Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  197kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Palmanova Suites by TRH
  Fra647krPr. nat

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amazonas
  Fra533krPr. nat

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 366 meninger fra rejsendeBaseret på 366 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Hotel M House
  Fra1.684krPr. nat

  Hotel M Housestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Fra1.230krPr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 654 meninger fra rejsendeBaseret på 654 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 68 gæsteværelser på UR Palacio Avenida (adult-only). Der er Wi-Fi på hele hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsplads ved UR Palacio Avenida (adult-only). Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • BelleVue Club
  Fra347krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 229 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9109 meninger fra rejsendeBaseret på 9109 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra636krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 104 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1441 meninger fra rejsendeBaseret på 1441 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Dor
  Fra634krPr. nat

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i et turistområde i Cala d'Or blot få minutter fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser (højst 500 m) finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Den herlige sandstrand samt en forbindelse med offentlig transport ligger ligeledes tæt på hotellet.Hotellet er bygget i 1984 og blev renoveret i 2004. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 50 dobbeltværelser. Hotellet råder desuden over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en café. Hertil kommer en bar og en tv-stue. Hotellet har endvidere et konferencerum, en internetterminal og et spillerum for børn, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes ydermere hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle og flisebelagte værelser er udstyret med eget badeværelse, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller, ligesom der også er mulighed for at spille billard og bordtennis.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra798krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra915krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1191 meninger fra rejsendeBaseret på 1191 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra ferieboligen. Der er offentlige transportmidler 1. 6 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. I alt 40 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på HM Balanguera. Dette sted blev bygget i 2012. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. HM Balanguera har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. HM Balanguera har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på HM Balanguera.

  Se mere
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Fra683krPr. nat

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Paguera. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 13. 3 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 35 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2018. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. La Concha Soul Boutique Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på La Concha Soul Boutique Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. La Concha Soul Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  548  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Globales Cala Bona Suites
  Globales Cala Bona Suites
  4,0/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Fantastisk famillie hotel med godt underholdning for børn

  Amir
  Hotelopia-kunde, 24/07/2019

  Fra533krSe mere

 • Blue Sea Es Bolero
  Blue Sea Es Bolero
  4,2/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Mange pool , hyggeligt med altan lige ud til svømmepool , spændene med mange palmer og grønne områder rundt omkring på hotellet , gode aktiviteter omkring cafen' udendørs billiard og bordtennis ,

  Michael seegert
  Hotelopia-kunde, 18/05/2018

  Fra1.219krSe mere

 • Houm Plaza Son Rigo
  Houm Plaza Son Rigo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Virkelig dejligt Apartment med skønne omgivelser og dejlige have/ parkanlæg med fine faciliteter.

  Ole & Lizzie Christiansen
  Hotelopia-kunde, 06/10/2017

  Fra881krSe mere