Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  296kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Hotell Dialog
  Fra355krPr. nat

  Hotell Dialogstars

  Stockholm vy, Stockholm , Dialoggatan 1 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Stockholm, er dette hyggelige hotel optimalt for homoseksuelle. . Ejendommen består af i alt 87 dejlige værelser. Hotell Dialog blev fuldstændig renoveret i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotell Dialog har ikke børnesenge efter anmodning. Hotell Dialog er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Freys
  Fra811krPr. nat

  Freysstars

  Stockholm vy, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1791 meninger fra rejsendeBaseret på 1791 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Stockholm. Lokaliteten har 127 indbydende soveværelser. Freys blev fuldstændig moderniseret i 2015. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  Fra471krPr. nat

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Dette charmerende botel kan findes i Stockholm. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 90. Rygerfjord Hotel And Hostel blev fuldstændig renoveret i 2017. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Rygerfjord Hotel And Hostel.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.330krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1977 meninger fra rejsendeBaseret på 1977 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra1.063krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2489 meninger fra rejsendeBaseret på 2489 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra781krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1486 meninger fra rejsendeBaseret på 1486 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.316krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 879 meninger fra rejsendeBaseret på 879 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Fra1.019krPr. nat

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 177 meninger fra rejsendeBaseret på 177 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Stockholm. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hotellet ligger indenfor en afstand af 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 221 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 18 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Elite Hotel Carolina Tower. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra700krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Downtown Camper By Scandic
  Fra1.521krPr. nat

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1903 meninger fra rejsendeBaseret på 1903 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Stockholm. Der er i alt 494 værelser på stedet. Bolig enblev opført i 1984. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Alle der bor i denne bolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  73  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra701krSe mere

 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Venlig og imødekommende personale i reception

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2015

  Fra1.159krSe mere