Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  227kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Bluebay Beach Club
  Fra345krPr. nat

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 129 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 961 meninger fra rejsendeBaseret på 961 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et eksklusivt område i Bahia Feliz, kun 15 minutter fra Playa del Ingles og klitterne i Maspalomas, meget populære turistattraktioner. Feriekomplekset har et fremragende poolområde, hvor hele familien kan køle af og tilbringe uforglemmelige øjeblikke. Træningscenteret er en hyldest til en sund livsstil, og det har det rigtige udstyr, så du kan holde dig i form samt specielle områder til sportsaktiviteter. Værelserne er rummelige og med alle faciliteter, så kvalitet og hvile er garanteret. Restauranten serverer gastronomiske lækkerier med en menu, der er egnet til alle aldre, og der er også en bar, hvor voksne kan have en sjov aften. I nærheden er det muligt at finde parkering til biler, markeder og butikker, og derudover ligger Gran Canaria lufthavn kun 21 kilometer fra hotellet. Det er muligt at få de bedste ferier.

  Se mere
 • Riu Palace Maspalomas
  Fra951krPr. nat

  Riu Palace MaspalomasstarsGreenProgram Icon

  Maspalomas, Gran Canaria , Av. de tirajana s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Hotellet hører ligger i et dejligt grønt område kun ca. 800 m fra stranden. I nærheden finder man byens centrum (ca. 2 km). Der afgår desuden offentlige transportmidler kun ca. 200 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet ligger i en 28.000 m2 stor have og har fordelt på 4 etager i alt 368 dobbeltværelser. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der café, frisør, bar, klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og en internetterminal. Der tilbydes desuden roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen, slappe af i saunaen eller solariet eller dyrke motion i fitness-studiet. Der er desuden mulighed for at spille tennis, billard og snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Labranda Playa Bonita
  Fra820krPr. nat

  Labranda Playa Bonitastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida tenerife 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 81 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1815 meninger fra rejsendeBaseret på 1815 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Playa del Ingles. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Labranda Playa Bonita har i alt 250 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2014. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Labranda Playa Bonita har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De rejsende kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  Fra494krPr. nat

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den attraktive by Santa Lucía lige ved siden af indkøbscentret Atlántico og diverse underholdningsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til stranden er der er ca. 1,5 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport, der er blot 10 km til lufthavnen Gran Canaria, ligesom man også hurtigt og bekvemt kan komme til hotellet via motorvejen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 2000 og ligger på en hovedgade. Det er på fire etager og råder over i alt 170 værelser, heraf 159 dobbeltværelser samt 11 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, et hotelsafe, en vekselbørs, en garderobe og flere elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en forretningsetage, en frisørsalon, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, syv konferencerum med plads til mellem 12 og 800 personer samt en offentlig internetterminal. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret, har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På de velanlagte udendørs arealer finder man en stor swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, et solarium, et fitness-studie samt mulighed for at få professionel massage. Herudover kan man benytte sig af sportstilbud såsom surfing og squash.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges som menu.

  Se mere
 • Riu Palace Meloneras
  Fra1.146krPr. nat

  Riu Palace Melonerasstars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, calle mar mediterráneo s/n - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1969 meninger fra rejsendeBaseret på 1969 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Meloneras. Placeret indenfor 3. 7 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Stedet ligger indenfor 800 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 37. 0 kilometer. Boligen har i alt 515 soveværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Riu Palace Palmeras
  Fra1.096krPr. nat

  Riu Palace PalmerasstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De estados unidos 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er centralt, men roligt, beliggende i et af Playa del Ingles' rekreative områder. Strandpromenaden ligger kun ca. 350 m fra hotellet. Der er heller ikke langt til diverse restauranter, barer og indkøbscentre. Der ligger desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk.Strandhotellet har i alt 231 værelser fordelt på 7 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception samt tre elevatorer. Derudover er der på hotellet en lille butik, en frisør, et konferencerum, en tv-stue, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og terrasse. Desuden er der en internetterminal, ligesom der tilbydes vaskeservice. I det overdådige, subtropiske havelandskab på ca. 10.000 m2 finder man en legeplads til børnene. 350 m fra hotellet kan man leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer og en altan. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, satellit-/kabel-tv samt et centralt reguleret klimaanlæg.I hotellets have finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan desuden tilbyde sine gæster massage (mod betaling). Ligeledes mod betaling er der mulighed for at spille billard og tennis, mens det er gratis at spille bordtennis. Ca. 350 m fra hotellet er der en lokal windsurfer-skole. Sidst, men ikke mindst, er der flere gange om ugen livemusik og forskellige shows.

  Se mere
 • TUI BLUE Suite Princess (Adults Only)
  Fra1.740krPr. nat

  TUI BLUE Suite Princess (Adults Only)starsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alcazaba 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3752 meninger fra rejsendeBaseret på 3752 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Playa de Taurito. Ejendommen, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Boligen omfatter 304 hyggelige gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. TUI BLUE Suite Princess (Adults Only) har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligRejsende er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på TUI BLUE Suite Princess (Adults Only).

  Se mere
 • Labranda Bronze Playa
  Fra507krPr. nat

  Labranda Bronze Playastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , San cristobal de la laguna 7 7 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1381 meninger fra rejsendeBaseret på 1381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Playa del Ingles. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Der er i alt 178 værelser på stedet. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. Labranda Bronze Playa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Rejsende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Labranda Bronze Playa. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Labranda Bronze Playa.

  Se mere
 • Labranda Riviera Marina
  Fra3.725krPr. nat

  Labranda Riviera Marinastars

  Playa del Cura, Gran Canaria , Avda la playa 4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 749 meninger fra rejsendeBaseret på 749 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et feriested i Playa del Cura, som er et privilegeret område på den sydlige del af Gran Canaria. Der er 150 m til de nærmeste restauranter, forretninger og en taxaholdeplads, og gæsterne vil finde byens centrum blot 4 km væk. Playa del Cura tilbyder fremragende transportforbindelser, og der er kun 2 minutter til motorvej GC-1, 10 minutter til Puerto de Mogán, 10 minutter til Puerto Rico og 15 minutter til Maspalomas og Meloneras. Desuden er der kun 25 minutters kørsel til Las Palmas lufthavn.Dette hotel er totalrenoveret og rummer i alt 125 værelser, herunder 6 suiter og 58 juniorsuiter. Værelserne i denne ejendom er indrettet med nye trends inden for indendørsdesign med lyse og luftige rum. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en elevator, en legeplads, en pianobar og flere restauranter.Dette hotel råder over 2 separate swimmingpools, en lille til børnene og en stor, opvarmet swimmingpool i centrum af den store solterrasse, som også tilbyder boblebad, liggestole og parasoller. Solterrassen er hyggelig, veludstyret med trægulve, natursten og direkte adgang til sandstranden. Gæsterne kan også slappe af i baren langs swimmingpoolen (mod betaling) eller træne fysikken i fitness-studiet. Massage- og spa-behandlinger tilbydes mod betaling, og der er også bordtennisfaciliteter. Herudover tilbyder hotellet underholdningsprogrammer for børn og voksne, og der er liggestole og parasoller til leje på sandstranden.

  Se mere
 • Riu Palace Oasis
  Fra900krPr. nat

  Riu Palace Oasisstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Plaza de las palmeras, 2 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 174 meninger fra rejsendeBaseret på 174 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i en 6,5 hektar stor tropisk oase, men samtidigt kun 100 m fra stranden, som man kommer til ved at gå igennem hotellets have. Der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet, og der er desuden kun 50 m til det nærmeste indkøbscentrum. Der er ca. 5 km til Playa del Inglés, 60 km til øens hovedstad Las Palmas samt 37 km til lufthavnen.Det fuldt klimatiserede luksuskompleks blev renoveret i 1998 og har fordelt på 5 etager i alt 332 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, eksklusive butikker, en frisørsalon, en bar, en tv/video-stue, en internetterminal samt en restaurant med ikke-ryger-afdeling, en á la carte restaurant og en snackrestaurant, som har åbent til frokost. Herudover er der roomservice og vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en miniklub for børn i alderen 4-12 år (seks gange om ugen afhængigt af antal børn).De komfortabelt og samtidigt elegant indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv med en musikkanal, minibar, køleskab, safeboks og altan eller terrasse.I den velplejede, vidunderlige have finder man en swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller samt en poolbar og en havebar med scene. Herudover er der solarium, en whirlpool, en sauna og et fitness-studie. Man kan endvidere benytte hotellets welness- og spacenter „Riu Med" mod betaling. Derudover er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolleyball og mod betaling billard/snooker og tennis (tre kunstgræsbaner og en paddletennisbane, undervisning af hotellets personale, projektørbelysning). Herudover sørger et aktivitetsprogram med livemusik og shows for såvel børn som voksne for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  146  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser