Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  349kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra591krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 461 meninger fra rejsendeBaseret på 461 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af i alt 79 dejlige gæsteværelser. The Paxton Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. The Paxton Hotel har 24 timers åbent. The Paxton Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. The Paxton Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kuzuko Lodge
  Fra3.286krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Addo Elephant National Park. Hotellet omfatter 24 hyggelige gæsteværelser. Bolig enblev opført i 2007. Kuzuko Lodge har lednings- og trådløse internetforbindelser. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kæledyr må ikke medbringes til Kuzuko Lodge. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære.

  Se mere
 • The Boardwalk Hotel
  Fra1.828krPr. nat

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 560 meninger fra rejsendeBaseret på 560 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Port Elizabeth. Ferieboligen er 43. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 1 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 43. 5 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 8 kilometer. I alt 140 soveværelser er til rådighed for de rejsende på The Boardwalk Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. The Boardwalk Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på The Boardwalk Hotel har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på The Boardwalk Hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af The Boardwalk Hotel. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Takket være fritidstilbuddene på dette sted, kan gæster få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.540krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Port Elizabeth. Hovedforlystelsesområdet er 44. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 44. 0 kilometer fra hotellet . Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2007. No 5 Boutique Art Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. No 5 Boutique Art Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De rejsende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • City Lodge Port Elizabeth
  Fra652krPr. nat

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 144 meninger fra rejsendeBaseret på 144 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Stedet omfatter 147 hyggelige værelser. City Lodge Port Elizabeth tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. City Lodge Port Elizabeth har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. City Lodge Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Windermere
  Fra1.083krPr. nat

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Hovedforlystelsesområdet er 42. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 42. 0 kilometer fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 260 meter fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 soveværelser. The Windermere er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra5.125krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Denne dejlige hytte er specielt designet til familier og er i Port Elizabeth. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 14 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2015. Hlosi Game Lodge har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hlosi Game Lodge vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Leeuwenbosch Country House
  Fra3.779krPr. nat

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 190 meninger fra rejsendeBaseret på 190 meninger fra rejsende

  Dette dejlige landhus ligger i Port Elizabeth. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 4 soveværelser. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2014. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Leeuwenbosch Country House tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Leeuwenbosch Country House har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Leeuwenbosch Country House, kan benytte den transportservice, der tilbydes.

  Se mere
 • Bukela Game Lodge
  Fra6.463krPr. nat

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 310 meninger fra rejsendeBaseret på 310 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Port Elizabeth, er dette luksuriøse hotel udelukkende for voksne. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 4 gæsteværelser. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Besøgende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra348krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 305 meninger fra rejsendeBaseret på 305 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er 42. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra ferieboligen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 42. 7 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 63 hyggelige værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr må ikke medbringes til The Kelway. The Kelway har parkering til gæsternes bekvemmelighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination