Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  31kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Narai
  Fra1.383krPr. nat

  Naraistars

  Silom, Bangkok , Silom road 222 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1811 meninger fra rejsendeBaseret på 1811 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Silom. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 30. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 300 meters gåafstand fra havnen. I alt 472 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2004. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Narai har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Narai har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dream Hotel Bangkok
  Fra301krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3586 meninger fra rejsendeBaseret på 3586 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Rembrandt Hotel Suites and Towers
  Fra429krPr. nat

  Rembrandt Hotel Suites and Towersstars

  Sukhumvit, Bangkok , 19 sukhumvit soi 18, sukhumvit road -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5399 meninger fra rejsendeBaseret på 5399 meninger fra rejsende

  Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og er centralt beliggende i Sukhumvit Road. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden kun 5 minutters kørsel med bil til Queen Sirikit Convention Centre. I nærheden af hotellet finder man ligeledes højbanestationen Asok (ca. 8 minutters gang), mens der til lufthavnen er ca. 45 minutters kørsel med offentlig transport.Hotellet råder over i alt 407 værelser. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en elevator. Desuden er der en café, fire klimatiserede restauranter, et konferencerum og en parkeringsplads. Gæsterne tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice.De elegant og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, dobbeltseng og klimaanlæg.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen, slappe af i saunaen eller ved poolbaren samt dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Centre Point Pratunam
  Fra242krPr. nat

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1602 meninger fra rejsendeBaseret på 1602 meninger fra rejsende

  It is located in the heart of the city, within easy reach of superior department stores, a grand shopping district, a comprehensive IT center and many other entertainment attractions.Studio 47 sq.m. (without Kitchen)Spacious single room apartment with 1 queen-size bed, and 1 bathroom (integrated shower and bathtub).

  Se mere
 • Grand Diamond Suites Hotel
  Fra1.949krPr. nat

  Grand Diamond Suites Hotelstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchburi road, petchburi rajthevi, 888 -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1415 meninger fra rejsendeBaseret på 1415 meninger fra rejsende

  The hotel is strategically located in the heart of the shopping distric of Pratuman.

  Se mere
 • Centara Grand at CentralWorld
  Fra925krPr. nat

  Centara Grand at CentralWorldstarsGreenProgram Icon

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama 1 rd, pathumwan 999/99 -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3536 meninger fra rejsendeBaseret på 3536 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Siam-Ratchadamri. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 250 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen består af i alt 505 dejlige soveværelser. Denne bolig blev etableret i 2008. Centara Grand at CentralWorld har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Der er 4 soveværelse med adgang for handicappede. Centara Grand at CentralWorld er ikke et kæledyrsvenligt sted. Centara Grand at CentralWorld har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Centara Grand at CentralWorld anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster kan nyde de måltider der serveres i boligen. Hvis der er behov for det, kan alle der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Centara Grand at CentralWorld.

  Se mere
 • Lit Bangkok Hotel & Residence
  Fra565krPr. nat

  Lit Bangkok Hotel & Residencestars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi kasemsan 1, rama 1 road, pathumwan 36/1 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  The hotel is located at the heart of Bangkok in Siam Square area, opposite to MBK, next to Bangkok Art and Culture Centre. It is also close to Siam Discovery Centre, Siam Centre and Siam Paragon. The hotel is situated 159 metres away from the National Stadium Station and 3 minutes walk from the renown Jim Thompson House - Thai House and Museum.

  Se mere
 • Pathumwan Princess Hotel
  Fra636krPr. nat

  Pathumwan Princess Hotelstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Mbk center, phayathai road, wangmai, pathumwan 444 -
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7176 meninger fra rejsendeBaseret på 7176 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Siam-Ratchadamri. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 455 værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2010. Pathumwan Princess Hotel tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne bolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Duchess Hotel (formerly Natural Ville)
  Fra268krPr. nat

  The Duchess Hotel (formerly Natural Ville)stars

  Luangsuan-Wireless Road, Bangkok , Langsuan road, lumpini, pathumwan 61 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 589 meninger fra rejsendeBaseret på 589 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Langsuan-Wireless Road. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Stedet består af i alt 149 dejlige soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. The Duchess Hotel (formerly Natural Ville) har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsplads ved The Duchess Hotel (formerly Natural Ville). En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Alle der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Crystal Suites Suvarnabhumi Airport
  Fra158krPr. nat

  Crystal Suites Suvarnabhumi Airportstars

  Suvarnabhumi Lufthavn, Bangkok , 22/8 lat krabang 24 alley, lat krabang -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Suvarnabhumi Airport. Crystal Suites Suvarnabhumi Airport har i alt 100 soveværelser. Crystal Suites Suvarnabhumi Airport omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Crystal Suites Suvarnabhumi Airport er ikke et kæledyrsvenligt sted. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  554  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  56
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser