Charmerende hoteller i Berlin

Find på kortet
Charmerende hoteller i Berlin

Charmerende hoteller i BerlinFra  288kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Berlin

 • Lindner Hotel am Ku'Damm
  Fra898krPr. nat

  Lindner Hotel am Ku'Dammstars

  Charlottenburg, Berlin , kurfuerstendamm 24 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i centrum af Berlin. Der er kun ca. 100 m til de nærmeste barer og pubber samt til en s-togsstation.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etages hovedbygning med i alt 146 værelser, heraf 2 suiter. Receptionen er åben døgnet rundt og har desuden en safeboks. Herudover rummer bygningen elevatorer og vekselbørs samt talrige forretninger, en frisørsalon, en fjernsynsstue og en à la carte restaurant med klimaanlæg. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Herudover er de udstyret med safeboks og dobbeltseng.

  Se mere
 • Hotel Am Havelufer Potsdam
  Fra791krPr. nat

  Hotel Am Havelufer Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Zeppelinstr. 136 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Potsdam. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 10. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 16. 0 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Hotellet omfatter 123 hyggelige værelser. Hotel Am Havelufer Potsdam undergik en renovering i 2010. Hotel Am Havelufer Potsdam har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Hotel Am Havelufer Potsdam har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Hotel Am Havelufer Potsdam vugger til småbørn efter anmodning. Alle gæsteværelser i Hotel Am Havelufer Potsdam har kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der er parkeringsplads ved Hotel Am Havelufer Potsdam. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Med mange middagsmuligheder, vil Hotel Am Havelufer Potsdam imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Vienna House Andel’s Berlin
  Fra679krPr. nat

  Vienna House Andel’s BerlinstarsGreenProgram Icon

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3033 meninger fra rejsendeBaseret på 3033 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i den østlige del af den tyske hovedstad i nærheden af den historiske Alexanderplatz, som er en af Tysklands mest monumentale bypladser. Man kommer hurtigt og nemt til hotellet med byens toge, sporvogne og busstoppesteder i nærheden. Alle Berlins seværdigheder og interessante steder ligger mindre end 30 minutter væk. Den direkte togforbindelse for pendlere til udstillingsområdet Messe Berlin gør et besøg på en hvilken som helst udstillings- eller handelsmesse til en komfortabel oplevelse og gæster slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads eller bekymre sig om byens trafik. Der er desuden ca. 25 km til lufthavnen Schönefeld og omkring 16 km til lufthavnen Tegel.Det klimatiserede hotel rummer 557 værelser og sigter mod arkitektur- og designelskere. Hotellet er udstyret med konferenceindretninger og begivenhedsfaciliteter og en 570 m² stor balsal såvel som parkeringspladser i hotellets egen parkeringsgarage. De af glas komplet indrammede Sky Bar og Sky Lounge på hotellets øverste etager tilbyder betagende udsigt over Berlin og giver én en følelse af at svæve over byen - den perfekte måde at sætte prikken over i'et på en spændende dag. Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café, en restaurant og WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Mark Apart Hotel
  Fra366krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1186 meninger fra rejsendeBaseret på 1186 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Berlin Mitte by Campanile
  Fra588krPr. nat

  Berlin Mitte by Campanilestars

  Mitte, Berlin , Invalidenstrasse 98 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Mitte. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 6 kilometer. Stedet omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med på dette hotel?Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Vienna House Easy Berlin
  Fra542krPr. nat

  Vienna House Easy Berlinstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Storkower strasse 162 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Velodromen ca. 200 m fra S-togsstationen Landsberger Allee. I de nærmere omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Tegel er der blot 17 km, mens der er 20 km til lufthavnen i Schönefeld.Det hyggelige middelklassehotel råder over 8 etager med i alt 154 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception og en elevator. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar og en restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Arcotel John F
  Fra932krPr. nat

  Arcotel John Fstars

  Mitte, Berlin , Werderscher markt 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1670 meninger fra rejsendeBaseret på 1670 meninger fra rejsende

  Det charmerende city-hotel ligger lige ved området 'Am Auswärtigen Amt' (Udenrigsministeriet). Den centrale beliggenhed mellem Museumsinsel og Gendarmenmarkt og med gåafstand til den berømte Friedrichstraße og Unter den Linden kendetegner hotellet som en unik adresse for rejsende i Berlin. Hovedbanegården ligger kun 300 m fra hotellet, mens der til busstationen kun er 1 minuts gang og ca. 3 minutters gang til metrostationen Hausvogteiplatz. I stedets umiddelbare nærhed vil gæsterne finde en række restauranter, barer og forretninger. Til Brandenburger Tor er der desuden ca. 2 km fra designer-hotellet og til Berlins Messeområde ICC omkring 9 km. Endvidere er der ca. 10 km fra hotellet til Tegel lufthavn, mens der til Schönefeld lufthavn er omkring 25 km.Det livlige designer-hotel tilbyder sine gæster en international og fordomsfri atmosfære. Restauranten og baren inviterer gæsterne til at slappe af og nyde et udvalg af retter. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2009 og tilbyder i alt 190 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets WLAN/internetadgang og parkeringspladsen og garagen til bilen, ligesom man også kan leje cykler og bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne, suiterne og lejlighederne er udstyret med møbler, som er specialdesignet til hotellet. Gæsterne kan regne med materialer af høj kvalitet og komfortable designelementer. Alle værelser og suiter er kendetegnet af klare linjer, smagfulde detaljer og topmoderne teknologi. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og et køkken med en minibar. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelserne satellit-tv, telefon, radio, stereoanlæg, safeboks, internetadgang, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Berlin City West
  Fra350krPr. nat

  Leonardo Hotel Berlin City Weststars

  Wilmersdorf, Berlin , Guentzelstrasse 14 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 439 meninger fra rejsendeBaseret på 439 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Wilmersdorf. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 70 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 108 soveværelser. Leonardo Hotel Berlin City West undergik en renovering i 2008. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Leonardo Hotel Berlin City West har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Alle badeværelser på Leonardo Hotel Berlin City West er handicapvenlige. Kæledyr er tilladt i denne feriebolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel am Kanzleramt
  Fra869krPr. nat

  Steigenberger Hotel am Kanzleramtstars

  Mitte, Berlin , Ella-trebe-strasse 5 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4630 meninger fra rejsendeBaseret på 4630 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Mitte. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 9 kilometer. I alt 339 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Steigenberger Hotel am Kanzleramt. Steigenberger Hotel am Kanzleramt blev opført i 2014. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Steigenberger Hotel am Kanzleramt forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dette hotel accepterer små kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Mani by Amano Group
  Fra537krPr. nat

  Hotel Mani by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Torstraße 136 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 6 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 5 kilometer. Hotel Mani by Amano Group har i alt 63 soveværelser. Hotel Mani by Amano Group har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Alle der bor i denne feriebolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  42  Hoteller - Berlin
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination