Hoteller i Berlin

Find på kortet
Hoteller - Berlin

BerlinFra  192kr

Anbefalede hoteller - Berlin

 • Klassik Hotel Berlin
  Fra446krPr. nat

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 389 meninger fra rejsendeBaseret på 389 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Ejendommen omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. Klassik Hotel Berlin har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. De rejsende kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mark Apart Hotel
  Fra668krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1177 meninger fra rejsendeBaseret på 1177 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra818krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 158 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9754 meninger fra rejsendeBaseret på 9754 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Fra552krPr. nat

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig direkte ved Kurfürstendamm midt i Vestberlins centrum. Det internationale kongrescenter ICC samt messehallerne ligger umiddelbart i nærheden. Lige ved hotellet finder man et væld af butikker og barer, ligesom der også afgår offentlige transportmidler foran døren.Det byhotel blev bygget i 1960 og har fordelt på sine 6 etager i alt 84 værelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception, garderobe, elevatorer, et konferencerum (ca. 100 personer) samt en parkeringsplads (mod betaling). Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit/kabel-tv og internetadgang (WLAN). Desuden er de udstyret med safeboks, ligesom der er centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra811krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2480 meninger fra rejsendeBaseret på 2480 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Kreuzberg, er dette komfortable hotel optimalt for familier. De 229 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder Novotel Suites Ber Potsdamer Pl vugger til småbørn efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold på hotellet, da det er kæledyrsvenligt. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl tilbyder parkering og garagefaciliteter. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra714krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 786 meninger fra rejsendeBaseret på 786 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Centro Hotel Kurfürstendamm
  Fra665krPr. nat

  Centro Hotel Kurfürstendammstars

  Schöneberg, Berlin , Kleiststrasse 9-12 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1444 meninger fra rejsendeBaseret på 1444 meninger fra rejsende

  The hotel is located at the hub of Berlin's exclusive centre. The luxury of the Kurfürstendamm and the world-famous KaDeWe store are just a 5 min walk away. The West Berlin city, with its Convention and Trade Fair Center and numerous cultural institutions, is just as accessible as is the East Berlin city center with the seat of the German Government and the Potsdamer Platz, the glittering symbol of new Berlin. It is 400 m from Nollendorf and Wittenbergplatz Underground Stations.

  Se mere
 • Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz
  Fra821krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2508 meninger fra rejsendeBaseret på 2508 meninger fra rejsende

  Alexanderplatz ligger dér, hvor Berlins trendy kvarterer Prenzlauer Berg, Mitte og Friedrichshain mødes, og er i sig selv et højdepunkt for enhver arkitekturentusiast. Området er fuldt af forretninger, restauranter, barer og klubber. Eftersom hotellet kun ligger få minutters gang fra Alexanderplatz, udgør det en ideel base at udforske nattelivet fra, samtidig med at den rolige beliggenhed ved Volkspark Friedrichshain (park) tilbyder et fredeligt tilflugtssted væk fra byens stress og jag. Endelig er der omkring 12 km fra hotellet til Tegel lufthavn, mens der til Schönefeld lufthavn er ca. 27 km.Dette charmerende og klimatiserede hotel blev renoveret i 2009 og byder gæsterne velkommen i den vidunderligt særprægede atmosfære. Når de først er ankommet i den rummelige foyer med døgnåben reception og check-out service, vil gæsterne opleve en symbiose af historisk arkitektur og tidssvarende designer-møbler indrammet af et subtilt og harmonisk farvekoncept. Hotellet tilbyder en restaurant, bar/lounge/salon og et konference-område på 1.000 m², ligesom der er 346 værelser og suiter samt et eksklusivt spa-område på 7. etage med betagende udsigt over Alexanderplatz. Af yderligere behageligheder er der på stedet safeboks, vekselbørs og elevator, mens gæsterne mod betaling kan benytte stedets WLAN/internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade køretøjet på hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip
  Fra927krPr. nat

  Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulipstars

  Charlottenburg, Berlin , Bleibtreustraße 31 31 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 446 meninger fra rejsendeBaseret på 446 meninger fra rejsende

  Dette 4-stjernede designhotel er blot 200 meter fra Berlins berømte indkøbsgade, Kurfürstendamm. Uhlandstrasse undergrundsstation og Savignyplatz S-Bahn banegård er 8 minutters gang borte og har forbindelse til alle dele af Tysklands hovedstad. De faciliteter, der tilbydes i dette etablissement, omfatter en lobby med 24 timers reception, valutavekslingsfaciliteter og bagageopbevaring. Måltider i amerikansk stil og en daglig morgenmadsbuffet serveres i Restaurant Deli 31. Gæsterne kan også nyde drinks i Blue Bar eller Espressobar 31. Alle værelser er veludstyrede og elegant indrettet med kabel-tv, opfyldt minibar og trådløs internetadgang. Fritidsfaciliteterne omfatter et wellness-center med urtedamprum, massageservice og træningscykel.

  Se mere
 • Berlin Mark Hotel
  Fra608krPr. nat

  Berlin Mark Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Meinekestrasse 18-19 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Dette hotel ligger lige i centrum af det, der tidligere var Vestberlin blot 2 minutters gang fra den berømte Kurfürstendamm. Lige i nærheden af Hotellet er der direkte forbindelse med offentlig transport og man kommer nemt til mange af Berlins seværdigheder såsom Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Zoologischer Garten og Europacentret samt en overflod af museer og teatre. Herudover er der 20 minutters gang til Unter den Linden og Brandenburger Tor. Til lufthavnen Berlin Schönefeld er der 25 km, mens der til lufthavnen Berlin Tegel er 9 km.Dette moderne og komfortable hotel blev renoveret i 2008. Det råder over 239 værelser og 11 familielejligheder (3 af dem er egnet til gæster i kørestol). Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer bar og spisefaciliteter. Hotellets offentlige rum er indrettet med klimaanlæg og internetadgang via WLAN. Forretningsrejsende har mulighed for at benytte de 3 konferencelokaler og bestille separat morgenmad. For gæster i bil kan man benytte parkeringspladsen ved siden af hotellet (mod betaling).Der er mulighed for at bestille ryger- og ikkerygerværelser. Værelserne er indrettet med klimaanlæg, radiator, badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, kosmetikspejl, plasmafjernsyn med satellit-kanaler, internetadgang, radio, minibar, safeboks, telefon med voicemail og en dobbeltseng.Gæsterne kan starte dagen med at spise morgenmad på hotellet eller nyde et måltid senere på dagen i snackbar eller på solterrassen, når vejret tillader det.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  176  Hoteller - Berlin
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Berlin er hovedstaden i Tyskland. Byen har mange forskellige de attraktioner for turister i alle aldre. Der findes både kulturelle og rekreative aktiviteter. Et af de mest besøgte steder er Berlinmuren, hvor nogle stykker af den stadig er bevarede, til trods for dens historie. Et andet sted som du ikke må undgå at besøge er Potsdamer Platz, i 1920 var det et af de vigtigste steder i hele Europa, efter murens fald blev den genopbygget og den dag i dag kan man finde moderne indkøbscentre og skyskrabere som markerer det nye Berlins fødsel. Byen har mange forskellige museer, i øjeblikket 153, hvis du vil øge din kulturelle viden kan du vælge et af de mange der ligger i byen. Hvis du kan lide at nyde en eftermiddag omgivet af natur, skal du ikke tvivle med at besøge parkerne og de botaniske haver, her findes ro og velvære. Hvis du vil opleve en aktiv by, med forskellige seværdigheder og hvor du samtidig kan slappe af, er Berlin den bedste mulighed.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser