Hoteller i Kreuzberg

Find på kortet
 • NH Berlin Potsdamer Platz
  Fra1.186krPr. nat

  NH Berlin Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 47 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Hotellet har en perfekt og ideel beliggenhed i byens centrum kun et par skridt fra Brandenburger Tor og Friedrichstrasse. Beliggenheden tæt på de fremragende offentlige transportmidler betyder, at man nemt og hurtigt kommer til Berlins lufthavne og ICC Messeområde. Til Potsdamer Platz med banegård, restauranter, barer og forretninger er der desuden ca. 800 m. Den nærmeste banegård hedder Anhalter Bahnhof og ligger omkring 250 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 17 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 20 km til Schönefeld lufthavn.Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder et helt nyt koncept, som er innovativt, moderne og stilfuldt. Der er i alt 89 værelser. Ydermere byder den klimatiserede ejendom gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out servicer. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator. Herudover råder hotellet over egen café, bar og morgenmadsrestaurant. Endvidere er etablissementet også den perfekte base for forretningsmøder eller udforskning af de verdensberømte attraktioner i Berlin. Hertil kommer også WLAN/internetadgang uden beregning. Endelig kan gæsterne også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage.Hotellet tilbyder komfortable værelser med en lys atmosfære, stilfulde møbler og trægulve. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Desuden er der dobbeltsenge, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og internetadgang på værelserne. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbare radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Der ligger en golfbane ca. 20 km fra hotellet.Der tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra612krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Kreuzberg, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Der er i alt 229 soveværelser på stedet. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Denne feriebolig har parkerings- og garagepladser til de besøgendes bekvemmelighed. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin City Centre
  Fra828krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin City Centrestars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 49 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1779 meninger fra rejsendeBaseret på 1779 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed kun 800 m fra den berømte Potsdamer Platz. Af seværdigheder finder man Checkpoint Charlie, Friedrichstraße og Brandenburger Tor efter en kort gåtur (ca. 1 km). Fra banegården Anhalter Bahnhof eller metrostationen Möckernbrücke kommer gæsterne til Alexanderplatz, Kurfürstendamm og den livlige bydel Friedrichshain med O2 World-arenaen på bare få minutter. Herudover kan en bus bringe gæsterne til lufthavnen Berlin Tegel (TXL) på kun 20 minutter.Hotellet er funktionelt og moderne. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out og en dejlig bar. Gratis WLAN/internetadgang er tilgængelig i foyeren og business-centret. Det klimatiserede hotel rummer i alt 256 værelser samt safeboks, garderobe, elevator, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er hver især udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne enten dobbelt- eller kingsize senge.Gæsterne kan nyde den gratis kontinentale morgenbuffet hver dag og om sommeren også i gården.

  Se mere
 • Crowne Plaza Potsdamer Platz
  Fra1.276krPr. nat

  Crowne Plaza Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Hallesche strasse 10 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1270 meninger fra rejsendeBaseret på 1270 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Kreuzberg. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Boligen omfatter 256 hyggelige værelser. Crowne Plaza Potsdamer Platz undergik en renovering i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette er en kæledyrsvenlig bolig. Dette sted har en række middagsoplevelser. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Gæsterne kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Quentin XL Potsdamer Platz
  Fra704krPr. nat

  Quentin XL Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Potsdamer straße 76 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Hotellet , der putter sig indenfor 900 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet består af i alt 172 dejlige værelser. Quentin XL Potsdamer Platz blev bygget i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Quentin XL Potsdamer Platz har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  Fra1.194krPr. nat

  Select Hotel Berlin Checkpoint Charliestars

  Kreuzberg, Berlin , Hedemannstrasse 11-12 11-12 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1322 meninger fra rejsendeBaseret på 1322 meninger fra rejsende

  Berlin er en by, hvor verdens historie, kulturer, livsstile og politiske meninger mødes. Dette kan ses på de imponerende bygninger og monumenter, som omgiver hotellet i Berlins nye centrum. Disse inkluderer Checkpoint Charlie, Gendarmenmarkt, Deutsche Guggenheim, Deutsche Staatsoper og Reichstagsgebäude. Herudover findes der restauranter, barer, natteliv, indkøbsmuligheder samt forbindelser med offentlig transport i form af metrostation og busstoppested lige i nærheden. Endvidere er der til lufthavnen Berlin Tegel omkring 10 km, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 17 km.Bag facaden på dette historiske city-hotel vil gæsterne finde moderne arkitektur samt faciliteter og behageligheder perfekt for internationale forretningsrejsende med hang til kulturel stimulans. Det rummer i alt 112 værelser fordelt på 4 etager med foyer med døgnåben reception, en safeboks, garderobe, elevator, en café, bar, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Designer-værelserne tilbyder maksimal komfort plus multifunktionelle fladskærme, safeboks med plads til laptop, rum til opbevaring af bagage samt det seneste inden for telekommunikation og multimediaudstyr. Værelserne rummer eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, radiator, strygejern og strygebræt. Herudover er der dobbeltsenge som standard.orgenmaden serveres som kontinental buffet.Fra alle retninger skal man blot følge skiltene mod Mitte eller Reichstag. Så kommer man til den berømte Brandenburg Gate. Gaden, som ligger i forlængelse af porten, hedder Unter den Linden. Kommer man fra Mitte mod porten, er den 3. sidegade før porten på Unter den Linden Friedrichstraße; drej venligst til venstre her og kryds sidegaderne Leipziger Straße og Kochstraße. Efter Kochstraße er 2. vej på højre hånd Hedemannstraße. Hotellet ligger på venstre hånd (nummer 11/12).

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Kreuzberg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser