Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  160kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Sura Hagia Sophia
  Fra1.237krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2311 meninger fra rejsendeBaseret på 2311 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. De 231 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Sura Hagia Sophia blev bygget i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Hotellet har 24 timers åbent. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Sura Hagia Sophia er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sura Hagia Sophia. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Best Western Plus The President
  Fra1.089krPr. nat

  Best Western Plus The Presidentstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Tiyatro cad 25 beyazit - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1909 meninger fra rejsendeBaseret på 1909 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Istanbuls gamle bydel "Beyazit". Den store basar ligger blot få minutters gang fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder og køretiden fra Istanbuls lufthavn er ca. 40 minutter.Hotellet er bygget i 1994 og dets syvetagers hovedbygning råder over i alt 204 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, tre elevatorer og en kiosk. Herudover er der også frisør, kosmetiksalon, snackbar, pub og to restauranter, heraf én klimatiseret og én à la carte med ikke-ryger område. Der er endvidere et konferencerum, en souvenirshop, en balsal samt en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er tiltalende og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (leje).For gæsterne står der en lille overdækket swimmingpool på tagterrassen med en uforglemmelig udsigt over Marmara-havet samt en whilrpool til rådighed. Mod betaling kan man desuden gå i tyrkisk bad, i sauna, få massage, nyde dampbadet eller dyrke motion i fitness-hjørnet.

  Se mere
 • The Constantine Hotel
  Fra314krPr. nat

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Gülhane Park i kvarteret Sultanahmet i Istanbul med områdets allerbedste attraktioner inden for kun få hundrede meter. Herudover ligger der diverse restauranter, barer, klubber og forretninger i nærheden. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden lige foran hotellet. Tillige kan gæsterne gå til kysten i Marmara på omkring 6 minutter, mens der til de 2 internationale lufthavne Atatürk og Sabiha Gökçen er henholdsvis omkring 15 og 55 km.Der er tale om et lille hotel i boutique-stil med komfortabel indkvartering og et smalt indgangsparti, der fører ind til receptionen og et lille siddeområde med direkte adgang fra gaden. Her har gæsterne ideel mulighed for at drikke en kop kaffe og kigge ud på folk, der går forbi. Hotellets restaurant er indrettet og udsmykket med tyrkiske tæpper og artefakter og skaber på den måde en hyggelig atmosfære. Dette charmerende city-hotel blev renoveret i 209 og tilbyder i alt 28 værelser. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).De hyggelige værelser er behageligt indrettet og rummer klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn, gratis trådløs internetadgang, minibar (mod betaling) og en safeboks. Alle boligenheder tilbyder desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelserne er der dobbeltseng, telefon, radio, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Hotellet tilbyder kontinental morgenmad som buffet.

  Se mere
 • Istanbul Royal Hotel
  Fra310krPr. nat

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Aksaray cad. 16 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel er centralt beliggende i bydelen Aksaray. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Til den internationale lufthavn er der desuden ca. 30 minutters kørsel.Hotellet har i alt 128 dobbeltværelser fordelt på 7 etager. Bygningen rummer derudover en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Dertil kommer, at det har egne forretninger, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Herudover er der minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Pera
  Fra852krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Istanbul Perastars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Evliya celebi mah refik saydam 19 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1206 meninger fra rejsendeBaseret på 1206 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i New City. Placeret indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Radisson Blu Hotel Istanbul Pera har i alt 130 gæsteværelser. Radisson Blu Hotel Istanbul Pera har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder Radisson Blu Hotel Istanbul Pera vugger til småbørn efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra1.113krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1240 meninger fra rejsendeBaseret på 1240 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel kan findes i Old City. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 60 gæsteværelser på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Sura Design Hotel & Suites tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Sura Design Hotel & Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Sura Design Hotel & Suites har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Legacy Ottoman Hotel
  Fra631krPr. nat

  Legacy Ottoman Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd.no:16-nimetabla sok.eminonu 16 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 702 meninger fra rejsendeBaseret på 702 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Ejendommen kan tilbyde i alt 172 værelser. Legacy Ottoman Hotel daterer sig til 1890 og blev fuldstændig renoveret i 2006. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er åben 24/7. Legacy Ottoman Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Legacy Ottoman Hotel.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli
  Fra991krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Istanbul Sislistars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , 19 mayis street no 2 sisli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1533 meninger fra rejsendeBaseret på 1533 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i New City. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 291 værelser er til rådighed for gæsterne. Ejendommen blev opført i 2013. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli. Gæster der bor på dette sted kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Port Bosphorus Hotel
  Fra581krPr. nat

  Port Bosphorus Hotelstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Kiliçali pasa mahallesi meclis-i mebusan cd. 13 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i $hotel. getHeaderValue("zone"). I alt 111 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2018. Port Bosphorus Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Port Bosphorus Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Port Bosphorus Hotel har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Port Bosphorus Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lancelot Hotel
  Fra221krPr. nat

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Old City. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen er indenfor 400 meters gåafstand fra havnen. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Lancelot Hotel, som kun består af 7 værelser. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Lancelot Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Lancelot Hotel. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  825  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  83
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser