Hoteller i Berlin

Find på kortet
Hoteller - Berlin

BerlinFra  228kr

Anbefalede hoteller - Berlin

 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Fra594krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte FriedrichstrassestarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1962 meninger fra rejsendeBaseret på 1962 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger i centrum af Berlin på den legendariske Friedrichstraße i Mitte-distriktet og er det ideelle udgangspunkt til at udforske byen for både forretningsrejsende og turister. Berømte steder såsom Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Unter den Linden, Museumsøen og Checkpoint Charlie er kun en kort gåtur derfra. Gæsterne kan finde et udvalg af barer, restauranter og butikker i nærheden af hotellet. Friedrichstrasse-togstation er praktisk placeret ved siden af hotellet. Berlin Tegel lufthavn er omkring 10 km væk. Dette hotel har 268 værelser fordelt på 8 etager. Alle værelser er moderne indrettet og har klimaanlæg, satellit-tv, digital sikkerhedsboks, siddeområder, minibar og badefaciliteter. Hotellet har en morgenmadsrestaurant, en restaurant, træningsrum og wellness. Der er mulighed for underjordisk parkering for gæster, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Catalonia Berlin Mitte
  Fra483krPr. nat

  Catalonia Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Kopenicker strasse 80-82 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 790 meninger fra rejsendeBaseret på 790 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Stedet har i alt 131 soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Catalonia Berlin Mitte nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ferieboligen, da den er kæledyrsvenlig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Lindner Hotel am Ku'Damm
  Fra636krPr. nat

  Lindner Hotel am Ku'Dammstars

  Charlottenburg, Berlin , kurfuerstendamm 24 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i centrum af Berlin. Der er kun ca. 100 m til de nærmeste barer og pubber samt til en s-togsstation.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etages hovedbygning med i alt 146 værelser, heraf 2 suiter. Receptionen er åben døgnet rundt og har desuden en safeboks. Herudover rummer bygningen elevatorer og vekselbørs samt talrige forretninger, en frisørsalon, en fjernsynsstue og en à la carte restaurant med klimaanlæg. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Herudover er de udstyret med safeboks og dobbeltseng.

  Se mere
 • Hotel Am Havelufer Potsdam
  Fra478krPr. nat

  Hotel Am Havelufer Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Zeppelinstr. 136 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Potsdam. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 10. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 16. 0 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Hotellet omfatter 123 hyggelige værelser. Hotel Am Havelufer Potsdam undergik en renovering i 2010. Hotel Am Havelufer Potsdam har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Hotel Am Havelufer Potsdam har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Hotel Am Havelufer Potsdam vugger til småbørn efter anmodning. Alle gæsteværelser i Hotel Am Havelufer Potsdam har kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der er parkeringsplads ved Hotel Am Havelufer Potsdam. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Med mange middagsmuligheder, vil Hotel Am Havelufer Potsdam imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Vienna House Andel’s Berlin
  Fra515krPr. nat

  Vienna House Andel’s BerlinstarsGreenProgram Icon

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3033 meninger fra rejsendeBaseret på 3033 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i den østlige del af den tyske hovedstad i nærheden af den historiske Alexanderplatz, som er en af Tysklands mest monumentale bypladser. Man kommer hurtigt og nemt til hotellet med byens toge, sporvogne og busstoppesteder i nærheden. Alle Berlins seværdigheder og interessante steder ligger mindre end 30 minutter væk. Den direkte togforbindelse for pendlere til udstillingsområdet Messe Berlin gør et besøg på en hvilken som helst udstillings- eller handelsmesse til en komfortabel oplevelse og gæster slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads eller bekymre sig om byens trafik. Der er desuden ca. 25 km til lufthavnen Schönefeld og omkring 16 km til lufthavnen Tegel.Det klimatiserede hotel rummer 557 værelser og sigter mod arkitektur- og designelskere. Hotellet er udstyret med konferenceindretninger og begivenhedsfaciliteter og en 570 m² stor balsal såvel som parkeringspladser i hotellets egen parkeringsgarage. De af glas komplet indrammede Sky Bar og Sky Lounge på hotellets øverste etager tilbyder betagende udsigt over Berlin og giver én en følelse af at svæve over byen - den perfekte måde at sætte prikken over i'et på en spændende dag. Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café, en restaurant og WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Hotel am Schloss Koepenick Berlin by Golden Tulip
  Fra368krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er placeret i Köpenick. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 15. 0 kilometer borte. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Boligen omfatter 108 hyggelige gæsteværelser. Hotel am Schloss Koepenick Berlin by Golden Tulip blev fuldstændig moderniseret i 2013. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hotel am Schloss Koepenick Berlin by Golden Tulip. Hotel am Schloss Koepenick Berlin by Golden Tulip vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Fra477krPr. nat

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 106 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig direkte ved Kurfürstendamm midt i Vestberlins centrum. Det internationale kongrescenter ICC samt messehallerne ligger umiddelbart i nærheden. Lige ved hotellet finder man et væld af butikker og barer, ligesom der også afgår offentlige transportmidler foran døren.Det byhotel blev bygget i 1960 og har fordelt på sine 6 etager i alt 84 værelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception, garderobe, elevatorer, et konferencerum (ca. 100 personer) samt en parkeringsplads (mod betaling). Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit/kabel-tv og internetadgang (WLAN). Desuden er de udstyret med safeboks, ligesom der er centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Azimut Hotel City South Berlin
  Fra436krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Det hyggelige business-hotel har en fin beliggenhed med til hensyn til motorvej A113 med hurtige forbindelser til Schönefeld lufthavn (7 km væk) og Berlins centrum.Hotellet tilbyder 156 værelser fordelt på 4 etager og en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, elevatorer, en bar, en morgenmadsrestaurant, 4 konferencelokaler, WLAN access point mod betaling samt mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling og en garage mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, hårtørrer, radio, dobbeltseng, skrivebord, lydisolerede vinduer der kan åbnes samt regulerbart klimaanlæg og radiator.Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet for gæsterne.

  Se mere
 • Mark Apart Hotel
  Fra446krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1186 meninger fra rejsendeBaseret på 1186 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Berlin Mitte by Campanile
  Fra364krPr. nat

  Berlin Mitte by Campanilestars

  Mitte, Berlin , Invalidenstrasse 98 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Mitte. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 6 kilometer. Stedet omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med på dette hotel?Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  199  Hoteller - Berlin
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Berlin er hovedstaden i Tyskland. Byen har mange forskellige de attraktioner for turister i alle aldre. Der findes både kulturelle og rekreative aktiviteter. Et af de mest besøgte steder er Berlinmuren, hvor nogle stykker af den stadig er bevarede, til trods for dens historie. Et andet sted som du ikke må undgå at besøge er Potsdamer Platz, i 1920 var det et af de vigtigste steder i hele Europa, efter murens fald blev den genopbygget og den dag i dag kan man finde moderne indkøbscentre og skyskrabere som markerer det nye Berlins fødsel. Byen har mange forskellige museer, i øjeblikket 153, hvis du vil øge din kulturelle viden kan du vælge et af de mange der ligger i byen. Hvis du kan lide at nyde en eftermiddag omgivet af natur, skal du ikke tvivle med at besøge parkerne og de botaniske haver, her findes ro og velvære. Hvis du vil opleve en aktiv by, med forskellige seværdigheder og hvor du samtidig kan slappe af, er Berlin den bedste mulighed.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser