Anbefalede hoteller tæt på Castillo de Sant Joan

Find på kortet
Hoteller - Castillo de Sant Joan

Castillo de Sant JoanFra  228kr

Anbefalede hoteller

 • Apartaments AR Nautic
  Fra358krPr. nat

  Apartaments AR Nauticstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Esperanza 75-77 - Kort
  0.38 km fra Castillo de Sant Joan
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5 meninger fra rejsendeBaseret på 5 meninger fra rejsende

  Etablissementet ligger i centrum af Lloret de Mar Paseo. Det er godt forbundet med omgivelserne lige ved havet, hvor gæsterne vil finde forskellige restauranter og barer. Til stranden kan man gå på 5 minutter, og banegården ligger omkring 1 km væk.Disse enkelt indrettede ferielejligheder ligger i et roligt, privat kompleks i centrum af Llanes. I alt tilbydes der 18 boligenheder på dette lejligheds-hotel, ligesom der af faciliteter er en døgnåben reception og elevator.Der er 2 slags lejligheder med 1 eller 2 soveværelser. De er alle indrettet med et køkken, hvor man finder forskellige redskaber, mikrobølgeovn, brødrister, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er et fjernsyn og eget badeværelse med brusebad samt tilmed en lille altan og regulerbart klimaanlæg.Gæsterne er velkomne til at tage sig en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller besøge den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Costa Brava Blanes
  Fra831krPr. nat

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kort
  0.88 km fra Castillo de Sant Joan
  2,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  At Blanes on the Costa Brava, the luminous sandy beaches, the steep rocks and the town combine to form a very beautiful scene.

  Se mere
 • Apartaments AR Muntanya Mar
  Fra452krPr. nat

  Apartaments AR Muntanya Marstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer del maresme 3 - Kort
  1.32 km fra Castillo de Sant Joan
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun ca. 100 m fra sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man også byens centrum med talrige klubber, barer og restauranter samt indkøbsmuligheder. Herudover er der kun ca. 400 m til et busstoppested, mens der til banegården ca. er 8 km.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005 og råder over i alt 30 lejligheder fordelt på 3 etager. Endvidere er der en døgnåben reception med safebokse og elevator. Derudover rummer bygningen en dejlig café med terrasse, en hyggelig bar og en restaurant. Desuden finder man et spillelokale samt trådløs internetadgang over WLAN og en legeplads til børnene.Den smagfuldt indrettede lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt satellit-/kabel-tv og safeboks. Herudover er der kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et køkken med køleskab og en altan med havudsigt.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og en pool-/snackbar. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller. Desuden kan der spilles billard/snooker. Yderligere er der ca. 3 km til en golfbane.

  Se mere
 • Pi-Mar
  Fra642krPr. nat

  Pi-Marstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Passeig s'abanell 8 - Kort
  1.58 km fra Castillo de Sant Joan
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 444 meninger fra rejsendeBaseret på 444 meninger fra rejsende

  Det fuldt klimatiserede hotel blev komplet renoveret i år 2011 og har fordelt på 7 etager i alt 166 værelser. Det råder desuden over et fantastisk pool- og havelandskab, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.

  Se mere
 • Apartaments AR Europa Sun
  Fra440krPr. nat

  Apartaments AR Europa Sunstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Av. josep tarradellas 22 22 - Kort
  1.66 km fra Castillo de Sant Joan
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger lige op ad S'Abanell strand i området Los Pinos, 100 m fra Blanes busstation og kun 200 m fra havet. Herudover vil gæsterne finde et supermarked 200 m fra hotellets dørtrin, mens der til centrum af Blanes er 1 km, til banegården 2 km og til Mar i Murta botanisk have 3 km og til Playa de Sant Francesc 4 km. Desuden ligger Girona 26 km væk, og der er 25 km til Girona lufthavn. Endvidere er der til Barcelona lufthavn omkring 80 km fra hotellet.Dette lejligheds-hotel tilbyder nogle meget enkelt indrettede lejligheder med 2 soveværelser og plads til henholdsvis 4 og 6 personer. Herudover er der elevator, og gæsterne tilbydes mulighed for offentlig parkering i nærheden uden beregning.Lejlighederne rummer en stue med sovesofa til 2 personer, et veludstyret køkken med ovn, komfur og køleskab samt et veludstyret badeværelse med brusebad. Endvidere er de udstyret med safeboks og radiatorer med centralvarme såvel som store altaner med storslået udsigt.Gæsterne har mulighed for at boltre sig med et slag beachvolley. Der er også mulighed for at leje liggestole og parasoller på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Miranda
  Fra373krPr. nat

  Mirandastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer josep tarradellas 50 - Kort
  1.77 km fra Castillo de Sant Joan
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 58 meninger fra rejsendeBaseret på 58 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel er specielt designet til familier og er i Blanes. Ejendommen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Dette hostel ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 100 meter fra havnen. Det samlede antal værelser er 39. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2016. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Store kæledyr må medbringes til Miranda. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Denne feriebolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Miranda har en række middagsoplevelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • APARTMENTS EUROPA - BLANES
  Fra397krPr. nat

  APARTMENTS EUROPA - BLANESstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Lluis companys 23-25 - Kort
  1.91 km fra Castillo de Sant Joan
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i et turistområde i Blanes. Der er kun ca. 200 m til stranden. Der er desuden gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder man et indkøbscenter med mange indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Området er desuden kendt for sit spændende natteliv.Hotellet består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 180 lejligheder. Bygningen rummer desuden en reception, en bar, en à la carte restaurant og en internetterminal. Desuden er der mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt internetadgang, centralvarme og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Esplendid
  Fra773krPr. nat

  Esplendidstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Mediterrani 17 - Kort
  2.08 km fra Castillo de Sant Joan
  3,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger tæt ved Blanes' bymidte med de mange tilbud til turister. Lige ved hotellet finder man diverse restauranter, barer, pubs og diskoteker. Ligeledes afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Ca. 500 m væk finder man diverse indkøbsmuligheder og den dejlige strand.Strandhotellet er på 4 etager og råder over en 1500 m2 stor have og i alt 400 værelser. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, en café, tre barer, en legeplads og en miniklub. Gæsterne kan ydermere leje cykler på hotellet, ligesom der også er en tv-stue med stor skærm og et spillerum. Den indbydende restaurant er klimatiseret. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Hotellets gæster kan endvidere slappe af i saunaen. På hotellet er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash og billard, ligesom man også kan dyrke vandaerobic eller motion i det indbydende fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Apartaments AR Espronceda
  Fra316krPr. nat

  Apartaments AR Esproncedastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Espronceda 1 - Kort
  2.23 km fra Castillo de Sant Joan
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger i byen Blanes i et roligt og nyt byggeri i kvarteret La Plantera, tæt på det populære kvarter Los Pinos. Blanes busstation ligger desuden kun 2 minutters gang fra hotellet, mens der til banegården er omkring 10 minutter til fods. Herudover er der fra lejligheds-hotellet blot 5 minutters gang til de mange forretninger i Los Pinos og stranden, mens der til centrum af byen Blanes er omkring 1,5 km og til Sant Francesc strand ca. 4 km. Endvidere ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 25 km fra hotellet, og til Barcelona-El Prat de Llobregat lufthavn er der omkring 80 km.Hotellet tilbyder i alt 24 lejligheder og faciliteter såsom mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, elevator og en parkeringsplads (mod betaling).De meget lyse lejligheder rummer dobbeltseng og sovesofa i stuen med plads til mellem 2 og 4 personer. Ydermere tilbyder de et veludstyret køkken med keramiske kogeplader, ovn, køleskab, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe såvel som eget badeværelse med brusebad. Som en del af standardindretningen i alle lejligheder er der også regulerbart klimaanlæg (mod betaling) og safeboks.an finder en udendørs swimmingpool og solterrasse på hotelkomplekset. Gæsterne kan herudover spille beachvolley eller leje liggestole og parasoller mod betaling på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Stella Maris
  Fra673krPr. nat

  Stella Marisstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Vila de madrid 18 - Kort
  2.33 km fra Castillo de Sant Joan
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelseskvarter i Los Pinos kun ca. 300 m fra den lange sandstrand. Der er omkring 1 km til Blanes' bymidte. Fra lufthavnen i Gerona, der ligger blot 30 minutters kørsel fra hotellet, kan man komme videre til diverse, internationale lufthavne.Hotellet har et moderne indendørs design og blev omfattende renoveret i år 2002. Det råder over i alt 90 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Desuden er der en restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Herudover råder hotellet over en bar og et spillerum. Naturligvis tilbydes der vaskeservice, trådløs internetadgang og cykeludlejning. Mod betaling er der desuden mulighed for at parkere.De velholdte værelser sikrer gæsterne et behageligt ophold. Alle værelser råder desuden over eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon og safeboks (mod betaling). Værelserne har derudover enten altan eller terrasse samt en smuk udsigt ud over omgivelserne. Værelserne er ydermere centralt opvarmede.Gæsterne har mulighed for at slappe af i hotellets velholdte have, hvor der også er en swimmingpool og et separat børnebassin. Poolområdet er omgivet af en solterrasse med parasoller og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis eller billard.Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden, frokosten og aftensmaden fra en buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension og helpension samt Bed & Brakfast.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  12  Hoteller - Castillo de Sant Joan
Side  1  af  2
 

Hoteller i nærheden af  Castillo de Sant Joan

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination