Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  166kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Fra896krPr. nat

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 356 meninger fra rejsendeBaseret på 356 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ud mod havet ved sceniske Pollensa, tæt på Puerto de Pollensa på det nordlige Mallorca. Lufthavnen ligger ca. 45 minutters kørsel derfra. Gæsterne er kun en kort køretur fra stranden. Den udendørs pool har alt på listen og er det bedste sted at tilbringe en varm dag, solbade eller få en forfriskende svømmetur. Der er et særligt område for de yngre gæster, hvor de kan have det sjovt og blive underholdt. De rejsende må ikke gå glip af et besøg i spabadet, hvor de kan slappe af og glemme alt stress og jag. Til den, der gerne vil være aktive og få pulsen op, er der mulighed for dette i motionsrummet. Gæsterne vil elske et dejligt måltid i restauranten over en hyggelig snak. Til at slutte dagen rigtigt af er værelserne indrettet med tanke på komfort med alle de faciliteter, som man kunne få brug for.

  Se mere
 • Galeon Suites
  Fra1.030krPr. nat

  Galeon Suitesstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Passeig de londres 84-86 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 204 meninger fra rejsendeBaseret på 204 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger midt i centrum. Der er blot få skridt til den smukke sandstrand. Lige i nærheden er der desuden forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.Komplekset har en herlig beliggenhed og hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 14 lejligheder. Hotellet har endvidere en hyggelig bar, internetadgang, klimaanlæg og en restaurant, som serverer smagfulde fiskeretter. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice.Studierne er smagfuldt og moderne indrettet. Herudover er de udstyret med badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at gå i sauna eller benytte fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger 8 km fra hotellet.

  Se mere
 • Ola Apartments Bouganvillia
  Fra579krPr. nat

  Ola Apartments Bouganvilliastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Del centro 4 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 729 meninger fra rejsendeBaseret på 729 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedskompleks ligger i Cala Ponsas turistområder kun ca. 350 m fra den smalle badebugt. Det tager blot få minutter at komme til den smukke hovedstrand (ca. 950 m). I nærheden af anlægget ligger der desuden et indkøbsområde med forskellige butikker, barer og restauranter. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 500 m væk. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i hotellets sauna. For den fysiske udfoldelse tilbydes der en tennisbane og et fitness-studie.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra602krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 105 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1441 meninger fra rejsendeBaseret på 1441 meninger fra rejsende

  Dette moderne feriehotel ligger i et roligt område i Santa Ponsa i den sydvestlige del af Mallorca og har en fantastisk udsigt over den smukke bugt og havet. Byens centrum med sin dejlige sandstrand, adskillige restauranter, barer, caféer og butikker kan nås inden for en kort gåtur. Forskellige fremragende golfbaner ligger kun få minutter væk i bil. Gæsterne kan slappe af og glemme stresset ved at hvile sig ved siden af den udendørs swimmingpool eller tage en forfriskende og velfortjent svømmetur. Hvis de foretrækker det, kan de besøge wellnessområdet for en afslappende aften. Værelserne er dekoreret med varme farver for at skabe en hyggelig atmosfære. Det er udstyret med komfortable seng til god nattesøvn og med alle de nødvendige faciliteter til en fantastisk oplevelse.

  Se mere
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  Fra831krPr. nat

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1596 meninger fra rejsendeBaseret på 1596 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Calas de Mallorca. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. I alt 293 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hotel Palia Maria Eugenia. Dette sted blev moderniseret i 2019. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Hotel Palia Maria Eugenia er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nemt som muligt, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hotel Palia Maria Eugenia. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Hotel Palia Maria Eugenia tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Ola Cala D’OR
  Fra648krPr. nat

  Ola Cala D’ORstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es ravells s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset er centralt beliggende i Cala D'Ormens, hvor der til diverse restauranter, barer og indkøbsmuligheder ca. er 100 m samt til havet og offentlige transportmidler ca. 400 m. Til Palma er der ca. 60 km.Det klimatiserede anlæg blev bygget i 2005. Det råder over en terrasse samt i alt 52 lejligheder og 19 studier. I foyeren i det imødekommende kompleks er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Desuden er der en bar og en restaurant samt internetadgang (mod betaling), og for de yngste gæster er der en miniklub.Lejlighederne og studierne har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med et veludstyret køkken med mikrobølgeovn og elkedel samt altan eller terrasse og regulerbart klimaanlæg og radiator.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. På sandstranden er der endvidere mulighed for at leje liggestole og parasoller (mod betaling). Der er udbydes forskellige underholdningsprogrammer. Omkring 12 km fra hotellet ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Elegance Playa Arenal
  Fra497krPr. nat

  Elegance Playa Arenalstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 9 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette hotel ligger i et stille område i Arenal, i nærheden af stranden. Gæsterne vil finde forretninger, restauranter, barer, et natteliv og en park inden for 5 minutters gang, ligesom der er forbindelser med offentlige transportmidler i hotellets umiddelbare nærhed. Fra hotellet er der ca. 15 minutters kørsel til hovedstaden, Palma de Mallorca, en banegård og en busstation og skisportsområdet. Endvidere ligger Aqualand kun 100 m fra hotellet, Marineland 2,5 km væk og akvariet omkring 6 km væk. Palma de Mallorca-Son Sant Joan lufthavn ligger ca. 6 km fra hotellet.Hotelkomplekset blev opført i 1970, totalrenoveret i 2001 og består af 2 bygninger, som rummer en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også et siddeområde, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, en legeplads, en café og en restaurant. Der er tale om et familievenligt, klimatiseret strand-hotel med i alt 66 værelser. På hotellet tilbydes gæsterne ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, at leje cykler (mod betaling) og trådløs internetadgang.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med badekar, dobbeltseng, regulerbar radiator og en terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, hårtørrer og satellit-tv.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin og snackbar langs swimmingpoolen, og liggestole og parasoller kan lejes mod betaling på sandstranden og tilbydes gratis på hotellets solterrasse.Der tilbydes buffeter til både morgenmad, frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Fra732krPr. nat

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 728 meninger fra rejsendeBaseret på 728 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er ideel til familier og ligger i Santa Ponsa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra lejligheden. Der er i alt 197 soveværelser på Apartamentos Globales Verdemar. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2015. Apartamentos Globales Verdemar tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Travelife certificeret. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ferieboligen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Roc Continental Park
  Fra1.068krPr. nat

  Roc Continental Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle iola 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 76 meninger fra rejsendeBaseret på 76 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger kun 100 m fra Playa de Muro og tæt på Albufera Naturreservat, som tilsammen udgør en af de længste og dejligste strande på øen. Området tilbyder også et stort udvalg af supplerende serviceydelser. Strand-hotellet ligger 6 km fra centrum af byen Alcudia, mens der til Palma de Mallorca-lufthavnen, Son Sant Joan, er omkring 63 km.Hotellet består af 2 separate bygninger i det samme kompleks, som deler et fællesområde. Komplekset har en udendørs terrasse med swimmingpools og haveområder. Der er en stor fjernsynsstue og en video. Desuden er alle indendørs faciliteter klimatiseret. Hotellet rummer 155 værelser, en foyer med døgnåben reception, safeboks, spillelokale, legeplads, miniklub, café, bar og en restaurant. Værelserne er tilgængelige med elevator. Endelig er der også en parkeringsplads.Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg, satellit-tv, telefon, safeboks, dobbeltseng og altan eller terrasse. Endvidere er de veludstyret med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer.Gæsterne kan benytte den udendørs swimmingpool med separat børneområde og snackbar langs swimmingpoolen. Herudover står der liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Af yderligere faciliteter er der tennis, bordtennis, pool/snooker og underholdningsprogrammer for børn og voksne. Liggestole kan man desuden også leje på sandstranden i nærheden.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet.Fra lufthavnen tager man motorvejen ca. 9 km mod Palma. Før man kommer til hovedstaden, tager man afkørsel 3 mod vejen Andratx, Port d'Alcudia, Via de Cintura. Fortsæt 2 km og tag afkørsel 3B mod Inca, Port d'Alcudia, Son Castelló (motorvej). Når man kommer til Inca, fortsætter man på hovedvejen i retning af Puerto de Alcudia. Før man kommer frem, skal man køre ud på PM-70. Efter 3,5 km drejer man til venstre i rundkørslen for at komme til PM-V-343-1 i retning mod Ses Fotges. Efter ca. 700 m og lige før vejen drejer man til højre ad Calle Lola.

  Se mere
 • Hotel Palia Sa Coma Playa
  Fra853krPr. nat

  Hotel Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1065 meninger fra rejsendeBaseret på 1065 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Sa Coma. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Lokaliteten har 174 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev moderniseret i 2018. Hotel Palia Sa Coma Playa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Hotel Palia Sa Coma Playa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Hotel Palia Sa Coma Playa. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Gæsterne kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette hotel. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  564  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  57
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Globales Cala Bona Suites
  Globales Cala Bona Suites
  4,1/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Fantastisk famillie hotel med godt underholdning for børn

  Amir
  Hotelopia-kunde, 24/07/2019

  Fra952krSe mere

 • Blue Sea Es Bolero
  Blue Sea Es Bolero
  4,2/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Mange pool , hyggeligt med altan lige ud til svømmepool , spændene med mange palmer og grønne områder rundt omkring på hotellet , gode aktiviteter omkring cafen' udendørs billiard og bordtennis ,

  Michael seegert
  Hotelopia-kunde, 18/05/2018

  Fra1.215krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra1.109krSe mere