Hoteller i Potsdam

Find på kortet
 • NH Potsdam
  Fra476krPr. nat

  NH Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Friedrich-ebert-strasse 88 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 938 meninger fra rejsendeBaseret på 938 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger direkte over for det hollandske kvarter i hjertet af Potsdam. Byens banegård ligger ca. 1 km fra hotellet. Det berømte Schloss Sanssouci ligger ca. 1,5 km væk. Der er ca. 25 km ind til Berlin-Mitte, mens lufthavnen Berlin-Tegel ligger omkring 30 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 143 værelser og 13 lejligheder. I det døgnåbne receptionsområde finder man safeboks, garderobe og elevator samt diverse tjenesteudydelser såsom børnepasning, biludlejning og lufthavnstransport. På det gastronomiske felt rummer bygningen en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. For forretningsrejsende er der et moderne businesscenter med veludstyrede konferencerum. Herudover kan man som gæst bestille vaskeservice og leje cykler. Biler kan parkeres i hotellets garage.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar. Lejlighederne er rummeligere og har kombineret opholds-/soveværelse, et separat soveværelse og et moderne udstyret tekøkken.Gæsterne kan benytte hotellets saunaområde med whirlpool og solarium såvel som den tilstødende have og dens solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Seminaris Avendi Hotel Potsdam
  Fra567krPr. nat

  Seminaris Avendi Hotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Rudolf-breitscheid-str. 190-192 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Potsdam. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 1 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Stedet består af 87 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Seminaris Avendi Hotel Potsdam har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Seminaris Avendi Hotel Potsdam tilbyder parkering og garagefaciliteter. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Besøgende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Seminaris Avendi Hotel Potsdam. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Seminaris Seehotel Potsdam
  Fra692krPr. nat

  Seminaris Seehotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , An der pirschheide 40 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på den brandenburgske sø Templiner See. Til centrum af Potsdam med de mange restauranter, barer, klubber og indkøbsmuligheder er der kun 10 minutters kørsel. Gæsterne kan desuden besøge det dejlige palads Sanssouci (5 km væk) og paladset Cecilienhof (6 km væk) eller finde ud af mere om tysk film i Babelsberg (7 km væk). Berlin Schönefeld lufthavn ligger ca. 35 km væk, mens Tegel lufthavn ligger omkring 45 km fra hotellet.Gæsterne kan nyde dette klimatiserede business-hotels mange faciliteter, herunder mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet (mod betaling), diverse forretninger, en etage i kategorien executive, internetadgang, elevator, en bar/beværtning, mulighed for at bestille vasketøjsservice og kemisk tøjrens (mod betaling) samt mødefaciliteter. Ejendommen blev renoveret i 2008 og tilbyder i alt 225 værelser samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale, fjernsynsstue, en café og en restaurant. Til de yngste gæster er der endvidere også en legeplads på stedet. Mod betaling kan gæsterne benytte parkeringspladsen og garagen.De moderne, komfortabelt møblerede, førsteklasses værelser og suiter er indrettet med internetadgang, satellit-tv, radio, minibar og en safeboks. Ydermere er der badekar, brusebad, hårtørrer, en dobbelt- eller kingsize seng, telefon og klimaanlæg som standardindretning.Hotellet råder over egen swimmingpool, finsk sauna, dampbad, massagebrusere, solarier, opvarmede bænke, fitness-studie, et udvalg af fitness-udstyr samt massageservice og skønhedssalon. Gæsterne kan desuden også deltage i vandaerobic-kurser. I spillelokalet er der endvidere mange forskellige underholdningsmuligheder. Kan man bedst lide udendørs aktiviteter, kan man gøre brug af volleyball- og streetballbanen samt grillområdet. Herudover vil gæsterne i lokalområdet finde fremragende faciliteter til at dyrke vandsport, jogge, vandre, cykle og spille golf.

  Se mere
 • Wyndham Garden Potsdam
  Fra441krPr. nat

  Wyndham Garden Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Forststrasse 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ikke langt fra slottet Sanssouci. Der er kun ca. 4-10 km til bymidten. Endvidere er der ca. 4 km til talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer og diskoteker. Der ligger også en sø 4 km væk. Lige foran døren finder man endvidere en metro- og s-togsstation.iddelklassehotellet blev bygget i 1996 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 91 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Herudover rummer bygningen en klimatiseret à la carte restaurant. Der er også et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. De omhyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt en opholdsstue. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang. Herudover er der dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og centralvarme.Hotellet råder over en sauna og et solarium samt parasoller.

  Se mere
 • Hotel Am Havelufer Potsdam
  Fra538krPr. nat

  Hotel Am Havelufer Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Zeppelinstr. 136 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Potsdam. Hotellet, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 10. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 16. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Der er i alt 123 soveværelser på stedet. Denne bolig undergik en renovering i 2010. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Arcona Hotel Am Havelufer tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Arcona Hotel Am Havelufer forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Arcona Hotel Am Havelufer. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Arcona Hotel Am Havelufer.

  Se mere
 • MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam
  Fra600krPr. nat

  MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Allee nach sanssouci 1 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1900 meninger fra rejsendeBaseret på 1900 meninger fra rejsende

  Det klassiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Potsdam kun ca. fem minutters gang fra det berømte slot Sanssouci. Der er desuden kun 200 m til den "lille Brandenburger Tor", som markerer indgangen til den historiske, gamle bydel med den livlige og hyggelige gågade. Til sporvogns- og busstoppestedet Luisenplatz er der ligeledes få minutters gang. Sidst, men ikke mindst, er der ca. 10 km til Berlin, mens der er 30 km til den internationale lufthavn Tegel.Hotellet har i alt 137 værelser. Bygningen rummer derudover en storslået foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Hertil kommer et en hyggelig bistro/bar og en fortræffelig à la carte restaurant med terrasse. Forretningsfolk kan desuden benytte konferencerummet samt internetterminalen. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice. Der er endvidere en cykelkælder og en garage, ligesom der også er mulighed for at leje cykler.De smagfuldt indrettede værelser råder over et rummeligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, dobbeltseng, loftsventilator og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde, hvor man finder en sauna og et dampbad, der her også tilbydes massage (delvist mod betaling). Man kan endvidere leje cykler.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Mercure Hotel Potsdam City
  Fra660krPr. nat

  Mercure Hotel Potsdam Citystars

  Potsdam, Berlin , Lange bruecke - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 75 meninger fra rejsendeBaseret på 75 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Potsdam. Boligen har i alt 210 gæsteværelser. Mercure Hotel Potsdam City blev opført i 1969. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Fællesarealerne på Mercure Hotel Potsdam City har kørestolsadgang. Denne ejendom tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Mercure Hotel Potsdam City vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Precise Resort Schwielowsee
  Fra1.590krPr. nat

  Precise Resort Schwielowseestars

  Potsdam, Berlin , Am schwielowsee 181 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 281 meninger fra rejsendeBaseret på 281 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Potsdam. I alt 156 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Precise Resort Schwielowsee. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Potsdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination