Hoteller i Neukölln

Find på kortet
 • Estrel Hotel Berlin
  Fra762krPr. nat

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1516 meninger fra rejsendeBaseret på 1516 meninger fra rejsende

  Dette vidunderlige hotel i Berlins Neukölln-område er en del af et stort kongres- og underholdningscenter. Koncerter og musicals på stedet. Der er adskillige muligheder for offentlig transport i nærområdet, så gæsterne kan komme hen til Berlins mange attraktioner. Et glasoverdækket atrium med træer, en terrasse og en bro kan alle findes i hotellets fire bygninger. Berlin Schönefeld lufthavn og Berlin Tegel lufthavn er inden for kort køreafstand. Dette hotel, som er det største i Berlin, har 1125 værelser og suiter, der er indrettet i lyse og naturlige farver. Hvert værelse er udstyret med satellit-tv, skrivebord, klimaanlæg, minibar og hårtørrer. Dette hotel har et udvalg af restauranter og barer, hvor gæsterne kan nyde internationale retter og drinks.

  Se mere
 • Centro Park Hotel Berlin Neukölln
  Fra413krPr. nat

  Centro Park Hotel Berlin Neuköllnstars

  Neukölln, Berlin , Buschkrugallee 60-62 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Neukölln. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal værelser er 151. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2009. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Centro Park Hotel Berlin Neukölln. Dette er et kæledyrsvenligt hotel. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Hostel Berlin Urban
  Fra670krPr. nat

  Grand Hostel Berlin Urbanstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 6 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 609 meninger fra rejsendeBaseret på 609 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i nærheden af Hermannplatz i kvarteret Neukölln. Lige i nærheden finder man mange forskellige underholdningsmuligheder som f.eks. barer og restauranter. Fra hotellet kommer man desuden nemt og bekvemt med offentlige transportmidler rundt i hele byen. Der er endvidere mulighed for at parkere bilen i et nærliggende, offentligt parkeringshus (mod betaling).iddelklassehotellet ligger på en hovedgade og blev bygget i 1995. Fordelt på 6 etager råder det over i alt 70 værelser, heraf 50 dobbeltværelser og 20 enkeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Bygningen rummer desuden en kiosk, en klimatiseret restaurant, en fjernsynsstue og et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. Herudover er der naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Endvidere er der væg-til-væg tæpper og centralvarme.

  Se mere
 • Mercure Berlin Tempelhof Apt
  Fra589krPr. nat

  Mercure Berlin Tempelhof Aptstars

  Neukölln, Berlin , Hermannstrasse - eingang rollbergstrasse 214 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 809 meninger fra rejsendeBaseret på 809 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Neukölln. Lokaliteten har 216 indbydende værelser. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 1996. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Mercure Berlin Tempelhof Apt har ikke 24 timers åbent. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Mercure Berlin Tempelhof Apt tilbyder lufthavnstransportservice. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Neukölln

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination