Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  224kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Florida Norte by Faranda
  Fra317krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 238 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1814 meninger fra rejsendeBaseret på 1814 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Fra410krPr. nat
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 322 meninger fra rejsendeBaseret på 322 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel er i Gran Via. Dette hostel, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dette hostel er 4. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet har i alt 22 soveværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2009. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige soveværelser. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) er ikke et kæledyrsvenligt sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Senator Barajas
  Fra572krPr. nat

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 27 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger blot ca. 1 km fra Madrids lufthavn Barajas. Mellem hotellet og lufthavnen kører der en eksklusiv shuttleservice. I kraft af beliggenheden er hotellet interessant for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Globales Acis & Galatea Hotel
  Fra406krPr. nat

  Globales Acis & Galatea Hotelstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galatea 6 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 206 meninger fra rejsendeBaseret på 206 meninger fra rejsende

  Det hyggelige middelklassehotel ligger i La Piovera ca. 10 minutters kørsel fra Madrids gamle bydel med de mange indkøbsmuligheder og museer. Der er omkring 1 km til IFEMA (Trade Fair Center og Madrid) og 2 km til lufthavnen Madrid Barajas.iddelklassehotellet råder over en hovedbygning med i alt 25 værelser. Bygningen rummer desuden en reception og en bar. Naturligvis kan man også bestille roomservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg (regulerbart) og safeboks.Ca. 500 m fra hotellet finder man 18-hullers golfbanen Olivar de la Hinojosa.

  Se mere
 • Complutense
  Fra331krPr. nat

  Complutensestars

  Alcala de Henares, Madrid , Calle encomienda 9 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 23 meninger fra rejsendeBaseret på 23 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Alcala de Henares. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. De 19 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Complutense har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne feriebolig.

  Se mere
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Fra278krPr. nat

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Valdemoro. Med sin placering indenfor 5 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 65 hyggelige gæsteværelser. Hotel Victoria (Valdemoro) tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Getafe Elegance
  Fra249krPr. nat

  Getafe Elegancestars

  Getafe, Madrid , Avenida ada lovelace 23 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 91 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Getafe i det ny forretningskvarter La Capetania, som støder op til forretningskvarterne San Marcos, El Lomo, Los Ángeles og Las Arenas de Pinto. Det er kun 1 km fra indkøbs- og fritidscentret Nassica Factory og meget tæt på Warner Bros. forlystelsespark (12 km) og Aranjuez Kasino (30 km).Dette nybyggede city-hotel åbnede i 2009 og er perfekt for forretningsrejsende takket være dets beliggenhed og konferenceindretninger. Denne familievenlige ejendom rummer i alt 96 værelser, og af faciliteter er der klimaanlæg i fællesområderne, foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, café og en restaurant på dette etablissement. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er desuden udstyret med en telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks og en minibar. Derudover tilbyder alle enheder regulerbart klimaanlæg og radiator som standardindretning.Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, ligesom aftensmaden også kan vælges som menu.

  Se mere
 • Hotel Villa de Barajas
  Fra544krPr. nat

  Hotel Villa de Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Avenida de logrono 331 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 476 meninger fra rejsendeBaseret på 476 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Barajas-Ifema. Lokaliteten har 41 indbydende soveværelser. Hotel Villa de Barajas er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Dear Hotel Madrid
  Fra810krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2525 meninger fra rejsendeBaseret på 2525 meninger fra rejsende

  Velkommen til Kære Hotel, den nye boutique design hotel i centrum af Madrid, med fantastisk udsigt over Gran Via og Plaza de España.La indvendige udsmykning firma Sandra Tarruella (bedste interiør af året tildele fra magasinet AD) .Hotellet højde på 14. etage med Restaurant & Lounge bar Rart at møde dig, med panoramaterrasse med udsigt Skypool.Cocina 360 og en strøm i en kosmopolitisk og afslappet atmosfære, cocktails og DJ musik.Værelserne er alle udvendige udsigt Gran Via og Plaza Spanien, lyse med maksimal lydisolering og individuelt kontrolleret AC.Equipadas med stor detalje og høj hastighed wifi, Smart TV 40 ", store senge med ark egyptisk bomuld 300 tråd, badekåbe, tøfler ... roomservice 24 timer i døgnet, morgenmadsbuffet i panoramiske terrasse.Beliggende 10 minutter fra det kongelige palads, Plaza Mayor og Puerta del Sol

  Se mere
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra888krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1454 meninger fra rejsendeBaseret på 1454 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  378  Hoteller - Madrid
Side  1  af  38
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser