Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  284kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra444krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 269 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1915 meninger fra rejsendeBaseret på 1915 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vitium Urban Suites
  Fra628krPr. nat

  Vitium Urban Suitesstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 61 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Dette charmerende gæstehus er i Gran Via. Med sin placering indenfor 900 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. I alt 18 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne feriebolig blev bygget i 1931. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Vitium Urban Suites har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til Vitium Urban Suites. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Vitium Urban Suites.

  Se mere
 • Axor Feria
  Fra638krPr. nat

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle campezo 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 279 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1679 meninger fra rejsendeBaseret på 1679 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et bolig- og forretningsområde 10 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover ligger det tæt på indkøbscenteret Plenilunio, hvor der ligger biografer, butikker, restauranter, bowling og gokarter. Byens centrum ligger desuden 15 minutter væk i bil (ca. 10 km). Der er omkring endvidere 100 m til diverse offentlige transportmidler, mens der er omkring 3 km til en metrostation. Sidst, men ikke mindst tager det 5 minutter at nå til lufthavnen Madrid-Barajas (ca. 3 km).Hotellet tilbyder personlig service og moderne faciliteter. Af yderligere faciliteter på hotellet er der en morgenmadsrestaurant, et hvilerum, et område med WLAN/internetadgang, en læse- og fjernsynsstue, mødelokaler til fejring af enhver slags begivenhed, ligesom der er en overdækket parkeringsplads til bilen med sikkerhedsovervågning (mod betaling) og transportservice til lufthavnen og IFEMA. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 285 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Endelig kan gæsterne benytte spillokalet og restauranten samt bestille vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling).Værelserne er moderne, elegante, lyse og vender ud mod gaden. De er alle udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og safeboks, ligesom der er eget veludstyret badeværelse med stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden tilbyder hotellet ryger-værelser samt handicap- og kæledyrsvenlige værelser. Endvidere tilbydes der regulerbart klimaanlæg.Hotellet tilbyder temaværelser, såsom et rum at spille Wii i, en avis- og læsestue at blive klogere i og et hvileområde at slappe af i. Herudover tilbyder hotellet også en solterrasse.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Fra1.082krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 76 meninger fra rejsendeBaseret på 76 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Stedet har i alt 35 soveværelser. Denne bolig blev bygget i 1880 og blev fuldstændig renoveret i 2017. Hotel 11th Principe by Splendom Suites tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hotel 11th Principe by Splendom Suites tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Hotel 11th Principe by Splendom Suites. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Hotel 11th Principe by Splendom Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra588krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 966 meninger fra rejsendeBaseret på 966 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • El Pasaje Hostal
  Fra655krPr. nat
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette enkle hostel er homovenligt og er placeret i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dette hostel er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2012. El Pasaje Hostal er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. El Pasaje Hostal er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Fra283krPr. nat

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Valdemoro. Hotellet , der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 65 værelser på Hotel Victoria (Valdemoro). Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Ejendommen har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der er parkeringsplads ved Hotel Victoria (Valdemoro). Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Victoria (Valdemoro).

  Se mere
 • Victoria 4 Puerta del Sol
  Fra849krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 823 meninger fra rejsendeBaseret på 823 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Lokaliteten har 52 indbydende gæsteværelser. Victoria 4 Puerta del Sol blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Victoria 4 Puerta del Sol har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler.

  Se mere
 • Globales Acis & Galatea Hotel
  Fra613krPr. nat

  Globales Acis & Galatea Hotelstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galatea 6 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Det hyggelige middelklassehotel ligger i La Piovera ca. 10 minutters kørsel fra Madrids gamle bydel med de mange indkøbsmuligheder og museer. Der er omkring 1 km til IFEMA (Trade Fair Center og Madrid) og 2 km til lufthavnen Madrid Barajas.iddelklassehotellet råder over en hovedbygning med i alt 25 værelser. Bygningen rummer desuden en reception og en bar. Naturligvis kan man også bestille roomservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg (regulerbart) og safeboks.Ca. 500 m fra hotellet finder man 18-hullers golfbanen Olivar de la Hinojosa.

  Se mere
 • Opera
  Fra1.158krPr. nat

  Operastars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de santo domingo 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1387 meninger fra rejsendeBaseret på 1387 meninger fra rejsende

  Det lille, familiedrevne hotel ligger i byens centrum lige over for Madrids opera. Der er kun få minutters gang til kongepaladset samt til Plaza Mayor i hjertet af Madrid. Endvidere ligger lufthavnen ca. 15 km væk.Hotellet ligger i en historisk bygning fra det 17. - 19. århundrede og råder over i alt 79 værelser fordelt på 9 etager. Hotellet blev komplet renoveret i år 2001 og fremstår i dag som et moderne hotel med alt hvad dertil hører af faciliteter som f.eks. en foyer med en døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer endvidere en pianobar samt adskillige konferencerum. I hotellets egen restaurant „El Café de la Opera" kan gæsterne nyde et veltilberedt måltid samt overvære musikalske aftener med spanske operasangere. Naturligvis har hotellet en internetterminal, ligesom der også er mulighed for at bestille vaskeservice. Lige over for hotellet ligger operaen, hvor gæsterne kan parkere deres biler i det offentlige parkeringshus (mod betaling).Alle værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I Madrid finder man et omfattende udvalg af sports- og underholdningsmuligheder.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  357  Hoteller - Madrid
Side  1  af  36
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.003krSe mere

 • Regina
  Regina
  4,2/5
  Kundevurderingaf  49 Muligheder

  Dejligt og centralt beliggende hotel tæt på Plaza del Sol med Metro lige ude for døren. Hjælpsomt og venligt personale. Roligt, rummeligt og rent værelse.

  Helle
  Hotelopia-kunde, 12/05/2013

  Fra1.151krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra635krSe mere