Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  254kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra422krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 248 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1842 meninger fra rejsendeBaseret på 1842 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Villa de Barajas
  Fra618krPr. nat

  Hotel Villa de Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Avenida de logrono 331 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Barajas-Ifema. I alt 41 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Hotel Villa de Barajas. Hotel Villa de Barajas er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotel Villa de Barajas har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Hotel Villa de Barajas vugger til småbørn efter anmodning. Hotel Villa de Barajas er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Matheu Hostal
  Fra678krPr. nat

  Matheu Hostalstars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la victoria 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette uhøjtidelige hostel kan findes i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Stedet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. I alt 17 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Matheu Hostal. Denne feriebolig blev opført i 2012. Matheu Hostal har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Matheu Hostal har ikke børnesenge efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted.

  Se mere
 • Hoom Madrid Apartamentos Juan Bravo 56
  Fra711krPr. nat
   

  Denne enkle lejlighed har beliggenhed i Salamanca-Serrano. Hoom Madrid Apartamentos Juan Bravo 56 har i alt 16 værelser. Denne feriebolig blev opført i 2018. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Denne miljøvenlige og bæredygtige bolig har opnået certificering. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Los Perales
  Fra404krPr. nat

  Los Peralesstars

  Chueca-Fuencarral, Madrid , La palma 61 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  Hostellet ligger i hjertet af Madrid blot få minutters gang fra Gran Via og Plaza de España. Lige foran døren finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden af hostellet, så man kommer nemt og bekvemt rundt til byens mange seværdigheder.Det praktisk indrettede hostel råder over en indbydende foyer.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse samt centralvarme.

  Se mere
 • Soho Boutique Congreso
  Fra996krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Puerta del Sol-Plaza Mayor. De 80 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev bygget i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Soho Boutique Congreso har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Soho Boutique Congreso er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra755krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1480 meninger fra rejsendeBaseret på 1480 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Getafe Elegance
  Fra272krPr. nat

  Getafe Elegancestars

  Getafe, Madrid , Avenida ada lovelace 23 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 105 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Getafe i det ny forretningskvarter La Capetania, som støder op til forretningskvarterne San Marcos, El Lomo, Los Ángeles og Las Arenas de Pinto. Det er kun 1 km fra indkøbs- og fritidscentret Nassica Factory og meget tæt på Warner Bros. forlystelsespark (12 km) og Aranjuez Kasino (30 km).Dette nybyggede city-hotel åbnede i 2009 og er perfekt for forretningsrejsende takket være dets beliggenhed og konferenceindretninger. Denne familievenlige ejendom rummer i alt 96 værelser, og af faciliteter er der klimaanlæg i fællesområderne, foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, café og en restaurant på dette etablissement. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er desuden udstyret med en telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks og en minibar. Derudover tilbyder alle enheder regulerbart klimaanlæg og radiator som standardindretning.Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, ligesom aftensmaden også kan vælges som menu.

  Se mere
 • El Pasaje Hostal
  Fra602krPr. nat
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette enkle hostel er homovenligt og er placeret i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dette hostel er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2012. El Pasaje Hostal er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. El Pasaje Hostal er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Fra300krPr. nat

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 87 meninger fra rejsendeBaseret på 87 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Valdemoro. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 65 værelser. Hotel Victoria (Valdemoro) har lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  380  Hoteller - Madrid
Side  1  af  38
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra907krSe mere

 • Holiday Inn Madrid Bernabeu
  Holiday Inn Madrid Bernabeu
  4,0/5
  Kundevurderingaf  52 Muligheder

  Ligger rigtig godt - især når man skal på Bernabeu og se fodbold.

  Fam. Andersen
  Hotelopia-kunde, 21/05/2014

  Fra870krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra654krSe mere