økologisk Hoteller i Berlin

Find på kortet
økologisk Hoteller i Berlin

økologisk Hoteller i BerlinFra  246kr

Anbefalede økologisk Hoteller i Berlin

 • Vienna House Andel’s Berlin
  Fra813krPr. nat

  Vienna House Andel’s BerlinstarsGreenProgram Icon

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3033 meninger fra rejsendeBaseret på 3033 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i den østlige del af den tyske hovedstad i nærheden af den historiske Alexanderplatz, som er en af Tysklands mest monumentale bypladser. Man kommer hurtigt og nemt til hotellet med byens toge, sporvogne og busstoppesteder i nærheden. Alle Berlins seværdigheder og interessante steder ligger mindre end 30 minutter væk. Den direkte togforbindelse for pendlere til udstillingsområdet Messe Berlin gør et besøg på en hvilken som helst udstillings- eller handelsmesse til en komfortabel oplevelse og gæster slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads eller bekymre sig om byens trafik. Der er desuden ca. 25 km til lufthavnen Schönefeld og omkring 16 km til lufthavnen Tegel.Det klimatiserede hotel rummer 557 værelser og sigter mod arkitektur- og designelskere. Hotellet er udstyret med konferenceindretninger og begivenhedsfaciliteter og en 570 m² stor balsal såvel som parkeringspladser i hotellets egen parkeringsgarage. De af glas komplet indrammede Sky Bar og Sky Lounge på hotellets øverste etager tilbyder betagende udsigt over Berlin og giver én en følelse af at svæve over byen - den perfekte måde at sætte prikken over i'et på en spændende dag. Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café, en restaurant og WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Movenpick Hotel Berlin
  Fra742krPr. nat

  Movenpick Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Schoeneberger strasse 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2669 meninger fra rejsendeBaseret på 2669 meninger fra rejsende

  Dette eksklusive hotel i centrum af Berlin kombinerer en stilfuld indretning med et væld af farver og former, smukt kombineret med de historiske træk i den tidligere Siemens-bygning (opført i 1914). Hotellet er tæt på offentlige transportmidler, så gæsterne let kan komme rundt i Berlin. Rigsdagsbygningen, Brandenburger Tor og Museumsøen ligger lige i nærheden. Hotellet er blot 100 meter fra Anhalter Bahnhof S-bahn togstation og 25 minutter fra Berlin Tegel lufthavn. Hotellet har 243 værelser og suiter med udsigt over Berlin. Hvert værelse er udstyret med klimaanlæg, trådløs telefon, LED-tv, hårtørrer, minibar og sikkerhedsboks. Gæsterne kan slappe af i motionsrummet og saunaen eller nyde årstidens madvarer i restauranten eller baren.

  Se mere
 • Classik Hotel Alexander Plaza
  Fra664krPr. nat

  Classik Hotel Alexander PlazastarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Rosenstrasse 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1094 meninger fra rejsendeBaseret på 1094 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel har en central beliggenhed i hjertet af Berlin Mitte mellem Alexanderplatz og Hackesche Höfe. Det ligger i en rolig sidegade i Berlins historiske centrum, og på blot få minutter kan man gå til Alexanderplatz, Fjernsynstårnet, Rote Rathaus (rådhuset), kvarteret Nikolaiviertel, operaen Staatsoper, Koncerthuset, Museumsinsel (Museumsøen), den berømte boulevard Unter den Linden, domkirken, Hackesche Höfe og synagogen i Oranienburger Straße. 200 m fra hotellet finder man forbindelser til offentlige transportmidler, diverse barer, beværtninger, restauranter, natklubber, den nærmeste banegård og en række indkøbsmuligheder, mens der til floden Spree er 250 m. Lufthavnene Tempelhof, Tegel og Schönefeld ligger henholdsvis 8, 11 og 20 km væk og kan nås på mellem 20 og 30 minutter.Det renoverede hotel ligger i en bygning fra 1897 og består af en hovedbygning og en sidebygning på hver 6 etager. Hotellet råder over i alt 94 værelser og kan se tilbage på en 100 år gammel tradition. Facaden er fra det 19. århundrede og står i skarp kontrast til det imponerende moderne interiør. Bygningen er klimatiseret, hvilket er med til at sikre et behageligt ophold på hotellet. Der tilbydes også en indbydende foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator, ligesom der er en café, en bar, en bistro og en restaurant med vinterhave på hotellet. Hertil kommer et konferencelokale til forretningsrejsende, og gæster i bil kan parkere i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som at leje cykler på hotellet.De komfortabelt indrettede værelser har hvert et badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar, ligesom der tilbydes en dobbelt- eller kingsize seng og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Værelsernes overdådige indretning er holdt i enten moderne eller klassisk stil. Der tilbydes ydermere strygejern og strygebræt.

  Se mere
 • InterContinental Berlin
  Fra886krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Berlin
  Fra1.574krPr. nat

  Radisson Blu Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Karl liebknecht strasse 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6059 meninger fra rejsendeBaseret på 6059 meninger fra rejsende

  Det nye hotel ligger ved bredden af floden Spree over for domkirken i kvarteret Mitte. Der er endvidere kun få minutters gang til Museumsinsel, rådhuset, Alexanderplatz og boulevarden Unter den Linden. Den nærmeste s-togsstation hedder Hackescher Markt og ligger ca. 100 m fra hotellet. Hotellet ligger lige ved siden af museet SeaLife.Hotellet råder over en 8-etagers hovedbygning, der blev opført i 2004. Bygningen rummer en foyer med reception og elevator. Endvidere er der en bar, en pub og en restaurant, hvor der serveres asiatiske specialiteter. I lobbyen er der et 25 m højt akvarium med over 2500 fisk, som der kører en glaselevator ned igennem.De moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, buksepresse, minibar, køleskab og safeboks.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool, en pool, en sauna, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Abba Berlin hotel
  Fra570krPr. nat

  Abba Berlin hotelstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 89 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1117 meninger fra rejsendeBaseret på 1117 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i centrum af Berlin blot en gåtur fra de eksklusive butikker på Kurfürstendamm og er godt forbundet med de øvrige bydele, idet der er 5 minutters gang til metrostationen Zoologischer Garten, 200 m til busstoppestedet på Bleibtreustraße og 800 m til S-togstationen Savignyplatz (S-Bahn). Herudover er der 15 minutter til fods til det eksklusive stormagasin KaDeWe fra dette business-hotel samt 5 minutters gåtur til kirken Gedächtniskirche, 3 km til monumentet Siegessäule og 4,5 km til Brandenburg Tor. Endvidere ligger lufthavnen Berlin-Tegel ca. 8 km fra konference-hotellet, mens der til lufthavnen Berlin-Schönefeld er omkring 20 km.Dette designer-hotel tilbyder 214 værelser og en personlig service, der vil tilfredsstille behovene hos selv de mest krævende gæster. Hotellet blev bygget i 2009, er indrettet i en moderne stil og tilbyder høje kvalitetsstandarder og god service. Herudover bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe, aviskiosk og elevator. Gæsterne kan også slappe af i fjernsynsstuen, nyde en drink i salonens bar og spise middag i restaurant Abba Mía. Endvidere tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger og mødelokaler. Mod betaling kan gæsterne desuden benytte sig af stedets WLAN/internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, parkere bilen i garagen og leje cykler.Alle værelser er designet med ønsket om at tilbyde den bedste komfort. De moderne designerelementer på værelserne omfatter træoverflader og lys dekoration og er designet med ønsket om at tilfredsstille både forretningsrejsende og feriegæster. Desuden rummer alle værelser eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbelt- eller kingsize seng og regulerbare klimaanlæg og radiator. Til de yderligere behageligheder hører en telefon, satellit-tv, radio, safeboks, minibar og internetadgang.

  Se mere
 • Melia Berlin
  Fra909krPr. nat

  Melia BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 103 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af den tyske hovedstad lige ved Friedrichstrasse og floden Spree og inden for gåafstand af alle de store attraktioner. Der er ca. 100 m til busstationen og banegården. Endvidere er der ca. 8 km til lufthavnen Berlin Tegel, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 20 km fra hotellet.Hotellet, som har en forkærlighed for det spanske og sans for detaljer, er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster takket være faciliteterne og de 364 værelser og suiter, ligesom der er 1.200 m² konferencerum, klubben The Level i kategorien executive, restaurant Café Madrid med panoramaudsigt og baren Meliá Tapas. Det klimatiserede etablissement tilbyder desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan efterlade køretøjet i garagen mod betaling.De komfortable værelser er rolige, vender til gården og er støjisoleret. Fra 2. til 6. etage vender værelserne ud til gaden. Herudover er værelserne indrettet med rummelige skriveborde, WLAN/internetadgang, dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks. Et tekøkken med minibar finder man også på alle værelser som standardindretning. Endvidere er der eget badeværelse med gulvvarme, hårtørrer og bidet. Hertil kommer også klimaanlæg og radiatorer, som er regulerbare.Gæsterne kan slappe af på solterrassen eller træne fysikken i hotellets fitness-studie. Der er også en sauna. Herudover kan man spille golf i Pankow Golf Resort omkring 12 km væk.

  Se mere
 • Waldorf Astoria Berlin
  Fra1.802krPr. nat

  Waldorf Astoria BerlinstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Hardenbergstrasse 28 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1953 meninger fra rejsendeBaseret på 1953 meninger fra rejsende

  Dette helt nye hotel har stor fordel af sin placering i den tyske hovedstad. Det ligger direkte overfor Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og Berlin Zoo. Kurfürstendamm med de mange populære butikker er 2 minutters gang væk. Dette forretningsvenlige hotel har et moderne design og en række faciliteter, der passer til de kræsne rejsende. Værelserne er elegant møblerede med designertæpper og store moderne badeværelser og et udvalg af faciliteter. Med gulv-til-loft-vinduer er der panoramaudsigt over den livlige by. Gæster, der søger afslapning, bør besøge hotellets luksuriøse spa og wellness-center, hvor der kan bestilles massage- og skønhedsbehandlinger. På stedets restaurant kan gæsterne svælge i både lokale og franske gourmetspecialiteter, mens caféen byder på hjemmelavede kager og regionale snacks.

  Se mere
 • IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
  Fra824krPr. nat

  IntercityHotel Berlin HauptbahnhofstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Katharina-paulus-str 5 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1621 meninger fra rejsendeBaseret på 1621 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Mitte. Beliggende indenfor 1. 8 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 0 kilometer borte. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 5 kilometer. I alt 412 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof. Denne feriebolig blev bygget i 2013. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof. Alle der bor i denne feriebolig, kan rigtigt nyde opholdet sammen med deres kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Derudover har IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er ISO 14001 certified hotels and restaurants certificeret. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof.

  Se mere
 • Hilton Berlin
  Fra1.111krPr. nat

  Hilton BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5555 meninger fra rejsendeBaseret på 5555 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel er det ideelle opholdssted, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Det ligger midt på Gendarmenmarkt kun få meter fra nogle af byens berømte seværdigheder som f.eks. Unter den Linden, Brandenburger Tor, Friedrichstraße og Lafayette med de mange forretninger og butikker. Undergrundsstationen Stadtmitte ligger lige ved hotellet.Det stilfulde hotel er bygget i 1989 og råder over 8 etager med i alt 436 værelser, heraf 96 enkelt- og 171 dobbeltværelser samt 17 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer samt en frisørsalon og flere restauranter og barer. Herudover er der en garage (mod betaling).Alle værelserne er elegant og storslået indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over et stort og lækkert wellness- og fitnessområde med sauna, solarium og forskellige dampbade, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling) og diverse andre wellnessbehandlinger. Endvidere er der en indendørs pool og et fitnessstudie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Berlin
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination