Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  300kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Puchet
  Fra610krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 905 meninger fra rejsendeBaseret på 905 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • Riu la Mola
  Fra1.448krPr. nat

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1589 meninger fra rejsendeBaseret på 1589 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed lige ud til den lavvandede sandstrand Playa Mitjorn. 500 m herfra finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder. De seværdige byer San Francisco og Es Pujols ligger 12 km væk. 15 km herfra ligger havnen i La Sabina, hvorfra hele Ibizas persontrafik styres. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og består af to 4-etagers bygninger og flere bungalower med i alt 328 værelser. Den døgnåbne reception er klimatiseret, ligesom der også er safebokse, elevatorer, souvenirforretning og et klimatiseret spillerum/festlokale. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en tiltalende restaurant med ikke-ryger-afdeling. Mod betaling kan man desuden benytte den offentlige internetadgang og leje cykler. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De indbydende værelser råder over eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Til standardfaciliteterne hører endvidere en safeboks (mod betaling) og en minibar. Klimaanlægget er centralt reguleret. Bungalowerne råder over kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. Alle boligenheder har egen altan og terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der også mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball og minigolf. Gæsterne kan desuden leje kanoer. Hos lokale firmaer er der desuden mulighed for at tage dykkerkurser. Slutteligt tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram, som tilgodeser både ung og gammel (bl.a. med gymnastikurser). Afhængigt af sæsonen kan man flere gange om ugen overvære et underholdende aftenshow.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra782krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Fra1.186krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1716 meninger fra rejsendeBaseret på 1716 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed ved San Antonio-bugten - og det er det ideelle sted at tilbringe en ferie. Det adskilles fra sandstranden ca. 100 m væk af en enkelt vej. Der er en lille sti fra hotellet til stranden, hvor man finder en hyggelig strandbar, hvor man kan nyde en drink eller en lille snack. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige restauranter, barer og butikker. Det er ca. 2 km til San Antonio, som man kan gå til på 20 minutter eller køre til med bus.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og er på 5 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 233 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant. Herudover er der en legeplads samt internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole, parasoller og whirlpool (mod betaling). Desuden er der en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, samt dyrke motion i fitness-studiet eller tage på rotur. Herudover sørger et dagligt aktivitetsprogram med bl.a. flamenco-shows og livemusik for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Rocabella
  Fra1.632krPr. nat

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger ved en landtunge på den bageste del af Es Pujols bugt ved den fine, lavvandede sandstrand. Til byens livlige turistcentrum, hvor man finder et væld af restauranter, barer og butikker, er der ca. 700 m. På stranden kan man tage kurser i windsurfing og sejlads (mod betaling).

  Se mere
 • Insotel Club Maryland
  Fra3.005krPr. nat

  Insotel Club MarylandstarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa migjorn s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1575 meninger fra rejsendeBaseret på 1575 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger på et 110.000 m2 stort, landskabsagtigt areal. Området hælder på dets sydlige del let ned mod Migjorn-stranden. Alt efter boligenheden er der mellem 100 og 400 m til stranden. Med en forbindelse med rutebil (busstoppested lige ved anlægget) kommer man hurtigt til de omkringliggende byer San Fernando, San Francisco og Es Pujols. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder (300 m).Bungalowerne er bygget i middelhavsstil. Der er 325 styk og de fleste er i et plan. Hele området er dækket af en gammel pinjebestand. I den centrale bygning er der en døgnåben reception, safebokse og en vekselbørs. Herudover er der også på området et minimarked, en tv-stue, et opholdsrum, et teatertelt, en café, en butik og hele to klimatiserede restauranter (à la carte og buffet). For de yngste gæster er der en legeplads på komplekset. Gæsterne tilbydes endvidere en offentlig internetadgang, mulighed for at leje cykler samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en cykelkælder.De rummelige og veludstyrede bungalower råder over kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, et tekøkken med køleskab, badeværelse med brusekabine samt en altan eller en terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-tv og loftsventilator. Hotellets personale gør rent ved afrejse.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Fra750krPr. nat

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avenida cala nova 63 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1372 meninger fra rejsendeBaseret på 1372 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the east coast of the island of Ibiza, in the tourist town of Es Canar. It enjoys a sheltered location at the end of a rugged coastline, close to one of the largest capes. Es Caná and Cala Nova beaches are only around 400 mts. away from the hotel. The centre of Santa Eulalia is around 4 Km. away and easily reached with public transport which is just 200 mts. away.

  Se mere
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Fra1.505krPr. nat

  Insotel Hotel Formentera PlayastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1255 meninger fra rejsendeBaseret på 1255 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til den dejlige strand Playa de Migjorn. Inden for en radius af 500 m finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Der er desuden ca. 3 km til den livlige by San Fernando.Hotellet blev renoveret i år 2002. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 236 værelser og 3 suiter samt en ekstra bygning med 106 studios. Det fuldt klimatiserede kompleks har en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en kiosk, et lille super marked, forskellige forretninger, en frisørsalon, en opholdsstue, en beautysalon, et møntvaskeri med tørretumbler, et diskotek, en teatersal, et spillerum, en fjernsynsstue og en buffetrestaurant samt på stranden en a la carte grillrestaurant (begge med børnestole). Hertil kommer internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen, og cykler i cykelkælderen. For de 4-12-årige er der en miniklub, mens de 12-15-årige kan more sig i juniorklubben. Sluttelig tilbydes der også roomservice, vasketøjsservice, babysitning og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv med musikkanal, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, klimaanlæg, centralvarme, altan/terrasse (med udsigt skråt ud over havet) samt safeboks (mod betaling). Studierne er desuden indrettet med kombineret stue/soveværelse med to senge samt en sovesofa og et tekøkken.

  Se mere
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Fra2.757krPr. nat

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1830 meninger fra rejsendeBaseret på 1830 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved det dejlige Playa d'en Bossa (1,3 km fra centrum) lige ved havet og ca. 5 km fra Ibiza bys centrum, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet, ligesom der blot er 500 m til de nærmeste indkøbsmuligheder.Hotellet består af flere to- og treetagers bygninger med i alt 430 værelser, heraf 43 enkeltværelser og 387 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks og cafeteria. Der er desuden minimarked, bar, salon med satellit-tv og en restaurant med terrasse og ikke-ryger afdeling. Herudover råder hotellet over klimatiserede selskabslokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er endvidere en miniklub for de fire- til tolvårige, ligesom der også er en legeplads. Der tilbydes desuden vaskeservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse, telefon, ventilator, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og safeboks (leje). Familieværelserne (2-4 personer) råder over de samme faciliteter, men er større og delt optisk op af et skab, således at der dannes en stue, hvor der er en sovesofa til to personer og et soveværelse,

  Se mere
 • Apartamentos Casin
  Fra499krPr. nat

  Apartamentos Casinstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Es mal pas - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne uhøjtidelige lejlighed har beliggenhed i Playa Mitjorn. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Med kun 7 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2005. Apartamentos Casin har ikke 24 timers åben reception. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Apartamentos Casin vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  137  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination