Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  159kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • aha Harbour Bridge Hotel and Suites
  Fra843krPr. nat

  aha Harbour Bridge Hotel and Suitesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Dockrail road, roggebaai canal, - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Cape Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 2 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Boligen består af 56 soveværelser. aha Harbour Bridge Hotel and Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. aha Harbour Bridge Hotel and Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på aha Harbour Bridge Hotel and Suites. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Cape Diamond Boutique Hotel
  Fra198krPr. nat

  The Cape Diamond Boutique Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cnr of parliament and longmarket st po box 5616 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 379 meninger fra rejsendeBaseret på 379 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Cape Town. Med sin placering indenfor 5 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 60 gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel undergik en renovering i 2005. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. The Cape Diamond Boutique Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. The Cape Diamond Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Fra358krPr. nat

  Doubletree by Hilton Cape Townstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1565 meninger fra rejsendeBaseret på 1565 meninger fra rejsende

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Se mere
 • Cape Heritage Hotel
  Fra631krPr. nat

  Cape Heritage Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Bree street 90 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1564 meninger fra rejsendeBaseret på 1564 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Cape Town. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25 meter. Stedet kan tilbyde i alt 17 gæsteværelser. Cape Heritage Hotel blev bygget i 1771 og blev fuldstændig renoveret i 2008. Cape Heritage Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Cape Heritage Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Capetonian Hotel
  Fra360krPr. nat

  Capetonian Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Pier place, heerengracht, foreshore - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Cape Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen er 1. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 1 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 3 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 7 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 8 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 170 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2018. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Capetonian Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Capetonian Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Grey Hotel
  Fra564krPr. nat

  The Grey Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Napier street 49 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 90 meninger fra rejsendeBaseret på 90 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Cape Town. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på The Grey Hotel, som kun består af 13 værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af The Grey Hotel. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Romney Park Luxury Apartments
  Fra601krPr. nat

  Romney Park Luxury Apartmentsstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Corner of hill road and romney road - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 391 meninger fra rejsendeBaseret på 391 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Cape Town. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 3. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 700 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 21. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 24. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2018. Romney Park Luxury Apartments har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Romney Park Luxury Apartments er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Romney Park Luxury Apartments tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tudor Hotel
  Fra456krPr. nat

  Tudor Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Longmarket str, greenmarket square, cape town 153 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 124 meninger fra rejsendeBaseret på 124 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Cape Town. Med en beliggenhed indenfor 550 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 5 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Hotellet består af i alt 26 dejlige værelser. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1750 men er blevet fuldt moderniseret i 2012. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Ejendommen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Tudor Hotel. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Hyde Hotel
  Fra390krPr. nat

  The Hyde Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , London road 13 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Cape Town, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 850 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 9 kilometer fra havnen. Ejendommen består af 36 værelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2008. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Hyde Hotel. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. The Hyde Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. The Hyde Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Clarendon Villa Bantry Bay
  Fra2.160krPr. nat

  The Clarendon Villa Bantry Baystars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Kloof road 158 - Kort
   

  Dette fremragende hotel er placeret i Cape Town. Placeret indenfor 6. 1 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 6. 1 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 6 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen ligger 6. 1 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 7 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 6 kilometer fra havnen. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på The Clarendon Villa Bantry Bay, som kun består af 11 værelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. The Clarendon Villa Bantry Bay har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved The Clarendon Villa Bantry Bay. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. The Clarendon Villa Bantry Bay vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  164  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser