Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  225kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Puerta de Toledo
  Fra632krPr. nat

  Puerta de Toledostars

  La Latina, Madrid , Glorieta puerta de toledo 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 137 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1224 meninger fra rejsendeBaseret på 1224 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger ideelt i Madrids historiske centrum i nærheden af Real Paladset og Plaza Mayor. Der er blot få minutters gang til den pulserende midtby. Her finder man mange af metropolens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste seværdigheder. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Bygningen blev rejst i 1968 og blev komplet renoveret i 2004. Det har i alt 176 værelser fordelt på 7 etager, heraf 45 enkelt- og 131 doppeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en hyggelig bar. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service er der vaske- og roomservice (om natten) samt medicinsk service. Personbiler kan parkeres på hotellets garagen.De indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, centralvarme og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Cason del Tormes
  Fra733krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 735 meninger fra rejsendeBaseret på 735 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i et turistområde i Madrid. Man kan sagtens gå til fods til diverse seværdigheder som f.eks. det kongelige palads, operaen, Puerta del Sol og Gran Vía. I omegnen finder man endvidere diverse traditionelle forretninger, tøjbutikker og indkøbscentre. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Det populære middelklassehotel blev omfattende renoveret i år 2002. Det råder over 4 etager med i alt 63 værelser. Endvidere rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover er der en bar, en klimatiseret restaurant og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Naturligvis kan man også bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en snackbar.

  Se mere
 • Zenit Conde de Orgaz
  Fra1.047krPr. nat

  Zenit Conde de Orgazstars

  Arturo Soria, Madrid , Moscatelar 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Madrids turistcentrum i nærheden af messehallen Juan Carlos I og kongrescentret. Fra hotellet er der gode forbindelser til lufthavnen. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man endvidere diverse forretninger, cafeteriaer, barer og restauranter. Service og ydelser svarer til hotellets kategori.Byhotellet er bygget i 1996 og blev renoveret i 2010. Det har fordelt på 7 etager i alt 90 værelser, heraf 3 enkelt- og 87 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer, et konferencelokale og en fjernsynsstue. Herudover er der en parkeringsplads og en garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet, ligesom man kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og internetadgang. Desuden er de udstyret med minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Rafaelhoteles Atocha
  Fra1.500krPr. nat

  Rafaelhoteles Atochastars

  Atocha area, Madrid , Calle de mendez alvaro 30 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1523 meninger fra rejsendeBaseret på 1523 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ikke langt fra banegården Atocha. Der er ca. 1,5 km til byens centrum, som man nemt og bekvemt kommer til med offentlige transportmidler. Der ligger endvidere et busstoppested kun ca. 50 m fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ca. 15 km til lufthavnen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, åbnede i 1998 og blev komplet renoveret i år 2004. Det råder over i alt 245 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. I bygningen er der endvidere en frisør, en pianobar, en cocktaillounge, en tv-stue, et konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der naturligvis også er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Mod betaling kan gæsterne parkere deres biler på hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Desuden har hotellet sit eget fitness-studie.

  Se mere
 • Petit Palace Arturo Soria
  Fra592krPr. nat

  Petit Palace Arturo Soriastars

  Arturo Soria, Madrid , Calle de arturo soria 14 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 762 meninger fra rejsendeBaseret på 762 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Madrids turistcentrum, mellem Calle de Arturo Soria og Calle de Alcalá, kun 50 m fra metrostationen Ciudad Lineal, hvilket gør de populæreste steder i Madrid tilgængelige på blot 10 minutter.Man kan gå til et væld af butikker, herunder et indkøbscenter, skønne restauranter samt livlige barer og klubber(den nærmeste beværtning ligger lige ved siden af hotellet). Gaden Calle de Alcalá udgør et af de største kommercielle områder i Madrid og er let tilgængelig fra hotellet. Sidst, men ikke mindst ligger dette hotel tæt på udstillingscenteret IFEMA og lufthavnen. Og som er ideelt for både forretningsrejsende og familier.Ligeledes vil forretningsrejsende sætte pris på de 3 mødelokaler. Der ligger en golfbane og et fitness-studie tæt på hotellet. Fra begyndelsen af forårssæsonen til slutningen af sommeren tilbydes aftensmaden på terrassen La Pergola.

  Se mere
 • Cisneros
  Fra375krPr. nat

  Cisnerosstars

  Alcala de Henares, Madrid , Paseo de pastrana 32 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 200 meninger fra rejsendeBaseret på 200 meninger fra rejsende

  Det populære hotel ligger i et roligt kvarter i centrum af Alcalá de Henares. Til den historiske og kulturelle centrum i Madrid er der ca. 25 km. Lige foran hotellet er der et busstoppested (linje 7), hvorfra man nemt og bekvemt kommer til busstationen og metrostationen. Endvidere er der mange barer ved hotellet og ca. 3 km til diverse indkøbsmuligheder. Der er desuden gode forbindelser med offentlig transport til lufthavnen og messeområdet (15 minutter).Det klimatiserede hotel råder over et haveanlæg, er på to etager og har i alt 42 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevatorer, hotelsafe samt en døgnåben reception. Hertil kommer en café med terrasse, en bar samt den fremragende restaurant El Cardenal. For forretningsfolk står der konferencerum samt internetadgang til rådighed. Som yderligere services er der roomservice og vasketøjsservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, hårtørrer, telefon, satellit-tv, trådløs internetadgang, klimaanlæg og centralvarme.

  Se mere
 • Hispano Gran Vía
  Fra501krPr. nat

  Hispano Gran Víastars

  Chueca-Fuencarral, Madrid , Hortaleza 38 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hostellet ligger i Madrid blot få minutters gang fra bymidten. Tæt på hotellet finder man mange forskellige forretninger og butikker samt diverse cafeteriaer, barer og restauranter. Byen er desuden kendt for sit pulserende natteliv.Det hyggelige hostel har i alt 16 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs og en elevator. Herudover er der en café, en frisør og en tv-stue.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, centralvarme og safeboks (mod betaling). De er desuden udstyret med altan.

  Se mere
 • Zenit Abeba
  Fra890krPr. nat

  Zenit Abebastars

  Salamanca-Serrano, Madrid , Alcantara 63 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 597 meninger fra rejsendeBaseret på 597 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et roligt område af Madrid, dog kun et par minutter til fods fra bymidten (100 m), hvor man finder talrige barer, restauranter og et spændende natteliv.Byhotellet er bygget i 1975 og blev renoveret i år 2010. Det har i alt 90 værelser fordelt på 6 etager, heraf er 6 enkelt- og 84 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception med safeboks samt en garage og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom der er roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og trådløs internetadgang. Derudover er de udstyret med minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.Lige i nærheden ligger der et spa-kompleks med specialtilbud til hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Petit Palace Puerta del Sol
  Fra870krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1370 meninger fra rejsendeBaseret på 1370 meninger fra rejsende

  Dette storcity-hotel ligger midt i Madrids historiske og turistiske centrum i nærheden af Puerto del Sol (ca. 350 m) omkring 21 km fra lufthavnen. Der er mulighed for at lave udflugter til et skisportsområde, som ligger 30 km væk eller til den nærmeste golfbane, som ligger ca. 15 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1885 og råder over i alt 6 etager med i alt 64 værelser. Herudover rummer det en foyer med døgnåben reception samt safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden mulighed for at gå på Internettet og der tilbydes vasketøjsservice.De hyggeligt indrettede værelser tilbyder badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, safeboks (mod betaling), minibar og dobbeltseng. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Artiem Madrid
  Fra1.009krPr. nat

  Artiem Madridstars

  Arturo Soria, Madrid , Juan pérez zuñiga 20 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 834 meninger fra rejsendeBaseret på 834 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Madrids forretningsområde i nærheden af gaden Arturo Soria. Der er direkte forbindelse fra hotellet til messehallerne IFEMA og lufthavnen. Madrids lufthavn ligger ca. 6 km væk.Det klimatiserede hotel er på 5 etager og råder over i alt 83 værelser med mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Endvidere er der en bar, en café og en restaurant. Endvidere er hotellet velegnet til møder og konferencer (med WLAN access point). Hotellet har ligeledes en parkeringsplads med direkte adgang til hotellet.Værelserne er indrettet med et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv med betalings-film, radio og internetadgang med ADSL. Herudover er der tekøkken, minibar, mikrobølgeovn, magnetisk nøgle og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Endvidere er der en dobbelt- eller kingsize seng.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som menu. Aftensmaden kan ydermere vælges a la carte. Der tilbydes halvpension eller helpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  366  Hoteller - Madrid
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  17 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra990krSe mere

 • Petit Palace Tres Cruces Spain
  Petit Palace Tres Cruces Spain
  3,8/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  servicen fra reception/morgenmad var god, morgenmaden udmærket, værelset godt. vi havde værelse ud mod gaden, men selv om altandøren var åben, (kunne høre lidt støj), men kunne godt sove.

  ebj
  Hotelopia-kunde, 03/09/2015

  Fra826krSe mere

 • Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  3,3/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Perfekt beliggenhed, men man skal gøre sig klart at enten sover man ud til Gran Via, som er meget støjende om natten, eller også til baggården, så man næsten intet lys har i sit værelse.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/10/2013

  Fra1.044krSe mere