Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  162kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Fra427krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 386 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1925 meninger fra rejsendeBaseret på 1925 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Senator Barajas
  Fra456krPr. nat

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 27 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 111 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger blot ca. 1 km fra Madrids lufthavn Barajas. Mellem hotellet og lufthavnen kører der en eksklusiv shuttleservice. I kraft af beliggenheden er hotellet interessant for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra384krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1516 meninger fra rejsendeBaseret på 1516 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Urban Sea Atocha 113
  Fra395krPr. nat

  Urban Sea Atocha 113stars

  Atocha area, Madrid , Calle de atocha 113 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 100 m fra Atocha banegård. Det ligger inden for den såkaldte kunst-trekant. Byens største kunstmuseer ligger kun få minutter væk, herunder Reina Sofía, Prado og Thyssen. Der er en overflod af restauranter og barer af alle kulinariske overbevisninger lige ved hånden. Endelig er der ca. 14 km fra hotellet til Madrids lufthavn.Dette city-hotel forbliver tro lige til det sidste, når det kommer til dets filosofi om elegant tilbageholdenhed. Her er der ingen overflødigheder og intet praleri, blot smagfulde, udsøgte omgivelser, masser af underholdning og endnu mere god stemning. Ejendommen blev renoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser fordelt på 6 etager. Herudover tilbyder det klimatiserede etablissement faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Desuden er der WLAN/internetadgang til rådighed overalt på hotellet.Hvert værelse tilbyder en altan eller terrasse. De er fyldt med sollys og rolig summen fra Madrids gader nedenfor. En vifte af råhvide nuancer skaber interiørets fundament, hvilket er i overensstemmelse med hotellets egen designfilosofi. Endvidere har gæsterne mulighed for at nyde musik på værelset, som er udvalgt af hotellets musikalske dirigent. Alle værelser er blevet udarbejdet med raritet, enkelthed og praksis in mente. Der er brusebad, en hårtørrer, en dobbeltseng, en telefon, et fjernsyn, internetadgang samt regulerbare radiatorer og klimaanlæg på hvert værelse.I området Love Yourself (Elsk dig selv), som ligger på 6. etage, vil gæsterne finde en solterrasse med liggestole samt en opfriskende bruser.

  Se mere
 • Casual del Teatro Madrid
  Fra575krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Puerta del Sol-Plaza Mayor, er dette hyggelige hotel optimalt for homoseksuelle. . Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 38. Casual del Teatro Madrid blev fuldstændig renoveret i 2016. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Soho Boutique Congreso
  Fra484krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Der er i alt 80 soveværelser på Soho Boutique Congreso. Ferieboligen blev opført i 2018. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Ferieboligen har 24 timers åbent. Soho Boutique Congreso er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Soho Boutique Opera
  Fra484krPr. nat

  Soho Boutique Operastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle de las veneras, 2, 2 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette komfortable hotel er i Gran Via. De 42 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev bygget i 2018. Soho Boutique Opera tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Soho Boutique Opera vugger til småbørn efter anmodning. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Liabeny
  Fra508krPr. nat

  Liabenystars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la salud 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3831 meninger fra rejsendeBaseret på 3831 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Madrid mellem Gran Vía, Plaza de Callao og Puerta del Sol. Dette er et fremragende udgangspunkt, hvis man ønsker at gæste forskellige underholdningsmuligheder såsom biografer, teatre og diverse turistattraktioner. Plaza Mayor, Plaza de España samt Plaza de la Cibeles ligger ligeledes i lige nærheden af hotellet.Hotellet opfylder gæsternes krav. Det rummer i alt 200 værelser og kan tilbyde nyrenoverede faciliteter med en bred vifte af servicetilbud. Herunder gratis safeboks, vekselbørs, billetsalg til forskellige arrangementer, offentlig transport eller udflugter, egen parkeringsplads, WLAN internetadgang, business-center, fjernsyn med pay per view, cafeteria, bar, restaurant og meget mere. Garage og internetadgang er mod betaling. Det ny business-center kan tilbyde et stort udvalg af hard- og software samt windowsprogrammer, internet med bredbånd, printer, fax og kopimaskine.Værelserne er kærligt indrettede og rummer en atmosfære af elegance og komfort. På værelserne er der endvidere et komplet udstyret badeværelse med hårtørrer, telefon, magnetlås og fjernsyn med internet og pay per view samt WLAN. Der er tilmed klimaanlæg og radiatorer. Rene værelser, typisk gæstfrihed og service gør indretningen til noget særligt.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets fitness-studie, hvor man finder de mest moderne træningsmaskiner. Hotellet råder over en finsk sauna samt en damp- og massagebruser.Det tilbydes forskellige morgenmadsanretninger, fra buffet til let, lækker kontinental morgenmad.ed metro kommer man nemt og bekvemt til hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man linierne 1, 2, 3, og 5.

  Se mere
 • Espahotel Gran Vía
  Fra445krPr. nat

  Espahotel Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 65 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 568 meninger fra rejsendeBaseret på 568 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger i centrum af Madrid blot få minutters gang fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af forretninger, små butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et pulserende natteliv. Til fods kommer man desuden hurtigt til et stoppested.Det hyggelige middelklassehotel råder over 9 etager med i alt 84 boligenheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Naturligvis har hotellet også en internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder endvidere et tekøkken og et separat soveværelse.

  Se mere
 • Zenit Abeba
  Fra439krPr. nat

  Zenit Abebastars

  Salamanca-Serrano, Madrid , Alcantara 63 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 597 meninger fra rejsendeBaseret på 597 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et roligt område af Madrid, dog kun et par minutter til fods fra bymidten (100 m), hvor man finder talrige barer, restauranter og et spændende natteliv.Byhotellet er bygget i 1975 og blev renoveret i år 2010. Det har i alt 90 værelser fordelt på 6 etager, heraf er 6 enkelt- og 84 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception med safeboks samt en garage og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom der er roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og trådløs internetadgang. Derudover er de udstyret med minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.Lige i nærheden ligger der et spa-kompleks med specialtilbud til hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  397  Hoteller - Madrid
Side  1  af  40
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra737krSe mere

 • Radisson Blu Madrid Prado
  Radisson Blu Madrid Prado
  4,1/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  God service

  Crisanta
  Hotelopia-kunde, 23/07/2015

  Fra1.207krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra285krSe mere