Hoteller i Berlin

Find på kortet
Hoteller - Berlin

BerlinFra  184kr

Anbefalede hoteller - Berlin

 • Nora Hotel
  Fra816krPr. nat

  Nora Hotelstars

  Friedrichshain, Berlin , Simon dach str. 46 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Friedrichshain, er kun for voksne. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 19 hyggelige værelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Mark Apart Hotel
  Fra579krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1148 meninger fra rejsendeBaseret på 1148 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra880krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2457 meninger fra rejsendeBaseret på 2457 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Kreuzberg, er en fantastisk mulighed for familier. Boligen består af 229 soveværelser. Der er lednings-internetadgang til rådighed for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr er tilladt i denne feriebolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der er konferencefaciliteter ved denne boligFerieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Klassik Hotel Berlin
  Fra569krPr. nat

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 369 meninger fra rejsendeBaseret på 369 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Ejendommen omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. Klassik Hotel Berlin har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. De rejsende kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Centro Hotel Kurfürstendamm
  Fra683krPr. nat

  Centro Hotel Kurfürstendammstars

  Schöneberg, Berlin , Kleiststrasse 9-12 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1442 meninger fra rejsendeBaseret på 1442 meninger fra rejsende

  The hotel is located at the hub of Berlin's exclusive centre. The luxury of the Kurfürstendamm and the world-famous KaDeWe store are just a 5 min walk away. The West Berlin city, with its Convention and Trade Fair Center and numerous cultural institutions, is just as accessible as is the East Berlin city center with the seat of the German Government and the Potsdamer Platz, the glittering symbol of new Berlin. It is 400 m from Nollendorf and Wittenbergplatz Underground Stations.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  Fra1.403krPr. nat

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1367 meninger fra rejsendeBaseret på 1367 meninger fra rejsende

  Med sin placering i hjertet af kosmopolen, det historierige Berlin, er dette elegante byhotel et fremragende valg til forretnings- eller ferierejsende. Indenfor få minutter kan gæsterne finde adskillige butikker og restauranter, den charmerende Spree-flod og Berlin Friedrichstraße banegård indenfor 500 meter fra hotellet. Dette vidunderlige etablissement er ideelt placeret indenfor det berømte Friedrichstraße handelsområde og er indenfor gåafstand til nogle af Berlins mest elskede attraktioner, herunder Brandenburger Tor og Postdamer Platz. Dette smukke etablissement tilbyder lyse og smukt indrettede værelser med naturlige toner og moderne møbler. Om morgenen kan gæsterne nyde en varieret og lækker morgenmad og få en god start på dagen. Hotellet har også en hyggelig bar, wellness-område, et fitness-center og alsidige mødefaciliteter.

  Se mere
 • Hotel California Kurfürstendamm 35
  Fra638krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1218 meninger fra rejsendeBaseret på 1218 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en historisk bygning fra århundredskiftet på den verdensberømte boulevard Kurfürstendamm. Det ligger lige ved siden af områdets eksklusive butikker, mode- og designforretninger samt Berlin Theater und Komödie am Kurfürstendamm. Der er et udvalg af fremragende restauranter, som tilbyder internationale retter i hotellets nærhed. Etablissementet tilbyder ligeledes fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som kører til mange forskellige interessante steder i denne pulserende og mangfoldige by. Reichstag og Brandenburger Tor ligger begge kun 20 minutter væk med offentlige transportmidler. Berlins internationale lufthavn ligger desuden omkring 5 km fra hotellet, mens der er ca. 30 km til lufthavnen Schönefeld.Hotellet blev renoveret i 2008 og kombinerer elegance og traditionel charme med alle fordelene ved et moderne city-hotel. Ejendommen rummer 155 værelser og suiter delt op i kategorierne standard, superior og deluxe. Herudover tilbyder hotellet egen bar, fortovscafé med sommerhave og spa-område. Af yderligere faciliteter er der også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, elevator, et auditorium, en restaurant og et diskotek. Hertil kommer konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice. Mod betaling kan gæsterne benytte sig af hotellets WLAN/internetadgang, bestille vasketøjsservice og leje cykler, ligesom der er en garage.Hvert værelse er komplet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, kabel- og betalings-tv, en radio, et digitalt telefonsystem, WLAN/internetadgang, en safeboks og en minibar. Hertil kommer en dobbeltseng, strygejern og strygebræt og centralvarme som standardindretning.På hotellets grundarealer er der et fitness-studie. Mod betaling kan gæsterne benytte sig af solterrassen, saunaen, dampbadet og forskellige massagebehandlinger.orgenmaden tilbydes i form af en buffet.

  Se mere
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Fra533krPr. nat

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1968 meninger fra rejsendeBaseret på 1968 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i en fredelig sidegade i hjertet af byen, en kort gåtur fra den berømte Friedrichstrasse. Takket være den centrale beliggenhed lige ved Spittelmarkt kommer man til alle interessante seværdigheder på få minutter. Fra den nærliggende metrostation (200 m) kommer gæsterne hurtigt og direkte til de 2 centrummer i byen, Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. De kommer også nemt til attraktioner såsom udstillingscentrummet (Messegelände), Brandenburger Tor (2,5 km), Gendarmenmarkt (1,5 km), fjernsynstårnet (1,5 km), Museumsøen (Museumsinsel, 1,5 km) og Potsdamer Platz med alle pladsens barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger 11 km væk, mens der til Schönefeld lufthavn er 22 km.Dette familievenlige city-hotel blev etableret i 2008 og rummer i alt 244 komfortable og moderne værelser, herunder familieværelser. Gæsterne kan hvile sig efter en afslappende, smuk dag i hotellets bar, som er åben døgnet rundt. Herudover rummer det klimatiserede etablissement, som både er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster, en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og en elevator. Der er også en bar, morgenmadsrestauranter, mulighed for at bestille vasketøjsservice og 10 parkeringspladser (mod betaling).Alle de komfortable og moderne værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt satellit-tv, telefon, internetadgang med høj hastighed (gratis) samt en safeboks. De rummer desuden en radio og regulerbart klimaanlæg og radiator.Gæster kan nyde en lækker og varieret morgenmadsbuffet i 6 forskellige morgenmadsrestauranter, der giver dem en god start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mere
 • Gat Point Charlie
  Fra949krPr. nat

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2197 meninger fra rejsendeBaseret på 2197 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Hotellet består af i alt 140 dejlige værelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Gat Point Charlie.

  Se mere
 • Titanic Gendarmenmarkt Berlin
  Fra1.188krPr. nat

  Titanic Gendarmenmarkt Berlinstars

  Mitte, Berlin , Franzosische strasse 30 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1308 meninger fra rejsendeBaseret på 1308 meninger fra rejsende

  Med beliggenhed i det tidligere lager og kostumehus for den tyske statsopera afspejler dette luksuriøst udsmykkede hotel sin historiske fortid i den smukke balsal og rummelige lobby, der er dekoreret med søjler. Ved siden af Berlins Gendarmenmarkt ligger denne centrale og imponerende bygning med hurtig adgang til byens mange attraktioner såsom Brandenburger Tor og Rigdagen, der begge ligger inden for komfortabel gåafstand. Værelserne er moderne og har al den nødvendige komfort for et afslappende ophold og passer til både forretningsrejser og ferierejser. Med et udvalg af fritidsfaciliteter kan gæsterne nyde et lækkert måltid på stedets egen gril efterfulgt af en cocktail i den atmosfæriske bar. For dem, der godt kan lide at træne, er det imponerende træningslokale åbent 24 timer i døgnet og omfatter spinning-lokale, mens det luksuriøse spa strækker sig over 2 etager.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  176  Hoteller - Berlin
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Berlin er hovedstaden i Tyskland. Byen har mange forskellige de attraktioner for turister i alle aldre. Der findes både kulturelle og rekreative aktiviteter. Et af de mest besøgte steder er Berlinmuren, hvor nogle stykker af den stadig er bevarede, til trods for dens historie. Et andet sted som du ikke må undgå at besøge er Potsdamer Platz, i 1920 var det et af de vigtigste steder i hele Europa, efter murens fald blev den genopbygget og den dag i dag kan man finde moderne indkøbscentre og skyskrabere som markerer det nye Berlins fødsel. Byen har mange forskellige museer, i øjeblikket 153, hvis du vil øge din kulturelle viden kan du vælge et af de mange der ligger i byen. Hvis du kan lide at nyde en eftermiddag omgivet af natur, skal du ikke tvivle med at besøge parkerne og de botaniske haver, her findes ro og velvære. Hvis du vil opleve en aktiv by, med forskellige seværdigheder og hvor du samtidig kan slappe af, er Berlin den bedste mulighed.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser