Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  278kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra1.402krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Fra1.145krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1716 meninger fra rejsendeBaseret på 1716 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed ved San Antonio-bugten - og det er det ideelle sted at tilbringe en ferie. Det adskilles fra sandstranden ca. 100 m væk af en enkelt vej. Der er en lille sti fra hotellet til stranden, hvor man finder en hyggelig strandbar, hvor man kan nyde en drink eller en lille snack. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige restauranter, barer og butikker. Det er ca. 2 km til San Antonio, som man kan gå til på 20 minutter eller køre til med bus.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og er på 5 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 233 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant. Herudover er der en legeplads samt internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole, parasoller og whirlpool (mod betaling). Desuden er der en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, samt dyrke motion i fitness-studiet eller tage på rotur. Herudover sørger et dagligt aktivitetsprogram med bl.a. flamenco-shows og livemusik for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra1.092krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Galfi
  Fra323krPr. nat

  Azuline Hotel Galfistars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda del doctor fleming s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Dette strandhotel befinder sig i et roligt kvarter i den sydøstlige del af San Antonio-bugten kun ca. 300 m fra den indbydende sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. I omegnen finder man desuden mange forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager med i alt 52 værelser, heraf 42 Dobbeltværelse. Endvidere rummer hotellet en reception, en klimatiseret restaurant og en bar. Herudover er der internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, safeboks (mod betaling) og terrasse. Klimaanlægget kan reguleres.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Azuline Club Cala Martina Ibiza
  Fra1.315krPr. nat

  Azuline Club Cala Martina Ibizastars

  Playa es Cana, Ibiza , Avinguda punta arabi s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1017 meninger fra rejsendeBaseret på 1017 meninger fra rejsende

  Club-Resortet ligger på en hovedgade i en lille palme- og pinjeskov direkte ved stranden Cala Martina (ca. 350 m). Ca. 350 m væk finder man et hav af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Det tager desuden kun få minutter til fods at komme til en forbindelse med offentlig transport (ca. 500 m), mens der er ca. 1 km til det nærmeste turistområde. Der er endvidere ca. 22 km til Ibiza by samt til lufthavnen.Resortet ligger i en vidunderlig have og har i alt 364 værelser fordelt på 5 etager, heraf 13 enkelt- og 262 dobbeltværelser. Hotellet er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks og en vekselbørs. Herudover er der også en café, en kiosk, et minimarked, en butik, fire barer, en pub, et diskotek, en teatersal, to klimatiserede restauranter (heraf en à la carte), en internetterminal.Værelserne råder over eget badeværelse med brusekabine. Derudover er de udstyret med dobbeltseng og mod betaling safeboks. Endeligt har de fleste værelser et individuelt regulerbart klimaanlæg (mod betaling).Hotellet råder over to swimmingpools med snack-poolbar, en solterrasse med liggestole og parasoller, tre tennisbaner, to bordtennisborde og et fitness-studie. Desuden er der mulighed for at dyrke vandaerobic og aerobic. Herudover kan man skyde med bue og pil, cykle på mountainbike samt spille basketball, beachvolley, billard og snooker. På stranden er der mulighed for at dykke, surfe, windsurfe og sejle med katamaran, ligesom der også her er liggestole til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Pacific
  Fra1.241krPr. nat

  AzuLine Hotel Pacificstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de londres 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet er beliggende i et roligt kvarter i udkanten af San Antonio. Der er kun ca. 200 m til den livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. San Antonios bugt med den skønne sandstrand ligger ligeledes kun ca. 200 m fra hotellet. Der er et busstoppested ca. 500 m væk.Strandhotellet blev komplet renoveret i 2005. Det er på 4 etager og råder over i alt 156 værelser, heraf 150 dobbelt- og 6 enkeltværelser. Den nyrenoverede og klimatiserede foyer rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevator. I bygningen er der ligeledes en bar og en klimatiseret restaurant. Mod betaling kan man benytte internetterminalen samt bestille vasketøjsservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis eller billard (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming
  Fra1.042krPr. nat

  AzuLine Hotel S'Anfora & Flemingstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Av. doctor fleming 55 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af den skønne bugt i San Antonio. Herfra kan man gå til centrum centrum af San Antonio. Eller man kan tage bussen 50 m fra hotellet, som man også kan køre til mange forskellige strande og bugter med.Hotellet har i alt 155 værelser. Bygningen råder over en døgnåben reception og en vekselbørs. Hotellets gæster kan desuden benytte spillelokalet samt internetadgangen.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en poolbar. Ca. 3 kilometer væk kan man desuden sejle, dykke og stå på vandski.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Fra601krPr. nat

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avenida cala nova 63 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1372 meninger fra rejsendeBaseret på 1372 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the east coast of the island of Ibiza, in the tourist town of Es Canar. It enjoys a sheltered location at the end of a rugged coastline, close to one of the largest capes. Es Caná and Cala Nova beaches are only around 400 mts. away from the hotel. The centre of Santa Eulalia is around 4 Km. away and easily reached with public transport which is just 200 mts. away.

  Se mere
 • Azuline Hotel-Apartamento Rosamar
  Fra1.243krPr. nat

  Azuline Hotel-Apartamento Rosamarstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Huelva, cala de bou 14-18 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 954 meninger fra rejsendeBaseret på 954 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 75 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom blev moderniseret i 2002. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Azuline Hotel-Apartamento Rosamar har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der findes en parkeringsplads. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Llevant
  Fra277krPr. nat

  AzuLine Hotel Llevantstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de ramon i cajal 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 149 meninger fra rejsendeBaseret på 149 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en fremragende beliggenhed lige ved siden af busstationen i centrum af Sant Antoni. Endvidere finder man adskillige restauranter, barer, klubber og forretninger inden for en kort gåtur fra hotellet. Gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Der er i alt 57 værelser på dette familievenlige strand-hotel, hvor gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Af faciliteter er der desuden fjernsynsstue, legeplads, kabelført og trådløs internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice eller leje cykler. Endvidere kan gæsterne spise og drikke i caféen, restauranten eller en af barerne.De rummelige værelser tilbyder egne badeværelser, som er lyse og udstyret med badekar. De fleste værelser råder over en terrasse. Af standardmæssige behageligheder tilbydes også en kingsize seng, en telefon og en safeboks.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin og snackbar langs bassinkanten. Herudover står der liggestole med parasoller til rådighed på solterrassen.Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.Fra lufthavnen tager man vejen til Sant Antoni, og i rundkørslen med det store æg i midten skal man dreje til højre ad Ramon y Cajal. Kommer gæsterne fra busstationen i Sant Antoni, skal de gå til byens centrum og vil finde hotellet ved den 1. vej på højre hånd.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  122  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination