Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  170kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • DoubleTree by Hilton Cape Town - Upper Eastside Ho
  Fra337krPr. nat

  DoubleTree by Hilton Cape Town - Upper Eastside Hostars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 31 brickfield road, woodstock 31 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1570 meninger fra rejsendeBaseret på 1570 meninger fra rejsende

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Se mere
 • Stock Exchange Apartment Hotel
  Fra367krPr. nat

  Stock Exchange Apartment Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 85 albert road, woodstock 85 - Kort
   

  Dette charmerende lejligheds-hotel kan findes i Cape Town. Boligen har i alt 33 soveværelser. Ferieboligen blev opført i 2018. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Stock Exchange Apartment Hotel har 24 timers åbent. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Alle gæsteværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Onyx Apartment Hotel
  Fra546krPr. nat

  The Onyx Apartment Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 57 heerengracht street 57 - Kort
   

  Dette charmerende hotel er i Cape Town. Der er i alt 102 soveværelser på The Onyx Apartment Hotel. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. The Onyx Apartment Hotel har 24 timers åbent. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på The Onyx Apartment Hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser. Med mange middagsmuligheder, vil The Onyx Apartment Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Onyx Apartment Hotel.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel & Residence
  Fra532krPr. nat

  Radisson Blu Hotel & ResidencestarsGreenProgram Icon

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Riebeek street, cape town,south africa 22 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Cape Town. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 1. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Ejendommen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 214 værelser. Radisson Blu Hotel & Residence undergik en renovering i 2017. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 8 handicapvenligt soveværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Rejsende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Radisson Blu Hotel & Residence. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Radisson Blu Hotel & Residence.

  Se mere
 • Bantry Bay Suite Hotel
  Fra445krPr. nat

  Bantry Bay Suite Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Alexander road 8 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 447 meninger fra rejsendeBaseret på 447 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Cape Town. Placeret indenfor 5. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 14. 6 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 600 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 7. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 41 gæsteværelser på Bantry Bay Suite Hotel. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2010. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Bantry Bay Suite Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Dette hotel har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Bantry Bay Suite Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Hyde Hotel
  Fra427krPr. nat

  The Hyde Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 13 london road 13 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 704 meninger fra rejsendeBaseret på 704 meninger fra rejsende

  Med en perfekt beliggenhed i Cape Town så giver The Hyde Hotel dig alle byens tilbud lige uden for døren. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter for at sikre dig et behageligt ophold. Servicemindede ansatte vil byde dig velkommen og hjælpe dig på The Hyde Hotel. Værelserne er udstyret med alle de faciliteter, du har brug for til at få en god nats søvn. På nogle af værelserne kan man finde fladskærms-TV, internetadgang - trådløst, trådløst internet (medfølger), ikke-rygerværelser, aircondition. Hotellets rolige atmosfære strækker sig til de rekreative faciliteter, der omfatter fitnesscenter, udendørs pool. Oplev alt det Cape Town har at tilbyde ved gøre The Hyde Hotel til dit udgangspunkt.

  Se mere
 • Taj Cape Town Cape Town
  Fra1.185krPr. nat

  Taj Cape Town Cape TownstarsGreenProgram Icon

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 1 wale street corner st georges mall 1 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2278 meninger fra rejsendeBaseret på 2278 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 550 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Ferieboligen ligger indenfor 4. 9 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. Taj Cape Town har i alt 176 værelser. Taj Cape Town omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Taj Cape Town er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle soveværelser i Taj Cape Town har kørestolsadgang. Taj Cape Town er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået Earth Check certificering. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Taj Cape Town har en række middagsoplevelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Alle der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Taj Cape Town. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cape Heritage Hotel
  Fra985krPr. nat

  Cape Heritage Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Bree street 90 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1569 meninger fra rejsendeBaseret på 1569 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Cape Town. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra stedet. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25 meter. Hotellet kan tilbyde i alt 17 soveværelser. Selvom denne ejendom blev opført i 1771, blev den moderniseret i 2008. Cape Heritage Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Cape Heritage Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Cape Heritage Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • AHA HARBOUR BRIDGE HOTEL AND SUITES
  Fra601krPr. nat

  AHA HARBOUR BRIDGE HOTEL AND SUITESstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Dockrail road, roggebaai canal, - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 586 meninger fra rejsendeBaseret på 586 meninger fra rejsende

  Aha Harbour Bridge Hotel & Suites er et populært valg hos besøgende i Cape Town, uanset om de er der for at udforske eller blot på et kort besøg. Både forretningsrejsende og turister kan nyde ejendommens faciliteter og services. På ejendommen kan du finde gratis trådløst internet på alle værelser, handicapfaciliteter, trådløst internet i fællesområder, parkering, roomservice. Nogle af de veludstyrede værelser indeholder fladskærms-TV, separat stue, ikke-rygerværelser, aircondition, opvarmning. Efter en hel dag med sightseeing kan du genvinde dine kræfter med komforten på dit værelse, eller drage fordel af ejendommens rekreative faciliteter, der inkluderer golfbane (inden for 3 km), udendørs pool, vandsport (ikke-motoriseret). Uanset hvad grunden er for dit besøg i Cape Town, så vil aha Harbour Bridge Hotel & Suites sørge for at føler dig hjemme.

  Se mere
 • 106 On Adderley
  Fra336krPr. nat

  106 On Adderleystars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 106 on adderley street - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Cape Town. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 6. 1 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 76 indbydende soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette hotel tilbyder ikke 24 timers åbent. 106 On Adderley har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i 106 On Adderley har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på 106 On Adderley.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  240  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser