Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  248kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Insotel Club Maryland
  Fra941krPr. nat

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa migjorn s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1575 meninger fra rejsendeBaseret på 1575 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger på et 110.000 m2 stort, landskabsagtigt areal. Området hælder på dets sydlige del let ned mod Migjorn-stranden. Alt efter boligenheden er der mellem 100 og 400 m til stranden. Med en forbindelse med rutebil (busstoppested lige ved anlægget) kommer man hurtigt til de omkringliggende byer San Fernando, San Francisco og Es Pujols. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder (300 m).Bungalowerne er bygget i middelhavsstil. Der er 325 styk og de fleste er i et plan. Hele området er dækket af en gammel pinjebestand. I den centrale bygning er der en døgnåben reception, safebokse og en vekselbørs. Herudover er der også på området et minimarked, en tv-stue, et opholdsrum, et teatertelt, en café, en butik og hele to klimatiserede restauranter (à la carte og buffet). For de yngste gæster er der en legeplads på komplekset. Gæsterne tilbydes endvidere en offentlig internetadgang, mulighed for at leje cykler samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en cykelkælder.De rummelige og veludstyrede bungalower råder over kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, et tekøkken med køleskab, badeværelse med brusekabine samt en altan eller en terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-tv og loftsventilator. Hotellets personale gør rent ved afrejse.

  Se mere
 • Hotel Gran Sol Ibiza
  Fra554krPr. nat

  Hotel Gran Sol Ibizastars

  Es Calo des Moro, Ibiza , Calle soledad, (calo des moro) 49 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1833 meninger fra rejsendeBaseret på 1833 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger få skridt fra havet og den lille bugt med sandstranden. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet. I de nærmere omgivelser (ca. 800 m) finder man San Antonios bymidte med de mange indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer, caféer og mange andre underholdningsmuligheder.Det velholdte hotel blev renoveret i år 2004 og råder på sine 7 etager over i alt 138 værelser. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception. Herudover er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet råder endvidere over en legeplads.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, centralvarme, klimaanlæg, ventilator, fjernsyn og safeboks (mod betaling). De enkelt indrettede værelser råder ydermere over egen altan.Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool, hvor man også finder liggestole, parasoller og en solterrasse samt en pool-/snackbar. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra594krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 552 meninger fra rejsendeBaseret på 552 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Tagomago
  Fra467krPr. nat

  Tagomagostars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Playa s'estanyol 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ned til stranden (ca. 10 m) Der er ca. 2,5 km til San Antonio (ca. 25 minutter). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige ved hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man ca. 200 m væk, mens der er ca. 300 m til diverse barer og pubber samt 2 km til det nærmeste diskotek.Hotellet råder over en hovedbygning på to etager med i alt 114 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Hotellet har desuden en bar, et spillerum, en tv-stue med satellit-tv, et læserum med bibliotek og en restaurant med børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Prikken over i'et er hotellets roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der en vidunderlig have, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over San Antonio bugten.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse, telefon samt altan eller terrasse. Desuden er værelserne flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis, billard/snooker og dart samt 200 m herfra at spille tennis og paddletennis. Ca. 100 m fra hotellet kan man desuden spille minigolf, ligesom man også har mulighed for at køre på mountainbikes. På stranden er der rig mulighed for at udøve forskellige vandsportsaktiviteter.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Duquesa Playa
  Fra578krPr. nat

  Duquesa Playastars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer de sant llorenc 16-18 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i Santa Eulalias centrum med dets mange tilbud til turister. Der er ca. 100 m til diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og diskoteker, og der er blot 200 m til stranden. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 300 m væk.iddelklassehotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 32 lejligheder. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer samt en café og en tv-stue. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/stue med telefon og satellit-/kabel-tv samt tekøkken med køleskab. De flisebelagte lejligheder har derudover et separat soveværelse samt centralvarme og safeboks. Rengøring ved afrejse er inkluderet i prisen.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med snackbar eller på solterrasse med liggestole og parasoller.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Marvell Club Hotel & Apartments
  Fra671krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 695 meninger fra rejsendeBaseret på 695 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger direkte ved havet kun 500 m fra den nærmeste strand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Det nærmeste diskotek ligger ca. 3 km fra hotellet, mens byen San Antonio ligger ca. 5 km væk.Anlægget blev renoveret i år 2007 og råder over 4 etager med i alt 103 lejligheder. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue, to klimatiserede restauranter (en ikke-ryger og en à la carte) samt en internetterminal. Endvidere er der en parkeringsplads, ligesom der tilbydes vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, separat soveværelse samt tekøkken med mikroovn og køleskab/minibar. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks (mod betaling) og terrasse (delvist med havudsigt). Desuden er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole, parasoller og en pool/snackbar. Herudover kan gæsterne spille bordtennis, squash, basketball og billard (mod betaling) samt leje cykler/mountainbikes.

  Se mere
 • Grupotel Cala San Vicente
  Fra676krPr. nat

  Grupotel Cala San Vicentestars

  Cala San Vicente-Ibiza, Ibiza , Cala san vicente s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger i et turistområde kun få skridt fra sandstranden "Cala San Vicente". San Juans centrum med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 8 km væk, og der er gode forbindelser hertil med offentlig transport. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m). Til lufthavnen er der ca. 35 minutters kørsel.Hotellet ligger i en levende gade og er fuldt klimatiseret. Det er på fem etager og har i alt 117 værelser, heraf syv enkelt- og 105 dobbeltværelser samt fem suiter. Det kan tilbyde sine gæster et dejligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en offentlig internetterminal, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Som yderligere service er der mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. Gæsterne har endvidere mulighed for at leje cykler, ligesom der også er en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg, safe (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en hel række af fritidstilbud som f.eks. surfing, tennis, bordtennis, aerobic, beachvolleyball og minigolf. Der ligger desuden en golfbane 30 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • El Hotel Pacha
  Fra783krPr. nat

  El Hotel Pachastars

  Ibiza by, Ibiza , Historiador joan mari cardona 3 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 412 meninger fra rejsendeBaseret på 412 meninger fra rejsende

  Designerhotellet ligger i nærheden af den elegante nye havn Marina Botafoch kun ca. 10 m fra havet. Der er ca. 10 minutters kørsel med bil til stranden og til centrum af Ibiza, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder og restauranter. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Ydermere er der kun 50 m til de verdensberømte diskoteker Pacha og El Divino.Hotellet råder over 6 etager med i alt 55 værelser, heraf 2 suiter. Hotellet har også en solterrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, garderobe, vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en café, en hyggelig bar, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. På hotellet finder man tillige et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på internettet. Prikken over i?et er roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der gratis parkeringspladser.De praktiske værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt en terrasse. Alle værelser er desuden udstyret med telefon, satellit-tv (fladskærm), radio og internetadgang. Herudover er der minibar og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan endvidere selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.Hotellet råder over en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere få diverse wellnessbehandlinger samt massage. Sidst, men ikke mindst, er der en hyggelig pool-/snackbar.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Fra354krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige lejlighed er i San Antonio [Bahia]. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 0 kilometer fra stedet. Stedet ligger 3. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. I alt 24 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2005. Apartamentos San Antonio Beach har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Apartamentos San Antonio Beach.

  Se mere
 • Bahia de San Antonio
  Fra525krPr. nat

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Carrer calo 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  Denne uhøjtidelige lejlighed er perfekt til familier og er placeret i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen omfatter 31 hyggelige gæsteværelser. Bahia de San Antonio blev fuldstændig moderniseret i 2012. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på området. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  118  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination