Luksushoteller i Berlin

Find på kortet
Luksushoteller i Berlin

Luksushoteller i BerlinFra  159kr

Anbefalede Luksushoteller i Berlin

 • InterContinental Berlin
  Fra962krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra1.144krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed er homovenlig og ligger i Mitte. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet omfatter 56 hyggelige værelser. Frederics Berlin City Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige værelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Berlin Kurfurstendamm
  Fra1.231krPr. nat

  Sofitel Berlin Kurfurstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Augsburger strasse 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3390 meninger fra rejsendeBaseret på 3390 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Charlottenburg. Der er i alt 311 gæsteværelser på stedet. Denne feriebolig blev bygget i 2005. Sofitel Berlin Kurfurstendamm tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Sofitel Berlin Kurfurstendamm har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Sofitel Berlin Kurfurstendamm. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr må medbringes til Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Sofitel Berlin Kurfurstendamm. Sofitel Berlin Kurfurstendamm har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sofitel Berlin Kurfurstendamm.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra1.410krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 • Hilton Berlin
  Fra1.684krPr. nat

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5555 meninger fra rejsendeBaseret på 5555 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel er det ideelle opholdssted, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Det ligger midt på Gendarmenmarkt kun få meter fra nogle af byens berømte seværdigheder som f.eks. Unter den Linden, Brandenburger Tor, Friedrichstraße og Lafayette med de mange forretninger og butikker. Undergrundsstationen Stadtmitte ligger lige ved hotellet.Det stilfulde hotel er bygget i 1989 og råder over 8 etager med i alt 436 værelser, heraf 96 enkelt- og 171 dobbeltværelser samt 17 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer samt en frisørsalon og flere restauranter og barer. Herudover er der en garage (mod betaling).Alle værelserne er elegant og storslået indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over et stort og lækkert wellness- og fitnessområde med sauna, solarium og forskellige dampbade, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling) og diverse andre wellnessbehandlinger. Endvidere er der en indendørs pool og et fitnessstudie.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.271krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Mitte, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Abion Villa Suites blev bygget i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på Abion Villa Suites har kørestolsadgang. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med til stedet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Waldorf Astoria Berlin
  Fra2.428krPr. nat

  Waldorf Astoria Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Hardenbergstrasse 28 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1953 meninger fra rejsendeBaseret på 1953 meninger fra rejsende

  Dette helt nye hotel har stor fordel af sin placering i den tyske hovedstad. Det ligger direkte overfor Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og Berlin Zoo. Kurfürstendamm med de mange populære butikker er 2 minutters gang væk. Dette forretningsvenlige hotel har et moderne design og en række faciliteter, der passer til de kræsne rejsende. Værelserne er elegant møblerede med designertæpper og store moderne badeværelser og et udvalg af faciliteter. Med gulv-til-loft-vinduer er der panoramaudsigt over den livlige by. Gæster, der søger afslapning, bør besøge hotellets luksuriøse spa og wellness-center, hvor der kan bestilles massage- og skønhedsbehandlinger. På stedets restaurant kan gæsterne svælge i både lokale og franske gourmetspecialiteter, mens caféen byder på hjemmelavede kager og regionale snacks.

  Se mere
 • Apartments Rosenthal Residence
  Fra1.596krPr. nat

  Apartments Rosenthal Residencestars

  Mitte, Berlin , Rosenthaler strasse 71 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 125 meninger fra rejsendeBaseret på 125 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Mitte. Der er i alt 18 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen blev opført i 2015. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Regent Berlin
  Fra2.184krPr. nat

  Regent Berlinstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 49 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1839 meninger fra rejsendeBaseret på 1839 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger over for Gendarmenmarkt i midten af Berlin kun få minutters gang fra Brandenburger Tor. Der er heller ikke langt til Friedrichstraße, som regnes for at være en af byens mest eksklusive shoppinggader, og som takket være sine mange restauranter er et mødested for gourmeter. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Luksushotellet forener på fornemmeste vis historie og charme med moderne komfort. Det råder over 8 etager med i alt 204 værelser, heraf 46 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Suiterne indeholder endvidere separat stue/soveværelse samt en DVD- og en CD-afspiller.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Louisa's Place
  Fra1.863krPr. nat

  Louisa's Placestars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfürstendamm 160 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 727 meninger fra rejsendeBaseret på 727 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Charlottenburg. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Stedet omfatter 47 hyggelige gæsteværelser. Louisa's Place blev fuldstændig renoveret i 2013. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Louisa's Place har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Louisa's Place tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på Louisa's Place har kørestolsadgang. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Dette hotel har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Louisa's Place har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination