Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  85kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Novotel Bangkok Platinum
  Fra977krPr. nat

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4003 meninger fra rejsendeBaseret på 4003 meninger fra rejsende

  Located right in the heart of the city of angels, Bangkok, this top class international hotel enjoys an ideal setting. It is set on top of the most popular wholesale and retail mall, The Platinum Fashion mall. The hotel is adjacent to shopping, entertainment and business centres, with the Sky Train Station in short strolling distance from the hotels' doorstep. Central World and The Royal Paragon Hall is just a few minutes' walk. The hotel is also only a 10-minute drive from the MBK Centre, while the Suvarnabhumi International Airport is approximately 30 km away.

  Se mere
 • Josh Hotel
  Fra259krPr. nat

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Rajatevee- Phayathai. I alt 71 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Josh Hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Josh Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Travelodge Sukhumvit 11
  Fra407krPr. nat

  Travelodge Sukhumvit 11stars

  Sukhumvit, Bangkok , 30/9-10 soi sukhumvit 11, khlong toei nuea -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 659 meninger fra rejsendeBaseret på 659 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Sukhumvit, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 224 hyggelige soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Travelodge Sukhumvit har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på denne kørestolsegnede ejendom, som omfatter handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Travelodge Sukhumvit, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Fra419krPr. nat

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1547 meninger fra rejsendeBaseret på 1547 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Pratunam-Petchburi. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Eastin Hotel Makkasan Bangkok har i alt 280 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter.

  Se mere
 • Diamond City Hotel
  Fra233krPr. nat

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Rajatevee- Phayathai. Hotellet har i alt 90 soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Diamond City Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Diamond City Hotel. Diamond City Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Diamond City Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  Fra283krPr. nat

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Chinatown-Old City. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 32. 0 kilometer. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown har i alt 290 værelser. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Royal Bangkok @ Chinatown. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hotel Royal Bangkok @ Chinatown. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown tilbyder lufthavnstransportservice. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Royal Bangkok @ Chinatown.

  Se mere
 • Ratchada Point
  Fra208krPr. nat

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Rama 9- Ratchadapisek. I alt 67 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Ratchada Point. Denne feriebolig blev moderniseret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Ratchada Point har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan svælge i lækre måltider der udbydes. Ratchada Point vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Modena by Fraser Bangkok
  Fra482krPr. nat

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Fyi center, rama 4 road, klongtoei 2527 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 310 meninger fra rejsendeBaseret på 310 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Sukhumvit. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetDe nærmeste offentlige transportmidler ligger 6. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 37. 0 kilometer. De 238 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev opført i 2016. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Modena by Fraser Bangkok har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ferieboligen har også et handicapvenligt værelse. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Modena by Fraser Bangkok. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Modena by Fraser Bangkok er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  Fra171krPr. nat

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Sukhumvit, er en fantastisk mulighed for homoer. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. Stedet ligger 2. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Der er i alt 78 soveværelser på stedet. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2017. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle gæsteværelser i Theorie Hotel Sukhumvit 107 har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Theorie Hotel Sukhumvit 107 har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Theorie Hotel Sukhumvit 107 vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Heritage Hotels Sathorn
  Fra162krPr. nat

  Heritage Hotels Sathornstars

  Sathorn, Bangkok , Soi sathorn 13 yannawa sathorn 36 -
  2,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Located at the heart of the city just 10 minutes walk to Silom Shopping area, BTS Chong Nonsi and Surasak stations and easy access to MRT subway (Silom Station) where business travelers can conduct their business at ease and be within easy reach of commercial centres and most major tourist attractions.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  549  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser