Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  63kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Narai
  Fra268krPr. nat

  Naraistars

  Silom, Bangkok , Silom road 222 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1811 meninger fra rejsendeBaseret på 1811 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Silom. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 30. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Stedet er indenfor 300 meter fra havnen. Der er i alt 472 gæsteværelser på stedet. Narai blev fuldstændig renoveret i 2004. Narai har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Narai har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Nasa Vegas
  Fra135krPr. nat

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1883 meninger fra rejsendeBaseret på 1883 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Ramkamhaeng. Ferieboligen, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 4. 1 kilometer fra stedet. Der er i alt 674 gæsteværelser på Nasa Vegas. Dette hotel blev etableret i 2000. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Nasa Vegas. Kæledyr må ikke medbringes til Nasa Vegas. Nasa Vegas har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Nasa Vegas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Amari Watergate Bangkok
  Fra701krPr. nat

  Amari Watergate Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, pratunam, rajthevi 847 -
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7711 meninger fra rejsendeBaseret på 7711 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Pratunam-Petchburi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 569. Amari Watergate Bangkok undergik en renovering i 2016. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Amari Watergate Bangkok er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Rembrandt Hotel
  Fra410krPr. nat

  Rembrandt Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 19 sukhumvit soi 18, sukhumvit road -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5399 meninger fra rejsendeBaseret på 5399 meninger fra rejsende

  Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og er centralt beliggende i Sukhumvit Road. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden kun 5 minutters kørsel med bil til Queen Sirikit Convention Centre. I nærheden af hotellet finder man ligeledes højbanestationen Asok (ca. 8 minutters gang), mens der til lufthavnen er ca. 45 minutters kørsel med offentlig transport.Hotellet råder over i alt 407 værelser. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en elevator. Desuden er der en café, fire klimatiserede restauranter, et konferencerum og en parkeringsplads. Gæsterne tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice.De elegant og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, dobbeltseng og klimaanlæg.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen, slappe af i saunaen eller ved poolbaren samt dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Triple Two Silom
  Fra402krPr. nat

  Triple Two Silomstars

  Silom, Bangkok , Silom rd, suriyawongse, bangrak 222 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Bangkok's Central Business District close to a wide selection of entertainment and transportation, the Triple Two Silom is ideal for the modern traveler. Everything here is for your convenience, rather than theirs.

  Se mere
 • Grand Sukhumvit Hotel Bangkok
  Fra782krPr. nat

  Grand Sukhumvit Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , sukhumvit road soi 6 klongtoey bangkok 10110 99 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2360 meninger fra rejsendeBaseret på 2360 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Sukhumvit. Ferieboligen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 7 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 29. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 386 soveværelser. Grand Sukhumvit Hotel Bangkok blev bygget i 2006. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Grand Sukhumvit Hotel Bangkok har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Furama Silom Bangkok
  Fra363krPr. nat

  Furama Silom Bangkokstars

  Silom, Bangkok , Silom road 533 -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  The hotel is located on Silom Road, an area of the nightlife entertainment. Though it is situated in the heart of major business, banking and shopping districts, it is still a part of a quieter zone.

  Se mere
 • Grand Alpine Hotel Bangkok
  Fra198krPr. nat

  Grand Alpine Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Phetchaburi rd, phayathai, ratchathewi 88/15-17 -
  3,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Pratunam-Petchburi. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. De 95 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Grand Alpine Hotel Bangkok har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Dream Hotel Bangkok
  Fra553krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3586 meninger fra rejsendeBaseret på 3586 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Lit Bangkok Hotel & Residence
  Fra603krPr. nat

  Lit Bangkok Hotel & Residencestars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi kasemsan 1, rama 1 road, pathumwan 36/1 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  The hotel is located at the heart of Bangkok in Siam Square area, opposite to MBK, next to Bangkok Art and Culture Centre. It is also close to Siam Discovery Centre, Siam Centre and Siam Paragon. The hotel is situated 159 metres away from the National Stadium Station and 3 minutes walk from the renown Jim Thompson House - Thai House and Museum.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  685  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  69
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser