Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  272kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Riu la Mola
  Fra570krPr. nat

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1589 meninger fra rejsendeBaseret på 1589 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed lige ud til den lavvandede sandstrand Playa Mitjorn. 500 m herfra finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder. De seværdige byer San Francisco og Es Pujols ligger 12 km væk. 15 km herfra ligger havnen i La Sabina, hvorfra hele Ibizas persontrafik styres. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og består af to 4-etagers bygninger og flere bungalower med i alt 328 værelser. Den døgnåbne reception er klimatiseret, ligesom der også er safebokse, elevatorer, souvenirforretning og et klimatiseret spillerum/festlokale. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en tiltalende restaurant med ikke-ryger-afdeling. Mod betaling kan man desuden benytte den offentlige internetadgang og leje cykler. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De indbydende værelser råder over eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Til standardfaciliteterne hører endvidere en safeboks (mod betaling) og en minibar. Klimaanlægget er centralt reguleret. Bungalowerne råder over kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. Alle boligenheder har egen altan og terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der også mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball og minigolf. Gæsterne kan desuden leje kanoer. Hos lokale firmaer er der desuden mulighed for at tage dykkerkurser. Slutteligt tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram, som tilgodeser både ung og gammel (bl.a. med gymnastikurser). Afhængigt af sæsonen kan man flere gange om ugen overvære et underholdende aftenshow.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra446krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Axelbeach Ibiza
  Fra462krPr. nat

  Axelbeach Ibizastars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Cala de bou 46 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i San Antonio [Bahia]. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 89. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Axelbeach Ibiza vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Axelbeach Ibiza vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sabina Playa
  Fra475krPr. nat

  Sabina Playastars

  La Savina (Havn), Formentera , Avda. mediterráneo 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Complex of apartments, located at only 100 m approx. from the Marina with a splendid position, facing S'Estany des Peix. The sandy beach of Illetas is at just 1,5 Km away from the apartments.

  Se mere
 • Apartamentos Formentera
  Fra710krPr. nat

  Apartamentos Formenterastars

  Es Pujols, Formentera , Carretera punta prima - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 74 meninger fra rejsendeBaseret på 74 meninger fra rejsende

  Denne enkle lejlighed ligger i Es Pujols. Ejendommen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 350 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ferieboligen. Lejligheden ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2010. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Apartamentos Formentera har ikke børnesenge efter anmodning. Apartamentos Formentera er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Denne bolig er miljøbevidst.

  Se mere
 • Sa Cala Suites - Apartamentos Pascual
  Fra479krPr. nat

  Sa Cala Suites - Apartamentos Pascualstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de francesc aragó 2 - Kort
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Playa Mitjorn.

  Se mere
 • Paradiso Art Hotel
  Fra714krPr. nat

  Paradiso Art Hotelstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avenida es calo 64 - 70 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Der er i alt 64 gæsteværelser på stedet. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2004. Gæster kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Stedet har 24 timers åbent. Paradiso Art Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Paradiso Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lakiki
  Fra441krPr. nat

  Lakikistars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Calle de la cala de bou 5 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 50 m fra den indbydende strand. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2004 og råder over i alt 30 lejligheder. For gæsterne står der endvidere en klimatiseret restaurant til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De praktisk indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue-/soveværelse, badeværelse, separat soveværelse, tekøkken med køleskab samt regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle boligenheder har endvidere egen terrasse.Et sæsonafhængigt aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling. Der ligger desuden en golfbane 20 km væk.

  Se mere
 • Bahia de San Antonio
  Fra470krPr. nat

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Carrer calo 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  Denne uhøjtidelige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen omfatter 31 hyggelige gæsteværelser. Bahia de San Antonio blev fuldstændig moderniseret i 2012. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på området. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Torrent Bay by Intercorp Hotel Group
  Fra335krPr. nat

  Torrent Bay by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , port des torrent-c/ valencia 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger lige ved stranden ikke langt fra turistcentrum. Der er ca. én km til et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Med offentlig transport kommer man hurtigt til bymidten.Komplekset, som er omgivet af et haveanlæg, råder over 5 bygninger på hver 3 etager med i alt 96 hotellejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en reception, safeboks, biludlejning og internetadgang samt et væld af andre indretninger. Til hotellets yngste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab og flisebelægning.Hotellet tilbyder sine gæster en swimmingpool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille minigolf.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  40  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination