Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  200kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Catalonia Oro Negro
  Fra672krPr. nat

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 14 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2868 meninger fra rejsendeBaseret på 2868 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turistområderne, kun ca. 100 m fra en forbindelse med offentlig transport. Til havet og stranden er der ca. 500 m.Hotellet er bygget i 1977 og blev renoveret i 2004. Fordelt på tre bygninger råder det over i alt 269 værelser. Hovedbygningen er på ni etager og rummer en døgnåben reception samt en foyer. Herudover er der elevatorer, en frisør, to barer og en restaurant med et ikke-ryger område. Der tilbydes endvidere vaskeservice og en legeplads for de mindste gæster.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et separat børnebassin, en poolbar samt liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke aerobic og vandaerobic samt spille bordtennis, volleyball og billard (mod betaling). Herudover er der et solarium, ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Don Manolito
  Fra511krPr. nat

  Don Manolitostars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Doctor madan s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en forholdsvis rolig sidegade i Puerto de la Cruz gamle bydel. Til sandstranden Playa Jardin er der ca. 300 m, mens der er 10 minutters gang til havbadene. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. 200 m væk.iddelklassehotellet er bygget i 1967 og blev renoveret i 2004. Det er på fire etager og råder over i alt 85 dobbelt- og syv enkeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, elevator og en velholdt 400 m2 stor have. For hotellets gæster står der endvidere en bar, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger område til rådighed. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af faciliteterne.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, væg-til-væg tæpper, lejesafe og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller, sauna og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der bordtennis, billard og et fitness-studie. Ca. 22 km væk finder man en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Bahia Principe Sunlight San Felipe
  Fra915krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1927 meninger fra rejsendeBaseret på 1927 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Puerto de la Cruz kun adskilt fra havet af en strandpromenade. Der er blot få minutters gang til centrum og til havbadene San Telmo. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 400 m væk.Hotellet blev bygget i 1964 og komplet renoveret i år 2006. Det imponerer med sin usædvanlige arkitektur og råder over i alt 260 værelser fordelt på 17 etager. Det velrenommerede hotel kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception og elevator. I bygningen er der desuden forskellige opholdsrum, en læsestue, en fjernsynsstue og et spillelokale samt en frisør, en butik, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der også internetadgang (mod betaling), ligesom man også har mulighed for at bestille vasketøjsservice og sende børnene i miniklub. På de udendørs arealer finder man en legeplads. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsplads.De klimatiserede og komfortabelt indrettede værelser har alle et veludstyret badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, safeboks og altan.I det ca. 10.000 m2 store, velplejede og subtropiske haveanlæg finder man 2 swimmingpools (én opvarmet) med separat børnebassin, solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Hotellets gæster har desuden mulighed for at benytte fitness-studiet. Bordtennis og bueskydning kan man dyrke gratis. Mod betaling er der mulighed for at spille minigolf, billard eller tennis (projektørbelysning). Der er desuden sauna og forskellige massagetilbud. Om dagen tilbydes gæsterne jævnligt et aktivitetsprogram, mens der om aftenen præsenteres livemusik og dans. Desuden ligger der en golfbane 24 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • APARTAMENTOS MARINO TENERIFE
  Fra527krPr. nat

  APARTAMENTOS MARINO TENERIFEstars

  Costa del Silencio, Tenerife , Calle minerva 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 921 meninger fra rejsendeBaseret på 921 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en central beliggenhed i turistbyen Costa del Silencio. Der er kun ca. 1 km til den smukke Costa del Silencio strand og 11 km til Los Christianos stranden. Herudover er der 1,2 km til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport.Det charmerende middelklassekompleks råder på sine 3 etager over i alt 70 lejligheder. Hertil kommer en elegant foyer med døgnåben reception, internetadgang, en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Uden for komplekset er det desuden muligt at parkere.Lejlighederne er smagfuldt og moderne indrettet. De har eget badeværelse med brusekabine, kombineret stue-/soveværelse og et separat soveværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille badminton og hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.

  Se mere
 • Parque de la Paz
  Fra981krPr. nat

  Parque de la Pazstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle luis diaz de losada 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3195 meninger fra rejsendeBaseret på 3195 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger ca. 300 m fra de nærmeste indkøbsmuligheder og 800 m fra turistområderne med diverse restauranter og barer. Stranden ligger ligeledes ca. 800 m væk, mens der er 100 m til en forbindelse med offentlig transport.Anlægget er på fem etager og råder over 220 lejligheder. Der tilbydes endvidere en døgnåben reception, en elevator, en restaurant og Internet (betaling).Lejlighederne er udstyret med badeværelse med brusekabine og WC. Hertil kommer et tekøkken, et lejesafe og en telefon. Lejlighederne er desuden udstyret med et separat opholdsrum og en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin, parasoller, liggestole og en poolbar.

  Se mere
 • Tinerfe Garden
  Fra397krPr. nat

  Tinerfe Gardenstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de los pueblos 24 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde i centrum af Costa Adeje kun ca. 500 m fra stranden. Herudover er der blot en kort spadseretur til feriecentrummet med diverse indkøbsmuligheder. Men også tæt på komplekset ligger der forskellige gågader med barer, restauranter og et afvekslende natteliv. Ydermere er der ca. 100 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Til et mødested for turister, centrum af Playa de las Americas, er der ca. 1 km. Endelig er der ca. 15 minutters kørsel i bil til lufthavnen Tenerife Syd.Anlægget blev renoveret i år 2004 og råder på 2 etager i alt over 76 lejligheder. Endvidere er der foyer med døgnåben reception. Desuden tilbydes der en bar og internetadgang.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt en altan. Tilmed er der eget badeværelse/brusebad/toilet samt komplet indrettet tekøkken med køleskab, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Catalonia las Vegas
  Fra486krPr. nat

  Catalonia las Vegasstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Av de colon 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2505 meninger fra rejsendeBaseret på 2505 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområdet lige ved stranden (ca. 100 m). Lige overfor ligger havbadet ""Martianez"". Den smukke gamle bydel ligger ligeledes få minutters gang fra hotellet. I nærheden finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 100 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1962 og ligger i en 1.500 m2 stor have. Det er på 12 etager og råder over i alt 261 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover er der café, frisør, bar, tv-stue, restaurant med ikke-ryger afdeling, konferencerum og en offentlig internetcomputer (betaling). Natuligvis tilbydes der vaskeservice. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er det telefon og lejesafe på værelserne.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, et børnebassin, liggestole, parasoller, sauna, solarium og forskellige massagetilbud. Der er desuden mulighed for at dyrke aerobic, gå i fitness-studie eller spille tennis, bordtennis, billard, snooker og minigolf. Prikken over i'et er et underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • El Duque
  Fra1.024krPr. nat

  El DuquestarsGreenProgram Icon

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida de bruselas 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1129 meninger fra rejsendeBaseret på 1129 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i et turistområde i Playa del Duque kun ca. 300 m fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested.Komplekset består af en hovedbygning samt adskillige 3-etagers sidebygninger med i alt 210 boligenheder. Det råder endvidere over et fantastisk pool- og havelandskab samt en stilfuld foyer med en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, en hyggelig bar og en restaurant. Bygningen rummer tilmed et konferencerum samt en internetterminal (mod betaling). Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse samt et tekøkken. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne har endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at gå i sauna og få massage (mod betaling). Herudover kan man spille bordtennis, squash, billard/snooker, dart og minigolf samt dyrke aerobic (delvist mod betaling). Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.

  Se mere
 • Paradero
  Fra319krPr. nat

  Paraderostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gómez cuesta 7 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 108 meninger fra rejsendeBaseret på 108 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 400 m fra stranden og ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man diverse barer, restauranter og indkøbsmuligheder.Anlægget er bygget i 2001 og råder over 178 studios. Herudover er der en restaurant, ligesom man også kan bestille vaskeservice.Kompleksets studios råder over eget badeværelse. Der er desuden tv (betaling), tekøkken, køleskab/minibar, lejesafe og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Den nærmeste golfbane ligger ca. 800 m væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Apartamentos Caribe
  Fra578krPr. nat

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 639 meninger fra rejsendeBaseret på 639 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger roligt men centralt midt i turistområdet Playa de las Américas. Til stranden er der ca. 400 m. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 100 m fra komplekset. Til lufthavnen Tenerife Syd er der omkring 18 km.Anlægget er på 7 etager og råder i alt over 130 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, bar/café og fjernsynsstue. Ydermere er der parkeringsmuligheder og mulighed for at bestille vasketøjsservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse, et soveværelse med tvillingesenge, en stue med sovesofa, et badeværelse og et veludstyret køkken samt en altan. Hertil kommer mod betaling safeboks og satellit-tv.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool. Mod betaling kan man endvidere spille tennis og minigolf.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  242  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Barcelo Santiago
  Barcelo Santiago
  4,1/5
  Kundevurderingaf  52 Muligheder

  It has been a fantastic vacation in Tenerife. Special with this Hotel.... Baceló Santiago with the bedst view to the sea ... love it :)

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/06/2018

  Fra1.325krSe mere

 • Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  Santa Barbara Golf & Ocean Golf Club Diamond Res
  4,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi havde booket et 3-personers værelse, og da vi ankom, beklagede receptionisten, at de desværre ikke havde noget ledigt 3-sengs værelse. Vi blev derfor opgraderet til en kæmpe penthouse lejlighed med ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/02/2018

  Fra592krSe mere

 • HD Parque Cristobal Tenerife
  HD Parque Cristobal Tenerife
  4,4/5
  Kundevurderingaf  25 Muligheder

  Dejligt med separate bungalower - som gør at der er meget ro. Kan ikke høre "nabo, overbo eller underboen", eller støj fra gadeplan. Hotellet ligger centralt til indkøb, shopping og strandpromenade. V ...

  Morfar/farfar
  Hotelopia-kunde, 15/02/2017

  Fra1.166krSe mere