Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  190kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Senator Marbella Spa
  Fra589krPr. nat

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1030 meninger fra rejsendeBaseret på 1030 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Marbella. Senator Marbella Spa har i alt 185 soveværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Der er ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder Senator Marbella Spa vugger til småbørn efter anmodning. Kun store kæledyr accepteres på Senator Marbella Spa. Endvidere har denne bolig en garage til dem, der kommer i bil. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor på dette hotel, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Fra488krPr. nat

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Torremolinos, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos har i alt 36 soveværelser. Ejendommen blev opført i 2016. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Cala Resort
  Fra1.000krPr. nat

  La Cala Resortstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette hotel er en fremragende Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgivet af bjerge, men med nem rækkevidde af kysten og placeret kun 30 minutter fra Malaga International Airport. Hotellet er fredeligt og privat, et sandt paradis, hvor du kan slappe af og slappe af. Traditionel andalusisk stil, varme værelser og suiter tilbyder dig en lokkende valg af indretning, komfort og bekvemmeligheder. The Resort kan prale af tre 18-hullers mesterskabsbaner og Golf Academy. La Cala Spa (inde i hotellet) Giver gæsterne med innovative og omfattende spa-faciliteter. Vores to restauranter på hotel (La Terraza og La Bodega) sammen med Laurel Restaurant (ved klubhuset) Providence ideelle tilbehør til din sport, forretning eller fritid. Vi har en række dedikeret møde-og event områder, hvor vores velindrettede faciliteter kan rumme alle stil arrangementer fra små møder, seminarer til store konferencer og særlige lejligheder.

  Se mere
 • TRH Mijas
  Fra382krPr. nat

  TRH Mijasstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Dette charmerende hotel er placeret i Mijas coast. Offentlige transportmidler findes 6. 4 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 3 kilometer. Lokaliteten har 204 indbydende gæsteværelser. TRH Mijas har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. TRH Mijas har en række middagsoplevelser. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på TRH Mijas, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. TRH Mijas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra913krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151, urb. arena beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2159 meninger fra rejsendeBaseret på 2159 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • TRH Paraiso
  Fra386krPr. nat

  TRH Paraisostars

  Estepona, Costa del Sol , Ctra. de cádiz, km. 167, urb.el paraiso s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 10 minutter fra den blandede sand- og kieselstrand kun adskilt herfra af en strandvej. I nærheden finder man turistområderne med de mange forretninger, butikker, barer, restauranter og natteliv. Der er ca. 12 km til byerne Marbella, Estepona og havnen Puerto Banús.Hotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 1993. Dets hovedbygning har 7 etager med i alt 176 værelser, heraf 171 dobbeltværelser og 5 suiter. Det kan ud over en foyer, en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og tre elevatorer tilbyde sit internationale publikum en café og en kiosk. Herudover er der 2 barer, 2 klimatiserede restauranter (summer) (med børnestole ved forespørgsel), en fjernsynsstue, et konferencerum , wifi samt internetadgang. Der er endvidere parkeringsmuligheder.De tiltalende indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, tv, radio, klimaanlæg (sommer), centralvarme (vinter), safeboks (leje) og altan. Herudover kan der også bestilles roomservice og vasketøjsservice.Kan hotellet også tilbyde en indendørs- og en udendørs swimmingpool, whirlpool, sauna og golf.Om morgenen serveres der en omfattende morgenmadsbuffet. For gæster med halvpension er der endvidere en aftenbuffet samt mulighed for at vælge fra menu.

  Se mere
 • Gran Cervantes by Blue Sea
  Fra451krPr. nat

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3667 meninger fra rejsendeBaseret på 3667 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ona Valle Romano Golf & Resort
  Fra379krPr. nat

  Ona Valle Romano Golf & Resortstars

  Estepona, Costa del Sol , Flaminio, urb. valle romano 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 528 meninger fra rejsendeBaseret på 528 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Estepona. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 3. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 350 meter fra stedet. Hotellet er 3. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Ferieboligen ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 33. 7 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen har i alt 430 gæsteværelser. Ona Valle Romano Golf & Resort blev bygget i 2010. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ona Valle Romano Golf & Resort tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ona Valle Romano Golf & Resort.

  Se mere
 • H10 Andalucia Plaza
  Fra559krPr. nat

  H10 Andalucia Plazastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Calle las violetas, urbanizacion nueva andalucia 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2639 meninger fra rejsendeBaseret på 2639 meninger fra rejsende

  Det populære hotel ligger på den nationale kystvej i Nueva Andalucia. Man skal gå under en tunnel for at komme til den lavvandede sandstrand, der ligger ca. 500 m fra hotellet. Der er ca. 7 km til Marbella, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige i nærheden ligger desuden fire af Europas bedste golfbaner.Hotellet er på 5 etager og råder over i alt 400 værelser, heraf 7 enkelt- og 335 dobbeltværelser samt 58 suiter. I den imponerende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt otte elevatorer, et spillerum og et konferencerum med internetadgang. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar, en café, et par forretninger, en frisørsalon, et kasino og en klimatiseret à la carte restaurant. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder samt gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet i en typisk andalusisk stil og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Klub resortet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool. Hertil kommer en poolbar, og fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og få massage. Mod betaling kan gæsterne gå i sauna og i dampbad. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra377krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 361 meninger fra rejsendeBaseret på 361 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  213  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  24 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra914krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra490krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra534krSe mere