Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  91kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Fra407krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3586 meninger fra rejsendeBaseret på 3586 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Narai
  Fra247krPr. nat

  Naraistars

  Silom, Bangkok , Silom road 222 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1811 meninger fra rejsendeBaseret på 1811 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Silom. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 30. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 300 meter fra havnen. Narai har i alt 472 soveværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2004. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Narai har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Narai har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Narai har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Centre Point Pratunam
  Fra329krPr. nat

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1602 meninger fra rejsendeBaseret på 1602 meninger fra rejsende

  It is located in the heart of the city, within easy reach of superior department stores, a grand shopping district, a comprehensive IT center and many other entertainment attractions.Studio 47 sq.m. (without Kitchen)Spacious single room apartment with 1 queen-size bed, and 1 bathroom (integrated shower and bathtub).

  Se mere
 • Rembrandt Hotel
  Fra472krPr. nat

  Rembrandt Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 19 sukhumvit soi 18, sukhumvit road -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5399 meninger fra rejsendeBaseret på 5399 meninger fra rejsende

  Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og er centralt beliggende i Sukhumvit Road. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden kun 5 minutters kørsel med bil til Queen Sirikit Convention Centre. I nærheden af hotellet finder man ligeledes højbanestationen Asok (ca. 8 minutters gang), mens der til lufthavnen er ca. 45 minutters kørsel med offentlig transport.Hotellet råder over i alt 407 værelser. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en elevator. Desuden er der en café, fire klimatiserede restauranter, et konferencerum og en parkeringsplads. Gæsterne tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice.De elegant og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, dobbeltseng og klimaanlæg.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen, slappe af i saunaen eller ved poolbaren samt dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Grand Diamond Suites Hotel
  Fra466krPr. nat

  Grand Diamond Suites Hotelstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchburi road, petchburi rajthevi, 888 -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1415 meninger fra rejsendeBaseret på 1415 meninger fra rejsende

  The hotel is strategically located in the heart of the shopping distric of Pratuman.

  Se mere
 • Centara Grand at CentralWorld
  Fra902krPr. nat

  Centara Grand at CentralWorldstarsGreenProgram Icon

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama 1 rd, pathumwan 999/99 -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3536 meninger fra rejsendeBaseret på 3536 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Siam-Ratchadamri. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 250 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen består af i alt 505 dejlige soveværelser. Denne bolig blev etableret i 2008. Centara Grand at CentralWorld har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Der er 4 soveværelse med adgang for handicappede. Centara Grand at CentralWorld er ikke et kæledyrsvenligt sted. Centara Grand at CentralWorld har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Centara Grand at CentralWorld anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster kan nyde de måltider der serveres i boligen. Hvis der er behov for det, kan alle der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Centara Grand at CentralWorld.

  Se mere
 • The Peninsula Bangkok
  Fra2.697krPr. nat

  The Peninsula Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5339 meninger fra rejsendeBaseret på 5339 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger på Chao Phraya flodens vestlige bred i nærheden af broen Sathorn. Hotellet har en shuttlebåd, med hvilken man kan sejle til komplekset ""River City"" samt til diverse andre indkøbs- og underholdningsmuligheder, der befinder sig på den anden bred.Hotellets arkitektur er meget moderne og interessant. Det består af en 39-etagers hovedbygning med i alt 370 værelser. Gæsterne har mulighed for at slappe af eller gå en tur i hotellets dejlige have. Bygningen rummer en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator samt en lobbylounge og en café. Endvidere er der en frisørsalon, en skønhedssalon, diverse forretninger, fire business-centre, to barer (den ene med livemusik), en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og tre yderligere restauranter. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet sin egen helikopter, som så vidt muligt bringer gæsterne derhen, hvor de ønsker (ved forudbestilling og mod betaling).De stilfuldt indrettede og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng (king size), væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Alle værelser har udsigt ud over byens skyline og floden. Deluxe-suiterne har et ekstra opholdsrum.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med parasoller og liggestole samt en pool/snackbar. Herudover kan man benytte whirlpoolen, saunaen og dampbadet, få massage eller dyrke motion i fitness-centret. For de sportsbegejstrede er der endvidere mulighed for at spille tennis (to baner med projektørbelysning).

  Se mere
 • Pathumwan Princess Hotel
  Fra826krPr. nat

  Pathumwan Princess Hotelstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Mbk center, phayathai road, wangmai, pathumwan 444 -
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7176 meninger fra rejsendeBaseret på 7176 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Siam-Ratchadamri. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 455 værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2010. Pathumwan Princess Hotel tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne bolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lit Bangkok Hotel & Residence
  Fra514krPr. nat

  Lit Bangkok Hotel & Residencestars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi kasemsan 1, rama 1 road, pathumwan 36/1 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  The hotel is located at the heart of Bangkok in Siam Square area, opposite to MBK, next to Bangkok Art and Culture Centre. It is also close to Siam Discovery Centre, Siam Centre and Siam Paragon. The hotel is situated 159 metres away from the National Stadium Station and 3 minutes walk from the renown Jim Thompson House - Thai House and Museum.

  Se mere
 • Baiyoke Sky
  Fra592krPr. nat

  Baiyoke Skystars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road, ratchathewi 222 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5734 meninger fra rejsendeBaseret på 5734 meninger fra rejsende

  Hotellet er Thailands største hotel og hører til i den øvre middelklasse. Det er beliggende i nærheden af et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet ligger kun få minutters gang fra store indkøbscentre som f.eks. Central World Plaza, Gaysorn Plaza, Peninsula, Sogo Department Store, Siam Square og MBK Centre.Det komplet renoverede hotel består af en 88-etagers hovedbygning med i alt 673 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, elevator og en kiosk. Herudover er der et minimarked, forskellige forretninger, en frisør, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en internetterminal (WLAN). Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Til de mindste gæster er der en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng (king size), væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Desuden er værelserne flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover kan man mod betaling benytte whirlpoolen, saunaen, dampbadet og fitness-studiet samt få massage og diverse andre wellness-behandlinger.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  717  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  72
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser