Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  243kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Design Plus Bex Hotel
  Fra517krPr. nat

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 280 meninger fra rejsendeBaseret på 280 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Las Palmas. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet ligger indenfor 700 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 750 meter fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 97. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må ikke medbringes til Design Plus Bex Hotel. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Heliomar Palmeras
  Fra273krPr. nat

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger midt i Puerto Ricos turistområder kun 800 m fra den smukke sandstrand. Bymidten med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger blot 150 m væk. Herudover er der et busstoppested lige i nærheden (200 m).Bygningen blev rejst i 1988 og blev komplet renoveret i 2001. Den er på to etager og råder over i alt 88 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster et 1000 m2 stort pool- og havelandskab, en hyggelig bar og en restaurant.De smagfuldt indrettede lejligheder indeholder eget badeværelse, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der også en solterrasse og en tennisbane. Hotelgæsterne tilbydes desuden et afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Vistaflor Bungalows
  Fra456krPr. nat

  Vistaflor Bungalowsstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida touroperador neckermann s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1128 meninger fra rejsendeBaseret på 1128 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger midt i et turistområde i Maspalomas ca. 2,7 km fra stranden, som man kan komme til med en gratis bus to gange om formiddagen og to gange om eftermiddagen. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m).Bungalowkomplekset er bygget i 1994 og blev renoveret i 2004. Det råder over i alt 300 rækkebungalows på hver to etager. Hovedbygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og safeboks. Til faciliteterne hører desuden et minimarked, en bar, en ikke-ryger buffetrestaurant, en à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Herudover tilbydes der vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en parkeringsplads.De praktisk indrettede bungalows er på to etager og er udstyret med kombineret stue/soveværelse, et åbent soveværelse på 1. etage samt et badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, minibar, køleskab, dobbeltseng samt en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Herudover er der et solarium. Gæsterne kan desuden spille bordtennis og billard, ligesom der i nærheden ligger et stort sportscentrum med tennisbaner, squashbane, fitness-studie, sauna og cykeludlejning. Sidst, men ikke mindst, sørger et aktivitetsprogram med aftenunderholdning for afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hotel Riu Gran Canaria
  Fra1.492krPr. nat

  Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, avda del mediterraneo s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 92 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger midt i en dejlig 30.000 m2 stor have direkte ved havet. Hotellet ligger i Meloneras på den sydlige del af Gran Canaria kun ca. 1 km fra Maspalomas' vidtstrakte strand med klitter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i år 2000. Fordelt på 6 etager har det i alt 639 værelser, heraf 46 enkelt- og 521 dobbeltværelser samt 6 suiter og 49 lejligheder. Det råder over en frisørsalon, en bar samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover har de telefon, tekøkken, safeboks og en balkon med udsigt ud over hotellets have.På de udendørs arealer finder man et dejligt poollandskab med tre swimmingpools. Hotellet har desuden et solarium og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection
  Fra634krPr. nat

  Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collectionstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Puerto de mogán, darsena exterior del puerto s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1082 meninger fra rejsendeBaseret på 1082 meninger fra rejsende

  Hotellet er blevet bygget ved havet og har en fremragende og praktisk beliggenhed i lystbådehavnen i Mogán kun 200 m fra Playa de Mogán. Inden for en radius af 400 m finder man alle mulige restauranter, barer og forretninger. Herudover finder man forbindelser med offentlige transportmidler kun et stenkast væk.Hotellet har en mange tilbagevendende gæster takket være dets familievenlige atmosfære og den nære kontakt til personalet. Denne ejendom består af 225 værelser og tilbyder desuden en døgnåben reception, en restaurant, en bar, en parkeringsplads og en trappe, der fører direkte ned til havet. De renoverede lejligheder ligger ca. 200 m fra hotellet.Værelserne med eget badeværelse er udstyret med safeboks, tekøkken, minibar og køleskab såvel som en altan eller terrasse.Lejligheds-hotellet råder over et spa-område, et massagerum, en opvarmet swimmingpool, en bar ved swimmingpoolen, en solterrasse og sauna. Der ligger endvidere en golfbane omkring 4 km fra lejligheds-hotellet.

  Se mere
 • Concorde
  Fra470krPr. nat

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 458 meninger fra rejsendeBaseret på 458 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i hjertet af Las Palmas midt i et indkøbs- og forlystelsesområde. Der er kun ca. 50 m til den berømte strand Las Canteras (parasoller og liggestole tilbydes). Pga. af sin centrale beliggenhed er der gode trafikale forbindelser (lufthavn, messeområdet osv.) Der er desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk.Strandhotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 2004. Hotellet råder over 128 værelser fordelt på 8 etager, heraf 126 dobbeltværelser og 2 suiter. Den stilfulde og moderne foyer har en døgnåben reception. Derudover er der flere konferencerum, cafeteriet/baren ?La Columna? og à la carte restauranten "Mirador", som har et separat ikke-ryger område, og som ligger på den øverste etage og har en vidunderlig udsigt over Canteras strand. Hertil kommer offentlig internetadgang samt roomservice og vaskeservice. I parkeringshuset overfor er der mulighed for at parkere mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt. Til den videre indretning hører telefon, safeboks, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang samt et regulerbart klimaanlæg.På tagterrassen finder man en udendørs swimmingpool og en vidunderlig udsigt over stranden og havet samt et solarium. Parasoller og liggestole stilles gratis til rådighed.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mur Hotel Neptuno
  Fra1.119krPr. nat

  Mur Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfereces provisionales 29 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1643 meninger fra rejsendeBaseret på 1643 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum kun få minutters gang fra stranden (ca. 900 m). I omegnen finder man indkøbscentret ""Jumbo"" med talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2007. Det ligger i en smuk have og har fordelt på sine 5 etager i alt 171 dobbeltværelser. Hotellet råder over en foyer med en reception samt to elevatorer. Derudover er der en butik, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt et konferencerum. Der er desuden roomservice og vaskeservice. Hotellet har en parkeringsplads.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, køleskab og safeboks.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med dertilhørende børnebassin, solterrasse med liggestole og parasoller samt poolbar. For de sportsbegejstrede er der bordtennis, billard og snooker. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Faycan
  Fra347krPr. nat

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Las Palmas. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 27. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. Stedet består af 61 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2008. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Faycan har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Faycan.

  Se mere
 • Las Arenas
  Fra256krPr. nat

  Las Arenasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 23 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Playa del Inglés ca. 50 m fra indkøbscentrene Metro og Kasbah, hvor der findes mange restauranter, forretninger og andre underholdningsmuligheder. Omkring 200 m væk finder man en sandstrand med Maspalomas Klitter. Endvidere er der omkring 30 km fra etablissementet til Gran Canaria lufthavn.Komplekset har en døgnåben reception og check-out service. Af andre faciliteter til rådighed for gæsterne på dette lejligheds-hotel er der safeboks og en café. Etablissementet blev renoveret i 2009.Boligenhederne rummer brusebad, fjernsyn og køkken med køleskab/fryser og mikrobølgeovn. Der er desuden også safeboks og altan eller terrasse.Af andre faciliteter til rådighed for gæsterne på dette etablissement er der swimmingpool med klorvand, børnebassin og terrasse med hængekøjer og endnu en terrasse på taget. Herudover er der liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  Fra492krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Playa del Ingles. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 400 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Med kun 15 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Dette sted undergik en renovering i 2018. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er parkeringsplads ved Atlantic Sun Beach Gay Men Only. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  187  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser