Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  68kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Radisson President Beyazit Istanbul
  Fra500krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1909 meninger fra rejsendeBaseret på 1909 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Istanbuls gamle bydel "Beyazit". Den store basar ligger blot få minutters gang fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder og køretiden fra Istanbuls lufthavn er ca. 40 minutter.Hotellet er bygget i 1994 og dets syvetagers hovedbygning råder over i alt 204 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, tre elevatorer og en kiosk. Herudover er der også frisør, kosmetiksalon, snackbar, pub og to restauranter, heraf én klimatiseret og én à la carte med ikke-ryger område. Der er endvidere et konferencerum, en souvenirshop, en balsal samt en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er tiltalende og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (leje).For gæsterne står der en lille overdækket swimmingpool på tagterrassen med en uforglemmelig udsigt over Marmara-havet samt en whilrpool til rådighed. Mod betaling kan man desuden gå i tyrkisk bad, i sauna, få massage, nyde dampbadet eller dyrke motion i fitness-hjørnet.

  Se mere
 • Albatros Premier Hotel
  Fra209krPr. nat

  Albatros Premier Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kucukayasofya mah cayiroglu sk 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel har beliggenhed i Old City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 4. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 220 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet har i alt 64 soveværelser. Albatros Premier Hotel undergik en renovering i 2013. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle soveværelser i Albatros Premier Hotel har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Albatros Premier Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ramada Istanbul Old City
  Fra447krPr. nat

  Ramada Istanbul Old Citystars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Turgut ozal millet caddesi 82, findikzade 82 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 554 meninger fra rejsendeBaseret på 554 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Old City. Hotellet, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet har i alt 108 gæsteværelser. Dette hotel undergik en renovering i 2016. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder Ramada Istanbul Old City vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser i Ramada Istanbul Old City har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ramada Istanbul Old City.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra925krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1240 meninger fra rejsendeBaseret på 1240 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel kan findes i Old City. Boutique-hotellet, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 60 gæsteværelser på Sura Design Hotel & Suites. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Sura Design Hotel & Suites tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Sura Design Hotel & Suites har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Sura Design Hotel & Suites er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sura Hagia Sophia
  Fra1.067krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2311 meninger fra rejsendeBaseret på 2311 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. De 231 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Sura Hagia Sophia blev bygget i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Hotellet har 24 timers åbent. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Sura Hagia Sophia er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sura Hagia Sophia. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Anka
  Fra448krPr. nat

  Grand Ankastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Molla gurani st 46 findikzade 46 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 95 meninger fra rejsendeBaseret på 95 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Istanbuls gamle bydel kun få minutters gang fra et udvalg af byens vigtigste attraktioner såsom Hagia Sophia, Den Blå Moske og Topkapi Museum. Det er en ideel beliggenhed med henblik på et udvalg af underholdningssteder blot et stenkast fra den gamle bydel, hvor gæsterne vil finde barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Ydermere er der kun 15 km til lufthavnen.Dette komfortable, klimatiserede hotel, som blev renoveret i 2004, tilbyder 108 værelser fordelt på 8 etager og en foyer med døgnåben reception, frisørsalon, garderobe, internetadgang (mod betaling), safebokse (mod betaling), vekselbørs, elevator, konferenceindretninger, restaurant, en hyggelig bar og en café. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (alt sammen mod betaling) samt en parkeringsplads og garagefaciliteter til gæster i bil.De moderne, komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang (mod betaling), minibar (mod betaling), dobbeltseng, klimaanlæg og centralvarme som standardindretning.Hotellet tilbyder tyrkiske bade, sauna og massagebehandlinger mod betaling. Gæsterne kan desuden benytte hotellets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden er til rådighed enten a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Istanbul Royal Hotel
  Fra148krPr. nat

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Aksaray cad. 16 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel er centralt beliggende i bydelen Aksaray. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Til den internationale lufthavn er der desuden ca. 30 minutters kørsel.Hotellet har i alt 128 dobbeltværelser fordelt på 7 etager. Bygningen rummer derudover en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Dertil kommer, at det har egne forretninger, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Herudover er der minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Legacy Ottoman Hotel
  Fra625krPr. nat

  Legacy Ottoman Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 702 meninger fra rejsendeBaseret på 702 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til familier og er placeret i Old City. Lokaliteten har 172 indbydende soveværelser. Dette sted daterer sig til 1890 og blev fuldstændig renoveret i 2006. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er brug for forkælelse, kan de alle der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn
  Fra3.725krPr. nat

  Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Sutluce mah,imrahor cad.no 12 12 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i New City, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Ejendommen består af 112 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Fællesarealerne på Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Radisson Blu Batisehir Residence
  Fra4.213krPr. nat

  Radisson Blu Batisehir Residencestars

  Istanbul Ataturk Lufthavn, Istanbul , Goztepe mahallesi, batisehir 1 171 171 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige bolig er placeret i Ataturk Airport Istanbul. Der er i alt 171 gæsteværelser på Radisson Blu Batisehir Residence. Dette sted blev bygget i 2016. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Radisson Blu Batisehir Residence er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Fællesarealerne på Radisson Blu Batisehir Residence har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Radisson Blu Batisehir Residence. Boligen har parkering og garage. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Besøgende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Radisson Blu Batisehir Residence har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  771  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  78
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Ottoman Hotel Park
  Ottoman Hotel Park
  4,7/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Very friendly and helpful personal. When we checked in we were given a presentation of the city and sights by the manager. We had a deluxe room with the most beautiful view over the sea and at the Blu ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/11/2013

  Fra544krSe mere

 • Midtown
  Midtown
  4,3/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt storby hotel, meget rent, gode senge, god lydisolering, ikke noget støj overhovedet hverken fra gaden eller andre gæster.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/05/2013

  Fra1.020krSe mere

 • Aprilis Hotel
  Aprilis Hotel
  4,3/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Hotellet ligger perfekt ifht den gamle bydel. Personalet var super venlige og fik god service. Dejligt med både sauna og fitness rum.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/03/2013

  Fra518krSe mere