Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  80kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Fra611krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3377 meninger fra rejsendeBaseret på 3377 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  Fra174krPr. nat

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Sukhumvit. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 2. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. De 78 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig undergik en renovering i 2017. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser i Theorie Hotel Sukhumvit 107 har kørestolsadgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Fra402krPr. nat

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1602 meninger fra rejsendeBaseret på 1602 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Pratunam-Petchburi. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Lokaliteten har 280 indbydende gæsteværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De rejsende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter.

  Se mere
 • The Manhattan Sukhumvit Bangkok
  Fra347krPr. nat

  The Manhattan Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit road soi 15 13 -
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1269 meninger fra rejsendeBaseret på 1269 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Sukhumvit. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 200. Dette hotel blev sidst renoveret i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. The Manhattan Sukhumvit Bangkok er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved The Manhattan Sukhumvit Bangkok. The Manhattan Sukhumvit Bangkok tilbyder lufthavnstransportservice. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. The Manhattan Sukhumvit Bangkok vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50
  Fra288krPr. nat

  Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50stars

  Sukhumvit, Bangkok , 2026 11 sukhumvit 50 phra khanong khlong toei -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Sukhumvit. De 171 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50 har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Alle værelser i Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50 har kørestolsadgang. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i ferieboligen. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Peninsula Bangkok
  Fra1.853krPr. nat

  The Peninsula Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5182 meninger fra rejsendeBaseret på 5182 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger på Chao Phraya flodens vestlige bred i nærheden af broen Sathorn. Hotellet har en shuttlebåd, med hvilken man kan sejle til komplekset ""River City"" samt til diverse andre indkøbs- og underholdningsmuligheder, der befinder sig på den anden bred.Hotellets arkitektur er meget moderne og interessant. Det består af en 39-etagers hovedbygning med i alt 370 værelser. Gæsterne har mulighed for at slappe af eller gå en tur i hotellets dejlige have. Bygningen rummer en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator samt en lobbylounge og en café. Endvidere er der en frisørsalon, en skønhedssalon, diverse forretninger, fire business-centre, to barer (den ene med livemusik), en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og tre yderligere restauranter. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet sin egen helikopter, som så vidt muligt bringer gæsterne derhen, hvor de ønsker (ved forudbestilling og mod betaling).De stilfuldt indrettede og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng (king size), væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Alle værelser har udsigt ud over byens skyline og floden. Deluxe-suiterne har et ekstra opholdsrum.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med parasoller og liggestole samt en pool/snackbar. Herudover kan man benytte whirlpoolen, saunaen og dampbadet, få massage eller dyrke motion i fitness-centret. For de sportsbegejstrede er der endvidere mulighed for at spille tennis (to baner med projektørbelysning).

  Se mere
 • Maduzi Hotel
  Fra889krPr. nat

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 558 meninger fra rejsendeBaseret på 558 meninger fra rejsende

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mere
 • Amari Watergate Bangkok
  Fra834krPr. nat

  Amari Watergate Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, pratunam, rajthevi 847 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7289 meninger fra rejsendeBaseret på 7289 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Pratunam-Petchburi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 569. Amari Watergate Bangkok undergik en renovering i 2016. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Amari Watergate Bangkok er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Diamond City Hotel
  Fra244krPr. nat

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Rajatevee- Phayathai. Stedet har i alt 90 soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  Fra292krPr. nat

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Chinatown-Old City, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 32. 0 kilometer. Lokaliteten har 290 indbydende værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2014. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder Hotel Royal Bangkok @ Chinatown vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown er ikke et kæledyrsvenligt sted. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel Royal Bangkok @ Chinatown. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  503  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  51
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser