Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  272kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra271krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. Boligen består af 79 værelser. The Paxton Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. The Paxton Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. The Paxton Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra448krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 2 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 6. 0 kilometer fra hotellet . Ferieboligen ligger indenfor 270 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 203 soveværelser. Town Lodge Port Elizabeth omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Zuurberg Mountain Village
  Fra568krPr. nat

  Zuurberg Mountain Villagestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , P.o. box 12, 6105 addo, eastern cape - Kort
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Addo Elephant National Park. Det samlede antal soveværelser er 33. Denne feriebolig blev renoveret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Zuurberg Mountain Village har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Zuurberg Mountain Village. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæster vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Zuurberg Mountain Village.

  Se mere
 • The Beach
  Fra477krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 683 meninger fra rejsendeBaseret på 683 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Boligen består af 58 gæsteværelser. The Beach blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Stedet har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt i boligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Beach.

  Se mere
 • Singa Lodge
  Fra400krPr. nat

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i Port Elizabeth. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 45. 2 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 2 kilometer fra ejendommen. Der er offentlige transportmidler 45. 2 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Alle gæster der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 12 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2015. De der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Receptionsskranken er åben hele dagen. Singa Lodge har ikke børnesenge efter anmodning. Singa Lodge har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Mantis No5 Boutique Art Hotel
  Fra1.189krPr. nat

  Mantis No5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 409 meninger fra rejsendeBaseret på 409 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Port Elizabeth. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 44. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 44. 0 kilometer fra hotellet . Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Mantis No5 Boutique Art Hotel, som kun består af 10 soveværelser. Denne feriebolig blev etableret i 2007. Mantis No5 Boutique Art Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Mantis No5 Boutique Art Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Mantis No5 Boutique Art Hotel. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Mantis No5 Boutique Art Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Garden Court Kings Beach
  Fra615krPr. nat

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 903 meninger fra rejsendeBaseret på 903 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 42. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 5 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger 42. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 4 kilometer. Der er i alt 280 soveværelser på stedet. Dette hotel blev renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Garden Court Kings Beach.

  Se mere
 • Ibhayi Guest Lodge
  Fra388krPr. nat

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 7. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 8. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 700 meter fra hotellet . Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 8 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 7. 5 kilometer fra havnen. I alt 30 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Hotellet har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Ibhayi Guest Lodge har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra422krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 42. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra hotellet . Ferieboligen er 42. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 63 soveværelser er til rådighed for de rejsende på The Kelway. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. The Kelway har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved The Kelway. Gæster, der bor på The Kelway, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Kelway.

  Se mere
 • City Lodge Hotel Port Elizabeth
  Fra568krPr. nat

  City Lodge Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner beach and lodge roads - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Port Elizabeth. Boligen består af 147 gæsteværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Receptionsskranken er åben hele dagen. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. City Lodge Port Elizabeth tilbyder lufthavnstransportservice. City Lodge Port Elizabeth er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på City Lodge Port Elizabeth.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  28  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination