Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  150kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Sun Club El Dorado
  Fra506krPr. nat

  Sun Club El Doradostars

  Cala Blava, Mallorca , Arenal - cabo blanco km. 11 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1898 meninger fra rejsendeBaseret på 1898 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed på klipperne af Cabo Blanco, mellem 50 og 300 m fra havet. Til klippebugten kommer man via en trappe på 360 trin. Endvidere er der 11 km til El Arenal, hvor gæsterne vil finde herlige strande såvel indkøbs- som underholdningsmuligheder. Ydermere afgår der regelmæssigt busser fra hotellet.Til faciliteterne på hotellet hører desuden en døgnåben reception samt safeboks og vekselbørs. Af yderligere behageligheder er der fjernsynsstue/spillelokale, natklub, aviskiosk og et lille supermarked. Gæsterne har herudover mulighed for at spise i ikke-rygerrestauranten med børnestole eller nyde en drink i caféen og den hyggelige bar. Hotellet tilbyder også trådløs internetadgang (mod betaling) og udlejning af cykler. Ydermere har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice og tilkalde en læge i tilfælde af sygdom. Desuden kan de yngste gæster boltre sig på legepladsen eller i miniklubben. Endelig er der også en parkeringsplads til bilen.Logiet er enkelt, og der er badekar/brusebad, dagligstue, terrasse og en safeboks. Der er i alt 3 slags boligenheder. Disse værelser finder man i kategorierne standard (på 12 m²), i kategorien superior (på 25 m²) og studier (ligeledes på 25 m²).På hotellets område finder man 3 swimmingpools med separat børnebassin, en vandrutsjebane, en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Sportsentusiaster kan træne i hotellets fitness-studie. Gæsterne kan endvidere bestille massage, dyrke vandaerobic og dykke, ligesom der tilbydes tennis, bordtennis, squash, aerobic, hesteridning, beachvolley, billard, minigolf og mulighed for at skyde med bue og pil på hotellet. Hotellet tilbyder også en bred vifte af underholdningsprogrammer for børn og voksne. Ydermere kan gæsterne slappe af og koble fra i hotellets have.

  Se mere
 • Biniamar
  Fra348krPr. nat

  Biniamarstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer alosa 11 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger i Cala Millors maleriske centrum ud til en af byens populære gågader. Der er kun få skridt (ca. 50 m) til den skønne, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige i nærheden (ca. 100 m). Ydermere ligger der lige i nærheden et busstoppested med direkte forbindelse til Palma. I hotellets omegn finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer og et diskotek.Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 108 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, to elevatorer og en café. Endvidere er der en bar, en natklub, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Herudover er der internetadgang (mod betaling), legeplads samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice (mod betaling).De moderne indrettede værelser er klimatiserede og har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Herudover har de hyggeligt indrettede værelser også en møbleret altan.Hotellet råder over en swimmingpool og et poollandskab med integreret whirlpool og børnebassin. Derudover er der en stor solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. På strandene i Cala Bona, Costa de los Pinos og Cala Millor kan man dyrke forskellige vandsportsgrene. Herudover er der også mulighed for at ride på heste (mod betaling). Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i hotellets fitness-studie eller spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Man kan også nyde et spile tennis eller minigolf (ca. 1 km væk). Den nærmeste golfbane, hvor der er rig mulighed for at slappe af og hygge sig, ligger ca. 800 m væk. Hotellet tilbyder desuden et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Manaus
  Fra474krPr. nat

  Manausstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer josep maria quadrado 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger i en sidegade i El Arenals centrum. Til den skønne sandstrand er der ca. 600 m. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i år 2002. Det har i alt 195 værelser, heraf 5 enkelt- og 95 dobbeltværelser. Det kan bl.a. tilbyde sine gæster et klimatiseret opholdsrum med TV og billardbord samt en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret spisesal. De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, minibar, køle- og pengeskab samt centralvarme.Hotellet råder over en ferskvandspool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og en snackbar. orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Armadams
  Fra937krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 470 meninger fra rejsendeBaseret på 470 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Club Hotel Cala Ratjada
  Fra546krPr. nat

  Club Hotel Cala Ratjadastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Esperanza 18 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 104 meninger fra rejsendeBaseret på 104 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i en pinjeskov i et roligt område i byen Cala Ratjada. Der er ca. 500 m til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden kun ca. 600 m til en populær badebugt med en fin sandstrand. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 500 m fra hotellet.Det moderne hotel råder over i alt 221 boligenheder fordelt på 5 forskellige bygninger med hver især 4 etager samt en elevator. Hovedbygningen rummer en døgnåben reception. Endvidere er der en tv-stue og en opholdsstue, en bar og en klimatiseret buffetrestaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte internetterminalen. Børnene er der også tænkt på: Der er såvel en legeplads som en miniklub (4-12 år).De hyggeligt indrettede boligenheder har eget badeværelse med badekar eller brusekabine samt WC. Derudover er de udstyret med altan, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg. Studierne råder derudover over et tekøkken, og lejlighederne over tekøkken og separat soveværelse.Hotellets have er smagfuldt udformet og er beliggende på små terrasser. Udendørs er der endvidere to swimmingpools med et separat børnebassin og en poolbar. Herudover er der en solterrasse med liggestole og parasoller. Fra oktober til maj er den indendørs swimmingpool åben for gæsterne. For de sportsbegejstrede råder hotellet over et fitness-studie med diverse gymnastik-kurser. Ydermere kan man mod benytte de to saunaer, spille tennis (kunstgræs) og billard samt få begynderundervisning i dykning. Det er gratis at spille bordtennis, dyrke vandaerobic og skyde med bue og pil. Desuden er der et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram (sæsonafhængigt).

  Se mere
 • Isla Mallorca & Spa
  Fra571krPr. nat

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1928 meninger fra rejsendeBaseret på 1928 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Valentin Park Club Hotel & Aptos
  Fra598krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 351 meninger fra rejsendeBaseret på 351 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Paguera i nærheden af centrum (ca. 300 m). Talrige indkøbsmuligheder og forskellige barer og restauranter samt diverse diskoteker finder man 300 m fra hotellet. Til stranden er der ca. 400 m.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel ligger i en 14.000 m2 stor have og råder over to 6-etagers bygninger med i alt 16 enkelt- og 220 dobbeltværelser samt 39 lejligheder/studios. Til hotellets faciliteter hører en foyer med reception, to elevatorer, en lille spillehal, en tv-stue med bar, en aflåst cykelkælder, en miniklub (4-15 år) og en legeplads. Derudover er der mulighed for at leje cykler og buggyer. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret ikke-ryger spisesal. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, ligesom der også kan fås hjælp i tilfælde af sygdom. Der er mulighed for mod betaling at booke en babysitter.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og stereoanlæg. Derudover er de udstyret med klimaanlæg, centralvarme (begge centralt reguleret), minibar, safeboks (mod betaling) samt altan. Hotellets studios har derudover kombineret stue/soveværelse med sovesofa og tekøkken med spisehjørne. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.Hotellet har en indendørs swimmingpool, som er åben i vintermånederne, samt to udendørs pools (den ene med whirlpool) og to separate børnebassiner (i hver sin have). Derudover er der to solterrasser med liggestole, hynder og parasoller, et solarium, en sauna (begge mod betaling) samt et fitness-studie. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis, dart, strandfodbold, beachvolley, vandpolo, billard/snooker (mod betaling) samt dyrke gymnastik, og skyde med bue og pil og luftgevær. Der ligger endvidere en golfbane 3 km væk. Herudover tilbydes gæsterne også et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Apartamentos Siesta I
  Fra326krPr. nat

  Apartamentos Siesta Istars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1212 meninger fra rejsendeBaseret på 1212 meninger fra rejsende

  Det enkle lejlighedshotel ligger i Puerto Alcudias turistområde ikke langt fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom forretninger, souvenirshops, restauranter og barer.Komplekset er bygget i 1974 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager råder det over i alt 307 hotellejligheder samt en omfattende (10.000 m²), smukt anlagt have. Lejlighedshotellet kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med elevator, pengeskabe, vekslebørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en café, en hyggelig bar, minimarked, kiosk, spillerum og konferencesal. Ydermere står der en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole, en offentlig internetcomputer, room- og vaskeservice samt medicinske service til rådighed. Herudover er der også en cykeludlejning og for de mindste gæster en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.De behageligt indrettede lejligheder råder over bad/WC med hårtørrer, telefon, WI-FI, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er de indrettet med tekøkken, køleskab, flisebelægning og et opholdsrum.I hotellets haveanlæg finder man en ferskvandspool med integreret børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Hertil kommer tilbud som bordtennis og ridning. Hotellet råder også over et solarium. Mod betaling er der endvidere mulighed for at spille tennis og billard. Slutteligt præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er en golfbane ca. 3 km væk.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Embat
  Fra373krPr. nat

  Embatstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger centralt lige ned til stranden i turistbyen "Can Pastilla". Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt en forbindelse med offentlig transport (300 m).Anlægget er på fem etager og råder over 40 lejligheder/studios. Til faciliteterne hører desuden en reception og en bar, ligesom der også tilbydes roomservice.De praktisk indrettede lejligheder/studios er udstyret med badekar eller brusekabine, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar/køleskab, lejesafe og altan eller terrasse.Den nærmeste golfbane ligger 8 km væk.

  Se mere
 • Apartamentos Sol y Vera
  Fra366krPr. nat

  Apartamentos Sol y Verastars

  Magaluf, Mallorca , Avenida s´olivera 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 339 meninger fra rejsendeBaseret på 339 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger kun ca.100 m fra Magalluf. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger der værtshuse, restauranter og natteliv, mens der er forbindelse med offentlig transport ca. 25 m væk.Hotellet blev bygget i 1975 og renoveret i år 2000. Fordelt på sine 9 etager råder det over i alt 90 hotellejligheder. Det tilbyder sine gæster en døgnåben reception, bar, restaurant og vaskeservice.For hotellets gæster står der et svømmebassin og et solarium til rådighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  431  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  44
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser