Familiehoteller i Berlin

Find på kortet
Familiehoteller i Berlin

Familiehoteller i BerlinFra  159kr

Anbefalede Familiehoteller i Berlin

 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra713krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Charlottenburg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Lokaliteten har 224 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Endvidere tillader denne bolig store kæledyr. Stedet har parkering og garage. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ameron Abion Spreebogen Waterside.

  Se mere
 • NH Berlin City-West
  Fra736krPr. nat

  NH Berlin City-Weststars

  Wilmersdorf, Berlin , Bundesallee 36/37 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 779 meninger fra rejsendeBaseret på 779 meninger fra rejsende

  Hostellet ligger ca. 2 km fra den vestlige del af centrum. Her finder man den berømte Kurfürstendamm med talrige indkøbsmuligheder. Der er ca. 500 m til busstoppestedet Bundesallee. Imidlertid er der ca. 800 m til metrostationen Berliner Str. Endvidere er der ca. 4 km til banegården Zoologischer Garten og ca. 5 km til Potsdamer Platz. Til lufthavnen i Tegel er der omkring 5 km, mens der ca. er 10 km til lufthavnen i Schönefeld.Det moderne og funktionelle hotel kan tilbyde en afslappet og hyggelig atmosfære. Det blev sidst renoveret i 2004 og råder over i alt 136 værelser fordelt på 8 etager. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover er der en morgenmadsrestaurant og et konferencelokale. Prikken over i'et er vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Til de moderne og funktionelle værelser hører eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, gulvtæppe og safeboks (mod betaling). Der er ikke langt fra hotellet til et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.På Berlins hovedbanegård skal man tage S-toget til stationen Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Bundesallee. Fra lufthavnen Tegel skal man tage bus X9 mod Zoologischer Garten. Herfra skal man køre med metroen til Berliner Str.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra612krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Kreuzberg, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Der er i alt 229 soveværelser på stedet. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Denne feriebolig har parkerings- og garagepladser til de besøgendes bekvemmelighed. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hilton Berlin
  Fra1.684krPr. nat

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5555 meninger fra rejsendeBaseret på 5555 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel er det ideelle opholdssted, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Det ligger midt på Gendarmenmarkt kun få meter fra nogle af byens berømte seværdigheder som f.eks. Unter den Linden, Brandenburger Tor, Friedrichstraße og Lafayette med de mange forretninger og butikker. Undergrundsstationen Stadtmitte ligger lige ved hotellet.Det stilfulde hotel er bygget i 1989 og råder over 8 etager med i alt 436 værelser, heraf 96 enkelt- og 171 dobbeltværelser samt 17 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer samt en frisørsalon og flere restauranter og barer. Herudover er der en garage (mod betaling).Alle værelserne er elegant og storslået indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over et stort og lækkert wellness- og fitnessområde med sauna, solarium og forskellige dampbade, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling) og diverse andre wellnessbehandlinger. Endvidere er der en indendørs pool og et fitnessstudie.

  Se mere
 • Holiday Inn Express berlin City Centre West
  Fra1.314krPr. nat

  Holiday Inn Express berlin City Centre Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfuerstenstrasse 78 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Denne ikke-ryger ejendom er bekvemt beliggende i Berlin, blot 6 minutters gang fra Berlin Zoo og den berømte Kurfürstendamm indkøbsavenue. Gaden er kendt som den tyske ”Champs Elysées” af en årsag, nemlig at den huser nogle af de største modehuse, bilhuse og restauranter, som byen kan tilbyde. Gæsterne på hotellet vil også nyde de bekvemme transportforbindelser med Wittenbergplatz undergrundsstation, blot 7 minutters gang borte, og bus nummer 100, som kører forbi hotellet og til nogle af Berlins berømte attraktioner, herunder Reichstag parlamentet og Brandenburger Tor. Det røde stilfulde murstensydre af lokaliteten forbereder gæsterne på den chikke lobby-bar og hyggelige, veludstyrede værelser.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra1.558krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • City Hotel Berlin East
  Fra566krPr. nat

  City Hotel Berlin Eaststars

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 203 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2590 meninger fra rejsendeBaseret på 2590 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 5 km fra Alexanderplatz og byens centrum. Det nærmeste sporvognsstoppested ligger over for hotellet og Sportforum Hohenschönhausen (sportsarena) ca. 10 minutters gang væk. Til Stasi Museum, Berlin Hohenschönhausen-mindesmærket og barerne i Simon Dach Strasse er der omkring 10 minutter med offentlige transportmidler, til indkøbsmulighederne i Allee Center kun 2 minutter og til EastGate indkøbscenter, det største i Berlin og Brandenburg, 15 minutter. Herudover ligger den nærmeste metrostation på linjen U1 ca. 6 minutter væk med sporvognen og banegården Ostbahnhof omkring 15 minutter væk med offentlige transportmidler. Lufthavnen Berlin-Tegel ligger ca. 14 km fra hotellet og lufthavnen Berlin-Schönefeld omkring 25 km væk.Dette klimatiserede city-hotel blev renoveret i 2009 og tilbyder i alt 161 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og en elevator. Herudover er der en bar og restaurant på business-hotellet, og gæster i bil kan efterlade deres køretøj på parkeringspladsen. Hertil kommer trådløs internetadgang, mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet samt vasketøjsservice og udlejning af cykler, alt sammen mod betaling. Ydermere tilbydes der en gratis transportservice om morgenen til den årlige ITB (turistmesse).De rummelige og komfortabelt indrettede standardværelser tilbyder en moderne atmosfære. Alle værelser har fjernsyn, telefon, trådløs internetadgang, hårtørrer og eget badeværelse med toilet, brusebad og badekar. Desuden rummer hvert værelse dobbeltseng, radio og regulerbar radiator som standardindretning.Gæsterne kan træne i fitness-studiet eller slappe af med en omgang massage eller cykle en tur.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som buffet, som menu eller a la carte.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.271krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Mitte, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Abion Villa Suites blev bygget i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på Abion Villa Suites har kørestolsadgang. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med til stedet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Fra828krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette moderne luksushotel ligger udenfor Berlin og skal specielt fremhæves for sin gode trafikale beliggenhed samt sine gode forbindelser med offentlig transport. Med S-toget er der blot få minutters kørsel til den pulserende midtby med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste turistattraktioner.Hotellet har i alt 174 værelser fordelt på 3 etager. Der er 14 enkelt- og 100 dobbeltværelser samt 3 suiter og 57 hotellejligheder. Hotellet tilbyder sine gæster bekvemmeligheder såsom en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs, garderobe og en døgnåben reception. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, samt et opholdsrum, minibar, doppeltseng og pengeskab. Endvidere er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, dampbad og tilbud om massage. Herudover kan hotellets gæster benytte husets fitness-studio samt tennis- og squashbanerne.

  Se mere
 • INNSiDE by Melia Berlin Mitte
  Fra1.415krPr. nat

  INNSiDE by Melia Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Chausseestrasse 33 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2719 meninger fra rejsendeBaseret på 2719 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Mitte, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 1. 8 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 6 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 229 soveværelser. Denne bolig blev bygget i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Stedet har 24 timers åbent. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Alle der der bor på denne ejendom, behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme. Endvidere har dette sted en garage til dem, der kommer i bil. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. INNSiDE by Melia Berlin Mitte vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  16  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination