Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  137kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Yigitalp
  Fra370krPr. nat

  Yigitalpstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Gencturk caddesi cukurcesme 38 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 402 meninger fra rejsendeBaseret på 402 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af den smukke gamle bydel. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af seværdigheder såsom basaren, Süleymaniye-Moskeen, den blå måske, den berømte Hagia Sophia og Topaki-paladset samt forskellige forretninger og underholdningsmuligheder. Køretiden fra Istanbul lufthavn er ca. 60 minutter.Hotellet er bygget i 1990. Dets seksetagers hovedbygning råder over i alt 83 værelser, heraf 5 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, en lobbybar, et hotelsafe, en elevator og en café. Herudover er der også en kiosk, en bar, en pub, en frisør, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med et ikke-ryger område. Der er endvidere et konferencerum samt en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, brusekabine, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, centralvarme og klimaanlæg.

  Se mere
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Fra971krPr. nat

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Taksim meydani osmanli sokak 1/b - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1623 meninger fra rejsendeBaseret på 1623 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af byen og kan tilbyde alt det, som man som turist i Istanbul har brug for. Her kan man føle sig hjemme og nyde servicen, som sikrer et hyggeligt og behageligt ophold. Hotellet ligger på Taksimpladsen kun få meter fra gågaden. Desuden er der ikke langt til forskellige barer, restauranter, klubber og diskoteker og et væld af indkøbsmuligheder samt et stoppested. Desuden er der ca. 15 minutter fra de offentlige transportmidler til diverse seværdigheder såsom Topkapi Paladset, Hagia Sophia, Den Store Bazaar eller Det Ægyptiske Marked. Stranden ligger endvidere kun ca. 1 km fra hotellet. Til Istanbuls lufthavn er der ca. 25 km.Det elegante, klimatiserede førsteklasses hotel råder over rigelig med plads på 20 etager med i alt 376 værelser, heraf 25 suiter. Til indretningen hører en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe samt 4 elevatorer. Gæsterne kan få stillet sulten i restauranten (ryger eller ikkeryger samt børnestole) eller slukket tørsten med lækre drinks i den hyggelige bar, hvor der tilmed spilles god musik. Yderligere er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, en pub og diverse konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endelig kan gæsterne parkere bilen i hotellets parkeringskælder.De komfortabelt og moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en betagende udsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller få massage.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Celal Sultan
  Fra436krPr. nat

  Celal Sultanstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Yerebatan cad. salkimsogut sok. - sultanahmet 16 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i den ældste del af Istanbul, som engang var hovedstaden i det byzantinske og osmanniske rige. Det gyldne horn, Sortehavet, museerne, kirkerne og paladserne gør Istanbul til en fascinerende by, hvor der er rig mulighed for at opleve en masse. Desuden er der ikke langt fra hotellet til forskellige indkøbsmuligheder og diverse barer og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport.Det elegante hotel råder over i alt 55 værelser og 1 suite. I foyeren finder man en døgnåben reception. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at benytte internetterminalen. Hvis det er nødvendigt, kan man også benytte hotellets vekselbørs eller opbevare sine værdigenstande i hotellets safeboks (mod betaling). Med hotellets elevatorer kommer man hurtigt til værelserne. I restauranten kan man endvidere nyde forskellige lækre retter, ligesom der også er mulighed for at få en forfriskende drink i hotellets bar. Bygningen rummer desuden et konferencerum, hvor forretningsrejsende kan afholde møder m.m. I hotellets kiosk kan man købe de mest nødvendige varer. Gæsterne kan selvfølgelig også bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Kommer man i egen bil, er der også en parkeringsplads på hotellet.De komfortabelt og moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden klimatiseret og har centralvarme. Gulvene er belagt med smukke tæpper. Endvidere er værelserne udstyret med telefon, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der satellit-/kabel-tv og stereoanlæg samt altan eller terrasse med en betagende udsigt.

  Se mere
 • Nippon
  Fra515krPr. nat

  Nipponstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Topcu cd, talimhane 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 637 meninger fra rejsendeBaseret på 637 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Istanbul kun få minutters gang fra centrum med de mange restauranter, barer, diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Inde for en omkreds af 100 m finder man forskellige indkøbsmuligheder. Endvidere kommer man på 15 minutters kørsel til en banegård, Topkap?-Palast, kirken Hagia Sophia og verdens største overdækkede bazar, Grand Bazaar. Til Istanbul lufthavn er der 28 km.Hotellet er på 9 etager og råder over i alt 171 værelser, heraf 12 suiter. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, 20 safebokse, vekselbørs, garderobe og 2 elevatorer. For gæsterne står der endvidere en terrasse, en kiosk, en bar og en klimatiseret restaurant til rådighed. Herudover har hotellet 2 konferencerum og internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads (mod betaling). Naturligvis tilbydes der også roomservice, vaskestøjservice og babysitterservice (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Gæsterne har desuden mulighed for mod betaling at benytte saunaen og det tyrkiske bad på søsterhotellet (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.od betaling kan gæsterne tage en taxa eller en transferbus Havaş fra lufthavnen. Disse kører langs kysten til Taksim Platz.

  Se mere
 • Eresin Topkapi Hotel
  Fra473krPr. nat

  Eresin Topkapi Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , 186 millet caddesi topkapi istanbul 34270 turkey 186 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1623 meninger fra rejsendeBaseret på 1623 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel er centralt beliggende i den historiske gamle.Hotellet blev renoveret i 2006, er på 5 etager og råder over i alt 250 værelser. Hotellet er klimatiseret og råder over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og 3 elevatorer. Hertil kommer kiosk, frisørsalon, fjernsynsstue, 12 konferencelokaler og mod betaling WLAN/internetadgang. På det gastronomiske område er der en café, en bar og 2 restauranter. Endvidere kan gæsterne mod betaling også bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen. Der er endvidere en garage og parkeringsmuligheder til bilen.De luksuriøst og elegant indrettede værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang mod betaling. Hertil kommer minibar, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet tilbyder en swimmingpool, liggestole, whirlpool, sauna, tyrkisk bad og fitness-studie. Mod betaling tilbydes desuden solarium og massage.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller vælges som menu.

  Se mere
 • Deluxe Golden Horn Sultanahmet
  Fra534krPr. nat

  Deluxe Golden Horn Sultanahmetstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Binbirdirek mah.bindirdirek meydani - sultanahmet 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 885 meninger fra rejsendeBaseret på 885 meninger fra rejsende

  Cityhotellet er centralt beliggende i den gamle bydel blot 100 m fra forretninger, restauranter og offentlig transport. Få minutters gang fra hotellet finder man forskellige seværdigheder såsom Den Blå Moske, Cisternen, Basaren og Topkapipaladset.Hotellet råder over 4 etager med i alt 71 værelser, heraf 4 suiter. Det har en foyer med reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og 2 elevatorer. På hotellet finder man endvidere et spillelokale, en tv-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole og et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. Herudover kan gæsterne naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er desuden en parkeringsplads.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng og centralvarme. Nogle af værelserne har tilmed en altan. Fra 12 af værelserne er der endda en vidunderlig udsigt over havet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte, aftensmaden tilmed som menu.Efter ankomsten til byen langs kysten, skal man køre mod Sultanahmet.

  Se mere
 • Glorious Hotel Istanbul
  Fra720krPr. nat

  Glorious Hotel Istanbulstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ordu cad. yesil tulumba sok. 17 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Istanbul. Banegården med offentlige transportmidler samt turistområdet, forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man inden for 5 minutter. De nærmeste barer og natklubber ligger 15 minutter væk. Istanbuls vigtigste attraktioner såsom Hagia Sophia, Den Store Basar, Topkapi-paladset, cisternen 'Yerebatan Saray?' og Dolmabahçe Palads ligger alle lige i nærheden.Det 6-etagers hotel blev renoveret i 2005 og rummer i alt 96 værelser. Der er en foyer med døgnåben reception samt safebokse, vekselbørs, garderobe og elevator. Af faciliteter på stedet er der herudover også en bar, en fjernsynsstue, konferenceindretninger, en restaurant, internetadgang og en parkeringsplads. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (alt sammen mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med klimaanlæg, radiator, dobbeltseng, badeværelse med badekar og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (mod betaling) og køleskab som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Bentley By Molton Hotels
  Fra384krPr. nat

  Bentley By Molton Hotelsstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Halaskargazi caddesi 23 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den europæiske side af Istanbul i kvarteret Harbiye i hjertet af den nye by. Hotellet er genialt for forretningsfolk, da det er beliggende i nærheden af de vigtige forretningskvarterer som f.eks. Sisli, Mecidiyeköy og Levent. Hotellet er tilmed også perfekt til turister, da det ligger i nogle attraktive omgivelser med mange barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 60 minutter.Det moderne og fuldt klimatiserede hotel åbnede i år 2003 og råder over i alt 50 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs, safeboks (mod betaling) og garderobe. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at benytte internetterminalen. Med hotellets elevatorer kommer man hurtigt til værelserne. I restauranten kan man endvidere nyde forskellige lækre retter, ligesom der er mulighed for at få en forfriskende drink i hotellets bar. Bygningen rummer desuden også konferencerum, hvor forretningsrejsende kan afholde møder m.m. I hotellets kiosk kan man købe de mest nødvendige varer. Gæsterne kan selvfølgelig også bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Kommer man med bil, er der gode parkeringsmuligheder på hotellets egen parkeringsplads eller i garagen.De moderne indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden klimatiseret og har centralvarme. Gulvene er belagt med smukke tæpper. Derudover er de udstyret med dobbeltseng, telefon, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling) samt satellit-/kabel-tv og radio.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges som menu og aftensmaden à la carte. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

  Se mere
 • Sokullu Pasa Hotel
  Fra410krPr. nat

  Sokullu Pasa Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kücük ayasofya mah. sehit mehmet pasa sk. 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 557 meninger fra rejsendeBaseret på 557 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel i hjertet af den gamle bydel kun få minutters gang fra de største seværdigheder som f.eks. Den Blå Moske, kirken Hagia Sophia, Topkapi-paladset samt den store basar. Istanbuls lufthavn ligger endvidere ca. 25 km fra hotellet.Det historiske hotel blev bygget i det 16. århundrede og råder i alt over 37 værelser. Det rummer derudover en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, safeboks, internetadgang samt en sal med en Shadirvan (brønd) samt en vinterhave med bar. Ydermere rummer det klimatiserede hotel en hyggelig café, en kiosk og en a la carte restaurant. Naturligvis kan gæsterne også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling).De centralt klimatiserede værelser er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, flisegulv og centralvarme.Gæsterne kan benytte det tyrkiske bad gratis (lukket om vinteren indtil 31. marts).Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Elite World Prestige
  Fra489krPr. nat

  Elite World Prestigestars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Sehit muhtar caddesi 40 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Det arkitektonisk meget spændende cityhotel i Istanbuls nye bydel ligger i nærheden af Taksimpladsen og paladset Dolmabahce. Fra hotelbygningen er der ca. 500 m til byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 25 minutters kørsel med offentlig transport til lufthavnen Atatürk, som ligger omkring 20 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2005 og har i alt 102 værelser fordelt på 16 etager. I den storslåede foyer er der en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og 2 elevatorer. I bygningen er der også aviskiosk, café, 2 restauranter samt 3 forskellige barer, herunder én på hotellets tagterrasse med herlig udsigt over Det Gyldne Horn og Bosporus. Til gæsternes rådighed står der 4 konferencelokaler med forskellig kapacitet og WLAN/internetadgang. Mod betaling kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom og parkere bilen i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Værelserne på 8. og 9. etage råder over en altan, mens værelserne på 10. etage er udstyret med en terrasse. Alle værelser på 8. etage er desuden ikke-rygerværelser. Et af værelserne er udstyret med handicapvenligt indrettet badeværelse.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool med separat børnebassin og pool/snackbar. Hotellets gæster har desuden mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet samt mod betaling få massage, ligesom der er en sauna og en whirlpool. Herudover er der også mulighed for at benytte det tyrkiske bad gratis.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  832  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  84
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Mövenpick Hotel Istanbul
  Mövenpick Hotel Istanbul
  4,3/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Ben ve eşim memnun ayrıldık.Çalışanlar işlerini severek yapıyorlar.Eger 4 Levent bölgesine tekrar gidecek olursam hiç düşünmeden seçeceğim otel Mövenpick olacaktır.

  Ramazan Karaca
  Hotelopia-kunde, 04/01/2018

  Fra932krSe mere

 • Mercure Istanbul The Plaza Bosphorus Hotel
  Mercure Istanbul The Plaza Bosphorus Hotel
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Tæt til offentlig transport og meget fin udsigt til bosporos.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/03/2014

  Fra710krSe mere

 • Ottoman Hotel Park
  Ottoman Hotel Park
  4,7/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Very friendly and helpful personal. When we checked in we were given a presentation of the city and sights by the manager. We had a deluxe room with the most beautiful view over the sea and at the Blu ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/11/2013

  Fra454krSe mere