Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  352kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Royal Plaza
  Fra596krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra363krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 702 meninger fra rejsendeBaseret på 702 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • THB Los Molinos
  Fra777krPr. nat

  THB Los Molinosstars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de ramon muntaner 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet ligger på en skåning ned til havet og har en herlig udsigt over Playa d'en Bossa samt Figueretas-stranden (ca. 300 m væk). Ibiza bys centrum ligger ca. 20 minutter væk, mens der er ca. 10-15 minutter til den dejlige by Playa d'en Bossa. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. I nærheden finder man desuden forskellige restauranter, barer og pubber samt et busstoppested med regelmæssige afgange. Øen forener den typisk sydeuropæiske ro og skønhed med et spændende natteliv. Lufthavnen ligger 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en smuk have. Det blev bygget i 1974 og renoveret i 1999 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 31 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet er velegnet til såvel familier som forretningsrejsende. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer bygningen en tv-stue, et konferencerum og en cykelkælder. Hotelelt har desuden en bar, en café og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, centralvarme, safeboks og flisegulv. Alle værelser med havudsigt har en altan eller en terrasse. Enkelt- og dobbeltværelser, der ligger ud til gaden, har ingen altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, en solterrasse og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Hotel Los Rosales
  Fra888krPr. nat

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 384 meninger fra rejsendeBaseret på 384 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 • Eurostars Ibiza
  Fra671krPr. nat

  Eurostars Ibizastars

  Ibiza by, Ibiza , Ramon muntaner 25 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Ibiza. Beliggende indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 220 meter fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ejendommen omfatter 36 hyggelige soveværelser. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Stedet har også et handicapvenligt værelse. Kæledyr må ikke medbringes til Eurostars Ibiza. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Eurostars Ibiza.

  Se mere
 • Els Pins Resort & Spa
  Fra74.593krPr. nat

  Els Pins Resort & Spastars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Es calo - san antonio (bahia) s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er beliggende i et meget roligt kvarter ved Bahía de San Antonio. Det er omgivet af en 25.000 m2 stor pinjeskov samt sandterrasser og haver. Stranden ligger lige i nærheden, mens der er ca. 100 m til diverse indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m væk. Til det nærmeste diskotek er der ca. 500 m.Strandhotellet blev renoveret i år 2001 og har fordelt på 4 etager i alt 170 værelser, heraf 17 enkelt- og 153 dobbeltværelser. Det store haveanlæg med pinjetræer og diverse andre planter og træer er et godt sted at gå tur og slappe af. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og elevatorer. Desuden er der en bar, en tv-stue samt en miniklub (5-11 år) og en legeplads. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område og børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og hotellets internetterminal. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte værelser har alle eget badeværelse med brusekabine samt WC. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme og altan.Hotellet råder over en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og parasoller og en poolbar samt en snackbar på stranden. Der er endvidere mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball, boccia, minigolf og golf (ca. 20 km væk) samt dyrke aerobic og vandaerobic og dykke. Man kan desuden leje cykler og mountainbikes samt spille billard. Både om dagen og om aftenen tilbydes der et underholdende aktivitetsprogramGæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Puchet
  Fra633krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 886 meninger fra rejsendeBaseret på 886 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • Fleming 50 Apartments
  Fra465krPr. nat

  Fleming 50 Apartmentsstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda del doctor fleming 48-50 - Kort
   

  Komplekset har en strategisk god beliggenhed i udkanten af San Antonio, 15 minutters gang fra Paseo de San Antonio, hvor gæsterne kan gå lange ture, besøge markederne og nyde strandene og det afvekslende natteliv. Der sejler mange skibe fra havnen til Ibizas strande og forbi de små øer, som er spredt rundt om øen. Herudover kan gæsterne på 10 minutter gå fra lejlighederne til den nærmeste strand, 'Es Puet'. Busstationen ligger 50 m væk, og til Ibiza lufthavn er der ca. 15 km fra hotellet.Dette lille kompleks blev renoveret i 2010 og består af i alt 20 lejligheder. Ejerne vil behandle gæsterne med en hjertevarm og venlig adfærd og på den måde give dem en komfortabel og rar ferie på Ibiza.Lejlighederne er lyse, rummelige og komfortable. Hver af dem rummer en stue, et køkken, 1 eller 2 soveværelser og eget badeværelse med badekar og hårtørrer. I stuen er der også en sovesofa og værelser med 2 enkeltsenge. Af behageligheder tilbydes der desuden klimaanlæg og radiator og fladskærmsfjernsyn med satellit- kabel-tv. Køkkenet rummer alt det nødvendige køkkenredskaber såsom komfur, mikrobølgeovn, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere tilbyder hver lejlighed egen terrasse.Restauranten ligger i bunden af feriestedet og tilbyder måltider såsom morgenmad og snacks, der 24 timer i døgnet kan serveres ved swimmingpoolen eller i selve lejlighederne. Der tilbydes også cocktails.

  Se mere
 • Las Mimosas Ibiza
  Fra1.031krPr. nat

  Las Mimosas Ibizastars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Burgos s/n (es serral) s/n - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 26 meninger fra rejsendeBaseret på 26 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kun for voksne, er placeret i San Antonio [Bahia]. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 700 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 0 kilometer. I alt 18 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Las Mimosas Ibiza. Las Mimosas Ibiza undergik en renovering i 2018. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Las Mimosas Ibiza har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Las Mimosas Ibiza. Las Mimosas Ibiza har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at gæsterne kan lade op igen mentalt og fysisk. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Denne ejendom har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Casa Maca (Es Trull de Can Palau)
  Fra1.832krPr. nat

  Casa Maca (Es Trull de Can Palau)stars

  Ibiza by, Ibiza , Can palau de dalt s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 107 meninger fra rejsendeBaseret på 107 meninger fra rejsende

  Dette komfortable landhotel er perfekt til familier og er placeret i Ibiza. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Offentlige transportmidler findes 1. 0 kilometer borte. Stedet ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Stedet er indenfor 200 meter fra havnen. Med kun 10 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Dette sted blev etableret i 2011. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Takket være fritidstilbuddene på dette sted, kan gæster få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  30  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination