Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  225kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Sercotel Gran Hotel Conde Duque
  Fra825krPr. nat

  Sercotel Gran Hotel Conde Duquestars

  Chamberi, Madrid , Conde valle suchil 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1033 meninger fra rejsendeBaseret på 1033 meninger fra rejsende

  Dette charmerende First-Class-Hotel ligger midt i Madrid lige op til en dejlig, grøn park. I nærheden finder man talrige seværdigheder samt forbindelse med offentlig transport.De tre bygninger blev bygget i 1953, komplet renoveret i 1993 og yderligere renoveret i 2003. Det råder over i alt 143 værelser fordelt på 8 etager , heraf 23 enkelt- og 113 dobbeltværelser samt 7 suiter. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, pengeskab og elevator. Ydermere har det en café, en bar, en TV-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang med WLAN-forbindelse. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af room- og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Hotellet kan endvidere tilbyde parkeringsmuligheder.De luksuriøst indrettede værelser råder over et badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, stereoanlæg og egen internetadgang. Yderligere er de udstyret med minibar, køleskab, doppeltseng, centralvarme, pengeskab og altan eller terrasse.Hotellets gæster kan gå i sauna, få massage eller dyrke motion i et fitness-studie foran hotellet. På hotellet præsenteres der desuden et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Aftensmaden kan desuden vælges à la carte. Endvidere serveres der speciel- og diætretter.

  Se mere
 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra715krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 315 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1925 meninger fra rejsendeBaseret på 1925 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Weare Chamartin
  Fra478krPr. nat

  Weare Chamartinstars

  Plaza Castilla-Chamartin area, Madrid , Calle de agustin de foxa s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 258 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet i nærheden af den banegård "Chamartín". I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nye messecenter ligger ca. 5 minutter fra lufthavnen "Barajas" og ca. 10 minutter fra hotellet.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002. Det er på 9 etager og råder over i alt 372 værelser, heraf 173 enkelt- og 199 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en klimatiseret restaurant samt flere konferencerum, med plads op til 550 personer. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets internetterminal, ligesom der er roomservice og vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang og pengeskab. Herudover er der minibar/køleskab, ligesom der også er centralvarme.

  Se mere
 • Hotel Best Osuna
  Fra627krPr. nat

  Hotel Best Osunastars

  Barajas-Ifema, Madrid , luis de la mata 18 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 861 meninger fra rejsendeBaseret på 861 meninger fra rejsende

  Med hotellets gratis bus-service kommer man nemt og bekvemt til messecentrum og til lufthavnen. Der afgår desuden offentlige transportmidler Hotellet blev renoveret i år 2008. 169 værelser samt en foyer med en døgnåben reception, safeboks, Til faciliteterne hører desuden en café, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en internetterminal. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, parkeringsplads og garage. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget bad WC med hårtørrer, telefon, satellit- kabel-tv, internetadgang, minibar samt dobbeltseng. Ydermere er der væg-til-væg tæpper, centralvarme, pengeskab samt en lille sofagruppe.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool samt en terrasse med parasoller.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sercotel Madrid Aeropuerto
  Fra681krPr. nat

  Sercotel Madrid Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder

  Dette attraktive hotel ligger ved siden af Madrid-Barajas lufthavn, kun en lille tur fra Madrids udstillingscenter (IFEMA) og Palacio de Congresos. Det tilbyder bekvemmelig adgang til forbindelser med offentlige transportmidler med nærmeste metrostation, Alameda de Osuna, kun 500 m væk. I nærheden af hotellet er der endvidere restauranter, barer, natklubber og butikker.Hotellet blev bygget i 2003, rummer 86 værelser og tilbyder forskellige serviceydelser uden beregning, herunder transport mellem hotellet og lufthavnen (tilgængelig fra kl. 6 til midnat), cyber-hjørner med internetadgang (24 timer i døgnet), gratis WLAN/internetadgang i fællesområderne samt national og international dagspresse. Hertil kommer restaurant, café, 3 mødelokaler og døgnåben reception, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice eller få strøget tøj.De komfortable værelser er indrettet med bærbar computer og internetadgang (ADSL og WLAN), eget badeværelse med den nyeste teknologi inden for hydrobrusere, en hårtørrer, telefon, minibar, dobbelt- eller tvillingesenge (køjesenge på familieværelserne), regulerbar radiator/klimaanlæg og en safeboks. Herudover er der værelser i kategorien deluxe, som alle tilbyder PC og gratis internetadgang, kondicykel, buksepresse, hydrobruser med sauna og en radio.Hotellet bryster sig af sin swimmingpool (indendørs om vinteren, udendørs om sommeren) og fitness-studiet.

  Se mere
 • MC Villa de Pinto
  Fra398krPr. nat

  MC Villa de Pintostars

  Pinto, Madrid , Calle del barco 10 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 24 meninger fra rejsendeBaseret på 24 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har en rolig beliggenhed i den lille by Pinto. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til Madrids livlige bymidte. Desuden er der ikke langt til forlystelsesparken Movie Park.Hotellet blev bygget i 1999 og blev komplet renoveret i år 2000. Det har fordelt på sine 5 etager i alt 175 værelser, heraf 68 doppeltværelser. Hertil kommer en offentlig internetcomputer, en parkeringsplads og en garage. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder alle over badeværelse med hårtørrer, telefon, egen internetadgang, centralvarme, minibar, køleskab og pengeskab.

  Se mere
 • MC Las Provincias
  Fra411krPr. nat

  MC Las Provinciasstars

  Fuenlabrada, Madrid , Calle zaragoza, (esquina avenida de españa) 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 101 meninger fra rejsendeBaseret på 101 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Fuenlabradas rekreative områder ca. 15 km fra bymidten. Restauranter (ca. 200 m), barer (ca. 20 m), diskoteker (ca. 250 m) samt en forbindelse til offentlig transport (ca. 50 m) ligger i gåafstand fra hotellet.Hotellet hører til i middelklassen og blev bygget i 2003. Det er på 6 etager og har i alt 100 værelser, herunder 94 doppeltværelser og 6 suiter.De elegant indrettede værelser har alle bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, stereoanlæg og internetadgang. Ydermere er de indrettet med minibar, køleskab, doppeltseng, pengeskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme samt et opholdsrum.

  Se mere
 • Principe Pio
  Fra659krPr. nat

  Principe Piostars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de san vicente 14 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1657 meninger fra rejsendeBaseret på 1657 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger blot få minutters gang fra centrum af Madrid, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et hav af smukke seværdigheder. Der ligger endvidere et stoppested ca. 50 m fra hotellet.Hotellet råder over 7 etager med i alt 155 værelser, heraf 15 enkelt- og 140 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene. Herudover kan man naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice. Endvidere er der gode muligheder for at parkere.De elegante og moderne værelser råder over eget badeværelse samt en safeboks.

  Se mere
 • Parquesur
  Fra660krPr. nat

  Parquesurstars

  Leganes, Madrid , Avenida gran bretaña s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger omkring 9 km fra Madrids bymidte. Der er ca. 200 m til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (metrostationen El Carrascal).Hotellet er på 2 etager og råder over i alt 82 værelser, heraf 80 dobbeltværelser og 2 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en café, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum samt internetadgang. Naturligvis kan gæsterne også bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling).an kan spille golf på en golfbane ca. 8 km fra hotellet.Hotellet ligger i den sydlige del af Madrid, ved Railcars 9-kilometermærke fra Toledo ad A42 og med enkel adgang til M40 (afkørsel 25 og 28), M45 (afkørsel 6) og M 50.

  Se mere
 • Apartamentos Sercotel Togumar
  Fra1.320krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 407 meninger fra rejsendeBaseret på 407 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en god beliggenhed kun ca. 10 minutter fra Madrids lufthavn, Charmatin-banegården og handelscentret Juan Carlos I.Det fuldt klimatiserede hotel blev senest renoveret i 2002. Middelklassekomplekset er på 6 etager og råder over 70 lejligheder. Til faciliteterne hører endvidere ligesom der også er mulighed for at bestille vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende lejligheder er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, tekøkken, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  367  Hoteller - Madrid
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.010krSe mere

 • Petit Palace Tres Cruces Spain
  Petit Palace Tres Cruces Spain
  3,8/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  servicen fra reception/morgenmad var god, morgenmaden udmærket, værelset godt. vi havde værelse ud mod gaden, men selv om altandøren var åben, (kunne høre lidt støj), men kunne godt sove.

  ebj
  Hotelopia-kunde, 03/09/2015

  Fra827krSe mere

 • Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  3,3/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Perfekt beliggenhed, men man skal gøre sig klart at enten sover man ud til Gran Via, som er meget støjende om natten, eller også til baggården, så man næsten intet lys har i sit værelse.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/10/2013

  Fra1.587krSe mere