3-stjernede hoteller i Berlin

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Berlin

3-stjernede hoteller i BerlinFra  162kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Berlin

 • Best Western City Ost
  Fra374krPr. nat

  Best Western City Oststars

  Friedrichshain, Berlin , Frankfurter allee 57-59 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 113 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1181 meninger fra rejsendeBaseret på 1181 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det trendy område, Friedrichshain-Kreuzberg, i Berlin. Oberbaum-broen, East-Side-Gallery og Friedrichshain Park er blot nogle af stederne i nærheden. Det er 5 km fra Alexanderplats, indkøbsmuligheder og tv-tårnet. Der ligger adskillige butikker, caféer og lokale restauranter i nærheden af hotellet. Mange af de andre steder i Berlin kan nås med undergrundsbanen, der ligger tæt på hotellet. Berlin Tegel lufthavn og Berlin Brandenburg lufthavn ligger omkring 16 km fra hotellet. Alle værelser er udstyret med satellit-tv, klimaanlæg, arbejdsområde, direkte telefon, sikkerhedsboks, mulighed for at lave kaffe og te samt hårtørrer.

  Se mere
 • Novum Hotel Ravenna
  Fra392krPr. nat

  Novum Hotel Ravennastars

  Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin , Grunewaldstraße 8-9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 207 meninger fra rejsendeBaseret på 207 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Boligen består af 73 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Novum Hotel Ravenna vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  Fra411krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Berlin Schönefeld Airport. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 110 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2008. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i Airporthotel Berlin Adlershof. Alle badeværelser på Airporthotel Berlin Adlershof er handicapvenlige. Dyrevenner vil nyde deres ophold på hotellet, da det er kæledyrsvenligt. Gæster kan benytte parkeringspladsen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Airporthotel Berlin Adlershof har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Centro Park Hotel Berlin Neukölln
  Fra414krPr. nat

  Centro Park Hotel Berlin Neuköllnstars

  Neukölln, Berlin , Buschkrugallee 60-62 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Neukölln. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal gæsteværelser er 151. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2009. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Centro Park Hotel Berlin Neukölln har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligRejsende kan benytte parkeringspladsen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Alper Hotel Am Potsdamer Platz
  Fra602krPr. nat

  Alper Hotel Am Potsdamer Platzstars

  Tiergarten, Berlin , Potsdamer str 82-84 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Tiergarten. Det samlede antal værelser er 49. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Concorde Hotel am Studio
  Fra715krPr. nat

  Concorde Hotel am Studiostars

  Charlottenburg, Berlin , Kaiserdamm 80 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Med en placering i City-West i Berlin-Charlottenburg, er dette hyggelige hotel kun 5 minutters gåafstand fra ICC og messecenteret. Til at udforske byen eller nå forretningsaftaler kan besøgende bruge de to undergrundsstationer tæt på hotellet. Af denne årsag har denne ejendom en ideel placering for både forretnings- og ferierejsende. Alle de komfortable og fuldt møblerede værelser er flot dekorerede og giver et perfekt sted, hvor gæsterne kan slappe af og føle sig hjemme. Gæsterne kan begynde dagen med hotellets omfangsrige og sunde morgenmadsbuffet, der serveres hver morgen i morgenmadslokalet. Der er også et moderne konferencelokale og et business-hjørne med Wi-Fi adgang til møder eller forretnings-events.

  Se mere
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  Fra792krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en central beliggenhed direkte ved Ostbahnhof. Der er 10 km til den nærmeste motorvejstilkørsel og 15 km til lufthavnen. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport.iddelklassehotellet har i alt 163 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og elevator. Derudover er der en bar og en restaurant samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres i hotellets garage. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, internetadgang, minibar og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Max Brown Ku'damm
  Fra803krPr. nat

  Max Brown Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Uhlandstrasse 49 49 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Dette hotel er perfekt til både turister og forretningsrejsende og ligger tæt på Kurfürstendamm, Kaiser Wilhelm-kirken samt Theater des Westens. ICC og det internationale messecenter er omkring 3 km derfra. Alle de berømte attraktioner som Brandenburger Tor er lette at komme til med offentlig transport. Tegel lufthavn er 10 km derfra. Værelserne på dette hotel er skabt til at få gæsterne til at føle sig hjemme. Der er god plads og værelserne er indrettet i en hyggelig stil. Hvert værelse har desuden klimaanlæg, mulighed for at lave te, sikkerhedsboks, hårtørrer, tv, telefon og badefaciliteter. Nogle af værelserne har udsigt til byen eller gårdhaven.

  Se mere
 • Klassik Hotel Berlin
  Fra424krPr. nat

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Lokaliteten har 59 indbydende soveværelser. Klassik Hotel Berlin undergik en renovering i 2015. Klassik Hotel Berlin er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Klassik Hotel Berlin har kørestolsadgang til fællesarealerne. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Fra627krPr. nat

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 106 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig direkte ved Kurfürstendamm midt i Vestberlins centrum. Det internationale kongrescenter ICC samt messehallerne ligger umiddelbart i nærheden. Lige ved hotellet finder man et væld af butikker og barer, ligesom der også afgår offentlige transportmidler foran døren.Det byhotel blev bygget i 1960 og har fordelt på sine 6 etager i alt 84 værelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception, garderobe, elevatorer, et konferencerum (ca. 100 personer) samt en parkeringsplads (mod betaling). Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit/kabel-tv og internetadgang (WLAN). Desuden er de udstyret med safeboks, ligesom der er centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  52  Hoteller - Berlin
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination