Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  351kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Continental
  Fra1.044krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1951 meninger fra rejsendeBaseret på 1951 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra941krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2475 meninger fra rejsendeBaseret på 2475 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ApartHotel Telefonplan
  Fra518krPr. nat

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Stockholm. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra skråningerne. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 91 værelser. ApartHotel Telefonplan undergik en renovering i 2018. ApartHotel Telefonplan er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. ApartHotel Telefonplan er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Haymarket By Scandic
  Fra1.066krPr. nat

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger i Stockholm. De 401 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne bolig undergik en renovering i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Haymarket By Scandic.

  Se mere
 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.306krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Scandic Skärholmen
  Fra585krPr. nat

  Scandic Skärholmenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Oxholmsgrand 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 3 kilometer. Det samlede antal værelser er 201. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Skärholmen er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Scandic Skärholmen.

  Se mere
 • Scandic Infra City
  Fra626krPr. nat

  Scandic Infra Citystars

  Stockholm vy, Stockholm , Kanalvagen 194 61 upplands vasby 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 765 meninger fra rejsendeBaseret på 765 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det nordlige Stockholm ikke langt fra Arlanda lufthavnen. Tæt herved finder man Stockholms største galleri. 25 km herfra finder man bymidten og der afgår offentlige transportmidler ca. 3 km væk.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2000 og er på 24 etager. Det har i alt 236 moderne værelser. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en restaurant med ikke-ryger-afdeling og et businesscenter med flotte konferencerum, kopimaskiner, fax og internetadgang. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice hele døgnet rundt.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Superior-værelserne og suiterne har herudover en ekstra sofaseng, ligesom der her også er mulighed for at lave te og kaffe.Hotellet råder desuden over en sauna, en solterrasse, en indendørs swimmingpool og et fitness-studie.

  Se mere
 • Generator Stockholm
  Fra755krPr. nat

  Generator Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Torsgatan 10 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1171 meninger fra rejsendeBaseret på 1171 meninger fra rejsende

  Med kun 5 minutters gang fra hovedbanegården, er dette moderne etablissement placeret i det chikke område, Torsgatan. Denne ejendom er kendt for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mode, og er perfekt til både forretnings- og ferierejser. Vasa-museet og Kongeslottet er kun en kort gåtur væk, mens besøgende også kan nyde lokale delikatesser og blive forelskede i byen på en sejltur. Gæsterne kan tage en gåtur og nyde en kaffe i nordisk stil, eller gå ned til en af de mange vintage-butikker. Ejendommen har fleksible og rummelige sociale områder, fyldt med smukke designdetaljer, hvor gæsterne kan møde nye venner, samt benytte 24 timers receptionen med en leder, der altid er til stede og kan hjælpe. Derudover er alle værelsestyper ensuite og omfatter sengelinned, der garanterer et behageligt ophold.

  Se mere
 • Scandic Foresta
  Fra740krPr. nat

  Scandic Forestastars

  Stockholm vy, Stockholm , Herserudsvagen 22 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 562 meninger fra rejsendeBaseret på 562 meninger fra rejsende

  Dette imponerende hotel ligger på Lidingö i Stockholms indre skærgård, blot 15 minutter fra Stockholms centrum. Den nærmeste busstation ligger ca. 5 minutters gang væk og metroen ca. 10 minutters gang væk. Lidingö byder på mange udendørs aktiviteter hele året rundt. Gæsterne må ikke gå glip af et besøg på Millesgården, som er nabo til hotellet, og som er den berømte kunstner Carl Milles hjemsted og kunstgalleri.Dette har været et vigtigt mødested siden 1910, da den tidligere bestyrer af Grand Hotel for første gang slog dørene op til sit slot på klinten. Gæsterne kan nyde aftensmaden med udsigt over havet og Stockholm eller slappe af med en avis og en drink i hotellets bar. Det er også muligt at arrangere møder eller konferencer i et af hotellets 7 mødelokaler eller planlægge et arrangement i slottets tårn. Hotellet rummer i alt 95 værelser samt foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og en restaurant. Desuden er der konferencefaciliteter, internetadgang, parkeringsplads og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne i kategorien standard er indrettet i nordisk design med lyst træ og naturlige materialer. På alle værelser er der af faciliteter hårtørrer, køleskab, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, skrivebord og trådløs internetadgang. Der er også en lænestol til at slappe af i og et separat badeværelse med brusebad. Endvidere er der dobbeltseng, minibar, strygejern og strygebræt.Hotellet råder over et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet hver dag, frokosten som buffet eller a la carte og aftensmaden a la carte.

  Se mere
 • Best Western Stockholm Jarva
  Fra411krPr. nat

  Best Western Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Det samlede antal værelser er 183. Best Western Stockholm Jarva blev bygget i 2011. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Alle badeværelser på Best Western Stockholm Jarva er handicapvenlige. Alle der bor på ejendommen, kan tage deres kæledyr med. Dette hotel har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  66  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra715krSe mere