Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  244kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Hotel Los Rosales
  Fra648krPr. nat

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 385 meninger fra rejsendeBaseret på 385 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 • THB Los Molinos
  Fra836krPr. nat

  THB Los Molinosstars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de ramon muntaner 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet ligger på en skåning ned til havet og har en herlig udsigt over Playa d'en Bossa samt Figueretas-stranden (ca. 300 m væk). Ibiza bys centrum ligger ca. 20 minutter væk, mens der er ca. 10-15 minutter til den dejlige by Playa d'en Bossa. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. I nærheden finder man desuden forskellige restauranter, barer og pubber samt et busstoppested med regelmæssige afgange. Øen forener den typisk sydeuropæiske ro og skønhed med et spændende natteliv. Lufthavnen ligger 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en smuk have. Det blev bygget i 1974 og renoveret i 1999 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 31 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet er velegnet til såvel familier som forretningsrejsende. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer bygningen en tv-stue, et konferencerum og en cykelkælder. Hotelelt har desuden en bar, en café og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, centralvarme, safeboks og flisegulv. Alle værelser med havudsigt har en altan eller en terrasse. Enkelt- og dobbeltværelser, der ligger ud til gaden, har ingen altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, en solterrasse og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra616krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 525 meninger fra rejsendeBaseret på 525 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra400krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Fra655krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1634 meninger fra rejsendeBaseret på 1634 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed ved San Antonio-bugten - og det er det ideelle sted at tilbringe en ferie. Det adskilles fra sandstranden ca. 100 m væk af en enkelt vej. Der er en lille sti fra hotellet til stranden, hvor man finder en hyggelig strandbar, hvor man kan nyde en drink eller en lille snack. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige restauranter, barer og butikker. Det er ca. 2 km til San Antonio, som man kan gå til på 20 minutter eller køre til med bus.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og er på 5 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 233 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant. Herudover er der en legeplads samt internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole, parasoller og whirlpool (mod betaling). Desuden er der en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, samt dyrke motion i fitness-studiet eller tage på rotur. Herudover sørger et dagligt aktivitetsprogram med bl.a. flamenco-shows og livemusik for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Pacific
  Fra366krPr. nat

  AzuLine Hotel Pacificstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de londres 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet er beliggende i et roligt kvarter i udkanten af San Antonio. Der er kun ca. 200 m til den livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. San Antonios bugt med den skønne sandstrand ligger ligeledes kun ca. 200 m fra hotellet. Der er et busstoppested ca. 500 m væk.Strandhotellet blev komplet renoveret i 2005. Det er på 4 etager og råder over i alt 156 værelser, heraf 150 dobbelt- og 6 enkeltværelser. Den nyrenoverede og klimatiserede foyer rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevator. I bygningen er der ligeledes en bar og en klimatiseret restaurant. Mod betaling kan man benytte internetterminalen samt bestille vasketøjsservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis eller billard (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Llevant
  Fra252krPr. nat

  AzuLine Hotel Llevantstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de ramon i cajal 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en fremragende beliggenhed lige ved siden af busstationen i centrum af Sant Antoni. Endvidere finder man adskillige restauranter, barer, klubber og forretninger inden for en kort gåtur fra hotellet. Gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Der er i alt 57 værelser på dette familievenlige strand-hotel, hvor gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Af faciliteter er der desuden fjernsynsstue, legeplads, kabelført og trådløs internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice eller leje cykler. Endvidere kan gæsterne spise og drikke i caféen, restauranten eller en af barerne.De rummelige værelser tilbyder egne badeværelser, som er lyse og udstyret med badekar. De fleste værelser råder over en terrasse. Af standardmæssige behageligheder tilbydes også en kingsize seng, en telefon og en safeboks.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin og snackbar langs bassinkanten. Herudover står der liggestole med parasoller til rådighed på solterrassen.Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.Fra lufthavnen tager man vejen til Sant Antoni, og i rundkørslen med det store æg i midten skal man dreje til højre ad Ramon y Cajal. Kommer gæsterne fra busstationen i Sant Antoni, skal de gå til byens centrum og vil finde hotellet ved den 1. vej på højre hånd.

  Se mere
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Fra671krPr. nat

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1207 meninger fra rejsendeBaseret på 1207 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til den dejlige strand Playa de Migjorn. Inden for en radius af 500 m finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Der er desuden ca. 3 km til den livlige by San Fernando.Hotellet blev renoveret i år 2002. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 236 værelser og 3 suiter samt en ekstra bygning med 106 studios. Det fuldt klimatiserede kompleks har en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en kiosk, et lille super marked, forskellige forretninger, en frisørsalon, en opholdsstue, en beautysalon, et møntvaskeri med tørretumbler, et diskotek, en teatersal, et spillerum, en fjernsynsstue og en buffetrestaurant samt på stranden en a la carte grillrestaurant (begge med børnestole). Hertil kommer internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen, og cykler i cykelkælderen. For de 4-12-årige er der en miniklub, mens de 12-15-årige kan more sig i juniorklubben. Sluttelig tilbydes der også roomservice, vasketøjsservice, babysitning og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv med musikkanal, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, klimaanlæg, centralvarme, altan/terrasse (med udsigt skråt ud over havet) samt safeboks (mod betaling). Studierne er desuden indrettet med kombineret stue/soveværelse med to senge samt en sovesofa og et tekøkken.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra551krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Galfi
  Fra313krPr. nat

  Azuline Hotel Galfistars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda del doctor fleming s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Dette strandhotel befinder sig i et roligt kvarter i den sydøstlige del af San Antonio-bugten kun ca. 300 m fra den indbydende sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. I omegnen finder man desuden mange forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager med i alt 52 værelser, heraf 42 Dobbeltværelse. Endvidere rummer hotellet en reception, en klimatiseret restaurant og en bar. Herudover er der internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, safeboks (mod betaling) og terrasse. Klimaanlægget kan reguleres.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  146  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination