Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  357kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Elite Eden Park Hotel
  Fra964krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 857 meninger fra rejsendeBaseret på 857 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.005krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1821 meninger fra rejsendeBaseret på 1821 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Palace Hotel
  Fra827krPr. nat

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1062 meninger fra rejsendeBaseret på 1062 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i den nordvestlige del af Stockholm i den maleriske bydel Vasastan. Lige i nærheden ligger parken Haga. Der er desuden kun få minutters gang til bydelene Odenplan og St. Eriksplan. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter. Med metroen er der ca. 10 minutters kørsel ind til centrum (3 stationer). Metrostationen St. Eriksplan ligger ca. 200 m fra hotellet. 50 m fra hotellet kører der en lufthavnsbus til lufthavnen (ca. 30 minutters kørsel).Det komfortable hotel råder over 11 etager med i alt 216 værelser. Bygningen er naturligvis udstyret med en elevator. Herudover er der en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-område. Mod betaling kan man benytte hotellets garage.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie. Mod betaling er der desuden mulighed for at benytte hotellets sauna og solarium.

  Se mere
 • Haymarket By Scandic
  Fra1.058krPr. nat

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Stockholm. Hotellet består af 401 værelser. Denne bolig blev renoveret i 2016. Haymarket By Scandic er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Haymarket By Scandic.

  Se mere
 • Best Western Capital Hotel
  Fra567krPr. nat

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra793krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1427 meninger fra rejsendeBaseret på 1427 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Scandic Grand Central
  Fra980krPr. nat

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2368 meninger fra rejsendeBaseret på 2368 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stockholm. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 391 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Scandic Grand Central har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Scandic Grand Central. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Fra796krPr. nat

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Katarinavagen 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 981 meninger fra rejsendeBaseret på 981 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i den livlige bydel Södermalm. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er desuden kun få minutters gang til den smukke, gamle bydel Gamla Stan (ca. 500 m). Metrostationen Slussen ligger endvidere 200 m væk.De hyggeligt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Fra791krPr. nat

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm vy, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 671 meninger fra rejsendeBaseret på 671 meninger fra rejsende

  It is located only 100 m from Stureplan, in central Stockholm. Here, the guests will stay in a relaxing oasis in a lively part of Stockholm.

  Se mere
 • Scandic Gamla Stan
  Fra908krPr. nat

  Scandic Gamla Stanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Lilla nygatan 25 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 790 meninger fra rejsendeBaseret på 790 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Stockholms gamle bydel, Gamla stan. Ydermere er der ca. 100 m til Gamla Stan busstation og ca. 1 km til hovedbanegården (Centralstation) fra hotellet. Til byens turistområde er der desuden ca. 1,2 km.Dette historiske hotel blev renoveret i 2009 og ligger i en bygning fra 1650. Det tilbyder i alt 51 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der på dette etablissement desuden elevator, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Disse værelser er indrettet i gustaviansk stil, hvilket skaber en afslappende atmosfære og et historisk miljø, og hvilket virkelig værdsættes af gæsterne. Alle værelser har trægulve og dekorative gulvtæpper. Endvidere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og hårtørrer som standardindretning. Herudover er der også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og centralvarme.Gæsterne kan vælge mellem kontinental morgenmad og morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  62  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Venlig og imødekommende personale i reception

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2015

  Fra828krSe mere

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra798krSe mere

 • Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  4,4/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Central placering, velfungerende, venligt personale, høj standard. Generelt meget tilfreds; vi var blevet advaret om nattelarm, men det var ikke generende i vores værelse, som vendte ud mod baggaden.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 23/04/2013

  Fra873krSe mere