Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  264kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Marble Hotel Stella Maris
  Fra1.256krPr. nat

  Marble Hotel Stella Marisstars

  Cala Gracio, Ibiza , Carretera cap negret 16 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 227 meninger fra rejsendeBaseret på 227 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en rolig beliggenhed i den nordvestlige del af Ibiza kun ca. 300 m fra en sandstrand med små, hyggelige badebugter (Cala Gracio og Cala Gracionetta). Der er ca. 4 km til San Antonio, hvor der venter et hav af oplevelser som f.eks. havnen og diverse forretninger, barer, klubber og restauranter. Desuden afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Umiddelbart i nærheden (ca. 500 m) finder man ligeledes utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere er der ca. 19 km til Ibiza by samt ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen. 30 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Det store kompleks er bygget i 1973 og blev renoveret i 1999. Det råder over i alt 300 lejligheder beliggende i adskillige 2-etagers bygninger. Hovedbygningen rummer en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs. Herudover er der en hyggelig café, en kiosk, et minimarked og forskellige andre forretninger samt fire barer og et diskotek. Hotellets gæster kan desuden benytte tv-stuen og internetterminalen, ligesom der også er et teater. Der er tilmed mulighed for at bestille vaskeservice, få hjælp i tilfælde af sygdom og leje cykler. Hotellet råder endvidere over en cykelkælder og en parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan de mindste gæster blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen.De rummelige og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med badekar eller brusekabine. Desuden er de udstyret med telefon, tv, klimaanlæg og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra382krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Fra616krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1646 meninger fra rejsendeBaseret på 1646 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed ved San Antonio-bugten - og det er det ideelle sted at tilbringe en ferie. Det adskilles fra sandstranden ca. 100 m væk af en enkelt vej. Der er en lille sti fra hotellet til stranden, hvor man finder en hyggelig strandbar, hvor man kan nyde en drink eller en lille snack. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige restauranter, barer og butikker. Det er ca. 2 km til San Antonio, som man kan gå til på 20 minutter eller køre til med bus.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og er på 5 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 233 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant. Herudover er der en legeplads samt internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole, parasoller og whirlpool (mod betaling). Desuden er der en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, samt dyrke motion i fitness-studiet eller tage på rotur. Herudover sørger et dagligt aktivitetsprogram med bl.a. flamenco-shows og livemusik for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra709krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Apartamentos Formentera
  Fra733krPr. nat

  Apartamentos Formenterastars

  Es Pujols, Formentera , Carretera punta prima - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Es Pujols. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 350 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 700 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Apartamentos Formentera, som kun består af 12 soveværelser. Denne bolig blev moderniseret i 2010. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i Apartamentos Formentera. Kæledyr må ikke medbringes til Apartamentos Formentera. Der findes en parkeringsplads. Dette sted følger grøn praksis. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra575krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Galfi
  Fra264krPr. nat

  Azuline Hotel Galfistars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda del doctor fleming s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 283 meninger fra rejsendeBaseret på 283 meninger fra rejsende

  Dette strandhotel befinder sig i et roligt kvarter i den sydøstlige del af San Antonio-bugten kun ca. 300 m fra den indbydende sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. I omegnen finder man desuden mange forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager med i alt 52 værelser, heraf 42 Dobbeltværelse. Endvidere rummer hotellet en reception, en klimatiseret restaurant og en bar. Herudover er der internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, safeboks (mod betaling) og terrasse. Klimaanlægget kan reguleres.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra828krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Sirenis Hotel Goleta & Spa
  Fra620krPr. nat

  Sirenis Hotel Goleta & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avenida pedro matutes noguera s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 612 meninger fra rejsendeBaseret på 612 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ideelt ved den dejlige strand Palya d'en Bossa. Der er mindre end 2 km til Ibizas bymidte og turistområder. Hotellet er et af de bedst beliggende anlæg på øen. Det er forbundet med sit søsteranlæg af en have. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 10 minutter.Det klimatiserede hotel er på 7 etager og råder over i alt 252 værelser. Det kan tilbyde en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, bar og en tv-stue med satellit-tv. Herudover er der en klimatiseret buffet-restaurant. Desuden har gæsterne mulighed for at benytte de veludstyrede konferencerum, hvor der er plads til op til 260 personer. Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks. Desuden er der også altan på værelserne, hvorfra man har en dejlig udsigt skråt ud over stranden (gælder ikke enkeltværelserne).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, en sauna, en solterrasse og tilbud om massage (til dels mod betaling). For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, dykning, bordtennis, aerobic, basketball, beachvolleyball, boccia, billard samt et fitness-studie (ligeledes delvist mod betaling). Den indendørs swimmingpool og skønhedssalonen ligger ca. 50 m væk i fitness- og wellnesscentret. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Azuline Atlantic
  Fra388krPr. nat

  Azuline Atlanticstars

  Playa es Cana, Ibiza , Calle s'aljub s/n es cana santa eulalia s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 996 meninger fra rejsendeBaseret på 996 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel er perfekt til familier og er placeret i Playa es Cana. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet er indenfor 200 meter fra havnen. Azuline Atlantic har i alt 123 værelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2007. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Der er 3 handicapvenlige soveværelser til rådighed på lokaliteten. Fællesområder har også kørestolsadgang. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Når det drejer sig om at slappe af, vil de besøgende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  95  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination