Familiehoteller i Berlin

Find på kortet
Familiehoteller i Berlin

Familiehoteller i BerlinFra  240kr

Anbefalede Familiehoteller i Berlin

 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Fra660krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra881krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Kreuzberg. Stedet omfatter 229 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra789krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra752krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Charlottenburg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Lokaliteten har 224 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Endvidere tillader denne bolig store kæledyr. Stedet har parkering og garage. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ameron Abion Spreebogen Waterside.

  Se mere
 • Holiday Inn Express berlin City Centre West
  Fra904krPr. nat

  Holiday Inn Express berlin City Centre Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfuerstenstrasse 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Denne ikke-ryger ejendom er bekvemt beliggende i Berlin, blot 6 minutters gang fra Berlin Zoo og den berømte Kurfürstendamm indkøbsavenue. Gaden er kendt som den tyske ”Champs Elysées” af en årsag, nemlig at den huser nogle af de største modehuse, bilhuse og restauranter, som byen kan tilbyde. Gæsterne på hotellet vil også nyde de bekvemme transportforbindelser med Wittenbergplatz undergrundsstation, blot 7 minutters gang borte, og bus nummer 100, som kører forbi hotellet og til nogle af Berlins berømte attraktioner, herunder Reichstag parlamentet og Brandenburger Tor. Det røde stilfulde murstensydre af lokaliteten forbereder gæsterne på den chikke lobby-bar og hyggelige, veludstyrede værelser.

  Se mere
 • NH Berlin City-West
  Fra495krPr. nat

  NH Berlin City-Weststars

  Wilmersdorf, Berlin , Bundesallee 36/37 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 779 meninger fra rejsendeBaseret på 779 meninger fra rejsende

  Hostellet ligger ca. 2 km fra den vestlige del af centrum. Her finder man den berømte Kurfürstendamm med talrige indkøbsmuligheder. Der er ca. 500 m til busstoppestedet Bundesallee. Imidlertid er der ca. 800 m til metrostationen Berliner Str. Endvidere er der ca. 4 km til banegården Zoologischer Garten og ca. 5 km til Potsdamer Platz. Til lufthavnen i Tegel er der omkring 5 km, mens der ca. er 10 km til lufthavnen i Schönefeld.Det moderne og funktionelle hotel kan tilbyde en afslappet og hyggelig atmosfære. Det blev sidst renoveret i 2004 og råder over i alt 136 værelser fordelt på 8 etager. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover er der en morgenmadsrestaurant og et konferencelokale. Prikken over i'et er vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Til de moderne og funktionelle værelser hører eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, gulvtæppe og safeboks (mod betaling). Der er ikke langt fra hotellet til et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.På Berlins hovedbanegård skal man tage S-toget til stationen Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Bundesallee. Fra lufthavnen Tegel skal man tage bus X9 mod Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Berliner Str.

  Se mere
 • City Hotel Berlin East
  Fra439krPr. nat

  City Hotel Berlin Eaststars

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 203 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2590 meninger fra rejsendeBaseret på 2590 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 5 km fra Alexanderplatz og byens centrum. Det nærmeste sporvognsstoppested ligger over for hotellet og Sportforum Hohenschönhausen (sportsarena) ca. 10 minutters gang væk. Til Stasi Museum, Berlin Hohenschönhausen-mindesmærket og barerne i Simon Dach Strasse er der omkring 10 minutter med offentlige transportmidler, til indkøbsmulighederne i Allee Center kun 2 minutter og til EastGate indkøbscenter, det største i Berlin og Brandenburg, 15 minutter. Herudover ligger den nærmeste metrostation på linjen U1 ca. 6 minutter væk med sporvognen og banegården Ostbahnhof omkring 15 minutter væk med offentlige transportmidler. Lufthavnen Berlin-Tegel ligger ca. 14 km fra hotellet og lufthavnen Berlin-Schönefeld omkring 25 km væk.Dette klimatiserede city-hotel blev renoveret i 2009 og tilbyder i alt 161 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og en elevator. Herudover er der en bar og restaurant på business-hotellet, og gæster i bil kan efterlade deres køretøj på parkeringspladsen. Hertil kommer trådløs internetadgang, mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet samt vasketøjsservice og udlejning af cykler, alt sammen mod betaling. Ydermere tilbydes der en gratis transportservice om morgenen til den årlige ITB (turistmesse).De rummelige og komfortabelt indrettede standardværelser tilbyder en moderne atmosfære. Alle værelser har fjernsyn, telefon, trådløs internetadgang, hårtørrer og eget badeværelse med toilet, brusebad og badekar. Desuden rummer hvert værelse dobbeltseng, radio og regulerbar radiator som standardindretning.Gæsterne kan træne i fitness-studiet eller slappe af med en omgang massage eller cykle en tur.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som buffet, som menu eller a la carte.

  Se mere
 • ibis Berlin Mitte
  Fra590krPr. nat

  ibis Berlin MittestarsGreenProgram Icon

  Prenzlauer Berg, Berlin , Prenzlauer allee 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1886 meninger fra rejsendeBaseret på 1886 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel, som kan findes i Prenzlauer Berg, er en fantastisk mulighed for familier. De 198 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. ibis Berlin Mitte har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i ibis Berlin Mitte. Alle værelser i ibis Berlin Mitte har kørestolsadgang. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med i denne feriebolig?Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Derudover har denne ejendom udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er ISO 14001 certified hotels and restaurants certificeret. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel the Yard
  Fra903krPr. nat

  Hotel the Yardstars

  Kreuzberg, Berlin , Alexandrinenstrasse 125 125 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Kreuzberg. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 700 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 1 kilometer. Ejendommen omfatter 55 hyggelige værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2017. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel the Yard. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra651krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination