnet fra 2 til 4 personer. De råder over badeværelse, et soveværelse med 2 senge, en stue/spisestue med soveværelse og et amerikansk køkken med minikøleskab. Ydermere rummer lejlighederne WLAN- internetadgang, satellit-tv og TDT. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Desuden er der også en altan. Fra nogle af lejlighederne er der udsigt over vandet.På sandstranden er der mod betaling mulighed for at leje liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra352krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • Hostal Spa Empuries
  Fra710krPr. nat

  Hostal Spa Empuriesstars

  L'Escala, Costa Brava - Maresme , Playa del portitxol s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 812 meninger fra rejsendeBaseret på 812 meninger fra rejsende

  This hostal is located in an idilic spot close to the Mediterranean Sea with over 2500 years of history.

  Se mere
 • Apartaments Mar Blau
  Fra425krPr. nat

  Apartaments Mar Blaustars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Riera capaspre 75-77 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige lejligheds-hotel ligger i Calella. Stedet, der putter sig indenfor 350 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af lejligheds-hotellet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 48 soveværelser på Apartaments Mar Blau. Dette sted blev moderniseret i 2005. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Denne ejendom tillader kæledyr.

  Se mere
 • Apartamentos Neptuno Calella
  Fra291krPr. nat

  Apartamentos Neptuno Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Sant josep 84 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det familievenlige hotel ligger i hjertet af Calella. Til stranden er der kun ca. 200 m. Til fods kommer man til diverse indkøbsmuligheder og et busstoppested samt nogle restaurant og barer. Geronas lufthavn ligger ca. 43 km fra hotellet, mens der er omkring 72 km til Barcelonas lufthavn.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2004 og råder over i alt 110 værelser samt 11 lejligheder og en terrasse. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere rummer strandhotellet en café, et spillelokale, en restaurant, mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom samt internetadgang (mod betaling), miniklub (på stranden), legeplads og parkeringsplads (mod betaling). Alt i alt sikrer det uddannede personale gæsterne et rekreativt ophold, som vil gøre ferien mindeværdig.Hotellet råder over 80 dobbeltværelser, 9 enkeltværelser, 11 familieværelser, 9 juniorsuiter, 1 bryllupssuite og 11 lejligheder. Alle værelser er udstyret med et komplet badeværelse, hårtørrer, fjernsyn, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). 50 % af boligenhederne rummer en altan (mod betaling). Familieværelserne er på 45 m2 og rummer 5 senge. Hotellet råder over værelser, som er forbundet med interne døre, for familier på 4 eller 5 personer (2 værelser og 2 komplette badeværelser forbundet med interne døre). Juniorsuiterne er udstyret med komplet indrettet badeværelse med et halvcirklet badekar, dobbeltseng (1,5 m bred), en sovesofa, ventilator og klimaanlæg. Endvidere er lejlighederne udstyret med dobbelt soveværelse, spisestue med dobbeltseng (1,35 m), komplet udstyret badeværelse med hydromassage badekar, hårtørrer, klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv og telefon.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination