Hoteller i Berlin Schönefeld Lufthavn

Find på kortet
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Fra531krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  Fra461krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 110 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2008. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i Airporthotel Berlin Adlershof. Alle badeværelser på Airporthotel Berlin Adlershof er handicapvenlige. Dyrevenner vil nyde deres ophold på hotellet, da det er kæledyrsvenligt. Gæster kan benytte parkeringspladsen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Airporthotel Berlin Adlershof har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  Fra568krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 546 meninger fra rejsendeBaseret på 546 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved Berlin-Brandenburgs nye internationale lufthavn med fremragende forbindelser til byens centrum.Byens turister vil føle sig lige så godt tilpas i den hyggelige atmosfære på det moderne, komfortable hotel som forretningsrejsende og konferencegæster. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2010, rummer 200 værelser og tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover sørger baren og restauranten for mad og drikke. Hertil kommer også konferenceindretninger, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.Værelserne er indrettede med regulerbart klimaanlæg og radiator, støjisolerede vinduer, minibar, hårtørrer, telefon med voicemail, kabel-/betalings-tv og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med brusebad og soveværelser med dobbelt- eller kingsize seng. Af yderligere standardindretninger er der radio og internetadgang.Hotellet tilbyder en swimmingpool, et fitness-studie og en sauna.Der tilbydes en kontinental buffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, som buffet eller som menu.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin Airport Conference Centrer
  Fra713krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 572 meninger fra rejsendeBaseret på 572 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har et moderne design og ligger i nærheden af den internationale lufthavn Schönefeld i Berlin (i bydelen Schönefeld). Man finder endvidere forskellige indkøbsmuligheder og restauranter indenfor en radius af ca. 2 km fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m væk.Hotellet er bygget i 1998 og råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 195 værelser, heraf 130 enkelt- og 62 dobbeltværelser samt 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. På hotellet er der endvidere en bar, en pub og en à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, kaffemaskine og elkedel, minibar, køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Alle værelser har lydisolerede vinduer og er udstyret med klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i saunaen, solariet eller dampbadet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Hotellet råder desuden over eget fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere special- og diætretter.

  Se mere
 • Essential by Dorint Berlin-Adlershof
  Fra585krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 155 meninger fra rejsendeBaseret på 155 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Berlin Schönefeld Airport. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. I alt 120 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2018. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Essential by Dorint Berlin-Adlershof. Essential by Dorint Berlin-Adlershof har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må medbringes på dette hotel. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Novum Hotel Ravenna
  Fra466krPr. nat

  Novum Hotel Ravennastars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Grunewaldstraße 8-9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 207 meninger fra rejsendeBaseret på 207 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Boligen består af 73 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Novum Hotel Ravenna vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibb Blue Hotel Berlin Airport
  Fra491krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Berlin Schönefeld Airport. Indenfor 3 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. I alt 84 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2016. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ibb Blue Hotel Berlin Airport har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på hotellet. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • the niu Hide
  Fra570krPr. nat

  the niu Hidestars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Frankfurter allee 113 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er i Berlin Schönefeld Airport. Der er i alt 152 værelser på the niu Hide. Denne bolig blev etableret i 2018. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Albergo Hotel Berlin
  Fra597krPr. nat

  Albergo Hotel Berlinstars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Waßmannsdorfer chaussee 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 81 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Berlin Schönefeld Airport. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 800 meter. Stedet ligger indenfor indenfor 20. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen har i alt 50 gæsteværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 1995. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Albergo Hotel Berlin. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Albergo Hotel Berlin vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBesøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Leonardo Boutique Hotel Berlin City South
  Fra530krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt mellem lufthavnen Schönefeld, byens centrum. Fra hotellet er der god transportforbindelse til byens centrum og de kulturelle seværdigheder samt de populære udflugtsmål Spreewald og Potsdam.Fordelt på 6 etager, med 2 ikke-rygeretager, rummer dette city-/lufthavnshotel i alt 80 komfortable værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, elevator, café, bar, fjernsynsstue, restaurant og internetadgang (mod betaling). Endvidere rummer business-hotellet forskellige konferenceindretninger og lokaler, som kan tilpasses gæsternes ønsker i forbindelse med konferencer, udstillinger eller private fester. Disse lokaler, hvorfra der er direkte adgang til terrassen, er alle gennemstrømmet af naturligt dagslys. Mod betaling er der endvidere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.På alle værelser er der badeværelse med brusebad, karbad og hårtørrer samt minibar, telefon (ISDN), kabel-tv med Premiere, radio og trådløs internetadgang med WLAN. Herudover er der dobbeltseng, safeboks, regulerbare radiatorer samt strygejern og strygebræt. På øverste etage er der lejligheder med 4 eller 5 senge og elkedel, som egner sig til længerevarende ophold for familier.Gæsterne har mulighed for at starte dagen med en god og robust morgenmadsbuffet i restauranten. Frokosten og aftensmaden serveres à la carte, ligesom der også kan bestilles specialretter. Om aftenen tilbydes der italienske specialiteter eller cocktails. Endvidere kan gæsterne til enhver tid slappe af med en kop kaffe eller en drink i det lyse konservatorium med dets pyramide af glas.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Berlin Schönefeld Lufthavn
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Berlin Schönefeld Lufthavn

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination