Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  224kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard Paddington Hotel
  Fra297krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 312 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 605 meninger fra rejsendeBaseret på 605 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • Bayswater Inn
  Fra782krPr. nat

  Bayswater Innstars

  Bayswater, London , Prince s square 8-16 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2258 meninger fra rejsendeBaseret på 2258 meninger fra rejsende

  Der er tale om et uprætentiøst hotel med en central beliggenhed i nærheden af Hyde Park, Kensington Gardens og Queensway. Til fods eller med den offentlige transport kommer man nemt til snesevis af forretninger og kulturattraktioner. Den nærmeste metrostation hedder Bayswater og ligger kun ca. 350 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1850 og totalrenoveret i 2002 og rummer i alt 139 værelser fordelt på 6 etager, hvoraf 8 er enkeltværelser, 75 tvillinge-/dobbeltværelser og 47 tremandsværelser. Endvidere er der også en hyggelig bar, en restaurant, 2 elevatorer og et konferencelokale på stedet.De stilfuldt indrettede værelser er alle ikke-rygerværelser og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, buksepresse og mulighed for at lave te og kaffe.Caféen i stueetagen ved navn The Clubhouse Coffee Shop tjener også som restaurant/bar og tilbyder udsigt over haven overfor og en afslappet og fredfyldt atmosfære. Restauranten tilbyder desuden en varieret menu, og i baren kan gæsterne nyde forskellige drikkevarer og cocktails.Ankommer man med metroen, er der fra stationen Bayswater (linjerne Circle Line og District Line) mellem 4 og 5 minutters gang. Når man forlader stationen, skal man gå til venstre og herefter til venstre igen ad Moscow Road. Ved Ilcester Gardens skal man gå til højre og efterfølgende ned ad første vej til venstre ved Princes Square. Herudover er der fra Queensway Station på linjen Central Line ca. 7 minutters gang.

  Se mere
 • Hyde Park Executive Apartments
  Fra561krPr. nat

  Hyde Park Executive Apartmentsstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 8-18 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1386 meninger fra rejsendeBaseret på 1386 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel er placeret på Inverness Terrace, på den nordlige side af Hyde Park. Etablissementet ligger kun 5 minutters gang fra metrostationerne Queensway og Bayswater, ligesom Oxford Street og Covent Garden ligger mindre end 10 minutter væk med metro. Gæsterne vil endvidere finde en række barer, pubber, restauranter og butikker i nærheden, mens seværdigheder såsom Notting Hill kan nås på 15 minutter til fods. London Heathrow lufthavn og London Gatwick lufthavn ligger desuden henholdsvis 24 og 60 km væk. Disse stilfuldt designede lejligheder tilbyder moderne indkvartering på en prestigefuld beliggenhed på den nordlige side af Hyde Park, tæt på 3 forskellige metrostationer og med busforbindelser til indre by (City) og West End. Lejligheds-hotellet, som består af i alt 122 boligenheder fordelt på 6 etager, er desuden veludstyret med en foyer med reception og andre bekvemmeligheder. Gæsterne vil ligeledes finde en elevator og internetadgang på stedet samt et højt sikkerhedsniveau med CCTV for at gøre opholdet i London behageligt, ubesværet, sikkert og mindeværdigt. Alle lejligheder indeholder et fladskærmsfjernsyn, internetadgang med bredbånd samt et veludstyret italiensk tekøkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Der er desuden et brusebad og en hårtørrer, dobbeltsenge, strygejern og strygebræt samt centralvarme.

  Se mere
 • Admiral
  Fra688krPr. nat

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 206 meninger fra rejsendeBaseret på 206 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Paddington. Der er i alt 19 gæsteværelser på stedet. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Admiral. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Admiral.

  Se mere
 • Kingsway Park
  Fra688krPr. nat

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Paddington. Ejendommen består af i alt 21 dejlige soveværelser. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kingsway Park har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Queens Park
  Fra598krPr. nat

  Queens Parkstars

  Paddington, London , queensborough terrace 48 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2009 meninger fra rejsendeBaseret på 2009 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af London ikke langt fra Hyde park samt flere andre kendte seværdigheder. Metrostationerne Quensway og Bayswater ligger 5 minutters gang fra hotellet.Det traditionelle hotel råder over 5 etager med i alt 100 værelser, heraf enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. I foyeren finder man en reception med safebokse, vekselbørs og garderobe. Endvidere rummer bygningen en morgenmadsrestaurant. Der er naturligvis mulighed for at benytte internetadgangen samt bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Herudover er der parkeringspladser ikke langt fra hotellet.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, fjernsyn med fjernbetjening, buksepresse, elkedel og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western Corona
  Fra626krPr. nat

  Best Western Coronastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 85-89 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 899 meninger fra rejsendeBaseret på 899 meninger fra rejsende

  Det moderne cityhotel er beliggende i centrum af London i nærheden af Themsen og Buckingham Palace. Lige ved hotellet ligger der en restaurant og en bar, og der er kun 100 m til et diskotek. Hotellet har tilmed en central beliggenhed ved metrostationen Victoria Station (eller stationen Pimlico).Det 4-etagers middelklassehotel blev renoveret i år 2002 og råder over i alt 51 værelser, heraf 9 suiter, 15 enkelt- og 27 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator samt en bar. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og hotellets internetterminal. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, radio, internetadgang, klimaanlæg og centralvarme. Alle værelser er desuden belagt med gulvtæppe.

  Se mere
 • So Sienna
  Fra618krPr. nat

  So Siennastars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 38-40 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i den vestlige del af Central London (Hammersmith-området), 5 minutter med metroen fra Londons attraktioner og inden for 3,2 km af udstillingscentrene Earls Court og Olympia. Af andre berømte attraktioner med nem adgang kan Science and Natural History Museum, Royal Albert Hall og det berømte Harrods nævnes. Til Heathrow lufthavn er der ca. 19 km fra hotellet, mens Gatwick lufthavn ligger omkring 50 km væk og Stansted lufthavn ligger omkring 78 km væk.Lejlighederne, som er en perfekt konstrueret flugtplan fra samtidens monotone og stereotype hotelværelser, tilbyder et design, som tager højde for enhver smag - og ikke 2 lejligheder er ens. Man kan vælge en lejlighed med en elegant og smart appel af underdrivelse med et urbant og livligt billede af ren raffinement og velstand. Hvorvidt man leder efter et tidssvarende, smart, roligt, urbant eller tjekket miljø, tilbydes et privat tilflugtssted i hjertet af metropolen. Hotellet rummer i alt 24 suiter og lejligheder, som blev bygget i 2007 og renoveret i 2008. Gæsterne kan forvente en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en garderobe, restaurant og parkeringsplads. Hotellet tilbyder desuden også vasketøjsservice.Hotellet tilbyder et udvalg af lejligheder med et soveværelse og kategorien boutique-studie. Alle lejligheder rummer stilfuldt og tidssvarende inventar, komfortable møbler og et udvalg af moderne komfort og faciliteter. Hver lejlighed og studie har eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fladskærmsfjernsyn, dvd-afspiller, safeboks, minibar samt strygejern og strygebræt. Herudover rummer lejlighederne også et tekøkken med køleskab, elkedel, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, vaskemaskine/tørretumbler, køkkenredskaber og fint porcelæn. Af hensyn til komforten er hver enhed også udstyret med centralvarme og regulerbart klimaanlæg samt en terrasse.

  Se mere
 • So Park
  Fra555krPr. nat

  So Parkstars

  Battersea, London , Battersea park road 140 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Battersea, er en fantastisk mulighed for homoer. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 200 meter. Hotellet kan tilbyde i alt 37 soveværelser. So Park blev bygget i 2012. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. So Park er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads.

  Se mere
 • So Kings Cross Hotel
  Fra477krPr. nat

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 304 meninger fra rejsendeBaseret på 304 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Kings Cross. I alt 41 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på So Kings Cross Hotel. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge i So Kings Cross Hotel. So Kings Cross Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på So Kings Cross Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  633  Hoteller - London
Side  1  af  64
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • The Cleveland
  The Cleveland
  4,3/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Super beliggenhed, hyggelig sted

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/03/2018

  Fra658krSe mere

 • The Academy
  The Academy
  4,6/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Nice friendly staff. Effective check in and out.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 31/01/2018

  Fra2.714krSe mere

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,6/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra1.006krSe mere