Anbefalede hoteller tæt på Jardines de Santa Clotilde

Find på kortet
Hoteller - Jardines de Santa Clotilde

Jardines de Santa ClotildeFra  192kr

Anbefalede hoteller

 • H·TOP Royal Beach
  Fra257krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  0.8 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2410 meninger fra rejsendeBaseret på 2410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra352krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  0.99 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Fra257krPr. nat

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Kort
  1.34 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2189 meninger fra rejsendeBaseret på 2189 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra881krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  1.41 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Fra300krPr. nat

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Kort
  1.43 km fra Jardines de Santa Clotilde
   

  Denne enkle lejlighed, som kan findes i Lloret de Mar, er et godt valg for homoerMed sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 45 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maria del Mar
  Fra450krPr. nat

  Maria del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de ponent 13 - Kort
  1.65 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 476 meninger fra rejsendeBaseret på 476 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger i et af Lloret de Mars turistområder kun 300 m fra stranden. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et spændende natteliv. Endvidere ligger det nærmeste stoppested blot ca. 100 m fra hotelbygningen.iddelklassehotellet råder over 3 bygninger med i alt 323 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med reception og safebokse samt fem elevatorer. Bygningen rummer desuden en hyggelig restaurant, en bar, et diskotek og en café samt forskellige forretninger. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og altan eller terrasse.I hotellets have finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af i den indendørs pool eller i saunaen. Sportsbegejstrede kan desuden spille billard/snooker eller mod betaling minigolf. Endvidere sørger hotellets afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.

  Se mere
 • Apartaments Lloret Sun
  Fra191krPr. nat

  Apartaments Lloret Sunstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 26 - Kort
  1.69 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger midt i Lloret de Mars turistområder med et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Llorets sandstrand og den dejlige promenade ligger ca. 300 m væk. Der er desuden et busstoppested lige ved hotellet (50 m).Hotellet er bygget i 1998 og blev komplet renoveret i 2003. Fordelt på sine 7 etager har det 47 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, safeboks, elevator, et cafeteria, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Der er desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der gode parkeringsmuligheder.De enkelt, men smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, stue/soveværelse og et separat soveværelse. Hertil kommer satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg/centralvarme, safeboks (mod betaling) og en altan.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets solterrasse.

  Se mere
 • Almirall
  Fra292krPr. nat

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig d agusti font 20 - Kort
  1.81 km fra Jardines de Santa Clotilde
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i den livlige bymidte i Lloret de Mar og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en kystvej og en promenade. Lige ved hotellet finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot omkring 100 m væk. Endvidere tager det ca. 40 minutter at køre i bil til lufthavnen i Gerona.Lejlighedskomplekset rummer 30 lejligheder, der fordeler sig på 5 etager. Det råder over en reception, en elevator, en bar-restaurant og en parkeringsplads (mod betaling).Der er 2 forskellige typer lejligheder, type A (apartment) eller type S (studie). Begge råder over kombineret stue/soveværelse, mens apartmenterne rummer et ekstra soveværelse. I alle enheder er der en altan, hvorfra gæsterne har en spektakulær udsigt over havet. Endvidere er der badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt tekøkken med køleskab og kogegrej. Klimaanlæg og radiator kan reguleres.

  Se mere
 • Apartaments AR Niu d'Or
  Fra239krPr. nat

  Apartaments AR Niu d'Orstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer dels horts 9-11 - Kort
  1.92 km fra Jardines de Santa Clotilde
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lloret de Mar, er denne hyggelige lejlighed et godt valg for homoseksuelle. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen består af i alt 35 dejlige værelser. Stedet blev opført i 2008. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Apartaments AR Niu d'Or er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Apartaments AR Niu d'Or vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Metropol Hotel
  Fra333krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  1.99 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Jardines de Santa Clotilde
Side  1  af  2
 

Hoteller i nærheden af  Jardines de Santa Clotilde

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination