Hoteller i Potsdam

Find på kortet
 • NH Potsdam
  Fra520krPr. nat

  NH Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Friedrich-ebert-strasse 88 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 938 meninger fra rejsendeBaseret på 938 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger direkte over for det hollandske kvarter i hjertet af Potsdam. Byens banegård ligger ca. 1 km fra hotellet. Det berømte Schloss Sanssouci ligger ca. 1,5 km væk. Der er ca. 25 km ind til Berlin-Mitte, mens lufthavnen Berlin-Tegel ligger omkring 30 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 143 værelser og 13 lejligheder. I det døgnåbne receptionsområde finder man safeboks, garderobe og elevator samt diverse tjenesteudydelser såsom børnepasning, biludlejning og lufthavnstransport. På det gastronomiske felt rummer bygningen en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. For forretningsrejsende er der et moderne businesscenter med veludstyrede konferencerum. Herudover kan man som gæst bestille vaskeservice og leje cykler. Biler kan parkeres i hotellets garage.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar. Lejlighederne er rummeligere og har kombineret opholds-/soveværelse, et separat soveværelse og et moderne udstyret tekøkken.Gæsterne kan benytte hotellets saunaområde med whirlpool og solarium såvel som den tilstødende have og dens solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Seminaris Avendi Hotel Potsdam
  Fra598krPr. nat

  Seminaris Avendi Hotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Rudolf-breitscheid-str. 190-192 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Potsdam. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 1 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 87 soveværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Seminaris Avendi Hotel Potsdam. Seminaris Avendi Hotel Potsdam tilbyder parkering og garagefaciliteter. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Rejsende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi stedet har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Seminaris Avendi Hotel Potsdam.

  Se mere
 • Wyndham Garden Potsdam
  Fra640krPr. nat

  Wyndham Garden Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Forststrasse 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ikke langt fra slottet Sanssouci. Der er kun ca. 4-10 km til bymidten. Endvidere er der ca. 4 km til talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer og diskoteker. Der ligger også en sø 4 km væk. Lige foran døren finder man endvidere en metro- og s-togsstation.iddelklassehotellet blev bygget i 1996 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 91 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en klimatiseret à la carte restaurant. Der er også et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. De omhyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt en opholdsstue. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang. Herudover er der dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og centralvarme.Hotellet råder over en sauna og et solarium samt parasoller.

  Se mere
 • Ringhotel Vitalhotel Ambiente
  Fra933krPr. nat

  Ringhotel Vitalhotel Ambientestars

  Potsdam, Berlin , Dr.-wilhelm-külz-str. 5a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Potsdam. De 58 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam
  Fra641krPr. nat

  MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Allee nach sanssouci 1 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1900 meninger fra rejsendeBaseret på 1900 meninger fra rejsende

  Det klassiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Potsdam kun ca. fem minutters gang fra det berømte slot Sanssouci. Der er desuden kun 200 m til den "lille Brandenburger Tor", som markerer indgangen til den historiske, gamle bydel med den livlige og hyggelige gågade. Til sporvogns- og busstoppestedet Luisenplatz er der ligeledes få minutters gang. Sidst, men ikke mindst, er der ca. 10 km til Berlin, mens der er 30 km til den internationale lufthavn Tegel.Hotellet har i alt 137 værelser. Bygningen rummer derudover en storslået foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Hertil kommer et en hyggelig bistro/bar og en fortræffelig à la carte restaurant med terrasse. Forretningsfolk kan desuden benytte konferencerummet samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice. Der er endvidere en cykelkælder og en garage, ligesom der også er mulighed for at leje cykler.De smagfuldt indrettede værelser råder over et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, dobbeltseng, loftsventilator og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde, hvor man finder en sauna og et dampbad, der her også tilbydes massage (delvist mod betaling). Man kan endvidere leje cykler.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Potsdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination