Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  175kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Blue Sea Costa Jardin & Spa
  Fra330krPr. nat

  Blue Sea Costa Jardin & Spastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle guerrero 14 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1554 meninger fra rejsendeBaseret på 1554 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Las Piramides
  Fra576krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle victor zurita soler 4 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3612 meninger fra rejsendeBaseret på 3612 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel TRH Taoro Garden
  Fra508krPr. nat

  Hotel TRH Taoro Gardenstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Dinamarca - parque taoro 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger på en bakke i den smukke og rolige park Taoro og har således en fænomenal udsigt ud over Puerto de la Cruz og kysten. Lige bag ved hotellet kan man se den maleriske landsby Orotova samt spidsen af vulkanen Teide. Der er ca. 1 km til Puerto de la Cruz historiske bymidte, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden ca. 900 m til havet. Der er endvidere ca. 37 km til den smukke by Santa Cruz (ca. 25 minutters kørsel med bil). Til lufthavnen Tenerife Nord er der ca. 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2002, er på 8 etager og råder over 182 værelser, heraf 4 suiter. I den indbydende og fuldt klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception. Gæsterne kan opbevare deres værdigenstande i hotellets safebokse, veksle penge, gå til frisør eller slappe af og dyrke motion i hotellets sundhedscenter. Der er også en elevator. Man kan få slukket tørsten og stillet sulten i den elegante cocktailbar eller i den klimatiserede restaurant med ikke-ryger-område. Hotellet råder desuden over et konferencerum, en internetterminal, et læse- og spillerum samt et kasino. Der tilbydes naturligvis vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover har hotellet en 10.000 m2 stor have samt en legeplads til de mindste gæster. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med badekar, bidet og hårtørrer. Derudover er der en hyggelig sofagruppe, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), minibar/køleskab, internetadgang, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralt reguleret klimaanlæg/radiatorer og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Blue Sea Puerto Resort
  Fra341krPr. nat

  Blue Sea Puerto Resortstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle acevino 8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1301 meninger fra rejsendeBaseret på 1301 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Puerto de la Cruz, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 25. 0 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Ferieboligen består af 390 soveværelser. Blue Sea Puerto Resort blev fuldstændig renoveret i 2006. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Blue Sea Puerto Resort tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Blue Sea Puerto Resort er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Blue Sea Puerto Resort. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Blue Sea Interpalace
  Fra327krPr. nat

  Blue Sea Interpalacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle acevino 21 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1513 meninger fra rejsendeBaseret på 1513 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et unikt naturligt miljø i et boligområde i La Paz i Puerto de la Cruz, og byder på en behagelig atmosfære med en kombination af ro og sjov. Hotellet er kun 1,5 km fra centrum af byen, strand og søens naturlige pools. Dette hotel har tropiske haver, en lobby med 24-timers reception, et spillerum og en TV-lounge. Yngre gæster kan benytte børneklubben. Der er en bar og en restaurant, og gæsterne kan benytte konferencefaciliteterne, Wi-Fi og vaskeservice (alt sammen mod betaling).

  Se mere
 • Palm Beach Club
  Fra413krPr. nat

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1224 meninger fra rejsendeBaseret på 1224 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed, som kan findes i Playa de las Americas, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 7 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen kan tilbyde i alt 318 værelser. Stedet blev opført i 1984. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle soveværelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan gæster få en sjov oplevelse. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Palm Beach Club.

  Se mere
 • La Siesta
  Fra678krPr. nat

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle antonio dominguez alfonso 21 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2792 meninger fra rejsendeBaseret på 2792 meninger fra rejsende

  Det af lys gennemstrømmede og elegante hotel ligger kun ca. 300 m fra strandpromenaden og fra stranden Playa de las Vistas. Til fods eller med bus kommer man hurtigt ind til centrum af Playa de las Americas, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested omkring 500 m fra hotellet. Til den internationale lufthavn Reina Sofia er der ca. 15 km.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2004. På 3 etager råder det over i alt 282 værelser, heraf 132 standardværelser samt 150 i superiorklassen. Det kan tilbyde sine gæster en storslået foyer med safeboks, elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en opholdsstue, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne samt stedets internetadgang (mod betaling). Desuden tilbydes der vasketøjsservice (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til børnene.De moderne og smagfuldt indrettede værelser er klimatiserede og har et veludstyret badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-tv, sofagruppe, minibar, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne i superiorklassen er rummeligere og kan tilbyde en ekstra udsigt over poollandskabet, badekar med hydromassage (værelser med whirlpool ved forespørgsel og mod betaling), frugt og vand ved ankomsten samt toiletartikler, badekåbe og hjemmesko. Ved forespørgsel kan der bestilles værelser med forbindelsesdøre.

  Se mere
 • Spring Hotel Bitacora
  Fra945krPr. nat

  Spring Hotel Bitacorastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle california 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4079 meninger fra rejsendeBaseret på 4079 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i Playa de las Américas sydlige kvarter ca. 350m fra stranden og ca. 17km fra lufthavnen. Bygningen er anlagt i terrasseform og er udsmykket med smukke blomster. Der er ca. 200m til indkøbs- og underholdningscentret Safari. Forbindelse med offentlig transport finder man lige ved hotellet (ca. 50 m).Hotellet blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på otte etager og råder over i alt 314 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, café, 2 bars og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg (om sommeren), safeboks og altan.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. På sportsområdet er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, beachvolley, boccia og minigolf (mod betaling), ligesom der ligger en 18-hullers golfbane 1 km fra hotellet. Herudover sørger et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gran Hotel Turquesa Playa
  Fra379krPr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Antonio ruiz álvarez 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 105 Muligheder

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • The Suites at Beverly Hills
  Fra327krPr. nat

  The Suites at Beverly Hillsstars

  Los Cristianos, Tenerife , Calle rodeo 9 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1207 meninger fra rejsendeBaseret på 1207 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Los Cristianos. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 3. 0 kilometer borte. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen omfatter 242 hyggelige værelser. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder The Suites at Beverly Hills vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Suites at Beverly Hills tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. The Suites at Beverly Hills vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  244  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Barcelo Santiago
  Barcelo Santiago
  4,1/5
  Kundevurderingaf  50 Muligheder

  It has been a fantastic vacation in Tenerife. Special with this Hotel.... Baceló Santiago with the bedst view to the sea ... love it :)

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/06/2018

  Fra748krSe mere

 • Terrazas Los Gigantes
  Terrazas Los Gigantes
  4,6/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Meget fint hotel/lejlighed til langtidsferie, med mange fine faciliteter i den store lejligheden, meget flot udsigt og kort til indkøb.

  Knud Norman Nielsen
  Hotelopia-kunde, 07/03/2018

  Fra493krSe mere

 • Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  4,4/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  Vi havde booket et 3-personers værelse, og da vi ankom, beklagede receptionisten, at de desværre ikke havde noget ledigt 3-sengs værelse. Vi blev derfor opgraderet til en kæmpe penthouse lejlighed med ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/02/2018

  Fra539krSe mere