Anbefalede hoteller tæt på Faro de San Sebastian

Find på kortet
Hoteller - Faro de San Sebastian

Faro de San SebastianFra  228kr

Anbefalede hoteller

 • Llafranch
  Fra745krPr. nat

  Llafranchstars

  Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Passeig de cipsela 2 - Kort
  0.62 km fra Faro de San Sebastian
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Palafrugell. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 3 meter fra hotellet . Llafranch har i alt 32 værelser. Denne bolig blev renoveret i 2011. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Llafranch.

  Se mere
 • Llevant
  Fra1.341krPr. nat

  Llevantstars

  Llafranc, Costa Brava - Maresme , Carrer de francesc de blanes 5 - Kort
  0.76 km fra Faro de San Sebastian
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Dette hotels privilegerede beliggenhed blot 10 m fra stranden gør det til den ideelle base, hvorfra man kan nyde det vidunderlige område, ligesom etablissementet tilbyder en supplerende række serviceindretninger af høj kvalitet. Dette elegante hotel ligger ud til Llafrancs fodgængerpromenade, så gæsterne kan nyde det spektakulære kystsceneri, kun 1 km fra de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler i Palafrugell og 2,9 km fra centrum af Palafrugell. Herudover ligger det 11 km fra Begur, mens der til Girona og Girona lufthavn er 65 km.Siden 1935 har dette familievenlige strand-hotel opretholdt en tradition for at tilbyde sine gæster behagelig, afslappende og komfortabel indkvartering på 26 dobbelt-/tvillingeværelser. I løbet af sin historie har det udtrykt en vilje til at byde kunstudstillinger af nationale og internationale kunstnere velkomne. Dette afslører et aspekt af dette enkelte hotels sande natur, som trodser enhver standardbeskrivelse og tilbyder gæsterne et personligt ophold. Det består af 3 forskellige typer dobbeltværelser, som alle vender ud mod gaden og har altan med udsigt til Llafrancs strandpromenade. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med safeboks, elevator, café, bar og en restaurant. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang, ligesom gæsterne kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen.Gæsterne kan vælge mellem værelser med 2 enkeltsenge og et brusebad, værelser med et veludstyret badeværelse og en dobbeltseng eller værelser med 2 enkeltsenge og en altan uden havudsigt. Værelserne er indrettede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Dette hotel har en snackbar, og gæsterne tilbydes vandski, jetski, dykning, windsurfing, motorbåd, sejlads og katamaran, alt sammen mod betaling. Der er tilmed også mulighed for at spille beachvolley på sandstranden.

  Se mere
 • Alga
  Fra839krPr. nat

  Algastars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda joan pericot i garcia 55 - Kort
  1.57 km fra Faro de San Sebastian
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Calella de Palafrugell. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Der er i alt 59 værelser på stedet. Alga blev fuldstændig renoveret i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Alga. Alga har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Alga vugger til småbørn efter anmodning. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på denne ejendom. Alga har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Alga, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Repræsentanter kan holde et møde i denne bolig der er ideel til forretningsrejser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Alga. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Calella de Palafrugell
  Fra1.324krPr. nat

  Calella de Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Llado 40 - Kort
  2.04 km fra Faro de San Sebastian
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Calella de Palafrugell. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 13 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Garbi Calella Palafrugell
  Fra1.074krPr. nat

  Garbi Calella Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda de baldomer gili i roig 20 - Kort
  2.22 km fra Faro de San Sebastian
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Det familiedrevne kompleks ligger i et af de smukkeste og roligste områder på Costa Brava. Der er blot 500 m til centrum af Calella de Palafrugell og dens bugter. Endvidere er der blot 300 m til stranden Port Pelegri og 20 minutter til de billedskønne landsbyer.Det klimatiserede hotel tilbyder gæsterne alle nødvendige serviceydelser for at få en fantastiske familieferie. Det rummer i alt 52 værelser, heraf 30 standard værelser som blev renoveret for 2 år siden samt nye værelser, herunder 4 dobbeltværelser, 6 internt forbundne værelser og 2 handicapvenligt indrettede værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, elevator, restaurant, bar, café, internetadgang (mod betaling) og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endelig er der parkeringspladser og mulighed få at leje cykler (mod betaling).På alle standardværelser er der et badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, safeboks og altan eller terrasse. Alle nyere værelser er endvidere udstyret med radiator, regulerbart klimaanlæg, whirlpool, 21"" tommer satellit-tv og udsigt over vandet.Hotellet er omgivet af en stor fyrretræsskov og råder over en opvarmet, udendørs swimmingpool med liggestole. Endelig findes der 3 golfbaner 20 minutter fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. I hotellets restaurant finder man et fint middelhavskøkken.Nordgående: AP-7 Afkørsel 9 ? Vidreres. Følg C-35 som bliver til C-65 ved Llagostera i retning af Santa Cristina D'Aró. Følg C31 mod Sant Antoni de Calonge og herefter Palamos og til sidst Palafrugell. Sydgående: AP-7 Afkørsel 3 ? Figueras N. Tag N-II mod Girona, La Bisbal. Fortsæt på C-31 mod Albons, Ullá, Pals og til sidst Palafrugell. Fra Palafrugell skal man følge skiltene til Platges.

  Se mere
 
[x]
 

Hoteller i nærheden af  Faro de San Sebastian

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination