Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  237kr

Anbefalede hoteller - London

 • Hilton London Metropole
  Fra1.539krPr. nat

  Hilton London Metropolestars

  Paddington, London , Edgware road 225 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6266 meninger fra rejsendeBaseret på 6266 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger kun ca. 100 m fra stationen Paddington. Der er ca. 1 km til Madame Tussauds samt 2 km til Oxford Street. Der er desuden heller ikke særligt langt til metrostationen Edgeware Road. Ligeledes i nærheden ligger det seværdige centrum, hvortil man hurtigt kommer med bil eller billigt med de offentlige transportmidler. Her finder man talrige indkøbsmuligheder samt et væld af barer, restauranter, pubber, caféer og diverse andre underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder over en 23-etagers hovedbygning med i alt 1054 værelser, heraf 20 suiter og 6 lejligheder. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, vekselbørs, elevator og café. Herudover har hotellet en frisørsalon, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Naturligvis er der også en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt leje cykler.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, playstation, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Der er desuden mulighed for at lave te og kaffe på alle værelser.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en sauna. Sportsbegejstrede kan endvidere dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Hilton London Kensington
  Fra927krPr. nat

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperd's Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5092 meninger fra rejsendeBaseret på 5092 meninger fra rejsende

  Dette populære førsteklasses hotel ligger centralt i London-bydelen Kensington med gode offentlige forbindelser i nærheden. Med offentlig transport kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de forskelligste turistattraktioner, som alle ligger i umiddelbar nærhed.Det i år 2002 komplet renoverede hotel er en af de mest populære adresser for den kvalitetsbevidste besøgende i London. Hotellet tilbyder sine gæster en klimatiseret foyer med reception, elevator, pengeskab, restaurant og bar, forretninger, konferencerum og internet.oderne indrettede værelser med badeværelse, hårtørrer, telefon, Satellit-TV, centralvarme, minibar og køleskab.For de mindste gæster er der en Miniklub.Hotelgæsterne tilbydes hver dag en afvekslende morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Norfolk Towers Hotel Paddington
  Fra921krPr. nat

  Norfolk Towers Hotel Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk place 34 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 252 meninger fra rejsendeBaseret på 252 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er opført i en typisk victoriansk stil og ligger i nærheden af Oxford Street i kvarteret West End i London. Metrostationen Paddington Station ligger kun ca. 200 m fra hotellet. I omgivelserne finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden ca. 24 km til lufthavnen Heathrow, mens der er 48 km til lufthavnen Gatwick.Cityhotellet råder over i alt 85 værelser, heraf 1 suite. Bygningen rummer endvidere en restaurant og en charmerende vinkælder.Værelserne er komfortable og velindrettede og råder over eget badeværelse.

  Se mere
 • The Bailey's
  Fra1.844krPr. nat

  The Bailey'sstars

  South Kensington, London , Gloucester road 140 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1336 meninger fra rejsendeBaseret på 1336 meninger fra rejsende

  Dette stilfulde hotel ligger i hjertet af distriktet Kensington i London og er en af de populære adresser for kvalitetsbevidste besøgende. Det udmærker sig i særdeleshed ved sin gode forbindelse til det offentlige transportsystem, som til hver en tid indbyder til opdagelsesture i den pulserende metropol. Den nærmeste undergrundsstation når man indenfor ganske få minutter. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Bygningen, som er bygget i 1876 i viktoriansk stil stråler efter en totalrenovering igen i sin fulde glans. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en elegant foyer med elevatorer, garderobe og en altid åben reception. Det kompetente personale står altid klar med råd og vejledning. Herudover er der en hotelbar, en original pub og en eksklusiv, klimatiseret à la carte restaurant med et separat ikke-ryger område. Yderligere har det et konferencerum med professionelt udstyr, ligesom internetadgangen til hver en tid kan benyttes. Der er desuden roomservice og vaskeservice.Hotellet har alt i alt 212 elegante og moderne værelser. Hvert enkelt har et førsteklasses badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer samt telefon, satellit-TV og internetadgang. Yderligere forefindes der minibar, pengeskab og centralvarme. Værelserne er delvist flisebelagt og har væg-til-væg tæpper.Sportsligt interesserede gæster har mulighed for at benytte hotellets eget fitness-center.Hotelgæsterne tilbydes hver dag omfattende og afvekslende retter fra hotellets buffet. Det præmierede hotelkøkken kan frem for alt også tilbyde lette og sunde retter.

  Se mere
 • Best Western Burns
  Fra970krPr. nat

  Best Western Burnsstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 18-26 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Dette hotel ligger tæt ved Earls Court, kun få minutter fra Royal Albert Hall og Natural History Museum. Heathrow Airport er kun 25 minutters kørsel derfra, og Gatwick Airport er 43 kilometer væk. Mange af Londons topsteder og attraktioner kan nås til fods. Uanset om gæsterne er der i forretningsøjemed eller på ferie, er dette hotel det perfekte sted at nyde et afslappende og komfortabelt ophold. Gæsterne bydes velkommen med moderne komfort, traditionel gæstfrihed og sans for detaljer. Det byder på et udvalg af indkvarteringsmuligheder, der passer til alle typer gæster. Hver værelse er udsmykket efter højeste standard med kvalitetsmøbler og tilbyder satellit-TV, Wi-Fi og the- og kaffemaskine. Andre faciliteter, som gæsterne kan benytte, er en hyggelig bar og en fremragende restaurant.

  Se mere
 • London Hilton on Park Lane
  Fra2.427krPr. nat

  London Hilton on Park Lanestars

  Park Lane, London , Park lane 22 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3784 meninger fra rejsendeBaseret på 3784 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i hjertet af kvarteret Mayfair. Herfra har man en vidunderlig udsigt over Hyde Park. Til fods eller med offentlig transport (ca. 200 m) kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt til nogle af Londons smukkeste seværdigheder.Hotellet er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 1998. Fordelt på 28 etager råder det over i alt 450 værelser, heraf 130 dobbeltværelser og 34 suiter. Bygningen rummer desuden en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs, garderobe og døgnåben reception. Hertil kommer et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet, ligesom der er internetadgang. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage.De luksuriøst indrettede værelser har alle et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, køleskab, safeboks, væg-til-væg tæpper af høj kvalitet samt centralvarme.

  Se mere
 • Westbury
  Fra922krPr. nat

  Westburystars

  South Kensington, London , Collingham place 22-24 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 746 meninger fra rejsendeBaseret på 746 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det smukke distrikt Kensington. I umiddelbar nærhed finder man forskellige seværdigheder såsom udstillingscentrerne Earl's Court og Olympia. Ydermere er der gode forbindelser fra undergrundsstationerne Earl's Court og Clouchester Road til indkøbscentrerne og turistattraktionerne.Hotellet har forskellige bekvemmeligheder, som forbedrer gæsternes ophold. For nylig blev det komplet renoveret og stråler nu igen i sin fulde pragt. Dette hotel egner sig i særdeleshed for unge London besøgende med et lidt mindre budget, som også er i stand til at nyde en uforglemmelig ferie uden en masse luksus.Huset har alt i alt 50 værelser, som alle er enkelt men hyggeligt udstyret. Hvert værelse har bad, WC og telefon.

  Se mere
 • Holiday Villa
  Fra727krPr. nat

  Holiday Villastars

  Bayswater, London , Leinster gardens 37 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 912 meninger fra rejsendeBaseret på 912 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i bydelen Bayswater i nærheden af Hyde Park, Notting Hill og Queensway, hvor der er utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer (ca. 1 km væk). Offentlig transport er blot 300 m væk. Den nærmeste undergrundsstation hedder Bayswater og Queensway..Hotellet blev renoveret i 2003 og dets hovedbygning har 7 etager med i alt 100 værelser, heraf 15 enkelt- og 63 dobbeltværelser samt 22 suiter. Det har en døgnåben reception med pengeskabe, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Hotellet kan tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret malaysisk restaurant med et ikke-ryger område. Ydermere tilbydes der et konferencerum, en offentlig internetterminal en vaskeservice.De velplejede værelser er udstyret med bad/WC, hårtørrer, telefon, kabel-/satellit-TV, fliser, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.Til afslapning har gæsterne mulighed for at benytte hotellets sauna eller få massage.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Nayland
  Fra692krPr. nat

  Naylandstars

  Paddington, London , Sussex gardens 132-134 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Hotellet blev renoveret i år 2001 og ligger i Sussex Gardens i nærheden af Hyde Park. I nærheden ligger den berømte Oxford Street, der indbyder til omfattende indkøb. Stationen Paddington (eksprestog til/fra lufthavnen Heathrow) ligger kun ganske få meter fra hotellet.Den viktorianske bygning og den venlige service er med til at skabe en meget hyggelig atmosfære. Hotellet har en reception, et loungeområde, en internetterminal (mod betaling) samt en bar og en morgenmadssal.De 41 nyligt indrettede værelser er komfortabelt indrettet. På værelserne forefindes badeværelse med brusekabine og hårtørrer. En telefon, et pengeskab og centralvarme hører ligeledes til basisfaciliteterne.

  Se mere
 • Berjaya Eden Park London
  Fra795krPr. nat

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 35-39 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1045 meninger fra rejsendeBaseret på 1045 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel blev renoveret i 2009 og ligger i Bayswater kun en kort gåtur fra Hyde Park og monumentet Marble Arch. Der er ligeledes blot få minutters gang til forskellige indkøbsmuligheder samt et væld af restauranter, barer og pubber.Til hotellets faciliteter hører 114 værelser, en foyer med en døgnåben reception samt en elevator. Af underholdning tilbyder hotellet en behagelig bar og en restaurant med ikke-rygerområder. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Også forretningsfolk kan nyde et fremragende ophold, idet hotellet råder over erhvervsfaciliteter såsom diverse konferenceindretninger og internetadgang.Alle værelser tilbyder en smagfuld indretning, herunder eget badeværelse med hårtørrer. Herudover tilbydes gæsterne satellit-tv og mulighed for at lave te og kaffe.Hver morgen tilbydes gæsterne en morgenmadsbuffet. Aftensmaden kan gæsterne bestille a la carte, eller de kan vælge mellem forskellige menuer. På anmodning kan restauranten desuden sørge for gæster med særlige kostbehov.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  620  Hoteller - London
Side  1  af  62
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser