Anbefalede hoteller tæt på Castillo de Sant Joan

Find på kortet
Hoteller - Castillo de Sant Joan

Castillo de Sant JoanFra  192kr

Anbefalede hoteller

 • Can Setmanes
  Fra2.779krPr. nat

  Can Setmanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer de l antiga 26 - Kort
  0.91 km fra Castillo de Sant Joan
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en fremragende beliggenhed. Gæsterne kan nyde alt det kommercielle, fiskerlandsbyen Blanes har at byde på. Hotellet ligger 5 minutter fra stranden og 1 minut fra et indkøbscenter. Der ligger barer, restauranter og en natklub inden for gåafstand. Herudover er der ca. 5 minutter til det nærmeste stoppested, 2 km til banegården og 1 km til metroen. Endvidere er der til Mar i Murta Botaniske Have ca. 2 km, til Pinya de Rosa Botaniske Have ca. 3 km, til Viscounts-paladset i Cabrera kun omkring 500 m og til fiskemarkedet ca. 1 km. Girona-Costa Brava lufthavn ligger ca. 30 km fra hotellet, mens der til El Prat de Llobregat lufthavn er omkring 80 km.Dette etablissement har fejret hundredårs jubilæum og har sine rødder tilbage i slutningen af det 19. århundrede. Strand-hotellet tilbyder klimaanlæg og en spisestue. Denne familiedrevne virksomhed er et veletableret sted i Blanes og tilbyder fremragende, traditionel catalansk kogekunst og retter fra markedet, hvilket bliver til en blanding af tradition og kulinarisk innovation. Hotellet sætter standarden for turist- og restaurationsservicen i byen. Det består af 22 værelser.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar. De har også et fjernsyn, en radio og en radiator.Gæsterne kan slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en kontinental morgenmad, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • Apartaments AR Muntanya Mar
  Fra308krPr. nat

  Apartaments AR Muntanya Marstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer del maresme 3 - Kort
  1.32 km fra Castillo de Sant Joan
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun ca. 100 m fra sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man også byens centrum med talrige klubber, barer og restauranter samt indkøbsmuligheder. Herudover er der kun ca. 400 m til et busstoppested, mens der til banegården ca. er 8 km.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005 og råder over i alt 30 lejligheder fordelt på 3 etager. Endvidere er der en døgnåben reception med safebokse og elevator. Derudover rummer bygningen en dejlig café med terrasse, en hyggelig bar og en restaurant. Desuden finder man et spillelokale samt trådløs internetadgang over WLAN og en legeplads til børnene.Den smagfuldt indrettede lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt satellit-/kabel-tv og safeboks. Herudover er der kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et køkken med køleskab og en altan med havudsigt.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og en pool-/snackbar. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller. Desuden kan der spilles billard/snooker. Yderligere er der ca. 3 km til en golfbane.

  Se mere
 • Apartaments AR Espronceda
  Fra262krPr. nat

  Apartaments AR Esproncedastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Espronceda 1 - Kort
  2.23 km fra Castillo de Sant Joan
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger i byen Blanes i et roligt og nyt byggeri i kvarteret La Plantera, tæt på det populære kvarter Los Pinos. Blanes busstation ligger desuden kun 2 minutters gang fra hotellet, mens der til banegården er omkring 10 minutter til fods. Herudover er der fra lejligheds-hotellet blot 5 minutters gang til de mange forretninger i Los Pinos og stranden, mens der til centrum af byen Blanes er omkring 1,5 km og til Sant Francesc strand ca. 4 km. Endvidere ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 25 km fra hotellet, og til Barcelona-El Prat de Llobregat lufthavn er der omkring 80 km.Hotellet tilbyder i alt 24 lejligheder og faciliteter såsom mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, elevator og en parkeringsplads (mod betaling).De meget lyse lejligheder rummer dobbeltseng og sovesofa i stuen med plads til mellem 2 og 4 personer. Ydermere tilbyder de et veludstyret køkken med keramiske kogeplader, ovn, køleskab, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe såvel som eget badeværelse med brusebad. Som en del af standardindretningen i alle lejligheder er der også regulerbart klimaanlæg (mod betaling) og safeboks.an finder en udendørs swimmingpool og solterrasse på hotelkomplekset. Gæsterne kan herudover spille beachvolley eller leje liggestole og parasoller mod betaling på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra352krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  2.71 km fra Castillo de Sant Joan
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 
[x]
 

Hoteller i nærheden af  Castillo de Sant Joan

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination