5-stjernede hoteller i Berlin

Find på kortet
5-stjernede hoteller i Berlin

5-stjernede hoteller i BerlinFra  257kr

Anbefalede 5-stjernede hoteller i Berlin

 • Hotel Bristol Berlin
  Fra733krPr. nat

  Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2052 meninger fra rejsendeBaseret på 2052 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i centrum af byen på den fantastiske boulevard Kurfürstendamm, i Berlins forretningsområde kun 9 km fra lufthavnen Tegel og omkring 500 m fra banegården Zoologischer Garten. Herudover er der blot 10 minutter i bil til det internationale messecenter ICC.Hotellet blev bygget i 1950'erne og råder over i alt 301 værelser, heraf 52 luksuriøse suiter. En ekstraordinær kombination af klassisk charme og moderne elegance samt en enestående, førsteklasses service garanterer dette traditionelle hotels succes. Af faciliteter tilbyder hotellet endvidere en foyer, elevatorer, en café, en frisørsalon, en pianobar og en restaurant med ikkerygerområde og terrasse, ligesom forretningsrejsende kan gøre brug af fest- og konferencelokalerne.Alle værelser og suiter er elegant og komfortabelt indrettet. De rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Hertil kommer minibar og et klimaanlæg som standardindretning. Der tilbydes også 6 forskellige slags puder og specielle sengebetræk for gæster med allergi.Efter en lang sightseeingtur i Berlin eller et udmattende forretningsmøde er hotellets spa-område det perfekte sted at slappe af og lagre ny energi (mod betaling). Gæsterne kan gøre brug af fitness-studiet, solariet, dampbadet, den tørre sauna og det omfattende swimmingpoolområde samt bestille massagebehandlinger.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Gæsterne kan vælge imellem morgenbuffet eller kontinental morgenmad. Herudover tilbyder hotellet en frokostbuffet, frokost a la carte og aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Arabel Design Apartments
  Fra779krPr. nat

  Arabel Design Apartmentsstars

  Mitte, Berlin , Potsdamer str. 89 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Der er i alt 22 soveværelser på stedet. Hotellet blev opført i 2014. Arabel Design Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Arabel Design Apartments har ikke børnesenge efter anmodning. Både store og små kæledyr er tilladt på Arabel Design Apartments. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dorint Kurfürstendamm Berlin
  Fra1.033krPr. nat

  Dorint Kurfürstendamm Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Augsburger strasse 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3390 meninger fra rejsendeBaseret på 3390 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Charlottenburg. I alt 311 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2005. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dette er en kæledyrsvenlig bolig. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Sofitel Berlin Kurfurstendamm har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de rejsende kan lade op igen mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sofitel Berlin Kurfurstendamm.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.028krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Mitte. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 værelser er til rådighed for gæsterne på Abion Villa Suites. Denne feriebolig blev etableret i 2008. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Abion Villa Suites. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. For ekstra bekvemmelighed kan alle de der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel Berlin
  Fra693krPr. nat

  Steigenberger Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , los-angeles platz 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5712 meninger fra rejsendeBaseret på 5712 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger kun få skridt fra den berømte Kurfürstendamm. Et af Berlins varetegn er den betydningsfulde Gedächtniskirche, som tydeligt kan ses over for Tauentzienstraße. Tæt ved hotellet finder man talrige barer, restauranter og forretninger. Til det store messeområde ICC eller Olympiastadion i den vestlige del af byen er der heller ikke langt. Gæsterne har mulighed for at tage på opdagelsesrejse dag og nat gennem metropolen lige fra hotellets dør.Cityhotellet blev bygget i 1981 og råder over 6 etager med i alt 398 værelser, heraf 106 enkelt- og 16 dobbeltværelser samt 11 suiter (herunder 1 præsidentsuite). Bygningen rummer desuden elevatorer, en frisørsalon, en bar og 14 forskellige konferencelokaler og saloner, som kan slås sammen. Herudover er der en offentlig parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Ydermere er der også 2 restauranter.Værelserne er udsøgt indrettet. Indretningen skaber individualitet og en behagelighed atmosfære i centrale men rolige omgivelser.Hotellet råder over en indendørs og en udendørs swimmingpool. Endvidere er der en sauna og et solarium samt diverse fitness-apparater, ligesom der er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger.orgenmaden serveres som buffet.På motorvej A10 Berliner Ring skal man følge skiltene mod Berlin-Zentrum. I motorvejskryds A115 skal man følge skiltene mod Charlottenburg-Wilmersdorf til afkørslen mod Kurfürstendamm og dreje fra i denne. På Kurfürstendamm skal man følge vejen til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche på venstre hånd. Her skal man dreje til højre ad Rankestraße. Hotellet ligger på venstre hånd efter ca. 100 m.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra661krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 • InterContinental Berlin
  Fra940krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Berlin
  Fra1.149krPr. nat

  Radisson Blu Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Karl liebknecht strasse 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6059 meninger fra rejsendeBaseret på 6059 meninger fra rejsende

  Det nye hotel ligger ved bredden af floden Spree over for domkirken i kvarteret Mitte. Der er endvidere kun få minutters gang til Museumsinsel, rådhuset, Alexanderplatz og boulevarden Unter den Linden. Den nærmeste s-togsstation hedder Hackescher Markt og ligger ca. 100 m fra hotellet. Hotellet ligger lige ved siden af museet SeaLife.Hotellet råder over en 8-etagers hovedbygning, der blev opført i 2004. Bygningen rummer en foyer med reception og elevator. Endvidere er der en bar, en pub og en restaurant, hvor der serveres asiatiske specialiteter. I lobbyen er der et 25 m højt akvarium med over 2500 fisk, som der kører en glaselevator ned igennem.De moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, buksepresse, minibar, køleskab og safeboks.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool, en pool, en sauna, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Zoo Berlin
  Fra1.316krPr. nat

  Zoo BerlinstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 25 charlottenburg wilmersdorf 25 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 786 meninger fra rejsendeBaseret på 786 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger direkte på forretningsgaden Kurfürstendamm, kun 70 m fra metrostationen Uhlandstraße. Herudover ligger Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche kun 50 m fra hotellet. Til Berlins hovedbanegård (Hauptbahnhof) er der ca. 4 km fra hotellet.Det klimatiserede city-hotel blev opført i 1911 og rummer en elegant atmosfære. Det består af i alt 136 værelser, overvejende i gammel berlinerstil. Gæsterne bydes velkommen i foyeren, som tilbyder døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover kan gæsterne nyde drikkevarer i caféen eller baren, og i morgenmadsrestauranten tilbydes der morgenmad. Forretningsrejsende vil også værdsætte konferenceindretningerne. Endvidere tilbydes en række serviceydelser mod betaling, herunder trådløs internetadgang i fællesområderne, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage til bilen.Værelserne er overvejende designet i gammel berlinerstil. De er meget rummelige og tilbyder individuel indretning. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover kan gæsterne få en god nats søvn i deres dobbeltseng. Værelserne er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og en minibar. Ydermere er der regulerbare radiatorer og en terrasse som standardindretning i alle enheder.Golfer's Friend golfbane ligger omkring 6 km fra hotellet.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Pullman Berlin Schweizerhof
  Fra750krPr. nat

  Pullman Berlin SchweizerhofstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Budapester strasse 25 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3957 meninger fra rejsendeBaseret på 3957 meninger fra rejsende

  Hotellet rummer en moderne beliggenhed og ligger i hjertet af Berlin mellem Kurfürstendamm og Potsdamer Platz tæt på zoologisk have. Inden for 500 m af hotellets omkreds finder man forretninger, natteliv, en park samt forbindelse med offentlige transportmidler. Til Brandenburger Tor er der 2 km, mens der til Siegessäule er omkring 1,5 km. Endvidere er der ca. 2,5 km til hovedbanegården, ca. 7 km til lufthavnen Tegel og ca. 18 km til lufthavnen Schönefeld.City-hotellet rummer 383 elegante værelser og 18 moderne konferencelokaler med prestigefuld indretning til store konferencer, møder og begivenheder. Det elegante hotel er kombineret med komfortabelt design og førsteklasses funktionalitet og egner sig ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, 4 elevatorer, bar, restaurant og WLAN/internetadgang (mod betaling). Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling), ligesom gæsterne kan parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.Gæsterne har mulighed for at slappe af på værelserne eller suiterne, der præcis som fællesområderne er designet i samme glinsende og rummelige stil som resten af hotellet. På alle værelser er der endvidere eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar. Herudover er der safeboks, radiator samt regulerbart klimaanlæg.I Le Spa finder gæsterne alt, hvad man kan ønske sig inden for fitness og wellness: Berlins største hotelswimmingpool med solterrasse (indendørs), 3 saunaer, dampbad, massage-/skønhedsbehandlinger (mod betaling) for ren afslapning og en gymnastiksal med det nyeste, teknologiske cardioudstyr. Endvidere er der også en pool-/snackbar.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  14  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination