Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  224kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • UR Palacio Avenida
  Fra744krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 636 meninger fra rejsendeBaseret på 636 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Palma. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 68 soveværelser. UR Palacio Avenida tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. UR Palacio Avenida har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra544krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 107 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1862 meninger fra rejsendeBaseret på 1862 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra332krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 99 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1393 meninger fra rejsendeBaseret på 1393 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel M HOUSE
  Fra1.115krPr. nat

  Hotel M HOUSEstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • Armadams
  Fra671krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra910krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra876krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1133 meninger fra rejsendeBaseret på 1133 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra hotellet . Ferieboligen ligger 1. 6 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Hotellet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2012. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Med henblik på de besøgendes specialbehov har HM Balanguera nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Can Solé Petit Hotel
  Fra685krPr. nat

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel har beliggenhed i Binissalem. Med i alt 4 værelser, er det et dejligt sted at være. Can Solé Petit Hotel blev bygget i 1810 og blev fuldstændig renoveret i 2018. Can Solé Petit Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Når det drejer sig om at slappe af, vil der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • HM Balanguera Beach
  Fra780krPr. nat

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger midt i et velholdt haveanlæg i en rolig sidegade i Playa de Palma. På få minutters gang kommer man til den smukke, kilometerlange sandstrand (ca. 50 m). Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel er på 6 etager og råder over i alt 92 værelser. Herudover er der en døgnåben reception, et hotelsafe, 2 elevatorer og en tv-stue. Hotellet råder endvidere over en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden spille billard/snooker (mod betaling).

  Se mere
 • Marins Playa Suites
  Fra528krPr. nat

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Kun få skridt adskiller Middelhavet fra de spektakulære terrasser og de uovertruffen swimmingpools i Marins Playa Suites. Den moderne design og afslappede atmosfære er ideel til at nyde en bemærkelsesværdig ferie som et par og afbryde alt for et par dage i Cala Millor. Hotellet blev fuldstændig renoveret i 2010 og har uslåelige faciliteter og spektakulær udsigt over bugten. Marins Playa Suites er bare en drøm, der kommer i opfyldelse for voksne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  264  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Houm Plaza Son Rigo
  Houm Plaza Son Rigo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Virkelig dejligt Apartment med skønne omgivelser og dejlige have/ parkanlæg med fine faciliteter.

  Ole & Lizzie Christiansen
  Hotelopia-kunde, 06/10/2017

  Fra410krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra1.062krSe mere

 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  Sentido Punta del Mar - Adults Only
  4,1/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Utroligt smukt beliggende hotel i rolige omgivelser. Flotte og rummelige værelser. Meget flotte fællesområder, herunder poolområdet med fantastisk udsigt. God mad og venlig betjening.

  Peter A
  Hotelopia-kunde, 31/07/2013

  Fra594krSe mere