Familiehoteller i Berlin

Find på kortet
Familiehoteller i Berlin

Familiehoteller i BerlinFra  263kr

Anbefalede Familiehoteller i Berlin

 • Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin
  Fra530krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • NH Berlin City-West
  Fra454krPr. nat

  NH Berlin City-Weststars

  Wilmersdorf, Berlin , Bundesallee 36/37 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 779 meninger fra rejsendeBaseret på 779 meninger fra rejsende

  Hostellet ligger ca. 2 km fra den vestlige del af centrum. Her finder man den berømte Kurfürstendamm med talrige indkøbsmuligheder. Der er ca. 500 m til busstoppestedet Bundesallee. Imidlertid er der ca. 800 m til metrostationen Berliner Str. Endvidere er der ca. 4 km til banegården Zoologischer Garten og ca. 5 km til Potsdamer Platz. Til lufthavnen i Tegel er der omkring 5 km, mens der ca. er 10 km til lufthavnen i Schönefeld.Det moderne og funktionelle hotel kan tilbyde en afslappet og hyggelig atmosfære. Det blev sidst renoveret i 2004 og råder over i alt 136 værelser fordelt på 8 etager. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover er der en morgenmadsrestaurant og et konferencelokale. Prikken over i'et er vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Til de moderne og funktionelle værelser hører eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, gulvtæppe og safeboks (mod betaling). Der er ikke langt fra hotellet til et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.På Berlins hovedbanegård skal man tage S-toget til stationen Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Bundesallee. Fra lufthavnen Tegel skal man tage bus X9 mod Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Berliner Str.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra930krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Mitte. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 værelser er til rådighed for gæsterne på Abion Villa Suites. Denne feriebolig blev etableret i 2008. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Abion Villa Suites. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. For ekstra bekvemmelighed kan alle de der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Berlin
  Fra1.595krPr. nat

  Radisson Blu Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Karl liebknecht strasse 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6059 meninger fra rejsendeBaseret på 6059 meninger fra rejsende

  Det nye hotel ligger ved bredden af floden Spree over for domkirken i kvarteret Mitte. Der er endvidere kun få minutters gang til Museumsinsel, rådhuset, Alexanderplatz og boulevarden Unter den Linden. Den nærmeste s-togsstation hedder Hackescher Markt og ligger ca. 100 m fra hotellet. Hotellet ligger lige ved siden af museet SeaLife.Hotellet råder over en 8-etagers hovedbygning, der blev opført i 2004. Bygningen rummer en foyer med reception og elevator. Endvidere er der en bar, en pub og en restaurant, hvor der serveres asiatiske specialiteter. I lobbyen er der et 25 m højt akvarium med over 2500 fisk, som der kører en glaselevator ned igennem.De moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, buksepresse, minibar, køleskab og safeboks.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool, en pool, en sauna, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin Airport Conference Centrer
  Fra568krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 572 meninger fra rejsendeBaseret på 572 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har et moderne design og ligger i nærheden af den internationale lufthavn Schönefeld i Berlin (i bydelen Schönefeld). Man finder endvidere forskellige indkøbsmuligheder og restauranter indenfor en radius af ca. 2 km fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m væk.Hotellet er bygget i 1998 og råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 195 værelser, heraf 130 enkelt- og 62 dobbeltværelser samt 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. På hotellet er der endvidere en bar, en pub og en à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, kaffemaskine og elkedel, minibar, køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Alle værelser har lydisolerede vinduer og er udstyret med klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i saunaen, solariet eller dampbadet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Hotellet råder desuden over eget fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra604krPr. nat

  Hotel Berlin, BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra622krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Charlottenburg, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra hotellet . Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. I alt 224 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Ameron Abion Spreebogen Waterside. Ameron Abion Spreebogen Waterside blev fuldstændig moderniseret i 2007. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kun store kæledyr. Ejendommen har parkering og garage. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Ameron Abion Spreebogen Waterside. Ameron Abion Spreebogen Waterside har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel Berlin
  Fra723krPr. nat

  Steigenberger Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , los-angeles platz 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5712 meninger fra rejsendeBaseret på 5712 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger kun få skridt fra den berømte Kurfürstendamm. Et af Berlins varetegn er den betydningsfulde Gedächtniskirche, som tydeligt kan ses over for Tauentzienstraße. Tæt ved hotellet finder man talrige barer, restauranter og forretninger. Til det store messeområde ICC eller Olympiastadion i den vestlige del af byen er der heller ikke langt. Gæsterne har mulighed for at tage på opdagelsesrejse dag og nat gennem metropolen lige fra hotellets dør.Cityhotellet blev bygget i 1981 og råder over 6 etager med i alt 398 værelser, heraf 106 enkelt- og 16 dobbeltværelser samt 11 suiter (herunder 1 præsidentsuite). Bygningen rummer desuden elevatorer, en frisørsalon, en bar og 14 forskellige konferencelokaler og saloner, som kan slås sammen. Herudover er der en offentlig parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Ydermere er der også 2 restauranter.Værelserne er udsøgt indrettet. Indretningen skaber individualitet og en behagelighed atmosfære i centrale men rolige omgivelser.Hotellet råder over en indendørs og en udendørs swimmingpool. Endvidere er der en sauna og et solarium samt diverse fitness-apparater, ligesom der er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger.orgenmaden serveres som buffet.På motorvej A10 Berliner Ring skal man følge skiltene mod Berlin-Zentrum. I motorvejskryds A115 skal man følge skiltene mod Charlottenburg-Wilmersdorf til afkørslen mod Kurfürstendamm og dreje fra i denne. På Kurfürstendamm skal man følge vejen til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche på venstre hånd. Her skal man dreje til højre ad Rankestraße. Hotellet ligger på venstre hånd efter ca. 100 m.

  Se mere
 • Seminaris Seehotel Potsdam
  Fra732krPr. nat

  Seminaris Seehotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , An der pirschheide 40 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på den brandenburgske sø Templiner See. Til centrum af Potsdam med de mange restauranter, barer, klubber og indkøbsmuligheder er der kun 10 minutters kørsel. Gæsterne kan desuden besøge det dejlige palads Sanssouci (5 km væk) og paladset Cecilienhof (6 km væk) eller finde ud af mere om tysk film i Babelsberg (7 km væk). Berlin Schönefeld lufthavn ligger ca. 35 km væk, mens Tegel lufthavn ligger omkring 45 km fra hotellet.Gæsterne kan nyde dette klimatiserede business-hotels mange faciliteter, herunder mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet (mod betaling), diverse forretninger, en etage i kategorien executive, internetadgang, elevator, en bar/beværtning, mulighed for at bestille vasketøjsservice og kemisk tøjrens (mod betaling) samt mødefaciliteter. Ejendommen blev renoveret i 2008 og tilbyder i alt 225 værelser samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale, fjernsynsstue, en café og en restaurant. Til de yngste gæster er der endvidere også en legeplads på stedet. Mod betaling kan gæsterne benytte parkeringspladsen og garagen.De moderne, komfortabelt møblerede, førsteklasses værelser og suiter er indrettet med internetadgang, satellit-tv, radio, minibar og en safeboks. Ydermere er der badekar, brusebad, hårtørrer, en dobbelt- eller kingsize seng, telefon og klimaanlæg som standardindretning.Hotellet råder over egen swimmingpool, finsk sauna, dampbad, massagebrusere, solarier, opvarmede bænke, fitness-studie, et udvalg af fitness-udstyr samt massageservice og skønhedssalon. Gæsterne kan desuden også deltage i vandaerobic-kurser. I spillelokalet er der endvidere mange forskellige underholdningsmuligheder. Kan man bedst lide udendørs aktiviteter, kan man gøre brug af volleyball- og streetballbanen samt grillområdet. Herudover vil gæsterne i lokalområdet finde fremragende faciliteter til at dyrke vandsport, jogge, vandre, cykle og spille golf.

  Se mere
 • City Hotel Berlin East
  Fra366krPr. nat

  City Hotel Berlin Eaststars

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 203 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2590 meninger fra rejsendeBaseret på 2590 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel ligger 15 minutter med tog fra Berlins berømte Alexanderplatz og lige over for et stoppested for sporvogne. For turisterne er der sportssteder tæt på hotellet såsom Sportforum, Velodrome og Max-Schmeling-Halle. Berlin har noget for enhver, uanset om man er turist eller forretningsrejsende.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  18  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination