Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  183kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  Fra1.239krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 674 meninger fra rejsendeBaseret på 674 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger idyllisk i Pagueras badebugt kun adskilt fra sandstranden af en fodgængerpromenade. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder i byens centrum. Ca. 100 m væk ligger der desuden et busstoppested, hvorfra man kan tage bussen til den nærliggende havneby Andraitx og Palma.Det komfortable hotel blev bygget i 1955 og blev renoveret i 2000. Det er klimatiseret har 3 etager med i alt 125 værelser, heraf 11 enkelt- og 92 dobbeltværelser samt 22 suiter. Hotellet råder endvidere over et 2.500 m² stort have- og poollandskab med solterrasse samt en stilfuld foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Ydermere rummer hotellet et spille- og fjernsynslokale, et bibliotek, en café, en hyggelig bar med terrasse og en klimatiseret à la carte restaurant. Forretningsrejsende kan benytte de to konferencerum med offentlig internetadgang og plads til i alt 60 personer. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget swimmingpool, parasoller, liggestole, snackbar samt spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, tyrkisk dampbad og tilbud om massage. Herudover er der mulighed for at spille tennis og bordtennis. Endvidere er der rabat til de gæster, der ønsker at spille golf på banerne Santa Ponsa og Poniente. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram med regelmæssige danseaftener med levende musik.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Flora
  Fra448krPr. nat

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carrer de mendez nunez 14 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 551 meninger fra rejsendeBaseret på 551 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i bugten Pollensa kun 100 m fra stranden. Lige ved hotellet finder man forskellige restauranter og barer. I de umiddelbare omgivelser er der desuden gode indkøbsmuligheder (100 m) samt et diskotek (150 m). Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m væk.Anlægget ligger i en 1.600 m2 stor have og består af en 6 bygninger med i alt 88 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs og safebokse. Hertil kommer en café, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, en internetterminal (mod betaling) og en tv-stue samt et konferencerum. Gæsterne har endvidere mulighed for at leje cykler og mountainbikes. Desuden har hotellet en cykelkælder. De mindste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen. Naturligvis kan man bestille vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede lejligheder indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), telefon og centralvarme.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med poolbar samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Desuden kan gæsterne sejle med motorbåd og katamaran, dykke samt surfe og windsurfe. Herudover er der mulighed for at spille tennis, basketball og billard samt ride på heste. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 6 km væk. Sidst, men ikke mindst, er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Java
  Fra415krPr. nat

  Javastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 823 meninger fra rejsendeBaseret på 823 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt kun ca. 80 m fra stranden mellem byen Ca'n Pastilla og Playa de Palma. Der er blot få minutters gang til midtbyen med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til Palma og El Arenal er der regelmæssige forbindelser med bus.Hotellet blev bygget i 1969 og blev komplet renoveret i 1998. På dets 8 etager råder det over i alt 475 senge på 25 enkelt- og 225 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Hertil kommer klimaanlæg, et opholdsrum med fjernsyn, et lille supermarked, mulighhed for at bestille vasketøjsservice, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De smagfuldt indrettede værelser råder over badeværelse, telefon, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en swimmingpool med børnebassin, parasoller, liggestole, poolbar, et fitness-studie og en sauna (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at spille de følgende spil: bordtennis, billard/snooker og boccia. Hotelgæsterne tilbydes hver dag tillige et afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • La Pergola
  Fra807krPr. nat

  La Pergolastars

  Puerto Andratx, Mallorca , S'almudaina 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det komfortable Club-hotel ligger i nærheden af centrum lige ned til vandet. Stranden, indkøbsmuligheder, barer og pubs samt et diskotek ligger blot ca. 700 m fra herfra. Den nærmeste banegård og en restaurant ligger 200 m væk.Det skønne middelklassehotel blev renoveret i 2002 og råder over i alt 92 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer, en døgnåben reception, pengeskab, garderobe og elevator. Herudoverråder hotellet over en café, en frisør, et spillerum, en TV-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. For forretningsrejsende er der mulighed for at benytte konferencerummet og den trådløse internetforbindelse. Ydermere tilbydes der cykeludlejning. Roomservice og vaskeservice samt medicinsk service og en cykelkælder er ligeledes en del faciliteterne. Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads eller i parkeringskælderen.Til værelsernes indretning hører et bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang, tekøkken, opholdsrum, køleskab og en doppeltseng. Yderligere tilbydes gæsterne centralvarme og pengeskab. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool med liggestole, parasoller og en snackbar. Herudover kan man slappe af i whirlpoolen, saunaen, dampbadet og solariet eller lade sig forvænne med en massage. Mod betaling kan man spille tennis eller billard, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan man spille bordtennis eller gå i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Ydermere kan frokosten vælges a la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Zafiro Rey Don Jaime
  Fra494krPr. nat

  Zafiro Rey Don Jaimestars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig mayor, 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger kun ca. 100 m fra stranden og et busstoppested. Det har en central beliggenhed i centrum af Santa Ponsa, hvor man finder et væld af underholdnings- og indkøbsmuligheder.Det renoverede strandhotel ligger i en 1.000 m2 stor have og råder over 407 dobbeltværelser og 10 enkeltværelser fordelt på 5 etager. I foyeren er der en døgnåben reception og fem elevatorer samt en tv-stue med satellit-tv. Bygningen rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger område samt et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse, safeboks (mod betaling), telefon og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin og en solterrasse med liggestole. På de køligere dage kan gæsterne boltre sig i den indendørs swimmingpool. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 2 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Eden
  Fra649krPr. nat

  Edenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Passeig es traves 26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger oven for Estellench bugten kun adskilt fra den smukke sandstrand af den populære promenade. Til Soller midtby er der blot få minutters gang. Her finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Endvidere er der kun ca. 50 m til offentlige transportmidler og ca. 30 km til Son Sant Joan.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2005. Det har i alt 152 værelser, heraf 93 suiter. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et 1.500 m² stort have- og poollandskab, en foyer med elevatorer, safeboks, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer udlejning af cykler, en tv-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af internetadgangen samt hotellets vasketøjsservice.Alle værelser er smagfuldt indrettede og har flisebelagt badeværelse med brusebad og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, sofragruppe, dobbelt- eller kingsize seng, køleskab, klimaanlæg.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller. Endvidere kan man benytte sig af tilbud som vandski, jetski, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, vandcykler samt tennis, bordtennis, billard og golf. Hotelgæsterne tilbydes ydermere hver dag et afvekslende aktivitetsprogram. Endvidere står der også liggestole og parasoller på stranden.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • HM Gran Fiesta
  Fra574krPr. nat

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 613 meninger fra rejsendeBaseret på 613 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger ved begyndelsen af Playa de Palma lige på den anden side af en smuk strandpromenade med den fine sandstrand på den anden side. På promenaden ligger der forskellige restauranter (50 m), souvenirshops og barer (50 m). Der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotelanlægget (50 m), mens der blot er 12 km til den nærmeste golfbane.Hotellet er bygget i 1971 og blev renoveret i 1999. Det er på 9 etager og har i alt 241 værelser, heraf 24 enkelt- og 217 doppeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, 3 elevatorer, bar/pub, TV-stue og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetcomputer (mod betaling), cykeludlejning samt en aflåst cykelkælder, gode parkeringsmuligheder, vaskeservice og medicinsk service.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Ydermere har de klimaanlæg, minibar, køleskab, centralvarme og altan med havudsigt.Foran hotellet ned til promenaden ligger der en pool med et integreret børnebassin samt en solterasse med liggestole, parasoller og en snackbar. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool (åben til slutningen af April), Whirlpool, solarium, bordtennis, boccia samt en sauna (mod betaling). 5 gange i ugen er der arrangementer, hvor der bl.a. præsenteres livemusik, dans og shows.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille halvpension. Til aftensmaden ønskes korrekt påklædning (for herrerne lange bukser).

  Se mere
 • Palma Bay
  Fra6.560krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 140 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • CM Castell de Mar
  Fra594krPr. nat

  CM Castell de Marstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 530 meninger fra rejsendeBaseret på 530 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ned til en skøn kystpromenade med en fin sandstrand lige på den anden side. Der er kun 5 km til den nærmeste golfbane. Indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man i det nærliggende centrum. Forbindelse med offentlig transport er at finde lige foran hotellet (20 m).Hotellet råder over 12 etagers med i alt 230 værelser, heraf 198 dobbeltværelser. Derudover er der en dejlig have. Til det klimatiserede hotels faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, fire elevatorer, to barer, en tv-stue, et konferencerum, en cykelkælder og en legeplads. Ydermere har hotellet en klimatiseret ikke-ryger restaurant med havudsigt og morgenmadsterasse. Mod betaling kan man benytte den offentlige internetterminal. Naturligvis kan der tilbydes roomservice og vaskeservice.De elegant indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang og pengeskab. Ydermere er de udstyret med minibar, køleskab og altan, ligesom de er centralt opvarmede.Det moderne hotelanlæg har en udendørs pool med møbleret solterrasse, snackbar og drikkevareservice samt et solarium, et bordtennisbord og et fitness-studie. Mod betaling kan der tilbydes massage og forskellige wellnessbehandlinger, ligesom der er en sauna, et dampbad. Endvidere er der mulighed for at spille golf og leje cykler. Slutteligt arrangerer hotellet også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Grupotel Taurus Park
  Fra501krPr. nat

  Grupotel Taurus Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda américa 7 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger centralt ca. 400 m fra stranden og den livlige promenade. På få minutters gang når man til bymidten med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er gode busforbindelser til ø-hovedstaden Palma, som ligger 14 km væk.Hotellet blev bygget i 1970 og blev komplet renoveret i 1995. På dets 10 etager råder det over i alt 341 værelser, heraf 34 enkelt- og 307 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en 1000 m² stor have med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet og den offentlige internetadgang samt WLAN. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets vaskeservice og medicinske service. Hotellet har ydermere en cykelkælder, cykeludlejning og parkeringsmuligheder. For de mindste gæster er der en Miniklub og en legeplads.Alle værelser er smagfuldt indrettede og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en ferskvandspool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller . Hotellet kan endvidere tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, et fitness-studio og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, tyrkisk bad og massage. Endvidere er der mulighed for at dyrke vandaerobic, tennis, bordtennis, bueskydning, billard/snooker, boccia og minigolf. Hotelgæsterne tilbydes ydermere hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  223  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser