Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  365kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Simbad
  Fra571krPr. nat

  Simbadstars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Carrer ses figueres 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 127 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger lige ud til Talamancas smukke sandstrand. Der er ca. 3 km til D'Alt Vila og til Ibizas livlige bymidte.Hotellet blev renoveret i 2007. Det ligger i en skøn, 200 m² stor have og råder på sine 3 etager over i alt 111 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar med terrasse, to fjernsynsstuer, et spillelokale og en klimatiseret buffetrestaurant. Naturligvis har hotellet også internetadgang (mod betaling).De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, regulerbare klimaanlæg og radiatorer (også i badeværelset), hårtørrer, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og gratis internetadgang (WLAN). Alle værelser har desuden en altan med udsigt over havet eller Ibizas borg.Hotellet råder over en pool med separat børnebassin, liggestole, parasoller og solterrasse. På stranden tilbydes der mod betaling forskellige vandsportsgrene. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille minigolf og billard (mod betaling) eller leje cykler. To gange om ugen er der livemusik.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra677krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 552 meninger fra rejsendeBaseret på 552 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hostal Adelino
  Fra408krPr. nat

  Hostal Adelinostars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Calle alicante 16 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger centralt i turistområdet i San Antonio, og i de umiddelbare omgivelser finder man diverse forretningsområder med forretninger, barer og restauranter. Endvidere er der få minutters gang til centrum af San Antonio. Herudover ligger der et stoppested for offentlige transportmidler ca. 150 m fra hotellet, og der er kun ca. 650 m til stranden.På dette familiedrevne, renoverede hostel tilbydes gæsterne en reception, en café, en bar og elevator.Værelserne råder over et badeværelse, en altan eller terrasse, en safeboks (mod betaling), klimaanlæg og satellit-tv. På anmodning tilbyder hotellet desuden 2 værelser for gæster med gangbesvær.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse.

  Se mere
 • Puchet
  Fra481krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 905 meninger fra rejsendeBaseret på 905 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • El Puerto Ibiza Hotel Spa
  Fra639krPr. nat

  El Puerto Ibiza Hotel Spastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af havnen (ca. 250 m) i en sidegade i Ibiza by. Til Ibizas berømte gamle bydel er der kun ca. 300 m. Man kan sejle til den nærmeste strand (ca. 2,5 km væk) med en færge. Ca. 400 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Hotelanlægget består af 110 hotelværelser og 70 lejligheder, som fordeler sig på 6 etager. Byhotellet er bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2003. Den rummelige foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception, 3 elevatorer, et hotelsafe, en vekselbørs og en offentlig internetadgang med WLAN Access Point. På hotellet er der et cafeteria/en bar, et stort fjernsyns- og opholdsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet kan endvidere tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede hotelværelser har bad/WC og nogle af dem også altan eller terrasse. Til værelsernes indretning hører desuden telefon, en loftsventilator, safeboks og satellit-/kabel-tv. Lejlighederne rummer endvidere opholdsstue og tekøkken.På kompleksets anden etage finder man en pool med solterrasse og liggestole samt parasoller. Hotellet har eget fitness-studie og råder endvidere over en sauna og et solarium. 10 km væk ligger der indtil flere golfbaner.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Apartamentos del Rey
  Fra404krPr. nat

  Apartamentos del Reystars

  Cala Portinatx, Ibiza , Carretera venda de portinatx 62-66 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 357 meninger fra rejsendeBaseret på 357 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger langs Cala Portinatx, som er en af de smukkeste strande på øen og berømt for sit gennemsigtige, turkisblå vand. Stedet tilbyder en hel vifte af muligheder for udflugter samt underholdning på forskellige barer og restauranter. I nærheden finder man desuden et lægecenter, et apotek og et supermarked. Lige uden for hotellet finder man forbindelser med offentlige transportmidler. Herudover er der omkring 25 km til Ibiza by og 32 km til lufthavnen.Komplekset rummer en reception med safebokse (mod betaling). Dette lejligheds-hotel tilbyder 130 lejligheder og byder gæsterne velkommen i en foyer. Af yderligere faciliteter er der safeboks, elevator, café og en restaurant.Alle lejligheder rummer eget badeværelse. Af behageligheder på værelserne er der satellit-/kabel-tv og safeboks såvel som et tekøkken med køleskab og klimaanlæg.Hotellet råder over en stor udendørs swimmingpool for voksne og et børnebassin med panoramaudsigt til Portinatx. Endvidere gør hotellets solterrasse med hængekøjer, parasoller og en snackbar det til et dejligt sted af holde en familieferie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder et udsøgt køkken i den berømte restaurant/café Real.

  Se mere
 • Eurostars Ibiza
  Fra695krPr. nat

  Eurostars Ibizastars

  Ibiza by, Ibiza , Ramon muntaner 25 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 44 meninger fra rejsendeBaseret på 44 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er i Ibiza. Beliggende indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ejendommen ligger indenfor 220 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Eurostars Ibiza har i alt 36 gæsteværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. nullDem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Eurostars Ibiza.

  Se mere
 • El Hotel Pacha
  Fra847krPr. nat

  El Hotel Pachastars

  Ibiza by, Ibiza , Historiador joan mari cardona 3 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 412 meninger fra rejsendeBaseret på 412 meninger fra rejsende

  Designerhotellet ligger i nærheden af den elegante nye havn Marina Botafoch kun ca. 10 m fra havet. Der er ca. 10 minutters kørsel med bil til stranden og til centrum af Ibiza, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder og restauranter. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Ydermere er der kun 50 m til de verdensberømte diskoteker Pacha og El Divino.Hotellet råder over 6 etager med i alt 55 værelser, heraf 2 suiter. Hotellet har også en solterrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, garderobe, vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en café, en hyggelig bar, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. På hotellet finder man tillige et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på internettet. Prikken over i?et er roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der gratis parkeringspladser.De praktiske værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt en terrasse. Alle værelser er desuden udstyret med telefon, satellit-tv (fladskærm), radio og internetadgang. Herudover er der minibar og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan endvidere selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.Hotellet råder over en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere få diverse wellnessbehandlinger samt massage. Sidst, men ikke mindst, er der en hyggelig pool-/snackbar.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Bahia de San Antonio
  Fra486krPr. nat

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Carrer calo 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra lejligheden. Der er i alt 31 soveværelser på Bahia de San Antonio. Bahia de San Antonio undergik en renovering i 2012. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Alle badeværelser på Bahia de San Antonio er handicapvenlige. Både store og små kæledyr er tilladt på Bahia de San Antonio. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Bahia de San Antonio har en række middagsoplevelser. Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Gæster kan svælge i lækre måltider udbudt i ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Bahia de San Antonio.

  Se mere
 • Duquesa Playa
  Fra578krPr. nat

  Duquesa Playastars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer de sant llorenc 16-18 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i Santa Eulalias centrum med dets mange tilbud til turister. Der er ca. 100 m til diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og diskoteker, og der er blot 200 m til stranden. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 300 m væk.iddelklassehotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 32 lejligheder. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer samt en café og en tv-stue. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/stue med telefon og satellit-/kabel-tv samt tekøkken med køleskab. De flisebelagte lejligheder har derudover et separat soveværelse samt centralvarme og safeboks. Rengøring ved afrejse er inkluderet i prisen.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med snackbar eller på solterrasse med liggestole og parasoller.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  21  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination