Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  205kr

Anbefalede hoteller - London

 • So Kings Cross Hotel
  Fra738krPr. nat

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Kings Cross. Lokaliteten har 41 indbydende gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. So Kings Cross Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • So Paddington
  Fra518krPr. nat

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Paddington. De 31 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. So Paddington har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • RestUp London
  Fra270krPr. nat

  RestUp Londonstars

  Waterloo, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 624 meninger fra rejsendeBaseret på 624 meninger fra rejsende

  Dette fantastiske hostel ligger i en stor og traditionel bygning, der er opført for mere end 100 år siden og er totalt renoveret. Det kan prale af en praktisk placering i umiddelbar nærhed til Londons største vartegn, herunder London Eye, Tower of London og Buckingham Palace. Denne stilfulde budget-indkvartering har moderne og moderigtigt interiør, og er den perfekte base til at udforske den pulserende by fra. Alle de delte værelser har basismøbler og er dekoreret på en enkel men praktisk måde. Stedets faciliteter omfatter en restaurant, der serverer lækre måltider hele dagen, samt vaskefaciliteter. Gratis sengelinned tilbydes til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Fra852krPr. nat

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1182 meninger fra rejsendeBaseret på 1182 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Victoria i et let tilgængeligt område meget tæt på metrostationen Victoria og busstationen og banegården Victoria, som alt sammen ligger ca. 400 m væk. Vigtige turistattraktioner såsom Buckingham Palace (ca. 15 minutter til fods eller 800 m væk) og Houses of Parliament er alle inden for gåafstand. Der er omtrent 1,5 km fra hotellet til London Eye, til Leicester Square er der ca. 3 km og til West End er der omkring 2,5 km. Endvidere er der ca. 16 km fra hotellet til London City lufthavn. Herudover er der til Heathrow lufthavn ca. 24 km, mens der til Gatwick lufthavn er ca. 46 km. Endelig ligger lufthavnen London Luton omkring 54 km væk og Stansted lufthavn omtrent 62 km væk.Hotellet, som ligger i en udsøgt victoriansk bygning fra midten af klunketiden, blev bygget i 1859 og har huset adskillige berømte britiske familier, hvorfor udsmykningen er i overensstemmelse med denne tradition. Af behageligheder er der en døgnåben reception og check-out service, internetadgang i foyeren 24 timer i døgnet og vasketøjsfaciliteter (vask og tørring), ligesom strygejern og strygebræt tilbydes på anmodning. Alle disse serviceydelser er muligvis mod betaling. Det familievenlige hotel er på 5 etager og rummer 39 værelser, foyer, safeboks, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og vekselbørs.Værelserne er komfortabelt indrettet og rummer eget badeværelse med et brusebad og gratis krops- og hårshampoo, en velkomstbakke med mulighed for at lave te og kaffe, fjernsyn, telefon og hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med en dobbeltseng, internetadgang, strygejern og strygebræt, centralvarme og regulerbart klimaanlæg.I morgenmadsrestauranten tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Best Western Plus Epping Forest
  Fra479krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige cityhotel ligger i et afsondret område i den forhistoriske skov, Epping Forest. Skoven komplimenteres af en mængde historiske seværdigheder i nærheden: Chingford er hjemsted for dronning Elizabeths jagthytte fra Tudor-perioden; Waltham Abbeys gamle markedsplads stammer fra år 1035. Civilisationen omkring bakkefortet, Ambresbury Banks, fra Jernalderen og Loughton Camp ligger også begge i skoven og er endda ældre end den gamle markedsplads. Hotellet ligger ved den centrale metrolinie (stoppested: South Woodford). Til centrum af London er der 20 km, hvor gæsterne finder teatre, forretninger og hovedstadens berømte attraktioner. Området Docklands ligger øst for London og rummer det finansielle centrum Canary Wharf. For forretningsrejsende og repræsentanter er der blot minutter til M11 og M25, ligesom der man let kommer frem til lufthavnene London City og London Stansted (45 km).Hotellet ligger i en bygning fra 1945, rummer i alt 99 værelser og blev renoveret i 2007. Det klimatiserede etablissement rummer en foyer med døgnåben reception, check-out og elevator. Endvidere er der en café, en bar og en restaurant, ligesom der også tilbydes konferenceindretninger og trådløs internetadgang (sidstnævnte mod betaling). Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Alle værelser har eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og toiletartikler. De har enten en standardmæssig dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelserne er indrettet med alle moderne behageligheder, herunder telefon, satellit-tv med betalingskanaler, internetadgang samt mulighed for at lave te og kaffe.I restauranten serveres der hver dag morgenmad og aftensmad. I baren i loungen kan man få snacks.

  Se mere
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Fra1.900krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5033 meninger fra rejsendeBaseret på 5033 meninger fra rejsende

  Dette populære og traditionelle, komfortable hotel ligger i hjertet London ikke langt fra metrostationen Charing Cross samt blot få skridt fra Covent Garden og Trafalgar Square. I nærheden finder man desuden diverse restauranter og barer (ca. 100 m). Et par meter længere væk finder man endvidere forskellige forretninger, diskoteker og klubber.Den historiske bygning er opført i en victoriansk byggestil og blev renoveret i år 2000. Hotellet består af en 6-etagers hoved- og en 6-etagers sidebygning med i alt 239 værelser, heraf 206 dobbeltværelser og 33 lejligheder. Den stilfulde bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har tilmed et par konferencelokaler, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt gå på Internettet (trådløst).De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, radio, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg/centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
  Fra501krPr. nat

  Hilton Garden Inn London Heathrow Airportstars

  Heathrow Lufthavn, London , Eastern perimeter rd, hatton cross, london - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 108 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2639 meninger fra rejsendeBaseret på 2639 meninger fra rejsende

  The hotel is located within a 4 Minute Walk from Hatton Cross on the Picadilly line. approx. 15 minutes (including walk) from Hotel to any of the 4 Terminals and only 40 Minutes to Picadilly Circus on the Picadilly line

  Se mere
 • City Continental Kensington
  Fra736krPr. nat

  City Continental Kensingtonstars

  Earl's Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger i distriktet Kensington blot 2 minutters gang fra metrostationen Earl's Court. På grund af den centrale beliggenhed i hjertet af London er hotellet det perfekte opholdssted for såvel turister som forretningsfolk. Fra hotellet kommer man hurtigt til mange af byens seværdigheder som f.eks. stormagasinet Harrod's og Royal Albert Hall.Cityhotellet, der ligger på en hovedgade, er bygget i 1904 og blev renoveret i 2004. Fordelt på 6 etager har det i alt 60 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception samt ikke-rygeretager. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet og bestille vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv og internetadgang. Værelserne opvarmes centralt.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Wesley
  Fra1.194krPr. nat

  The Wesleystars

  Euston, London , Euston street 81-103 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1962 meninger fra rejsendeBaseret på 1962 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Euston. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 1 kilometer. Boligen består af 100 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2013. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel.

  Se mere
 • Novotel London Blackfriars
  Fra1.302krPr. nat

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo, London , Blackfriars road 46 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2915 meninger fra rejsendeBaseret på 2915 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Waterloo. Stedet kan tilbyde i alt 182 gæsteværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2012. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 10 handicapvenligt soveværelse. Dette kæledyrsvenlige sted accepterer kæledyr i alle størrelser. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  247  Hoteller - London
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,6/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra1.020krSe mere

 • Thistle Hyde Park
  Thistle Hyde Park
  4,2/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Det eneste - som ikke var så godt - her tale jeg om værelse ´- 133 - som jeg boede på - man kunne ikke kigge ud af vinduerne - det var meget væmmeligt !!! Ligeledes - var der ikke nogen nødu ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/12/2014

  Fra1.300krSe mere

 • Jurys Inn London Watford
  Jurys Inn London Watford
  4,3/5
  Kundevurderingaf  67 Muligheder

  Perfekt hotel til overnatning. Ligger centralt imellem Watford Junction, Gågaden og Shoppingcenter. Bus 724 fra Heathrow airport stopper lige udenfor døren.

  Karsten Jensen
  Hotelopia-kunde, 04/12/2013

  Fra701krSe mere