Anbefalede hoteller tæt på Water World

Find på kortet
Hoteller - Water World

Water WorldFra  228kr

Anbefalede hoteller

 • Evenia Olympic Garden
  Fra1.679krPr. nat

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kort
  0.9 km fra Water World
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 793 meninger fra rejsendeBaseret på 793 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger kun ca. 900 m fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der er blot få meter til udkanten af Llorel. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler. Tæt ved (300-500 m) finder man desuden et utal af restauranter, barer, pubber samt utallige indkøbsmuligheder (ca. 500 m) og et diskotek (600 m væk). Til bymidten kan man spadsere på en halv time.Hotellet er bygget i 1996 og renoveret i år 2003. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 132 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. I bygningen finder man desuden en bar, et diskotek, en tv-stue og 2 klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetcomputer samt en miniklub, en legeplads, en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har alle badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, sofagruppe, møbleret altan, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en indendørs såvel som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom der er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, squash (mod betaling), 2 tennisbaner (to grus- og to hardcourtbaner med lys) samt et fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • H·TOP Palm Beach & Spa
  Fra625krPr. nat

  H·TOP Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle de aribau 3 - Kort
  0.9 km fra Water World
  3,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 400 m fra den skønne strand. Byens centrum med talrige restauranter, diskoteker og diverse barer kommer man til på ca. 10 minutters gang. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til lufthavnen i Gerona ca. er 30 km.Det i 2005 renoverede hotel har fordelt på 7 etager i alt 150 værelser. I den klimatiserede foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar med storskærm og en klimatiseret restaurant. I bygningen findes der også internetadgang. De yngste kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Endvidere er der klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden finder man også en pool-/snackbar samt liggestole og solskærme. Endvidere er der en indendørs swimmingpool, en sauna og et dampbad samt mulighed for at få massage. Derudover er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Omtrent 1 km fra hotellet ligger en golfbane, ca. 10 minutters gang.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Fenals Garden
  Fra981krPr. nat

  Fenals Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda.america 41 - Kort
  0.95 km fra Water World
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Lloret de Mars turistområde og bymidte. Kun få meter fra hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. 350 m til stranden.Strandhotellet blev renoveret i år 2001 og har fordelt på 6 etager i alt 132 værelser, heraf 5 enkelt- og 127 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception med vekselbørs og garderobe samt to elevatorer. Mod betaling er der offentlig internetadgang samt en café og en legeplads i poolområdet. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område og børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte værelser er storslået indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, radio, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt.Gæsterne kan benytte hotellets og solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af i whirlpoolen (mod betaling) eller få massage (ved forespørgsel og mod betaling). Herudover kan man spille billard eller dyrke motion i hotellets fitnessstudie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Fra507krPr. nat

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Kort
  0.96 km fra Water World
  3,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2189 meninger fra rejsendeBaseret på 2189 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Evenia Olympic Palace
  Fra1.550krPr. nat

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Kort
  0.98 km fra Water World
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar. Byens centrum ligger blot 500 m væk. Der er ca. 30 km til lufthavnen Girona-Costa Brava fra ejendommen, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 90 km.Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.Komplekset tilbyder værelser med 2 enkelt- eller dobbeltsenge samt en separat stue med en sovesofa komplet med en overkøje til 3 personer. Hvert værelse er indrettet med 2 fjernsyn med satellit-tv, 2 klimaanlæg, en safeboks, en telefon, en terrasse og et veludstyret badeværelse med hårtørrer, ligesom der er et køleskab, en mikrobølgeovn og internetadgang.På hotellets grundarealer er der en stor tropisk swimmingpool, som er komplet med en skøn solterrasse med palmer, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder i alt 6 swimmingpools.

  Se mere
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Fra452krPr. nat

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Kort
  1.25 km fra Water World
   

  Denne enkle lejlighed, som kan findes i Lloret de Mar, er et godt valg for homoerMed sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra lejligheden til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 45 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra1.099krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  1.28 km fra Water World
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • H·TOP Royal Beach
  Fra554krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  1.28 km fra Water World
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2410 meninger fra rejsendeBaseret på 2410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • Guitart Central Park Aparthotel
  Fra858krPr. nat

  Guitart Central Park Aparthotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Kort
  1.29 km fra Water World
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed er ideel til familier og ligger i Lloret de Mar. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 47 værelser. Guitart Central Park Aparthotel undergik en renovering i 1993. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Guitart Central Park Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi boligen har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Fra686krPr. nat

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la riera 77 - Kort
  1.31 km fra Water World
  3,7/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun ca. 400 m fra stranden. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsområder med et hav af barer, restauranter, diskoteker, butikker og souvenirbutikker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2008. Det er på 6 etager og råder over 70 enkelt- og 800 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en tv-stue, et diskotek samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere kan hotellet tilbyde et konferencerum og en offentlig internetcomputer. For børnene er der en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De praktisk indrettede værelser råder over et badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, flisebelægning, centralvarme, lejesafe samt altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, tennis, bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Water World
Side  1  af  6
 

Hoteller i nærheden af  Water World

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination