Anbefalede hoteller tæt på AquaDom & Sea Life Center Berlin

Find på kortet
Hoteller - AquaDom & Sea Life Center Berlin

AquaDom & Sea Life Center BerlinFra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Adina Apartment Hackescher Markt
  Fra785krPr. nat

  Adina Apartment Hackescher Marktstars

  Lichtenberg, Berlin , An der spandauer brücke 11 - Kort
  0.33 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4375 meninger fra rejsendeBaseret på 4375 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lichtenberg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 460 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 145 gæsteværelser. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Denne er en handicapvenlig ejendom, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra730krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.43 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen består af 108 værelser. Hotel Zoe by Amano Group blev bygget i 2016. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel Zoe by Amano Group er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Hotel Zoe by Amano Group har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • monbijou hotel
  Fra934krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.44 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Lokaliteten har 101 indbydende værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra750krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.54 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed kan findes i Mitte. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 56 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Frederics Berlin City Hackescher Markt har ikke 24 timers åben reception. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Med henblik på gæsternes specialbehov har Frederics Berlin City Hackescher Markt nogle værelser med kørestolsadgang. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Novotel Berlin Mitte
  Fra762krPr. nat

  Novotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Fischerinsel 12 - Kort
  0.74 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3452 meninger fra rejsendeBaseret på 3452 meninger fra rejsende

  Dette Berlin-hotel ligger i hjertet af den tyske hovedstad, ideelt placeret mellem Potsdamer Platz og Alexanderplatz. Berlin Katedral og UNESCO museumsøen er kun 10 minutters gang væk. Etablissementet består af 238 standard- og superiorværelser, der alle er lyse og hyggelige samt har Wi-Fi internetadgang og komfortabelt møblement, der opfylder ethvert ønske. I deres fritid kan gæsterne gøre brug af saunaen eller solariet, eller nyde en gang træning i hotellets moderne træningscenter. Gæster, der rejser i bil, kan finde praktisk parkeringsplads i det indendørs parkeringshus overfor.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz
  Fra635krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Stralauer strasse 45 45 45 - Kort
  0.74 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 417 meninger fra rejsendeBaseret på 417 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel ligger i Mitte. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 1 kilometer. Ferieboligen har i alt 186 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kun små kæledyr må medbringes på dette hotel. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Titanic Gendarmenmarkt Berlin
  Fra1.448krPr. nat

  Titanic Gendarmenmarkt Berlinstars

  Mitte, Berlin , Franzosische strasse 30 - Kort
  0.77 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1359 meninger fra rejsendeBaseret på 1359 meninger fra rejsende

  Med beliggenhed i det tidligere lager og kostumehus for den tyske statsopera afspejler dette luksuriøst udsmykkede hotel sin historiske fortid i den smukke balsal og rummelige lobby, der er dekoreret med søjler. Ved siden af Berlins Gendarmenmarkt ligger denne centrale og imponerende bygning med hurtig adgang til byens mange attraktioner såsom Brandenburger Tor og Rigdagen, der begge ligger inden for komfortabel gåafstand. Værelserne er moderne og har al den nødvendige komfort for et afslappende ophold og passer til både forretningsrejser og ferierejser. Med et udvalg af fritidsfaciliteter kan gæsterne nyde et lækkert måltid på stedets egen gril efterfulgt af en cocktail i den atmosfæriske bar. For dem, der godt kan lide at træne, er det imponerende træningslokale åbent 24 timer i døgnet og omfatter spinning-lokale, mens det luksuriøse spa strækker sig over 2 etager.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra654krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  0.79 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 164 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Cosmo Hotel Berlin Mitte
  Fra1.383krPr. nat

  Cosmo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Spittelmarkt 13 - Kort
  0.87 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1125 meninger fra rejsendeBaseret på 1125 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Lokaliteten har 84 indbydende værelser. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Stedet har 24 timers åbent. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Cosmo Hotel Berlin Mitte er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra883krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  0.91 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  65  Hoteller - AquaDom & Sea Life Center Berlin
Side  1  af  7
 

Hoteller i nærheden af  AquaDom & Sea Life Center Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser