Anbefalede hoteller tæt på Ægyptiske Museum

Find på kortet
Hoteller - Ægyptiske Museum

Ægyptiske MuseumFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • monbijou hotel
  Fra2.332krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.41 km fra Ægyptiske Museum
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 400 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 101 gæsteværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. monbijou hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. monbijou hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra1.037krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.45 km fra Ægyptiske Museum
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. I alt 108 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hotel Zoe by Amano Group. Denne feriebolig blev etableret i 2016. Hotel Zoe by Amano Group omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Zoe by Amano Group er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Endvidere må alle de der bor her, bo sammen med deres kæledyr på Hotel Zoe by Amano Group. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Arcotel John F
  Fra896krPr. nat

  Arcotel John Fstars

  Mitte, Berlin , Werderscher markt 11 - Kort
  0.47 km fra Ægyptiske Museum
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1670 meninger fra rejsendeBaseret på 1670 meninger fra rejsende

  Det charmerende city-hotel ligger lige ved området 'Am Auswärtigen Amt' (Udenrigsministeriet). Den centrale beliggenhed mellem Museumsinsel og Gendarmenmarkt og med gåafstand til den berømte Friedrichstraße og Unter den Linden kendetegner hotellet som en unik adresse for rejsende i Berlin. Hovedbanegården ligger kun 300 m fra hotellet, mens der til busstationen kun er 1 minuts gang og ca. 3 minutters gang til metrostationen Hausvogteiplatz. I stedets umiddelbare nærhed vil gæsterne finde en række restauranter, barer og forretninger. Til Brandenburger Tor er der desuden ca. 2 km fra designer-hotellet og til Berlins Messeområde ICC omkring 9 km. Endvidere er der ca. 10 km fra hotellet til Tegel lufthavn, mens der til Schönefeld lufthavn er omkring 25 km.Det livlige designer-hotel tilbyder sine gæster en international og fordomsfri atmosfære. Restauranten og baren inviterer gæsterne til at slappe af og nyde et udvalg af retter. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2009 og tilbyder i alt 190 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets WLAN/internetadgang og parkeringspladsen og garagen til bilen, ligesom man også kan leje cykler og bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne, suiterne og lejlighederne er udstyret med møbler, som er specialdesignet til hotellet. Gæsterne kan regne med materialer af høj kvalitet og komfortable designelementer. Alle værelser og suiter er kendetegnet af klare linjer, smagfulde detaljer og topmoderne teknologi. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og et køkken med en minibar. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelserne satellit-tv, telefon, radio, stereoanlæg, safeboks, internetadgang, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra1.144krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.49 km fra Ægyptiske Museum
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed er homovenlig og ligger i Mitte. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet omfatter 56 hyggelige værelser. Frederics Berlin City Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige værelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Adina Apartment Hackescher Markt
  Fra962krPr. nat

  Adina Apartment Hackescher Marktstars

  Lichtenberg, Berlin , An der spandauer brücke 11 - Kort
  0.5 km fra Ægyptiske Museum
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4375 meninger fra rejsendeBaseret på 4375 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lichtenberg. Ejendommen, der putter sig indenfor 460 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Lokaliteten har 145 indbydende soveværelser. Adina Apartment Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Adina Apartment Hackescher Markt har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Adina Apartment Hackescher Markt er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige værelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i boligen. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Adina Apartment Hackescher Markt er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Adina Apartment Hackescher Markt vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra1.410krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  0.61 km fra Ægyptiske Museum
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Fra2.228krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kort
  0.66 km fra Ægyptiske Museum
  4,2/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1962 meninger fra rejsendeBaseret på 1962 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i Berlin Mitte tæt ved den kendte metrostation Friedrichstraße. Ligeledes i nærheden finder man flere forskellige seværdigheder såsom pragtboulevarden Unter den Linden. Således er hotellet det ideelle udgangspunkt for at tage på sightseeing- og shoppingture.Hotellet, der har en god beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og forener på bedste vis klare former og linjer med meget træ og lyse, indbydende farver. Værelserne giver denne oase en karakter af italiensk gæstfrihed og livsstil. Det fortræffelige hotel udmærker sig ved dets gode faciliteter samt den uovertrufne service. Det er på 8 etager og har i alt 268 værelser. Gæsterne kan glæde sig til en hyggelig bar og to restauranter med et fortræffeligt køkken. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De råder over eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Herudover er der telefon, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt regulerert) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte sig af det brede udvalg af wellnessbehandlinger. Herudover er der sauna, dampbade, massører og et fitness-studie.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Regent Berlin
  Fra2.184krPr. nat

  Regent Berlinstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 49 - Kort
  0.7 km fra Ægyptiske Museum
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1839 meninger fra rejsendeBaseret på 1839 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger over for Gendarmenmarkt i midten af Berlin kun få minutters gang fra Brandenburger Tor. Der er heller ikke langt til Friedrichstraße, som regnes for at være en af byens mest eksklusive shoppinggader, og som takket være sine mange restauranter er et mødested for gourmeter. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Luksushotellet forener på fornemmeste vis historie og charme med moderne komfort. Det råder over 8 etager med i alt 204 værelser, heraf 46 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Suiterne indeholder endvidere separat stue/soveværelse samt en DVD- og en CD-afspiller.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Melia Berlin
  Fra2.340krPr. nat

  Melia Berlinstars

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 103 - Kort
  0.71 km fra Ægyptiske Museum
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af den tyske hovedstad lige ved Friedrichstrasse og floden Spree og inden for gåafstand af alle de store attraktioner. Der er ca. 100 m til busstationen og banegården. Endvidere er der ca. 8 km til lufthavnen Berlin Tegel, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 20 km fra hotellet.Hotellet, som har en forkærlighed for det spanske og sans for detaljer, er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster takket være faciliteterne og de 364 værelser og suiter, ligesom der er 1.200 m² konferencerum, klubben The Level i kategorien executive, restaurant Café Madrid med panoramaudsigt og baren Meliá Tapas. Det klimatiserede etablissement tilbyder desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan efterlade køretøjet i garagen mod betaling.De komfortable værelser er rolige, vender til gården og er støjisoleret. Fra 2. til 6. etage vender værelserne ud til gaden. Herudover er værelserne indrettet med rummelige skriveborde, WLAN/internetadgang, dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks. Et tekøkken med minibar finder man også på alle værelser som standardindretning. Endvidere er der eget badeværelse med gulvvarme, hårtørrer og bidet. Hertil kommer også klimaanlæg og radiatorer, som er regulerbare.Gæsterne kan slappe af på solterrassen eller træne fysikken i hotellets fitness-studie. Der er også en sauna. Herudover kan man spille golf i Pankow Golf Resort omkring 12 km væk.

  Se mere
 • Generator Berlin Mitte
  Fra1.097krPr. nat

  Generator Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , 65 oranienburger strasse 65 - Kort
  0.78 km fra Ægyptiske Museum
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1947 meninger fra rejsendeBaseret på 1947 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel, der er designet udelukkende til voksne, er i Mitte. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 80 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Ferieboligen omfatter 139 hyggelige værelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  54  Hoteller - Ægyptiske Museum
Side  1  af  6
 

Hoteller i nærheden af  Ægyptiske Museum

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser