Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  126kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Novotel Istanbul Zeytinburnu
  Fra410krPr. nat

  Novotel Istanbul ZeytinburnustarsGreenProgram Icon

  Istanbul Ataturk Lufthavn, Istanbul , Kazlicesme mah.kennedy cd 56 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 691 meninger fra rejsendeBaseret på 691 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Ataturk Airport Istanbul. Stedet, der putter sig indenfor 20 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8 meter. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. De 208 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Novotel Istanbul Zeytinburnu har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er tilladt i denne feriebolig. Novotel Istanbul Zeytinburnu tilbyder parkering og garagefaciliteter. Hotellet anvender en bæredygtig politik. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Opera Hotel Bosphorus
  Fra394krPr. nat

  Opera Hotel Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Gumussuyu, inonu caddesi 26 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed i det moderne hjerte af byen, kun 500 m fra Bosporus, og det samme gælder for til Taksimpladsen med dets væld af underholdningsmuligheder, forretninger og restauranter. Der er 4-5 km til de vigtigste seværdigheder i Sultanahmet, herunder Den Blå Moske, Topkap?-paladset og Hagia Sofia, som er lettilgængelige med offentlige transportmidler, mens der er 22 km fra hotellet til Istanbul Atatürk lufthavn og 42 km til lufthavnen Sabiha Gökçen.Dette moderne hotel blev bygget i 2011 og tilbyder 75 værelser samt et tidssvarende design og en iøjefaldende arkitektonisk stil, der genspejler den snørklede indretningsstil, som er typisk for et operahus. Til de mange faciliteter på dette klimatiserede hotel hører en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der tilbydes vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet rummer også en café og 2 restauranter og barer, hvoraf den ene ligger på taget med panoramaudsigt over Bosporus. Endvidere kan man bestille både roomservice og vasketøjsservice mod betaling på stedet, gå online via den gratis trådløse internetadgang, benytte konferenceindretningerne og hvis i bil parkere på parkeringspladsen.Værelserne er velindrettede og rummer komfort og moderne teknologi samt enten en dobbelt eller kingsize seng. Endvidere omfatter indretningen eget stilfuldt badeværelse med stort brusebad, en badekåbe, tøfler og hårtørrer såvel som et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, en MP3-dockingstation, en minibar, en safeboks, et skrivebord, en radio og trådløs internetadgang. Deslige er der på hvert enkelt værelse regulerbare klimaanlæg og radiatorer såvel som en altan eller terrasse.Gæsterne kan gøre brug af den opvarmede udendørs swimmingpool (årstidsbetinget) eller slappe af i hotellets sauna og hammam såvel som bestille en massagebehandling (mod betaling). Tillige kan man mod betaling på stedet få spa-behandlinger. Endelig tilbydes gæsterne også et fitness-studie.

  Se mere
 • Radisson Blu Conference & Airport Hotel
  Fra488krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette fremragende hotel er placeret i Ataturk Airport Istanbul. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 212 soveværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2005. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Radisson Blu Conference & Airport Hotel er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr er tilladt på dette sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Radisson Blu Conference & Airport Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn
  Fra452krPr. nat

  Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Sutluce mah,imrahor cad.no 12 12 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11 meninger fra rejsendeBaseret på 11 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i New City. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Der er offentlige transportmidler 6. 0 kilometer borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Der er i alt 112 gæsteværelser på stedet. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette hotel ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fairmont Quasar Istanbul
  Fra1.315krPr. nat

  Fairmont Quasar Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Buyukdere str. no 76 mecidiyekoy 76 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er homovenligt og ligger i New City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Stedet har i alt 209 værelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Fairmont Quasar Istanbul. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Endvidere må alle de der bor her, bo sammen med deres kæledyr på Fairmont Quasar Istanbul. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Dette hotel er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Gæsterne kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster. Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra830krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1157 meninger fra rejsendeBaseret på 1157 meninger fra rejsende

  Dette komfortable boutique hotel ligger i Old City. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen består af i alt 60 dejlige gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Sura Design Hotel & Suites tilbyder lufthavnstransportservice. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lancelot Hotel
  Fra365krPr. nat

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Dette komfortable boutique hotel er i Old City. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ferieboligen er indenfor 400 meter fra havnen. Med kun 7 værelser er denne ejendom perfekt til et roligt ophold. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Lancelot Hotel. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Laleli Gonen Hotel
  Fra251krPr. nat

  Laleli Gonen Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Fethibey caddesi zeynepkamil sokak 24 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Old City. Hotellet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet består af i alt 65 dejlige værelser. Denne bolig blev renoveret i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Santa Sophia Hotel
  Fra313krPr. nat

  Santa Sophia Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Cemberlitas tasdirek cesme sk.no:20 sultanahmet 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 277 meninger fra rejsendeBaseret på 277 meninger fra rejsende

  As the hotel is located in the Sultanahmet district in the heart of the old city, the Blue Mosque, the church of Saint Sophia, Topkapi Palace, Basilica (Yerebatan) Cistern, Grand Bazaar, the Mosque of Sokulu Mehmet Pasha, Archeological Museum and the Museum of Turkish and Islamic Handicrafts are within walking distance (less than 1km away).

  Se mere
 • Manesol Boutique Galata
  Fra372krPr. nat

  Manesol Boutique Galatastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Arapcami mah.bankalar cad. billur sok. karakoy 1/a - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel har beliggenhed i Old City. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Manesol Boutique Galata har i alt 73 værelser. Stedet blev opført i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Stedet har 24 timers åbent. Manesol Boutique Galata er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Manesol Boutique Galata vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  848  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  85
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser