Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  300kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Ushuaia Ibiza Beach Hotel
  Fra3.481krPr. nat

  Ushuaia Ibiza Beach Hotelstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Ctr. playa d'en bossa 10 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2876 meninger fra rejsendeBaseret på 2876 meninger fra rejsende

  Hotellet har en malerisk beliggenhed lige ved en fin sandstrand og er på grund af sin rolige beliggenhed et optimalt opholdssted for gæster, der elsker havet og naturen, og som trænger til at slappe af. Lige i nærheden af hotellet finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, små forretninger, restauranter og barer. Herudover kan gæsterne på kort tid gå fra hotellet til en forbindelse med offentlige transportmidler og således på bekvem vis tage på opdagelse i omegnen. Endvidere er der ca. 5 km fra hotellet til Ibiza, hvor der venter et væld af underholdningsmuligheder.Det klimatiserede hotel modtager sine gæster i en rummelig foyer en døgnåben reception og en vekselbørs. Desuden er der også mulighed for at slappe af i hotellets bar eller i caféen efter en begivenhedsfuld dag med sightseeing. Af yderligere faciliteter er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, hjælp i tilfælde af sygdom og udlejning af cykler.Hotellet fremstår moderne og smagfuldt indendørs såvel som udendørs med faciliteter, som passer perfekt til enhver besøgendes behov. Mange af værelserne rummer en altan eller terrasse, og de, der vender ud mod havet, tilbyder en smuk udsigt. Alle værelser råder endvidere over eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og klimaanlæg.Hotellet råder over et utal af sportslige og rekreative faciliteter. Således kan gæsterne som alternativ til et besøg på stranden eller efter en gåtur slappe af i den opvarmede swimmingpool med separat børnebassin og i boblebadet. Stedet er omgivet af en stor solterrasse, hvor man kan gøre brug af et stort antal liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra1.220krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Tres Torres
  Fra587krPr. nat

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 799 meninger fra rejsendeBaseret på 799 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på promenaden ned til Yachthavnen. Til stranden, Santa Eulalia og til bymidten er der ca. 300 m. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 118 værelser, heraf 114 dobbeltværelser og 4 suiter. Det er indrettet med en døgnåben reception og elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Der står endvidere room- og vaskeservice til rådighed for gæsterne.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Yderligere er der telefon, minibar, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller og solarium. På stranden er der endvidere mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Insotel Club Maryland
  Fra1.376krPr. nat

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa migjorn s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1575 meninger fra rejsendeBaseret på 1575 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger på et 110.000 m2 stort, landskabsagtigt areal. Området hælder på dets sydlige del let ned mod Migjorn-stranden. Alt efter boligenheden er der mellem 100 og 400 m til stranden. Med en forbindelse med rutebil (busstoppested lige ved anlægget) kommer man hurtigt til de omkringliggende byer San Fernando, San Francisco og Es Pujols. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder (300 m).Bungalowerne er bygget i middelhavsstil. Der er 325 styk og de fleste er i et plan. Hele området er dækket af en gammel pinjebestand. I den centrale bygning er der en døgnåben reception, safebokse og en vekselbørs. Herudover er der også på området et minimarked, en tv-stue, et opholdsrum, et teatertelt, en café, en butik og hele to klimatiserede restauranter (à la carte og buffet). For de yngste gæster er der en legeplads på komplekset. Gæsterne tilbydes endvidere en offentlig internetadgang, mulighed for at leje cykler samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en cykelkælder.De rummelige og veludstyrede bungalower råder over kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, et tekøkken med køleskab, badeværelse med brusekabine samt en altan eller en terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-tv og loftsventilator. Hotellets personale gør rent ved afrejse.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Fra642krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1716 meninger fra rejsendeBaseret på 1716 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed ved San Antonio-bugten - og det er det ideelle sted at tilbringe en ferie. Det adskilles fra sandstranden ca. 100 m væk af en enkelt vej. Der er en lille sti fra hotellet til stranden, hvor man finder en hyggelig strandbar, hvor man kan nyde en drink eller en lille snack. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige restauranter, barer og butikker. Det er ca. 2 km til San Antonio, som man kan gå til på 20 minutter eller køre til med bus.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og er på 5 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 233 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant. Herudover er der en legeplads samt internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole, parasoller og whirlpool (mod betaling). Desuden er der en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, samt dyrke motion i fitness-studiet eller tage på rotur. Herudover sørger et dagligt aktivitetsprogram med bl.a. flamenco-shows og livemusik for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra536krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Galfi
  Fra314krPr. nat

  Azuline Hotel Galfistars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda del doctor fleming s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Dette strandhotel befinder sig i et roligt kvarter i den sydøstlige del af San Antonio-bugten kun ca. 300 m fra den indbydende sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. I omegnen finder man desuden mange forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager med i alt 52 værelser, heraf 42 Dobbeltværelse. Endvidere rummer hotellet en reception, en klimatiseret restaurant og en bar. Herudover er der internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, safeboks (mod betaling) og terrasse. Klimaanlægget kan reguleres.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Fra2.981krPr. nat

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3257 meninger fra rejsendeBaseret på 3257 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Playa d'en Bossa, er en fantastisk mulighed for familier. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Stedet ligger lige ud til stranden. Boligen omfatter 484 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev renoveret i 2013. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Hard Rock Hotel Ibiza. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Hard Rock Hotel Ibiza er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Hard Rock Hotel Ibiza. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne feriebolig. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra430krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Fra1.756krPr. nat

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1255 meninger fra rejsendeBaseret på 1255 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til den dejlige strand Playa de Migjorn. Inden for en radius af 500 m finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Der er desuden ca. 3 km til den livlige by San Fernando.Hotellet blev renoveret i år 2002. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 236 værelser og 3 suiter samt en ekstra bygning med 106 studios. Det fuldt klimatiserede kompleks har en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en kiosk, et lille super marked, forskellige forretninger, en frisørsalon, en opholdsstue, en beautysalon, et møntvaskeri med tørretumbler, et diskotek, en teatersal, et spillerum, en fjernsynsstue og en buffetrestaurant samt på stranden en a la carte grillrestaurant (begge med børnestole). Hertil kommer internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen, og cykler i cykelkælderen. For de 4-12-årige er der en miniklub, mens de 12-15-årige kan more sig i juniorklubben. Sluttelig tilbydes der også roomservice, vasketøjsservice, babysitning og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv med musikkanal, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, klimaanlæg, centralvarme, altan/terrasse (med udsigt skråt ud over havet) samt safeboks (mod betaling). Studierne er desuden indrettet med kombineret stue/soveværelse med to senge samt en sovesofa og et tekøkken.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  165  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination