Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  223kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Bluebay Beach Club
  Fra586krPr. nat

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 129 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 961 meninger fra rejsendeBaseret på 961 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et eksklusivt område i Bahia Feliz, kun 15 minutter fra Playa del Ingles og klitterne i Maspalomas, meget populære turistattraktioner. Feriekomplekset har et fremragende poolområde, hvor hele familien kan køle af og tilbringe uforglemmelige øjeblikke. Træningscenteret er en hyldest til en sund livsstil, og det har det rigtige udstyr, så du kan holde dig i form samt specielle områder til sportsaktiviteter. Værelserne er rummelige og med alle faciliteter, så kvalitet og hvile er garanteret. Restauranten serverer gastronomiske lækkerier med en menu, der er egnet til alle aldre, og der er også en bar, hvor voksne kan have en sjov aften. I nærheden er det muligt at finde parkering til biler, markeder og butikker, og derudover ligger Gran Canaria lufthavn kun 21 kilometer fra hotellet. Det er muligt at få de bedste ferier.

  Se mere
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  Fra513krPr. nat

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den attraktive by Santa Lucía lige ved siden af indkøbscentret Atlántico og diverse underholdningsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til stranden er der er ca. 1,5 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport, der er blot 10 km til lufthavnen Gran Canaria, ligesom man også hurtigt og bekvemt kan komme til hotellet via motorvejen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 2000 og ligger på en hovedgade. Det er på fire etager og råder over i alt 170 værelser, heraf 159 dobbeltværelser samt 11 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, et hotelsafe, en vekselbørs, en garderobe og flere elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en forretningsetage, en frisørsalon, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, syv konferencerum med plads til mellem 12 og 800 personer samt en offentlig internetterminal. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret, har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På de velanlagte udendørs arealer finder man en stor swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, et solarium, et fitness-studie samt mulighed for at få professionel massage. Herudover kan man benytte sig af sportstilbud såsom surfing og squash.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges som menu.

  Se mere
 • NH Imperial Playa
  Fra725krPr. nat

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Las Canteras centrum ca. 10 minutter fra den berømte Las-Canteras-Strand. I de umiddelbare omgivelser er der forskellige indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 142 værelser. Herudover er der en foyer med reception, safeboks, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret) og safeboks (mod betaling). På solterrassen er der liggestole, som man kan benytte mod betaling.Ved overnatning tilbydes der morgenmad. Hvis man bestiller halvpension, serveres der en morgenmadsbuffet, om aftenen kan man vælge fra en menu.

  Se mere
 • Maspalomas Lago
  Fra578krPr. nat

  Maspalomas Lagostars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avda touroperador kuoni, 25 25 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hyggelige resort er perfekt til familier og er placeret i Maspalomas. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 6 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 118 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne ejendom undergik en renovering i 2018. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Maspalomas Lago. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Maspalomas Lago er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Maspalomas Lago vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bull Dorado Beach & Spa
  Fra1.154krPr. nat

  Bull Dorado Beach & Spastars

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria , Av. de los canarios 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette fantastiske hotel er moderne, avantgarde og velkendt og ligger i den charmerende fiskerby Arguineguín syd for Gran Canaria. Det tilbyder vidunderlige solnedgange med udsigt over havet. Det har flere faciliteter, poolområde med direkte adgang til stranden, et fællesrum med udsigt over det enorme Atlanterhav, et unikt spa- og wellnesscenter, et fitnesscenter udstyret med avancerede instrumenter, en børneklub til de helt små, restaurant med gastronomisk variation og barer, hvor man kan bruge nætterne til at feste eller slappe af. Værelserne blev lavet med henblik på, at gæsterne skal kunne slappe af og nyde, og faciliteterne er handicapvenlige. 30 minutter fra hotellet ligger den internationale lufthavn på Gran Canaria, og 15 minutter væk ligger byen Playa del Inglés, hvor besøgende kan lære den lokale befolkning og kultur at kende, shoppe i butikker, restauranter og natklubber.

  Se mere
 • Taurito Princess
  Fra1.267krPr. nat

  Taurito Princessstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alhambra, urb. de taurito 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3034 meninger fra rejsendeBaseret på 3034 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Tauritodalen. Puerto de Mogán med den smukke lystbådehavn ligger ca. 4 km væk og der er ca. 9 km til Puerto Rico. Klippekysten åbner sig til en sandstrand (ca. 30 m væk) og de store havbade ved Playa Taurito. Den herlige udsigt signaliserer ren ferie. Ca. 200 m væk finder man forbindelse med offentlige transportmidler, mens der til diverse restauranter og barer er omkring 150 m. Én gang om dagen kører der en bus til nabolandsbyen og to gange om ugen kører bussen til Playa del Inglés. Playa Taurito opfattes af beboerne som et staldtip for dem, som gerne vil sole sig og bade i havet.Det klimatiserede hotel råder over i alt 402 værelser, heraf 6 suiter. For gæsterne står der endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer, vekselbørs, garderobe og safeboks til rådighed. Hertil kommer snack-baren La Chosa, pool-baren Coco Loco, et diskotek, en opholdsstue og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Der tilbydes også vasketøjsservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks. Værelserne har endvidere altan med en smuk havudsigt og baggrundsmusik.

  Se mere
 • Hotel Riviera Vista
  Fra462krPr. nat

  Hotel Riviera Vistastars

  Playa del Cura, Gran Canaria , C/ paiño 5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 317 meninger fra rejsendeBaseret på 317 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Playa del Cura. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 47. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 200 meter fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 94 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2014. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Hotel Riviera Vista har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  Fra725krPr. nat

  Abora Buenaventura by Lopesan HotelsstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle gánigo 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4005 meninger fra rejsendeBaseret på 4005 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger centralt ca. 900 m fra stranden. I nærheden finder man indkøbscentrene Aguila Roja (ca. 100 m) og Kasbah (ca. 300 m). Ca. 300 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Tamaragua
  Fra620krPr. nat

  Tamaraguastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Menceyes 3 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Denne uhøjtidelige lejlighed er i Playa del Ingles. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 6 kilometer fra stedet. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 450 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. De 98 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Tamaragua har 24 timers åbent. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne feriebolig har opnået certificering. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Tamaragua vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Colon Playa
  Fra477krPr. nat

  Colon Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle alfredo l jones 45 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-kompleks ligger lige på Las Canteras strand i Las Palmas de Gran Canaria, 300 m fra Puerto de la Luz og Parque de Santa Catalina. Det ligger desuden tæt på diverse restauranter, indkøbscentre og underholdningsmuligheder. Herudover ligger Gran Canarias internationale lufthavn omkring 20 km væk.Dette lejligheds-hotelkompleks, som blev renoveret i 2008, rummer 38 lejligheder og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, vekselbørs og elevator. Endvidere er der mulighed for at benytte foyerens WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Lejlighederne har et veludstyret køkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, eget badeværelse med brusebad og badekar samt soveværelse og stue. Hertil kommer også satellit-tv, safeboks, telefon, strygejern og strygebræt. Ydermere har de fleste boliger en terrasse ud til stranden.Lejligheds-hotellet tilbyder gæsterne et solarium, herunder liggestole oppe på øverste etage med vidunderlig udsigt til Las Canteras strand. Liggestole og parasoller kan man desuden også leje på sandstranden i nærheden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  163  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser