Hoteller i Berlin Tegel Lufthavn

Find på kortet
 • Holiday Inn Berlin City West
  Fra706krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger nordvest for centrum af Berlin tæt på metroen (3 minutters gang) og motorvejen (2-4 km væk). Den rolige beliggenhed i nærheden af en stor park, Jungfernheide, tillader gæster at slappe af og nyde de naturlige omgivelser. Gode forbindelser til centrum giver de besøgende hurtig og nem adgang til Berlins attraktioner (20 minutter). Gæsterne vil både finde restauranter, butikker, butiksgaden Kurfürstendamm, Spandaus gamle bydel, Schloss Charlottenburg og Brandenburger Tor inden for 20 minutters kørsel med offentlige transportmidler. Til Tegel lufthavn er der endvidere omkring 3 km.Dette er et moderne, lyst, generøst proportioneret hotel, som vil opfylde de behov og ønsker, som individuelle rejsende og grupper måtte have. Dette lufthavns- og city-hotel er ideelt for både forretningsrejsende og familier og består af i alt 336 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Det tilbyder også en bar og en restaurant samt konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes deslige WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling, parkeringsplads og overdækket parkeringsgarage til bilen (mod betaling).Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom regulerbart klimaanlæg og radiator samt støjisoleret og indrettet med enten dobbelt- eller tvillingesenge. De er ydermere udstyret med WLAN/internetadgang, telefon, fladskærmsfjernsyn med et udvalg af internationale kanaler og betalings-tv samt videofilm på anmodning og en radio. Herudover er der et skrivebord i komfortabel størrelse, et stilfyldt badeværelse med badekar, et toilet og en hårtørrer som standardindretning i samtlige boligenheder. Endvidere rummer alle værelser minibar, mens værelser, der opgraderes også tilbyder mulighed for at lave te og kaffe, en buksepresse, en badekåbe og en safeboks. Værelserne er alle udstyret med en terrasse.

  Se mere
 • Ocak Apartment & Hotel
  Fra574krPr. nat

  Ocak Apartment & Hotelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Jülicher strasse 15 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Berlin Tegel Airport. Stedet, der putter sig indenfor 150 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7 meter. Der er i alt 105 værelser på Ocak Apartment & Hotel. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Ocak Apartment & Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenligt værelse. Ocak Apartment & Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Repræsentanter kan holde et møde på dette hotel, der er ideel til forretningsrejser. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Berlin Airport Tegel
  Fra514krPr. nat

  Ibis Berlin Airport Tegelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Alt- reinickendorf 4-5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Berlin Tegel Airport. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. De 116 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Ibis Berlin Airport Tegel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Ibis Berlin Airport Tegel. Denne er en handicapvenlig bolig, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på ejendommen. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Victor's Residenz Hotel Berlin Tegel
  Fra653krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 384 meninger fra rejsendeBaseret på 384 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Berlin Tegel Airport. Ejendommen består af i alt 161 dejlige soveværelser. Dette hotel blev bygget i 1994. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Dette er en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Berlin Tegel Lufthavn

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser