Hoteller i Port Elizabeth

Find på kortet
 • The Paxton Hotel
  Fra313krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. Boligen består af 79 værelser. The Paxton Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. The Paxton Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. The Paxton Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Fra599krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1266 meninger fra rejsendeBaseret på 1266 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 4. 8 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Ejendommen ligger 44. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 1 kilometer. Det samlede antal værelser er 173. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Radisson Blu Hotel Port Elizabeth har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Radisson Blu Hotel Port Elizabeth har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Radisson Blu Hotel Port Elizabeth. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hvis der er brug for forkælelse, kan de rejsende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibhayi Guest Lodge
  Fra550krPr. nat

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Beliggende indenfor 7. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 8. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 700 meter fra hotellet . Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 8 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 2 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 7. 5 kilometer fra havnen. I alt 30 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Hotellet har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Ibhayi Guest Lodge har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Beach
  Fra779krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 683 meninger fra rejsendeBaseret på 683 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Boligen består af 58 gæsteværelser. The Beach blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Stedet har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt i boligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Beach.

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra618krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Port Elizabeth. Hovedforlystelsesområdet er 43. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 900 meter fra stedet. Offentlige transportmidler findes 43. 0 kilometer borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Med kun 8 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Selvom denne bolig blev opført i 1898, blev den moderniseret i 2012. Hacklewood Hill Country House omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Boardwalk Hotel
  Fra1.030krPr. nat

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 591 meninger fra rejsendeBaseret på 591 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Port Elizabeth. Ejendommen er 43. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 1 kilometer fra stedet. Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 43. 5 kilometer. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 8 kilometer. Lokaliteten har 140 indbydende gæsteværelser. The Boardwalk Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. The Boardwalk Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. The Boardwalk Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. The Boardwalk Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på The Boardwalk Hotel. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på The Boardwalk Hotel. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mantis Windermere Hotel
  Fra715krPr. nat

  Mantis Windermere Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 157 meninger fra rejsendeBaseret på 157 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 42. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra stedet. Hotellet ligger 42. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 260 meter fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 10 soveværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra2.325krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Port Elizabeth, er denne komfortable hytte optimal for familier. Med i alt 14 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig undergik en renovering i 2015. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Garden Court Kings Beach
  Fra550krPr. nat

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 903 meninger fra rejsendeBaseret på 903 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 42. 5 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 5 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger 42. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 4 kilometer. Der er i alt 280 soveværelser på stedet. Dette hotel blev renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Garden Court Kings Beach.

  Se mere
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra451krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 2 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 6. 0 kilometer fra hotellet . Ferieboligen ligger indenfor 270 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 203 soveværelser. Town Lodge Port Elizabeth omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Port Elizabeth
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination