Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  298kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • The Turbine Boutique Hotel and Spa
  Fra1.747krPr. nat

  The Turbine Boutique Hotel and Spastars

  Knysna, Cape Town-Garden Route , Sawtooth lane, thesen islands 36 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 801 meninger fra rejsendeBaseret på 801 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Knysna. Ejendommen, der putter sig indenfor 1. 8 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 1. 8 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 9 kilometer fra hotellet . Der er offentlige transportmidler 1. 8 kilometer borte. Ferieboligen har i alt 25 værelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i The Turbine Boutique Hotel and Spa. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Turbine Boutique Hotel and Spa har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af The Turbine Boutique Hotel and Spa. Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på hotellet. The Turbine Boutique Hotel and Spa tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Cape Town City Centre
  Fra527krPr. nat

  Holiday Inn Express Cape Town City Centrestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , St georges mall street 101 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 975 meninger fra rejsendeBaseret på 975 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Cape Town. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 7. 6 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 172 gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Holiday Inn Express Cape Town City Centre. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige gæsteværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Holiday Inn Express Cape Town City Centre. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Holiday Inn Express Cape Town City Centre.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Fra653krPr. nat

  Doubletree by Hilton Cape Townstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1570 meninger fra rejsendeBaseret på 1570 meninger fra rejsende

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Se mere
 • Taj Cape Town
  Fra1.328krPr. nat

  Taj Cape TownstarsGreenProgram Icon

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Wale street, cnr st.george's mall 1 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2278 meninger fra rejsendeBaseret på 2278 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 550 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Ferieboligen ligger indenfor 4. 9 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. Taj Cape Town har i alt 176 værelser. Taj Cape Town omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Taj Cape Town er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle soveværelser i Taj Cape Town har kørestolsadgang. Taj Cape Town er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået Earth Check certificering. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Taj Cape Town har en række middagsoplevelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Alle der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Taj Cape Town. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Hyde Hotel
  Fra820krPr. nat

  The Hyde Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , London road 13 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 704 meninger fra rejsendeBaseret på 704 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Cape Town, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 850 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 9 kilometer fra havnen. Ejendommen består af 36 værelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2008. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Hyde Hotel. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. The Hyde Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. The Hyde Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • aha Harbour Bridge Hotel and Suites
  Fra675krPr. nat

  aha Harbour Bridge Hotel and Suitesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Dockrail road, roggebaai canal, - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 586 meninger fra rejsendeBaseret på 586 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 2 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Boligen består af 56 soveværelser. aha Harbour Bridge Hotel and Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. aha Harbour Bridge Hotel and Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på aha Harbour Bridge Hotel and Suites. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Cape Diamond Boutique Hotel
  Fra345krPr. nat

  The Cape Diamond Boutique Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr of parliament and longmarket st po box 5616 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Cape Town. Med sin placering indenfor 5 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 60 gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel undergik en renovering i 2005. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. The Cape Diamond Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Commodore
  Fra1.755krPr. nat

  The Commodorestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Portswood road, portswood square - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1614 meninger fra rejsendeBaseret på 1614 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 9 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 2 kilometer fra ferieboligen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 2 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af i alt 236 dejlige værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2005. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Hotellet har 24 timers åbent. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Med henblik på de besøgendes specialbehov har The Commodore nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette hotel ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Med mange middagsmuligheder, vil The Commodore imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Capetonian Hotel
  Fra426krPr. nat

  Capetonian Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Pier place, heerengracht, foreshore - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Cape Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen er 1. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 1 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 3 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 7 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 170 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2018. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Capetonian Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Capetonian Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mandela Rhodes Place Hotel
  Fra1.034krPr. nat

  Mandela Rhodes Place Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr of wale and burg street / - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1221 meninger fra rejsendeBaseret på 1221 meninger fra rejsende

  The hotel is placed at only 25 km from the airport, at 100 m from Company's Garden an at10 min from the World Famous Beaches of Clifton and Camps Bay. Some of the main attractions that can also be found close to the hotel are the V&A Waterfront, the Table Mountain Cable Car, the Greenmarket Square, the Slave Lodge Museum, the Cape Town Convention Centre and the Dutch built Castle of Good Hope.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  233  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser