4-stjernede hoteller i Berlin

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Berlin

4-stjernede hoteller i BerlinFra  246kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Berlin

 • Berlin Mark Hotel
  Fra453krPr. nat

  Berlin Mark Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Meinekestrasse 18-19 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Dette hotel ligger lige i centrum af det, der tidligere var Vestberlin blot 2 minutters gang fra den berømte Kurfürstendamm. Lige i nærheden af Hotellet er der direkte forbindelse med offentlig transport og man kommer nemt til mange af Berlins seværdigheder såsom Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Zoologischer Garten og Europacentret samt en overflod af museer og teatre. Herudover er der 20 minutters gang til Unter den Linden og Brandenburger Tor. Til lufthavnen Berlin Schönefeld er der 25 km, mens der til lufthavnen Berlin Tegel er 9 km.Dette moderne og komfortable hotel blev renoveret i 2008. Det råder over 239 værelser og 11 familielejligheder (3 af dem er egnet til gæster i kørestol). Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer bar og spisefaciliteter. Hotellets offentlige rum er indrettet med klimaanlæg og internetadgang via WLAN. Forretningsrejsende har mulighed for at benytte de 3 konferencelokaler og bestille separat morgenmad. For gæster i bil kan man benytte parkeringspladsen ved siden af hotellet (mod betaling).Der er mulighed for at bestille ryger- og ikkerygerværelser. Værelserne er indrettet med klimaanlæg, radiator, badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, kosmetikspejl, plasmafjernsyn med satellit-kanaler, internetadgang, radio, minibar, safeboks, telefon med voicemail og en dobbeltseng.Gæsterne kan starte dagen med at spise morgenmad på hotellet eller nyde et måltid senere på dagen i snackbar eller på solterrassen, når vejret tillader det.

  Se mere
 • Vienna House Andel’s Berlin
  Fra813krPr. nat

  Vienna House Andel’s BerlinstarsGreenProgram Icon

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3033 meninger fra rejsendeBaseret på 3033 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i den østlige del af den tyske hovedstad i nærheden af den historiske Alexanderplatz, som er en af Tysklands mest monumentale bypladser. Man kommer hurtigt og nemt til hotellet med byens toge, sporvogne og busstoppesteder i nærheden. Alle Berlins seværdigheder og interessante steder ligger mindre end 30 minutter væk. Den direkte togforbindelse for pendlere til udstillingsområdet Messe Berlin gør et besøg på en hvilken som helst udstillings- eller handelsmesse til en komfortabel oplevelse og gæster slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads eller bekymre sig om byens trafik. Der er desuden ca. 25 km til lufthavnen Schönefeld og omkring 16 km til lufthavnen Tegel.Det klimatiserede hotel rummer 557 værelser og sigter mod arkitektur- og designelskere. Hotellet er udstyret med konferenceindretninger og begivenhedsfaciliteter og en 570 m² stor balsal såvel som parkeringspladser i hotellets egen parkeringsgarage. De af glas komplet indrammede Sky Bar og Sky Lounge på hotellets øverste etager tilbyder betagende udsigt over Berlin og giver én en følelse af at svæve over byen - den perfekte måde at sætte prikken over i'et på en spændende dag. Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café, en restaurant og WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Lindner Hotel am Ku'Damm
  Fra699krPr. nat

  Lindner Hotel am Ku'Dammstars

  Charlottenburg, Berlin , kurfuerstendamm 24 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i centrum af Berlin. Der er kun ca. 100 m til de nærmeste barer og pubber samt til en s-togsstation.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etages hovedbygning med i alt 146 værelser, heraf 2 suiter. Receptionen er åben døgnet rundt og har desuden en safeboks. Herudover rummer bygningen elevatorer og vekselbørs samt talrige forretninger, en frisørsalon, en fjernsynsstue og en à la carte restaurant med klimaanlæg. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Herudover er de udstyret med safeboks og dobbeltseng.

  Se mere
 • Quentin Berlin Hotel
  Fra627krPr. nat

  Quentin Berlin Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Xantener street 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Det røgfrie hotel er beliggende meget tæt på den verdensberømte indkøbsgade Kurfürstendamm i en rolig sidegade nær barer, klubber, restauranter eller KaDeWe (Kaufhaus des Westens). Bus- og metrostoppesteder på Adenauerplatz er 300 m borte, den internationale lufthavn Berlin-Tegel kan nås 20 minutter med bus. Hotellet har 60 værelser, 24 timers reception, gratis WIFI overalt, sikkerhedspengeskab, bagageopbevaring, morgenmadsrestaurant og privat parkering på stedet.

  Se mere
 • Catalonia Berlin Mitte
  Fra536krPr. nat

  Catalonia Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Kopenicker strasse 80-82 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 790 meninger fra rejsendeBaseret på 790 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Stedet har i alt 131 soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Catalonia Berlin Mitte nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ferieboligen, da den er kæledyrsvenlig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Indigo Berlin Ku'damm
  Fra655krPr. nat

  Indigo Berlin Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Hardenbergstrasse 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 577 meninger fra rejsendeBaseret på 577 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Charlottenburg. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ejendommen består af 81 soveværelser. Denne feriebolig blev etableret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Adina Apartment Hotel Berlin Mitte
  Fra792krPr. nat

  Adina Apartment Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Platz vor dem neuen tor 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3149 meninger fra rejsendeBaseret på 3149 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Mitte. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 139 soveværelser. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Hotellet har også et handicapvenligt værelse. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Ferieboligen inkluderer en garage, der er ideel til brug for de besøgende. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Adina Apartment Hotel Berlin Mitte. De der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Am Havelufer Potsdam
  Fra840krPr. nat

  Hotel Am Havelufer Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Zeppelinstr. 136 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Potsdam. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 10. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 16. 0 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Hotellet omfatter 123 hyggelige værelser. Hotel Am Havelufer Potsdam undergik en renovering i 2010. Hotel Am Havelufer Potsdam har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Hotel Am Havelufer Potsdam har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Hotel Am Havelufer Potsdam vugger til småbørn efter anmodning. Alle gæsteværelser i Hotel Am Havelufer Potsdam har kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der er parkeringsplads ved Hotel Am Havelufer Potsdam. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Med mange middagsmuligheder, vil Hotel Am Havelufer Potsdam imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Fra687krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , Leipziger strasse 106-111 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2929 meninger fra rejsendeBaseret på 2929 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Berlins turistcentrum blot få meter fra Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Abgeordnetenhaus og Friedrichstraße. Til Alexanderplatz er der ca. 2 km, mens der er omkring 9 km til byens store messecenter. Det nærmeste stoppested, metrostationen Stadtmitte, ligger kun ca. 300 m væk.Det klimatiserede hotel kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception og elevatorer samt i alt 392 værelser. Herudover er der en restaurant, en bar og en café. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Alle værelser har eget badeværelse. Ydermere er der fjernsyn, minibar og centralt reguleret klimaanlæg.På hotellet finder man et fitnessstudie, et dampbad samt en sauna.Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden fra en buffet.

  Se mere
 • Mondrian Suites Hotel
  Fra715krPr. nat

  Mondrian Suites Hotelstars

  Mitte, Berlin , Markgrafenstr 16-16a - Kort
   

  Med sin beliggenhed i Mitte, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 132 gæsteværelser. Ferieboligen blev opført i 2013. Mondrian Suites Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Mondrian Suites Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig tillader kæledyr. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Mondrian Suites Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  94  Hoteller - Berlin
Side  1  af  10
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination