Billige hoteller i Berlin

Find på kortet
Billige hoteller i Berlin

Billige hoteller i BerlinFra  162kr

Anbefalede Billige hoteller i Berlin

 • Cityhostel Berlin
  Fra161krPr. nat

  Cityhostel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Glinkastraße 5-7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 688 meninger fra rejsendeBaseret på 688 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetDe nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra dette hostel. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 21. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 109. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2016. Receptionen er åben 24/7. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cityhostel Berlin.

  Se mere
 • Generator Berlin Mitte
  Fra494krPr. nat

  Generator Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , 65 oranienburger strasse 65 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1947 meninger fra rejsendeBaseret på 1947 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det trendy område Mitte, hvor du kan finde byens bedste butikker, restauranter og gallerier, og placeringen kan ikke være bedre for dem, der gerne vil opleve det ægte Berlin. Byens største attraktioner er kun en kort gåtur væk, så placeringen er helt ideel. Hackescher Markt, Alexanderplatz og Kunsthaus Tacheles er inden for gåafstand. Der er forbindelse til offentlige transportmidler i nærheden, så man får adgang til alt i en af Europas mest imponerende byer. Berlin Tegel lufthavn ligger 10 km fra hotellet. Hotellet byder på hyggelige og enkle værelser med trægulve. Værelset kan bruges privat eller i grupper. Hvert værelse er indrettet i lyse farver, og udstyret med egne badeværelser og praktiske faciliteter. Gæsterne kan nyde stedets café og morgenmadsbar med lokal mad og et stort udvalg af øl.

  Se mere
 • ibis Berlin Ostbahnhof
  Fra567krPr. nat

  ibis Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , An der schillingbrucke 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Friedrichshain. De 242 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i ibis Berlin Ostbahnhof har kørestolsadgang. Kæledyr må medbringes på dette hotel. ibis Berlin Ostbahnhof tilbyder parkering og garagefaciliteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Berlin Airport Tegel
  Fra515krPr. nat

  Ibis Berlin Airport Tegelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Alt- reinickendorf 4-5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Berlin Tegel Airport. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. De 116 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Ibis Berlin Airport Tegel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Ibis Berlin Airport Tegel. Denne er en handicapvenlig bolig, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på ejendommen. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Generator Berlin Prenzlauer Berg
  Fra314krPr. nat

  Generator Berlin Prenzlauer Bergstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , 160 storkower strasse 160 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1786 meninger fra rejsendeBaseret på 1786 meninger fra rejsende

  Det nye ungdoms- og byhotel er futuristisk designet og ligger i nærheden af Berlins arena, Velodrom, ved s-togsstationen Landsberger Allee.Det komplet renoverede hotel blev bygget i 2002 og har fordelt på 7 etager i alt 241 værelser, heraf 50 enkelt- og 69 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer samt en kiosk, en bar (hvor der vises udsendelser fra betalingskanalen Premiere), et spillelokale og en fjernsynsstue, ligesom hotellet har en parkeringsplads. Herudover har hotellet en café og en buffetrestaurant. Naturligvis har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.Gæsterne har mulighed for at spille pool og billard.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • ibis Berlin Mitte
  Fra602krPr. nat

  ibis Berlin MittestarsGreenProgram Icon

  Prenzlauer Berg, Berlin , Prenzlauer allee 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1886 meninger fra rejsendeBaseret på 1886 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel, som kan findes i Prenzlauer Berg, er en fantastisk mulighed for familier. De 198 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. ibis Berlin Mitte har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i ibis Berlin Mitte. Alle værelser i ibis Berlin Mitte har kørestolsadgang. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med i denne feriebolig?Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Derudover har denne ejendom udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er ISO 14001 certified hotels and restaurants certificeret. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Acama Kreuzberg Hotel+Hostel
  Fra325krPr. nat

  Acama Kreuzberg Hotel+Hostelstars

  Lichtenberg, Berlin , Tempelhofer ufer 8-9 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 445 meninger fra rejsendeBaseret på 445 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Lichtenberg. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. I alt 149 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Acama Kreuzberg Hotel+Hostel. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2005. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i boligen. Hotellet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • All In Hostel
  Fra371krPr. nat

  All In Hostelstars

  Friedrichshain, Berlin , Grunberger str. 54 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen består af 120 soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. All In Hostel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • A&O Berlin Kolumbus
  Fra477krPr. nat

  A&O Berlin Kolumbusstars

  Lichtenberg, Berlin , Genslerstrasse 18 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lichtenberg. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 550 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 215. A&O Berlin Kolumbus blev fuldstændig moderniseret i 2010. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. A&O Berlin Kolumbus har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på A&O Berlin Kolumbus, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Både store og små kæledyr er tilladt på området. A&O Berlin Kolumbus har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof
  Fra315krPr. nat

  Hotel A&O Berlin Hauptbahnhofstars

  Mitte, Berlin , Lehrter strasse 12-15 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel blev renoveret i 2019 og er centralt placeret i et stille område blot få skrift fra Berlins hovedbanegård. Det har bar og en tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Regeringsbygningerne, Rigdagsbygningen, Brandenburger Tor, Siegessäule og Potsdamer Platz er inden for gåafstand. Attraktioner som Alexanderplatz kan nås på få minutter med S-bahn. Berlin Tegel lufthavn er 20 minutters kørsel derfra. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/WC og toiletsager. Hotellet har en lobby med rigelig plads til afslapning. Det er desuden billard og bordfodbold.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination