Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  401kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Continental
  Fra1.301krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1977 meninger fra rejsendeBaseret på 1977 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra1.496krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2489 meninger fra rejsendeBaseret på 2489 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ApartHotel Telefonplan
  Fra542krPr. nat

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Stockholm. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra skråningerne. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 91 værelser. ApartHotel Telefonplan undergik en renovering i 2018. ApartHotel Telefonplan er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. ApartHotel Telefonplan er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra923krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Generator Stockholm
  Fra1.051krPr. nat

  Generator Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Torsgatan 10 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1198 meninger fra rejsendeBaseret på 1198 meninger fra rejsende

  Med kun 5 minutters gang fra hovedbanegården, er dette moderne etablissement placeret i det chikke område, Torsgatan. Denne ejendom er kendt for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mode, og er perfekt til både forretnings- og ferierejser. Vasa-museet og Kongeslottet er kun en kort gåtur væk, mens besøgende også kan nyde lokale delikatesser og blive forelskede i byen på en sejltur. Gæsterne kan tage en gåtur og nyde en kaffe i nordisk stil, eller gå ned til en af de mange vintage-butikker. Ejendommen har fleksible og rummelige sociale områder, fyldt med smukke designdetaljer, hvor gæsterne kan møde nye venner, samt benytte 24 timers receptionen med en leder, der altid er til stede og kan hjælpe. Derudover er alle værelsestyper ensuite og omfatter sengelinned, der garanterer et behageligt ophold.

  Se mere
 • Downtown Camper By Scandic
  Fra1.300krPr. nat

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1903 meninger fra rejsendeBaseret på 1903 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Stockholm. Der er i alt 494 værelser på stedet. Bolig enblev opført i 1984. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Alle der bor i denne bolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 • Scandic Upplandsgatan
  Fra928krPr. nat

  Scandic Upplandsgatanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Upplandsgatan 4 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 725 meninger fra rejsendeBaseret på 725 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Stockholm. Der er i alt 124 soveværelser på stedet. Dette sted blev opført i 2015. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Scandic Upplandsgatan har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Scandic Upplandsgatan. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen.

  Se mere
 • Scandic Anglais Stockholm
  Fra1.287krPr. nat

  Scandic Anglais Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , humlegardsgatan 23, box 5178 102 44 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1478 meninger fra rejsendeBaseret på 1478 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed i Stockholm. Der er kun få minutters gang til den smukke, gamle bydel (ca. 1 km). Metrostationen Ostermalmstorg (linie 3) ligger endvidere 1 km fra hotellet.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab og buksepresse.

  Se mere
 • Scandic Norra Bantorget
  Fra1.060krPr. nat

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Stockholm vy, Stockholm , Wallingatan 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1247 meninger fra rejsendeBaseret på 1247 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger i en stor bygning, der også er konferencecenter, i det centrale Stockholm. Det ligger i Wallingatan, en sidegade til den berømte Drottninggatan, i et stille område der stadig er tæt på alle seværdigheder og lydene i Stockholm, for at sikre at gæsterne får mest muligt ud af deres besøg i Stockholm. Stockholm Slot er kun 20 minutter væk til fods, mens Skansen friluftsmuseum er 40 minutters gang fra hotellet, 10 minutter med offentlig transport. Dette hotel har værelser i forskellige størrelser, herunder suiter, superior- og standardværelser. Mini-studielejligheder med tekøkken er også en mulighed og er ideelt til længere ophold. Alle værelser er indrettet i en moderne stil og har alt det nødvendige i tilbehør, som kan sikre et behageligt ophold for gæsterne.

  Se mere
 • Scandic Jarva Krog Stockholm
  Fra1.181krPr. nat

  Scandic Jarva Krog Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i en forstad til Stockholm og byder på de bedste forudsætninger for at gå på opdagelse i byen. Lige i nærheden ligger slottet Ulrikdal. Der er desuden kun ca. 200 m til et stoppested, hvorfra der kører en bus til lufthavnen. Den nærmeste metrostation er Bergshamra.iddelklassehotellet råder over 11 etager med i alt 204 værelser. Bygningen rummer desuden en café, to barer og en restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellet et business-center med 16 konferencerum og internetadgang samt en parkeringsplads.De hyggelige og indbydende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra924krSe mere