Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  440kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Complejo Lago Playa
  Fra1.617krPr. nat

  Complejo Lago Playastars

  Es Pujols, Formentera , Playa de sa roqueta s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger ca. 1 km fra centrum af Es Pujols, som er en af de vigtigste byer i Formentera. Hotellet ligger mellem klitterne og fyrretræerne kun ca. 100 m fra et stoppested og havet. Dette er et afslappet og privilegeret sted at nyde solen, havet og naturen. Lige i nærheden af hotellet ligger turistcentrummet Sa Roqueta og Parque Natural de ses Salines. Til forskellige Playa Levante er der ca. 1 km, mens der til Playa Illetas er omkring 2 km.Det renoverede hotel råder over 2 etager med i alt 30 værelser. Herudover er der en foyer med reception og vekselbørs. Endvidere er der et bar-cafeteria med internetadgang (mod betaling), en tv-stue og en restaurant. Der er tilmed udlejning af biler (mod betaling) samt en parkeringsplads.Værelserne er indrettet med køleskab samt eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Til rum hører der en altan. Fra nogle af værelserne har man desuden en fortryllende udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra1.666krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 546 meninger fra rejsendeBaseret på 546 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Los Rosales
  Fra1.702krPr. nat

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Pacific
  Fra930krPr. nat

  AzuLine Hotel Pacificstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de londres 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet er beliggende i et roligt kvarter i udkanten af San Antonio. Der er kun ca. 200 m til den livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. San Antonios bugt med den skønne sandstrand ligger ligeledes kun ca. 200 m fra hotellet. Der er et busstoppested ca. 500 m væk.Strandhotellet blev komplet renoveret i 2005. Det er på 4 etager og råder over i alt 156 værelser, heraf 150 dobbelt- og 6 enkeltværelser. Den nyrenoverede og klimatiserede foyer rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevator. I bygningen er der ligeledes en bar og en klimatiseret restaurant. Mod betaling kan man benytte internetterminalen samt bestille vasketøjsservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis eller billard (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Riu la Mola
  Fra2.254krPr. nat

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1572 meninger fra rejsendeBaseret på 1572 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed lige ud til den lavvandede sandstrand Playa Mitjorn. 500 m herfra finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder. De seværdige byer San Francisco og Es Pujols ligger 12 km væk. 15 km herfra ligger havnen i La Sabina, hvorfra hele Ibizas persontrafik styres. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og består af to 4-etagers bygninger og flere bungalower med i alt 328 værelser. Den døgnåbne reception er klimatiseret, ligesom der også er safebokse, elevatorer, souvenirforretning og et klimatiseret spillerum/festlokale. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en tiltalende restaurant med ikke-ryger-afdeling. Mod betaling kan man desuden benytte den offentlige internetadgang og leje cykler. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De indbydende værelser råder over eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Til standardfaciliteterne hører endvidere en safeboks (mod betaling) og en minibar. Klimaanlægget er centralt reguleret. Bungalowerne råder over kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. Alle boligenheder har egen altan og terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der også mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball og minigolf. Gæsterne kan desuden leje kanoer. Hos lokale firmaer er der desuden mulighed for at tage dykkerkurser. Slutteligt tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram, som tilgodeser både ung og gammel (bl.a. med gymnastikurser). Afhængigt af sæsonen kan man flere gange om ugen overvære et underholdende aftenshow.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Marble Hotel Stella Maris
  Fra1.425krPr. nat

  Marble Hotel Stella Marisstars

  Cala Gracio, Ibiza , Carretera cap negret 16 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en rolig beliggenhed i den nordvestlige del af Ibiza kun ca. 300 m fra en sandstrand med små, hyggelige badebugter (Cala Gracio og Cala Gracionetta). Der er ca. 4 km til San Antonio, hvor der venter et hav af oplevelser som f.eks. havnen og diverse forretninger, barer, klubber og restauranter. Desuden afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Umiddelbart i nærheden (ca. 500 m) finder man ligeledes utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere er der ca. 19 km til Ibiza by samt ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen. 30 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Det store kompleks er bygget i 1973 og blev renoveret i 1999. Det råder over i alt 300 lejligheder beliggende i adskillige 2-etagers bygninger. Hovedbygningen rummer en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs. Herudover er der en hyggelig café, en kiosk, et minimarked og forskellige andre forretninger samt fire barer og et diskotek. Hotellets gæster kan desuden benytte tv-stuen og internetterminalen, ligesom der også er et teater. Der er tilmed mulighed for at bestille vaskeservice, få hjælp i tilfælde af sygdom og leje cykler. Hotellet råder endvidere over en cykelkælder og en parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan de mindste gæster blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen.De rummelige og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med badekar eller brusekabine. Desuden er de udstyret med telefon, tv, klimaanlæg og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Rocabella
  Fra1.606krPr. nat

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger ved en landtunge på den bageste del af Es Pujols bugt ved den fine, lavvandede sandstrand. Til byens livlige turistcentrum, hvor man finder et væld af restauranter, barer og butikker, er der ca. 700 m. På stranden kan man tage kurser i windsurfing og sejlads (mod betaling).

  Se mere
 • Tres Torres
  Fra1.280krPr. nat

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 792 meninger fra rejsendeBaseret på 792 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på promenaden ned til Yachthavnen. Til stranden, Santa Eulalia og til bymidten er der ca. 300 m. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 118 værelser, heraf 114 dobbeltværelser og 4 suiter. Det er indrettet med en døgnåben reception og elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Der står endvidere room- og vaskeservice til rådighed for gæsterne.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Yderligere er der telefon, minibar, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller og solarium. På stranden er der endvidere mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Fra3.109krPr. nat

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3197 meninger fra rejsendeBaseret på 3197 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa d'en Bossa, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Stedet ligger lige ud til stranden. Ejendommen kan tilbyde i alt 484 soveværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2013. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Hard Rock Hotel Ibiza har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hard Rock Hotel Ibiza. Hard Rock Hotel Ibiza tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Hard Rock Hotel Ibiza vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sirenis Hotel Goleta & Spa
  Fra1.575krPr. nat

  Sirenis Hotel Goleta & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avenida pedro matutes noguera s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 630 meninger fra rejsendeBaseret på 630 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ideelt ved den dejlige strand Palya d'en Bossa. Der er mindre end 2 km til Ibizas bymidte og turistområder. Hotellet er et af de bedst beliggende anlæg på øen. Det er forbundet med sit søsteranlæg af en have. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 10 minutter.Det klimatiserede hotel er på 7 etager og råder over i alt 252 værelser. Det kan tilbyde en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, bar og en tv-stue med satellit-tv. Herudover er der en klimatiseret buffet-restaurant. Desuden har gæsterne mulighed for at benytte de veludstyrede konferencerum, hvor der er plads til op til 260 personer. Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks. Desuden er der også altan på værelserne, hvorfra man har en dejlig udsigt skråt ud over stranden (gælder ikke enkeltværelserne).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, en sauna, en solterrasse og tilbud om massage (til dels mod betaling). For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, dykning, bordtennis, aerobic, basketball, beachvolleyball, boccia, billard samt et fitness-studie (ligeledes delvist mod betaling). Den indendørs swimmingpool og skønhedssalonen ligger ca. 50 m væk i fitness- og wellnesscentret. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  197  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination