Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  299kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Fra987krPr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 652 meninger fra rejsendeBaseret på 652 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er kun for voksne og ligger i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ferieboligen. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meter fra havnen. Boligen har i alt 68 værelser. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. UR Palacio Avenida (adult-only) har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsplads ved UR Palacio Avenida (adult-only). Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Amazonas
  Fra772krPr. nat

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Fra1.084krPr. nat

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 179 meninger fra rejsendeBaseret på 179 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget ligger kun få minutters gang fra sandstranden (ca. 50 m). Ca. 300 m væk er der forbindelse med offentlige transportmidler, hvilket åbner mulighed for at udforske Paguera. I Paguera finder man omfattende indkøbsmuligheder, et utal af restauranter, små barer samt diverse diskoteker.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 416 værelser og en herlig have. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en miniklub og en legeplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab, flisebelægning, klimaanlæg/centralvarme, altan og lejesafe.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden massage. For de sportsbegejstrede er der endvidere aerobic, tennis, bordtennis, vandcykler, squash, beachvolleyball, boccia, billard samt et fitness-studie (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Herudover er der en eksklusiv golfbane ved navn ""Golf de Andratx"" lige i nærheden.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Hotel M HOUSE
  Fra1.631krPr. nat

  Hotel M HOUSEstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 80 meninger fra rejsendeBaseret på 80 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra611krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1425 meninger fra rejsendeBaseret på 1425 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra924krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2016 meninger fra rejsendeBaseret på 2016 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Palmanova Suites by TRH
  Fra919krPr. nat

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 49 meninger fra rejsendeBaseret på 49 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BelleVue Club
  Fra586krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 226 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9061 meninger fra rejsendeBaseret på 9061 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • Petit Sant Miquel
  Fra799krPr. nat

  Petit Sant Miquelstars

  Santanyi, Mallorca , Isaac albeniz, 4 (calonge) - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 13 meninger fra rejsendeBaseret på 13 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Santanyi, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 3. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Petit Sant Miquel, som kun består af 1 værelser. Petit Sant Miquel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette handicapvenlige hotel omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr må ikke medbringes til Petit Sant Miquel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Denne feriebolig er miljøbevidst. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Club Cala Romani
  Fra616krPr. nat

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3661 meninger fra rejsendeBaseret på 3661 meninger fra rejsende

  Ferieresortet ligger i udkanten af byen Calas de Mallorca. Via en lille sti kommer man efter ca. 600 m til Cala Domingos vidunderlige bugt. Man kan også komme til havet via vejen (ca. 900 m). Der er endvidere blot 300 m til byens centrum. Til byen og havet kører der et lille minitog.Anlægget er bygget i 1988 og blev renoveret i 2002. Det er på 5 etager og råder over i alt 454 boligenheder, herunder etværelses lejligheder og dobbeltværelser. Middelklassehotellet er meget veludstyret med døgnåben reception, 8 elevatorer, minimarked, salon, bar, diskotek, tv-stue og restaurant. Herudover er der mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er gode parkeringsforhold og en legeplads til de mindste. Hertil kommer et stort poollandskab.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusebad samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan. Lejlighederne kan huse op til 5 personer, mens man på dobbeltværelserne kan booke for op til 3 personer.På de store udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en poolbar samt liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere benytte sig af sportstilbud som tennis (2 hardcourts), bordtennis, bueskydning, minifodbold, vandpolo, cykeludlejning og gymnastik. Herudover tilbydes der også et internationalt aktivitetsprogram med aftenarrangementer i den store diskotekssal.Alle måltider serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  645  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  65
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser