Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  299kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra734krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 292 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1925 meninger fra rejsendeBaseret på 1925 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Fra1.301krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 79 meninger fra rejsendeBaseret på 79 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. De 35 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev bygget i 1880 og blev fuldstændig renoveret i 2017. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Små kæledyr er tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra611krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • Ciudad De Fuenlabrada
  Fra298krPr. nat

  Ciudad De Fuenlabradastars

  Fuenlabrada, Madrid , Carretera fuenlabrada-pinto, km. 16,200 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 46 meninger fra rejsendeBaseret på 46 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den sydlige del af hovedstaden, som er ideelt for gæster, der gerne vil besøge forlystelsesparken Warner Bros. Takket være den enestående beliggenhed tager det kun 20 minutter at komme til hovedstaden, ligesom der er fremragende forbindelse til Toledo. Desuden er der ca. 35 km til Madrids lufthavn.Der er tale om et funktionelt og familievenligt city-hotel. Gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede etablissement i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Herudover er der elevator til de øvre etager samt en café og en restaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, parkeringsplads og garage til bilen og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Af behageligheder er der ydermere radiator, klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, vinduer med termoruder, skrivebord og WLAN/internetadgang.Hotellet tilbyder en fremragende restaurant, hvor gæsterne kan smage den traditionelle mad fra middelhavsområdet, som er tilberedt ved hjælp af sæsonens bedste råvarer.Kommer man fra Madrid, skal man tage A-42 mod Toledo. Man drejer herefter fra i afkørsel 17 og ud på M-506 i retning af Fuenlabrada. Når man kommer til rundkørslen, skal man tage 1. vej til højre og køre 500 m.

  Se mere
 • Elba Madrid Alcalá
  Fra844krPr. nat

  Elba Madrid Alcalástars

  Arturo Soria, Madrid , Calle de alcala 476 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 119 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 969 meninger fra rejsendeBaseret på 969 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Madrids centrum blot få minutter fra lufthavnen og bymidten. Indkøbsmuligheder, butikker, caféer, barer, restauranter og diskoteker ligger lige i nærheden.Hotellet er bygget i 2003 og består af en 4-etages hovedbygning med i alt 261 doppeltværelser og 8 suiter. Det har en døgnåben reception med pengeskab, elevator og café. På hotellet er der en frisør, en bar, en teatersal og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere har hotellet et konferencerum, en offentlig internetadgang, room- og vaskeservice samt en parkeringsplads og en parkeringsgarage.De hyggelige værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang, minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • Mirador de Chamartin
  Fra888krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 503 meninger fra rejsendeBaseret på 503 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i en pinjelund i Madrids bydel Chamartín kun ca. 5 minutter fra banegården og det internationale messecentrum IFEMA. Der afgår offentlige transportmidler ca. 3 minutters gang fra hotellet. Lufthavnen Barajas tilbyder optimal forbindelse til det internationale trafiknet og ligger blot 7 minutters kørsel fra hotellet.I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks. Herudover har hotellet en restaurant, hvor gæsterne kan nyde diverse internationale retter og asiatiske lækkerier. Hertil kommer også et cafeteria. Endvidere kan man også gå på internettet og bestille vaskeservice. Der er også en parkeringsplads.Alle værelser er komfortabelt indrettet og råder over en dobbeltseng samt et badeværelse med hårtørrer brusekabine eller badekar. Til det tekniske inventar hører satellit-/kabel-tv og internetadgang. Mange af værelserne har en terrasse. Lejlighederne indeholder endvidere et kombineret soveværelse/opholdsrum, et separat soveværelse samt et fuldt udstyret tekøkken med vaskemaskine, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. På værelserne finder man desuden et individuelt regulerbart klimaanlæg og en radiator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i hotellets velholdte have, hvor der også er en swimmingpool. Hotellet har tilmed også en sauna. For de sportsbegejstrede er der desuden et fitnessstudie, hvor gæsterne kan træne.

  Se mere
 • Eurostars Arenas de Pinto
  Fra555krPr. nat

  Eurostars Arenas de Pintostars

  Pinto, Madrid , Calle de las arenas 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 451 meninger fra rejsendeBaseret på 451 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Pinto, 300 m fra Nassica og Factory Indkøbscenter samt ca. 2 km fra både Juan Carlos I-parken og centrum af Pinto, omkring 5 km fra metrostationen El Cesar og 10 minutters kørsel fra Warner Brothers forlystelsespark. Dette hotel har en praktisk placering lige ved motorvej A4, 18 km syd for Madrid og ca. 32 km fra Madrid-Barajas lufthavn.Dette stilfulde og familievenlige city-hotel egner ideelt sig til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne i alt 116 værelser, herunder 2 suiter, såvel som en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks og elevator. Hertil kommer en café, en bar/snackbar og en restaurant, og gæsterne vil også sætte pris på stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang. Gæsterne kan deslige bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes gratis parkeringsmuligheder.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Endvidere omfatter standardindretningen også dobbeltseng, telefon, fjernsyn, radio, internetadgang, safeboks, minibar og køleskab. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet, mens frokosten kan bestilles a la carte og aftensmaden som buffet.

  Se mere
 • Opera
  Fra1.335krPr. nat

  Operastars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de santo domingo 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1390 meninger fra rejsendeBaseret på 1390 meninger fra rejsende

  Det lille, familiedrevne hotel ligger i byens centrum lige over for Madrids opera. Der er kun få minutters gang til kongepaladset samt til Plaza Mayor i hjertet af Madrid. Endvidere ligger lufthavnen ca. 15 km væk.Hotellet ligger i en historisk bygning fra det 17. - 19. århundrede og råder over i alt 79 værelser fordelt på 9 etager. Hotellet blev komplet renoveret i år 2001 og fremstår i dag som et moderne hotel med alt hvad dertil hører af faciliteter som f.eks. en foyer med en døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer endvidere en pianobar samt adskillige konferencerum. I hotellets egen restaurant „El Café de la Opera" kan gæsterne nyde et veltilberedt måltid samt overvære musikalske aftener med spanske operasangere. Naturligvis har hotellet en internetterminal, ligesom der også er mulighed for at bestille vaskeservice. Lige over for hotellet ligger operaen, hvor gæsterne kan parkere deres biler i det offentlige parkeringshus (mod betaling).Alle værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I Madrid finder man et omfattende udvalg af sports- og underholdningsmuligheder.

  Se mere
 • Espahotel Plaza Basilica
  Fra875krPr. nat

  Espahotel Plaza Basilicastars

  Santiago Bernabeu-Castellana area, Madrid , Calle del aviador zorita 27-31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 201 meninger fra rejsendeBaseret på 201 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en central beliggenhed i kvarteret Azca i nærheden af bygningen Torre Picasso. Det er beliggende i et forretnings- og finanskvarter i nærheden af Paseo Castellana, hvor man finder et væld af eksklusive butikker og forretninger. Der afgår offentlige endvidere transportmidler ca. 200 m fra hotellet.iddelklassekomplekset blev renoveret i 2003. Det er på 8 etager og råder over i alt 80 boligenheder. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, en vekselbørs og flere elevatorer. Bygningen rummer desuden en kiosk, en klimatiseret restaurant og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende suiter og lejligheder er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse og tekøkken. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab (fyldes op dagligt), centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af boligenhederne har endvidere en altan eller en privat have. Lejlighederne har herudover et separat soveværelse.

  Se mere
 • Regina
  Fra1.911krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3877 meninger fra rejsendeBaseret på 3877 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Madrid kun få meter fra pladsen Puerta del Sol. Til lufthavnen i Madrid er der omkring 18 km.Hotellet består af 2 bygninger med i alt 180 værelser, heraf 1 handicapvenligt værelse samt en have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevatorer. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en café, en bar, en fjernsynsstue, en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Ligeledes tilbydes der vasketøjsservice (mod betaling), ligesom der er mulighed for at benytte hotellets trådløse internetadgang med WLAN (mod betaling).Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Til faciliteterne hører endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt reguleret klimaanlæg og radiator.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  393  Hoteller - Madrid
Side  1  af  40
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Regina
  Regina
  4,2/5
  Kundevurderingaf  49 Muligheder

  Dejligt og centralt beliggende hotel tæt på Plaza del Sol med Metro lige ude for døren. Hjælpsomt og venligt personale. Roligt, rummeligt og rent værelse.

  Helle
  Hotelopia-kunde, 12/05/2013

  Fra1.912krSe mere

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.522krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra684krSe mere