Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  371kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra578krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 2. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor 270 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 203 soveværelser på Town Lodge Port Elizabeth. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Town Lodge Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter ved denne boligHotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Windermere
  Fra1.069krPr. nat

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 157 meninger fra rejsendeBaseret på 157 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Ferieboligen er 42. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 42. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 260 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.480krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 409 meninger fra rejsendeBaseret på 409 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 44. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportmidler findes 44. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 værelser. No 5 Boutique Art Hotel blev opført i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på No 5 Boutique Art Hotel. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. No 5 Boutique Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. No 5 Boutique Art Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ibhayi Guest Lodge
  Fra755krPr. nat

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 7. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 8. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 700 meter fra hotellet . Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 8 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 7. 5 kilometer fra havnen. I alt 30 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Hotellet har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Ibhayi Guest Lodge har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra4.521krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Port Elizabeth, er denne komfortable hytte optimal for familier. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig undergik en renovering i 2015. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Mer Guesthouse
  Fra469krPr. nat

  La Mer Guesthousestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Driftsands drive 24 - Kort
   

  Dette komfortable gæstehus kan findes i Port Elizabeth. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 12 soveværelser. La Mer Guesthouse blev fuldstændig moderniseret i 2017. La Mer Guesthouse tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. La Mer Guesthouse har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved La Mer Guesthouse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Fra721krPr. nat

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 184 meninger fra rejsendeBaseret på 184 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Der er i alt 91 værelser på Courtyard Hotel Port Elizabeth. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Courtyard Hotel Port Elizabeth har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Courtyard Hotel Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Courtyard Hotel Port Elizabeth vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villa tuscana by mantis
  Fra1.034krPr. nat

  Villa tuscana by mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Erasmus drive 84 84 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Port Elizabeth. Med kun 12 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Villa tuscana by mantis har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Der er ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder Villa tuscana by mantis vugger til småbørn efter anmodning. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Villa tuscana by mantis er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Villa tuscana by mantis.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra370krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 42. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra hotellet . Ferieboligen er 42. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 63 soveværelser er til rådighed for de rejsende på The Kelway. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. The Kelway har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved The Kelway. Gæster, der bor på The Kelway, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Kelway.

  Se mere
 • City Lodge Port Elizabeth
  Fra694krPr. nat

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner beach and lodge roads - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Port Elizabeth. Ejendommen består af i alt 147 dejlige værelser. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. City Lodge Port Elizabeth har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  28  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination