Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  234kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Diverhotel Dino Marbella
  Fra834krPr. nat

  Diverhotel Dino Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz km 189 km 189 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 825 meninger fra rejsendeBaseret på 825 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 6 km fra Marbella og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en promenade. Der ligger et shoppingcenter ca. 300 m fra hotellet, ligesom der heller ikke er langt til diverse eksklusive indkøbs- og underholdningsmuligheder. Málagas lufthavn ligger desuden omkring 1 times kørsel fra hotellet (ca. 60 km). Lige ved bygningen ligger der et busstoppested.De hyggeligt indrettede boligenheder råder alle over et flisebelagt badeværelse. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Mod ekstra betaling kan man desuden bestille et værelse med altan.Det familievenlige kompleks råder over et poollandskab med whirlpool, pool-/snackbar og separat børnebassin samt en stor solterrasse med gratis liggestole og parasoller. Om vinteren er der en lille indendørs pool, der har åbent. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, beachvolley, boccia og billard (mod betaling) eller lære at skyde med bue og pil. Herudover kan gæsterne også spille minigolf. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Flere gange om ugen arrangeres der temaaftener med livemusik og dans.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere kan gæsterne bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Higueron Hotel Malaga, Curio collection by HILTON
  Fra1.532krPr. nat

  Higueron Hotel Malaga, Curio collection by HILTONstars

  Fuengirola, Costa del Sol , Avenida del higueron 48 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1844 meninger fra rejsendeBaseret på 1844 meninger fra rejsende

  DoubleTree by Hilton celebrated the arrival of its newest hotel on the glorious Spanish coast with the opening of DoubleTree by Hilton – Resort and Spa Reserva del Higueron, a beautiful new hotel conveniently located on the coastline close to Marbella and Malaga.The upscale resort boasts 177 bright guest rooms and suites and fantastic sports and leisure facilities. The hotel was designed to make full use of the region's climate and includes three swimming pools, two of which are large outdoor pools, and calming water features throughout. .Other leisure facilities include a sand sports centre, two tennis courts, and 11 padel courts. The hotel is also a short walk from the beach and is home to the indulgent Nagomi Spa offering a range of wellness therapies alongside an indoor pool, waterfalls, a Turkish bath and a sauna. Guests will have the opportunity to savour gastronomic delights at the award-winning Sollo Restaurant, or enjoy a la carte Mediterranean cuisine and tapas at Al Rolo Restaurant. For cocktails and snacks, guests can also head to the infinity bar terrace, located on the hotel's top floor which houses an outstanding infinity pool and sky lounge with panoramic views over the Mediterranean Sea.

  Se mere
 • Gran Cervantes by Blue Sea
  Fra865krPr. nat

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3906 meninger fra rejsendeBaseret på 3906 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Roc Marbella Park
  Fra602krPr. nat

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette elegante middelklassehotel ligger i centrum af Marbella kun 10 km fra bymidten. Hotellets egen bus afgår ca. 100 m væk og kører gæsterne direkte til stranden, der kun ligger 800 m væk. Desuden kan gæsterne tage bussen hen til diverse forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 6 etager med i alt 332 dobbeltværelser. Hotellet har en foyer med døgnåben reception samt elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der er endvidere en parkeringsplads samt en legeplads for de mindste.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og WC, telefon, klimaanlæg (virker kun om dagen), safeboks samt altan.Gæsterne kan benytte swimmingpoolen med separat børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), volleyball samt minigolf. Hertil kommer et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Fra1.364krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 917 meninger fra rejsendeBaseret på 917 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.280krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151, urb. arena beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2226 meninger fra rejsendeBaseret på 2226 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Sunset Beach Club
  Fra1.565krPr. nat

  Sunset Beach Clubstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avenida del sol 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3517 meninger fra rejsendeBaseret på 3517 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i Benalmadena. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra lejligheden. Den nærmeste strand ligger indenfor 30 meter fra lejligheden. Stedet kan tilbyde i alt 552 gæsteværelser. Sunset Beach Club blev fuldstændig renoveret i 2013. Sunset Beach Club har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Roc Flamingo
  Fra838krPr. nat

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 169 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Se mere
 • Itaca Fuengirola
  Fra734krPr. nat

  Itaca Fuengirolastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Avenida santa amalia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Fuengirolas turistområde, blot få minutter fra den herlige sandstrand samt bymidten. Ikke langt fra hotellet finder man diverse shoppingområder med forretninger, små butikker, barer, restauranter og diskoteker. Der er et busstoppested lige foran hotellet.Strandhotellet er bygget i 2002 og har fordelt på sine 4 etager i alt 60 dobbeltværelser. På hotellet finder man en døgnåben reception, en bar samt en klimatiseret restaurant.Alle værelser er moderne indrettet og har eget badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over en swimmingpool. Desuden er der på Fuengirolas strand et væld af tilbud på diverse vandsports-aktiviteter.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Palia Las Palomas
  Fra1.254krPr. nat

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle carmen montes 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 612 meninger fra rejsendeBaseret på 612 meninger fra rejsende

  Location: This mid-range hotel is situated in the popular Carihuela area, approximately 200m from Las Palomas beach. Numerous bars, restaurants and shops are all located in close proximity. The centre of Torremolinoes can easily be reached and is just 10 minutes from the hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  230  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  24 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra1.281krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra975krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra927krSe mere