Hoteller i Berlin Lufthavne

Find på kortet
 • Azimut Hotel City South Berlin
  Fra451krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Det hyggelige business-hotel har en fin beliggenhed med til hensyn til motorvej A113 med hurtige forbindelser til Schönefeld lufthavn (7 km væk) og Berlins centrum.Hotellet tilbyder 156 værelser fordelt på 4 etager og en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, elevatorer, en bar, en morgenmadsrestaurant, 4 konferencelokaler, WLAN access point mod betaling samt mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling og en garage mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, hårtørrer, radio, dobbeltseng, skrivebord, lydisolerede vinduer der kan åbnes samt regulerbart klimaanlæg og radiator.Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet for gæsterne.

  Se mere
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Fra531krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  Fra468krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 546 meninger fra rejsendeBaseret på 546 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved Berlin-Brandenburgs nye internationale lufthavn med fremragende forbindelser til byens centrum.Byens turister vil føle sig lige så godt tilpas i den hyggelige atmosfære på det moderne, komfortable hotel som forretningsrejsende og konferencegæster. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2010, rummer 200 værelser og tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover sørger baren og restauranten for mad og drikke. Hertil kommer også konferenceindretninger, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.Værelserne er indrettede med regulerbart klimaanlæg og radiator, støjisolerede vinduer, minibar, hårtørrer, telefon med voicemail, kabel-/betalings-tv og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med brusebad og soveværelser med dobbelt- eller kingsize seng. Af yderligere standardindretninger er der radio og internetadgang.Hotellet tilbyder en swimmingpool, et fitness-studie og en sauna.Der tilbydes en kontinental buffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, som buffet eller som menu.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin City West
  Fra562krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger nordvest for centrum af Berlin tæt på metroen (3 minutters gang) og motorvejen (2-4 km væk). Den rolige beliggenhed i nærheden af en stor park, Jungfernheide, tillader gæster at slappe af og nyde de naturlige omgivelser. Gode forbindelser til centrum giver de besøgende hurtig og nem adgang til Berlins attraktioner (20 minutter). Gæsterne vil både finde restauranter, butikker, butiksgaden Kurfürstendamm, Spandaus gamle bydel, Schloss Charlottenburg og Brandenburger Tor inden for 20 minutters kørsel med offentlige transportmidler. Til Tegel lufthavn er der endvidere omkring 3 km.Dette er et moderne, lyst, generøst proportioneret hotel, som vil opfylde de behov og ønsker, som individuelle rejsende og grupper måtte have. Dette lufthavns- og city-hotel er ideelt for både forretningsrejsende og familier og består af i alt 336 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Det tilbyder også en bar og en restaurant samt konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes deslige WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling, parkeringsplads og overdækket parkeringsgarage til bilen (mod betaling).Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom regulerbart klimaanlæg og radiator samt støjisoleret og indrettet med enten dobbelt- eller tvillingesenge. De er ydermere udstyret med WLAN/internetadgang, telefon, fladskærmsfjernsyn med et udvalg af internationale kanaler og betalings-tv samt videofilm på anmodning og en radio. Herudover er der et skrivebord i komfortabel størrelse, et stilfyldt badeværelse med badekar, et toilet og en hårtørrer som standardindretning i samtlige boligenheder. Endvidere rummer alle værelser minibar, mens værelser, der opgraderes også tilbyder mulighed for at lave te og kaffe, en buksepresse, en badekåbe og en safeboks. Værelserne er alle udstyret med en terrasse.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin Airport Conference Centrer
  Fra420krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 572 meninger fra rejsendeBaseret på 572 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har et moderne design og ligger i nærheden af den internationale lufthavn Schönefeld i Berlin (i bydelen Schönefeld). Man finder endvidere forskellige indkøbsmuligheder og restauranter indenfor en radius af ca. 2 km fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m væk.Hotellet er bygget i 1998 og råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 195 værelser, heraf 130 enkelt- og 62 dobbeltværelser samt 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. På hotellet er der endvidere en bar, en pub og en à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, kaffemaskine og elkedel, minibar, køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Alle værelser har lydisolerede vinduer og er udstyret med klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i saunaen, solariet eller dampbadet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Hotellet råder desuden over eget fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere special- og diætretter.

  Se mere
 • Essential by Dorint Berlin-Adlershof
  Fra564krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 155 meninger fra rejsendeBaseret på 155 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Berlin Schönefeld Airport. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. I alt 120 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2018. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Essential by Dorint Berlin-Adlershof. Essential by Dorint Berlin-Adlershof har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må medbringes på dette hotel. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  Fra461krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 110 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2008. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i Airporthotel Berlin Adlershof. Alle badeværelser på Airporthotel Berlin Adlershof er handicapvenlige. Dyrevenner vil nyde deres ophold på hotellet, da det er kæledyrsvenligt. Gæster kan benytte parkeringspladsen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Airporthotel Berlin Adlershof har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Ocak Apartment & Hotel
  Fra463krPr. nat

  Ocak Apartment & Hotelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Jülicher strasse 15 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Berlin Tegel Airport. Stedet, der putter sig indenfor 150 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7 meter. Der er i alt 105 værelser på Ocak Apartment & Hotel. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Ocak Apartment & Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenligt værelse. Ocak Apartment & Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Repræsentanter kan holde et møde på dette hotel, der er ideel til forretningsrejser. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • 7 Days Premium Hotel Berlin - Schönefeld
  Fra548krPr. nat
   

  Dette charmerende hotel er i Berlin Schönefeld Airport. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. I alt 155 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev etableret i 2019. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. 7 Days Premium Hotel Berlin - Schönefeld har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr på 7 Days Premium Hotel Berlin - Schönefeld. Der er parkeringsplads ved 7 Days Premium Hotel Berlin - Schönefeld. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Albergo Hotel Berlin
  Fra597krPr. nat

  Albergo Hotel Berlinstars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Waßmannsdorfer chaussee 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 81 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Berlin Schönefeld Airport. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 800 meter. Stedet ligger indenfor indenfor 20. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen har i alt 50 gæsteværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 1995. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Albergo Hotel Berlin. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Albergo Hotel Berlin vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBesøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  18  Hoteller - Berlin Lufthavne
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Berlin Lufthavne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser