Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  237kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Faycan
  Fra385krPr. nat

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Las Palmas. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 27. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. Stedet består af 61 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2008. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Faycan har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Faycan.

  Se mere
 • Bajamar
  Fra358krPr. nat

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Las Palmas. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra ejendommen. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 19 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev renoveret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er en kæledyrsvenlig bolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Bajamar tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Design Plus Bex Hotel
  Fra604krPr. nat

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Las Palmas. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet ligger indenfor 700 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 750 meter fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 97. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må ikke medbringes til Design Plus Bex Hotel. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  Fra470krPr. nat

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den attraktive by Santa Lucía lige ved siden af indkøbscentret Atlántico og diverse underholdningsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til stranden er der er ca. 1,5 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport, der er blot 10 km til lufthavnen Gran Canaria, ligesom man også hurtigt og bekvemt kan komme til hotellet via motorvejen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 2000 og ligger på en hovedgade. Det er på fire etager og råder over i alt 170 værelser, heraf 159 dobbeltværelser samt 11 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, et hotelsafe, en vekselbørs, en garderobe og flere elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en forretningsetage, en frisørsalon, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, syv konferencerum med plads til mellem 12 og 800 personer samt en offentlig internetterminal. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret, har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På de velanlagte udendørs arealer finder man en stor swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, et solarium, et fitness-studie samt mulighed for at få professionel massage. Herudover kan man benytte sig af sportstilbud såsom surfing og squash.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges som menu.

  Se mere
 • Exe Las Canteras
  Fra553krPr. nat

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 426 meninger fra rejsendeBaseret på 426 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige på stranden ved Las Canteras i Las Palmas, hvor gæsterne kan nyde solen, brisen fra Atlanterhavet og attraktionerne i Gran Canarias hovedstad. Det er ideelt for gæster på udkig efter et let tilgængeligt city-hotel med udsigt over byens smukkeste strand. Busstationen ligger omkring 1,5 km fra hotellet, og til lufthavnen er der omkring 20 km.Strand-hotellet rummer i alt 89 værelser, heraf 6 suiter, fordelt på 8 etager. Dette klimatiserede etablissement tilbyder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, garderobe og en fjernsynsstue. Hertil kommer desuden en café, en frisørsalon, en bar, en natklub og en restaurant samt internetadgang og konferenceindretninger. Endvidere kan man bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med en dobbeltseng og har centralt reguleret klimaanlæg. Desuden er de udstyret med telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling), parketgulve og marmoroverflader. Alle værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Badeværelserne er handicapvenlige med håndgelændere, ligesom der er en knap til at tilkalde hjælp og forbindelse via samtaleanlæg til receptionen. På anmodning kan disse også være udstyret med ekstra faciliteter for gæster med høreproblemer.Hotellets faciliteter inkluderer et spa-område (mod betaling) med en opvarmet swimmingpool, boblebad, sauna, tyrkisk bad, forfriskende brusere med hydromassage, håndklæder, genoptræningsservice og et fitness-studie. Endvidere tilbydes der massage- og spa-behandlinger mod betaling. Ligeledes er der en solterrasse, hvor liggestole og parasoller står klar til brug, ligesom liggestole og parasoller desuden kan lejes på stranden.

  Se mere
 • Concorde
  Fra537krPr. nat

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 452 meninger fra rejsendeBaseret på 452 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i hjertet af Las Palmas midt i et indkøbs- og forlystelsesområde. Der er kun ca. 50 m til den berømte strand Las Canteras (parasoller og liggestole tilbydes). Pga. af sin centrale beliggenhed er der gode trafikale forbindelser (lufthavn, messeområdet osv.) Der er desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk.Strandhotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 2004. Hotellet råder over 128 værelser fordelt på 8 etager, heraf 126 dobbeltværelser og 2 suiter. Den stilfulde og moderne foyer har en døgnåben reception. Derudover er der flere konferencerum, cafeteriet/baren ?La Columna? og à la carte restauranten "Mirador", som har et separat ikke-ryger område, og som ligger på den øverste etage og har en vidunderlig udsigt over Canteras strand. Hertil kommer offentlig internetadgang samt roomservice og vaskeservice. I parkeringshuset overfor er der mulighed for at parkere mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt. Til den videre indretning hører telefon, safeboks, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang samt et regulerbart klimaanlæg.På tagterrassen finder man en udendørs swimmingpool og en vidunderlig udsigt over stranden og havet samt et solarium. Parasoller og liggestole stilles gratis til rådighed.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Heliomar Palmeras
  Fra242krPr. nat

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger midt i Puerto Ricos turistområder kun 800 m fra den smukke sandstrand. Bymidten med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger blot 150 m væk. Herudover er der et busstoppested lige i nærheden (200 m).Bygningen blev rejst i 1988 og blev komplet renoveret i 2001. Den er på to etager og råder over i alt 88 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster et 1000 m2 stort pool- og havelandskab, en hyggelig bar og en restaurant.De smagfuldt indrettede lejligheder indeholder eget badeværelse, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der også en solterrasse og en tennisbane. Hotelgæsterne tilbydes desuden et afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Alisios Canteras
  Fra410krPr. nat

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle colombia 12 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger midt i Las Canteras' turistområde kun et par minutters gang fra bymidten med dens mange barer, restauranter og diskoteker. Den smukke strand ligger lige foran hotellet (10 m). Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 30 m væk.Hotellet blev i renoveret i år 2003. På sine seks etager råder det over i alt 61 værelser, heraf 6 enkelt- og 55 dobbeltværelser. Hotellet har desuden internetadgang, bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Der tilbydes endvidere vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, minibar og safeboks.

  Se mere
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  Fra504krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Playa del Ingles. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 400 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Atlantic Sun Beach Gay Men Only, som kun består af 15 gæsteværelser. Dette sted blev renoveret i 2018. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsplads ved Atlantic Sun Beach Gay Men Only. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Atlantic Sun Beach Gay Men Only vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Fataga
  Fra592krPr. nat

  The Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nestor de la torre 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Las Palmas. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Hotellet omfatter 94 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2008. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  188  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser