Anbefalede hoteller tæt på Jardines de Santa Clotilde

Find på kortet
Hoteller - Jardines de Santa Clotilde

Jardines de Santa ClotildeFra  215kr

Anbefalede hoteller

 • H·TOP Royal Beach
  Fra263krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  0.8 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2410 meninger fra rejsendeBaseret på 2410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra321krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  0.99 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • Costa Encantada
  Fra626krPr. nat

  Costa Encantadastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Camí de santa cristina a les alegries sn - Kort
  1.01 km fra Jardines de Santa Clotilde
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1766 meninger fra rejsendeBaseret på 1766 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel har en god og central beliggenhed. Det er placeret midt i Lloret de Mars rekreative område og ligger blot få minutter fra stranden med det turkisblå hav (ca. 800 m) og det seværdige centrum. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og i de nære omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 5 etager over i alt 281 lejligheder, herunder studier. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant. Herudover tilbydes der roomservice og vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage. Sluttelig råder anlægget over en indbydende 3.000 m2 stor og fortryllende have.De tiltalende lejligheder fordeler sig på 21 studier med plads til 1 eller 2 personer med to enkeltsenge, som er integreret med stuen/køkken. Herudover er der 246 lejligheder med plads fra 2 til 4 personer med et soveværelse med dobbeltseng samt kombineret stue/spisestue med 14 lejligheder fra 4 til 6 personer med to soveværelser samt stue/spisestue. Alle lejligheder og studier har et veludstyret tekøkken, badeværelse, klimaanlæg og centralvarme (begge dele centralreguleret). Endvidere er der satellit-tv, telefon og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i den indendørs eller udendørs swimmingpool og benytte snackbaren samt gå i sauna eller nyde solen på solterrassen. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille basketball, volleyball, fodbold og golf (ca. 1 km væk, mod betaling) samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Las Mariposas
  Fra267krPr. nat

  Las Mariposasstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Cami vell santa cristina ( fenals) s/n - Kort
  1.03 km fra Jardines de Santa Clotilde
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 113 meninger fra rejsendeBaseret på 113 meninger fra rejsende

  Denne enkle lejlighed kan findes i Lloret de Mar. Beliggende indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra stedet. De 44 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2016. Las Mariposas tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • GHT Oasis Park & Spa
  Fra7.579krPr. nat

  GHT Oasis Park & SpastarsGreenProgram Icon

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Actor pere codina i mont 23 - Kort
  1.06 km fra Jardines de Santa Clotilde
  4,0/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1178 meninger fra rejsendeBaseret på 1178 meninger fra rejsende

  Det livlige middelklassehotel ligger centralt i et af Lloret de Mars turistområder, midt i det hyggelige kvarter Fenals og kun ca. 400 m fra sandstranden. I nærheden af hotellet finder man et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der kun få minutter ind til bymidten, der ligger ca. 800 m væk. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet (25 m).Hotellet ligger på en hovedgade, blev bygget i 1970 og komplet renoveret i 2001. Fordelt på 7 etager har det over i alt 428 værelser, heraf 26 enkelt- og 353 dobbeltværelser samt 10 apartments og 19 suiter. Det råder over et fantastisk have- og poollandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Ydermere Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggeligt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Man kan endvidere benytte den indendørs swimmingpool, fitness-studiet samt hotellets spa- og wellnessområde med whirlpool og sauna. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt skyde med bue og pil.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H·TOP Palm Beach & Spa
  Fra226krPr. nat

  H·TOP Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle de aribau 3 - Kort
  1.13 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 400 m fra den skønne strand. Byens centrum med talrige restauranter, diskoteker og diverse barer kommer man til på ca. 10 minutters gang. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til lufthavnen i Gerona ca. er 30 km.Det i 2005 renoverede hotel har fordelt på 7 etager i alt 150 værelser. I den klimatiserede foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar med storskærm og en klimatiseret restaurant. I bygningen findes der også internetadgang. De yngste kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Endvidere er der klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden finder man også en pool-/snackbar samt liggestole og solskærme. Endvidere er der en indendørs swimmingpool, en sauna og et dampbad samt mulighed for at få massage. Derudover er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Omtrent 1 km fra hotellet ligger en golfbane, ca. 10 minutters gang.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra7.447krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  1.26 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gem Wellness & Spa
  Fra7.447krPr. nat

  Gem Wellness & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep maria sert s/n - Kort
  1.26 km fra Jardines de Santa Clotilde
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  The gardens, beautiful surroundings, pools, tennis courts, sports ground, solarium, gym, wide and comfortable facilites and lively terraces all make the Guitart Central Park II the perfect place to enjoy a diverse but relaxing holiday. Every day there is a different show and day and night blend into one with a myriad of diverse activities and entertainment.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra7.447krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  1.41 km fra Jardines de Santa Clotilde
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Fra270krPr. nat

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Kort
  1.43 km fra Jardines de Santa Clotilde
   

  Denne enkle lejlighed, som kan findes i Lloret de Mar, er et godt valg for homoerMed sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 45 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  35  Hoteller - Jardines de Santa Clotilde
Side  1  af  4
 

Hoteller i nærheden af  Jardines de Santa Clotilde

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination