Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  327kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Best Western Capital Hotel
  Fra668krPr. nat

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 • Diplomat
  Fra1.279krPr. nat

  Diplomatstars

  Stockholm vy, Stockholm , Strandvagen 7c - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1842 meninger fra rejsendeBaseret på 1842 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Stockholm. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Stedet ligger i umiddelbar nærhed af havnen. I alt 130 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2017. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Diplomat har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Diplomat tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Diplomat tilbyder parkering og garagefaciliteter. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Brommavik Hotel
  Fra616krPr. nat

  Brommavik Hotelstars

  Bromma, Stockholm , Karlsbodavagen 45 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Bromma. Der er i alt 76 soveværelser på Brommavik Hotel. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Brommavik Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel.

  Se mere
 • Malardrottningen
  Fra530krPr. nat

  Malardrottningenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Riddarholmen - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1056 meninger fra rejsendeBaseret på 1056 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Stockholm. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 61 gæsteværelser. Denne bolig blev renoveret i 2018. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Malardrottningen er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Biz Apartment Gärdet
  Fra772krPr. nat

  Biz Apartment Gärdetstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sandhamnsgatan 67 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 612 meninger fra rejsendeBaseret på 612 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Stockholm. Der er i alt 173 værelser på Biz Apartment Gärdet. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Downtown Camper By Scandic
  Fra999krPr. nat

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1903 meninger fra rejsendeBaseret på 1903 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Stockholm. Der er i alt 494 værelser på stedet. Bolig enblev opført i 1984. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Alle der bor i denne bolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 • ApartHotel Telefonplan
  Fra345krPr. nat

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Stockholm. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra skråningerne. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 91 værelser. ApartHotel Telefonplan undergik en renovering i 2018. ApartHotel Telefonplan er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. ApartHotel Telefonplan er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra938krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1977 meninger fra rejsendeBaseret på 1977 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra876krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2489 meninger fra rejsendeBaseret på 2489 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra975krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1486 meninger fra rejsendeBaseret på 1486 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  68  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic No 53
  Scandic No 53
  4,2/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lækkert hotel med fantastisk morgenmad!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 07/01/2020

  Fra697krSe mere

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra782krSe mere

 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Venlig og imødekommende personale i reception

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2015

  Fra758krSe mere