Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  124kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Mosaic
  Fra535krPr. nat

  Mosaicstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Vidinli tevfik pasa cad. vezneciler-laleli 21 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er et fremragende udgangspunkt for at købe ind og besøge de mange seværdigheder, da det ligger lige midt i Istanbuls gamle bydel. Køretiden fra lufthavnen til Istanbul er ca. 60 minutter.Hotellet består af en femetagers hovedbygning med i alt 119 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, sofahjørne og en frisør. Der er desuden et par barer, en tv-stue og to klimatiserede restauranter. Herudover har hotellet også et konferencerum.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab, altan (ikke alle værelser), centralvarme og safeboks.For gæsterne står der et tyrkisk bad, en sauna samt et fitness-studie til rådighed (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Yasmak Sultan
  Fra546krPr. nat

  Yasmak Sultanstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ebusuud cad - sirkeci 12 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1782 meninger fra rejsendeBaseret på 1782 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i kvarteret Sirkeci, i hjertet af Istanbuls vidunderlige, gamle bydel. Der er kun få minutters gang fra hotellet til alle byens vigtige seværdigheder, og transporten til Istanbuls lufthavn tager ca. 30 minutter.Hotellet er opført i klassisk stil og råder over i alt 79 værelser. Af faciliteter tilbydes der en døgnåben reception, en garderobe, en vekselbørs og elevator, ligesom der er en frisørsalon, en amerikansk bar, en beværtning, en fjernsynsstue, en salon, diverse konferencefaciliteter, en internetcafé og en restaurant. Endvidere tilbydes der garageparkering til bilen, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser rummer et badeværelse med brusebad eller badekar samt hårtørrer. Derudover er hvert værelse udstyret med telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Det er gratis at benytte hotellets fitness-studie, og mod betaling kan gæsterne gå en tur i saunaen eller dampbadet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu eller a la carte.

  Se mere
 • Zeynep Sultan Hotel
  Fra374krPr. nat

  Zeynep Sultan Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Zeynep sultan cami sok. 25 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 603 meninger fra rejsendeBaseret på 603 meninger fra rejsende

  Det charmerende byhotel ligger i nærheden af Istanbuls centrum. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der desuden et busstoppested. Der er ca. 25 km fra Istanbul til den nærmeste strand, hvor man kan bade.iddelklassehotellet er bygget i 1938 og blev komplet renoveret i år 2004. Det er på 3 etager og råder over i alt 24 værelser, heraf 18 dobbelt- og 4 enkeltværelser samt 2 suiter. Endvidere er der en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Herudover rummer bygningen et cafeteria, en tv-stue, et konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant. Naturligvis er der en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling).I Istanbuls bymidte finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.

  Se mere
 • Sunlight
  Fra996krPr. nat

  Sunlightstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Piyerloti cad. - cemberlitas-sultanahmet 28 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Istanbuls gamle bydel ikke langt fra de vigtigste seværdigheder såsom Topkapi Paladset, Hagia Sophia, Den Blå Moske og basaren. Lige i nærheden finder man restauranter og til diverse indkøbsmuligheder er der kun ca. 50 m. Til forskellige barer, pubber og diskoteker er der ca. 400 m. Der er desuden ca. 20 kml til Istanbuls lufthavn.Byhotellet blev bygget i 1997 og er på 5 etager. Det har i alt 37 værelser, heraf et enkelt- og 36 dobbeltværelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, lobbybar samt en tv-stue og en parkeringsplads. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Der er desuden roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar (mod betaling), dobbeltseng, samt regulerbar radiator og klimaanlæg. Alle værelser er desuden belagte med fliser og tæpper.orgenmaden serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Dila Hotel
  Fra329krPr. nat

  Dila Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Osmanaga mahallesi mühürdar fuat sk. no:5 5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Asian Side. Boligen omfatter 78 hyggelige værelser. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Dila Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dila Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Dila Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services.

  Se mere
 • Marble
  Fra384krPr. nat

  Marblestars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Siraselviler caddesi taksim 41 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Dette attraktive hotel ligger inden for 50 m af centrum af Taksim med indkøbsmuligheder, restauranter, pubber og diskoteker. Endvidere er der ca. 100 m til den nærmeste metrostation. Herfra tager det 5 minutter til paladset Dolmabahçe og ca. 15 minutter til Hagia Sophia, paladset Topkapi, Den Store Basar og Den Blå Moske. Desuden er der omkring 20 km til lufthavnen Ataturk.Dette klimatiserede hotel blev renoveret i 2004 og rummer i alt 89 værelser fordelt på 11 etager. Til faciliteterne hører en rummelig foyer med døgnåben reception samt 22 safebokse, en vekselbørs, en garderobe og 3 elevatorer. Endvidere er der et konferencelokale, forretninger, en bar og en klimatiseret restaurant. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom man selv kan vaske tøj og parkere bilen på parkeringspladsen.De moderne værelser er udstyret med badeværelse med hårtørrer. Værelserne har endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet, indendørs swimmingpool og et koldvandsbassin samt en pool-/snackbar og liggestole. Hertil kommer et tyrkisk bad med sauna og massagetilbud (mod betaling) på hotellet.Hver morgen serveres der en morgenmadsbuffet. Frokosten og aftensmaden serveres a la carte eller som menu. Der tilbydes halvpension og fuldpension.

  Se mere
 • Orka Royal
  Fra340krPr. nat

  Orka Royalstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Hocapasa mah. nobethane cad 10 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 530 meninger fra rejsendeBaseret på 530 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Old City. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen kan tilbyde i alt 117 værelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Orka Royal. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette hotel er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Orka Royal har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. På dette hotel er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Hotellet tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Central Palace Taksim
  Fra400krPr. nat

  The Central Palace Taksimstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Lamartin cd. no 18 - taksim - oteller bolgesi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 241 meninger fra rejsendeBaseret på 241 meninger fra rejsende

  Dette komfortable boutique hotel er placeret i New City. Lokaliteten har 107 indbydende soveværelser. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. The Central Palace Taksim er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Santa Sophia Hotel
  Fra186krPr. nat

  Santa Sophia Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Cemberlitas tasdirek cesme sk.no:20 sultanahmet 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  As the hotel is located in the Sultanahmet district in the heart of the old city, the Blue Mosque, the church of Saint Sophia, Topkapi Palace, Basilica (Yerebatan) Cistern, Grand Bazaar, the Mosque of Sokulu Mehmet Pasha, Archeological Museum and the Museum of Turkish and Islamic Handicrafts are within walking distance (less than 1km away).

  Se mere
 • Ottoman Hotel Imperial Istanbul
  Fra400krPr. nat

  Ottoman Hotel Imperial Istanbulstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Caferiye sok.no:6/1sultanahmet 6 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1894 meninger fra rejsendeBaseret på 1894 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et sandt førsteklasses kvarter i hjertet af den gamle bydel på en lille forhøjning omgivet af de vigtigste historiske og kulturelle seværdigheder med udsigt over det imponerende Hagia Sophia Museum. Ligeledes kommer man til fods også til de vigtigste indkøbskvarterer, havneområdet samt pladsen Sultanahmed. Endvidere er der ca. 200 m til sporvognsstoppestedet Sultanahmed, mens der er omkring 19 km til den internationale lufthavn Atatürk.Cityhotellet er beliggende i en historisk osmannisk bygning fra det 1854, som blev renoveret i 2006. Fordelt på 3 etager råder det over i alt 49 værelser og suiter. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk og elevator til premium-etagerne. Herudover er der en bar, to restauranter samt business-service med fax, PC, scanner, printer og trådløs højhastighedsinternetadgang med WLAN. Roomservice 24 timer i døgnet, vasketøjsservice og parkeringsplads forefindes naturligvis også.Der er værelser og suiter i 4 forskellige kategorier. De nyrenoverede værelser med dens orientalske, elegante og komfortable indretning har alle dobbelt vinduesglas og eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer klimaanlæg, telefon, satellit-tv, internetadgang med trådløs mulighed, PC, dataport, minibar, dobbeltseng eller kingsize seng samt safeboks og et lille skrivebord. Nogle af værelserne har desuden en altan. På premium-værelser er der ydermere elkedel, højhastighedsinternetadgang/WLAN og badekåbe. Ved ankomsten tilbyder hotellet en velkomstdrink med et udvalg af frugter.På hotellet er der tyrkisk bad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  831  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  84
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Mercure Istanbul The Plaza Bosphorus Hotel
  Mercure Istanbul The Plaza Bosphorus Hotel
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Tæt til offentlig transport og meget fin udsigt til bosporos.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/03/2014

  Fra727krSe mere

 • Ottoman Hotel Park
  Ottoman Hotel Park
  4,7/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Very friendly and helpful personal. When we checked in we were given a presentation of the city and sights by the manager. We had a deluxe room with the most beautiful view over the sea and at the Blu ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/11/2013

  Fra356krSe mere

 • Midtown
  Midtown
  4,3/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt storby hotel, meget rent, gode senge, god lydisolering, ikke noget støj overhovedet hverken fra gaden eller andre gæster.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/05/2013

  Fra608krSe mere