Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  164kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • La Barracuda
  Fra376krPr. nat

  La Barracudastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida de españa 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1146 meninger fra rejsendeBaseret på 1146 meninger fra rejsende

  Der er ca. 200 m til Puerto Marina og Carihuela.Built in 1975, the 2002-storey hotel offers a total of 10 floors and 234 rooms. The hotel's facilities include a stylish lobby with a 24-hour reception, a safe, 3 lifts and a café. Additional facilities include a bar, a pub, a TV room and an air-conditioned à la carte restaurant with a non-smoking area. A wash service and Internet access is also available.De moderne indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-tv, køleskab (ved forespørgsel og mod betaling), væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safe og altan eller terrasse.Der står en swimmingpool, en poolbar, liggestole (mod betaling), parasoller (mod betaling) og solarium til rådighed for gæsterne. På fitnessområdet tilbydes der tennis (mod betaling), bordtennis, billard/snooker (mod betaling) og boccia. Herudover er der livemusik og med mellemrum også flamencodans. Der tilbydes endvidere et aktivitetsprogram med lege, konkurrencer og meget mere for de mindste (juni til september).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • La Reserva de Marbella
  Fra559krPr. nat

  La Reserva de Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Urb.la reserva de marb,cta nacional 340, km.193,6 - - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 95 meninger fra rejsendeBaseret på 95 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejlighedskompleks ligger i et roligt kvarter. Der er ca. 1,2 km til stranden og havet. 2 km. fra komplekset finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Lystbådehavnen Capopino ligger også kun 2 km. fra hotellet. 150 m fra komplekset afgår der offentlige transportmidler. Der er ca. 20 minutters kørsel med offentlige transportmidler til centrum, der ligger ca. 12 km fra hotellet.Det attraktive hotel ligger ud til en hovedgade og har på sine 2 etager i alt 145 lejligheder. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs samt en parkeringsplads. Ydermere finder man på hotellet en café, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt en internetterminal. Børn i alderen 4 - 12 år kan blive passet i miniklubben og kan benytte sig af hotellets legeplads. Endvidere tilbyder hotellet roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser er udstyret med eget bad/WC og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, radiator samt en lille opholdsstue.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna og dampbad samt mulighed for at dyrke vand-aerobic. De sportsbegejstrede gæster har mulighed for at spille bordtennis, dyrke fitness i fitness-studiet, spille billard, spille boule, dyrke bueskydning samt spille golf (golfbanen befinder sig 1,3 km. væk fra hotellet). På stranden kan man spille beach-volleyball samt benytte liggestolene og parasollerne. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for folk i alle aldre.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Monarque Sultan
  Fra1.042krPr. nat

  Monarque Sultanstars

  Marbella, Costa del Sol , Avd arturo rubinstein s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 462 meninger fra rejsendeBaseret på 462 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i Marbellas turistcentrum. Der er ca. 200 m til den lange sandstrand, ca. 1 km til bymidten og omkring 7 km til havnen Puerto Banús. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og natteliv.Til hotellets faciliteter hører en foyer, to klimatiserede restauranter samt et cafeteria, en bar, en spillesalon, offentlig internetadgang, garage og parkeringsplads.Hotellet kan tilbyde sine gæster 76 hotellejligheder udstyret med: Bad/WC (inklusive hårtørrer), klimaanlæg/varmeanlæg, telefon, satellit-tv samt et komplet køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse og separat stue med sovesofa, safeboks (mod betaling) samt en stor altan. Herudover er der også roomservice og vaskeservice.Til rådighed for gæsterne står et indendørs såvel som et udendørs svømmebassin, sidstnævnte med snackbar og liggestole. Desuden er der whirlpool, fitness-studie, to saunaer, solarium samt mulighed for at få massage. I de umiddelbare omgivelser kan man spille golf og tennis.Om morgenen tilbyder restauranten en morgenmadsbuffet, mens der er mulighed for at bestille halvpension, hvis man ønsker at spise aftensmad på hotellet.

  Se mere
 • MS Amaragua
  Fra640krPr. nat

  MS Amaraguastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle los nidos 23 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 897 meninger fra rejsendeBaseret på 897 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger direkte ved den fine sandstrand midt i turistområdet. Der afgår offentlige transportmidler kun 50 m. fra hotellet, og der er kun 100 m. til diverse butikker, restauranter, barer og diskoteker. Ca. 2 km. væk ligger byens centrum, hvor man finder mange flere underholdningsmuligheder. Til lufthavnen er der 9 km.Hotellet, der ligger ved en hovedgade, er bygget i 1969 og renoveret i år 2001. Hovedbygningen på 7 etager og sidebygningen på 6 etager har i alt 279 værelser, heraf 8 enkelt- og 250 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og elevator. Ydermere finder man på hotellet en café, en frisør, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling samt børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover er der også roomservice og vaskeservice samt parkeringspladser og garage.De komfortabelt og elegant indrettede værelser har eget bad/WC med hårtørrer. De flisebelagte værelser er desuden udstyret med telefon, satellit- og kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltsenge, centralvarme og safeboks.Det traditionsrige hotel kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs pool med børnebassin, liggestole, parasoller samt poolbar, whirlpool, sauna, dampbad og massagesalon. De sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, dyrke fitness eller spille golf (golfbanen befinder sig 7 km. væk fra hotellet). På stranden er der ligeledes liggestole og parasoller.Både morgen- og aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Best Siroco
  Fra505krPr. nat

  Hotel Best Sirocostars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril del siroco s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3076 meninger fra rejsendeBaseret på 3076 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Benalmadena. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 9 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 80 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 6 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 398 gæsteværelser. Hotel Best Siroco blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Stedet har parkering og garage. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Ona Marinas de Nerja
  Fra638krPr. nat

  Ona Marinas de Nerjastars

  Nerja, Costa del Sol , Carretera n.340 km 289,5 s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Nerja, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 28. 7 kilometer fra hotellet . Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af 216 soveværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2004. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ona Marinas de Nerja har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle badeværelser på Ona Marinas de Nerja er handicapvenlige. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på denne ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aparthotel Veramar
  Fra339krPr. nat

  Aparthotel Veramarstars

  Fuengirola, Costa del Sol , Calle burgos 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Dette lejlighedshotel ligger i Fuengirolas centrum, der har et væld af tilbud til turister. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger der indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter. Man kan uden problemer nå det nærmeste stoppested til fods (ca. 200 m. fra hotellet). Lejlighederne ligger i nærheden af slottet samt floden Fuengirola, og der er tilmed kun ca. 350 m. til stranden.Bygningen indeholder en foyer med en døgnåben reception samt en elevator. Hotellets gæster kan benytte baren, tv-stuen samt restauranten.

  Se mere
 • Tarik
  Fra428krPr. nat

  Tarikstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo, 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 770 meninger fra rejsendeBaseret på 770 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger direkte ved Torremolinos' tiltalende og velplejede strandpromenade. På modsatte side af promenaden finder man den kilometerlange, skønne sandstrand. I de umiddelbare omgivelser (omkring 200 m) er der utallige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler kun 1,5 km fra hotellet, og den nærmeste golfbane ligger kun 2,5 km væk.Dette middelklassehotel er bygget i 1972 og renoveret i 2002. Det er på 3 etager og råder over i alt 95 værelser, herunder 85 dobbelt- og 10 enkeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Til faciliteterne hører desuden en café, en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling.De tiltalende værelser er klimatiserede og har alle bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.I det velplejede, tropiske haveanlæg finder man swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der et solarium i bygningen.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
  Fra665krPr. nat

  Hotel Guadalmina Spa & Golf Resortstars

  Marbella, Costa del Sol , Urb. guadalmina baja s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Det komfortable golfhotel ligger lige ved stranden ikke langt fra Marbellas bymidte med dens mange underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er forbindelser med offentlige transportmidler ca. 2 km væk, mens man finder diverse restauranter og barer ca. 5 km fra komplekset. Endvidere ligger lufthavnen omkring 65 km fra hotellet. Hotellet blev renoveret i 2006 og ligger i en 10.000 m² stor have, omgivet af to golfbaner. Hotellet råder over 3 bygninger på hver 4 etager med 145 dobbeltværelser, 16 enkeltværelser og 16 suiter. Endvidere tilbyder hotellet sine gæster en foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs, safebokse, café, kiosk og forskellige forretninger. Herudover er der en bar, en klimatiseret a la carte-restaurant med børnestole, et spillelokale og en fjernsynsstue. Endvidere tilbyder hotellet fremragende faciliteter med henblik på konferencer, seminarer og forretningsmøder, og personalet har megen erfaring i at imødekomme gæsternes forskelligartede behov i forbindelse med denne type arrangementer. Det største konferencelokale ved navn Alcazaba I (på omkring 280 m²) er udstyret til at kunne rumme op til 200 konferencegæster. Alcazaba II (på omkring 175 m²) har plads til 120 personer (i teatersalsstil). Der er herudover 3 nye selskabslokaler (med plads til mellem 10 og 50 personer i teatersalsstil) i en privat bygning med business-center. Gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og -garage. Endvidere er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt at få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Hvert af de veludstyrede og klimatiserede værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer samt faciliteter såsom telefon, radio, internetadgang, satellit-/kabel-tv og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Estival Torrequebrada
  Fra574krPr. nat

  Estival Torrequebradastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Del sol 89 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1743 meninger fra rejsendeBaseret på 1743 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i centrum af Costa del Sol, Benalmádena Torrequebrada. Der er kun ca. 850 m til byens centrum, hvor findes et væld af forretninger, klubber, restauranter og barer.Hotellet rummer i alt 350 værelser fordelt på 11 etager, heraf 284 dobbeltværelser og 66 suiter. Herudover er der døgnåben reception, rummelig foyer, salon og en elevator. Med Café Royal, piano-bar, forretninger, frisørsalon, Sala Fortuna natklub tilbyder dette hotel førsteklasses behageligheder. Endvidere er der 2 restauranter, konferenceindretninger og internetadgang på hotellet. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, en parkeringsplads, en garage og en miniklub for de yngste gæster.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks og centralvarme. De har også en altan med betagende udsigt over havet. På alle værelser er der også 2 enkeltsenge.Der er en indendørs swimmingpool, 2 udendørs swimmingpools, en bar, liggestole og parasoller. Desuden tilbydes der spa-område med massager og skønheds-behandlinger mod betaling. Fitness-studiet, saunaen og tennisbanen kan benyttes uden beregning. Hertil kommer et sæsonafhængigt underholdsprogram med masser af rekreative aktiviteter i løbet af juli og august måned. Som alternativ hertil kan gæsterne dyrke nogle af de lokale vandsportsaktiviteter. Hotellets personale hjælper gerne med reservationer på en af de mange golfbaner i nabolaget. Man kommer let til den populære golfbane i nærheden (1 km væk).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  191  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra504krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra374krSe mere

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  25 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra969krSe mere