Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  219kr

Anbefalede hoteller - London

 • Hampton Inn London Docklands
  Fra1.227krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Dockland Airport. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 34. 4 kilometer. I alt 209 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hampton Inn London Docklands. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Hampton Inn London Docklands har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kensington Court
  Fra969krPr. nat

  Kensington Courtstars

  Earl's Court, London , Nevern place 33-35 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem kvartererne Kensington og Earl's Court. Restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i form af Earl's Court metrostation finder man i nærheden (100-150 m væk). Earl's Court udstillingscenter finder man også i nærheden kun 2 minutters gang væk.Dette city-hotel blev opført i 1972, renoveret i 1995 og rummer i alt 23 dobbeltværelser fordelt på 6 etager. Gæsterne kan benytte foyeren med døgnåben reception, ligesom der tilbydes elevator, fjernsynsstue, restaurant (med børnestole), fælles internetadgang og parkeringspladsen. Der er også mulighed for at bestille vasketøjsservice på hotellet.De indbydende værelser er indrettet med et badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng og gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst er centralvarme en del af standardindretningen.Hver morgen kan gæsterne vælge deres morgenmad fra en righoldig buffet.

  Se mere
 • Amba Hotel Marble Arch
  Fra2.247krPr. nat

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2668 meninger fra rejsendeBaseret på 2668 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses city-hotel ligger centralt lige ved indkøbsstrøget Oxford Street. Endvidere ligger metrostationen Marble Arch kun et stenkast fra hotellets indgang.Til faciliteterne hører en stor foyer med døgnåben reception samt elevator, garderobe og kiosk, ligesom der er en café, en bar og en restaurant. Herudover er der konferenceindretninger og WLAN/internetadgang til forretningsrejsende. Der er ligeledes WLAN/internetadgang på hvert værelse og i samtlige fællesområder. Ved længere ophold kan gæsterne også bestille vasketøjsservice på hotellet.Hvert af de rummelige værelser har eget badeværelse og er udstyret med køleskab, safeboks, centralvarme og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover hører også telefon, satellit-tv, radio og WLAN/internetadgang til faciliteterne på hvert enkelt værelse.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie.Restauranten tilbyder en varieret a la carte-menu.

  Se mere
 • Thistle Piccadilly
  Fra2.635krPr. nat

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1302 meninger fra rejsendeBaseret på 1302 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af London mellem Piccadilly Circus og Leicester Square. Den nærmeste metrostation hedder Piccadilly Circus. Lige i nærheden af hotellet finder man diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet blev bygget i år 1900 og blev renoveret i 1996. Det ligger på en hovedgade og består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 92 værelser, heraf 89 dobbeltværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. På hotellet er der endvidere en bar, en pub og en klimatiseret restaurant. Der er naturligvis en internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/satellit-tv, radio, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Hard Rock Hotel London
  Fra2.289krPr. nat

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder

  Dette charmerende hotel kan findes i Marble Arch. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 5 kilometer. I alt 998 værelser er til rådighed for gæsterne. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hard Rock Hotel London er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler.

  Se mere
 • Days Hotel Waterloo
  Fra1.450krPr. nat

  Days Hotel Waterloostars

  Waterloo, London , Kennington road 54 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 120 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3100 meninger fra rejsendeBaseret på 3100 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger centralt lige over for Imperial War museum og blot 10 minutters gang fra banegården Waterloo og pariserhjulet London Eye. Det er den ideelle beliggenhed, hvis man ønsker at besøge teatrene, biograferne, kunstgallerierne og museerne eller gå på indkøb i Londons West End. London City lufthavn ligger omkring 15 km fra hotellet, mens Heathrow lufthavn ligger ca. 29 km væk.Dette familievenlige, moderne hotel tilbyder 162 værelser med eget badeværelse, en restaurant, café, bar, en foyer samt WLAN/internetadgang (mod betaling). I baren og lounge-området, som er åbne 24 timer i døgnet, kan gæsterne nyde en forfriskende drink og se dagens kamp på 50 tommer-fjernsynet med widescreen. Foyeren tilbyder en døgnåben reception og check-out service, garderobe og elevator, ligesom gæsterne tilbydes vasketøjsservice og parkeringsplads til bilen mod betaling.De moderne og møblerede værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad (power shower) og hårtørrer, mulighed for at lave gratis te og kaffe, telefon, fjernsyn med et udvalg af free-view- og Sky-kanaler samt WLAN/internetadgang mod betaling. Desuden er værelserne indrettet med dobbeltsenge samt radiatorer, som kan reguleres på værelserne.Restauranten serverer morgenmad og aftensmad.ed metroen (the tube) fra Heathrow lufthavn skal man tage Picadilly Line til stationen Picadilly Circus, derefter Bakerloo Line til stationen Lambeth North. Med tog og bus fra Gatwick lufthavn skal man tage toget til banegården Victoria station, derefter bus nr. 48 til stoppestedet Lambeth North. Med tog og bus fra Stansted lufthavn skal man tage toget til banegården Liverpool Street station. Dernæst tager man bus nr. 344, som holder lige ved hotellet.

  Se mere
 • House of Toby
  Fra1.295krPr. nat

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 182 meninger fra rejsendeBaseret på 182 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Kings Cross. Beliggende indenfor 3. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 7 kilometer. Hotellet består af i alt 24 dejlige værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Thistle Holborn
  Fra2.128krPr. nat

  Thistle Holbornstars

  Russell Square area, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2768 meninger fra rejsendeBaseret på 2768 meninger fra rejsende

  Dette traditionsrige luksushotel ligger i forretningskvarteret Bloomsbury i nærheden af den berømte Oxford Street og teaterdisktriktet. Til fods kommer man hurtigt til diverse indkøbsmuligheder (ca. 400 m), barer og restauranter (ca. 200 m) samt forskellige diskoteker (ca. 1 km). Desuden ligger metrostationen Holborn lige i nærheden af hotellet.Hotellet er bygget i 1898 og blev renoveret i 2000. Det råder over 6 etager med i alt 129 værelser,I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer. Bygningen rummer endvidere en bar, en klimatiseret à la carte restaurant, ligesom der er mulighed for at få på Internettet. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har et flisebelagt badeværelse med badekar, brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med strygebræt, telefon, fjernsyn, radio, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Fra3.145krPr. nat

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3569 meninger fra rejsendeBaseret på 3569 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger centralt på Leicester Square og med overordentligt gode forbindelser til de offentlige transportmidler. Således når man nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Hotellet er nyrestaureret og har i alt 124 værelser fordelt på 7 etager, heraf er 47 enkelt- og 55 dobbeltværelser. Ydermere er der 5 suiter. Hotellet tilbyder sine gæster adskillige bekvemmeligheder såsom en garderobe, elevator, pengeskab og en reception, som har åbent alle døgnets 24 timer. Dertil kommer, at hotellet har en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant. Gæsterne kan benytte hotellets internetadgang og som yderligere service kan man benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser har badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer samt centralvarme, telefon, satellit-TV og egen internetadgang. Ydermere er de udstyret med en minibar, et køleskab, et pengeskab og væg-til-væg tæpper af høj kvalitet.Hotellets gæster har mulighed for at benytte hotellets fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  Fra1.165krPr. nat

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, London , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1886 meninger fra rejsendeBaseret på 1886 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger i distriktet Chelsea lige i nærheden af indkøbsgaden Kings Road. Hyggelige restauranter og pubs ligger blot få minutters gang fra hotellet (ca. 800 m). Offentlig transport ligger lige udenfor døren (50 m).Cityhotellet åbnede i 2004 har ialt 172 doppeltværelser fordelt på 6 etager. Til hotellets faciliteter hører udover en foyer med en døgnåben reception, garderobe og vekselbørs også elevator, konferencerum, vaskeservice, parkeringsplads og garage. Ydermere har hotellet en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets internetterminal.De tiltalende værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Endvidere er der minibar og pengeskab samt centralvarme. Der er fliser og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Frokost og aftensmad kan vælges fra menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  593  Hoteller - London
Side  1  af  60
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser