Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  155kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • NH Imperial Playa
  Fra719krPr. nat

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Las Canteras centrum ca. 10 minutter fra den berømte Las-Canteras-Strand. I de umiddelbare omgivelser er der forskellige indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 142 værelser. Herudover er der en foyer med reception, safeboks, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret) og safeboks (mod betaling). På solterrassen er der liggestole, som man kan benytte mod betaling.Ved overnatning tilbydes der morgenmad. Hvis man bestiller halvpension, serveres der en morgenmadsbuffet, om aftenen kan man vælge fra en menu.

  Se mere
 • Cala Nova
  Fra736krPr. nat

  Cala Novastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle gran canaria 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 761 meninger fra rejsendeBaseret på 761 meninger fra rejsende

  Denne uhøjtidelige lejlighed ligger i Puerto Rico. Ejendommen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 1 kilometer fra ejendommen. Lejligheden ligger indenfor 800 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 59 gæsteværelser på stedet. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2001. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Apartamentos Cala d'Or
  Fra736krPr. nat

  Apartamentos Cala d'Orstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne dejlige lejlighed ligger i Puerto Rico. Ejendommen, der putter sig indenfor 150 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Lejligheden ligger indenfor 450 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 48. 5 kilometer. Ferieboligen er indenfor 450 meters gåafstand fra havnen. Apartamentos Cala d'Or har i alt 78 værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Apartamentos Cala d'Or vugger til småbørn efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan
  Fra884krPr. nat

  Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria MoganstarsGreenProgram Icon

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Avenida los marreros , playa de mogan 35 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1821 meninger fra rejsendeBaseret på 1821 meninger fra rejsende

  Dette sted ligger i Puerto de Mogan på øen Gran Canaria blot 10 minutter fra stranden og 38 kilometer fra Gran Canaria lufthavn. Dette hotel er paradisagtigt og moderne og tilbyder den bedste kombination til at opleve et vidunderligt landskab med avantgarde arkitektur, der respekterer naturens skønhed med sine grønne områder og havudsigt. Alle værelser er designet så de passer til gæstens behov med alt det udstyr, der skal til for et komfortabelt ophold. Poolområdet er ideelt til at nyde de varme dage, og hele familien kan tilbringe tiden her, da der også er et legeområde til børn. Spacentret tilbyder desuden wellness og afslapning til brugerne. Restauranten byder på et udvalg af gastronomiske lækkerier for enhver smag, og baren er et god sted at tilbringe aftenen.

  Se mere
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  Fra653krPr. nat

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den attraktive by Santa Lucía lige ved siden af indkøbscentret Atlántico og diverse underholdningsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til stranden er der er ca. 1,5 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport, der er blot 10 km til lufthavnen Gran Canaria, ligesom man også hurtigt og bekvemt kan komme til hotellet via motorvejen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 2000 og ligger på en hovedgade. Det er på fire etager og råder over i alt 170 værelser, heraf 159 dobbeltværelser samt 11 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, et hotelsafe, en vekselbørs, en garderobe og flere elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en forretningsetage, en frisørsalon, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, syv konferencerum med plads til mellem 12 og 800 personer samt en offentlig internetterminal. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret, har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På de velanlagte udendørs arealer finder man en stor swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, et solarium, et fitness-studie samt mulighed for at få professionel massage. Herudover kan man benytte sig af sportstilbud såsom surfing og squash.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges som menu.

  Se mere
 • Maspalomas Lago
  Fra529krPr. nat

  Maspalomas Lagostars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avda touroperador kuoni, 25 25 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hyggelige resort er perfekt til familier og er placeret i Maspalomas. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 6 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 118 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne ejendom undergik en renovering i 2018. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Maspalomas Lago. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Maspalomas Lago er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Maspalomas Lago vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bull Dorado Beach & Spa
  Fra1.202krPr. nat

  Bull Dorado Beach & Spastars

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria , Av. de los canarios 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette fantastiske hotel er moderne, avantgarde og velkendt og ligger i den charmerende fiskerby Arguineguín syd for Gran Canaria. Det tilbyder vidunderlige solnedgange med udsigt over havet. Det har flere faciliteter, poolområde med direkte adgang til stranden, et fællesrum med udsigt over det enorme Atlanterhav, et unikt spa- og wellnesscenter, et fitnesscenter udstyret med avancerede instrumenter, en børneklub til de helt små, restaurant med gastronomisk variation og barer, hvor man kan bruge nætterne til at feste eller slappe af. Værelserne blev lavet med henblik på, at gæsterne skal kunne slappe af og nyde, og faciliteterne er handicapvenlige. 30 minutter fra hotellet ligger den internationale lufthavn på Gran Canaria, og 15 minutter væk ligger byen Playa del Inglés, hvor besøgende kan lære den lokale befolkning og kultur at kende, shoppe i butikker, restauranter og natklubber.

  Se mere
 • Abora Continental by Lopesan Hotels
  Fra945krPr. nat

  Abora Continental by Lopesan Hotelsstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3184 meninger fra rejsendeBaseret på 3184 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger kun ca. 10 minutter fra Playa del Ingles' bymidte og ca. 150 m fra en lille indbydende bugt.

  Se mere
 • Taurito Princess
  Fra1.065krPr. nat

  Taurito PrincessstarsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alhambra, urb. de taurito 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3034 meninger fra rejsendeBaseret på 3034 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Tauritodalen. Puerto de Mogán med den smukke lystbådehavn ligger ca. 4 km væk og der er ca. 9 km til Puerto Rico. Klippekysten åbner sig til en sandstrand (ca. 30 m væk) og de store havbade ved Playa Taurito. Den herlige udsigt signaliserer ren ferie. Ca. 200 m væk finder man forbindelse med offentlige transportmidler, mens der til diverse restauranter og barer er omkring 150 m. Én gang om dagen kører der en bus til nabolandsbyen og to gange om ugen kører bussen til Playa del Inglés. Playa Taurito opfattes af beboerne som et staldtip for dem, som gerne vil sole sig og bade i havet.Det klimatiserede hotel råder over i alt 402 værelser, heraf 6 suiter. For gæsterne står der endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer, vekselbørs, garderobe og safeboks til rådighed. Hertil kommer snack-baren La Chosa, pool-baren Coco Loco, et diskotek, en opholdsstue og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Der tilbydes også vasketøjsservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks. Værelserne har endvidere altan med en smuk havudsigt og baggrundsmusik.

  Se mere
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  Fra715krPr. nat

  Abora Buenaventura by Lopesan HotelsstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle gánigo 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4005 meninger fra rejsendeBaseret på 4005 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger centralt ca. 900 m fra stranden. I nærheden finder man indkøbscentrene Aguila Roja (ca. 100 m) og Kasbah (ca. 300 m). Ca. 300 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  206  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser