Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  427kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Boardwalk Hotel
  Fra1.353krPr. nat

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 582 meninger fra rejsendeBaseret på 582 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 43. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 43. 5 kilometer borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 8 kilometer. Ferieboligen omfatter 140 hyggelige værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Boardwalk Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. The Boardwalk Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på The Boardwalk Hotel. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. The Boardwalk Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. The Boardwalk Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.364krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 44. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportmidler findes 44. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 værelser. No 5 Boutique Art Hotel blev opført i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på No 5 Boutique Art Hotel. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. No 5 Boutique Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. No 5 Boutique Art Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Garden Court Kings Beach
  Fra732krPr. nat

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 861 meninger fra rejsendeBaseret på 861 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 42. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 5 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger 42. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 4 kilometer. Der er i alt 280 soveværelser på stedet. Dette hotel blev renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Garden Court Kings Beach.

  Se mere
 • The Windermere
  Fra955krPr. nat

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Ferieboligen er 42. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 42. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 260 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra4.121krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 508 meninger fra rejsendeBaseret på 508 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Port Elizabeth, er denne komfortable hytte optimal for familier. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig undergik en renovering i 2015. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bukela Game Lodge
  Fra6.003krPr. nat

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Port Elizabeth. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne ejendom blev renoveret i 2014. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Bukela Game Lodge har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Fra866krPr. nat

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 183 meninger fra rejsendeBaseret på 183 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Courtyard Hotel Port Elizabeth har i alt 91 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Courtyard Hotel Port Elizabeth er ikke et kæledyrsvenligt sted. Courtyard Hotel Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Courtyard Hotel Port Elizabeth.

  Se mere
 • Summerstrand Hotel
  Fra427krPr. nat

  Summerstrand Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 45. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 3 kilometer fra hotellet . Ferieboligen ligger 45. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 6 kilometer. Summerstrand Hotel har i alt 137 soveværelser. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Summerstrand Hotel har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra612krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 42. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra hotellet . Ferieboligen er 42. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 63 soveværelser er til rådighed for de rejsende på The Kelway. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. The Kelway har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved The Kelway. Gæster, der bor på The Kelway, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Kelway.

  Se mere
 • Ibhayi Guest Lodge
  Fra520krPr. nat

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 7. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 8. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 700 meter fra hotellet . Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 8 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 7. 5 kilometer fra havnen. I alt 30 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Hotellet har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Ibhayi Guest Lodge har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination