Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  228kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Puerto Palace
  Fra540krPr. nat

  Puerto Palacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle doctor cobiella zaera 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 958 meninger fra rejsendeBaseret på 958 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger i bydelen San Antonio, oven for Taoro-Parken. Der er forbindelse med offentlig transport kun ca. 100 m fra hotellet, mens man finder stranden ca. 800 m væk.Hotellet blev bygget i 1990. Det råder over en 8.000 m2 stor have og har i alt 290 værelser fordelt på 12 etager. Det klimatiserede hotel har en foyer med en døgnåben reception, tre panoramaelevatorer, diverse forretninger, en frisør og en bar. Der er endvidere en indbydende à la carte restaurant. Desuden har gæsterne også mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og minibar/køleskab. Herudover har alle værelser (safeboks), klimaanlæg, centralvarme og altan.Hotellet har en swimmingpool og et separat børnebassin med liggestole. På taget er der en nudist solterrasse, et lille svømmebassin og en jacuzzi. Mod betaling kan man desuden benytte sig af hotellets whirlpool, sauna, forskellige massagetilbud, tennis, squash, fitness-studie og minigolf. Herudover kan man slappe af i solariet, ligesom der også står en lille volleyballbane til rådighed. Et aktivitetsprogram sørger om aftenen for underholdning i form af livemusik og vekslende arrangementer.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Muthu Royal Park Albatros
  Fra354krPr. nat

  Muthu Royal Park Albatrosstars

  Golf del Sur, Tenerife , Avenida galvan bello s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  Lejlighedsanlægget har en rolig beliggenhed i Golf del Sur ca. 300 m fra Atlanterhavskysten. Områderne Las Galletas og El Médano ligger ca. 5 km fra hotellet. Stranden ligger kun få skridt væk. I de umiddelbare omgivelser ligger der et indkøbscenter med talrige forretninger, barer, caféer og restauranter. Køretiden fra hotellet til lufthavnen, Tenerife Syd, er ca. 8 minutter. På hotellet kan man spore en lille smule støj fra lufthavnen.Bygningen rummer desuden en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer.Af yderligere fritidstilbud kan der spilles billard, bowling samt bordtennis. Mod betaling er der endvidere også squash, tennis og minigolf. I nærheden finder man flere forskellige golfbaner.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

  Se mere
 • Parque San Antonio
  Fra431krPr. nat

  Parque San Antoniostars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Ctra. general puerto cruz - arenas s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1154 meninger fra rejsendeBaseret på 1154 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. to km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 16.000 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. I hverdagene kører hotellets minibus til centrum.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1968 og blev renoveret i 1996. Fordelt på fem etager råder det over i alt 10 enkelt- og 250 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, fire elevatorer, et opholdsrum og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar, et minimarked og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der tilbydes endvidere roomservice.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab, safeboks (leje) samt en møbleret altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Ydermere råder hotellet over en sauna, et solarium samt bordtennisborde.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • KN Aparthotel Columbus
  Fra961krPr. nat

  KN Aparthotel Columbusstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida santiago puig 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1282 meninger fra rejsendeBaseret på 1282 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotellet har en ideel beliggenhed kun 800 m fra stranden, og i centrum af dette kosmopolitiske feriested finder man et væld af barer, restauranter og forretninger. Herudover ligger der magelige forbindelser med offentlige transportmidler blot 100 m væk, mens der til lufthavnen Tenerife Syd er omkring 20 km.Komplekset råder over i alt 480 værelser fordelt på 2 bygninger på hver 6 etager. I hovedbygningen ligger foyeren, hvor hotellets gæster har adgang til en lang række ydelser såsom døgnåben reception, restauranter og barer samt en fjernsynsstue, et diskotek med beværtning, et lille supermarked og diverse frisørsaloner. Hotellet tilbyder endvidere nogle computere med internetadgang (mod betaling).Studierne er indrettet med badeværelse, kombineret stue/soveværelse, telefon, tekøkken med elektriske kogeplader, køleskab, kedel, brødrister, safeboks (mod betaling) og altan. Lejlighederne tilbyder også et separat soveværelse. Der tilbydes ydermere satellit-tv mod betaling. De handicapvenligt indrettede lejligheder rummer herudover brusebad for gæster i kørestol, men tilbydes dog kun på anmodning.ellem de 2 bygninger finder man den store swimmingpool, som er omgivet af solterrasser, ligesom der er et børnebassin, liggestole og parasoller. Hertil kommer 2 udendørs boblebade (overdækket), en sauna og et solarium samt en legeplads. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille basketball, volleyball, petanque og et legeområde. Mod betaling kan man desuden spille bordtennis, dart og billard. Hotellet tilbyder tilmed et underholdningsprogram hver dag.åltiderne tilbydes gæsterne i buffetrestauranten.

  Se mere
 • Laguna Park II
  Fra338krPr. nat

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 211 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3601 meninger fra rejsendeBaseret på 3601 meninger fra rejsende

  Dette attraktive aparthotel nyder godt af en fremragende havudsigt med sin beliggenhed hævet op på skråningen og er bekvemt placeret på den populære Costa Adeje. Hotellet har udendørs pool, børnebassin og mange sportsfaciliteter som f.eks. minigolf. Torviscas stranden ligger blot 500 m borte, og Teide nationalpark kan nås på en kort køretur. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på 10 minutter i bil.

  Se mere
 • 4Dreams Hotel
  Fra236krPr. nat

  4Dreams Hotelstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Agustin bethencourt 14 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 496 meninger fra rejsendeBaseret på 496 meninger fra rejsende

  Fra en gågade i det historiske centrum af Puerto de la Cruz, i 4Dreams Hotel tilbyder vi 62 komfortable værelser, fladskærms TV 32 ", gratis WiFi, solterrasse og pool med udsigt over havet og bjergene. Omkring 5 minutter fra Hotel Der er gratis offentlig parkering og busterminal.En behagelig plads til at nyde de attraktioner af øen Tenerife, er vores mål:Nyd Tors-Et par minutter fra hotellet er Atlanterhavet, der bader vores kyster og strande "Have" og "Martianez" med sin uforlignelige Sø.NATURE.- nyde vandreture, fotografering, cykling, paragliding eller blot at gøre en tur til at besøge Teide vulkanen.Nyd Climate.- Betragtes De Kanariske Øer som den bedste i verden, så vi er anerkendt som "det evige forår".Nyd CITY.- Hotellet er beliggende i et af de maleriske gader i Puerto de la Cruz med sin åbne hav Mall, hvor du kan nyde din mad, kultur, haver og museer.

  Se mere
 • Alondras Park
  Fra542krPr. nat

  Alondras Parkstars

  Costa del Silencio, Tenerife , Calle minerva 16 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 502 meninger fra rejsendeBaseret på 502 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger blot ca. 150 m fra havet og kun 1 km fra diverse forretninger, fritidstilbud, restauranter, supermarkeder og barer. Hotellet ligger godt med hensyn til offentlige transportmidler, som afgår blot 200 m væk. Den nærmeste by er Las Calletas, og her finder man en gammel bymidte og en lille sandstrand. Med bil kommer man på ca. 20 minutter til Los Cristianos og Playa de las Américas. Afstanden fra komplekset til lufthavnen Tenerife Syd er på ca. 10 km.Komplekset består af i alt 147 lejligheder samt en døgnåben reception med trådløs internetadgang og vekselbørs. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og parkere på den lille parkeringsplads uden for hotellet.Hver af de indbydende lejligheder er indrettet med et badeværelse, et tekøkken med køleskab, altan og en safeboks (mod betaling), ligesom der også er et fjernsyn (mod betaling).Til rådighed står 3 swimmingpools med et børnebassin og en bar langs bassinkanten og en solterrasse med parasoller. Gæsterne kan også leje liggestole.Der er tale om et kompleks uden forplejning.

  Se mere
 • Castle Harbour
  Fra578krPr. nat

  Castle Harbourstars

  Los Cristianos, Tenerife , Avenida san francisco 12 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 853 meninger fra rejsendeBaseret på 853 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger centralt i et turistområde. Lige i nærheden er der et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 500 m fra hotellet.Komplekset er bygget i 1989 og er på ni etager. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og en vekselbørs. Herudover er der også en bar og en restaurant.De lyse og hyggeligt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse med WC. Herudover er der telefon, tekøkken og køleskab.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen eller slappe af på solterrassen. Der er desuden mulighed for at spille tennis.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Tigotan Lovers&Friends Playa las Américas
  Fra1.340krPr. nat

  Tigotan Lovers&Friends Playa las AméricasstarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle noelia afonso cabrera 6 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1404 meninger fra rejsendeBaseret på 1404 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger i turistområdet Playa de las Americas kun få skridt fra et busstoppested (ca. 50 m) samt lige i nærheden af talrige restauranter og barer og et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 400 m fra hotellet ligger den dejlige strandpromenade. Der er desuden ca. 500 m til stranden.Hotellet er bygget i 1986 og renoveret i år 1996. Dets hovedbygning er på 4 etager og råder over i alt 394 dobbeltværelser og 12 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Bygningen rummer endvidere en kiosk, en frisør, en bar, et diskotek, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der er desuden en internetterminal og en miniklub til børnene (mod betaling), ligesom der tilbydes vaskeservice.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-tv (ved forespørgsel), minibar, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med et integreret børnebassin samt en solterrasse med liggestole, parasoller og en snackbar. Endvidere er der en sauna og en whirlpool. Sportsbegejstrede kan desuden spille tennis (kvartssand), bordtennis og minigolf (mod betaling) samt spille volleyball og dyrke motion i fitness-studiet (gratis). Prikken over i?et er et sæsonafhængigt, internationalt underholdningsprogram for voksne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje
  Fra1.628krPr. nat

  Gran Tacande Wellness & Relax Costa AdejestarsGreenProgram Icon

  Costa Adeje, Tenerife , C alcalde walter paetzmann s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2717 meninger fra rejsendeBaseret på 2717 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 2 km bymidten, hvor man finder et væld af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler blot 500 m væk, mens der er ca. 100 m til stranden.Hotellet åbnede i år 2002 og har fordelt på 7 etager i alt 250 dobbeltværelser samt nogle suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, 8 elevatorer, diverse forretninger samt en frisør. Endvidere er der adskillige barer og tre klimatiserede restauranter (heraf to à la carte), ligesom der også er roomservice og vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks og altan eller terrasse. Herudover er der telefon, internetadgang og satellit--tv.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet, samt et børnebassin, en poolbar, liggestole og parasoller. Herudover kan gæsterne benytte hotellets solarium og whirlpool. Endvidere er der en tennisbane og et fitness-studie, ligesom hotellet også har et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  254  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Barcelo Santiago
  Barcelo Santiago
  4,1/5
  Kundevurderingaf  52 Muligheder

  It has been a fantastic vacation in Tenerife. Special with this Hotel.... Baceló Santiago with the bedst view to the sea ... love it :)

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/06/2018

  Fra1.053krSe mere

 • Terrazas Los Gigantes
  Terrazas Los Gigantes
  4,5/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Meget fint hotel/lejlighed til langtidsferie, med mange fine faciliteter i den store lejligheden, meget flot udsigt og kort til indkøb.

  Knud Norman Nielsen
  Hotelopia-kunde, 07/03/2018

  Fra507krSe mere

 • Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  4,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi havde booket et 3-personers værelse, og da vi ankom, beklagede receptionisten, at de desværre ikke havde noget ledigt 3-sengs værelse. Vi blev derfor opgraderet til en kæmpe penthouse lejlighed med ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/02/2018

  Fra514krSe mere