Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  199kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Las Rampas
  Fra370krPr. nat

  Las Rampasstars

  Fuengirola, Costa del Sol , Calle pintor nogales s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 101 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 782 meninger fra rejsendeBaseret på 782 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Fuengirola. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 9 kilometer fra hotellet . Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 7 kilometer. Ejendommen omfatter 159 hyggelige soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Las Rampas har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Las Rampas vugger til småbørn efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Jabega
  Fra382krPr. nat

  Jabegastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Calle jaén 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 772 meninger fra rejsendeBaseret på 772 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Fuengirola. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra ejendommen. Lejligheden ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 1 kilometer. Ejendommen består af i alt 133 dejlige gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 1975. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Jabega har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Jabega har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Los Monteros Spa & Golf Resort
  Fra1.147krPr. nat

  Los Monteros Spa & Golf Resortstars

  Marbella, Costa del Sol , Crta. cádiz km.187 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette luksuriøse strandhotel ligger kun 700 m. fra Los Monteros fine sandstrand. Desuden er der kun 6 km til centrum, hvor man finder et væld af underholdnings2 Km) samt forbindelse med offentlig transport (200 m).Dette førsteklasses resort er bygget i 1962 og blev renoveret i 2007. Det er på 3 etager og har i alt 172 værelser, heraf 25 dobbeltværelser, 133 Junior Suites og 14 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator samt en parkeringsplads og en garage. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, en forretning, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt et konferencerum og en internetterminal. Børnene kan blive passet i miniklubben. Yderligere kan der tilbydes roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Derudover råder samtlige værelser over telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbeltseng, safeboks samt væg-til-væg tæpper og radiatorer. Desuden indeholder de et opholdsrum.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der sauna og dampbad samt mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der endvidere aerobic, tennis, fitness samt golf (300 m. fra hotellet).Såvel morgenmad som frokost serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles à la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Flatotel Internacional
  Fra374krPr. nat

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i et roligt kvarter ca. 2 km fra bymidten. Ved siden af komplekset ligger golfbanen Torrequebrada, ligesom der heller ikke er langt til stranden og til den nærmeste banegård. Det kan varmt anbefales at besøge lystbådehavnen, der ligger ca. 2 km væk. Desuden er der ca. 3 km til diverse indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i år 1996. Fordelt på 11 etager råder det over i alt 100 lejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser samt en separat stue. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer samt et minimarked, en tv-stue og et spillerum. Endvidere kan gæsterne nyde et veltillavet måltid i den indbydende og klimatiserede à la carte restaurant. Herudover er der også et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage (mod betaling) samt en legeplads. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af de mange tilbud.De rummelige lejligheder har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang samt et veludstyret køkken med køleskab og vaskemaskine. De er ligeledes udstyret med klimaanlæg, centralvarme og safeboks. De er desuden flisebelagte og råder over et separat opholdsrum.Gæsterne kan slappe af i hotellets pool med dertilhørende bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af under en omgang massage. Sportsbegejstrede kan spille billard eller minigolf samt dyrke motion i hotellets fitness-studie. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Plaza Cavana
  Fra642krPr. nat

  Plaza Cavanastars

  Nerja, Costa del Sol , Plaza cavana 10 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Nerjas turistområde i nærheden af den berømte kyststrækning "Balcon of Europe". Der er kun 200 m. til den skønne strand, der kun adskilles fra hotellet af en vej. I umiddelbar nærhed af hotellet finder med utallige forretninger, små butikker, caféer, barer og restauranter. Offentlige transportmidler kan nås til fods, da stoppestederne befinder sig kun ca. 1 km. fra hotellet.Dette middelklassehotel er bygget i 1990 og renoveret i år 2004. Det har 5 etager med i alt 39 værelser. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Hotellets gæster er desuden velkomne til at benytte sig af hotellets konferencerum, tv-stue og den klimatiserede à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Der står endvidere parkeringsplads og garage til rådighed. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice.De tiltalende, flisebelagte værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, tv, minibar, centralvarme samt safeboks.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna ( mod betaling)og solarium, ligesom der også tilbydes massage.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Princesa Playa
  Fra481krPr. nat

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Marbellas bymidte, kun få minutter til fods fra den gamle bydel og diverse shoppinggader. Hotellet ligger ved en skøn fodgængerpromenade. På den anden side af promenaden ligger sandstranden. Det nærmeste busstoppested er kun 50 m væk. Der er et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder på selve promenaden samt i Marbellas bymidte.Dette lejlighedshotel er bygget i 1988 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 100 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, elevatorer, bar, en lille spillehal samt et konferencerum. Der er ydermere en indbydende og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har alle badeværelse med WC og brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Desuden er der enten altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool med liggestole samt parasoller. orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • El Capistrano
  Fra289krPr. nat

  El Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Centro comercial,local 6,urb.el capistrano village sn - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger på en klippe ca. 1,5 km fra stranden og fra bymidten. Lige foran hotellet finder man forskellige restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. På få minutters gang kommer man desuden til et væld af butikker og forretninger (ca. 500 m). Der er ca. 65 km til lufthavnen Malaga.Det populære lejlighedskompleks ligger i en skøn, subtropisk have og består af flere 2-etagers bygninger med i alt 63 boligenheder. Bygningen rummer desuden en reception med safeboks og vekselbørs. Endvidere er der en kiosk, et minimarked, en bar, en à la carte restaurant med ikke-ryger område, en parkeringsplads og en garage (mod betaling), ligesom der er mulighed for at leje cykler. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vaskeservice.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse. Herudover er der også tekøkken med køleskab og ovn, centralvarme, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse og altan eller terrasse. Lejlighederne rengøres ved afrejse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin, en snack-/poolbar og en solterrasse. Hotellet råder desuden over en sauna. Mod betaling kan man leje liggestole og parasoller, spille tennis, squash (ca. 200 m væk) og golf (ca. 20 km væk) samt ride på heste.

  Se mere
 • Puerto Azul
  Fra608krPr. nat

  Puerto Azulstars

  Marbella, Costa del Sol , Camilo jose cela 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1085 meninger fra rejsendeBaseret på 1085 meninger fra rejsende

  Dette charmerende lejlighedshotel ligger direkte på Marbellas strandpromenade, kun to minutter fra den gamle bydel (200 m), lystbådehavnen (100 m) og messe- og kongreshallerne. I området finder man desuden en del restauranter, barer, pubber og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet (ca. 150 m).These modern apart-hotels boast direct access onto the beach and also benefit from a swimming pool, restaurant and gardens. Each apartment is well-equipped with air conditioning, a furnished terrace and a kitchen.De moderne indrettede værelser råder over badeværelse med brusebad og WC, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Desuden er der centralvarme og en lille opholdsstue, ligesom nogle af lejlighederne er udstyret med en balkon.Gæsterne kan slappe af i swimmingpoolen eller i liggestolene. På den nærliggende strand udbydes der vandski, jetski, motorbåde, dykning og windsurfing. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis, squash og beach-volleyball, ligesom der i omegnen befinder sig et væld af golfbaner. Ligeledes kan der lejes cykler og dyrkes aerobic.Der er mulighed for at bestille morgenmad. Frokosten kan ydermere vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • IPV Palace & Spa
  Fra665krPr. nat

  IPV Palace & Spastars

  Fuengirola, Costa del Sol , A-7, km 207 km 207 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1897 meninger fra rejsendeBaseret på 1897 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel har en dejlig beliggenhed lige ved en skøn sandstrand. Der er få minutters gang til de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 1.500 m.) Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlige transportmidler til byens centrum, som ligger ca. 3 km væk, mens Málaga lufthavn ligger ca. 20 km væk.Dette spa-hotel blev bygget i 2004 og rummer i alt 285 værelser, heraf 279 dobbeltværelser og 6 suiter. Der er desuden en rummelig, klimatiseret foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer hotellet flere barer, en café, en aviskiosk, en frisørsalon, et diskotek og forskellige forretninger. Gæsterne har også mulighed for at benytte hotellets fjernsynsstue, konferencelokale, spillelokale og internetadgang. I de klimatiserede restauranter, som er udstyret med børnestole og rygerområder bliver gæsterne forvænt med kulinariske lækkerier. Til de yngste gæster er der endvidere en legeplads og en miniklub. Ydermere kan gæsterne på anmodning bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er parkeringsmuligheder til gæster i bil, herunder en indendørs garage.Værelserne er stilfuldt indrettet og tilbyder havudsigt, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og en altan eller terrasse.

  Se mere
 • Hotel Toboso Chaparil
  Fra477krPr. nat

  Hotel Toboso Chaparilstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle el chaparil 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger midt i centrum med dets mange tilbud til turister. Det ligger kun fem minutter til fods fra det berømte udsigtspunkt "Balcon de Europa". Blot 10 m væk finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, diskoteker og klubber. Desuden afgår der offentlige transportmidler lige uden for hotellet. Havet og stranden ligger ca. 500 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1998 og renoveret i 2004. Det har i alt 58 værelser fordelt på sine 3 etager. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, café, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole samt en internetterminal. Derudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af roomservice og vaskeservice samt for at få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i swimmingpoolen med dertilhørende poolbar, liggestole, parasolle. På stranden (sten, grus og sand) står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  183  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra888krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,4/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra683krSe mere

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  26 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra889krSe mere