Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  83kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Asia Airport
  Fra254krPr. nat

  Asia Airportstars

  Don Muang, Bangkok , Moo 8 , phaholyothin road lamlukka 99/2 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre ende af middelklassen og har en central beliggenhed kun få minutter fra talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 10 minutters kørsel til lufthavnen (ca. 3 km).Det komplet renoverede byhotel har i alt 234 værelser. I den storslåede foyer finder man desuden elevatorer, safebokse (mod betaling), en vekselbørs, en garderobe og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene samt internetterminalen med WLAN. Naturligvis tilbydes der roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 • First House Hotel Bangkok
  Fra512krPr. nat

  First House Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Newpetchburi road soi19 phyathai rajthevee 14/20-29 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 474 meninger fra rejsendeBaseret på 474 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Pratunam-Petchburi. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. First House Hotel Bangkok har i alt 70 gæsteværelser. Denne ejendom daterer sig til 20 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder First House Hotel Bangkok vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. First House Hotel Bangkok har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på First House Hotel Bangkok.

  Se mere
 • Mandarin Hotel Managed By Centre Point
  Fra588krPr. nat

  Mandarin Hotel Managed By Centre Pointstars

  Silom, Bangkok , Rama iv road, bang rak 662 -
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1791 meninger fra rejsendeBaseret på 1791 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Silom. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Lokaliteten har 374 indbydende soveværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2013. Mandarin Hotel Managed By Centre Point omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Mandarin Hotel Managed By Centre Point vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Gæsterne vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Montien Hotel Bangkok
  Fra674krPr. nat

  Montien Hotel Bangkokstars

  Silom, Bangkok , Surawongse road, khwaeng si phraya 54 -
  2,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 987 meninger fra rejsendeBaseret på 987 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Silom. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Boligen har i alt 102 værelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2019. Montien Hotel Bangkok tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Montien Hotel Bangkok er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette hotel. Montien Hotel Bangkok vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Arnoma Grand Bangkok
  Fra688krPr. nat

  Arnoma Grand Bangkokstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Ratchadamri road, pathumwan 99 -
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed ved Rajadamri Road. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbscentre, restauranter og forretninger.Det komplet renoverede hotel har i alt 356 værelser. Gæsterne har mulighed for at slappe af eller gå en tur i hotellets dejlige have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, garderobe og café. Herudover er der en kiosk, et minimarked, forskellige forretninger, en frisør, en bar, en coffeeshop, en souvenirshop, et businesscenter, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt endnu en restaurant. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Til de mindste gæster er der desuden en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng (king size), klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Desuden er de belagt med fliser og væg-til-væg tæpper, ligesom der er mulighed for at lave kaffe og te.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover kan man mod betaling benytte whirlpoolen, saunaen, dampbadet og fitness-studiet samt få massage og diverse andre wellness-behandlinger.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Century Park
  Fra463krPr. nat

  Century Parkstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road, pratunam-victory monument 9 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1982 meninger fra rejsendeBaseret på 1982 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel er centralt beliggende i kvarteret Pratunam, ikke langt fra sejrsmonumentet. Man kommer hurtigt til lufthavnen med bil, ligesom der kun er få minutters gang til den nærmeste højbanestation. I hotellets umiddelbare nærhed finder man en nyanlagt og smuk park, hvor der er rig mulighed for at spadsere en tur og slappe af. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden et væld af butikker, restauranter, barer og diskoteker.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 380 værelser fordelt på 24 etager. Derudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Desuden er der en kiosk, et minimarked, en bar, en frisør, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en internetterminal og en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i swimmingpoolen med dertilhørende liggestole og parasoller. Der er endvidere en snackbar, en sauna og et dampbad, ligesom det er muligt at få massage. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Montien Riverside
  Fra469krPr. nat

  Montien Riversidestars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Rama iii road, bangklo, riverside 372 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 806 meninger fra rejsendeBaseret på 806 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger direkte ud til floden Chao Phraya, den legendariske kongeflod. Der er ikke særligt langt fra hotellet til Bangkoks bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ca. 45 minutters kørsel til lufthavnen.Det moderne city-resort har i alt 462 dobbeltværelser fordelt på 20 etager. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Bygningen rummer endvidere forskellige butikker, en bar, en café, et konferencerum samt fire klimatiserede à la carte restauranter med kinesisk, italiensk, thailandsk og vietnamesisk køkken. Desuden er der en fantastisk grill- og seafoood-terrasse. Gæsterne har naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De rummelige og meget tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle værelser har udsigt ud over floden.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden har hotellet et veludstyret fitness-studie med aerobickurser (gratis). Herudover kan gæsterne mod betaling benytte saunaen og dampbadet, få traditionel thai-massage samt spille tennis. Det er gratis at spille bordtennis. Sidst, men ikke mindst, er der af og til livemusik.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan desuden vælges à la carte.

  Se mere
 • Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkok
  Fra678krPr. nat

  Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkokstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi saengcham-rama 9 road 92 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 538 meninger fra rejsendeBaseret på 538 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 4 km fra bymidten i nærheden af den kendte vej Rama 9. I de umiddelbare omgivelser finder man det berømte sejrsmonument samt omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Der afgår en gratis shuttle-bus fra hotellet til Chatuchak og Pratunum-markedet samt til Patpong. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 minutter (ca. 21 km).Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1995 og renoveret i 2004. Fordelt på 24 etager har det i alt 53 enkelt- og 178 dobbeltværelser samt 22 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer forskellige forretninger, en frisør, en bar og et spillerum samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool med snackbar og liggestole. Desuden er der sauna og dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet samt spille bordtennis og billard. I nærheden af hotellet ligger der desuden en sportsklub, hvor man mod betaling kan spille tennis og squash.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • The Twin Towers Hotel
  Fra253krPr. nat

  The Twin Towers Hotelstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , 88 rong muang 88 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 769 meninger fra rejsendeBaseret på 769 meninger fra rejsende

  Det stilfulde byhotel ligger i New Rama VI Road ikke langt fra centrum. Det er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i Bangkok og se dens talrige seværdigheder. Det populære indkøbscenter Siam ligger endvidere kun ca. 15 minutters gang fra hotellet. Desuden er der ca. 25 km til Don Muang International Airport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2004. Det råder over i alt 318 enkelt- og 313 dobbeltværelser samt 28 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere er der diverse forretninger, en kiosk, en bar, en frisør, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellet et konferencerum og en internetterminal med trådløs forbindelse. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, fliser/væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der sauna og dampbad, ligesom det er muligt at få massage og diverse andre wellness-behandlinger. For de sportsbegejstrede er der aerobic, bordtennis og fitness.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • The Sukhothai Bangkok
  Fra2.454krPr. nat

  The Sukhothai Bangkokstars

  Sathorn, Bangkok , 13/3 south sathorn road -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3154 meninger fra rejsendeBaseret på 3154 meninger fra rejsende

  The Sukhothai is perfectly situated in the central business district and embassy district of Bangkok with easy access to the BTS Skytrain and MRT subway system and the major motorways. The shopping precincts are close by.The elegance and distinctive design of The guest accommodation are of the highest international standard. All rooms and suites incorporate rich Thai fabrics, teakwood furnishings, impeccable detailing and luxurious bathroomsFacilities include a 25-metre (approximately 82ft) long outdoor surface tension, infinity-edge swimming pool. The Health Club offers guests a fully-equipped, supervised gym; Jacuzzi, sauna, steam bath, whirlpool; aerobic classes in air-conditioned aerobics room; an air-conditioned squash court and a flood-lit tennis courtCeladon serves delicious Thai cuisine. Colonnade is an all day dining restaurant. La Scala is an innovative Italian restaurant situated next to the swimming pool. Lobby Salons and The Bar offer refreshments and cocktails daily. The Pool Terrace Café & Bar is an informal venue to enjoy light meals.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  668  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  67
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser