Hoteller med spa i Berlin

Find på kortet
Hoteller med spa i Berlin

Hoteller med spa i BerlinFra  288kr

Anbefalede Hoteller med spa i Berlin

 • NH Potsdam
  Fra788krPr. nat

  NH Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Friedrich-ebert-strasse 88 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 938 meninger fra rejsendeBaseret på 938 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger direkte over for det hollandske kvarter i hjertet af Potsdam. Byens banegård ligger ca. 1 km fra hotellet. Det berømte Schloss Sanssouci ligger ca. 1,5 km væk. Der er ca. 25 km ind til Berlin-Mitte, mens lufthavnen Berlin-Tegel ligger omkring 30 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 143 værelser og 13 lejligheder. I det døgnåbne receptionsområde finder man safeboks, garderobe og elevator samt diverse tjenesteudydelser såsom børnepasning, biludlejning og lufthavnstransport. På det gastronomiske felt rummer bygningen en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. For forretningsrejsende er der et moderne businesscenter med veludstyrede konferencerum. Herudover kan man som gæst bestille vaskeservice og leje cykler. Biler kan parkeres i hotellets garage.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar. Lejlighederne er rummeligere og har kombineret opholds-/soveværelse, et separat soveværelse og et moderne udstyret tekøkken.Gæsterne kan benytte hotellets saunaområde med whirlpool og solarium såvel som den tilstødende have og dens solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra640krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 164 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på legendariske Alexanderplatz tæt på det berømte tv-tårn og er med sine 150 meter den højeste bygning i Berlin og sit helt eget vartegn. På 37. etage er en panoramaetage med en fantastisk udsigt over den historiske bymidte. Hotellet er centralt placeret tæt på togstationen og buslinjer til lufthavnen, og Berlin Tegel lufthavn ligger 9 km derfra. Mange berømte steder såsom Nicolai-kvarteret og Museumsøen er kun få skridt derfra. Dette hotel består af 1028 værelser, som alle har praktiske faciliteter som klimaanlæg, sikkerhedsboks, mulighed for at lave kaffe og te, hårtørrer, strygesæt og toiletsager. Hotellet har også konferencefaciliteter, 8 veludstyrede konferencerum med store sale, hvor der kan være op til 320 personer.

  Se mere
 • InterContinental Berlin
  Fra589krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Titanic Gendarmenmarkt Berlin
  Fra1.020krPr. nat

  Titanic Gendarmenmarkt Berlinstars

  Mitte, Berlin , Franzosische strasse 30 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1359 meninger fra rejsendeBaseret på 1359 meninger fra rejsende

  Med beliggenhed i det tidligere lager og kostumehus for den tyske statsopera afspejler dette luksuriøst udsmykkede hotel sin historiske fortid i den smukke balsal og rummelige lobby, der er dekoreret med søjler. Ved siden af Berlins Gendarmenmarkt ligger denne centrale og imponerende bygning med hurtig adgang til byens mange attraktioner såsom Brandenburger Tor og Rigdagen, der begge ligger inden for komfortabel gåafstand. Værelserne er moderne og har al den nødvendige komfort for et afslappende ophold og passer til både forretningsrejser og ferierejser. Med et udvalg af fritidsfaciliteter kan gæsterne nyde et lækkert måltid på stedets egen gril efterfulgt af en cocktail i den atmosfæriske bar. For dem, der godt kan lide at træne, er det imponerende træningslokale åbent 24 timer i døgnet og omfatter spinning-lokale, mens det luksuriøse spa strækker sig over 2 etager.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel Berlin
  Fra681krPr. nat

  Steigenberger Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , los-angeles platz 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5712 meninger fra rejsendeBaseret på 5712 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger kun få skridt fra den berømte Kurfürstendamm. Et af Berlins varetegn er den betydningsfulde Gedächtniskirche, som tydeligt kan ses over for Tauentzienstraße. Tæt ved hotellet finder man talrige barer, restauranter og forretninger. Til det store messeområde ICC eller Olympiastadion i den vestlige del af byen er der heller ikke langt. Gæsterne har mulighed for at tage på opdagelsesrejse dag og nat gennem metropolen lige fra hotellets dør.Cityhotellet blev bygget i 1981 og råder over 6 etager med i alt 398 værelser, heraf 106 enkelt- og 16 dobbeltværelser samt 11 suiter (herunder 1 præsidentsuite). Bygningen rummer desuden elevatorer, en frisørsalon, en bar og 14 forskellige konferencelokaler og saloner, som kan slås sammen. Herudover er der en offentlig parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Ydermere er der også 2 restauranter.Værelserne er udsøgt indrettet. Indretningen skaber individualitet og en behagelighed atmosfære i centrale men rolige omgivelser.Hotellet råder over en indendørs og en udendørs swimmingpool. Endvidere er der en sauna og et solarium samt diverse fitness-apparater, ligesom der er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger.orgenmaden serveres som buffet.På motorvej A10 Berliner Ring skal man følge skiltene mod Berlin-Zentrum. I motorvejskryds A115 skal man følge skiltene mod Charlottenburg-Wilmersdorf til afkørslen mod Kurfürstendamm og dreje fra i denne. På Kurfürstendamm skal man følge vejen til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche på venstre hånd. Her skal man dreje til højre ad Rankestraße. Hotellet ligger på venstre hånd efter ca. 100 m.

  Se mere
 • Titanic Chaussee Berlin
  Fra864krPr. nat

  Titanic Chaussee Berlinstars

  Mitte, Berlin , Chausseestr. 30 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1205 meninger fra rejsendeBaseret på 1205 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Det samlede antal gæsteværelser er 389. Denne feriebolig blev etableret i 2015. Titanic Chaussee Berlin tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Titanic Chaussee Berlin tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Dette sted tillader kæledyr. Endvidere har Titanic Chaussee Berlin en garage til dem, der kommer i bil. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel the Yard
  Fra1.096krPr. nat

  Hotel the Yardstars

  Kreuzberg, Berlin , Alexandrinenstrasse 125 125 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Kreuzberg. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 700 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 1 kilometer. Ejendommen omfatter 55 hyggelige værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2017. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel the Yard. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • PANORAMA HOTEL
  Fra1.129krPr. nat

  PANORAMA HOTELstars

  Liebenwalde, Berlin , Quastweg 2 - Kort
   

  Dette dejlige hotel ligger i Liebenwalde. PANORAMA HOTEL har i alt 39 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2010. PANORAMA HOTEL tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. PANORAMA HOTEL har ikke 24 timers åbent. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der er parkeringsplads ved PANORAMA HOTEL. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Axel Hotel Berlin
  Fra596krPr. nat

  Axel Hotel Berlinstars

  Schöneberg, Berlin , Lietzenburger strasse 13-15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1941 meninger fra rejsendeBaseret på 1941 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel, som fortrinsvis besøges af homoseksuelle, ligger på Lietzenburger Strasse 13-15 i kvarteret Schöneberg, i hjertet af Berlins bøssemiljø. I 1920'erne var Schöneberg epicentrum for alle begivenheder i Berlin, en inspirationskilde for den musikalske kabaretscene. Barer, restauranter, boghandlere, diskoteker, biografer og modebutikker med stil og glamour former et omfattende hedonistisk univers fordybet i historie. Etablissementet ligger kun få skridt fra det legendariske indkøbscenter KaDeWe såvel som den vigtige butiksgade Ku'Damm, hvor de bedste, internationale modebutikker findes. Wittenbergplatz er den nærmeste metrostation kun 100 m væk, mens den Zoologiske have Tiergarten ligger 2 km fra hotellet. Til den internationale lufthavn Tegel og Schönefeld lufthavn er der henholdsvis 8 og 22 km.Dette hotel blev bygget i 2009, er på 6 etager og rummer 85 værelser samt en have/solterrasse oppe på taget. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og en safeboks. Af yderligere faciliteter på hotellet er der en café, en bar, en restaurant med en gårdhave, et hvileområde (chillout zone), konferenceindretninger og WLAN/internetadgang på hele hotellet. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet har designerværelser, som er veludstyret til at yde den maksimale komfort. Hertil kommer dobbelt- eller kingsize senge, fladskærmsfjernsyn, iPod On Stage-højtalere, en safeboks og WLAN/internetadgang. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt andre behageligheder, herunder en minibar og centralvarme. 5 af disse værelser er suiter, mens 11 deraf er juniorsuiter, som ligger i cylindriske områder og skaber en repræsentativ del af bygningen.Gæsterne kan slappe af under en parasol på tagets solterrasse eller i boblebadet, saunaen eller dampbadet. Der tilbydes spa- og massagebehandlinger samt et fitness-studie på stedet.

  Se mere
 • Hilton Berlin
  Fra970krPr. nat

  Hilton BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5555 meninger fra rejsendeBaseret på 5555 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel er det ideelle opholdssted, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Det ligger midt på Gendarmenmarkt kun få meter fra nogle af byens berømte seværdigheder som f.eks. Unter den Linden, Brandenburger Tor, Friedrichstraße og Lafayette med de mange forretninger og butikker. Undergrundsstationen Stadtmitte ligger lige ved hotellet.Det stilfulde hotel er bygget i 1989 og råder over 8 etager med i alt 436 værelser, heraf 96 enkelt- og 171 dobbeltværelser samt 17 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer samt en frisørsalon og flere restauranter og barer. Herudover er der en garage (mod betaling).Alle værelserne er elegant og storslået indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over et stort og lækkert wellness- og fitnessområde med sauna, solarium og forskellige dampbade, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling) og diverse andre wellnessbehandlinger. Endvidere er der en indendørs pool og et fitnessstudie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  13  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination