Hoteller i Friedrichshain

Find på kortet
 • Klassik Hotel Berlin
  Fra448krPr. nat

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Lokaliteten har 59 indbydende soveværelser. Klassik Hotel Berlin undergik en renovering i 2015. Klassik Hotel Berlin er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Klassik Hotel Berlin har kørestolsadgang til fællesarealerne. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • nhow Berlin
  Fra622krPr. nat

  nhow Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Stralauer allee 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3945 meninger fra rejsendeBaseret på 3945 meninger fra rejsende

  Det første musik-hotel i Europa ligger i hjertet af Berlin. Hotellet ligger midt imellem de to trendy kvarterer Friedrichshain og Kreuzberg, og i nærheden finder man en masse forskellige barer og klubber samt en helt ny kunst- og modescene. Desuden er der ca. 3,3 km til centrum af Berlin, og gæsterne vil kunne gå til en række forbindelser med offentlige transportmidler på omkring 8 minutter fra hotellet. Den nærmeste busterminal ligger ca. 1,4 km væk, mens der til Alexanderplatz og Fjernsynstårnet er omkring 3,3 km, til Friedrichstraße ca. 4,3 km, til Rigsdagen omkring 5,3 km og til den berømte boulevard Kurfürstendamm ca. 9 km. Berlins messe, Messe ICC, ligger ca. 11 km fra hotellet.Der er tale om et livsstils-hotel, som er helt unikt i Europa. Det repræsenterer en ny generation af ukonventionelle, livsbekræftende og lokalt orienterede hoteller, som tilbyder enhver verdensborger et hjem. På hotellet handler alting om musik og design, og det er det eneste hotel i Europa med hele 2 professionelle musikstudier. Hotellet blev opført i 2010 og tilbyder i alt 304 værelser fordelt på 10 etager. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out samt safeboks, vekselbørs, elevator og en bar og en restaurant. Endvidere er der en række konferenceindretninger til rådighed, ligesom hotellet tilbyder trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Endvidere er der dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar på værelserne. Herudover er på alle værelser mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg.Hotellet tilbyder et fitness-studie og en sauna.Der stilles en morgenbuffet til rådighed for gæsterne hver dag.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin City East Side
  Fra593krPr. nat

  Holiday Inn Berlin City East Sidestars

  Friedrichshain, Berlin , Wanda-kallenbach str. 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel byder gæsterne velkommen til et af de mest kreative og spændende områder af Berlin. Det ligger ved siden af O2 World indendørsarena i Friedrichshain-Kreuzberg, og gæsterne kan også benytte forskellige offentlige transportforbindelser i nærheden, herunder Ostbahnhof banegård, der ligger 800 meter derfra, samt Warschauer Strasse 400 meter derfra. Dette hotel har et stort udvalg af flot indrettede værelser, der er udsmykket i varme farver og har komfortabelt møblement. Gæsterne kan benytte den trådløse internetforbindelse for at holde kontakt til familien eller kolleger. Dette moderne etablissement er også et ideelt sted til konferencer og møder, da det har et udvalg af konferencefaciliteter med den nyeste teknologi.

  Se mere
 • ibis Berlin Ostbahnhof
  Fra566krPr. nat

  ibis Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , An der schillingbrucke 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Friedrichshain. De 242 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i ibis Berlin Ostbahnhof har kørestolsadgang. Kæledyr må medbringes på dette hotel. ibis Berlin Ostbahnhof tilbyder parkering og garagefaciliteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Indigo Berlin City - East Side
  Fra685krPr. nat

  Hotel Indigo Berlin City - East Sidestars

  Friedrichshain, Berlin , Muhlenstrasse 13-19 - Kort
   

  Dette enkle hotel er placeret i Friedrichshain. Der er i alt 118 værelser på stedet. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Hotel Indigo Berlin City - East Side har 24 timers åbent. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Alle der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Hotel Indigo Berlin City - East Side. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin Ostbahnhof
  Fra796krPr. nat

  Select Hotel Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , Lange strasse 31 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Den historiske bygning ligger roligt i hjertet af byen, ca. 150 m fra Berlin Ostbahnhof i den spændende bydel Friedrichshain. Her finder man interessante barer, de bedste diskoteker og storbyens stemning. Med S-tog kommer man hurtigt til Alexanderplatz (2 km) og pragtboulevarden ""Unter den Linden"" (ca. 3 km). Med offentlig transport kommer man endvidere hurtigt til Kurfürstendamm og messeområdet (ca. 7 km). Efter en spændende dag kan man trække sig tilbage og nyde roen på hotellet.Det moderne hotel ligger i en gammel bygning og har i alt 133 værelser, som alle har udsigt over den gønne baggård. Ud over en foyer med elevator, kan hotellet også byde på en bar og en a la carte restaurant samt internetadgang med WLAN accesspoint. Man kan endvidere læse de gratis aviser i den lyse vinterhave. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt og hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine i glas og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, fjernsyn med betalings-tv, radio, internetadgang (mod betaling) og minibar (mod betaling).Hotellet råder over et veludstyret fitness-studie samt over et saunaområde. Herudover er der et solarium og en massageservice (begge mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  Fra592krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en central beliggenhed direkte ved Ostbahnhof. Der er 10 km til den nærmeste motorvejstilkørsel og 15 km til lufthavnen. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport.iddelklassehotellet har i alt 163 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og elevator. Derudover er der en bar og en restaurant samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres i hotellets garage. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, internetadgang, minibar og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western City Ost
  Fra415krPr. nat

  Best Western City Oststars

  Friedrichshain, Berlin , Frankfurter allee 57-59 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 113 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1181 meninger fra rejsendeBaseret på 1181 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det trendy område, Friedrichshain-Kreuzberg, i Berlin. Oberbaum-broen, East-Side-Gallery og Friedrichshain Park er blot nogle af stederne i nærheden. Det er 5 km fra Alexanderplats, indkøbsmuligheder og tv-tårnet. Der ligger adskillige butikker, caféer og lokale restauranter i nærheden af hotellet. Mange af de andre steder i Berlin kan nås med undergrundsbanen, der ligger tæt på hotellet. Berlin Tegel lufthavn og Berlin Brandenburg lufthavn ligger omkring 16 km fra hotellet. Alle værelser er udstyret med satellit-tv, klimaanlæg, arbejdsområde, direkte telefon, sikkerhedsboks, mulighed for at lave kaffe og te samt hårtørrer.

  Se mere
 • Almodovar Hotel Biohotel
  Fra742krPr. nat

  Almodovar Hotel Biohotelstars

  Friedrichshain, Berlin , Boxhagener strasse 83 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1003 meninger fra rejsendeBaseret på 1003 meninger fra rejsende

  Dette Berlin-hotel byder gæsterne velkommen til hjertet af det trendy Friedrichshain-distrikt. Det er inspireret af den kreative ånd fra den pulserende metropol Berlin, der gør det moderne, kreativt, globalt og livligt. Med en central placering på Boxhagener Strasse har hotellet gode forbindelser til alle distrikter og er det ideelle udgangspunkt til udforskning af byen. Dette venlige design-etablissement, bygget i 2012, har klimaanlæg og består af i alt 60 værelser. Gæsterne er velkomne til at drage fordel af de mange faciliteter og faciliteter på stedet. De kan nyde et forfriskende dyp i svømmepølen, inden der slappes af i solariet, boblebadet eller saunaen. De, der ønsker det, kan forkæle sig selv med en række massage- og spabehandlinger.

  Se mere
 • All In Hostel
  Fra297krPr. nat

  All In Hostelstars

  Friedrichshain, Berlin , Grunberger str. 54 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen består af 120 soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. All In Hostel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  14  Hoteller - Friedrichshain
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Friedrichshain

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • All In Hostel
  All In Hostel
  3,5/5
  Kundevurderingaf  95 Muligheder

  Rent og pænt. Værelset passede fint til vores behov. Godt badeværelse. Rare og hjælpsomme ansatte. Det var en perfekt base for vores ture ud i Berlin. Vi kommer tilbage til næste år :)

  Tina Askov Sørensen
  Hotelopia-kunde, 03/08/2015

  Fra298krSe mere

 • Ibis Styles Berlin City Ost
  Ibis Styles Berlin City Ost
  4,3/5
  Kundevurderingaf  72 Muligheder

  hotellet er generelt rigtig fint med gode forhold, passende til alle formål. belliggenhed er helt i top

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/06/2013

  Fra7.443krSe mere