Hoteller i Berlin Lufthavne

Find på kortet
 • Holiday Inn Berlin City West
  Fra967krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger nordvest for centrum af Berlin tæt på metroen (3 minutters gang) og motorvejen (2-4 km væk). Den rolige beliggenhed i nærheden af en stor park, Jungfernheide, tillader gæster at slappe af og nyde de naturlige omgivelser. Gode forbindelser til centrum giver de besøgende hurtig og nem adgang til Berlins attraktioner (20 minutter). Gæsterne vil både finde restauranter, butikker, butiksgaden Kurfürstendamm, Spandaus gamle bydel, Schloss Charlottenburg og Brandenburger Tor inden for 20 minutters kørsel med offentlige transportmidler. Til Tegel lufthavn er der endvidere omkring 3 km.Dette er et moderne, lyst, generøst proportioneret hotel, som vil opfylde de behov og ønsker, som individuelle rejsende og grupper måtte have. Dette lufthavns- og city-hotel er ideelt for både forretningsrejsende og familier og består af i alt 336 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Det tilbyder også en bar og en restaurant samt konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes deslige WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling, parkeringsplads og overdækket parkeringsgarage til bilen (mod betaling).Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom regulerbart klimaanlæg og radiator samt støjisoleret og indrettet med enten dobbelt- eller tvillingesenge. De er ydermere udstyret med WLAN/internetadgang, telefon, fladskærmsfjernsyn med et udvalg af internationale kanaler og betalings-tv samt videofilm på anmodning og en radio. Herudover er der et skrivebord i komfortabel størrelse, et stilfyldt badeværelse med badekar, et toilet og en hårtørrer som standardindretning i samtlige boligenheder. Endvidere rummer alle værelser minibar, mens værelser, der opgraderes også tilbyder mulighed for at lave te og kaffe, en buksepresse, en badekåbe og en safeboks. Værelserne er alle udstyret med en terrasse.

  Se mere
 • Ibis Berlin Airport Tegel
  Fra614krPr. nat

  Ibis Berlin Airport Tegelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Alt- reinickendorf 4-5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er placeret i Berlin Tegel Airport. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 116 værelser på stedet. Ibis Berlin Airport Tegel blev fuldstændig moderniseret i 2008. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt soveværelse. Både små og store kæledyr er velkomne i denne feriebolig og det er meget bekvemt for de rejsende, der ikke vil tage af sted uden deres pelsdyr. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Ibis Berlin Airport Tegel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Fra828krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  Fra591krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 110 værelser. Dette hotel blev sidst renoveret i 2008. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Airporthotel Berlin Adlershof har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ferieboligen, da den er kæledyrsvenlig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  Fra596krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 546 meninger fra rejsendeBaseret på 546 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved Berlin-Brandenburgs nye internationale lufthavn med fremragende forbindelser til byens centrum.Byens turister vil føle sig lige så godt tilpas i den hyggelige atmosfære på det moderne, komfortable hotel som forretningsrejsende og konferencegæster. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2010, rummer 200 værelser og tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover sørger baren og restauranten for mad og drikke. Hertil kommer også konferenceindretninger, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.Værelserne er indrettede med regulerbart klimaanlæg og radiator, støjisolerede vinduer, minibar, hårtørrer, telefon med voicemail, kabel-/betalings-tv og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med brusebad og soveværelser med dobbelt- eller kingsize seng. Af yderligere standardindretninger er der radio og internetadgang.Hotellet tilbyder en swimmingpool, et fitness-studie og en sauna.Der tilbydes en kontinental buffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, som buffet eller som menu.

  Se mere
 • Azimut Hotel City South Berlin
  Fra400krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Det hyggelige business-hotel har en fin beliggenhed med til hensyn til motorvej A113 med hurtige forbindelser til Schönefeld lufthavn (7 km væk) og Berlins centrum.Hotellet tilbyder 156 værelser fordelt på 4 etager og en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, elevatorer, en bar, en morgenmadsrestaurant, 4 konferencelokaler, WLAN access point mod betaling samt mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling og en garage mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, hårtørrer, radio, dobbeltseng, skrivebord, lydisolerede vinduer der kan åbnes samt regulerbart klimaanlæg og radiator.Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet for gæsterne.

  Se mere
 • Leonardo Boutique Hotel Berlin City South
  Fra732krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt mellem lufthavnen Schönefeld, byens centrum. Fra hotellet er der god transportforbindelse til byens centrum og de kulturelle seværdigheder samt de populære udflugtsmål Spreewald og Potsdam.Fordelt på 6 etager, med 2 ikke-rygeretager, rummer dette city-/lufthavnshotel i alt 80 komfortable værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, elevator, café, bar, fjernsynsstue, restaurant og internetadgang (mod betaling). Endvidere rummer business-hotellet forskellige konferenceindretninger og lokaler, som kan tilpasses gæsternes ønsker i forbindelse med konferencer, udstillinger eller private fester. Disse lokaler, hvorfra der er direkte adgang til terrassen, er alle gennemstrømmet af naturligt dagslys. Mod betaling er der endvidere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.På alle værelser er der badeværelse med brusebad, karbad og hårtørrer samt minibar, telefon (ISDN), kabel-tv med Premiere, radio og trådløs internetadgang med WLAN. Herudover er der dobbeltseng, safeboks, regulerbare radiatorer samt strygejern og strygebræt. På øverste etage er der lejligheder med 4 eller 5 senge og elkedel, som egner sig til længerevarende ophold for familier.Gæsterne har mulighed for at starte dagen med en god og robust morgenmadsbuffet i restauranten. Frokosten og aftensmaden serveres à la carte, ligesom der også kan bestilles specialretter. Om aftenen tilbydes der italienske specialiteter eller cocktails. Endvidere kan gæsterne til enhver tid slappe af med en kop kaffe eller en drink i det lyse konservatorium med dets pyramide af glas.

  Se mere
 • Ocak Apartment & Hotel
  Fra589krPr. nat

  Ocak Apartment & Hotelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Jülicher strasse 15 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Berlin Tegel Airport. Med sin placering indenfor 150 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7 meter. Ocak Apartment & Hotel har i alt 105 gæsteværelser. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Ocak Apartment & Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenligt soveværelse. Ocak Apartment & Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Albergo Hotel Berlin
  Fra701krPr. nat

  Albergo Hotel Berlinstars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Waßmannsdorfer chaussee 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 81 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 800 meter. Hotellet ligger indenfor indenfor 20. 0 kilometer fra havnen. Boligen har i alt 50 gæsteværelser. Dette sted blev opført i 1995. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Albergo Hotel Berlin har en række middagsoplevelser. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mercure Airport Berlin Tegel
  Fra1.233krPr. nat

  Mercure Airport Berlin Tegelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Kurt-schumacher-damm 202 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1078 meninger fra rejsendeBaseret på 1078 meninger fra rejsende

  Det moderne middelklassehotel er centralt beliggende kun få minutter fra lufthavnen samt den pulserende midtby med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger et busstoppested ca. 400 m væk, mens der er 7 km til den nærmeste banegård. Ydermere finder man en vidunderlig park samt floden Havel lige i nærheden. Lufthavnen Tegel ligger ca. 900 m fra hotellet.Det fuldt klimatiserede hotel ligger på en hovedgade og blev komplet renoveret i år 2001. Fordelt på fem etager har det i alt 184 dobbeltværelser. Det råder desuden over en lille have samt en storslået foyer med en døgnåben reception, elevatorer, safeboks og en vekselbørs. Tilmed råder hotellet over en restaurant, flere konferencerum samt en internetterminal med WLAN. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der mulighed for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde, hvor der er en sauna samt mulighed for at få massage. Der ligger endvidere en golfbane 200 m fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  12  Hoteller - Berlin Lufthavne
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Berlin Lufthavne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser