Charmerende hoteller i Berlin

Find på kortet
Charmerende hoteller i Berlin

Charmerende hoteller i BerlinFra  257kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Berlin

 • Vienna House Andel’s Berlin
  Fra654krPr. nat

  Vienna House Andel’s BerlinstarsGreenProgram Icon

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3033 meninger fra rejsendeBaseret på 3033 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i den østlige del af den tyske hovedstad i nærheden af den historiske Alexanderplatz, som er en af Tysklands mest monumentale bypladser. Man kommer hurtigt og nemt til hotellet med byens toge, sporvogne og busstoppesteder i nærheden. Alle Berlins seværdigheder og interessante steder ligger mindre end 30 minutter væk. Den direkte togforbindelse for pendlere til udstillingsområdet Messe Berlin gør et besøg på en hvilken som helst udstillings- eller handelsmesse til en komfortabel oplevelse og gæster slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads eller bekymre sig om byens trafik. Der er desuden ca. 25 km til lufthavnen Schönefeld og omkring 16 km til lufthavnen Tegel.Det klimatiserede hotel rummer 557 værelser og sigter mod arkitektur- og designelskere. Hotellet er udstyret med konferenceindretninger og begivenhedsfaciliteter og en 570 m² stor balsal såvel som parkeringspladser i hotellets egen parkeringsgarage. De af glas komplet indrammede Sky Bar og Sky Lounge på hotellets øverste etager tilbyder betagende udsigt over Berlin og giver én en følelse af at svæve over byen - den perfekte måde at sætte prikken over i'et på en spændende dag. Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café, en restaurant og WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Mark Apart Hotel
  Fra456krPr. nat

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1186 meninger fra rejsendeBaseret på 1186 meninger fra rejsende

  The hotel is located right in the heart of Berlin, around a 3-minute walk from the famous Kurfürstendamm. Bus stops and underground stations can be found nearby, providing good access to all of Berlin's sights - the Memorial Church, the Reichstag or the television tower. Guests can sample the city's lively nightlife by visiting the many bars and clubs in the surrounding area. There is also the possibility of going shopping or visiting museums and theatres. All of this can be reached easily either on foot or by public transport. The Brandenburg Gate and Unter den Linden are both a 20-minute walk away. Berlin Schönefeld Airport is 25 km away, while Berlin Tegel is 9 km away.

  Se mere
 • Wyndham Garden Berlin Mitte
  Fra421krPr. nat

  Wyndham Garden Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Osloer str 116a 116 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i en tidligere fabriksbygning fra 1920'erne i den nordlige del af Berlin. Gesundbrunnen togstationen er blot 10 minutters gang derfra. Undergrundsbanen giver let adgang til hele byen. Den perfekte placering giver gæsterne let adgang til berømte vartegn såsom Rigsdagsbygningen, Museumsøen, Brandenburger Tor og Potsdamer Platz. Gesundbrunnen togstation er omkring 10 minutters gang derfra. Tegel lufthavn er 10 minutters kørsel derfra. Hotellet kombinerer sin særlige charme med en moderne indretning, har 7 konferencerum, en bar og en restaurant. Hvert værelse har høje lofter, masser af naturligt lys og standardfaciliteter med puder, topmadrasser, fladskærmsfjernsyn og gratis wi-fi. Gæsterne kan benytte fitnesscentret, der har åbent døgnet rundt.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel am Kanzleramt
  Fra847krPr. nat

  Steigenberger Hotel am Kanzleramtstars

  Mitte, Berlin , Ella-trebe-strasse 5 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4630 meninger fra rejsendeBaseret på 4630 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Mitte. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 9 kilometer. I alt 339 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Steigenberger Hotel am Kanzleramt. Steigenberger Hotel am Kanzleramt blev opført i 2014. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Steigenberger Hotel am Kanzleramt forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dette hotel accepterer små kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel California Kurfürstendamm 35
  Fra395krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1267 meninger fra rejsendeBaseret på 1267 meninger fra rejsende

  Dette raffinerede hotel ligger lige midt på Kurfürstendamm i en historisk bygning fra starten af 1900-tallet, som kombinerer historie og design. Hotellet ligger tæt ved områdets eksklusive forretninger, boutiques og designerbutikker samt Berlin Teater og Komödie am Kurfürstendamm. Der er adskillige fremragende restauranter i nærheden samt mulighed for offentlig transport til mange områder af denne levende by. Berlin Tegel lufthavn ligger 8 km fra hotellet. Hotellet byder på 163 værelser udstyret med fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, klimaanlæg, sikkerhedsboks, arbejdsbord, minibar, hårtørrer og elkoger. Andre faciliteter omfatter fitness og sauna. Hotellet har også privat parkeringsplads til de gæster der kommer i bil.

  Se mere
 • Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip
  Fra530krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 448 meninger fra rejsendeBaseret på 448 meninger fra rejsende

  Dette 4-stjernede designhotel er blot 200 meter fra Berlins berømte indkøbsgade, Kurfürstendamm. Uhlandstrasse undergrundsstation og Savignyplatz S-Bahn banegård er 8 minutters gang borte og har forbindelse til alle dele af Tysklands hovedstad. De faciliteter, der tilbydes i dette etablissement, omfatter en lobby med 24 timers reception, valutavekslingsfaciliteter og bagageopbevaring. Måltider i amerikansk stil og en daglig morgenmadsbuffet serveres i Restaurant Deli 31. Gæsterne kan også nyde drinks i Blue Bar eller Espressobar 31. Alle værelser er veludstyrede og elegant indrettet med kabel-tv, opfyldt minibar og trådløs internetadgang. Fritidsfaciliteterne omfatter et wellness-center med urtedamprum, massageservice og træningscykel.

  Se mere
 • Hotel Adele
  Fra534krPr. nat

  Hotel Adelestars

  Mitte, Berlin , Greifswalder str 227 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 71 meninger fra rejsendeBaseret på 71 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Mitte. I alt 16 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Adele Designhotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Adele Designhotel har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Adele Designhotel. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Adele Designhotel.

  Se mere
 • Hotel Mani by Amano Group
  Fra534krPr. nat

  Hotel Mani by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Torstraße 136 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 6 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 5 kilometer. Hotel Mani by Amano Group har i alt 63 soveværelser. Hotel Mani by Amano Group har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Alle der bor i denne feriebolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.028krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Mitte. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 værelser er til rådighed for gæsterne på Abion Villa Suites. Denne feriebolig blev etableret i 2008. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Abion Villa Suites. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. For ekstra bekvemmelighed kan alle de der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • CityHotel am Kurfurstendamm
  Fra421krPr. nat

  CityHotel am Kurfurstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfurstendamm 173-174 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Charlottenburg. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. CityHotel am Kurfurstendamm har i alt 36 soveværelser. CityHotel am Kurfurstendamm blev fuldstændig renoveret i 2006. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. CityHotel am Kurfurstendamm har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på denne ejendom.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Berlin
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination