Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  224kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Senator Marbella Spa
  Fra450krPr. nat

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1042 meninger fra rejsendeBaseret på 1042 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Marbella. Hotellet består af 185 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Senator Marbella Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette kæledyrsvenlige hotel accepterer kun store kæledyr. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Denne bolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Denne ejendom har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Cervantes by Blue Sea
  Fra543krPr. nat

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3753 meninger fra rejsendeBaseret på 3753 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRH Mijas
  Fra611krPr. nat

  TRH Mijasstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mijas coast. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 3 kilometer. Der er i alt 204 gæsteværelser på TRH Mijas. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Gæster vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. Takket være fritidstilbuddene på denne ejendom, kan rejsende få en sjov oplevelse. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Marbella Playa
  Fra594krPr. nat

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1213 meninger fra rejsendeBaseret på 1213 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Marbella, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Marbella Playa har i alt 331 værelser. Marbella Playa har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne bolig tillader kæledyr med en vægt over 5 kg. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. De der bor på denne ejendom, kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Eurostars Mijas Golf & Spa
  Fra377krPr. nat

  Eurostars Mijas Golf & Spastars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Gran bretaña 9 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette førsteklasses feriekompleks har en privilegeret placering i Mijas Golf boligområdet, der tilvejebringer den perfekte ramme for at hvile og slappe af eller udøve favoritsporten. Fuengirolas centrum er tæt på etablissementet, og på kompleksets dørtrin finder de besøgende nogle af de bedste golfbaner. Gæsterne vil også sætte pris på panoramaudsigten over Middelhavet. Alle gæsteværelser og suiter er imponerende velproportionerede og smagfuldt dekoreret for at garantere for et perfekt ophold, uanset om gæsterne rejser med forretningsformål eller for fornøjelsen. De fleste har et privat tekøkken og en panoramaterrasse. Firmarejsende kan drage fordel af møderummene og den gratis Wi-Fi-forbindelse over det hele, og familier med børn vil sætte pris på den lange række faciliteter og services, der er specielt designet til familiens små.

  Se mere
 • NH Marbella
  Fra440krPr. nat

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1798 meninger fra rejsendeBaseret på 1798 meninger fra rejsende

  Dette tiltalende hotel ligger midt i Marbellas centrum. Bymidten med dens talrige restauranter, barer og pubber ligger kun 500 m fra hotellet. Der er endvidere kun 300 m til sandstranden samt 4,5 km til Puerto Banús. Desuden finder man diverse indkøbsmuligheder samt forbindelse med offentlig transport blot 100 m fra hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 2 km væk.Hotellet er bygget i 2002 og råder over 163 dobbeltværelser og 9 suiter fordelt på 6 etager. Hotellet er endvidere omgivet af en 300 m² stor have. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Desuden finder man en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere råder hotellet over et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der også tilbydes roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Desuden er der minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæppe, centralvarme, safeboks og balkon.Som afslapning er der mulighed for at benytte hotellets swimmingpool (ca. 150 m2 stor) med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der sauna samt et fitness-studie for de sportsinteresserede, ligesom der er talrige golfbaner i området.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra399krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra913krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151, urb. arena beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2182 meninger fra rejsendeBaseret på 2182 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Puerto Azul
  Fra515krPr. nat

  Puerto Azulstars

  Marbella, Costa del Sol , Camilo jose cela 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Dette charmerende lejlighedshotel ligger direkte på Marbellas strandpromenade, kun to minutter fra den gamle bydel (200 m), lystbådehavnen (100 m) og messe- og kongreshallerne. I området finder man desuden en del restauranter, barer, pubber og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet (ca. 150 m).These modern apart-hotels boast direct access onto the beach and also benefit from a swimming pool, restaurant and gardens. Each apartment is well-equipped with air conditioning, a furnished terrace and a kitchen.De moderne indrettede værelser råder over badeværelse med brusebad og WC, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Desuden er der centralvarme og en lille opholdsstue, ligesom nogle af lejlighederne er udstyret med en balkon.Gæsterne kan slappe af i swimmingpoolen eller i liggestolene. På den nærliggende strand udbydes der vandski, jetski, motorbåde, dykning og windsurfing. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis, squash og beach-volleyball, ligesom der i omegnen befinder sig et væld af golfbaner. Ligeledes kan der lejes cykler og dyrkes aerobic.Der er mulighed for at bestille morgenmad. Frokosten kan ydermere vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Princesa Playa
  Fra448krPr. nat

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Marbellas bymidte, kun få minutter til fods fra den gamle bydel og diverse shoppinggader. Hotellet ligger ved en skøn fodgængerpromenade. På den anden side af promenaden ligger sandstranden. Det nærmeste busstoppested er kun 50 m væk. Der er et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder på selve promenaden samt i Marbellas bymidte.Dette lejlighedshotel er bygget i 1988 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 100 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, elevatorer, bar, en lille spillehal samt et konferencerum. Der er ydermere en indbydende og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har alle badeværelse med WC og brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Desuden er der enten altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool med liggestole samt parasoller. orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  192  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  24 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra914krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra531krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra586krSe mere