Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  237kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • The Commodore
  Fra1.199krPr. nat

  The Commodorestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Portswood road, portswood square - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1590 meninger fra rejsendeBaseret på 1590 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 9 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 2 kilometer fra ferieboligen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af i alt 236 dejlige værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2005. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Hotellet har 24 timers åbent. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Med henblik på de besøgendes specialbehov har The Commodore nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette hotel ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Med mange middagsmuligheder, vil The Commodore imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Taj Cape Town
  Fra1.291krPr. nat

  Taj Cape TownstarsGreenProgram Icon

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Wale street, cnr st.george's mall 1 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2199 meninger fra rejsendeBaseret på 2199 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Cape Town. Hotellet , der putter sig indenfor 550 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 9 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. De 176 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Taj Cape Town har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt soveværelse. Kæledyr må ikke medbringes til Taj Cape Town. Denne ejendom er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Earth Check certificeret. Taj Cape Town tilbyder lufthavnstransportservice. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Cape Diamond Boutique Hotel
  Fra329krPr. nat

  The Cape Diamond Boutique Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr of parliament and longmarket st po box 5616 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Cape Town. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 60 gæsteværelser på The Cape Diamond Boutique Hotel. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. The Cape Diamond Boutique Hotel har 24 timers åbent. The Cape Diamond Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. The Cape Diamond Boutique Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Cape Diamond Boutique Hotel.

  Se mere
 • The Hyde Hotel
  Fra543krPr. nat

  The Hyde Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , London road 13 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 686 meninger fra rejsendeBaseret på 686 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Cape Town, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 850 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 9 kilometer fra havnen. Ejendommen består af 36 værelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2008. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Hyde Hotel. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. The Hyde Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. The Hyde Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Capetonian Hotel
  Fra675krPr. nat

  Capetonian Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Pier place, heerengracht, foreshore - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 353 meninger fra rejsendeBaseret på 353 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Cape Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen er 1. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 1 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 3 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 7 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 170 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2018. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Capetonian Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Capetonian Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Table Bay
  Fra2.430krPr. nat

  The Table Baystars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Quay 6, victoria and alfred waterfront - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2822 meninger fra rejsendeBaseret på 2822 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Cape Town. Beliggende indenfor 4. 1 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 4. 1 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 6. 8 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 21. 6 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Hotellet kan tilbyde i alt 329 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 1997. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. The Table Bay har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. The Table Bay har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Fra466krPr. nat

  Doubletree by Hilton Cape Townstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1553 meninger fra rejsendeBaseret på 1553 meninger fra rejsende

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Se mere
 • Kings in Cape Hotel
  Fra401krPr. nat

  Kings in Cape Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Hout street 33 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 37 meninger fra rejsendeBaseret på 37 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Cape Town. I alt 16 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Fællesarealerne på Kings in Cape Hotel har kørestolsadgang. Kings in Cape Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cape Royale Residences
  Fra1.120krPr. nat

  Cape Royale Residencesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Main road, green point 47 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1649 meninger fra rejsendeBaseret på 1649 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er homovenlig og ligger i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra lejligheden. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 7 kilometer. Lejligheden ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Der er i alt 28 værelser på stedet. Denne feriebolig blev etableret i 2008. Cape Royale Residences er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Alle gæsteværelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Belmond Mount Nelson Hotel
  Fra2.061krPr. nat

  Belmond Mount Nelson Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Orange street 76 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1952 meninger fra rejsendeBaseret på 1952 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Cape Town. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ejendommen er 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 5 kilometer fra ejendommen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 5 kilometer fra hotellet . Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 7 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 198 indbydende værelser. Dette hotel blev bygget i 1899 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. null Belmond Mount Nelson Hotel har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle gæster der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Med mange middagsmuligheder, vil Belmond Mount Nelson Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Belmond Mount Nelson Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  176  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser