Hoteller i Kreuzberg

Find på kortet
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra881krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Kreuzberg. Stedet omfatter 229 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • NH Berlin Potsdamer Platz
  Fra1.480krPr. nat

  NH Berlin Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 47 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Hotellet har en perfekt og ideel beliggenhed i byens centrum kun et par skridt fra Brandenburger Tor og Friedrichstrasse. Beliggenheden tæt på de fremragende offentlige transportmidler betyder, at man nemt og hurtigt kommer til Berlins lufthavne og ICC Messeområde. Til Potsdamer Platz med banegård, restauranter, barer og forretninger er der desuden ca. 800 m. Den nærmeste banegård hedder Anhalter Bahnhof og ligger omkring 250 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 17 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 20 km til Schönefeld lufthavn.Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder et helt nyt koncept, som er innovativt, moderne og stilfuldt. Der er i alt 89 værelser. Ydermere byder den klimatiserede ejendom gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out servicer. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator. Herudover råder hotellet over egen café, bar og morgenmadsrestaurant. Endvidere er etablissementet også den perfekte base for forretningsmøder eller udforskning af de verdensberømte attraktioner i Berlin. Hertil kommer også WLAN/internetadgang uden beregning. Endelig kan gæsterne også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage.Hotellet tilbyder komfortable værelser med en lys atmosfære, stilfulde møbler og trægulve. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Desuden er der dobbeltsenge, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og internetadgang på værelserne. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbare radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Der ligger en golfbane ca. 20 km fra hotellet.Der tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • Mercure Hotel Berlin Mitte
  Fra1.026krPr. nat

  Mercure Hotel Berlin Mittestars

  Kreuzberg, Berlin , Luckenwalder strasse 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 965 meninger fra rejsendeBaseret på 965 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. I alt 120 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev etableret i 1980. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Mercure Hotel Berlin Mitte. Kæledyr må medbringes til Mercure Hotel Berlin Mitte. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel the Yard
  Fra903krPr. nat

  Hotel the Yardstars

  Kreuzberg, Berlin , Alexandrinenstrasse 125 125 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Kreuzberg. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 700 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 1 kilometer. Ejendommen omfatter 55 hyggelige værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2017. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel the Yard. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Crowne Plaza Potsdamer Platz
  Fra1.511krPr. nat

  Crowne Plaza Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Hallesche strasse 10 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1270 meninger fra rejsendeBaseret på 1270 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Kreuzberg. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Boligen omfatter 256 hyggelige værelser. Crowne Plaza Potsdamer Platz undergik en renovering i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette er en kæledyrsvenlig bolig. Dette sted har en række middagsoplevelser. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Gæsterne kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Quentin XL Potsdamer Platz
  Fra509krPr. nat

  Quentin XL Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Potsdamer straße 76 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Hotellet , der putter sig indenfor 900 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet består af i alt 172 dejlige værelser. Quentin XL Potsdamer Platz blev bygget i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Quentin XL Potsdamer Platz har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin City Centre
  Fra1.608krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin City Centrestars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 49 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1779 meninger fra rejsendeBaseret på 1779 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed kun 800 m fra den berømte Potsdamer Platz. Af seværdigheder finder man Checkpoint Charlie, Friedrichstraße og Brandenburger Tor efter en kort gåtur (ca. 1 km). Fra banegården Anhalter Bahnhof eller metrostationen Möckernbrücke kommer gæsterne til Alexanderplatz, Kurfürstendamm og den livlige bydel Friedrichshain med O2 World-arenaen på bare få minutter. Herudover kan en bus bringe gæsterne til lufthavnen Berlin Tegel (TXL) på kun 20 minutter.Hotellet er funktionelt og moderne. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out og en dejlig bar. Gratis WLAN/internetadgang er tilgængelig i foyeren og business-centret. Det klimatiserede hotel rummer i alt 256 værelser samt safeboks, garderobe, elevator, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er hver især udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne enten dobbelt- eller kingsize senge.Gæsterne kan nyde den gratis kontinentale morgenbuffet hver dag og om sommeren også i gården.

  Se mere
 • Prens
  Fra600krPr. nat

  Prensstars

  Kreuzberg, Berlin , Kottbusser damm 102 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Kreuzberg. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 2. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. Der er i alt 30 gæsteværelser på stedet. Prens blev fuldstændig renoveret i 2012. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Prens er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Prens har en række middagsoplevelser. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Kreuzberg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser