Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  198kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • UR Palacio Avenida
  Fra755krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 645 meninger fra rejsendeBaseret på 645 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. De 68 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. UR Palacio Avenida har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. UR Palacio Avenida vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel M HOUSE
  Fra1.567krPr. nat

  Hotel M HOUSEstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra324krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1402 meninger fra rejsendeBaseret på 1402 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Fra808krPr. nat

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 160 meninger fra rejsendeBaseret på 160 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget ligger kun få minutters gang fra sandstranden (ca. 50 m). Ca. 300 m væk er der forbindelse med offentlige transportmidler, hvilket åbner mulighed for at udforske Paguera. I Paguera finder man omfattende indkøbsmuligheder, et utal af restauranter, små barer samt diverse diskoteker.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 416 værelser og en herlig have. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en miniklub og en legeplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab, flisebelægning, klimaanlæg/centralvarme, altan og lejesafe.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden massage. For de sportsbegejstrede er der endvidere aerobic, tennis, bordtennis, vandcykler, squash, beachvolleyball, boccia, billard samt et fitness-studie (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Herudover er der en eksklusiv golfbane ved navn ""Golf de Andratx"" lige i nærheden.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Club del Sol Aparthotel
  Fra506krPr. nat

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 270 meninger fra rejsendeBaseret på 270 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel, som kan findes i Puerto Pollensa, er en fantastisk mulighed for familier. Den nærmeste strand ligger indenfor 90 meter fra stedet. Lokaliteten har 169 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Der er ikke 24 timers åben reception. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Denne bolig er miljøbevidst. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Hvis der er brug for forkælelse, kan de besøgende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Palmanova Suites by TRH
  Fra380krPr. nat

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra761krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 108 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1970 meninger fra rejsendeBaseret på 1970 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Dor
  Fra326krPr. nat

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i et turistområde i Cala d'Or blot få minutter fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser (højst 500 m) finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Den herlige sandstrand samt en forbindelse med offentlig transport ligger ligeledes tæt på hotellet.Hotellet er bygget i 1984 og blev renoveret i 2004. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 50 dobbeltværelser. Hotellet råder desuden over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en café. Hertil kommer en bar og en tv-stue. Hotellet har endvidere et konferencerum, en internetterminal og et spillerum for børn, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes ydermere hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle og flisebelagte værelser er udstyret med eget badeværelse, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller, ligesom der også er mulighed for at spille billard og bordtennis.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra1.074krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1166 meninger fra rejsendeBaseret på 1166 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra ferieboligen. Der er offentlige transportmidler 1. 6 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. I alt 40 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på HM Balanguera. Dette sted blev bygget i 2012. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. HM Balanguera har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. HM Balanguera har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på HM Balanguera.

  Se mere
 • Roc Leo
  Fra683krPr. nat

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 92 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 232 meninger fra rejsendeBaseret på 232 meninger fra rejsende

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  487  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  49
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Blue Sea Es Bolero
  Blue Sea Es Bolero
  4,2/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Mange pool , hyggeligt med altan lige ud til svømmepool , spændene med mange palmer og grønne områder rundt omkring på hotellet , gode aktiviteter omkring cafen' udendørs billiard og bordtennis ,

  Michael seegert
  Hotelopia-kunde, 18/05/2018

  Fra265krSe mere

 • Houm Plaza Son Rigo
  Houm Plaza Son Rigo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Virkelig dejligt Apartment med skønne omgivelser og dejlige have/ parkanlæg med fine faciliteter.

  Ole & Lizzie Christiansen
  Hotelopia-kunde, 06/10/2017

  Fra965krSe mere

 • Hesperia Mallorca Villamil
  Hesperia Mallorca Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra2.294krSe mere