Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  135kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Fra592krPr. nat

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 6 kilometer. Der er i alt 200 værelser på stedet. Dette hotel blev opført i 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Stedet har 24 timers åbent. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Alle badeværelser på Novotel Istanbul Bosphorus er handicapvenlige. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Ejendommen har parkering og garage. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er ISO 9001 certified hotels and restaurants certificeret. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Alle der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Novotel Istanbul Bosphorus vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra946krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1188 meninger fra rejsendeBaseret på 1188 meninger fra rejsende

  Dette dejlige boutique hotel ligger i Old City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 60 værelser er til rådighed for gæsterne på Sura Design Hotel & Suites. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Sura Design Hotel & Suites tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Sura Design Hotel & Suites. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Når det drejer sig om at slappe af, vil de rejsende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Sura Design Hotel & Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sura Hagia Sophia
  Fra926krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2161 meninger fra rejsendeBaseret på 2161 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. De 231 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Boligen har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDerudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Sura Hagia Sophia. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Golden Horn Sirkeci
  Fra457krPr. nat

  Golden Horn Sirkecistars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ebussuud cad. 44 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 443 meninger fra rejsendeBaseret på 443 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i kvarteret Sirkeci ekstremt tæt på centrum af den gamle bydel Sultan Ahmet Plads. Til Det berømte gyldne Horn kommer man desuden på kun få minutters gang. Til Istanbuls lufthavn er der omkring 20 km.Hotellet rummer i alt 65 værelser, heraf 4 suiter, fordelt på 7 etager. På hotellet er der en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en elevator og en garderobe. Gæsterne kan også benytte baren, beværtningen, spillelokalet, fjernsynsstuen, konferencelokalet, stedets internetadgang og en restaurant på hotellet. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom på dette hotel.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, internetadgang, minibar (mod betaling), klimaanlæg og centralvarme.En morgenbuffet står til rådighed for hotellets gæster hver morgen. Frokost og aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Laleli Gonen Hotel
  Fra260krPr. nat

  Laleli Gonen Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Fethibey caddesi zeynepkamil sokak 24 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 270 meninger fra rejsendeBaseret på 270 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Old City. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Boligen består af 65 gæsteværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2011. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Laleli Gonen Hotel. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Grand Hilarium Hotel
  Fra262krPr. nat

  Grand Hilarium Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Fabrika sok no 3-5 yenikapi - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Old City. Hotellet, der putter sig indenfor 6. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 5 kilometer. Ejendommen består af i alt 74 dejlige soveværelser. Dette sted blev renoveret i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Grand Hilarium Hotel. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Denne handicapvenlige ejendom omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Manesol Boutique Galata
  Fra255krPr. nat

  Manesol Boutique Galatastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Arapcami mah.bankalar cad. billur sok. karakoy 1/a - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette komfortable boutique hotel er i Old City. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver boutique-hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Boligen omfatter 73 hyggelige værelser. Denne ejendom blev opført i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Manesol Boutique Galata har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Alle der bor på denne ejendom, behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi stedet har en række lækre kulinariske muligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Constantine Hotel
  Fra285krPr. nat

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Gülhane Park i kvarteret Sultanahmet i Istanbul med områdets allerbedste attraktioner inden for kun få hundrede meter. Herudover ligger der diverse restauranter, barer, klubber og forretninger i nærheden. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden lige foran hotellet. Tillige kan gæsterne gå til kysten i Marmara på omkring 6 minutter, mens der til de 2 internationale lufthavne Atatürk og Sabiha Gökçen er henholdsvis omkring 15 og 55 km.Der er tale om et lille hotel i boutique-stil med komfortabel indkvartering og et smalt indgangsparti, der fører ind til receptionen og et lille siddeområde med direkte adgang fra gaden. Her har gæsterne ideel mulighed for at drikke en kop kaffe og kigge ud på folk, der går forbi. Hotellets restaurant er indrettet og udsmykket med tyrkiske tæpper og artefakter og skaber på den måde en hyggelig atmosfære. Dette charmerende city-hotel blev renoveret i 209 og tilbyder i alt 28 værelser. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).De hyggelige værelser er behageligt indrettet og rummer klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn, gratis trådløs internetadgang, minibar (mod betaling) og en safeboks. Alle boligenheder tilbyder desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelserne er der dobbeltseng, telefon, radio, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Hotellet tilbyder kontinental morgenmad som buffet.

  Se mere
 • Lancelot Hotel
  Fra166krPr. nat

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Dette komfortable boutique hotel er i Old City. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Boutique-hotellet er indenfor 400 meter fra havnen. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Lancelot Hotel, som kun består af 7 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Lancelot Hotel har 24 timers åbent. Lancelot Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Armada Hotel Old City Sultanahmet
  Fra466krPr. nat

  Armada Hotel Old City Sultanahmetstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ahirkapi sok.cankurtaran 24 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1524 meninger fra rejsendeBaseret på 1524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Old City. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 108. Armada Hotel Old City Sultanahmet undergik en renovering i 2009. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Armada Hotel Old City Sultanahmet. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Armada Hotel Old City Sultanahmet er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  782  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  79
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser