Hoteller i Berlin

Find på kortet
Hoteller - Berlin

BerlinFra  141kr

Anbefalede hoteller - Berlin

 • Maritim proArte Hotel Berlin
  Fra1.082krPr. nat

  Maritim proArte Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 151 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1313 meninger fra rejsendeBaseret på 1313 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i hjertet af Berlin. Lige i nærheden finder man berømte seværdigheder som den tyske Rigsdag, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, museumsøen, den tyske Statsopera samt kendte koncerthaller og teaterbygninger som f.eks. Friedrichstadtpalast. Herudover er der kun få meter til pragtboulevarden Unter den Linden. Metrostationen Friedrichstraße ligger ca. 300 m fra hotellet. Lufthavnene Berlin-Tegel og Schönefeld ligger henholdsvis 10 og 22 km væk.Det moderne indrettede designerhotel hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i italiensk stil. Det udmærker sig ved de veludstyrede værelser og den gode service. I den 11-etagers bygning er der i alt 403 værelser, en veludstyret foyer med døgnåben reception og flere elevatorer. Det elegante hotel rummer desuden en frisørsalon, en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling og et fortræffeligt køkken. For hotellets gæster står der tilmed en garage til rådighed.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De råder over eget marmorbadeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den indendørs pool, i saunaen eller i solariet, ligesom der også er et dampbad og et fitness-studie på hotellet.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra848krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra1.163krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 164 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Sylter Hof Berlin superior City West
  Fra619krPr. nat

  Sylter Hof Berlin superior City Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfürstenstraße 114-116 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1063 meninger fra rejsendeBaseret på 1063 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger kun ca. 5 minutter fra det berømte stormagasin KaDeWe. Der er kun få skridt til et væld af seværdigheder såsom Gedächtniskirche og den populære Kurfürstendamm. Endvidere er der ikke langt til forskellige forretninger, restauranter, barer og pubs (ca. 100 m). Metro- og S-togsstationen Zoologischer Garten ligger ligeledes kun få meter fra hotellet (ca. 500 m). Herfra kommer man hurtigt til alle dele af byen.Byhotellet er blev renoveret. Det råder over 16 etager med i alt 174 værelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception og garderobe samt et konferencelokale og elevatorer. Herudover er der en parkeringskælder og adskillige parkeringspladser. Hotellet har tilmed en café, en bar og en à la carte restaurant med børnestole. Naturligvis har gæsterne mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Endvidere er de udstyret med en opholdsstue samt centralvarme. Ydermere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hecker's Hotel Kurfürstendamm
  Fra565krPr. nat

  Hecker's Hotel Kurfürstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Grolmanstrasse 35 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 431 meninger fra rejsendeBaseret på 431 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel har en rolig beliggenhed i en lille sidegade i nærheden af Kurfürstendamm. Hotellet er et godt udgangspunkt for at komme rundt til forskellige dele af Berlin. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Området er desuden kendt for et pulserende natteliv. Der er endvidere kun få minutters gang til metrostationen Uhlandstraße. Det tager henholdsvis 20 og 30 minutter at køre til lufthavnene Tegel og Schönefeld.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, er et lille privathotel. Det er indrettet med italiensk design, har en særlig personlig atmosfære og har fordelt på 6 etager i alt 36 værelser, heraf 3 suiter. Derudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen og i baren. På hotellet finder man også et konferencelokale med moderne teknik, ligesom der er internetadgang. Mod betaling er der mulighed for at parkere i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser har et privat marmorbadeværelse med WC, brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, radio, telefax, minibar, kingsize seng, væg-til-væg tæpper, safeboks (mod betaling) og altan.

  Se mere
 • enjoy hotel Berlin City Messe
  Fra438krPr. nat

  enjoy hotel Berlin City Messestars

  Wilmersdorf, Berlin , Rudolstaedter strasse 42 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 538 meninger fra rejsendeBaseret på 538 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af centrummet for forretnings- og turist-highlights. Der er ca. 500 m til metrostationen Heidelberger Platz. Kurfürstendamm ligger kun ca. 3 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 8 km til lufthavnen Schönefeld.Hotellet blev renoveret i år 2006 og råder over i alt 134 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover er der bar, restaurant og konferenceindretninger, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet over WLAN. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice. Slutteligt har hotellet en parkeringsplads mod betaling.De moderne og lyse værelser er hyggeligt indrettede. De råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og internetadgang.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte. Gæsterne har mulighed for at bestille Bed & Breakfast.

  Se mere
 • Ellington Hotel Berlin
  Fra868krPr. nat

  Ellington Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Nürnberger strasse 50-55 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Charlottenburg. Med en beliggenhed indenfor 250 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 285. Denne feriebolig blev moderniseret i 2006. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ellington Hotel Berlin er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige værelser. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Ellington Hotel Berlin. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Ellington Hotel Berlin har en række middagsoplevelser. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i ferieboligen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Axel Hotel Berlin
  Fra766krPr. nat

  Axel Hotel Berlinstars

  Schöneberg, Berlin , Lietzenburger strasse 13-15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1941 meninger fra rejsendeBaseret på 1941 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel, som fortrinsvis besøges af homoseksuelle, ligger på Lietzenburger Strasse 13-15 i kvarteret Schöneberg, i hjertet af Berlins bøssemiljø. I 1920'erne var Schöneberg epicentrum for alle begivenheder i Berlin, en inspirationskilde for den musikalske kabaretscene. Barer, restauranter, boghandlere, diskoteker, biografer og modebutikker med stil og glamour former et omfattende hedonistisk univers fordybet i historie. Etablissementet ligger kun få skridt fra det legendariske indkøbscenter KaDeWe såvel som den vigtige butiksgade Ku'Damm, hvor de bedste, internationale modebutikker findes. Wittenbergplatz er den nærmeste metrostation kun 100 m væk, mens den Zoologiske have Tiergarten ligger 2 km fra hotellet. Til den internationale lufthavn Tegel og Schönefeld lufthavn er der henholdsvis 8 og 22 km.Dette hotel blev bygget i 2009, er på 6 etager og rummer 85 værelser samt en have/solterrasse oppe på taget. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og en safeboks. Af yderligere faciliteter på hotellet er der en café, en bar, en restaurant med en gårdhave, et hvileområde (chillout zone), konferenceindretninger og WLAN/internetadgang på hele hotellet. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet har designerværelser, som er veludstyret til at yde den maksimale komfort. Hertil kommer dobbelt- eller kingsize senge, fladskærmsfjernsyn, iPod On Stage-højtalere, en safeboks og WLAN/internetadgang. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt andre behageligheder, herunder en minibar og centralvarme. 5 af disse værelser er suiter, mens 11 deraf er juniorsuiter, som ligger i cylindriske områder og skaber en repræsentativ del af bygningen.Gæsterne kan slappe af under en parasol på tagets solterrasse eller i boblebadet, saunaen eller dampbadet. Der tilbydes spa- og massagebehandlinger samt et fitness-studie på stedet.

  Se mere
 • Maritim Hotel Berlin
  Fra1.338krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen består af 505 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sana Berlin Hotel
  Fra1.479krPr. nat

  Sana Berlin Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Nürnberger strasse 33-34 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1605 meninger fra rejsendeBaseret på 1605 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 700 m fra stormagasinet KaDeWe, og til butiksboulevarden Kurfürstendamm og mindekirken Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche kan man gå på 10 minutter. Endvidere er der kun 2 minutter til fods til metrostationen Augsburger Straße samt ca. 300 m til indkøbsmuligheder og omkring 400 m til diverse mødesteder med natteliv. Busstationen på Spichernstraße kan man gå til på ca. 3 minutter, mens der til lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld (Flughafen Berlin Brandenburg) er henholdsvis ca. 11 og 22 km.Dette stilfulde city-hotel blev bygget i 2010 og tilbyder 208 støjisolerede værelser, og i restauranten Nau kan gæsterne nyde portugisiske retter, herunder med fisk og skaldyr. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator samt yderligere faciliteter såsom aviskiosk, bar og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne desuden benytte stedets trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler. Gæster i bil kan efterlade deres køretøjer i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).Alle værelser tilbyder elegante og moderne møbler og er udstyret med multimedieudstyr, og forbindelserne ved arbejdsbordet til en bærbar computer og dvd- eller MP3-afspiller giver gæsterne mulighed for at afspille deres eget multimedieindhold på værelsets afspilningsanlæg. På hotellet kan gæsterne også reservere et af de 6 store handicapvenligt indrettede dobbeltværelser. Af værelsesbehageligheder tilbydes der tillige eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar og en dobbeltseng. Endvidere er værelserne udstyret med regulerbare klimaanlæg og radiatorer, safeboks og en terrasse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  173  Hoteller - Berlin
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Berlin er hovedstaden i Tyskland. Byen har mange forskellige de attraktioner for turister i alle aldre. Der findes både kulturelle og rekreative aktiviteter. Et af de mest besøgte steder er Berlinmuren, hvor nogle stykker af den stadig er bevarede, til trods for dens historie. Et andet sted som du ikke må undgå at besøge er Potsdamer Platz, i 1920 var det et af de vigtigste steder i hele Europa, efter murens fald blev den genopbygget og den dag i dag kan man finde moderne indkøbscentre og skyskrabere som markerer det nye Berlins fødsel. Byen har mange forskellige museer, i øjeblikket 153, hvis du vil øge din kulturelle viden kan du vælge et af de mange der ligger i byen. Hvis du kan lide at nyde en eftermiddag omgivet af natur, skal du ikke tvivle med at besøge parkerne og de botaniske haver, her findes ro og velvære. Hvis du vil opleve en aktiv by, med forskellige seværdigheder og hvor du samtidig kan slappe af, er Berlin den bedste mulighed.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser