Billige hoteller i Berlin

Find på kortet
Billige hoteller i Berlin

Billige hoteller i BerlinFra  288kr

Anbefalede Billige hoteller i Berlin

 • a&o Berlin Mitte
  Fra386krPr. nat

  a&o Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Koepenicker str. 127 - 129 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 998 meninger fra rejsendeBaseret på 998 meninger fra rejsende

  Hotellet, der ligger i kvarteret Mitte, er særligt velegnet til unge mennesker. Lige i nærheden finder man floden Spree, East Side Gallery, Märkisches Museum og den livlige Oranienstraße med de mange barer. På grund af den trafikalt gode beliggenhed kan man nemt og bekvemt komme rundt og se Berlins mange smukke seværdigheder. Der er endvidere kun få minutters gang til banegården Ostbahnhof, til metrostationen Heinrich-Heine-Straße og til et busstoppested. Desuden tager det mellem 25 og 45 minutter at køre til lufthavnene Tegel, Tempelhof og Schönefeld.Det enkle middelklassehotel åbnede i år 2004 og har fordelt på 8 etager i alt 210 værelser, heraf 14 enkelt- og 182 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden et spillelokale, en fjernsynsstue, en hyggelig lobbybar og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv og centralvarme.

  Se mere
 • Generator Berlin Mitte
  Fra518krPr. nat

  Generator Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , 65 oranienburger strasse 65 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1947 meninger fra rejsendeBaseret på 1947 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det trendy område Mitte, hvor du kan finde byens bedste butikker, restauranter og gallerier, og placeringen kan ikke være bedre for dem, der gerne vil opleve det ægte Berlin. Byens største attraktioner er kun en kort gåtur væk, så placeringen er helt ideel. Hackescher Markt, Alexanderplatz og Kunsthaus Tacheles er inden for gåafstand. Der er forbindelse til offentlige transportmidler i nærheden, så man får adgang til alt i en af Europas mest imponerende byer. Berlin Tegel lufthavn ligger 10 km fra hotellet. Hotellet byder på hyggelige og enkle værelser med trægulve. Værelset kan bruges privat eller i grupper. Hvert værelse er indrettet i lyse farver, og udstyret med egne badeværelser og praktiske faciliteter. Gæsterne kan nyde stedets café og morgenmadsbar med lokal mad og et stort udvalg af øl.

  Se mere
 • Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof
  Fra382krPr. nat

  Hotel A&O Berlin Hauptbahnhofstars

  Mitte, Berlin , Lehrter strasse 12-15 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel blev renoveret i 2019 og er centralt placeret i et stille område blot få skrift fra Berlins hovedbanegård. Det har bar og en tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Regeringsbygningerne, Rigdagsbygningen, Brandenburger Tor, Siegessäule og Potsdamer Platz er inden for gåafstand. Attraktioner som Alexanderplatz kan nås på få minutter med S-bahn. Berlin Tegel lufthavn er 20 minutters kørsel derfra. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/WC og toiletsager. Hotellet har en lobby med rigelig plads til afslapning. Det er desuden billard og bordfodbold.

  Se mere
 • Generator Berlin Prenzlauer Berg
  Fra315krPr. nat

  Generator Berlin Prenzlauer Bergstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Storkower strasse 160 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1786 meninger fra rejsendeBaseret på 1786 meninger fra rejsende

  Det nye ungdoms- og byhotel er futuristisk designet og ligger i nærheden af Berlins arena, Velodrom, ved s-togsstationen Landsberger Allee.Det komplet renoverede hotel blev bygget i 2002 og har fordelt på 7 etager i alt 241 værelser, heraf 50 enkelt- og 69 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer samt en kiosk, en bar (hvor der vises udsendelser fra betalingskanalen Premiere), et spillelokale og en fjernsynsstue, ligesom hotellet har en parkeringsplads. Herudover har hotellet en café og en buffetrestaurant. Naturligvis har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.Gæsterne har mulighed for at spille pool og billard.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • ibis Berlin Ostbahnhof
  Fra590krPr. nat

  ibis Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , An der schillingbrücke 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Friedrichshain. De 242 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i ibis Berlin Ostbahnhof har kørestolsadgang. Kæledyr må medbringes på dette hotel. ibis Berlin Ostbahnhof tilbyder parkering og garagefaciliteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • enjoy HOSTEL
  Fra288krPr. nat

  enjoy HOSTELstars

  Wilmersdorf, Berlin , Kalischer straße 38 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Wilmersdorf. Ferieboligen omfatter 39 hyggelige værelser. enjoy HOSTEL omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. enjoy HOSTEL tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. enjoy HOSTEL er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på enjoy HOSTEL.

  Se mere
 • A&O Berlin Kolumbus
  Fra333krPr. nat

  A&O Berlin Kolumbusstars

  Lichtenberg, Berlin , Genslerstrasse 18 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lichtenberg. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 550 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 215. A&O Berlin Kolumbus blev fuldstændig moderniseret i 2010. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. A&O Berlin Kolumbus har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på A&O Berlin Kolumbus, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Både store og små kæledyr er tilladt på området. A&O Berlin Kolumbus har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • City Hotel Ansbach
  Fra606krPr. nat

  City Hotel Ansbachstars

  Schöneberg, Berlin , Ansbacher str. 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er placeret i Schöneberg. Boligen består af i alt 60 dejlige soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • A&O Berlin Friedrichshain
  Fra381krPr. nat

  A&O Berlin Friedrichshainstars

  Friedrichshain, Berlin , Boxhagener str. 73 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Det enkle hostel har en central beliggenhed i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg. I de umiddelbare omgivelser (ca. 30 m) finder man diverse restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested.Hotellet blev renoveret i år 2000, er på 4 etager og råder over 11 enkelt- og 24 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception og safeboks. Herudover er der et spillerum, en tv-stue og en internetterminal mod betaling.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og centralvarme.

  Se mere
 • ibis Berlin Airport Tegel
  Fra484krPr. nat

  ibis Berlin Airport Tegelstars

  Berlin Tegel Lufthavn, Berlin , Alt-reinickendorf 4-5 4-5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Berlin Tegel Airport. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. De 116 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Ibis Berlin Airport Tegel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Ibis Berlin Airport Tegel. Denne er en handicapvenlig bolig, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på ejendommen. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination