Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  423kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra664krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. Boligen består af 79 værelser. The Paxton Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. The Paxton Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. The Paxton Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Kuzuko Lodge
  Fra3.282krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 475 meninger fra rejsendeBaseret på 475 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Addo Elephant National Park. Ferieboligen kan tilbyde i alt 24 gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler.

  Se mere
 • The Boardwalk Hotel
  Fra1.529krPr. nat

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 43. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 43. 5 kilometer borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 8 kilometer. Ferieboligen omfatter 140 hyggelige værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Boardwalk Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. The Boardwalk Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på The Boardwalk Hotel. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. The Boardwalk Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. The Boardwalk Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.379krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 385 meninger fra rejsendeBaseret på 385 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 44. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportmidler findes 44. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 værelser. No 5 Boutique Art Hotel blev opført i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på No 5 Boutique Art Hotel. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. No 5 Boutique Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. No 5 Boutique Art Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Windermere
  Fra1.074krPr. nat

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 151 meninger fra rejsendeBaseret på 151 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Ferieboligen er 42. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 42. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 260 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Leeuwenbosch Country House
  Fra3.059krPr. nat

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette komfortable landhus kan findes i Port Elizabeth. Gæster der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 4 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2014. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Der er ikke 24 timers åben reception. Leeuwenbosch Country House tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice.

  Se mere
 • Bukela Game Lodge
  Fra5.967krPr. nat

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 324 meninger fra rejsendeBaseret på 324 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Port Elizabeth. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne ejendom blev renoveret i 2014. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Bukela Game Lodge har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Premier Hotel Regent
  Fra932krPr. nat

  Premier Hotel Regentstars

  East London Eastern Cape - Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Esplanade road, beach front 22 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 228 meninger fra rejsendeBaseret på 228 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i East London. Ferieboligen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen er 2. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 230 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 1 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 8 kilometer fra havnen. Hotellet kan tilbyde i alt 175 værelser. Premier Hotel Regent blev fuldstændig moderniseret i 2006. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Ferieboligen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Premier Hotel Regent har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Fra886krPr. nat

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 179 meninger fra rejsendeBaseret på 179 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Courtyard Hotel Port Elizabeth har i alt 91 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Courtyard Hotel Port Elizabeth er ikke et kæledyrsvenligt sted. Courtyard Hotel Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Courtyard Hotel Port Elizabeth.

  Se mere
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra688krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 2. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor 270 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 203 soveværelser på Town Lodge Port Elizabeth. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Town Lodge Port Elizabeth har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter ved denne boligHotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  33  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination