Hoteller i Addo Elephant National Park

Find på kortet
 • Kwantu Game Reserve Lodge
  Fra2.746krPr. nat

  Kwantu Game Reserve Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , 1 daniel street, sidbury - Kort
   

  Dette enestående hotel, som kan findes i Addo Elephant National Park, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 17 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Kwantu Game Reserve Lodge undergik en renovering i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Kwantu Game Reserve Lodge er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Kwantu Game Reserve Lodge. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Kwantu Game Reserve Lodge har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Kwantu Game Reserve Lodge tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Founders Lodge By Mantis
  Fra8.693krPr. nat

  Founders Lodge By Mantisstars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Sidbury road 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Addo Elephant National Park. Founders Lodge By Mantis garanterer for et roligt ophold med blot 6 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Founders Lodge By Mantis. Kæledyr må ikke medbringes til Founders Lodge By Mantis. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gorah Elephant Camp
  Fra9.210krPr. nat

  Gorah Elephant Campstars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Addo heights road, addo national park - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Addo Elephant National Park, er dette enestående hotel optimalt for homoer. Med sin placering indenfor 94 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 94 meter. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 11 værelser. Gorah Elephant Camp blev opført i 2000. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kuzuko Lodge
  Fra3.066krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 513 meninger fra rejsendeBaseret på 513 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Addo Elephant National Park. Det samlede antal soveværelser er 24. Kuzuko Lodge blev bygget i 2007. Kuzuko Lodge har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Kuzuko Lodge tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen.

  Se mere
 • Zuurberg Mountain Village
  Fra868krPr. nat

  Zuurberg Mountain Villagestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , P.o. box 12, 6105 addo, eastern cape - Kort
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Addo Elephant National Park. Det samlede antal soveværelser er 33. Denne feriebolig blev renoveret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Zuurberg Mountain Village har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Zuurberg Mountain Village. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæster vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Zuurberg Mountain Village.

  Se mere
 • Kariega Game Reserve
  Fra5.148krPr. nat

  Kariega Game Reservestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kariega-wildreserva - Kort
   

  Dette komfortable hotel kan findes i Addo Elephant National Park. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 værelser. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Kariega Game Reserve. Kariega Game Reserve har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Addo Elephant National Park

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination