Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  204kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra356krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 386 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1925 meninger fra rejsendeBaseret på 1925 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Fra884krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 79 meninger fra rejsendeBaseret på 79 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. De 35 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev bygget i 1880 og blev fuldstændig renoveret i 2017. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Små kæledyr er tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Fra260krPr. nat

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel kan findes i Valdemoro. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 65 værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Hotel Victoria (Valdemoro) har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Hotel Victoria (Valdemoro) vugger til småbørn efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er parkeringsplads ved Hotel Victoria (Valdemoro). Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Victoria (Valdemoro).

  Se mere
 • Liabeny
  Fra646krPr. nat

  Liabenystars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la salud 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3831 meninger fra rejsendeBaseret på 3831 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Madrid mellem Gran Vía, Plaza de Callao og Puerta del Sol. Dette er et fremragende udgangspunkt, hvis man ønsker at gæste forskellige underholdningsmuligheder såsom biografer, teatre og diverse turistattraktioner. Plaza Mayor, Plaza de España samt Plaza de la Cibeles ligger ligeledes i lige nærheden af hotellet.Hotellet opfylder gæsternes krav. Det rummer i alt 200 værelser og kan tilbyde nyrenoverede faciliteter med en bred vifte af servicetilbud. Herunder gratis safeboks, vekselbørs, billetsalg til forskellige arrangementer, offentlig transport eller udflugter, egen parkeringsplads, WLAN internetadgang, business-center, fjernsyn med pay per view, cafeteria, bar, restaurant og meget mere. Garage og internetadgang er mod betaling. Det ny business-center kan tilbyde et stort udvalg af hard- og software samt windowsprogrammer, internet med bredbånd, printer, fax og kopimaskine.Værelserne er kærligt indrettede og rummer en atmosfære af elegance og komfort. På værelserne er der endvidere et komplet udstyret badeværelse med hårtørrer, telefon, magnetlås og fjernsyn med internet og pay per view samt WLAN. Der er tilmed klimaanlæg og radiatorer. Rene værelser, typisk gæstfrihed og service gør indretningen til noget særligt.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets fitness-studie, hvor man finder de mest moderne træningsmaskiner. Hotellet råder over en finsk sauna samt en damp- og massagebruser.Det tilbydes forskellige morgenmadsanretninger, fra buffet til let, lækker kontinental morgenmad.ed metro kommer man nemt og bekvemt til hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man linierne 1, 2, 3, og 5.

  Se mere
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Fra209krPr. nat
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er placeret i Gran Via. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Der er offentlige transportmidler 4. 0 kilometer borte. Stedet består af i alt 22 dejlige værelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2009. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Med henblik på de besøgendes specialbehov har Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata).

  Se mere
 • Hostal Sol Los Angeles
  Fra663krPr. nat
   

  Dette hyggelige hostel er i Barrio de las letras. Der er i alt 21 gæsteværelser på Hostal Sol Los Angeles. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • El Pilar
  Fra320krPr. nat

  El Pilarstars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de carretas 13 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel kan findes i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. El Pilar har i alt 38 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2016. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. El Pilar har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEjendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hostel RC Miguel Angel
  Fra1.632krPr. nat

  Hostel RC Miguel Angelstars

  Museo del Prado-Retiro area, Madrid , Plaza celenque 1, 4º izq - Kort
   

  RC Miguel Angel er kun en gade væk fra Puerta del Sol i det centrale Madrid. Denne hostel har sovesale med gratis trådløs internetadgang og fælles køkken. De enkelt indrettede sovesale på RC Miguel Angel har køjesenge og adgang til fælles badeværelse. Der er opvarmning og enten en ventilator eller aircondition. Der tilbydes vaskeservice mod et tillægsgebyr. Der er også en salgsautomat, der sælger kaffe og læskedrikke. Barer, caféer, restauranter og butikker kan findes omkring Puerta del Sol, hvor der også er metrostation. Plaza Mayor og Gran Vía ligger inden for 5 minutters gang fra vandrerhjemmet. Paseo del Prado, El Retiro Park og Prado Museum kan nås på 20 minutter til fods.

  Se mere
 • Far Home Plaza Mayor
  Fra346krPr. nat
   

  Dette hyggelige hostel kan findes i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 gæsteværelser. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Far Home Plaza Mayor er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Veracruz Puerta del Sol
  Fra283krPr. nat

  Veracruz Puerta del Solstars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la victoria 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 172 meninger fra rejsendeBaseret på 172 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hostel har beliggenhed i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Veracruz Puerta del Sol har i alt 22 gæsteværelser. Denne bolig daterer sig til 1860 og blev fuldstændig renoveret i 2017. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Veracruz Puerta del Sol har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. De der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Veracruz Puerta del Sol. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  302  Hoteller - Madrid
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra873krSe mere

 • Petit Palace Tres Cruces Spain
  Petit Palace Tres Cruces Spain
  3,8/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  servicen fra reception/morgenmad var god, morgenmaden udmærket, værelset godt. vi havde værelse ud mod gaden, men selv om altandøren var åben, (kunne høre lidt støj), men kunne godt sove.

  ebj
  Hotelopia-kunde, 03/09/2015

  Fra668krSe mere

 • Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  Hotel Madrid Gran Vía 25, managed by Meliá
  3,3/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Perfekt beliggenhed, men man skal gøre sig klart at enten sover man ud til Gran Via, som er meget støjende om natten, eller også til baggården, så man næsten intet lys har i sit værelse.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/10/2013

  Fra708krSe mere