Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  368kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra934krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Fra755krPr. nat

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm vy, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 659 meninger fra rejsendeBaseret på 659 meninger fra rejsende

  It is located only 100 m from Stureplan, in central Stockholm. Here, the guests will stay in a relaxing oasis in a lively part of Stockholm.

  Se mere
 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.101krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 844 meninger fra rejsendeBaseret på 844 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Fra666krPr. nat

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Stockholm, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 2. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 221 soveværelser på stedet. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Elite Hotel Carolina Tower har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Elite Hotel Carolina Tower forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. De der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra809krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra923krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1723 meninger fra rejsendeBaseret på 1723 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Palace Hotel
  Fra596krPr. nat

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1038 meninger fra rejsendeBaseret på 1038 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i den nordvestlige del af Stockholm i den maleriske bydel Vasastan. Lige i nærheden ligger parken Haga. Der er desuden kun få minutters gang til bydelene Odenplan og St. Eriksplan. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter. Med metroen er der ca. 10 minutters kørsel ind til centrum (3 stationer). Metrostationen St. Eriksplan ligger ca. 200 m fra hotellet. 50 m fra hotellet kører der en lufthavnsbus til lufthavnen (ca. 30 minutters kørsel).Det komfortable hotel råder over 11 etager med i alt 216 værelser. Bygningen er naturligvis udstyret med en elevator. Herudover er der en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-område. Mod betaling kan man benytte hotellets garage.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie. Mod betaling er der desuden mulighed for at benytte hotellets sauna og solarium.

  Se mere
 • Grand Central By Scandic
  Fra810krPr. nat

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2298 meninger fra rejsendeBaseret på 2298 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Stockholm. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Stedet har i alt 391 soveværelser. Grand Central By Scandic blev opført i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Små kæledyr er tilladt på området. Ejendommen har parkering og garage. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne ejendom, der er ideel til at afholde alle typer events. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Best Western Stockholm Järva
  Fra408krPr. nat

  Best Western Stockholm Järvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 648 meninger fra rejsendeBaseret på 648 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Stockholm. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Lokaliteten har 183 indbydende værelser. Denne feriebolig blev bygget i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Best Western Stockholm Järva har ikke 24 timers åben reception. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Best Western Stockholm Järva forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed.

  Se mere
 • Downtown Camper By Scandic
  Fra1.037krPr. nat

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1382 meninger fra rejsendeBaseret på 1382 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Stockholm. I alt 494 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne feriebolig blev bygget i 1984. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Downtown Camper By Scandic har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dette sted er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Kæledyr må medbringes til Downtown Camper By Scandic. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  70  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser