Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  443kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.518krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 864 meninger fra rejsendeBaseret på 864 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.757krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1898 meninger fra rejsendeBaseret på 1898 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Upplandsgatan
  Fra1.190krPr. nat

  Scandic Upplandsgatanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Upplandsgatan 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 690 meninger fra rejsendeBaseret på 690 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Stockholm. Der er i alt 124 soveværelser på stedet. Dette sted blev opført i 2015. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Scandic Upplandsgatan har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Scandic Upplandsgatan. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen.

  Se mere
 • Scandic Norra Bantorget
  Fra1.289krPr. nat

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Stockholm vy, Stockholm , Wallingatan 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1201 meninger fra rejsendeBaseret på 1201 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger i en stor bygning, der også er konferencecenter, i det centrale Stockholm. Det ligger i Wallingatan, en sidegade til den berømte Drottninggatan, i et stille område der stadig er tæt på alle seværdigheder og lydene i Stockholm, for at sikre at gæsterne får mest muligt ud af deres besøg i Stockholm. Stockholm Slot er kun 20 minutter væk til fods, mens Skansen friluftsmuseum er 40 minutters gang fra hotellet, 10 minutter med offentlig transport. Dette hotel har værelser i forskellige størrelser, herunder suiter, superior- og standardværelser. Mini-studielejligheder med tekøkken er også en mulighed og er ideelt til længere ophold. Alle værelser er indrettet i en moderne stil og har alt det nødvendige i tilbehør, som kan sikre et behageligt ophold for gæsterne.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra1.821krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2428 meninger fra rejsendeBaseret på 2428 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Haymarket By Scandic
  Fra1.076krPr. nat

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger i Stockholm. De 401 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne bolig undergik en renovering i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Haymarket By Scandic.

  Se mere
 • Freys
  Fra1.003krPr. nat

  Freysstars

  Stockholm vy, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1732 meninger fra rejsendeBaseret på 1732 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Stockholm. Lokaliteten har 127 indbydende soveværelser. Freys blev fuldstændig moderniseret i 2015. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Scandic Kungens Kurva Stockholm
  Fra1.145krPr. nat

  Scandic Kungens Kurva Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , ergardsvagen 2 huddinge, stockholm 857 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 594 meninger fra rejsendeBaseret på 594 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i et af Stockholms livlige forretningsområder. Bymidten ligger desuden omkring 15 minutters kørsel fra hotellet. I nærheden finder man desuden oplevelsescenteret Heron City samt verdens største IKEA. Den nærmeste metrostation hedder Skarholmen.Det moderne byhotel blev renoveret i 2003 og er indrettet i skandinavisk stil. På de 8 etager er der i alt 263 værelser. Hertil kommer en café, en bar, en restaurant med ikke-ryger-afdeling, et konferencerum og et businesscenter.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets indendørs swimmingpool, hvor der også er en sauna. Herudover er der mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Skärholmen
  Fra1.092krPr. nat

  Scandic Skärholmenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Oxholmsgrand 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 3 kilometer. Det samlede antal værelser er 201. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Skärholmen er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Scandic Skärholmen.

  Se mere
 • Best Western Jarva
  Fra542krPr. nat

  Best Western Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 661 meninger fra rejsendeBaseret på 661 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Stockholm. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet kan tilbyde i alt 183 soveværelser. Best Western Jarva blev bygget i 2011. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Der er ikke 24 timers åben reception. Best Western Jarva har ikke børnesenge efter anmodning. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  74  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Best Western Bentleys
  Best Western Bentleys
  3,5/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fin central beliggenhed.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/05/2017

  Fra965krSe mere

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra1.674krSe mere