Hoteller i Prenzlauer Berg

Find på kortet
 • NH Berlin Alexanderplatz
  Fra995krPr. nat

  NH Berlin Alexanderplatzstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Landsberger allee 26-32 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 182 meninger fra rejsendeBaseret på 182 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i bydelen Friedrichshain lige over for parken af samme navn. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested. Endvidere er der kun ca. 1 km til den berømte Alexanderplatz. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til byens mange seværdigheder. Lufthavnen Tempelhof ligger ca. 7 km fra hotellet, mens der er omkring 10 km til lufthavnen Tegel og 15 km til lufthavnen Schönefeld.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 225 værelser. I den klimatiserede bygning finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. Herudover er der også diverse konferencelokaler, ligesom der er trådløs internetadgang. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i hotellets garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg og internetadgang.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitnessstudiet med sauna og solarium (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Generator Berlin Prenzlauer Berg
  Fra360krPr. nat

  Generator Berlin Prenzlauer Bergstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , 160 storkower strasse 160 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1786 meninger fra rejsendeBaseret på 1786 meninger fra rejsende

  Det nye ungdoms- og byhotel er futuristisk designet og ligger i nærheden af Berlins arena, Velodrom, ved s-togsstationen Landsberger Allee.Det komplet renoverede hotel blev bygget i 2002 og har fordelt på 7 etager i alt 241 værelser, heraf 50 enkelt- og 69 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer samt en kiosk, en bar (hvor der vises udsendelser fra betalingskanalen Premiere), et spillelokale og en fjernsynsstue, ligesom hotellet har en parkeringsplads. Herudover har hotellet en café og en buffetrestaurant. Naturligvis har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.Gæsterne har mulighed for at spille pool og billard.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vienna House Easy Berlin
  Fra642krPr. nat

  Vienna House Easy Berlinstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Storkower strasse 162 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Velodromen ca. 200 m fra S-togsstationen Landsberger Allee. I de nærmere omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Tegel er der blot 17 km, mens der er 20 km til lufthavnen i Schönefeld.Det hyggelige middelklassehotel råder over 8 etager med i alt 154 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception og en elevator. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar og en restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin City Center East-Prenzl. Allee
  Fra992krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette hotel i bydelen Prenzlauer Berg i Berlin tilbyder hurtige sporvognsforbindelser til Alexanderplatz. Sporvognsstoppestedet Erich-Weinert-Straße ligger lige uden for hotellet, og sporvognen kører til Alexanderplatz på 10 minutter. Messe ICC Udstillingscentrum ligger 20 minutter væk med S-toget (S-Bahn). Til forskellige restauranter er der blot 2 minutters gang, og med offentlige transportmidler kommer man til indkøbsmuligheder på ca. 10 minutter. Sidst, men ikke mindst er der til Berlin Tegel lufthavn og den internationale lufthavn Berlin Schönefeld henholdsvis ca. 10 og 18 km fra etablissementet.Dette city-hotel med 123 værelser tilbyder en døgnåben bar og gratis WLAN/internetadgang 1 time om dagen. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der døgnåben reception, check-out service, safeboks, elevator og en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. Herudover kan gæster i bil parkere køretøjet i hotellets garage (mod betaling).Hotellet har støjisolerede værelser med klimaanlæg og radiator, mulighed for at lave te og kaffe samt kabel-tv. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad og af yderligere behageligheder på værelset også telefon, internetadgang og minibar.Gæsterne er velkomne til at benytte det moderne fitness-studie.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Prenzlauer Berg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser