Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  409kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra1.299krPr. nat

  Elite Hotel Marina TowerstarsGreenProgram Icon

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1486 meninger fra rejsendeBaseret på 1486 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • ApartHotel Telefonplan
  Fra571krPr. nat

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Stockholm. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra skråningerne. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 91 værelser. ApartHotel Telefonplan undergik en renovering i 2018. ApartHotel Telefonplan er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. ApartHotel Telefonplan er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  Fra409krPr. nat

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Dette komfortable botel er i Stockholm. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver botellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. Lokaliteten har 90 indbydende gæsteværelser. Rygerfjord Hotel And Hostel undergik en renovering i 2017. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Rygerfjord Hotel And Hostel. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Rejsende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Rygerfjord Hotel And Hostel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Clarion Collection Hotel Tapto
  Fra810krPr. nat

  Clarion Collection Hotel Taptostars

  Stockholm vy, Stockholm , Jungfrugatan 57 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1339 meninger fra rejsendeBaseret på 1339 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Stockholm tæt på Statens Historiska Museum. Det ligger herudover få minutter fra Junibackens børneboghandel og forlystelsespark, Nordisk Museum (Nordiska Museet), Strindbergsmuseet og Vandmuseet (Aquaria Vattenmuseum) samt Skansen, som er det ældste frilandsmuseum i verden, og dens zoologiske have. Endvidere ligger der en metrostation ca. 200 m fra hotellet og til Stockholms hovedbanegård er der omkring 2 km. Stockholm-Bromma lufthavn ligger desuden ca. 20 km fra hotellet, mens lufthavnen Stockholm-Arlanda ligger omkring 45 km væk.Hotellet tilbyder i alt 124 værelser. Rejsende i grupper vil sætte pris på stedets mødelokaler med adgang til kopiering og fax. Til gæsternes bekvemmelighed ligger der herudover vasketøjsfaciliteter og en vekselbørs på ejendommen. Ydermere rummer hotellet døgnåben reception, elevator, WLAN/internetadgang og en parkeringsplads til bilen.Værelserne er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, satellit-/kabel-tv og internetadgang.Hotellet tilbyder gæsterne en sauna.orgenmad serveres dagligt og der er en buffet til aftensmaden.

  Se mere
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Fra1.247krPr. nat

  Elite Hotel Carolina TowerstarsGreenProgram Icon

  Stockholm vy, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 177 meninger fra rejsendeBaseret på 177 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Stockholm, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetIndenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 221 soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Elite Hotel Carolina Tower forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Elite Hotel Carolina Tower har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Clarion Collection Wellington
  Fra996krPr. nat

  Clarion Collection Wellingtonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Storgatan 6 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 866 meninger fra rejsendeBaseret på 866 meninger fra rejsende

  Dette stockholmske hotel har en bekvemmelig beliggenhed i centrum tæt på det ældste frilandsmuseum i verden. Frilandsmuseet Skansen ligger på øen Djurgården i midten af Stockholm og rummer en zoologisk have, et akvarium, et parkanlæg og mange årlige festivaler. Den Kongelige Ballet (Kungliga Baletten) og Den Kongelige Opera (Kungliga Operan) ligger kun få minutter fra logiet.Dette hotel består af i alt 60 værelser. Hotellets faciliteter inkluderer vekselbørs, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Etablissementet tilbyder flersproget personale for gæsternes bekvemmeligheds skyld.Hvert af de smagfuldt indrettede værelser er udstyret med en hårtørrer, kaffemaskine, kabel-tv samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer en altan på nogle af værelserne. Ydermere tilbydes der også ikke-rygerværelser og værelser i kategorien executive.Ønsker gæsterne at holde sig i form, kan de træne i fitness-studiet.Der serveres morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Clarion Hotel Stockholm
  Fra663krPr. nat

  Clarion Hotel Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Ringvagen 98 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3469 meninger fra rejsendeBaseret på 3469 meninger fra rejsende

  Beliggende i Stockholm , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2003. Ejendommen består af 532 værelser. Ejendommen består af 75 enkeltværelser, 280 dobbeltværelser, 15 junior-suiter, 5 suiter og 20 handicapvenlige værelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Clarion Hotel Arlanda Airport
  Fra1.113krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2597 meninger fra rejsendeBaseret på 2597 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel har en priviligeret placering ved siden af Arlanda Lufthavns SkyCity mellem terminal 4 og 5. Det byder på et udvalg af smagfuldt indrettede værelser med moderne møblement samt moderne faciliteter som gratis Wi-Fi internetadgang og fremragende udsigt over startbanerne. De har alle fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, et arbejdsbord der er ideelt til forretningsrejsende og et privat klinkebadeværelse med en hårtørrer. Spisemulighederne omfatter tre forskellige restauranter såsom en lobby-bar, à la carte restaurant samt en Skybar, der ligger 35 meter oppe og har fremragende panoramisk udsigt over flyen,e der letter og lander. Gæsterne kan gøre brug af den gratis adgang til et afslapningsområde med et spa og træningslokale.

  Se mere
 • Quality Hotel Friends
  Fra748krPr. nat

  Quality Hotel Friendsstars

  Stockholm vy, Stockholm , Rasta strandvag 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2022 meninger fra rejsendeBaseret på 2022 meninger fra rejsende

  Dette trendy og ultramoderne konferencehotel ligger lige udenfor Stockholm, kun en kort gåtur fra Solna banegård, hvorfra togene ankommer til Stockholms bymidte på kun 8 minutter. Olle Olsson Hagalund museet er 2,5 kilometer væk og er et besøg værd for fans af denne kunstners værker, og den grønne park med de åbne områder, Haga Park, er kun 5 minutters køretur væk.Dette hotel er ideelt til forretningsrejsende og har 15 banquet- og konferencelokaler med en samlet mødekapacitet på 2.500 personer. Friends Arena er også lige ved siden af. De indbydende værelser har et unikt og moderne design og tilbyder gratis Wi-Fi samt fladskærmsfjernsyn og praktiske arbejdsborde. Gæster kan træne i træningslokalet, jogge på den nærliggende jogging-sti og slappe af i saunaen efter en travl dag med møder, og starte næste dag med en sund, økologisk morgenmad, der tilsammen giver en produktiv og dynamisk forretningsrejse.

  Se mere
 • Quality Hotel Park
  Fra681krPr. nat

  Quality Hotel Parkstars

  Undefined, Stockholm , Saltsjotorget p.o. box 130 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 415 meninger fra rejsendeBaseret på 415 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Sodertalje. Stedet omfatter 149 hyggelige soveværelser. Stedet blev opført i 1988. Endvidere må de der bor i denne feriebolig, bo sammen med deres kæledyr. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser