Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  145kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Sura Hagia Sophia
  Fra1.444krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2287 meninger fra rejsendeBaseret på 2287 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. De 231 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Boligen har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDerudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Sura Hagia Sophia. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Fra933krPr. nat

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 6 kilometer. Der er i alt 200 værelser på stedet. Dette hotel blev opført i 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Stedet har 24 timers åbent. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Alle badeværelser på Novotel Istanbul Bosphorus er handicapvenlige. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Ejendommen har parkering og garage. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er ISO 9001 certified hotels and restaurants certificeret. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Alle der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Novotel Istanbul Bosphorus vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Constantine Hotel
  Fra469krPr. nat

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Gülhane Park i kvarteret Sultanahmet i Istanbul med områdets allerbedste attraktioner inden for kun få hundrede meter. Herudover ligger der diverse restauranter, barer, klubber og forretninger i nærheden. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden lige foran hotellet. Tillige kan gæsterne gå til kysten i Marmara på omkring 6 minutter, mens der til de 2 internationale lufthavne Atatürk og Sabiha Gökçen er henholdsvis omkring 15 og 55 km.Der er tale om et lille hotel i boutique-stil med komfortabel indkvartering og et smalt indgangsparti, der fører ind til receptionen og et lille siddeområde med direkte adgang fra gaden. Her har gæsterne ideel mulighed for at drikke en kop kaffe og kigge ud på folk, der går forbi. Hotellets restaurant er indrettet og udsmykket med tyrkiske tæpper og artefakter og skaber på den måde en hyggelig atmosfære. Dette charmerende city-hotel blev renoveret i 209 og tilbyder i alt 28 værelser. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).De hyggelige værelser er behageligt indrettet og rummer klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn, gratis trådløs internetadgang, minibar (mod betaling) og en safeboks. Alle boligenheder tilbyder desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelserne er der dobbeltseng, telefon, radio, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Hotellet tilbyder kontinental morgenmad som buffet.

  Se mere
 • Sura Design Hotel & Suites
  Fra1.499krPr. nat

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1229 meninger fra rejsendeBaseret på 1229 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel kan findes i Old City. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 60 gæsteværelser på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Sura Design Hotel & Suites tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Sura Design Hotel & Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Sura Design Hotel & Suites har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Istanbul The Trip Hotel Old City
  Fra173krPr. nat

  Istanbul The Trip Hotel Old Citystars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Sehsuvar bey mahallesi, sehsuvar bey mah. duzgun 15 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er homovenligt og ligger i Old City. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra ejendommen. Hotellet ligger indenfor 1000 meter fra skråningerne. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Hotellet er indenfor 20 meters gåafstand fra havnen. Istanbul The Trip Hotel Old City har i alt 22 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Istanbul The Trip Hotel Old City vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Istanbul The Trip Hotel Old City. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster, der bor på Istanbul The Trip Hotel Old City, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i dette sted. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Istanbul The Trip Hotel Old City er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Istanbul The Trip Hotel Old City vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Legacy Ottoman Hotel
  Fra668krPr. nat

  Legacy Ottoman Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd.no:16-nimetabla sok.eminonu 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 696 meninger fra rejsendeBaseret på 696 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Ejendommen kan tilbyde i alt 172 værelser. Legacy Ottoman Hotel daterer sig til 1890 og blev fuldstændig renoveret i 2006. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er åben 24/7. Legacy Ottoman Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Legacy Ottoman Hotel.

  Se mere
 • Albatros Premier Hotel
  Fra592krPr. nat

  Albatros Premier Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kucukayasofya mah cayiroglu sk 1 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 614 meninger fra rejsendeBaseret på 614 meninger fra rejsende

  Dette dejlige boutique hotel ligger i Old City. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 220 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Albatros Premier Hotel har i alt 58 soveværelser. Albatros Premier Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Alle værelser i Albatros Premier Hotel har kørestolsadgang. Albatros Premier Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Albatros Premier Hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Albatros Premier Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette sted har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Albatros Premier Hotel.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra1.442krPr. nat

  Hilton Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3168 meninger fra rejsendeBaseret på 3168 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i New City. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. De 500 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2000. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne feriebolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Kæledyr må medbringes til Hilton Istanbul Bosphorus. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Middagslokalet inviterer de besøgende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Hilton Istanbul Bosphorus. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter på dette hotel. Hilton Istanbul Bosphorus vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Istanbul Royal Hotel
  Fra323krPr. nat

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Aksaray cad. 16 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel er centralt beliggende i bydelen Aksaray. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Til den internationale lufthavn er der desuden ca. 30 minutters kørsel.Hotellet har i alt 128 dobbeltværelser fordelt på 7 etager. Bygningen rummer derudover en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Dertil kommer, at det har egne forretninger, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Herudover er der minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • My Home Sultanahmet Hotel
  Fra310krPr. nat

  My Home Sultanahmet Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Piyerloti caddesi no 35 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 64 meninger fra rejsendeBaseret på 64 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Old City. Stedet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 4. 5 kilometer borte. Indenfor 250 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Alle der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 15 gæsteværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på My Home Sultanahmet Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  813  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  82
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser