Hoteller i Addo Elephant National Park

Find på kortet
 • Kwantu Game Reserve Lodge
  Fra1.831krPr. nat

  Kwantu Game Reserve Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , 1 daniel street, sidbury - Kort
   

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Addo Elephant National Park. Der er i alt 17 gæsteværelser på stedet. Kwantu Game Reserve Lodge blev fuldstændig moderniseret i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kwantu Game Reserve Lodge har ikke børnesenge efter anmodning. Alle værelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Kwantu Game Reserve Lodge. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kuzuko Lodge
  Fra3.149krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 513 meninger fra rejsendeBaseret på 513 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Addo Elephant National Park. Ferieboligen kan tilbyde i alt 24 gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler.

  Se mere
 • Founders Lodge By Mantis
  Fra8.577krPr. nat

  Founders Lodge By Mantisstars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Sidbury road 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Addo Elephant National Park. Founders Lodge By Mantis garanterer for et roligt ophold med blot 6 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Founders Lodge By Mantis. Kæledyr må ikke medbringes til Founders Lodge By Mantis. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gorah Elephant Camp
  Fra8.334krPr. nat

  Gorah Elephant Campstars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Addo heights road, addo national park - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Addo Elephant National Park, er dette enestående hotel optimalt for homoer. Med sin placering indenfor 94 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 94 meter. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 11 værelser. Gorah Elephant Camp blev opført i 2000. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kariega Game Reserve
  Fra4.725krPr. nat

  Kariega Game Reservestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kariega-wildreserva - Kort
   

  Dette dejler ige hotel er i Addo Elephant National Park. Kariega Game Reserve garanterer for et roligt ophold med blot 10 gæsteværelser. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Kariega Game Reserve har ikke 24 timers åben reception. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på ejendommen. Kariega Game Reserve tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kariega Game Reserve.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Addo Elephant National Park

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination