Anbefalede hoteller tæt på Botanisk have

Find på kortet
Hoteller - Botanisk have

Botanisk haveFra  192kr

Anbefalede hoteller

 • Bungalow Papalus
  Fra352krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  1.49 km fra Botanisk have
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • H·TOP Royal Beach
  Fra257krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  2.11 km fra Botanisk have
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2410 meninger fra rejsendeBaseret på 2410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • Can Setmanes
  Fra2.779krPr. nat

  Can Setmanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer de l antiga 26 - Kort
  2.22 km fra Botanisk have
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en fremragende beliggenhed. Gæsterne kan nyde alt det kommercielle, fiskerlandsbyen Blanes har at byde på. Hotellet ligger 5 minutter fra stranden og 1 minut fra et indkøbscenter. Der ligger barer, restauranter og en natklub inden for gåafstand. Herudover er der ca. 5 minutter til det nærmeste stoppested, 2 km til banegården og 1 km til metroen. Endvidere er der til Mar i Murta Botaniske Have ca. 2 km, til Pinya de Rosa Botaniske Have ca. 3 km, til Viscounts-paladset i Cabrera kun omkring 500 m og til fiskemarkedet ca. 1 km. Girona-Costa Brava lufthavn ligger ca. 30 km fra hotellet, mens der til El Prat de Llobregat lufthavn er omkring 80 km.Dette etablissement har fejret hundredårs jubilæum og har sine rødder tilbage i slutningen af det 19. århundrede. Strand-hotellet tilbyder klimaanlæg og en spisestue. Denne familiedrevne virksomhed er et veletableret sted i Blanes og tilbyder fremragende, traditionel catalansk kogekunst og retter fra markedet, hvilket bliver til en blanding af tradition og kulinarisk innovation. Hotellet sætter standarden for turist- og restaurationsservicen i byen. Det består af 22 værelser.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar. De har også et fjernsyn, en radio og en radiator.Gæsterne kan slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en kontinental morgenmad, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Fra257krPr. nat

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Kort
  2.6 km fra Botanisk have
  3,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2189 meninger fra rejsendeBaseret på 2189 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Apartaments AR Muntanya Mar
  Fra308krPr. nat

  Apartaments AR Muntanya Marstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer del maresme 3 - Kort
  2.63 km fra Botanisk have
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun ca. 100 m fra sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man også byens centrum med talrige klubber, barer og restauranter samt indkøbsmuligheder. Herudover er der kun ca. 400 m til et busstoppested, mens der til banegården ca. er 8 km.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005 og råder over i alt 30 lejligheder fordelt på 3 etager. Endvidere er der en døgnåben reception med safebokse og elevator. Derudover rummer bygningen en dejlig café med terrasse, en hyggelig bar og en restaurant. Desuden finder man et spillelokale samt trådløs internetadgang over WLAN og en legeplads til børnene.Den smagfuldt indrettede lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt satellit-/kabel-tv og safeboks. Herudover er der kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et køkken med køleskab og en altan med havudsigt.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og en pool-/snackbar. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller. Desuden kan der spilles billard/snooker. Yderligere er der ca. 3 km til en golfbane.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra881krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  2.73 km fra Botanisk have
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Fra300krPr. nat

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Kort
  2.74 km fra Botanisk have
   

  Denne enkle lejlighed, som kan findes i Lloret de Mar, er et godt valg for homoerMed sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 45 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maria del Mar
  Fra450krPr. nat

  Maria del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de ponent 13 - Kort
  2.98 km fra Botanisk have
  3,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 476 meninger fra rejsendeBaseret på 476 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger i et af Lloret de Mars turistområder kun 300 m fra stranden. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et spændende natteliv. Endvidere ligger det nærmeste stoppested blot ca. 100 m fra hotelbygningen.iddelklassehotellet råder over 3 bygninger med i alt 323 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med reception og safebokse samt fem elevatorer. Bygningen rummer desuden en hyggelig restaurant, en bar, et diskotek og en café samt forskellige forretninger. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og altan eller terrasse.I hotellets have finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af i den indendørs pool eller i saunaen. Sportsbegejstrede kan desuden spille billard/snooker eller mod betaling minigolf. Endvidere sørger hotellets afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.

  Se mere
 
[x]
 

Hoteller i nærheden af  Botanisk have

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination