Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  238kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Grand Central
  Fra1.106krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2489 meninger fra rejsendeBaseret på 2489 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra998krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.212krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1977 meninger fra rejsendeBaseret på 1977 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Skärholmen
  Fra793krPr. nat

  Scandic Skärholmenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Oxholmsgrand 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 3 kilometer. Det samlede antal værelser er 201. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Skärholmen er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Scandic Skärholmen.

  Se mere
 • ApartHotel Telefonplan
  Fra608krPr. nat

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Stockholm. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra skråningerne. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 91 værelser. ApartHotel Telefonplan undergik en renovering i 2018. ApartHotel Telefonplan er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. ApartHotel Telefonplan er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.292krPr. nat

  Elite Eden Park HotelstarsGreenProgram Icon

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 879 meninger fra rejsendeBaseret på 879 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Scandic Alvik
  Fra711krPr. nat

  Scandic Alvikstars

  Bromma, Stockholm , Gustavslunds, 153 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Bromma. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 42. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 324. Scandic Alvik blev bygget i 2002. Scandic Alvik er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Fællesarealerne på Scandic Alvik har kørestolsadgang. Kæledyr må medbringes til Scandic Alvik. Denne ejendom har parkerings- og garagepladser til de rejsendes bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Fra781krPr. nat

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Katarinavagen 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1042 meninger fra rejsendeBaseret på 1042 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i den livlige bydel Södermalm. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er desuden kun få minutters gang til den smukke, gamle bydel Gamla Stan (ca. 500 m). Metrostationen Slussen ligger endvidere 200 m væk.De hyggeligt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Park Stockholm
  Fra918krPr. nat

  Scandic Park Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Karlavägen 43 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1067 meninger fra rejsendeBaseret på 1067 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed lige ved parken Hümlegarden. Der er ca. 10 minutters til en populær gågade samt til den populære indkøbsgade Stureplan. Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, klimaanlæg samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et solarium.

  Se mere
 • Scandic Talk
  Fra866krPr. nat

  Scandic Talkstars

  Stockholm vy, Stockholm , Massvagen, alvsjo 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 911 meninger fra rejsendeBaseret på 911 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lige syd for centrum af Stockholm, i forstæderne, tæt på udstillings- og koncerthallen Stockholmsmässan. Det er omkring 200 m fra togstationen.Dette flotte hotel ligger integreret i Stockholmsmässan (med udstillings-, messe- og kongres-faciliteter), som har vundet flere priser for sit spændende design. Der er 248 værelser og suiter med panoramaudsigt, konferencefaciliteter med dertilhørende lounge, et penthouse på 19. etage til eksklusive konferencer, en restaurant samt bar i foyeren. En parkeringsgarage til gæster i bil (mod betaling).Hotellet byder på moderne, rummelige værelser i godt design og udsmykket i iøjefaldende farver med 90 cm brede enkeltsenge, en behagelig lænestol og praktiske arbejdsmøbler. Badeværelserne er i moderne design med brusebad eller badekar. I alle værelser er der et køleskab, strygejern og strygebræt samt rummelige garderobeskabe. Ligeledes rummer de gratis WLAN/internetadgang, en hårtørrer, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar, regulerbart klimaanlæg og en safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie og sauna.Restauranten tilbyder morgenmad i overensstemmelse med det svenske kokkelandsholds opskrifter. Om aftenen er der i restauranten en mere intim atmosfære og mulighed for at bestille fra en menu a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  80  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra999krSe mere

 • Scandic No 53
  Scandic No 53
  4,2/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lækkert hotel med fantastisk morgenmad!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 07/01/2020

  Fra1.081krSe mere

 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Venlig og imødekommende personale i reception

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2015

  Fra823krSe mere