Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  237kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Marbella Playa
  Fra814krPr. nat

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1216 meninger fra rejsendeBaseret på 1216 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Marbella, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Stedet består af 331 soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Kun store kæledyr accepteres i denne bolig. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Marbella Playa, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Roc Flamingo
  Fra574krPr. nat

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 172 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 379 meninger fra rejsendeBaseret på 379 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt beliggende direkte i centrum af det travle turistknudepunkt i Torremolinos. Hotellet ligger kun få minutters gåafstand fra en herlig sandstrand, hvilket giver gæsterne mulighed for at nyde afslappende gåture og en drømmende badeferie. Gæsterne finder en række butikker, underholdningssteder, restauranter og barer i umiddelbar nærhed. Dette moderne hotel byder gæsterne velkommen med varm gæstfrihed og fremragende faciliteter. Besøgende kan måske gerne hvile ved siden af ​​den udendørs swimmingpool, solbade eller tage en forfriskende svømmetur. Værelserne er dekoreret med træmøbler er udstyret med hyggelige senge og væsentlige faciliteter, der tilbyder besøgende en fredelig himmel, hvor de kan slappe af og hvilke, når dagen slutter.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Fra967krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 923 meninger fra rejsendeBaseret på 923 meninger fra rejsende

  Dette smukke hotel er beliggende i Torremolinos i Spanien. Lufthavnen ligger få minutters kørsel derfra. Det har en fantastisk beliggenhed omgivet af flere restauranter og barer, der er ideel til at tilbringe dagen med at nyde et lækkert måltid eller en drink, mens man skaber vidunderlige minder. Gæster vil elske at gå på stranden, der kun ligger få skridt væk, en vidunderlig mulighed for at hvile og slappe af foran havet. Hotellet er fremragende til parture, solbadning eller se solnedgangen i den utrolige afslappede tagterrasse, mens man nyder en cocktail. Restauranten tilbyder autentisk middelhavsretter og en bred vifte af typiske internationale retter. De lyse værelser sammen med de væsentligste faciliteter søger behager selv de mest kræsne gæster.

  Se mere
 • Roc Marbella Park
  Fra1.346krPr. nat

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Dette elegante middelklassehotel ligger i centrum af Marbella kun 10 km fra bymidten. Hotellets egen bus afgår ca. 100 m væk og kører gæsterne direkte til stranden, der kun ligger 800 m væk. Desuden kan gæsterne tage bussen hen til diverse forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 6 etager med i alt 332 dobbeltværelser. Hotellet har en foyer med døgnåben reception samt elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der er endvidere en parkeringsplads samt en legeplads for de mindste.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og WC, telefon, klimaanlæg (virker kun om dagen), safeboks samt altan.Gæsterne kan benytte swimmingpoolen med separat børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), volleyball samt minigolf. Hertil kommer et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Globales Gardenia
  Fra800krPr. nat

  Globales Gardeniastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Avenida carvajal 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 702 meninger fra rejsendeBaseret på 702 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turistområde i Fuengirola og er kun adskilt af sandstranden af en kystvej. Desuden er der blot få minutters gang til bymidten, hvor man finder talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter (ca. 300 m) samt et par diskoteker (ca. 1 km). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er endvidere 4 km til den nærmeste golfbane.iddelklassehotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i år 1997. Det råder over 12 etager med i alt 230 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser samt 28 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk, et minimarked og to barer. Ydermere finder man et spillerum, en tv-stue, en restaurant med børnestole samt en internetterminal. Gæsterne kan naturligvis bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en miniklub og en legeplads til børnene.Værelserne råder alle over et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, centralvarme og en altan med udsigt skråt ud over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og poolbar samt liggestole og parasoller. Mod betaling kan man desuden benytte saunaen og whirlpoolen. Herudover er der mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, spille bordtennis, beachvolley og billard (mod betaling) samt skyde med bue og pil. Hotellet har tilmed et internationalt, sæsonafhængigt aktivitetsprogram for såvel voksne som børn (4-12 år).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er ydermere mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Hotel Palia La Roca
  Fra1.090krPr. nat

  Hotel Palia La Rocastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carretera de cádiz-málaga km. 221.5 sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i et af Benalmadenas turistområder ca. 100 m fra stranden. Hertil kommer man via en fodgængertunnel. Der er blot få minutters gang til midtbyen med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover kan det anbefales at tage ind til Malaga, som ligger 17 km væk, eller til Torremolinos, som ligger 4 km fra hotellet. Den internationale lufthavn ligger 14 km fra hotellet.Det attraktive og fuldt klimatiserede hotel blev komplet renoveret i år 2006. Fordelt på henholdsvis 3 og 6 etager har det i alt 157 værelser. Hotellet råder endvidere over et herligt pool- og havelandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool. Der udbydes desuden aerobic, bueskydning og forskellige vandsportsaktiviteter (mod betaling). For den daglige underholdning sørger et afvekslende aktivitetsprogram. Der ligger tilmed en golfbane blot 2 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Santa Rosa
  Fra369krPr. nat

  Santa Rosastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Crta. malaga - almeria km. 285 125 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Dette komfortable strandhotel ligger direkte ved den smukke sandstrand. Til centrum er der blot få minutter. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. I nærheden finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer samt omfattende underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i år 2004. Dets hovedbygning har 3 etager med i alt 41 værelser, heraf 5 enkelt- og 35 dobbeltværelser samt en suite. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, elevator og café. Endvidere er der en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover har hotellet et konferencerum samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har bad WC med hårtørrer, telefon, satellit- kabel-tv, sofagruppe samt væg-til-væg-tæpper.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets snackbar, liggestole, parasoller. Desuden er der et solarium.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Flatotel Internacional
  Fra366krPr. nat

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Dette smukke hotel ligger i Benalmádena Costa ved siden af ​​den lokale golfbane og er det ideelle sted for dem, der ønsker at udøve deres yndlingssport og nyde Middelhavsklimaet og de fantastiske strande. Det har en førsteklasses beliggenhed kun 20 minutters kørsel fra Malaga lufthavn og kun få skridt fra den nærmeste strand. Dette steds faciliteter og tjenester sikrer, at gæsterne oplever det ultimative i nydelse og afslapning. De kan hvile i det udendørs poolområde med solbadning eller svømning, hæve sin hjertefrekvens i gymnastiksalen eller få et lækkert måltid i restauranten. Værelserne er udstyret med alle de vigtigste bekvemmeligheder og er smukt indrettede for at skabe en behagelig atmosfære, så rejsende føler sig velkomne.

  Se mere
 • TRH Mijas
  Fra872krPr. nat

  TRH Mijasstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Dette lækre hotel har en strategisk placering i hjertet af Mijas, med let adgang til stranden i Fuengirola. Lufthavnen er dejligt tæt på, og ligger kun 20 minutters kørsel fra ejendommen. Ejendommen ligger også et kort stykke fra Malagas kongrescenter, Puerto Banus og Torremolinos. Hotellet tilbyder gæsterne et udvalg af eksemplariske faciliteter, der dækker alle rejsendes behov. Gæsterne kan nyde et lækkert måltid på stedets restaurant, en drink og snacks i baren, en varm solskinsdag i det dejlige udendørs poolområde, eller slappe af i spacentret. Værelserne er godt indrettede og har alle moderne og praktiske faciliteter til ekstra komfort.

  Se mere
 • Senator Banus Spa
  Fra950krPr. nat

  Senator Banus Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Urb benamara - ctra. n-340/ km 168 sn - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 851 meninger fra rejsendeBaseret på 851 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger omgivet af skønne, velplejede haver ved middelhavskysten. Bygningen ligger blot en meter fra stranden og er et ideelt sted for en lang ferie, for et par dage med golf, for en magelig weekend eller for at afslutte en succesfuld forretning. Man kommer nemt frem til det berømte Costa del Sol med dens charme og kultur. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel til centrum af Estepona med restauranter, barer, turistcentrum og en busstation. Ydermere er der ca. 15 minutters kørsel i bil til diverse diskoteker og indkøbsmuligheder. Der er desuden ca. 80 km til lufthavnen Malaga.Det klimatiserede strandhotel åbnede i 2006 og har i alt 184 værelser fordelt på 6 etager, heraf 32 juniorsuiter, 6 suiter og 4 handicapvenligt indrettede værelser. Bygningen rummer desuden en foyer, en vekselbørs 4 elevatorer, en frisør og 2 barer. Herudover tilbydes der 3 restauranter, et konferencelokale, internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) samt hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der også en parkeringsplads.De komfortable og rummelige deluxe-værelser, juniorsuiter og suiter råder over en indretning med moderne, elegant og luksuriøst design og afslappet atmosfære, som overbringer en følelse af ferie. Farverne er jord som på naturlig måde reflekterer det omkringliggende landskab. Indretningen af værelserne er af nyeste dato. Herudover er der badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang med høj hastighed. I rummene er der desuden automatisk minibar, elkedel, strygejern, strygebræt, safeboks (mod betaling), altan eller terrasse samt regulerbare radiatorer og klimaanlæg.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools og en solterrasse (mod betaling). Mod betaling kan man endvidere benytte whirlpoolen, saunaen eller dampbadet samt få massage og dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  190  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra906krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra385krSe mere

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  26 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra1.207krSe mere