Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  195kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Diverhotel Dino Marbella
  Fra508krPr. nat

  Diverhotel Dino Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz km 189 km 189 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 834 meninger fra rejsendeBaseret på 834 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 6 km fra Marbella og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en promenade. Der ligger et shoppingcenter ca. 300 m fra hotellet, ligesom der heller ikke er langt til diverse eksklusive indkøbs- og underholdningsmuligheder. Málagas lufthavn ligger desuden omkring 1 times kørsel fra hotellet (ca. 60 km). Lige ved bygningen ligger der et busstoppested.De hyggeligt indrettede boligenheder råder alle over et flisebelagt badeværelse. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Mod ekstra betaling kan man desuden bestille et værelse med altan.Det familievenlige kompleks råder over et poollandskab med whirlpool, pool-/snackbar og separat børnebassin samt en stor solterrasse med gratis liggestole og parasoller. Om vinteren er der en lille indendørs pool, der har åbent. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, beachvolley, boccia og billard (mod betaling) eller lære at skyde med bue og pil. Herudover kan gæsterne også spille minigolf. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Flere gange om ugen arrangeres der temaaftener med livemusik og dans.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere kan gæsterne bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Marbella Playa
  Fra826krPr. nat

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1216 meninger fra rejsendeBaseret på 1216 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Marbella, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen omfatter 331 hyggelige gæsteværelser. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Marbella Playa har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Marbella Playa vugger til småbørn efter anmodning. Boligen accepterer store kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Marbella Playa, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bajondillo
  Fra589krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Fra723krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 923 meninger fra rejsendeBaseret på 923 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • Senator Marbella Spa
  Fra886krPr. nat

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1069 meninger fra rejsendeBaseret på 1069 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Marbella. Der er i alt 185 værelser på Senator Marbella Spa. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Senator Marbella Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Endvidere tillader denne ejendom store kæledyr. Gæster kan benytte garagen. Dette hotel er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Senator Marbella Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Cervantes by Blue Sea
  Fra704krPr. nat

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3933 meninger fra rejsendeBaseret på 3933 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Senator Banus Spa
  Fra907krPr. nat

  Senator Banus Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Urb benamara - ctra. n-340/ km 168 sn - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 851 meninger fra rejsendeBaseret på 851 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger omgivet af skønne, velplejede haver ved middelhavskysten. Bygningen ligger blot en meter fra stranden og er et ideelt sted for en lang ferie, for et par dage med golf, for en magelig weekend eller for at afslutte en succesfuld forretning. Man kommer nemt frem til det berømte Costa del Sol med dens charme og kultur. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel til centrum af Estepona med restauranter, barer, turistcentrum og en busstation. Ydermere er der ca. 15 minutters kørsel i bil til diverse diskoteker og indkøbsmuligheder. Der er desuden ca. 80 km til lufthavnen Malaga.Det klimatiserede strandhotel åbnede i 2006 og har i alt 184 værelser fordelt på 6 etager, heraf 32 juniorsuiter, 6 suiter og 4 handicapvenligt indrettede værelser. Bygningen rummer desuden en foyer, en vekselbørs 4 elevatorer, en frisør og 2 barer. Herudover tilbydes der 3 restauranter, et konferencelokale, internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) samt hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der også en parkeringsplads.De komfortable og rummelige deluxe-værelser, juniorsuiter og suiter råder over en indretning med moderne, elegant og luksuriøst design og afslappet atmosfære, som overbringer en følelse af ferie. Farverne er jord som på naturlig måde reflekterer det omkringliggende landskab. Indretningen af værelserne er af nyeste dato. Herudover er der badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang med høj hastighed. I rummene er der desuden automatisk minibar, elkedel, strygejern, strygebræt, safeboks (mod betaling), altan eller terrasse samt regulerbare radiatorer og klimaanlæg.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools og en solterrasse (mod betaling). Mod betaling kan man endvidere benytte whirlpoolen, saunaen eller dampbadet samt få massage og dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Don Carlos Leisure Resort & Spa
  Fra2.298krPr. nat

  Don Carlos Leisure Resort & Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. zurita s/n s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1807 meninger fra rejsendeBaseret på 1807 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Marbella, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra hotellet . Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 243 indbydende soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2006. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Don Carlos Leisure Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Stedet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette hotel. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sunset Beach Club
  Fra731krPr. nat

  Sunset Beach Clubstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avenida del sol 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3539 meninger fra rejsendeBaseret på 3539 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i Benalmadena. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra lejligheden. Den nærmeste strand ligger indenfor 30 meter fra lejligheden. Stedet kan tilbyde i alt 552 gæsteværelser. Sunset Beach Club blev fuldstændig renoveret i 2013. Sunset Beach Club har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.249krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151, urb. arena beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2246 meninger fra rejsendeBaseret på 2246 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  184  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  24 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra1.249krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra1.179krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra1.067krSe mere