Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  260kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Aparthotel Green Field
  Fra729krPr. nat

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de tenerife 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1396 meninger fra rejsendeBaseret på 1396 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger centralt i Playa del Inglés, ca. 700 m fra stranden. Lige i nærheden af hotellet finder man talrige forretninger, barer, restauranter og diskoteker samt indkøbscentret "Aguila Roja". Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Hotellet blev komplet renoveret i år 2007. Det råder over i alt 324 boligenheder fordelt på otte etager. Hotellets veludstyrede foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der et cafeteria, en bar, et lille diskotek, et open air diskotek samt en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.Hotellet råder over såvel studios som lejligheder. Studierne er hyggeligt indrettet med kombineret stue/soveværelse, tekøkken med køleskab, eget badeværelse samt en møbleret altan. Herudover er der telefon, tv (betaling) og safeboks. Lejlighederne er indrettet på samme måde men har yderligere et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool, separat børnebassin og pool-/snackbar. Solterrassen indbyder med sine liggestole og parasoller til afslapning. Gæsterne kan desuden spille bordtennis og billard (mod betaling). Seks gange om ugen præsenteres der desuden et showprogram (afhængig af sæsonen). Den nærmeste golfbane ligger ca. to km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Solana
  Fra356krPr. nat

  Solanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de los cardones 2 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 165 meninger fra rejsendeBaseret på 165 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde i Puerto Rico kun ca. 700 m fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Ca. 200 m fra komplekset finder man et forretningsområde med et væld af butikker, barer og restauranter samt et spændende natteliv. Gåturen ind til disse forretningsområder er hyggelig og charmerende. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Komplekset blev renoveret i år 2003 og råder over en 2-etagers hovedbygning.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med eget badeværelse, tekøkken og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse.

  Se mere
 • Bull Eugenia Victoria & Spa
  Fra1.190krPr. nat

  Bull Eugenia Victoria & Spastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avda de gran canaria, 26 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1881 meninger fra rejsendeBaseret på 1881 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 1 km fra hovedstranden, hvortil der kører en regelmæssig pendlerbus. En forbindelse med offentlig transport kan sagtens nås til fods (300 m). I nærheden af hotellet finder man desuden indkøbs- og fornøjelsescentret "Kasbah" og "Gran Chaparal".iddelklassehotellet er bygget i 1976 og blev renoveret i 2002. Fordelt på sine 8 etager har det i alt 400 dobbeltværelser. Bygningen indeholder en foyer med en døgnåben reception og fire elevatorer. Endvidere tilbydes der bar, tv-stue og en ikke-ryger restaurant (à la carte). Herudover råder hotellet over en internetterminal og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der også vaskeservice.Værelserne er udstyret med badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, altan/terrasse og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin, en sauna og en solterrasse. Herudover er der mulighed for at spille tennis eller dyrke motion i hotellets fitness-studie. Endeligt sørger forskellige aktivitetsprogrammer for afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Parque Tropical
  Fra1.076krPr. nat

  Parque Tropicalstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger ca. 100 m fra sandstranden Las Burras og ca. 600 m fra den store sandstrand Playa del Ingles . Få meter fra hotellet finder man diverse indkøbscentre med barer, restauranter med et typisk kanarisk samt et internationalt køkken, diskoteker, butikker og souvenirforretninger. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 25 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1971 og ligger i en skøn og velplejet 9.500 m² stor have. Det har i alt 470 værelser, heraf 14 enkelt- og 221 dobbeltværelser. Hotellet råder over en foyer med en reception samt fem elevatorer. Herudover er der en frisør, en tv-stue, en restaurant med ikke-ryger-område, en internetterminal og en legeplads. Der er også mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeserviceDe hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i den udendørs swimmingpool med børnebassin, ligesom der også er en poolbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden er der en sauna og mulighed for at få massage. Der er også mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard, snooker, boccia og minigolf. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Concorde
  Fra605krPr. nat

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 458 meninger fra rejsendeBaseret på 458 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i hjertet af Las Palmas midt i et indkøbs- og forlystelsesområde. Der er kun ca. 50 m til den berømte strand Las Canteras (parasoller og liggestole tilbydes). Pga. af sin centrale beliggenhed er der gode trafikale forbindelser (lufthavn, messeområdet osv.) Der er desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk.Strandhotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 2004. Hotellet råder over 128 værelser fordelt på 8 etager, heraf 126 dobbeltværelser og 2 suiter. Den stilfulde og moderne foyer har en døgnåben reception. Derudover er der flere konferencerum, cafeteriet/baren ?La Columna? og à la carte restauranten "Mirador", som har et separat ikke-ryger område, og som ligger på den øverste etage og har en vidunderlig udsigt over Canteras strand. Hertil kommer offentlig internetadgang samt roomservice og vaskeservice. I parkeringshuset overfor er der mulighed for at parkere mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt. Til den videre indretning hører telefon, safeboks, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang samt et regulerbart klimaanlæg.På tagterrassen finder man en udendørs swimmingpool og en vidunderlig udsigt over stranden og havet samt et solarium. Parasoller og liggestole stilles gratis til rådighed.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Suitehotel Playa del Inglés
  Fra996krPr. nat

  Suitehotel Playa del Inglésstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Vda gran canaria 3-5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Hotel Playa del Inglés ligt op 100 meter van het strand van Playa del Inglés en beschikt over een buitenzwembad. Er is ook een zonneterras op het dak met een nudistengedeelte. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en een eigen balkon. Ze beschikken over een woonkamer met een tv met gratis internationale zenders en een keuken met een koelkast. Verder heeft Hotel Playa del Inglés een groot restaurant dat regionale gerechten serveert. Er is ook een snackbar bij het zwembad, een recreatieruimte en live amusement. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Het is minder dan 20 minuten lopen van Hotel Playa del Inglés naar de duinen van Maspalomas en het levendige centrum van Playa del Inglés, In 15 minuten loopt u naar het winkelcentrum Yumbo.

  Se mere
 • Paradise Costa Taurito & Aqua Park
  Fra1.153krPr. nat

  Paradise Costa Taurito & Aqua Parkstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alcazaba s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 738 meninger fra rejsendeBaseret på 738 meninger fra rejsende

  Det elegante og moderne hotel ligger i dalen Taurito neden for kystvejen til Mogan. Det er omgivet af grønne områder, haver og en imponerende klippekyst. Havet og sandstranden ligger desuden kun 300 m væk. Der er desuden ca. 9 km til Puerto Rico, mens Playa del Ingles' berømte strande ligger ca. 30 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 200 m væk, hvorfra der regelmæssigt kører busser til forskellige dele af øen.Det fuldt klimatiserede strandhotel hører til i den øvre middelklasse og genåbnede i 2003. Det råder over i alt 96 dobbeltværelser fordelt på 3 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, safebokse og to panorama-elevatorer. Herudover er der i hotelbygningen en tv-stue, en konferencesal, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (begge dele er mod betaling). Der er desuden mulighed for at parkere.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg.I den velholdte 400 m² store have finder man en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin. Derudover er der en indbydende solterrasse med snackbar og gratis liggestole og parasoller. Der er ydermere mulighed for at benytte hotellets fitness-studie med sauna. Lige ved siden af hotellet ligger der 2 tennisbaner, mens man inde på hotellet finder et billardbord (mod betaling). I omegnen kan man desuden dyrke mange forskellige vandsportsgrene, køre på mountainbike eller vandre. Der ligger endvidere en golfbane ca. 8 km væk. Der arrangeres tilmed et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med shows og livemusik, og gæsterne har fri adgang til vandlandet 'Lago Oasis'.orgenmaden såvel som frokosten og aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Caserio
  Fra862krPr. nat

  Caseriostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 8 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 404 meninger fra rejsendeBaseret på 404 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i Playa del Ingles' turistområde. Ca. 200 m væk finder man et utal af butikker, barer og restauranter. Den lange sandstrand ligger ca. 800 m væk. Lige foran døren afgår der offentlige transportmidler.Strandhotellet er bygget i 1973 og blev komplet renoveret. Det har i alt 170 dobbeltværelser fordelt på sine 8 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, et hotelsafe, to elevatorer og en vekselbørs. Herudover er der en tv-stue, en frisør, en souvenirshop, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hertil kommer en offentlig internetadgang, roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er desuden mulighed for at parkere.De rummelige værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt altan. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, et stereoanlæg, en minibar, et lejesafe og et regulerbart klimaanlæg.Feriehotellet råder over en swimmingpool med integreret børnebassin, solterrasse med liggestole samt en pool-/snackbar med en delvist overdækket terrasse. På hotellets tag finder man en nudistterrasse, ligeledes udstyret med liggestole og parasoller. Hotellet har et lille fitnessrum med sauna og massageservice (betaling). Herudover er der mulighed for at spille bordtennis eller billard. Gæsterne tilbydes et regelmæssigt underholdningsprogram med shows, dans og live musik (sæsonafhængigt). Der ligger endvidere en golfbane ca. 3 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Cordial Sandy Golf
  Fra699krPr. nat

  Cordial Sandy Golfstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida de tjaereborg s/n - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 871 meninger fra rejsendeBaseret på 871 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger i det rolige kvarter Campo del Golf i et turistområde i Maspalomas og grænser på til Campo Internacional. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser, ca. 500 m, finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og et busstoppested. Herfra kører der regelmæssigt en shuttlebus til centrum af Playa del Inglés eller til Maspalomas strand.Anlægget råder over 128 bungalows i ét plan. Anlægget har desuden en reception (åben fra kl. 8 til 24) og en café. Herudover er der en bar og en restaurant med terrasse. Der er desuden mulighed for at bestille ligesom der er en legeplads, et lille supermarked og en parkeringsplads. Endelig råder anlægget også over en vidunderlig og storslået anlagt have.De hyggeligt indrettede bungalower har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, tekøkken med minibar/køleskab samt separat soveværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Der gøres rent ved afrejse.Gæsterne kan slappe af i den opvarmede udendørs swimmingpool (med integreret børnebassin), som er omgivet af en solterrasse og en græsplæne med snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte fitness-studiet i det nærliggende tenniscenter Dunaflor. Herudover er der mulighed for at spille squash og golf. Den nærmeste golfbane ligger lige i nærheden. Anlægget tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Endvidere kan der arrangeres halvpension og Bed & Breakfast.

  Se mere
 • Turbo Club
  Fra741krPr. nat

  Turbo Clubstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Libra- maspalomas 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1496 meninger fra rejsendeBaseret på 1496 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i turistområdet Campo International i nærheden af Maspalomas, kun få minutters gang (ca. 600 m) fra en forbindelse med offentlig transport. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Indkøbscentret Faro II ligger ca. en km fra hotellet. Ca. 3500 m væk ligger den indbydende sandstrand med det turkisblå hav.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2000 og består af 10 bygninger. Dets hovedbygning er på to etager, og det råder over i alt 120 lejligheder. På hotellet finder man en døgnåben reception, et minimarked, en bar og en klimatiseret restaurant. Komplekset har endvidere en legeplads. Til det velplejede anlæg hører endvidere en stor, fortryllende have.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse, et tekøkken, køleskab, lejesafe, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et separat soveværelse, sofahjørne, badeværelse med brusekabine og altan eller terrasse.Hotellet råder over to swimmingpools (den ene pool er opvarmet og har et separat børnebassin). Der er desuden en snackbar, liggestole, parasoller, whirlpool og solarium. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, tennis, billard/snooker samt minigolf (mod betaling). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  194  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser