Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  195kr

Anbefalede hoteller - London

 • Kingsway Park
  Fra713krPr. nat

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 322 meninger fra rejsendeBaseret på 322 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Paddington. I alt 21 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Kingsway Park. Kingsway Park omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Kingsway Park har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kingsway Park er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kingsway Park.

  Se mere
 • Rafayel Hotel And Spa
  Fra1.577krPr. nat

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Battersea. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 1 kilometer. Der er i alt 65 gæsteværelser på stedet. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Rafayel Hotel And Spa. Små kæledyr er tilladt på området. Rafayel Hotel And Spa har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Royal National
  Fra1.093krPr. nat

  Royal Nationalstars

  Russell Square area, London , Bedford way 38-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 408 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9569 meninger fra rejsendeBaseret på 9569 meninger fra rejsende

  Et unikt og livligt hotel med unikke faciliteter og direkte forbindelse med Londons metro til Heathrow Lufthavn. Dette skønne hotel ligger i den livlige område Bloomsbury, som er kun 4 minutters gang fra metrostationen Russell Square og 10 minutters gang fra British Museum. Dette sted tilbyder et udvalg af drikke- og spisemuligheder, herunder et pizzeria, en kaffebar, en restaurant, en loungebar og en klassiskmøbleret pub. Andre faciliteter inkluderer møde- og eventfaciliteter samt en bowlingbane og et motionscenter. De beskedne værelser kan have op til 4 personer og har faciliteter til te og kaffe samt eget badeværelse.

  Se mere
 • Tavistock
  Fra1.101krPr. nat

  Tavistockstars

  Russell Square area, London , Tavistock square 48-55 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 349 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3058 meninger fra rejsendeBaseret på 3058 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel i art déco-stil ligger ved Tavistock Square Gardens, hvilket er et perfekt sted til at udforske London. Det kommer med en fantastisk udsigt samt rigtig godt værdi for et historisk Bloomsbury-hotel. Berømte seværdigheder som British Museum, Covent Garden og Theatreland, Regents Park, Tottenham Court Road og de elegante butikker på Oxford Street kan nås inden for en kort gåtur. Metrostationen Russell Square og tog- og metrostationen Euston giver let adgang til alle dele af byen. Heathrow lufthavn ligger mindre end 25 km væk. Der er en rummelig døgnåben reception og en bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink. De moderne værelser har en klassisk udsmykning, og de er alle lyse med eget badeværelse og gratis toiletartikler.

  Se mere
 • Olympic House Hotel
  Fra703krPr. nat

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 401 meninger fra rejsendeBaseret på 401 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i det pulserende hjerte af London. Hotellet ligger i nærheden af mange af byens største attraktioner, herunder Madame Tussaud's, London Zoo og det berømte stormagasin Harrods. Oxford Street og den smukke Hyde Park ligger også i nærheden. Gæsterne er midt i underholdningen med en overflod af pubber, restauranter, shoppingmuligheder og et livligt natteliv, der er tilgængelig i det nærliggende område. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil, så det nemt kan blandes ind med de kosmopolitiske omgivelser. Værelserne er smukt indrettede, hvilket skaber et afslappende, beroligende miljø, hvor man kan undslippe travlheden i byen, der ligger uden for døren.

  Se mere
 • Airways Hotel Victoria, London
  Fra498krPr. nat

  Airways Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 29 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 88 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1178 meninger fra rejsendeBaseret på 1178 meninger fra rejsende

  Dette byhus ligger i centrum af London og er i gåafstand fra byens berømte vartegn. Det er meget tæt på jernbane-, metro- og busstationerne samt Gatwick Express-terminalen ved Victoria Station. Gæsterne finder pubber og barer kun 150 meter fra stedet. Denne familievenlige sted, der blev bygget i 1850, består af værelser med eget badeværelse ogfaciliteter, der gør dem ideelle til både ferie- og forretningsrejsende. Stedet tilbyder en række faciliteter og tjenester, herunder WLAN-internetadgang. Alle værelser er udstyret med moderne elektriske apparater og andre faciliteter. En sund, velafbalanceret kontinental morgenmad er tilgængelig.

  Se mere
 • Barkston Rooms Earls Court
  Fra231krPr. nat

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 1 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 288 meninger fra rejsendeBaseret på 288 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger 190 m fra Earls Court metrostation og 1,2 km fra metrostationerne High St Kensington og Gloucester Road. Det ligger heller ikke langt (mindre end 2 km) fra en række attraktioner såsom Science Museum, Natural History Museum, Royal Albert Hall og West Ends teatre. Til Portobello Road Market er der 15 minutter med offentlige transportmidler og til forretningerne på Oxford Street 20 minutter. Endvidere vil gæsterne på ca. 5 minutter kunne gå fra hotellet til diverse restauranter og barer i Earls Court.Det victorianske rækkehus er behageligt indrettet med en lys og hyggelig foyer med sofaer, kamin, computere med internetadgang, døgnåben reception og et rum til opbevaring af bagage. Endvidere kan gæsterne nyde morgenmaden i morgenmadsrestauranten.Værelserne er indrettet med køjesenge i sovesalsstil eller som private værelser. Til alle boligenheder hører der fællesbadeværelser. Der tilbydes også sengelinned, men gæsterne bliver nødt til at medbringe deres eget håndklæde og toiletartikler. Værelserne er rene og komfortable og ideelle for gæster med lavt budget. Herudover er der også køleskab og centralvarme som standardindretning.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.Fra Earl's Court metrostation drejer man til højre ad A3220/Earls Court Road. Drej herpå til venstre ad Barkston Gardens. Indkvarteringen finder man ca. halvvejs nede ad denne vej.

  Se mere
 • Belgrave Hotel
  Fra432krPr. nat

  Belgrave Hotelstars

  Vauxhall, London , Clapham road 9-13 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 336 meninger fra rejsendeBaseret på 336 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Vauxhall. Ferieboligen kan tilbyde i alt 34 værelser. Belgrave Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Belgrave Hotel. Kæledyr må ikke medbringes til Belgrave Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel London
  Fra3.351krPr. nat

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder

  Hotellet er bygget på en af Londons mest centrale beliggenheder på hjørnet af Oxford Street og Park Lane og placerer dermed gæster kun få skridt fra det allerbedste Englands hovedstad har at byde på. Områdets smarte butikker, verdensberømte stormagasiner og det legendariske natteliv matches kun af de historiske teatre ved West End og de herlige grønne områder i Hyde Park. Gæsterne vil desuden have døgnåben reception og adgang for kørestolsbrugere til fællesområder. Gæsterne kan nyde en frisklavet bid mad eller en forfriskende cocktail i en af hotellets to pulserende barer eller i caféen på stedet. Alle de stilfulde værelser og suiter kan prale af fordele for både krop og sinde, fra luksuriøst sengetøj, badekar og bruser-faciliteter til privilegeret underholdningssæt på værelset og fornem service. Mange af vores værelser har en betagende udsigt over Hyde Park eller Oxford Street, og alle har originale kunstværker, der fejrer vores unikke musikarv.

  Se mere
 • President
  Fra1.177krPr. nat

  Presidentstars

  Russell Square area, London , Guilford street 56-60 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 476 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4185 meninger fra rejsendeBaseret på 4185 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel har en fremragende beliggenhed i London med udsigt over den skønne Russell Square og kun få skridt fra British Museum. Det har en restaurant, en bar og en café. Themsen, Regents Park og Hyde Park kan nås inden for en kort gåtur. Metrostationen Russell Square ligger inden for to minutters afstand og tilbyder let adgang til alle bydele. Togstationen Kings Cross ligger inden for gåafstand. De afslappede værelser er komfortable, nogle har udsigt over Russel Square, men de har alle tv, te- og kaffefaciliteter og eget badeværelse med hårtørrer. Der er en bar i art deco-stil, der serverer eftermiddagste, og som har en jazzpianist i weekenden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  540  Hoteller - London
Side  1  af  54
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser