Hoteller i Charlottenburg

Find på kortet
 • Mark Apart Hotel
  Fra456krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1186 meninger fra rejsendeBaseret på 1186 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Berlin
  Fra395krPr. nat

  Leonardo Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Wilmerdorfer strasse. 32 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1765 meninger fra rejsendeBaseret på 1765 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel er perfekt til forretningsrejsende med blot to stop med undergrundsbanen til ICC og det internationale messecenter. Charlottenburg og operaen er inden for gåafstand. Attraktioner såsom Kurfürstendamm med de elegante butikker, Siegessäule, Rigsdagsbygningen, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz eller Kaiser Wilhelm-kirken er lette at komme til. Undergrundsstationen Bismarckstraße ligger 100 meter derfra, hvorfra gæsterne har let adgang til berømte attraktioner som Olympia Stadion, Berlin Zoo og Friedrichstrabe. Berlin Tegel lufthavn er omkring 15 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet byder på hyggelige og komfortable værelser med klimaanlæg, arbejdsbord, sikkerhedsboks, hårtørrer, mulighed for at lave kaffe og te samt fladskærmsfjernsyn. Forretningsrejsende kan bruge mødeområderne på hotellet, hvor der kan være op til 30 personer.

  Se mere
 • Hotel Bristol Berlin
  Fra733krPr. nat

  Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2052 meninger fra rejsendeBaseret på 2052 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i centrum af byen på den fantastiske boulevard Kurfürstendamm, i Berlins forretningsområde kun 9 km fra lufthavnen Tegel og omkring 500 m fra banegården Zoologischer Garten. Herudover er der blot 10 minutter i bil til det internationale messecenter ICC.Hotellet blev bygget i 1950'erne og råder over i alt 301 værelser, heraf 52 luksuriøse suiter. En ekstraordinær kombination af klassisk charme og moderne elegance samt en enestående, førsteklasses service garanterer dette traditionelle hotels succes. Af faciliteter tilbyder hotellet endvidere en foyer, elevatorer, en café, en frisørsalon, en pianobar og en restaurant med ikkerygerområde og terrasse, ligesom forretningsrejsende kan gøre brug af fest- og konferencelokalerne.Alle værelser og suiter er elegant og komfortabelt indrettet. De rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Hertil kommer minibar og et klimaanlæg som standardindretning. Der tilbydes også 6 forskellige slags puder og specielle sengebetræk for gæster med allergi.Efter en lang sightseeingtur i Berlin eller et udmattende forretningsmøde er hotellets spa-område det perfekte sted at slappe af og lagre ny energi (mod betaling). Gæsterne kan gøre brug af fitness-studiet, solariet, dampbadet, den tørre sauna og det omfattende swimmingpoolområde samt bestille massagebehandlinger.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Gæsterne kan vælge imellem morgenbuffet eller kontinental morgenmad. Herudover tilbyder hotellet en frokostbuffet, frokost a la carte og aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Hotel California Kurfürstendamm 35
  Fra395krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1267 meninger fra rejsendeBaseret på 1267 meninger fra rejsende

  Dette raffinerede hotel ligger lige midt på Kurfürstendamm i en historisk bygning fra starten af 1900-tallet, som kombinerer historie og design. Hotellet ligger tæt ved områdets eksklusive forretninger, boutiques og designerbutikker samt Berlin Teater og Komödie am Kurfürstendamm. Der er adskillige fremragende restauranter i nærheden samt mulighed for offentlig transport til mange områder af denne levende by. Berlin Tegel lufthavn ligger 8 km fra hotellet. Hotellet byder på 163 værelser udstyret med fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, klimaanlæg, sikkerhedsboks, arbejdsbord, minibar, hårtørrer og elkoger. Andre faciliteter omfatter fitness og sauna. Hotellet har også privat parkeringsplads til de gæster der kommer i bil.

  Se mere
 • Provocateur Berlin
  Fra773krPr. nat

  Provocateur Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Brandenburgischestrase 21 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er homovenligt og ligger i Charlottenburg. Boligen består af 58 soveværelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2017. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Provocateur Berlin har kørestolsadgang. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Provocateur Berlin. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Max Brown Ku'damm
  Fra629krPr. nat

  Max Brown Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Uhlandstrasse 49 49 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Dette hotel er perfekt til både turister og forretningsrejsende og ligger tæt på Kurfürstendamm, Kaiser Wilhelm-kirken samt Theater des Westens. ICC og det internationale messecenter er omkring 3 km derfra. Alle de berømte attraktioner som Brandenburger Tor er lette at komme til med offentlig transport. Tegel lufthavn er 10 km derfra. Værelserne på dette hotel er skabt til at få gæsterne til at føle sig hjemme. Der er god plads og værelserne er indrettet i en hyggelig stil. Hvert værelse har desuden klimaanlæg, mulighed for at lave te, sikkerhedsboks, hårtørrer, tv, telefon og badefaciliteter. Nogle af værelserne har udsigt til byen eller gårdhaven.

  Se mere
 • Hotel Indigo Berlin - Ku’damm
  Fra570krPr. nat

  Hotel Indigo Berlin - Ku’dammstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Hardenbergstrasse 15 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 577 meninger fra rejsendeBaseret på 577 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Charlottenburg. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ejendommen består af 81 soveværelser. Denne feriebolig blev etableret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Dorint Kurfürstendamm Berlin
  Fra1.033krPr. nat

  Dorint Kurfürstendamm Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Augsburger strasse 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3390 meninger fra rejsendeBaseret på 3390 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Charlottenburg. I alt 311 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2005. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dette er en kæledyrsvenlig bolig. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Sofitel Berlin Kurfurstendamm har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de rejsende kan lade op igen mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sofitel Berlin Kurfurstendamm.

  Se mere
 • Sana Berlin Hotel
  Fra758krPr. nat

  Sana Berlin Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Nürnberger strasse 33-34 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1605 meninger fra rejsendeBaseret på 1605 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 700 m fra stormagasinet KaDeWe, og til butiksboulevarden Kurfürstendamm og mindekirken Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche kan man gå på 10 minutter. Endvidere er der kun 2 minutter til fods til metrostationen Augsburger Straße samt ca. 300 m til indkøbsmuligheder og omkring 400 m til diverse mødesteder med natteliv. Busstationen på Spichernstraße kan man gå til på ca. 3 minutter, mens der til lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld (Flughafen Berlin Brandenburg) er henholdsvis ca. 11 og 22 km.Dette stilfulde city-hotel blev bygget i 2010 og tilbyder 208 støjisolerede værelser, og i restauranten Nau kan gæsterne nyde portugisiske retter, herunder med fisk og skaldyr. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator samt yderligere faciliteter såsom aviskiosk, bar og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne desuden benytte stedets trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler. Gæster i bil kan efterlade deres køretøjer i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).Alle værelser tilbyder elegante og moderne møbler og er udstyret med multimedieudstyr, og forbindelserne ved arbejdsbordet til en bærbar computer og dvd- eller MP3-afspiller giver gæsterne mulighed for at afspille deres eget multimedieindhold på værelsets afspilningsanlæg. På hotellet kan gæsterne også reservere et af de 6 store handicapvenligt indrettede dobbeltværelser. Af værelsesbehageligheder tilbydes der tillige eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar og en dobbeltseng. Endvidere er værelserne udstyret med regulerbare klimaanlæg og radiatorer, safeboks og en terrasse.

  Se mere
 • Hotel Elba am Kurfürstendamm
  Fra594krPr. nat

  Hotel Elba am Kurfürstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Bleibtreustrasse 26 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på en stille gade i kvarteret Charlottenburg kun 50 meter fra den berømte boulevard Kurfürstendamm. Store attraktioner såsom kirken Gedächtniskirche, Berlin Zoo og parken Tiergarten ligger alle inden for gåafstand. Til Savignyplatz metrostation er der ca. 5 minutters gang fra hotellet, til busstoppestedet Bleibtreustrasse ca. 1 minuts gang og til banegården Zoologischer Garten ca. 6 minutter med offentlige transportmidler. I stedets umiddelbare nærhed vil gæsterne finde nogle forretninger, restauranter, barer og mødesteder med natteliv. Til forskellige turistattraktioner, herunder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Reichstag, Potsdamer Platz, Fernsehturm (tv-tårnet) og Alexanderplatz er der 20 til 25 minutter med offentlige transportmidler. Til Berlin Messe (messeområde) er der 3,9 km fra hotellet, til skoven Grunewald 5,2 km og til søen Wannsee 9,5 km. Endvidere ligger lufthavnen Berlin-Tegel ca. 7 km fra hotellet og lufthavnen Berlin-Schönefeld omkring 25 km væk.Dette city-hotel blev opført i Ã¥r 1900 og tilbyder 21 værelser og en fredelig oase i en livlig kosmopolitisk by med en unik fortid. Den historiske bygning med renoveret interiør og pragtfuld, solrig terrasse tilbyder en foyer med elevator, en morgenmadsrestaurant og trÃ¥dløs internetadgang. Gæster i bil pÃ¥ dette business-hotel kan efterlade deres køretøj pÃ¥ parkeringspladsen eller i garagen (begge dele mod betaling).De rummelige og moderne indrettede værelser har kabel-tv, minibar, gratis mulighed for at lave te og kaffe, trådløs internetadgang og en telefon. Endvidere tilbyder værelserne eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet, og gæsterne kan bestille deres frokost som menu. Herudover tilbydes aftensmaden som buffet, som menu eller a la carte. Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  48  Hoteller - Charlottenburg
Side  1  af  5
 

De mest solgte hoteller - Charlottenburg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser