Anbefalede hoteller tæt på Cementerio modernista

Find på kortet
Hoteller - Cementerio modernista

Cementerio modernistaFra  228kr

Anbefalede hoteller

 • H·TOP Royal Star & SPA
  Fra507krPr. nat

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Kort
  0.11 km fra Cementerio modernista
  3,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2189 meninger fra rejsendeBaseret på 2189 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Fra452krPr. nat

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Kort
  0.32 km fra Cementerio modernista
   

  Denne enkle lejlighed, som kan findes i Lloret de Mar, er et godt valg for homoerMed sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 45 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • H·TOP Palm Beach & Spa
  Fra625krPr. nat

  H·TOP Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle de aribau 3 - Kort
  0.35 km fra Cementerio modernista
  3,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 400 m fra den skønne strand. Byens centrum med talrige restauranter, diskoteker og diverse barer kommer man til på ca. 10 minutters gang. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til lufthavnen i Gerona ca. er 30 km.Det i 2005 renoverede hotel har fordelt på 7 etager i alt 150 værelser. I den klimatiserede foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar med storskærm og en klimatiseret restaurant. I bygningen findes der også internetadgang. De yngste kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Endvidere er der klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden finder man også en pool-/snackbar samt liggestole og solskærme. Endvidere er der en indendørs swimmingpool, en sauna og et dampbad samt mulighed for at få massage. Derudover er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Omtrent 1 km fra hotellet ligger en golfbane, ca. 10 minutters gang.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Evenia Olympic Palace
  Fra1.550krPr. nat

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Kort
  0.36 km fra Cementerio modernista
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar. Byens centrum ligger blot 500 m væk. Der er ca. 30 km til lufthavnen Girona-Costa Brava fra ejendommen, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 90 km.Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.Komplekset tilbyder værelser med 2 enkelt- eller dobbeltsenge samt en separat stue med en sovesofa komplet med en overkøje til 3 personer. Hvert værelse er indrettet med 2 fjernsyn med satellit-tv, 2 klimaanlæg, en safeboks, en telefon, en terrasse og et veludstyret badeværelse med hårtørrer, ligesom der er et køleskab, en mikrobølgeovn og internetadgang.På hotellets grundarealer er der en stor tropisk swimmingpool, som er komplet med en skøn solterrasse med palmer, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder i alt 6 swimmingpools.

  Se mere
 • Evenia Olympic Garden
  Fra1.679krPr. nat

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kort
  0.37 km fra Cementerio modernista
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 793 meninger fra rejsendeBaseret på 793 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger kun ca. 900 m fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der er blot få meter til udkanten af Llorel. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler. Tæt ved (300-500 m) finder man desuden et utal af restauranter, barer, pubber samt utallige indkøbsmuligheder (ca. 500 m) og et diskotek (600 m væk). Til bymidten kan man spadsere på en halv time.Hotellet er bygget i 1996 og renoveret i år 2003. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 132 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. I bygningen finder man desuden en bar, et diskotek, en tv-stue og 2 klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetcomputer samt en miniklub, en legeplads, en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har alle badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, sofagruppe, møbleret altan, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom der er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, squash (mod betaling), 2 tennisbaner (to grus- og to hardcourtbaner med lys) samt et fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Fra686krPr. nat

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la riera 77 - Kort
  0.39 km fra Cementerio modernista
  3,7/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun ca. 400 m fra stranden. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsområder med et hav af barer, restauranter, diskoteker, butikker og souvenirbutikker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2008. Det er på 6 etager og råder over 70 enkelt- og 800 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en tv-stue, et diskotek samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere kan hotellet tilbyde et konferencerum og en offentlig internetcomputer. For børnene er der en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De praktisk indrettede værelser råder over et badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, flisebelægning, centralvarme, lejesafe samt altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, tennis, bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra858krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  0.41 km fra Cementerio modernista
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra671krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  0.43 km fra Cementerio modernista
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Gem Wellness & Spa
  Fra425krPr. nat

  Gem Wellness & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep maria sert s/n - Kort
  0.44 km fra Cementerio modernista
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  The gardens, beautiful surroundings, pools, tennis courts, sports ground, solarium, gym, wide and comfortable facilites and lively terraces all make the Guitart Central Park II the perfect place to enjoy a diverse but relaxing holiday. Every day there is a different show and day and night blend into one with a myriad of diverse activities and entertainment.

  Se mere
 • Acapulco
  Fra782krPr. nat

  Acapulcostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep de togores 21 - Kort
  0.44 km fra Cementerio modernista
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 861 meninger fra rejsendeBaseret på 861 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar, just 400 m from the beach. Its immediate vicinity includes restaurants, bars, pubs and the main bus stop. The cities of Girona, Barcelona and Figueres are 40, 78 and 80 km away respectively.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Cementerio modernista
Side  1  af  6
 

Hoteller i nærheden af  Cementerio modernista

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination