Anbefalede hoteller tæt på Aquadiver

Find på kortet
Hoteller - Aquadiver

AquadiverFra  228kr

Anbefalede hoteller

 • H·TOP Caleta Palace
  Fra681krPr. nat

  H·TOP Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Kort
  0.73 km fra Aquadiver
  3,5/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1411 meninger fra rejsendeBaseret på 1411 meninger fra rejsende

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger direkte ved den skønne strand. Der er kun få minutters gang til byens centrum, hvor man finder et hav af forretninger, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk.hotellet er bygget i 1966 og renoveret i 2001. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 150 rom. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, et minimarked, en frisør, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant samt en internetterminal. Herudover er der vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De lyse og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte lejligheder udstyret med telefon, satellit/kabel-TV, internetadgang, safeboks og en opholdsstue.Hotellets gæster kan slappe af i eller ved swimmingpoolen, hvor man finder en poolbar, liggestole og en solterrasse.

  Se mere
 • H·TOP Platja Park
  Fra644krPr. nat

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kort
  1.03 km fra Aquadiver
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet ikke langt fra midtbyen. 600 meter væk ligger der en sandstrand. Man finder endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det fuldt klimatiserede strand-/konferencehotel blev bygget i 1987 og blev komplet renoveret i 1997. På sine 4 etager har det i alt 208 værelser, heraf 7 enkelt- og 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, en pianobar samt flere saloner. Herudover har hotellet en tv-stue, et konferencerum samt en klimatiseret restaurant. Der er endvidere room- og vaskeservice, og for de mindste en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio (mod betaling) og safeboks. Der er desuden minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets whirlpool eller spille bordtennis. Mod betaling kan der endvidere tilbydes sauna, solarium, aerobickurser samt et fitness-studie. Der er desuden en golfbane blot 2 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Fra1.542krPr. nat

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Kort
  1.04 km fra Aquadiver
   

  Dette dejlige lejligheds-hotel ligger i Platja d'Aro. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Cosmo Apartments Platja D'Aro blev opført i 2015. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Cosmo Apartments Platja D'Aro forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Claramar
  Fra575krPr. nat

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Kort
  1.07 km fra Aquadiver
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Platja d'Aro med de mange forretninger og faciliteter i et elegant og roligt område med gågade. Det er mindre end 50 m fra stranden, hvor gæsterne kan nyde det dejlige, klare vand. Der er også talrige restauranter, barer, natklubber og forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand. Til Girona banegård er der omkring 30 minutters kørsel fra hotellet. Endvidere ligger Gironas og Barcelonas lufthavne henholdsvis ca. 30 km og 90 km væk.City-hotellet blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der café, bar, fjernsynsstue, WLAN/internetadgang, elevator, safebokse, garderobe samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan gæsterne også få afstressende massage. Mod betaling kan man også benytte en garage og leje cykler. Gæsterne kan herudover benytte den offentlige parkeringsplads 300 m fra hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, terrasse, klimaanlæg og radiator for at sikre gæsternes totale komfort.Der står liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden i nærheden (mod betaling).Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Els Pins
  Fra916krPr. nat

  Els Pinsstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nostra sra. del carme 34 - Kort
  1.08 km fra Aquadiver
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et af Platjo d'Aros rekreative områder lige ned til stranden samt blot få minutters gang fra bymidten. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport finder man i de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m).

  Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev renoveret i 2002 og råder over 66 værelser og 2 suiter. Til faciliteterne hører en bar, en restaurant med børnestole samt en offentlig internetterminal. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage.

  De tiltalende og klimatiserede værelser har eget badeværelse samt telefon, centralvarme, safeboks og altan.

  På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med livemusik. Den nærmeste golfbane ligger 1,5 km væk.

  Se mere
 • Cosmopolita Hotel-Boutique & Spa
  Fra33.525krPr. nat

  Cosmopolita Hotel-Boutique & Spastars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Pineda de mar 30 - Kort
  1.11 km fra Aquadiver
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger centralt lige ved havet. På få minutter kommer man til diverse restauranter (ca. 50 m), forskellige barer (ca. 100 m), et væld af indkøbsmuligheder (ca. 200 m), diskoteker (ca. 300 m) samt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 600 m).Strandhotellet er bygget i 1960 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 3 etager har det i alt 92 værelser. Det kan tilbyde en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevator. Ydermere er der en café, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, en offentlig internetterminal, en cykelkælder samt en parkeringsplads og en garage. Ydermere har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over badeværelse med WC. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellets gæster har mulighed for at spille billard og golf (ca. 4 km væk). 90 km væk er der desuden mulighed for at stå på ski. På sandstranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Til frokost og aftensmad kan man vælge mellem to forskellige retter. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Planamar Platja d'Aro
  Fra879krPr. nat

  Planamar Platja d'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Passeig del mar 82 - Kort
  1.25 km fra Aquadiver
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 317 meninger fra rejsendeBaseret på 317 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platja d'Aro. Stedet, der putter sig indenfor 150 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Boligen har i alt 82 soveværelser. Planamar Platja d'Aro undergik en renovering i 2010. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dette er et handicapvenligt hotel. Hotellet har også 2 handicapvenlige soveværelser. Ferieboligen accepterer kun små kæledyr. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Planamar Platja d'Aro, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Rejsende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra678krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  1.31 km fra Aquadiver
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Columbus
  Fra638krPr. nat

  Columbusstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Calle lleida 33 - Kort
  1.4 km fra Aquadiver
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved havet og en dejlig sandstrand. Der er ikke langt fra hotellet til midtbyen. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige værtshuse og diskoteker, diverse restauranter samt et busstoppested finder man lige i nærheden af hotellet, der ligger i et hyggeligt og luksuriøst kvarter. Nabobyerne hedder Son S'Agaró og Sant Antoni.Strandhotellet er bygget i 1957 og blev renoveret i 2001. Det har fordelt på 6 etager i alt 200 værelser, heraf 10 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt 2 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en bar, et spillerum, en tv-stue og et konferencerum. Der er endvidere en klimatiseret restaurant med børnestole, en internetterminal, en legepark til børnene og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellets gæster kan bestille roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Herudover er der minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, en haveterrasse med liggestole samt en snackbar. Desuden råder hotellet over et solarium. Der tilbydes diverse fritidsaktiviteter som f.eks. tennis, bordtennis, bowling, billard og ridning, ligesom der er mulighed for at få massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdningen.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Aromar
  Fra1.127krPr. nat

  Aromarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Maritimo 106 - Kort
  1.51 km fra Aquadiver
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 20 m fra den smukke sandstrand. Ca. 150 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet.Strandhotellet er bygget i 1963 og renoveret i 2001. Det er på 7 etager og råder over i alt 158 værelser, heraf 22 enkelt- og 136 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception. Herudover kan det tilbyde en café, en frisør, en bar, et diskotek, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole, et konferencerum, en offentlig internetcomputer (WLAN).De lyst og indbydende indrettede værelser råder over badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, flisebelægning, centralvarme og pengeskab.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille billard, og der ligger en golfbane 7 km væk. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed, ligesom der er mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Aquadiver
Side  1  af  2
 

Hoteller i nærheden af  Aquadiver

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination