Billige hoteller i Berlin

Find på kortet
Billige hoteller i Berlin

Billige hoteller i BerlinFra  257kr

Anbefalede Billige hoteller i Berlin

 • Generator Berlin Mitte
  Fra523krPr. nat

  Generator Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , 65 oranienburger strasse 65 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1947 meninger fra rejsendeBaseret på 1947 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det trendy område Mitte, hvor du kan finde byens bedste butikker, restauranter og gallerier, og placeringen kan ikke være bedre for dem, der gerne vil opleve det ægte Berlin. Byens største attraktioner er kun en kort gåtur væk, så placeringen er helt ideel. Hackescher Markt, Alexanderplatz og Kunsthaus Tacheles er inden for gåafstand. Der er forbindelse til offentlige transportmidler i nærheden, så man får adgang til alt i en af Europas mest imponerende byer. Berlin Tegel lufthavn ligger 10 km fra hotellet. Hotellet byder på hyggelige og enkle værelser med trægulve. Værelset kan bruges privat eller i grupper. Hvert værelse er indrettet i lyse farver, og udstyret med egne badeværelser og praktiske faciliteter. Gæsterne kan nyde stedets café og morgenmadsbar med lokal mad og et stort udvalg af øl.

  Se mere
 • Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof
  Fra306krPr. nat

  Hotel A&O Berlin Hauptbahnhofstars

  Mitte, Berlin , Lehrter strasse 12-15 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel blev renoveret i 2019 og er centralt placeret i et stille område blot få skrift fra Berlins hovedbanegård. Det har bar og en tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Regeringsbygningerne, Rigdagsbygningen, Brandenburger Tor, Siegessäule og Potsdamer Platz er inden for gåafstand. Attraktioner som Alexanderplatz kan nås på få minutter med S-bahn. Berlin Tegel lufthavn er 20 minutters kørsel derfra. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/WC og toiletsager. Hotellet har en lobby med rigelig plads til afslapning. Det er desuden billard og bordfodbold.

  Se mere
 • a&o Berlin Mitte
  Fra343krPr. nat

  a&o Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Koepenicker str. 127 - 129 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 998 meninger fra rejsendeBaseret på 998 meninger fra rejsende

  Hotellet, der ligger i kvarteret Mitte, er særligt velegnet til unge mennesker. Lige i nærheden finder man floden Spree, East Side Gallery, Märkisches Museum og den livlige Oranienstraße med de mange barer. På grund af den trafikalt gode beliggenhed kan man nemt og bekvemt komme rundt og se Berlins mange smukke seværdigheder. Der er endvidere kun få minutters gang til banegården Ostbahnhof, til metrostationen Heinrich-Heine-Straße og til et busstoppested. Desuden tager det mellem 25 og 45 minutter at køre til lufthavnene Tegel, Tempelhof og Schönefeld.Det enkle middelklassehotel åbnede i år 2004 og har fordelt på 8 etager i alt 210 værelser, heraf 14 enkelt- og 182 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden et spillelokale, en fjernsynsstue, en hyggelig lobbybar og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv og centralvarme.

  Se mere
 • A&O Berlin Friedrichshain
  Fra317krPr. nat

  A&O Berlin Friedrichshainstars

  Friedrichshain, Berlin , Boxhagener str. 73 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Det enkle hostel har en central beliggenhed i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg. I de umiddelbare omgivelser (ca. 30 m) finder man diverse restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested.Hotellet blev renoveret i år 2000, er på 4 etager og råder over 11 enkelt- og 24 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception og safeboks. Herudover er der et spillerum, en tv-stue og en internetterminal mod betaling.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og centralvarme.

  Se mere
 • enjoy HOSTEL
  Fra332krPr. nat

  enjoy HOSTELstars

  Wilmersdorf, Berlin , Kalischer straße 38 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Wilmersdorf. Ferieboligen omfatter 39 hyggelige værelser. enjoy HOSTEL omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. enjoy HOSTEL tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. enjoy HOSTEL er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på enjoy HOSTEL.

  Se mere
 • Generator Berlin Prenzlauer Berg
  Fra421krPr. nat

  Generator Berlin Prenzlauer Bergstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Storkower strasse 160 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1786 meninger fra rejsendeBaseret på 1786 meninger fra rejsende

  Det nye ungdoms- og byhotel er futuristisk designet og ligger i nærheden af Berlins arena, Velodrom, ved s-togsstationen Landsberger Allee.Det komplet renoverede hotel blev bygget i 2002 og har fordelt på 7 etager i alt 241 værelser, heraf 50 enkelt- og 69 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer samt en kiosk, en bar (hvor der vises udsendelser fra betalingskanalen Premiere), et spillelokale og en fjernsynsstue, ligesom hotellet har en parkeringsplads. Herudover har hotellet en café og en buffetrestaurant. Naturligvis har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.Gæsterne har mulighed for at spille pool og billard.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • ibis Styles Hotel Berlin Mitte
  Fra461krPr. nat

  ibis Styles Hotel Berlin MittestarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Brunnenstrasse 1-2 1-2 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2133 meninger fra rejsendeBaseret på 2133 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Mitte. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Der er i alt 145 soveværelser på Ibis Styles Berlin Mitte. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Ibis Styles Berlin Mitte. Alle badeværelser på Ibis Styles Berlin Mitte er handicapvenlige. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til Ibis Styles Berlin Mitte?Hotellet har parkering og garage. Dette sted følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Ibis Styles Berlin Mitte har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ibis Styles Berlin Mitte vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ibis Berlin Messe
  Fra535krPr. nat

  ibis Berlin MessestarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Messedamm 10 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 632 meninger fra rejsendeBaseret på 632 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er i Charlottenburg. Ferieboligen består af 168 soveværelser. ibis Berlin Messe blev bygget i 2009. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Dette sted har ikke 24 timers åbent. ibis Berlin Messe har kørestolsadgang til fællesarealerne. Både store og små kæledyr er tilladt på ibis Berlin Messe. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Dette sted er miljøbevidst. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ibis Berlin Messe.

  Se mere
 • A&O Berlin Kolumbus
  Fra256krPr. nat

  A&O Berlin Kolumbusstars

  Lichtenberg, Berlin , Genslerstrasse 18 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lichtenberg. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 550 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 215. A&O Berlin Kolumbus blev fuldstændig moderniseret i 2010. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. A&O Berlin Kolumbus har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på A&O Berlin Kolumbus, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Både store og små kæledyr er tilladt på området. A&O Berlin Kolumbus har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Acama Kreuzberg Hotel+Hostel
  Fra427krPr. nat

  Acama Kreuzberg Hotel+Hostelstars

  Lichtenberg, Berlin , Tempelhofer ufer 8-9 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 445 meninger fra rejsendeBaseret på 445 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Lichtenberg. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. I alt 149 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Acama Kreuzberg Hotel+Hostel. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2005. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i boligen. Hotellet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination