Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  291kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra435krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Playasol The New Algarb
  Fra533krPr. nat

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avinguda pere matutes noguera 107 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2617 meninger fra rejsendeBaseret på 2617 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger ved Playa d'en Bossas strand, ca. 3 km fra centrum. Lufthavnen ligger ligeledes ca. 3 km fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder samt forskellige restauranter, caféer, barer og diskoteker.iddelklassehotellet blev renoveret i 2003, er på 6 etager og råder over i alt 372 dobbeltværelser og 42 enkeltværelser. Bygningen råder desuden over en café, et minimarked og en frisør. Gæsterne tilbydes herudover to barer, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal. Der er desuden en miniklub for de 4- til 14-årige samt en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med WC og brusebad samt hårtørrer. Desuden er der på alle værelser telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, safeboks (leje) og en altan med udsigt skråt ud over havet. Hotellet har desuden loftsventilatorer.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. På sportsområder er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker (betaling) og boccia. Herudover sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med dans og livemusik for afveksling og underholdning. Gæsterne har desuden gratis adgang til sportsklubben ""Fiestaland"". På stranden tilbydes der forskellige vandsportsgrene mod betaling. Der ligger desuden en golfbane ca. 6 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Om aftenen kokkererer som noget helt specielt en showkok.

  Se mere
 • Puchet
  Fra532krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 905 meninger fra rejsendeBaseret på 905 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • Axelbeach Ibiza
  Fra688krPr. nat

  Axelbeach Ibizastars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Cala de bou 46 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i San Antonio [Bahia]. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 89. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Axelbeach Ibiza vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Axelbeach Ibiza vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Paradiso Art Hotel
  Fra635krPr. nat

  Paradiso Art Hotelstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avenida es calo 64 - 70 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Der er i alt 64 gæsteværelser på stedet. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2004. Gæster kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Stedet har 24 timers åbent. Paradiso Art Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Paradiso Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Bahia de San Antonio
  Fra416krPr. nat

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Carrer calo 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  Denne uhøjtidelige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen omfatter 31 hyggelige gæsteværelser. Bahia de San Antonio blev fuldstændig moderniseret i 2012. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på området. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Santos Ibiza
  Fra649krPr. nat

  Santos Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Bruc - playa d'en bossa 3 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette lejlighedskompleks ligger direkte ved stranden i Playa d'en Bossa. Talrige forretninger, barer og restauranter ligger umiddelbart i nærheden. Der afgår offentlige transportmidler kun få meter fra komplekset.Lejlighedskomplekset råder over i alt 40 lejligheder. Indendøre finder man en døgnåben reception, en bar samt en restaurant, ligesom muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice ligeledes er en del faciliteterne.Værelserne har eget badeværelse, et tekøkken med køleskab samt en altan.Gæsterne kan benytte hotellets swimmigpool med solterrasse.

  Se mere
 • Torrent Bay by Intercorp Hotel Group
  Fra435krPr. nat

  Torrent Bay by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , port des torrent-c/ valencia 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger lige ved stranden ikke langt fra turistcentrum. Der er ca. én km til et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Med offentlig transport kommer man hurtigt til bymidten.Komplekset, som er omgivet af et haveanlæg, råder over 5 bygninger på hver 3 etager med i alt 96 hotellejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en reception, safeboks, biludlejning og internetadgang samt et væld af andre indretninger. Til hotellets yngste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab og flisebelægning.Hotellet tilbyder sine gæster en swimmingpool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille minigolf.

  Se mere
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Fra299krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige lejlighed er i San Antonio [Bahia]. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 0 kilometer fra stedet. Stedet ligger 3. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. I alt 24 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2005. Apartamentos San Antonio Beach har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Apartamentos San Antonio Beach.

  Se mere
 • Tropicana Ibiza
  Fra646krPr. nat

  Tropicana Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle deessa tanit 10/12 - Kort
   

  Denne dejlige lejlighed er kun for voksne og ligger i Playa d'en Bossa. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Lejligheden er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 28 gæsteværelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2015. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Tropicana Ibiza har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Tropicana Ibiza. Alle badeværelser på Tropicana Ibiza er handicapvenlige. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Tropicana Ibiza.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  41  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination