Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  180kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Amazonas
  Fra415krPr. nat

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 318 meninger fra rejsendeBaseret på 318 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Fra670krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 639 meninger fra rejsendeBaseret på 639 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. De 68 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. UR Palacio Avenida har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. UR Palacio Avenida vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra300krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Fra532krPr. nat

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget ligger kun få minutters gang fra sandstranden (ca. 50 m). Ca. 300 m væk er der forbindelse med offentlige transportmidler, hvilket åbner mulighed for at udforske Paguera. I Paguera finder man omfattende indkøbsmuligheder, et utal af restauranter, små barer samt diverse diskoteker.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 416 værelser og en herlig have. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en miniklub og en legeplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab, flisebelægning, klimaanlæg/centralvarme, altan og lejesafe.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden massage. For de sportsbegejstrede er der endvidere aerobic, tennis, bordtennis, vandcykler, squash, beachvolleyball, boccia, billard samt et fitness-studie (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Herudover er der en eksklusiv golfbane ved navn ""Golf de Andratx"" lige i nærheden.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Club del Sol Aparthotel
  Fra292krPr. nat

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 263 meninger fra rejsendeBaseret på 263 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel er perfekt til familier og er placeret i Puerto Pollensa. Lejligheds-hotellet ligger indenfor 90 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 169 gæsteværelser på Club del Sol Aparthotel. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2017. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået Travelife certificering. Club del Sol Aparthotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Beach Club Font de Sa Cala
  Fra580krPr. nat

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 990 meninger fra rejsendeBaseret på 990 meninger fra rejsende

  Feriekomplekset ligger midt i en stort anlagt parklignende have. Det er omgivet af vidunderlige pinjetræer og ligger over kystvejen kun få skridt fra lavvandede sandbugt Font de Sa Calaover. Lige overfor hotellet ligger der et busstoppested samt en station for minitoget og en taxaholdplads.Ferieanlægget blev bygget i 2000 og renoveret i år 2004. Det ligger i et 6.000 m² stort haveanlæg og råder over flere 1- til 3-etages sidebygninger samt en hovedbygning med i alt 362 dobbeltværelser. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception. Derudover er der diverse forretninger, en frisør, 2 tv-stuer med satellit-/kabel-tv, et konferencerum med plads til 150 personer samt internetadgang (mod betaling). Desuden råder hotellet over et stort gastronomisk område med bar og café-terrasse, 1 diskotek, en klimatiseret ikke-rygerspisesal, en a la carte restaurant og et pizzeria. Herudover er der også en parkeringsplads, for de yngste gæster en legeplads og en miniklub (fra 4 år) - og for de lidt større børn en juniorklub. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vasketøjsservice og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har et stort badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er de udstyret med køleskab, loftsventilation, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Hotel M HOUSE
  Fra986krPr. nat

  Hotel M HOUSEstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • Palmanova Suites by TRH
  Fra320krPr. nat

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kort
   

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Blue Sea Cala Millor
  Fra424krPr. nat

  Blue Sea Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 4 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 920 meninger fra rejsendeBaseret på 920 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Cala Millor, i et område med gågade og mange forretninger, barer og restauranter inden for gåafstand. Desuden er 150 m til stranden fra hotellet.Hotellet består af i alt 84 værelser fordelt på 7 etager. Af faciliteter er der en bar, en restaurant og af og til underholdning i højsæsonen. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af yderligere faciliteter tilbydes vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, legeplads og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med klimaanlæg, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, centralvarme og altan eller terrasse. Alle enheder er også indrettet med eget badeværelse.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool eller slappe af på solterrassen med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille pool/snooker på stedet. Endvidere ligger der et par golfbaner og et naturreservat et par kilometer væk.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra1.009krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  397  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  40
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser