Hoteller i Neukölln

Find på kortet
 • Estrel Hotel Berlin
  Fra1.068krPr. nat

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1516 meninger fra rejsendeBaseret på 1516 meninger fra rejsende

  Europas største kongres- og underholdnings-hotelkompleks ligger i Berlin i kvarteret Neukölln. Mange forbindelser med offentlige transportmidler finder man også i området såsom byens tog fra Sonnenallee og bussen fra Ziegrastrasse. Alle de mange seværdigheder i Berlin ligger, naturligvis, inden for ubesværet afstand.Dette populære hotel blev bygget i 1994 og tilbyder i alt 1125 værelser og suiter fordelt på 17 etager (og med ikke-rygeretager). Alle hotellets fire bygninger tilbyder et glasoverdækket atrium med træer, en terrasse og en bro. Faciliteterne tilbyder en foyer med døgnåben reception, 11 elevatorer, en forretning, en forretning, en sent åben bar, en bar i atriummet, en bar med klaver og garage til bilen. Endvidere er der af spisemuligheder en café (bistro) og en Biergarten (udendørsservering) såvel som 5 restauranter med separate ikke-rygerområder.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/betalings-tv, en radio og internetadgang. De er desuden også udstyret med en minibar (mod betaling).Hotellet tilbyder eget badeværelse, solarium, massageservice og en sauna. Endvidere er der aftener med levende musik og Live Las Vegas Show 'Stars in Concert' i Estrel Festival Centre, som man kommer til lige fra hotellet via en glasoverdækket bro.Fra Tegel lufthavn ad byens motorvej 100/ 102 drejer man fra ved Grenzallee. Fra lufthavnen Schönefeld tager man B96a til afkørslen mod Baumschulenstraße, herefter Sonnenallee. S-toget, linje S41/42, eller busrute M41 finder man foran hotellet.

  Se mere
 • Centro Park Hotel Berlin Neukölln
  Fra396krPr. nat

  Centro Park Hotel Berlin Neuköllnstars

  Neukölln, Berlin , Buschkrugallee 60-62 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Neukölln. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal gæsteværelser er 151. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2009. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Centro Park Hotel Berlin Neukölln har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligRejsende kan benytte parkeringspladsen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mercure Berlin Tempelhof Apt
  Fra589krPr. nat

  Mercure Berlin Tempelhof Aptstars

  Neukölln, Berlin , Hermannstrasse - eingang rollbergstrasse 214 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 809 meninger fra rejsendeBaseret på 809 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Neukölln. Lokaliteten har 216 indbydende værelser. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 1996. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Mercure Berlin Tempelhof Apt har ikke 24 timers åbent. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Mercure Berlin Tempelhof Apt tilbyder lufthavnstransportservice. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Neukölln

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination