Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  213kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra318krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place, humerail - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Med en perfekt beliggenhed i Port Elizabeth giver The Paxton Hotel dig alle byens tilbud lige uden for døren. Ejendommen tilbyder en lang række faciliteter og fordele, der vil sikre dig et godt ophold. Servicemindede ansatte vil byde dig velkommen og hjælpe dig på The Paxton Hotel. Værelserne er indrettet til at sikre den bedste komfort med indbydende udsmykning; nogle af dem tilbyder også fladskærms-TV, sengetøj, spejl, håndklæder, separat stue og andre praktiske faciliteter. Adgang til ejendommens udendørs pool vil give dig et endnu mere tilfredsstillende ophold. Gør The Paxton Hotel til din base og oplev alt det Port Elizabeth har at byde på.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra2.896krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Port Elizabeth, er denne komfortable hytte optimal for familier. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig undergik en renovering i 2015. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bukela Game Lodge
  Fra3.378krPr. nat

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Port Elizabeth. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne ejendom blev renoveret i 2014. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Bukela Game Lodge har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • The Beach
  Fra943krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 683 meninger fra rejsendeBaseret på 683 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Boligen består af 58 gæsteværelser. The Beach blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Stedet har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt i boligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Beach.

  Se mere
 • City Lodge Hotel Port Elizabeth
  Fra542krPr. nat

  City Lodge Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner beach and lodge roads - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Det 3-stjernede City Lodge Hotel Port Elizabeth tilbyder komfort og bekvemmelighed, uanset om du er forretningsrejsende eller turist i Port Elizabeth. Med en lang række faciliteter og services tilbyder hotellet dig alt, hvad du behøver for god nats søvn. På hotellet kan du finde gratis trådløst internet på alle værelser, 24-timers vagter, daglig rengøring, taxiservice, døgnåben reception. Værelserne er udstyret med alle de faciliteter, du har brug for til at få en god nats søvn. På nogle af værelserne kan man finde fladskærms-TV, sengetøj, spejl, håndklæder, klædeskab. Hotellets rolige atmosfære strækker sig til de rekreative faciliteter, der omfatter fitnesscenter, golfbane (inden for 3 km), udendørs pool, have. City Lodge Hotel Port Elizabeth tilfredsstiller dine behov med pålidelig service og et professionelt personale.

  Se mere
 • Garden Court Kings Beach
  Fra652krPr. nat

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 903 meninger fra rejsendeBaseret på 903 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 42. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 5 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger 42. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 4 kilometer. Der er i alt 280 soveværelser på stedet. Dette hotel blev renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Garden Court Kings Beach.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Fra673krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1266 meninger fra rejsendeBaseret på 1266 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 4. 8 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Ejendommen ligger 44. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 1 kilometer. Det samlede antal værelser er 173. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Radisson Blu Hotel Port Elizabeth har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Radisson Blu Hotel Port Elizabeth har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Radisson Blu Hotel Port Elizabeth. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hvis der er brug for forkælelse, kan de rejsende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Kelway Hotel
  Fra336krPr. nat

  The Kelway Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  The Kelway Hotel er praktisk placeret i det populære område Humewood. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter og fordele for at sikre dig et godt ophold. Faciliteter som gratis trådløst internet på alle værelser, trådløst internet i fællesområder, parkering, roomservice, lufthavnstransport er alle tilgængelige for dig at benytte. Komfortable værelser er med til at sikre dig en god nats søvn, og nogle af værelserne har faciliteter som fladskærms-TV, internetadgang - trådløst, trådløst internet (medfølger), ikke-rygerværelser, aircondition. For at forbedre gæsternes ophold tilbyder hotellet rekreative faciliteter, som udendørs pool, have. Uanset hvad grunden er for dit besøg i Port Elizabeth, så vil The Kelway Hotel sørge for at føler dig hjemme.

  Se mere
 • Singa Lodge - Lion Roars Hotels & Lodge
  Fra543krPr. nat

  Singa Lodge - Lion Roars Hotels & Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner of scarborough and 10th avenue, - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Singa Town Lodge er et populært valg hos besøgende i Port Elizabeth, uanset om de er der for at udforske eller blot på et kort besøg. En lang række faciliteter sikrer at gæsterne vil få et komfortabelt ophold på denne ejendom. Du kan frit benytte gratis trådløst internet på alle værelser, handicapfaciliteter, trådløst internet i fællesområder, parkering, roomservice og andre faciliteter. Flere af værelserne tilbyder fladskærms-TV, sengetøj, ikke-rygerværelser, aircondition, opvarmning, der øger komfort og sikrer dig en god nats søvn. Underhold dig selv med ejendommens rekreative faciliteter, som f.eks. golfbane (inden for 3 km), udendørs pool, have. Gør Singa Town Lodge til din base og oplev alt det Port Elizabeth har at byde på.

  Se mere
 • Hopewell Private Game Reserve
  Fra5.979krPr. nat

  Hopewell Private Game Reservestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , R72, alexandria, hopewell alexandria - Kort
   

  Denne luksuriøse hytte er i Port Elizabeth. Hopewell Private Game Reserve garanterer for et roligt ophold med blot 6 gæsteværelser. Hopewell Private Game Reserve blev fuldstændig moderniseret i 2014. Hopewell Private Game Reserve tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Hopewell Private Game Reserve. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hopewell Private Game Reserve. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  38  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination