Anbefalede hoteller tæt på AquaDom & Sea Life Center Berlin

Find på kortet
Hoteller - AquaDom & Sea Life Center Berlin

AquaDom & Sea Life Center BerlinFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Adina Apartment Hackescher Markt
  Fra962krPr. nat

  Adina Apartment Hackescher Marktstars

  Lichtenberg, Berlin , An der spandauer brücke 11 - Kort
  0.33 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4375 meninger fra rejsendeBaseret på 4375 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lichtenberg. Ejendommen, der putter sig indenfor 460 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Lokaliteten har 145 indbydende soveværelser. Adina Apartment Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Adina Apartment Hackescher Markt har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Adina Apartment Hackescher Markt er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige værelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i boligen. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Adina Apartment Hackescher Markt er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Adina Apartment Hackescher Markt vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra1.037krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.43 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. I alt 108 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hotel Zoe by Amano Group. Denne feriebolig blev etableret i 2016. Hotel Zoe by Amano Group omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Zoe by Amano Group er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Endvidere må alle de der bor her, bo sammen med deres kæledyr på Hotel Zoe by Amano Group. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • monbijou hotel
  Fra2.332krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.44 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 400 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 101 gæsteværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. monbijou hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. monbijou hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra1.144krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.53 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed er homovenlig og ligger i Mitte. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet omfatter 56 hyggelige værelser. Frederics Berlin City Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige værelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Arcotel John F
  Fra896krPr. nat

  Arcotel John Fstars

  Mitte, Berlin , Werderscher markt 11 - Kort
  0.59 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1670 meninger fra rejsendeBaseret på 1670 meninger fra rejsende

  Det charmerende city-hotel ligger lige ved området 'Am Auswärtigen Amt' (Udenrigsministeriet). Den centrale beliggenhed mellem Museumsinsel og Gendarmenmarkt og med gåafstand til den berømte Friedrichstraße og Unter den Linden kendetegner hotellet som en unik adresse for rejsende i Berlin. Hovedbanegården ligger kun 300 m fra hotellet, mens der til busstationen kun er 1 minuts gang og ca. 3 minutters gang til metrostationen Hausvogteiplatz. I stedets umiddelbare nærhed vil gæsterne finde en række restauranter, barer og forretninger. Til Brandenburger Tor er der desuden ca. 2 km fra designer-hotellet og til Berlins Messeområde ICC omkring 9 km. Endvidere er der ca. 10 km fra hotellet til Tegel lufthavn, mens der til Schönefeld lufthavn er omkring 25 km.Det livlige designer-hotel tilbyder sine gæster en international og fordomsfri atmosfære. Restauranten og baren inviterer gæsterne til at slappe af og nyde et udvalg af retter. Det klimatiserede hotel blev bygget i 2009 og tilbyder i alt 190 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets WLAN/internetadgang og parkeringspladsen og garagen til bilen, ligesom man også kan leje cykler og bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne, suiterne og lejlighederne er udstyret med møbler, som er specialdesignet til hotellet. Gæsterne kan regne med materialer af høj kvalitet og komfortable designelementer. Alle værelser og suiter er kendetegnet af klare linjer, smagfulde detaljer og topmoderne teknologi. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og et køkken med en minibar. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelserne satellit-tv, telefon, radio, stereoanlæg, safeboks, internetadgang, strygejern, strygebræt, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz
  Fra1.107krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Stralauer strasse 45 45 45 - Kort
  0.74 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 417 meninger fra rejsendeBaseret på 417 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Mitte. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 1 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 186 gæsteværelser. Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette kæledyrsvenlige sted accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra786krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  0.79 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 162 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Cosmo Hotel Berlin Mitte
  Fra1.907krPr. nat

  Cosmo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Spittelmarkt 13 - Kort
  0.87 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1125 meninger fra rejsendeBaseret på 1125 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Ferieboligen omfatter 84 hyggelige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Cosmo Hotel Berlin Mitte har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Derag Livinghotel Grosser Kurfuerst
  Fra896krPr. nat

  Derag Livinghotel Grosser Kurfuerststars

  Mitte, Berlin , Neue rossstrasse 11-12 - Kort
  0.9 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1164 meninger fra rejsendeBaseret på 1164 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Berlin kun 1 km fra Alexanderplatz. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter, barer og pubber. Til fods når man desuden hurtigt til et stoppested (ca. 15 m). Diverse indkøbsmuligheder finder man i Friedrichsstraße omkring 1,5 km fra hotellet. Der er ca. 3,5 km til Potsdamer Platz.Byhotellet råder over 7 etager med i alt 144 værelser, heraf 7 suiter, 1 handicapvenligt værelse og 8 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en hyggelig reception. Herudover er der mulighed for at opbevare værdigenstande i hotellets safebokse. Der er også to elevatorer. Hotellet har tilmed en elegant restaurant med børnestole samt en morgenmadsrestaurant. Herudover rummer bygningen 1 konferencerum, ligesom der er internetadgang og WLAN. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har alle eget badeværelse med badekar samt et tekøkken, en smuk sofagruppe og gulvtæpper. Herudover er de udstyret med hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og en privat safeboks (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der internetadgang og centralvarme.Hotellet råder over en sauna og et dampbad, ligesom der også tilbydes massage og diverse wellnessbehandlinger. Sportsbegejstrede gæster kan endvidere dyrke motion i fitnessstudiet.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra1.410krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  0.91 km fra AquaDom & Sea Life Center Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  52  Hoteller - AquaDom & Sea Life Center Berlin
Side  1  af  6
 

Hoteller i nærheden af  AquaDom & Sea Life Center Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser