Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  58kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Istanbul Royal Hotel
  Fra155krPr. nat

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mesih pasa mh aksaray cad. 16 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel er centralt beliggende i bydelen Aksaray. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Til den internationale lufthavn er der desuden ca. 30 minutters kørsel.Hotellet har i alt 128 dobbeltværelser fordelt på 7 etager. Bygningen rummer derudover en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Dertil kommer, at det har egne forretninger, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Herudover er der minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Radisson President Beyazit Istanbul
  Fra354krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1909 meninger fra rejsendeBaseret på 1909 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Istanbuls gamle bydel "Beyazit". Den store basar ligger blot få minutters gang fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder og køretiden fra Istanbuls lufthavn er ca. 40 minutter.Hotellet er bygget i 1994 og dets syvetagers hovedbygning råder over i alt 204 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, tre elevatorer og en kiosk. Herudover er der også frisør, kosmetiksalon, snackbar, pub og to restauranter, heraf én klimatiseret og én à la carte med ikke-ryger område. Der er endvidere et konferencerum, en souvenirshop, en balsal samt en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er tiltalende og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (leje).For gæsterne står der en lille overdækket swimmingpool på tagterrassen med en uforglemmelig udsigt over Marmara-havet samt en whilrpool til rådighed. Mod betaling kan man desuden gå i tyrkisk bad, i sauna, få massage, nyde dampbadet eller dyrke motion i fitness-hjørnet.

  Se mere
 • Legacy Ottoman Hotel
  Fra310krPr. nat

  Legacy Ottoman HotelstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 702 meninger fra rejsendeBaseret på 702 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til familier og er placeret i Old City. Lokaliteten har 172 indbydende soveværelser. Dette sted daterer sig til 1890 og blev fuldstændig renoveret i 2006. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er brug for forkælelse, kan de alle der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra526krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1240 meninger fra rejsendeBaseret på 1240 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel kan findes i Old City. Boutique-hotellet, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 60 gæsteværelser på Sura Design Hotel & Suites. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Sura Design Hotel & Suites tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Sura Design Hotel & Suites har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Sura Design Hotel & Suites er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sura Hagia Sophia
  Fra498krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2311 meninger fra rejsendeBaseret på 2311 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. De 231 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Sura Hagia Sophia blev bygget i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Hotellet har 24 timers åbent. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Sura Hagia Sophia er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sura Hagia Sophia. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Horn
  Fra253krPr. nat

  Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Imrahor caddesi 12 sutluce beyoglu beyoglu 12 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i New City, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Ejendommen består af 112 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Fællesarealerne på Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fairmont Quasar Istanbul
  Fra1.139krPr. nat

  Fairmont Quasar Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Buyukdere caddesi no 76, mecidiyekoy 76 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 412 meninger fra rejsendeBaseret på 412 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i New City, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 209. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Fairmont Quasar Istanbul. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle soveværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Kæledyr må medbringes til Fairmont Quasar Istanbul. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Denne ejendom har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Fairmont Quasar Istanbul med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter ved denne ejendom. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Fairmont Quasar Istanbul.

  Se mere
 • Albatros Premier Hotel
  Fra127krPr. nat

  Albatros Premier Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kucukayasofya mah cayiroglu sk 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel har beliggenhed i Old City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 4. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 220 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet har i alt 64 soveværelser. Albatros Premier Hotel undergik en renovering i 2013. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle soveværelser i Albatros Premier Hotel har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Albatros Premier Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Elysium Istanbul
  Fra433krPr. nat

  The Elysium IstanbulstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Inönü mah yedikuyular caddesi harbiye çayiri sokak 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The hotel is located close to Taksim Square, approximately a 10 minute walk away and from the square there are public transport links all over the city. Shops, cafes/restaurants and bars can also be found within 500-1000 meters from the property.

  Se mere
 • Clarion Hotel Istanbul Golden Horn
  Fra279krPr. nat

  Clarion Hotel Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Imrahor cad. sivaseli sok - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i New City. De 185 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Gæsterne vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Clarion Hotel Istanbul Golden Horn. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  802  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  81
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser