Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  193kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Fra806krPr. nat

  Doubletree by Hilton Cape Townstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1570 meninger fra rejsendeBaseret på 1570 meninger fra rejsende

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Se mere
 • aha Harbour Bridge Hotel and Suites
  Fra537krPr. nat

  aha Harbour Bridge Hotel and Suitesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Dockrail road, roggebaai canal, - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 586 meninger fra rejsendeBaseret på 586 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 2 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Boligen består af 56 soveværelser. aha Harbour Bridge Hotel and Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. aha Harbour Bridge Hotel and Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på aha Harbour Bridge Hotel and Suites. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Cape Diamond Boutique Hotel
  Fra337krPr. nat

  The Cape Diamond Boutique Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr of parliament and longmarket st po box 5616 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Cape Town. Med sin placering indenfor 5 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 60 gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel undergik en renovering i 2005. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. The Cape Diamond Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Hyde Hotel
  Fra595krPr. nat

  The Hyde Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , London road 13 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 704 meninger fra rejsendeBaseret på 704 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Cape Town, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 850 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 9 kilometer fra havnen. Ejendommen består af 36 værelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2008. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Hyde Hotel. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. The Hyde Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. The Hyde Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • City Lodge Victoria & Alfred Waterfront
  Fra899krPr. nat

  City Lodge Victoria & Alfred Waterfrontstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr dock and alfred roads - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Cape Town. Hovedforlystelsesområdet er 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen består af i alt 207 dejlige værelser. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på City Lodge Victoria & Alfred Waterfront har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved City Lodge Victoria & Alfred Waterfront. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Capetonian Hotel
  Fra370krPr. nat

  Capetonian Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Pier place, heerengracht, foreshore - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Cape Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen er 1. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 1 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 3 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 7 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 170 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2018. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Capetonian Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Capetonian Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square
  Fra1.078krPr. nat

  Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Squarestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 10 greenmarket square 10 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 251 meninger fra rejsendeBaseret på 251 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Cape Town. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 16. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 8 kilometer fra ejendommen. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 5. 1 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 165 soveværelser. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1893 men er blevet fuldt moderniseret i 2011. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige hotel en række værelser med kørestolsadgang. Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Cape Heritage Hotel
  Fra1.136krPr. nat

  Cape Heritage Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Bree street 90 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1569 meninger fra rejsendeBaseret på 1569 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Cape Town. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra ferieboligen. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25 meter. Ferieboligen består af 17 gæsteværelser. Dette sted blev opført i en bygning, der daterer sig tilbage til 1771, men som er blevet fuldstændig moderniseret i 2008. Cape Heritage Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Cape Heritage Hotel. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Cape Heritage Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser. Cape Heritage Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Cape Town City Centre
  Fra543krPr. nat

  Holiday Inn Express Cape Town City Centrestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , St georges mall street 101 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 975 meninger fra rejsendeBaseret på 975 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Cape Town. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 7. 6 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 172 gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Holiday Inn Express Cape Town City Centre. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige gæsteværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Holiday Inn Express Cape Town City Centre. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Holiday Inn Express Cape Town City Centre.

  Se mere
 • Romney Park Luxury Apartments
  Fra782krPr. nat

  Romney Park Luxury Apartmentsstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Corner of hill road and romney road - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Cape Town. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 3. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 700 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 21. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 24. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2018. Romney Park Luxury Apartments har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Romney Park Luxury Apartments er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Romney Park Luxury Apartments tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  170  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser